duminică, 7 octombrie 2018

EXISTĂ GHINION



spuse Mitică...
 

Vineri, am prins o zi frumoasa de joc ,ne-am adunat 18 jucatori . Cam multi pentru o joaca pe un teren de handbal .Nu am avut incotro si am jucat asa ,cam inghesuiti fara spatii de joc . Doar ELY ,GABITA au reusit sa faca citeva driblinguri restul mai putin . S-au facut alegeri, si de data asta ELY, cam rar asa ceva ,a reusit sa-si faca o echipa buna.
Ely ,a jucat cu: GABI3,LUCI,GABY,VIRGIL,BEBE ,BETE,BOGDAN
TUDOR.

 De partea cealalta GABITA,MITICA,POPICU,MOTANU,TAVI,
BRONSON,PAUL,HERCULE,VASEA.

 Meciul a inceput echilibrat cu ocazii de gol la ambele porti. Ely a driblat frumos 2 adversari a ridicat o minge peste fundasi pe linia de corner si de acolo GABI3, a dat un voleu incredibil ,dintr-o pozitie cam imposibila, a marcat .1-0 .Dupa un atac purtat de GABITA,a marcat si POPICU ,cu un sut bun la care LUCI ,nu a avut ce face . 1-1 .Dupa acest scor noi ne- am desprins la 3-1 asa cred, a marcat si GABITA ,a facut citeva faze bune, a pasat si am putut marca . Cert este ca scorul s-a terminat in favoarea noastra 5-3 sau 5-4 daca punem si golul de la care eu am cerut hent si ne-am oprit citiva .jucatori inclusiv PAUL .Adevarul ca au fost citeva faze, in care s-a cerut fault si au iesit discutii ,unii recunosteau altii nu .Si la mine cind am cerut hent , asa am vazut puteam sa si gresesc, asta se intimpla cind nu ai arbitru.De fapt se intimpla greseli mari, la echipe cu arbitrii dar la noi pe maidan e o problema.Cred ca au fost 2 goluri frumoase date de GABI3 ,si al meu .Golurile au fost marcate de GABITA2,MITICA 2 POPICU1 ,ELY 2 .GABI3 2.Eu am avut ceva ghinion la 2 faze una cind am dat o minge in vinclu, si s-a plimbat pe acolo si a iesit afara. Am lovit mingea din drob de s-a dus acolo .Alta faza nasoala, a fost cind am calcat gresit,practic mi-a fugit genunchiul si am cazut aiurea. Totusi daca marcam si golul ala eram eroul meciului .Am terminat la ora 17.04 MOTANU ,a dat stingerea . anuntand ultima faza ,a fost o greseala ca nu am stabilit clar ora ca altadata 17:00 sau 17:15 dar nu mai stiam clar cind vin copii.o sa reglam asta sa nu mai fie cu suparare.Dupa meci am baut bere intr-un loc precum GISMIGIUL ,au lipsit tablele sau sahul . Cel mai cuminte a fost GABITA ,care a servit ceai,compot ,suc, a dat un bun exemplu pentru niste betivi.


PS: Reprezentativa de tineret e 99% calificată la un turneu final foarte select, 12 echipe în trei grupe, se duc în semifinale echipele de pe locul unu și cel mai bun loc doi. Ce-or spune domnii de la Dinamo, care acu puțin timp îl trimiteau pe Rădoi la oculist, iar ei au schimbat între timp doi antrenori!?!

28 de comentarii:

