vineri, 7 decembrie 2018

Tanarul cuplu "Cristi- Adi" a decis victoria din Cora

             Alegerile au stabilit cele doua echipe:
               A:Nelu, Motanu, Stelica,Tavi,-Bogdan, Adi, Cristi,- Vasea
               B:Luci , Virgil, Bebe, Gabi,- Bete, Mitica, Popica,- Gabita
            Echipa B a inceput mai bine, a condus cu 2-1, s-a mers cap la cap pana la 4-4, cand echipa A s-a desprins la 5-4 si B a avut cateva ocazii sa egaleze, dar n-a reusit si A s-a deslantuit si a ajuns la 8-4 care a fost si scorul final.
            Autorii golurilor:
            Pentru B au inscris :Gabita, Mitica, Bete si Popica cu un voleu de exceptie cu stangul.
            Pentru A au marcat; Cristi si Adi, fiecare cu cate 3 bucati cu suturi tari, cele mai multe de la distanta si Vasea 2 goluri, ultimul cu o executie deosebita(vezi golul lui Popica).
            Concluziile de la Plaza Romania au fost deosebit de placute.

Update: Găbiță a încercat o lovitură genială, care i-a eșuat de puțin. Din experiența meciului trecut, "turcii cu răzeșii", a ochit  jucătorii-cheie ai adversarului și a încercat să îi transfere la el. Din păcate, l-a ratat taman pe cel mai genial dintre toți, iar asta l-a costat scump. Iată o fotografie cu cei patru, la un antrenament deschis, visând să-i tragă pe sub poartă doamnei antrenor-președinte.




În ordinea numerelor de sub sacou: dl. Luci, cel mai politicos și simpatic dintre toți, frații corsicani Mitică și Surinam, nedespărțiți chiar și în poze și ultimul, adică cel de pe urmă, bombardierul Bunică, golgeterul all-time din Agronomie.


Atențiune: Primim o știre de ultimă oră, cum că golgeterul Bunică nu ar fi avut drept de joc, acuzat fiind de dublă semnătură. Deocamdată vă putem prezenta doar imagini, vom reveni cu noi amănunte și reacții la frig.

42 de comentarii:

  1. meci antologic, cu goluri multe, ratări, răsturnări de scor, execuții de chinogramă și nea clondir fleoșcăie o cronică searbădă și leșinată, mai fadă ca mersul trenurilor de acu doi ani și mai scurtă ca teza la mate a lu mitică dintr-a treia. nu numai talentul chinuie, ci și lipsa lui...



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. domnule m.,nu te opreste nimeni sa descrii acest "meci antologic, cu goluri multe,ratari, rasturnari de scor, executii de chinograma",asta asa ca sa citez din prea multul talent de care dispuneti.
      va rog sa va desfasurati, eu am expus doar cadrul general.

      Ștergere
  2. Pentru amatorii de evenimente culturale + socializare ulterioară: miercuri 12 decembrie, de la ora 18, la Teatrul Mic, Tudor va lansa cartea tatălui său, ”Lumea teatrului românesc”. Poate ne strângem câțiva să-i facem o surpriză, după care vedem noi, posibilitățile sunt fără număr, fără număr.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabita,mai ca ma intereseaza propunerea ta, dar vezi daca nu cumva se intra pe baza de invitatii, sa nu cumva sa viciem atmosfera...

      Ștergere
    2. Intrarea e liberă.

      Ștergere
  3. Ar fi interesant de analizat saltul de la 11-5, când cu tabela bucuclașă, la 4-8 acum.
    Atunci, la Hercule+Cristi mai era Tudor, la mine și Mitică mai era juniorul Andrei. Aici se poate spune că am scăzut.
    Atunci îl aveam pe Motanu și nu pe Bețe, acum a fost invers, consider că asta n-a avut nicio influență.
    Acum echipa adversă l-a avut în plus pe Stelică, singurul fundaș care începe marcajul de la centrul terenului, obligând adversarul să primească de multe mingi cu spatele la poartă. Înclin să cred că Stelică a fost decisiv (i-am lăsat pe tineri să aleagă primii).
    Alte elemente: joc dezastruos în apărare al lui Mitică, responsabil de cel puțin 3 goluri, precum și al lui Luci în poartă, care cred că nu vede mingea în balonul de la Cora (a luat două goluri de departe, cu șuturi la juma de metru de el!). De Popică nu am cuvinte, mi-am ieșit din minți când l-am văzut stând rezemat ostentativ în afara terenului în timp ce eu mă chinuiam să țin de minge cu câțiva adversari în jur. Omul în minus e pagubă mai mică decât Popică, voi ține cont când mai fac echipe. Au mai greșit și Virgil și Bebe la câte un gol, dar greșelile individuale pot fi duse dacă nu se multiplică.

