sâmbătă, 9 februarie 2019

Neabătut Găină

Stadion Agronomiei, 8 februarie 2019, etapa a VI-a, temperatura 5 grade, vânt ușor, dinspre est, spectatori: unu.
Echipa U(6): Nelu, Gaby, Stelică, Paulică, Mihai, Cristi, Marean, +Be
Echipa V(4): Luci, Tavi, Răzvan, Bețișor, Mitică, Tudor, Găbiță, +Be
Posesie: 49 - 51
Suturi: 21-19
Șuturi pe poartă: 11-11
Cornere: 12-9
Faulturi: 13-12
Evoluția scorului: 2-0, 3-1, 3-3, 5-3, 5-4, 6-4
Jucătorul meciului: Marean, în imagine, efectuând somnul de frumusețe și înțelepciune.






48 de comentarii:

  1. Parca e poza din buletin a lui Mitica!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cronica cronicelor;cu cata acuratete au fost numarate toate elementele constitutive ale meciului, mai putin autorii golurilor, cu exceptia jucatorului meciului care banuiesc ca a marcat,febletea cronicarului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu Emil Boc sef de galerie, batand cu inversunare toba mare si strigand cu patos "Hai Romania!", Cehia si Romania se afla la egalitate dupa prima zi in FED Cup in disputa de la Ostrava.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un singur spectator?Daca n-a platit binet, stiu cine este.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vineri, a fost un meci echilibrat , a fost care pe care vorba lui MIHAI.Apararea a facut diferenta .Cine a gresit mai putin a cistigat Noi am luat 2 goluri din 2 cornere greseala de marcaj la POPICU,am m -ai dat si un autogol sau 2 si asta a fost se intimpla si la echipe mari . IN primele 10 -15 minute puteam deschide noi scorul, si era alceva, asa am plecat de la 0- 2 am avut citeva ocazii bune dar nu a fost sa fie .Cred ca si la 3-4 sau 3-3 am dominat un pic am batut citeva cornerere la rind dar degeaba . Tudor a tras citeva suturi peste poarta ,nu a fost in sut sa zic asa.Gabita ,s-a luptat ceva cu apararea beton din fata lui ,nu a putut face mai mult. De fapt a fost ziua lui MIHAI ,a facut cel mai bun meci de cind a revenit . Afost peste tot ,in aparare ,mijloc, atac a fost HALEP, el a cistigat meciul clar, dar a fost ajutat si de aparare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce cronică din obligație, va fi mai mare comentariul meu! :)
    Victorie meritată, avea dreptate Mihai, ne-au condus mereu cu 1-2 goluri, noi am revenit o singură dată, la 3-3. Mihai a ales primul pe Cristi, care chiar l-a secondat cu brio. Deși a dat doar un singur gol, tot el i-a pasat lui Popică la cele două goluri, ba chiar și lui Stelică tot el cred că i-a așezat mingea la șut. Are dreptate și Bețe, el chiar se dedică pe teren, nu merită să i se reproșeze un autogol din deviere (poate doar că are prea mult ghinion :) ). Din punctul meu de vedere, autogolul ăla și golul scăpat printre picioare de Nelu se întâlnesc și la case mai mari. În schimb, celălalt autogol e unul istoric, ăsta chiar putea să lipsească: Mitică respinge panicat o minge spre poarta noastră, periculos de aproape, dar pe lângă, numai că această minge se intersectează cu Luci, care revenea din lateral în poartă, iar din el se duce în plasă! Bineînțeles că mingea aia se putea duce oriunde, inclusiv prin fața porții, dar nu, totul a funcționat ca la biliard.
    Și o paralelă cu meciul trecut: atunci Mitică 2 goluri de autor - Popică 0 goluri; acum Mitică 0 goluri - Popică 2 goluri. Deci dacă Mitică, în ofensivă, mă seconda și el măcar cu o reușită, eram acolo, umăr la umăr. Și de Tudor aș putea zice la fel, dar el măcar a avut noroc cu șutul ăla scăpat de Bronson.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu i-am spus lui Doru ca a avut un joc bramburistic, fara luciditate.Nu m-am referit la autogol.
      Oricum, pentru mine, sezonul asta, s-a terminat cu statul in poarta, si, mi s-a spus ca daca voi recidiva cu accidentarea, s-ar putea sa fie ultima, dupa care ar putea urma sahul, tablele si, in cel mai fericit caz, pingpong.

      Ștergere
    2. Păi tu nu ai accidentarea la picior? Eu credeam că statul în poartă te protejează.

      Ștergere
  7. poșta redacției10 feb. 2019, 14:35:00

    multă lume nerecunoscătoare și cu slab simț artistic.