  1. una peste alta, dacă vorbești ceva cu mitică, se ține de cuvânt, d-aia-i și printre protejații mei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabita si Hercule au dus cu brio atacul si evident au tras echipa dupa ei, dar Capitanul, nu pot sa ii scriu numele decat cu majuscula, si-a dozat si repartizat perfect "reprizele" de calitate a jocului. A inceput "nasol", vorba lui, calcand pe minge la o faza de gol de era sa-si rupa simultan mainile si picioarele (era la pachet), dupa care, in ultima parte a meciului, si-a ridicat nivelul, ca in tenis, la inceput cu sut plasat scos de Gaby incredibil, apoi reluare formidabila pe barele de la vinclu, pentru ca apoi sa transeze totul "la minut" cu un gol care, in fapt, ne-a scos invingatori, dupa ce adversarii erau pe noi si ajunsesera la un gol in spate (cred 4-3). Asa ca, Ave pentru primii doi si, negresit, "Traiasca si infloreasca" bravul . . . Capitan (era sa spun, conducator)!
    Nu mai spun ca incepe sa faca concurenta si celorlalti cronicari consacrati. Ole!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,a fost o vinere frumoasa, cam inghesuiala, dar s-a jucat cu ardoare. N-am iesit in evidenta, nici cu plus, nici cu minus, cred ca n-am primit nicio pasa, am distribuit 2-3 mingi catre Hercule, la o minge revenita din bara am atins-o,dar nu suficient s-o bag in poarta, per total a fost placut si bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Steaua e numai una7 oct. 2018, 19:35:00

    Iar a inceput CFR furaciunile!! Gol anulat Astrei fara nici un motiv, arbitraj de casa, mai bine li se da direct campionatul.

    RăspundețiȘtergere
  5. FCSB a "reusit"sa dea cu mucii'n balta si a pierdut avansul pe care'l avea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum sunt de acord ca Steaua e numai una.

    RăspundețiȘtergere
  7. Confirm detoxifierea, inclusiv cu compot de la Motanu, care ar putea să-și deschidă o afacere cu asta, aș fi primul lui client! :) De aici cred că provine refacerea mai rapidă dintre miercuri și vineri, așa că am putut presta cu o capacitate de efort mai ridicată decât în ultimul timp.

    RăspundețiȘtergere
  8. Autentica si fara adaos: duminica dimineata-8,45 a.m., crasmarita de la boutique-ul din apropiere, aflata intr-o acuta criza existentiala cauzata de o prea vremelnica menopauza, il interpeleaza pe un nea cutare, neinspirat in alegerea momentului, dar , manat totusi de nevoia de a-si trata galcile conform prescriptiei medicale data de veterinarul satului,: ia zi bre, fusesi la vot?
    No, nu fusei.
    Pai lasa , c-or sa te futa astia-n cur ziua in amiaza mare, si atunci ai sa te-nveti minte.
    O auditoare ocazionala, oripilata, incerca sa-si puna maianile la ureche, dar fu servita: ce cucoana , ce, d-ta n-ai fost facuta tot la o prostie?

    Cat despre vineri, au fost cam multi arbitri, Razvan zicea ca era lipsa, eu am constatat invers.

    RăspundețiȘtergere
  9. @luci:?
    @silică: plângem împreună, cfr-ul campioană din nou
    @gabiță: astept ofertă pentru comp(l)ot, eventual la schimb cu berică
    @blendi: e greu să mai educi la bătrânețe un mocofan blazat, să lase curat acolo unde se adapă. vineri am strâns eu după tine, dar treaba asta n-o să se mai repete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bag. O bere la o sticlă ca aia de vineri.

      Ștergere
  10. Banc!
    La politie:

    - Saptamana trecuta, v-am semnalat disparitia sotiei mele. Ei bine, puteti abandona cercetarile.

    - Ati gasit-o?

    - Nu, dar intre timp am mai reflectat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Motanele ,nu te supăra! Ai fost si tu in sfarsit,omul potrivit la momentul potrivit.Nu ti se intampla de multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru ca baietii a fost simpatici iar gazonul moale si primitor ascultati ceva care o sa faca la multi placere, nu numai motanelului. Mi-l si imaginez cum o sa toarca de fericire.
    O artista fara voce extraordinara, dar cu simt muzical extraordinar si mai ales cu o forta scenica in live UNICA, tulburatoare. Evidenta "acestui aspect", dupa finalul clipului https://www.youtube.com/watch?v=W_O4Ygcgh8w .