    RăspundețiȘtergere
  4. Referitor la minge, toată lumea s-a plâns de ea, dar asta e, măcar Bebe o aduce mereu. Nu ne puteam aștepta la minge bună de la Cora, e doar spațiu de închiriat, nu se compară cu baza din Agronomie. În schimb, Tavi avea minge bună în portbagaj și n-a zis nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. BANCUL ZILEI!
    Anunt la rubrica pierderi:

    "Pierdut portofel cu salariul meu in el. Il rog pe cel care-l gaseste sa nu rada de mine!"

    RăspundețiȘtergere
  6. Feriti-va de măgarus! Adica de Mitica

    RăspundețiȘtergere
  7. Magarusule,te -am scos de la o bataita ,vezi ca imi pare rau ca m-am bagat o meritai si o meriti mereu .S-a incalzit un pic afara si ai putut scrie.

    RăspundețiȘtergere
  8. interesant, față de meciul de acu 2 săptămâni, câte 6 băieți au rămas în aceeași echipă, cu modificările spuse de găbiță. și eu zic la fel, stelică a fost important. el și norocul la vreo două faze, în momente cheie, ultimul la 4-5. iar ultimele noastre goluri au venit târziu și oarecum neașteptat, puștii trăgând și combinând mai bine ca de obicei.

    evident, faza meciului a fost cea cu bombardierul în prim-plan. proaspăt trezit din somn, se îndrepta spre margine, să vadă cât e ceasul. bebică, crezând că vrea să-l lucreze la portofel, bagă o alunecare, bunică îl fentează și sare elegant, moment în care și balonul sosește inopinat în zonă. rezultatul ciocnirii îl știți și voi, n-are rost să vă mai plictisesc cu amănunte neesențiale.

    ps: așteptîm cu interes să vedem ce cuvântă și frații corsicani. deocamdată, se pare că unul dintre ei deja a tatonat terenul.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.gsp.ro/international/campionate/video-pele-distrus-cu-4-argumente-simple-dupa-ce-a-spus-ca-messi-e-mai-slab-ca-el-cel-mai-mare-impostor-din-istoria-fotbalului-iata-dovezile-554948.html

    întotdeauna mi s-a părut că pele vorbește mult și destul de prost, acu văd că i se spune și în față. cu maradona-i altceva: deja în perioada lui de glorie se juca rapid și foarte dur, iar multe faze de ale lui sunt absolut geniale. bașca atitudinea lui pe teren, pe când messi e un timid.

    iar a-l compara pe messi (evident, și pe ronaldo...) cu modric e la fel ca și cum am pomeni despre sharon stone și lulu mihăescu în aceeași frază:

    https://www.gsp.ro/international/campionate/espanyol-barcelona-0-4-video-messi-incredibil-a-inscris-mai-multe-goluri-din-lovitura-libera-decat-toate-echipele-din-top-5-europa-in-ultimii-4-ani-554938.html


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glumă de pe Instagram: Ce noroc pe Messi că Budescu nu joacă în primele 5 campionate! :)))

      Ștergere
  10. BANCUL ZILEI!
    Iubita, intorcandu-se de la oftalmolog.

    Ea: Buna, iubitule!
    El: Buna. Ce ti-a spus otalmologul?
    Ea: A spus ca trebuie sa port ochelarii astia.
    El: Nu iti face griji, iti sta bine.
    Ea: Mersi, dar mi se pare ca sunt mai urata cu ochelari.
    El: Stii de ce te vezi mai urata?
    Ea: De ce?
    El: Pentru ca vezi mai bine

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul Zilei!
    Bunica s-a oprit din crosetat, s-a uitat direct la mine si a spus:

    - Ghem over!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca nu va mai intereseaza fenomenuldeziuacincea,hai cu BANCUL ZILEI!
    Un vanzator de ziare striga pe strada:

    - Mare escrocherie, mare escrocherie, 12 victime.

    Un individ cumpara ziarul, il rasfoieste si zice:

    - Bine, dom'le, da' nu scrie nimic de vreo escrocherie!

    Vanzatorul de ziare continua sa strige:

    - Mare escrocherie, mare escrocherie, 13 victime...