    1. nu poate fi vorba despre obligație, cu atât mai mult cu cât domnului nici nu-i venise rândul
    2. pentru o cronică scrisă la înfrângere, există chiar multă eleganță
    3. nu în fiecare zi avem/aveți parte să scrie chirilă, așa că mai gustați și eftimie ionescu, radu urziceanu, tolontan sau ilie dobre mitică, prietenu nostru
    4. că tot am amintit despre tolontam, cu atât mai mult e de apreciat c-a numărat cineva cornerele așa de exact
    5. cel mai important, cronica s-a dorit a fi un omagiu adresat celui mai bun jucător de vineri, bănuiala fiind că alți literați ar fi tratat subiectul în derâdere.

    trăiască patria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit ca Simona o plictiseste pe cehoaica, care(scuzati cacofonia) cedeaza nevricos.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu inteleg cum un jucator exceptional precum Popescu poate fi asemanat cu unul precum Mitica!E ca si cum am vorbi despre Ronaldo si Bourceanu in aceeasi propozitie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pastiluș, iar ai confundat supozitoarele cu bulinele pentru inteligență!

      mare puturos, să nu traversez strada, ca să înmulțesc niște bani de peste 5 ori: 1.65 că bate tottenham, (deja 3-1)1.5 că bate citi, deja 4-0!!!, 1.29 la o finală de snooker, bani de pe jos și 1.42 pe x2 la craiova-cfr!!! așa că hai oltenii!

      Ștergere
  10. Toba lui Boc
    Fuse cu noroc!
    Colosala Victoria fetelor in Cehia.
    Suntem in semifinale la Fed Cup.
    Bravo fetelor! Va pupa tata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fetele de la dublu chiar au reușit imposibilul!
      Vineri, Mihai spunea în vestiar că avea bilete în Cehia, dar nu s-a dus pentru că nu credea că avem șanse... :)

      Ștergere
  11. Stati ca nu inteleg.Cum adică, sa ai var si totusi lumea sa fie nemulțumită? Pai nu spunea nea motanu ca asa ceva nu se poate intampla, ca aceasta minune numita var,sau car,sau bar,nici nu mai stiu, va revolutiona ..
    bla,bla,bla ? Ne-a păcălit miorlaitul si noi l-am crezut.Acum ma intreb si va intreb si pe voi,cine a fost prost, noi sau el ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Despre Lucica si Nelutza
    La un sut din trei metrii sa te opui cu mana sau cu un deget nu este usor. In mana si/sau in degete sa simti durereri, uneori permanente, nu este o placere. Nu pot sa spun decat respect baieti, iar daca uneori gura mea este pacatoasa imi cer scuze. Reflexele voastre im spun ca totusi sunteti pusti.
    Doru



    RăspundețiȘtergere
  13. Steaua e numai una11 feb. 2019, 11:34:00

    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-mircea-lucescu-asmute-cainii-pe-antrenorul-lui-dinamo-intalnirea-anti-rednic-a-avut-o-concluzie-clara-ne-vom-implica-noi-sa-l-punem-la-punct-559721.html
    Dati naibi puricosii, se cearta intre ei si te fac cu arbitrii pe la spate!

    RăspundețiȘtergere
  14. Avem si noi tenismenii nostri, in loc de Niculescu cu Begu, Gabita cu Blegu,copii de mingi Mitica si Motanu, dar sa nu aveti incredere in ei, ca uita si scorul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ție ți-e dor de-o poezie. mă bucur însă că ți-a plăcut și poza, meritul e al tău, că ești fotogenic.

      Ștergere
  15. Neabatut Gaina”, dar se poate si ”Ne-a batut Gaina”. In opinia mea sunt valabile ambele titluri. Jucatorul Popescu , alintat Gaină , apelativ celebru care-i apartine, a avut vineri doua executii de mare exceptie finalizate cu tot atatea goluri spectaculoase si importante , cel de 4-3 dar mai ales urmatorul, cel de 5-3. Se pot spune destule pe seama celor doua faze, dar timpul e scurt iar fetele noastre de Fed Cup ne-au facut o imensa bucurie, asa ca am uitat unele subiecte. Orice s-ar spune , cele doua bijuterii ii apartin. Pana la urma a fost . . ziua lui si merita sa i le apreciem. Sa fi sanatos, Gaina!

    RăspundețiȘtergere
  16. Poza motanelului e mortala. Iti trebuie IQ ridicat fratilor sa gasesti o asa solutie pentru a te recupera, in aer curat, protejat de ultraviolete sau stropii de ploaie. Pana si Horea sau Closca ar fi invidiosi pe situatie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Singurul eveniment pierdut la pariuri: sub 9,5 cornere la Bilbao cu Barcelona, cota 1,84. Pentru cine urmărește, Barcelona nu excelează la numărul de cornere, de obicei când mingea ajunge în extreme nu centrează ca să apară blocaje sau respingeri. Iar adversarii, din moment ce nu prea au mingea, n-au cum să facă rost de multe cornere. Asta ar fi teoria. Aseară l-am văzut pe Messi protejând mingea ca să iasă în corner. El, care joacă orice minge! Știu că era semiaccidentat, dar ce l-am mai înjurat... :) Și în general faptul că Messi nu era la 100% s-a reflectat în joc, Bilbao cam merita să câștige.
    Rezultat final la cornere 6-4. Mda...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de multe ori, cifrele păcălesc. am văzut rezumatele la englezi și statistica de la siti-celsi e departe de 6-0, cas ă nu spun de tottenham-leicester sau southampton-cardiff, total dezechilibrate în favoarea învinselor.

      io am prins (pe invers!) și surprize mai frumoase: prima și singura bătaie luată de psj, asta după ce conduce cu 1-0 și aveam dublă!!! sau bătaia luată de bayern la leverkusen, după ce-a condus la pauză.

      bracelona e slăbuță rău, cutinio și tembele sunt un fel de coman și moruțan, real vine tare din spate. dacă iau un trofeu anul ăsta, să fie mulțumiți.

