vineri, 27 iulie 2018

10 goluri pe din doua / egalite fraternite.

Desi aflati sub amenintarea destul de serioasa a ploii, si de aceasta data s-au prezentat multi voinici la etapa de azi. Capitanii celor doua echipe au fost si de aceasta data Ely si Gabi3. Au rezultat astfel urmatoarele echipe:
E1: Luci(P), Cristi(un baiat adus de mine), Motanul, Bete, Adi(Hercule), Bogdan, ELY, eu si Vasea
E2: Bronson(P), Stelica, Bebe, Tavi, Popica, Gabi, Tudor Mihai si GABI3.
Numarul mare al jucatorilor anunta din nou un joc incalcit si aglomerat, ceea ce s-a si intamplat.
Dupa o perioada destul de lunga in care scorul a ramas intact, a avut loc o faza discutabila in careul E2: Gabi a fost lovit de un sut tras de un jucator al E1. Dupa discutii aprinse s-a concluzionat ca a fost hent si deci penalty. 
Penaltyul a fost transformat de Ely, si astfel E1 trecea in avantaj. A continuat jocul incalcit cu putine ocazii de poarta, mai ales in dreptul echipei E2.
Au urmat 5 minute de uluiala in apararea E2 si golurile au curs ca pe banda rulanta, scorul devenind 4-0. Au marcat Hercule si Ely o dubla.
La acest scor E1 a scazut turatia motoarelor si acest lucru s-a simtit. Mai intai la greseala facuta de Cristi in aparare, unde in loc sa degajeze o minge pasata de Razvan, acesta a ales preluarea, Mihai a fost pe faza, a interceptat si a reluat simplu in plasa pentru 4-1. E2 s-a ambitionat si au intensificat presiunea la poarta E1. Motanul, dar si Doru si Cristi au fost pusi serios la treaba. Diferenta a continuat sa se micsoreze prin golurile lui Tavi si Tudor, scorul devenind 4-3. S-a majorat din nou diferenta odata cu reluarea in plasa de catre Vasea a unei pase excelente receptionata de la Ely. Scorul era 5-3. Tavi a mai punctat o data consemnandu-si astfel dubla si scroul era un periculos 5-4. Meciul a continuat in aceeasi maniera, cu E2 presand si E1 incercand sa dea lovitura cu mingi luni pe mine si Vasea. Nu a functionat, E1 nu a mai puctat. A facut-o insa E2 prin pasa lunga trimisa de Gabi3 si transformata de Mihai in gol. Ultimul fluier a consemnat un egal de aceasta data. A fost un meci cu mai multe faulturi si fragmentari fata de media ultimeleor meciuri, semn ca dorinta a fost mare.
#Caseta tehnica: Marcatori: E1: Ely(3), Hercule(1), Vasea(1)
                                             E2: Mihai(2), Tavi(2), Tudor(1)

Off-topic: realizezi cât de repede trece timpul, când până și George Clooney a ajuns să arate mai bătrân decât propriul său bunic...


20 de comentarii:

  1. Asteptam cronica d-lui Razvan Banciu si m-am trezit cu cea a lui Mateidoi!
    Asta e!
    Am "reusit performanta" ca de la 4-0 sa scoatem un egal.Raman la parerea ca Ely si cu Adi(Hercule) au exagerat cu driblingurile si au colaborat sporadic cu ceilalti coechipieri.
    Matei, vezi ca ai omis un jucator, anume pe TudorTVR de la echipa E2.Pe Stelica l-ai botezat iarasi Sile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata am facut corecturile de rigoare. Multumesc Vasea!
    Stelica sa nu te superi! Chiar nu fac cu intentie! (Am o cunostiinta de familie care se numeste Sile si de aceea gresesc.)
    Cat despre meci da, pot spune ca au cam jucat doar intre ei la multe faze.
    Sa nu se inteleaga prin asta ca asa imi scuz propria-mi evolutie. Nu, nicidecum! Am avut azi un meci sub mediorcu chiar slab as spune. Doar spun ca daca s-ar fi combinat mai mult si cu Bogdan, Vasea sau cu mine, numarul de faze ar fi fost relativ mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. din câte țin minte, scorul a trecut prin 5-2, iar ultimul gol l-a dat tavi, eroinul meciului, cu capul. negociasem deja onorariul pentru ditiramb (marinuș, nu-i de papa, așa că nu duce la gură!) dar a ramas pe data aviatoare. doar atât pot să spun: nici el n-o să se recunoască.
    alte câteva observații:
    - se dă henț prea ușor, penaltiul la gaby n-a fost, la fel cum n-a fost și cel transformat de mihai. măcar să luăm în considerare intența și distanța, altfel se cere de multe ori aiurea
    - cât p-aci să-i mai strice luci palmaresul lui nelulu. ambii au avut câteva intervenții-cheie, nelulu, cu capul, când n-a mai apucat să ridice mâinile, luci la mihai
    - deși am avut 4-0 când era trecut de jumătatea meciului, egalul, pentru care am pled(c)at la 5 și 5, e echitabil. penaltiul de 1-0 s-a dat (de fapt, s-a luat) ușor, într-un moment în care eram dominați, iar posibilități de 6-4 am avut, inclusiv o fază cu 2 bare interioare consecutive.
    - nu toți au plecat mulțumiți, mihăiță cugetând adânc că la tenis nu există meci egal, dar la o miuță între amici există, iar faptul că nimeni nu pierde nu-i tocmai cel mai rău lucru într-o vineri după-masă.

