luni, 15 octombrie 2018

16 "nebuni" dupa fotbal !

Vad ca nu se inghesuie nimeni sa scrie cronica, asa ca o sa incerc eu.
Dupa alegeri au rezultat urmatoarele echipe:
E1: Nelu - Bebe, Gaby, Tavi - Bogdan, Gabi III, Gabita, Lucica.
E2: Popica - Tudor, Razvan, Paul - Hercule, Ely, Mitica, Vasea.
Meciul a inceput in nota de dominare a echipei E2 si cat ai zice peste, s-a facut 3-0 pt.ei.
E1 a raspuns imediat cu un gol si treptat s-a ajuns la 3-3, apoi s-a facut 5-3 pt E2, 5-5 si 6-5 pt. E2.
De aici a urmat o rastunare a scorului si s-a ajuns la 8-6 sau 9-6.
E1 a inceput mai greu pt. ca Lucica nu s-a acomodat cu terenul, coechipierii, dar incet-incet a intrat in joc. Greul l-a dus din nou Gabita, desi s-a accidentat destul de grav la o actiune in care a calcat pe minge. Gabi III a ajutat si apararea spre sfarsitul meciului.
Nelu si Gaby in nota lor obisnuita.
E2 a inceput foarte bine meciul, reusind cateva actiuni bine legate cu Vasea la finalizare ( inscriind 2 goluri se langa Bebe). Mitica nemultumit pt. ca nu era jucat ( Ely si Hercule jucau intre ei de cele mai multe ori). Razvan s-a straduit sa tina apararea, iar Popica a fost f.bun cat a stat in poarta. Plecarea lui din poarta a zadarnicit victoria echipei E1.
Despre marcatori, ca deobicei Gabita si GabyIII de la invingatori, respectiv Ely, Hercule, Mitica, Vasea, Tudor.
Vreme frumoasa, teren f.bun si berea de dupa, au contribuit la o noua zi frumoasa de vineri.

Foto (by Găbiță)
A doua zi, Bronson a adus baterii la acțiunea de colectare EEE de la el din cartier, acolo unde a ajuns și un computer de la Motanu. Neluțu a venit și cu vreo juma de kil de cafea, absolut necesară pentru că era cam adormit, așa cum se poate vedea...

28 de comentarii:

  1. Începusem eu să scriu cronica, dar apoi a apărut ceva și a trebuit să plec. Transform începutul cronicii în comentariu:

    Iarăși vreme ideală pentru fotbalul de ziua 5, astfel că pe terenul 1 s-au prezentat 16 combatanți.
    Inițial, Mitică a încercat o stratagemă cu Ely, să-i lase un om (Adi Hercule) și el să-și ia doi (eu și Gabi3), dar îl pierduse din vedere pe Lucică Messi, o apariție surpriză, după ani de zile, care ar fi fost în cazul ăsta în echipa lui Ely (replicile lui Mitică la observația asta au fost: ”nu-l lua Ely pe Lucică, nici nu-l cunoaște...”, ”și dacă-l lua, ce? Nu-i băteam noi?!”). Așa că am purces la alegeri clasice, la piatră. Cum norocul se învârte ca o roată, de data asta am ghicit eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci prima precizare ar fi că Lucică nu e Luci, apoi ar mai trebui spus că la început Paul a fost în poartă la E2.
    În legătură cu accidentarea mea, aceasta a fost la mână, mi-am dat cotul ”peste cap”, cum se spune. A doua zi am fost anchilozat, dar acum sunt mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vineri a fost un joc minumat, asemenea dupa-amiezei de octombrie mediu in care "ne-am dat iar in petic". Meciul a avut de toate, goluri suficiente si frumoase, rasturnare de situatie greu de anticipat la inceput (de la 0-3 la 9-7), accidentari (bine ca victima e puternica si se recupereaza rapid), vociferari, pentru a continua apoi cu un epilog traditional - repriza 3-a. De aceea e inegalabil fenomenul, el e miscare, e sanatate, e puls ... activ, e tovarasie (suna ciudat, dar e adevarat in sensul nobil al termenului), e . . .viu mai pe scurt.
    Nu pot sa fiu de acord cu Gagy ca a jucat in nota obisnuita. Si asta pentru ca el nu da doua autogoluri pe meci, indiferent ca a castigat sau nu. El e un superaparator care . . . in nota obisnuita . . . nu face cadouri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tavi, te mai întreb o dată: probleme?