      Ștergere
  18. Tavi, iar ti s-a facut de scarmaneala?

    RăspundețiȘtergere
  19. Ieri, la tenis, m-am speriat când i-am văzut mâna stângă a lui Luci în atelă și cu degetele vinete! O bună perioadă ne-am lins pe bot de al doilea portar, trebuie să improvizăm.
    Altfel, când am pus în practică nouă mea servă, cu... reverul (!!!), Luci a zis că preferă să nu se uite, să nu se accidenteze și la ochi! :)))

    RăspundețiȘtergere
  20. Răspunsuri
    1. Poate la taiat bilete, ca altfel il musca mingea.

      Ștergere
  21. Steaua e numai una13 feb. 2019, 17:02:00

    Prodanca il umileste pe Dinu : https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/anamaria-prodan-ii-da-un-nou-raspuns-acid-lui-dinu-cornelusule-eu-traiesc-superb-pe-culmi-in-timp-ce-tu-continui-sa-mori-cate-putin-hulit-de-toata-lumea-559926.html

    RăspundețiȘtergere
  22. Hai să-i țin locul lui Vasea și să spun și eu un banc...

    Doctorul: Suferiți de o boală rară.
    Pacientul: Aoleu, cât de rară?
    Doctorul: Extrem de rară!
    Pacientul: Cum se numește?
    Doctorul: Tu îi alegi numele!

    RăspundețiȘtergere
  23. Când mulți îi cânta prohodul, iata ca Realul din Madrid se trezeste si mare minune sa nu ia si campionatul si cl.Sa te mai iei după "specialiști".În altă ordine de idei.Unde a ajuns Ajax si unde e wcsb cu ciobanasul patron si antrenor.Te uiti si nu-ti vine sa crezi,mai ales daca te pricepi cât de cât.Despre var numai de bine.Toti vad intr-un fel, arbitrul care decide zice pas.Spectatorii,care nu vad ce arata varul,iau de bune ce hotărăște ala in negru pe vremuri si nu zic nici cât miorlaitul, adică pis.Si noi care credeam...

    RăspundețiȘtergere
  24. Bancul zilei:cea mai cumplita amenintare
    Când eram mici și făceam câte o prostie ne amenințau babele și moșii de la bloc: “Lasă că o să vezi tu ce o să pățești!…”.



    Și noi credeam că o să ne tragă o mamă de bătaie, dar ei au votat cu PSD.










    RăspundețiȘtergere
  25. Atențiune, națiune! Mâine nu e loc în Agronomie. Cum am fost anunțați târziu, n-am apucat să vorbim la Cora. Așa că mâine stați stați cu ochii pe blog, să aflați vești de la Mitică, trimisul nostru special pe teren.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hopaa, problem. Nu e loc nici la Cora. Mai vorbim mâine.

      Ștergere
    2. poșta redacției14 feb. 2019, 21:50:00

      mitică luptă-n continuare pentru noi. dacă nu-i nașpa afară,și ăștia așa zic

      http://www.vremea.net/Vremea-in-Bucuresti-judetul-Ilfov/prognoza-meteo-pe-7-zile

      poate ne facem totuși loc afară în agro.

      ps: nu-l anunțați pe dl. marean.

      Ștergere
    3. Păi Mitică zicea că plouă, o fi simțit în oase!
      Oricum trebuie să sune dimineața și să întrebe, să nu mergem degeaba.
      Eu aș avea și o variantă de rezervă, la vreo 5 minute de Cora, cu mașina, pe bulevardul Timișoara.

      Ștergere
  26. ATENȚIUNE, NAȚIUNE!

    Până la urmă jucăm tot în Agronomie, afară, pe terenul din spate, în intervalul 15-16,30.
    Aviz amatorilor și profesioniștilor!

    RăspundețiȘtergere
  27. Baieti, nu veniti la 15.30 ca e tirziu e valabil pentru cei care intirzie.AZI veniti la timp,sa nu fiti spectatori.

    RăspundețiȘtergere
  28. Azi nu va deranjez; nu s-a incheiat sarbatoarea de Valentine's Day, abia pe la 12,00 desfacem sampania, ca mai avem o gramada de inimioare.

    RăspundețiȘtergere
  29. Nici eu nu va deranjez.Nu agreez jocul afara.

    RăspundețiȘtergere
  30. SIMONA, imperiala!
    De la 1-4 in setul decisiv, revine si castiga cu 6-4 cu Svitolina si accede in finala turneului de la Doha.

    RăspundețiȘtergere