duminică, 16 septembrie 2018

Selfie cu vedete



Cu vreo două zile înainte de etapă, Ely ne-a surprins în mall când pregăteam tactica pentru vineri. A zis că va veni la teren să ne testeze și la practică, dar ceva important s-o fi ivit, astfel că până la urmă am aplicat ce m-a învățat Mitică taman împotriva lui! :)

Ne-am strâns 13 pe ziua de 14, la ora 15, dar am început la 16 și am terminat la 17 (trecute fix). Doar veteranii au semnat condica, așa că n-au fost alegeri, ci s-au dat niște repartiții. L-am primit plocon pe Tudor, căci Mitică resimțea o jenă după conflictul de data trecută, astfel că Motanu a ales dincolo tot ce-a poftit. După o discuție internă de evaluare, Gabi mi-a l-a propus pe Paul la schimb cu Bogdan, ceea ce mie mi s-a părut avantajos, căci nu aveam decât un fundaș, pe Virgil. Prin tragere la sorți, Bebe urma să joace prima repriză la noi, apoi la ei.

The Motans: Nelu Bronson - Motanu, Stelică, Gabi, Bogdan, Mitică (+Bebe după pauză)
The Others: Luci - Virgil, Paul, Bebe, Popică, Tudor, Găbiță

Meciul a fost mai dezechilibrat decât părea la început, de-aia ar fi fost mai bine ca Bebe să joace prima dată la The Motans, iar la pauză să se decidă în funcție de scor. Acesta a fost înșelător de strâns la pauză, 3-1 pentru The Others, care au ratat o sumedenie de ocazii (numai eu două singur cu Bronson!), în timp ce The Motans au înscris la singura ocazie, prin Mitică. La noi, marcatori Virgil (reluare aeriană la un corner!), Popicu (la o combinație în trei) și eu.

După pauză ar fi trebuit să ne fie teoretic mai greu, dar faptul că aveam doi fundași ficși, Virgil și Paul, pe Popică un fel de inter rătăcitor, adică ajuta și apărarea, venea și în atac să creeze superioritate, iar pe Tudor dispus să țină mijlocul și să mă lase pe mine atacant - a făcut să stăm foarte bine în teren. Luci a scos și el ce era de scos, golurile primite nefiind deloc ușoare. Dincolo s-a simțit o criză mare de idei în atac, iar după ce scorul a luat proporții, Gabi și chiar Stelică au urcat la mijloc, ceea ce mi-a lăsat mai mult spațiu de manevră.
S-a trecut prin 5-1, 5-2, 6-2, 6-3, 8-3, 8-4. Pentru The Others - 1 gol Popică și 4 ale mele (din care două în urma unor dribliguri care m-au lăsat cu poarta goală), pentru The Motans - Mitică (șut cu bara din afara careului), Bogdan (finalizare cu latul la o pasă filtrantă a lui... Stelică!), apoi ultimul care a schimbat tabela a fost tot Mitică, într-un moment în care Tudor și Bebe ieșiseră.
La final au fost unele nemulțumiri în legătură cu alcătuirea echipelor, dar până la urmă s-a fraternizat la iarbă verde, cu Motanu cărăuș de bere, căci la magazinul nostru era închis.

19 comentarii:

  1. Nefiind la meci particip si eu cu un BANK!
    Un vanator vine la altul in vizita si vede aruncata pe jos o blana de urs.

    Priveste blana, vede ca nu are nici o gaura si il intreaba pe vanatorul gazda:

    - Singur l-ai ucis?

    - Da.

    - De cate ori l-ai impuscat?

    - De zece ori.




    - Si de cate ori ai nimerit?

    - Niciodata. A murit de ras

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bagă joc de glezne,tenismanul și cu ely se pare că lipsesc vineri și s-ar putea să prinzi lotul.

      Ștergere
  2. înfrângere logică și corectă, cel puțin eu nu meritam mai mult . scorul la pauză e mincinos,patru-cinci diferență fiind mai aproape de adevăr.
    dincolo, pe lângă găbiță (voi reveni cu subiectul și cu eventualele remedii) au prestat foarte bine blendi și virgil, și-n atac și-n apărare. paulică și cu luci nici măcar nu s-au forțat, spre deosebire de nelu, care ne-a ținut în viață cât a putut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnul Motanu, sambata viitoare organizam o sindrofie si ne-ar interesa un baiat descurcaret, sa se ocupe cu servitul la masa. Se cer costumatie corespunzatoare, cunostinte de limba engleza si cateva bune maniere,cerinte obligatorii, altfel am fi apelat la dl.Mitica.