    RăspundețiȘtergere
  13. Steaua e numai una10 oct. 2018, 12:21:00

    Dinamo, terugam noi, nu retrograda macar pana promoveaza Rapidul!! Altfel n-o sa avem si noi de cine sa radem!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Până una alta râde Chiajna de voi.S-a gasit cine sa faca caterinca ! Sictir,idiotilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua e numai una10 oct. 2018, 22:42:00

      Catelusilor, pastrati-va coregrafia cu Doar Dinamo Bucuresti!!Mai taiati din litere si o folositi la anul: Doar Divizia B!!

      Ștergere
  15. poșta redacției10 oct. 2018, 21:13:00

    @tavi: ceea ce faci tu, din păcate mult prea rar, ar fi trebuit deja să fie, alături de fotbalul curent, bancuri, sănătate, amintiri,călători-n balon, etc... specific blogului. lumea e însă prea comodă și prea reticentă în a-și arăta trăirile, fie ele bune, rele.
    tusk și rumors au fost printre favoritele mele dintotdeauna, sunt și acum la 40 de ani după.

    https://www.youtube.com/watch?v=lfgyivefgHE

    @luci, bețișor, bogdan,nelu poate citiți și voi ce-i mai sus...

    @blendi: chiar așa, nu mi se întâmplă de multe ori. de acu înainte îți faci curat


    @găbiță: dacă am marfă proaspătă, te anunț vineri

    @vasilică: vrei și tu compot?

    RăspundețiȘtergere
  16. Saptamana trecuta au fost discutii in legatura cu finalul meciului. Inainte de inceperea meciului s-a spus ca vom juca pana la ora 17.
    SPER CA MAINE SA INCEPEM LA ORA 15.30, respectul sa existe de la inceputul intalnirii noastre (15.15) si pana la ultima inghititura de bere.

    RăspundețiȘtergere
  17. Băbăieți, două chestii pentru mâine:
    - sâmbătă facem o acțiune de colectare cu o firmă autorizată pentru deșeuri electrice/electronice, tot ce se bagă în priză sau merge pe baterii. Deci dacă aveți așa ceva pe acasă, inclusiv baterii descărcate, aduceți-le vineri și le preiau la mine în mașină. E și legal, și prietenos cu mediul.
    - meciul naționalei de tineret e la 19, deci mulți dintre noi îl prindem doar dacă plecăm imediat după meciul nostru. Mă gândeam să îl vedem la terasa de lângă, băgăm și niște pizze...

    RăspundețiȘtergere
  18. un articol interesant despre premier league:

    https://www.bbc.com/sport/football/45759826

    tot de acolo aflai că idolul lui blendi ar fi regulat doamne, cu, sau, mai ales, fără asentimentul lor și dup-aia le umplea de bani (375 de mii de coconeți!!!), să fie tăcute. inițial, făt-frumos a negat c-ar fi plătit, acu și-a amintit, da cică i-a dat din simpatie!?!
    băi blendi, craiule, ai grijă cum o traduci pe dreapta cu stânga, c-acu te dă în judecată și nu ține alibiu că ești prea puțin potent.

    RăspundețiȘtergere
  19. Hai cu un BANC!
    La Urgente, medicul ii dicteaza asistentei:

    - Scrie: trauma craniana...

    - Dle doctor, nu va suparati, dar e trauma cranio-cerebrala...

    - Care cerebrala? Daca avea creier, crezi ca venea la ziua de nastere a sotiei cu amanta?!

    RăspundețiȘtergere
  20. Azi nu poci pen' ca sa va-ncurc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Steaua e numai una13 oct. 2018, 14:50:00

    Intrebare la Radio Erevan: Poate Dinamo sa foloseasca in Liga intai cele 24 de goluri din amicalul de azi?
    Raspuns: Da, imediat dupa ce castiga campionatul.

    RăspundețiȘtergere
  22. M-am gandit ca multora dintre voi le-ar prinde bine;
    https://adevarul.ro/locale/targoviste/cea-mai-puternica-viagra-naturala-facuta-casa-doar-doua-ingrediente-1_5bc2fc4ddf52022f757d8457/index.html

    RăspundețiȘtergere