    RăspundețiȘtergere
  13. Popicu, suflet mare12 dec. 2018, 11:02:00

    M-a contactat Mitica, spunandu-mi ca ar vrea sa vina si el la lăsarea cartii tatălui lui Tudor,dar nu are cu ce se îmbraca,ca nu poate veni în trening.I-as fi dat eu un costum,ca am multe, dar nu mă potrivesc cu el nici la masura hainelor.Asa ca daca poate cineva sa-l ajute...Eu i-am promis ca-i sau niste bani sa poata cumpăra o carte, ca asa se face.El vroia sa vina doar pentru a mânca și el ceva ca a auzit ca asa se petrec lucrurile la lansările de cărți.

    RăspundețiȘtergere
  14. Hai cu bancu!
    Un nebun se uita la TV la un show politic si zice:

    - Noroc ca m-am nascut nebun ca altfel o luam razna!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cronica următoare o scriu eu și o să fie cronică de carte. Ilustrată! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cetateanul turmentat13 dec. 2018, 01:29:00

    Uau!!Poze cu Mitica facand sex!De unul singur;)

    RăspundețiȘtergere
  17. BANCUL ZILEI!
    In urma unui studiu, s-a constatat ca 49% dintre accidente se intampla dupa ce rostesti cuvintele:

    - "Ia uite ce pot eu!".

    Restul de 51% au loc dupa ce se rostesc cuvintele:

    - "Nu asa, ma, iti arat eu cum se face!".

    RăspundețiȘtergere
  18. Capitane Mitica cel Viteaz,vorbeste cu cei de la Agronomie sa nu cumva sa mai fie vreo competitie pentru copii si s-avem surpriza neplacuta de a nu putea juca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bag de seamă că tu și cu mitică vă cam serviți limbuțe-n cerc. totul e să n-ajungeți la pana mea.

      multe echipe de CL au cam luat competiția la perpulis. barca și-a menajat jucătorii, juve și munited au furat-o, ce să mai zici de real, 0-3 acasă cu niște ruși. care ruși, cu ȘASE puncte, toate luate de la țigănuși, au rămas acasă, pe locul 4.

      Ștergere
  19. Mâine, semifinala la handbal e la 18,30. Poate găsim loc la cârciuma de lângă. Dacă nu, la Bordo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. băi, voi chiar sunteți masochiști cu handbalu. mai bine joc balena albastră.

      Ștergere
    2. Ai ceva dreptate. Dar mâine sunt zen, nu mă afectează înfrângerea, ”decât victoria”! :)

      Ștergere
  20. Hai sa rămânem cu impresia din meciul cu Norvegia.Romania fara Neagu e ca Fotbalul de ziua 5 fara mine.

    RăspundețiȘtergere
  21. alt amator de balena albastră, mihăiță-pașa, invită băeții cu cașcaval pe ei la bordo, pentru vizionare meci handbal și degustări. ținută obligatorie. exclus surinam.

    RăspundețiȘtergere
  22. Spre iritarea Motanului, eventual intrarea sa in trepidatii.
    La meciul din balonul de langa Cora, spre final la o minge inalta trimisa din aparare, Vasea si Bebe sar la cap, balonul sterge scafarlia lui Bebe, trece mai departe cu viteza scazuta, vasea tasneste spre poarta,din preluare cu dreptul isi pune mingea pe stangul si cu un voleu elegant trimite in vinclu, gol de kinograma!Gata, meciul era jucat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Vasea se uita la tv, vede faze frumoase si isi închipuie că e si el acolo.Daca asta inseamna bătrânețe atunci nu-i asa de rau.Poti visa, crezi ca realizezi ce nici la tinerețe n-ai putut.

    RăspundețiȘtergere
  24. https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/povestea-incredibila-a-unei-jucatoare-de-nationala-viata-traita-de-crina-pintea-cea-care-s-a-apucat-de-handbal-la-16-ani-am-dat-cu-coasa-am-sapat-am-muls-oile-520359.html

    ca de multe ori, marii sportivi provin din oameni amărâți. mișto articol.

    ps: mâna stângă a lu mitică, care voi știți ce face cu ea, se tot bagă-n zeamă că ce minunat e el vinerea, când nu uită unde trebe să să ajungă.
    io însă, suflet milos, l-am omenit cu 2 berici, că s-a dus liverpulă-n CL și îi mai promit micuțului una bucată dacă bate craiova azi și încă una dacă mănâncă bătaie mu mâine. fără obligații. credeți că acceptă?!?

    RăspundețiȘtergere
  25. pps: @anonimul priceput: cu regret, materialul dvs. n-a fost reținut în vederea publicării.

    RăspundețiȘtergere
  26. BANC!
    La psiholog:

    - Felicitari, domnule, faceti progrese. Terapia da rezultate.

    - Progres pe dracu'. Cu trei luni in urma eram Napoleon... acum sunt un nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  27. Al naibii Ronaldo ! Iar dete gol.

    RăspundețiȘtergere