      Ștergere
    2. La alea tehnice mă refer.

      Ștergere
    3. Pe teren nu am probleme, la slujda, da, am o multime.
      Nu stiu ce sa-ti mai spun.

      Ștergere
    4. Eu mă refeream la faptul că tu, ca admin, ar trebui să comentezi direct, fără să intri la moderare. Vasea și Gabi, de exemplu, nu sunt admini, ci autori, dar comentariile lor intră direct. Ai uitat parola de logare sau care-i treaba?

      Ștergere
    5. Da, ai sesizat bine, de la un timp comentariile mele intra foarte tarziu. De exemplu, cel de aseara nu se postase la 3 ore dupa ce il lansasem. Abia dimineata l-am vazut pe blog. Cel de mai sus vad ca a intrat mai repede.

      Ștergere
    6. Nu e ”de la ei”, ți le-am postat eu! Pot să le văd imediat sau după un timp, după cât de ocupat sunt.
      Deci verifică să fii logat când comentezi.

      Ștergere
    7. Ok, merci! Acum,fac . . . ca pana acum.

      Ștergere
  4. Până la urmă cine a câștigat ? Din ce spune Grăbită se intelege ca a câștigat E2.E corect ? " Prin plecarea lui (Popica)din poartă a zădărnicit victoria echipei E1".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cronica e scrisă de Gabi. Acolo cred că e o greșeală de tastare, trebuia E2 (deși când a ieșit Popică din poartă, echipa lui era deja condusă). Eu aș zice că prin ieșirea lui din poartă, Popică a anulat orice șansă de revenire.

      Ștergere
  5. Intradevar, am reusit sa contribui la 2 goluri ale adversarilor, prin 2 devieri.Problema e ca dintre aparatorii mei, eu sunt cel care deobicei iese la blocarea suturilor adverse.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu știu cât am meritat să pierdem meciul ăsta, după cum nu știu dacă am meritat să câștigăm vinerea trecută. câteva idei:
    - inițial, cu tudor în fața fundașilor, totul a părut simplu. golurile noastre, urâțele, au picat foarte ușor, după cum a observat și gabi3.
    - unul din păcatele mele e că am respins prea puțin ghiuleaua lui gabi3, cea de la 3-0, care i-a băgat în joc. el a dat și golul 2, fiind vestitorul primăverii
    -a urmat găbiță, în mare formă, mai ales de șut. de două ori i-am lăsat exteriorul și stângul, de două ori l-a electrocutat pe paulică, nevinovat. și totuși, ely era încolțit de trei adversari și scos în margine, dincoace găbiță a profitat de așezarea noastră în scară, mai ales că n-am avut tot meciul fundaș dreapta
    - treptat ely s-a enervat, mare parte din pricina vorbărelii neîntrerupte a protejatului meu mitică, care bodogăne încontinuu și e mai puțin atent la meci. nici cu blendi nu mi-e rușine, ăsta te înjură și când îl lauzi!?!
    - hercule a jucat cam prea în față, repliindu-se mai greu și având și câteva pase greșite, care ne-au prins pe contraatac
    - șanse au mai fost de ambele porți, dar nelu a prins iar o zi de-a lui, iar blendi a avut parada meciului. dacă leguma stătea în poartă, scorul putea fi altul
    - finalul a fost al lui lucică, foarte vioi, noi eram deja dezorganizați

    păcat de ely, anul ăsta are un palmares dezastruos, la un moment dat o să i-l scot.