    RăspundețiȘtergere
  4. BANCK!
    La examen, un student ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nu stie. Al treilea - de asemenea... Si asa al patrulea, al cincilea...

    Profesorul il opreste si ii da nota 5!

    Ceilalti studenti se revolta:

    - Pentru ce?

    - Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel cu basca este ospatarul?

    RăspundețiȘtergere
  6. dom ministru, știu și eu dacă să vi-l propun pe blendi, nu-i chiar băiat rău, dar nu prea-l recomandă fața. oricum, dacă colaborați cu el, grijă mare la tacâmuri.

    cu berea e mai simplu decât pare. din zece-doișpe inși potențiali consumatori, unii sunt mai în vârstă și îi respect, alții fac baie, majoritatea se mișcă foarte greu, unora le e greu să se ducă pe ei, darămite sacoșe, alții se încurcă cu banii (m-am încurcat și eu), ar rămâne mitică, da-i ocupat cu taxa de teren, blendi, da nu prea am încredere și găbiță, de fapt cel mai puști. dacă se mișcă repede, vineri îl iau de ucenic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă eu am jucat impotriva miorlaitului si a lui Uciga-l toaca si am câstigat, insemna ca sunt mai bun decat amândoi la un loc,nu ? Logic,ce ma mai intreb.

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Prim-ministru,cred ca domnul Motanu îndeplinește parțial condițiile cerute.Nu are suficiente cunoștințe de
    bune maniere iar limba pe care o stie e engleja vorbită în Ferentari.

    RăspundețiȘtergere
  9. HAI CU BANCUL!
    Un barbat abordeaza o femeie superba intr-un supermarket:

    - Nu va suparati, mi-am pierdut sotia prin magazin. V-ar deranja daca am sta de vorba pentru cateva minute?

    - De ce?

    - Pentru ca de fiecare data cand vorbesc cu o femeie frumoasa, sotia mea apare de nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tare var-ul asta.Cand ai nevoie de el cangi.Mai lasati-ma cu prostiile astea.E normal, daca motanu lauda ceva sigur e invers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mânca-l-ar mama pe marinuș, că frumos și deștept ca el mai rar.

      Ștergere
  11. Realu-i REAL si fara Cristiano.La fel o fi si Barca fara Messi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Barcelona fără Messi e ca priveghiul fără mort.

      Ștergere
  12. Miercuri seara am stat aproape numai la masă, credeam că nu se mai termină. Acum abia îmi târăsc picioarele, sper să-mi revin, altfel le iau pâinea de la gură lui Nelu și Luci.

    RăspundețiȘtergere
  13. mi-am amintit despre ce vorbeam cu gaby, apropo de cei mai tineri, așa că dacă vrei să joci cu moșii, ar fi bine să te punem să alegi dintre următoarele opțiuni:
    a. stai numai în poartă
    b. nu ai voie să depășești mijlocul terenului
    c. ai voie doar să pasezi, nu și să dai gol
    d. jucăm la porți cât mai mici
    sau, cel mai bine, înainte de meci, consiliul înțelepților (era să zic al bătrânilor, dar vine blendi cu buletinu și vrea și el) hotărește care caz se aplică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu toate, simultan! Chiar mă gândesc și la un punct e) plătesc eu terenul pentru toată lumea.

      Ștergere
    2. Prietenul lui Mitica21 sept. 2018, 10:52:00

      f) ii platesti coaforul lui Mitica

      Ștergere
  14. HAI CU BANCUL!
    Un betiv care promisese sa se lase de bautura intra intr-un bar:

    - Un pahar cu lapte dulce!

    - Ne pare rau, nu tinem!

    - Bine. Atunci, un pahar de lapte batut!

    - Nu intelegeti, asta nu e lactobar! N-avem niciun fel de lapte! Doar baututri alcoolice!

    - Dumnezeu mi-e martor ca am incercat!... Da-mi un whisky mare!

    RăspundețiȘtergere