    RăspundețiȘtergere
  7. Citți asta și veți înțelege că eu deja mă pregătesc pentru vremuri grele:

    https://stirileprotv.ro/stiri/financiar/incalzirea-globala-ar-putea-duce-la-scumpirea-berii-care-ar-putea-deveni-un-lux.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Bere mai puțină, burta mai mică ,asa ca tot raul spre bine.Respect Hagi ! Pentru curajul pe care l-a avut sa-si riște banii,pentru ce a realizat pentru fotbalul românesc merita toata admiratia.Din pacate presa noastră sportivă si nu doar cea sportivă este interesată de alte personaje ca Becacali,Bourcea,Mu Mu Stoica etc.Si prestația presei a mutilat si publicul care a fost educat să gândească,pardon sa nu gândească. Din pacate sunt și printre noi astfel de specimene.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aseara am vazut 2 Hagi fericiti; ne era tare foame de o asa calificare.

    RăspundețiȘtergere
  10. -Felicitari tinerilor fotbalisti pentru calificare si joc;multi vor avea un viitor frumos cu conditia sa fie seriosi ;de apreciat modestia lui Mirel Radoi;intr'adevar,Hagi are un mare merit in aceasta performanta prin investirea in Academia de Fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  11. Referitor la meciul nostru de vineri,dupa cum incepusem, credeam ca vom castiga prin jocul pentru echipa prestat de Ely la inceput, concretizat prin doua pase primite(sau chiar suturi in diagonala pe jos asa cum s-a exprimat Gabitrei) si soldate cu 2 goluri ale lui talica,dar totul s-a naruit cand Ely a inceput sa se enerveze si sa dribleze la infinit si si si...

    RăspundețiȘtergere
  12. BANC!
    Un barbat se uita la TV si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta:

    - Asta pentru ce este, draga?

    - Ce e cu numele Laura, scris pe biletul ala?

    - A, e numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai!

    Sotia pleaca linistita... A doua zi, barbatul se trezeste cu o tigaie si mai zdravana in cap.

    - Asta pentru ce mai e, draga?




    - Te-a sunat calul!

    RăspundețiȘtergere
  13. vasilică se ține de bancuri , bețișor e lipsă la apel, așa că vă luminez io cu un articol medical:

    Colesterolul mărit este o problemă medicală foarte serioasă. Dieta bogată în grăsimi şi chimicale favorizează îngroşarea pereţilor vasculari, iar sângele nu mai poate transporta cu uşurinţă oxigenul şi nutrienţii în corp

    Iată câteva alimente care dizolvă depunerile de colesterol din vasele de sânge:

    Usturoiul

    Usturoiul este bogat în antioxidanţi, care luptă împotriva radicalilor liberi şi ajută la scăderea nivelului de lipoproteine cu densitate joasă.

    Ovăzul

    Fibrele de ovăz reduc capacitatea colesterolului de a se lipi de pereţii arterelor şi previne ateroscleroza, reducând astfel riscul bolilor de inimă.

    Suc de rodie

    Nivelurile de antioxidante din sucul de rodie este mai mare decât în alte sucuri naturale, inclusiv afine, afine şi portocale.

    Merele
    Reduc semnificativ cantitatea de colesterol şi alte grăsimi ce este absorbită la nivelul sistemului digestiv, dar şi cantitatea de glucoză.

    Pește gras

    Conţine acizi graşi omega-3, care pot ajuta la desfundarea arterelor.

    Nucile

    Sunt bogate în grăsimi mononesaturate şi acizi graşi omega-3. Include în dieta alune, migdale, nuci pecan, arahide etc.

    Ulei de măsline

    Uleiul de măsline conţine grăsimi mononesaturate care ajută la combaterea formării plăcilor pe pereţii arterelor.

    Avocado
    Este bogat în grăsimi mononesaturate, care reduc riscul acumulării plăcii în artere.

    Roşii

    Sunt bogate în licopen, un antioxidant care ajută la scăderea colesterolului rău şi reduce riscul acumulării plăcilor în artere.

    Spanac

    Aceasta legumă cu frunze verzi este bogată în vitaminele A şi C. Împreună, aceste vitamine reduc riscul de ateroscleroza.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place promovezi Sectiunea: Gloabele si sanatatea.
    Astazi sunt prezent.

    RăspundețiȘtergere

  15. Home TeamReal MadridAway TeamLevante

    Possession
    Home70%
    Away30%

    Shots
    Home34
    Away6

    Shots on Target
    Home12
    Away2

    Corners
    Home15
    Away1

    Fouls
    Home10
    Away19

    cât aș avea boală pe gelați, câteodată fotbalul e strâmb.la fel de strâmb ar fi fost să câștige mue united la chelsea, da vasilică a simțit bine că vine bobița în prelungiri.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua la toata lumea.Cu mic cu mare ne-am strâns si vinerea asta la fenomenul numit fotbal de ziua a 5 cea,inițial ne-am dus la terenul din față dar văzând că ne-am strâns 18 combatanți ne-am mutat la terenul din spate fiind mult mai lat si cred eu ca mai mare.Nimic nu prevestea ca in ultimul meci al lui ely sa vina cu o victorie precum dansul lebedelor.Au urmat alegerile dintre ely si gabi 2.Echipă lebedelor fiind formată din:Luci Bete Gabi1 Ely Hercule Vasea Bogdan Popica si eu Gabi3 si echipă invincibililor formată din:Bronson Bebe Paul Motanu Virgil Tavi Sica Gabi2 si Mitica.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua la toata lumea.Cu mic cu mare ne-am strans si vinerea asta la fenomenul numit fotbal de ziua a-5-cea.Ne-am strans 18 combatanti,initial ne-am adunat in fata dupa care ne-am mutat in spate fiind terenul mai lat si cred ca putin mai lung.Am inceput alegererile dintre Ely si Gabi2.Nimic nu prevestea ca ultimul meci al lui Ely sa fie o victorie ca un ultim dans al lebedelor.Echipa lebedelor...1 Luci 2 Bete 3 Gabi1 4 Ely 5 Hercule 6 Vasea 7 Bogdan 8 Popica si 9 Gabi3. Echipa invincibililor... 1 Bronson 2 Bebe 3 Virgil 4 Tavi 5 Paul 6 Motanu 7 Mitica 8 Sica si 9 Gabi2.A fost un meci frumos viu disputat dar dupa parerea mea putin dezechilibrate.Nu credeam ca o sa se arda Mitica la alegeri, mai rar vezi la el asa ceva.
    Ely saracu a plecat si el cu o victorie dulce.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi asum infringerea
    Nu trageti in capitan , in general fac alegeri bune mai ales impotriva lui ELY . De data asta ca niciodata i –am facut cadou lui ELY , o echipa si vreo 4 goluri cam asa . Dupa 5 minute scorul era 3- 0 meciul era jucat .Am gresit in aparare ,in poarta si tot asa. Motanu, nu a avut ajutor cu PAUL ,VIRGIL l-am facut fericit pe ELY ,si l-am suparat rau pe Gabita , stiu asta s-a vazut si in timpul meciului si dupa sper ca pina vineri, cind o sa cistige urmatorul meci sa- i treaca . Bronson ,a prins o zi mai proasta ,dar ce poti sa-i reprosezi cind alteori ne –a cistigat meciul . DE remarcat la ELY ,GABI 3 ,a fost ca au prins o zi foarte buna ELY ,a jucat pentru echipa a pasat, a combinat cam rar asa ceva la el nu a mai tras in gard GABI 3 a marcat de peste tot .Am luat 3 goluri cu capul ce sa mai zici au fost meseriasi. Data trecuta cu ELY ,am avut 3- o daca juca la fel ca acum nu cred ca pierdeam . Motane, deci criticile de data trecuta au fost folositoare. E clar ca ELY ,in formula asta nu va mai fi lasat sa joace. S -a scos si el acum la plecare ,dar are ceva infringeri din alegerile cu mine , si am primit destule reprosuri ca eu il fac etc ,etc . Se intimpla la echipe mari dar la noi .

    RăspundețiȘtergere