    RăspundețiȘtergere
  4. @matei:bogdan a avut chiar multe mingi și s-a descurcat onorabil. tu și cu vasilică trebuie să fiți mai vicleni, de multe ori preluările sau pasele voastre pun adversarul pe contraatac.

    RăspundețiȘtergere
  5. Când joci 9 la 9, pe un teren pe care se poate juca cel mult 5 la 5, ce pretenții poti avea ? Am mai bifat o zi de fotbal,ne-am mai amăgit încă o dată cu iluzia ca suntem nemuritori, in timp ce alții de vârstă noastră fac si dreg. A rezultat un meci urat,cu singura bucurie ca nimeni n-a fost învins si pana vinerea viitoare toti sunt Messi sau Ronaldo.Mai e putin si se termina vara, se raresc junii si rămân bătrânii cu privirea in zare, doar,doar o veni cineva sa putem da drumul la o bătută de basică.Iarna tineretul e sensibil nu suporta temperaturile scăzute.Ii suportăm vara cu speranta ca sunt de drum lung și vin si iarna.Dupa atatea sezoane,doar naivii gen motanu mai cred in povesti cu juni frumoși.

    RăspundețiȘtergere
  6. Elena Udrea e in Costa Rica, Sebastian Ghita e in Serbia, Radu Mazare e in Madagascar....

    In curand condamnarile vor fi afisate pe site-urile agentiilor de turism.

    RăspundețiȘtergere
  7. Matei, la ce televizor ai vazut meciul?

    RăspundețiȘtergere
  8. Când îmi apare cate un comentariu spuneti-mi si mie cui trebuie sa-i multumesc, ca nu se cade să nu apreciez marinimia voastra.Ati ajuns de tot cacatul.Prosti la fotbal, prosti in toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de obicei, lui găbiță, astăzi, mie. și nu te mai autovictimiza cu prostia, CĂ CAzi în depresii.

      Ștergere
    2. Dacă vrei să-ți apară TOATE comentariile, nu mai posta anonim. Nu de alta, dar când ne face cineva proști de tot căcatul, lumea at vrea să știe cui să dea acatiste.

      Ștergere
  9. Oricum, 9 la 9 pe terenul mic e peste limita fotbalului. Dacă mai veneam eu și Mitică trebuia să găsim soluție de teren mare. Ce vară, altădată jucam miuță 3 la 4!

    RăspundețiȘtergere
  10. n-am ochelarii și nu bunghesc cine-i nenea cu mingea, dar personajul maro parcă seamănă cu marinuș

    https://www.sport.ro/show/cum-il-terorizeaza-messi-pe-uriasul-hulk-in-curtea-casei-si-reactia-amuzanta-a-copiilor-lui-e-bun-tati.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Steaua e numai una2 aug. 2018, 12:58:00

    Azi e ziua de nastere a lui Cornel Dinu cel rau la suflet. L-o fi felicitat si Robert Nita?

    RăspundețiȘtergere
  12. Lasati-l pe Clooney in pace si hai sa ne gandim la prietenul nostru Mitica.Am vazut o peruca blonda la Consignatia, daca dam cate doi lei ii facem o surpriza.Mai incolo o sa vorbesc si cu un sponsor generos,pentru o operatie estetica.Bineinteles ca o sa contribui si eu cu o suma importanta,plus ca ii voi servi drept model pentru noua infatisare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vin si eu maine cu 5 puștani de 22 ani.Daca sunteti peste 20 rămânem pe tușă,Asa ca nu se supără nimeni,sper.O altă propunere ar fi ca aia peste 60 ani sa faca o pauză,sa putem juca si noi.Putem să experimentam si varianta ca cei care nu pot jongla de cel putin 2o de ori pe un picior sa lase loc altora mai pricepuți.Ce spuneti de propunerea noastră ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hoțomane, hai că ești simpatic și te ajut să treci testul. înlocuim mingea cu două mai micuțe și în loc s-o ții pe picior le ții în mânuță. să nu mă faci de râs, să le duci la guriță!

      bună ideea cu mitică blond. știu că unii sunt cam strâmtorați, așa că apucați-vă de strâns și completez eu restul. ca la minge.

      Ștergere
  14. Motanu tot cu bancuri de tractorist.Asta ii e nivelul.Ce ma amuza e ca el se considera vreun destept si crede ca lumea apreciază bancurile sale.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tocmai s-a terminat meciul de 3 ore între Murray și Copil, cu tie-break în decisiv. Murray plânge în hohote de minute bune! Așa ceva se întâmplă numai când câștigi... :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Belmondule,pe tine nu te ajuta nici peruca ,la tine trebuie schimbat capulti-am mai spus asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Azi e ziua internationala a berii. Am amintit mai tarziu ca sa aflati dupa meci, altfel riscam sa ramaneam numai cu repriza 3-a ornata cu multe-multe minute de prelungire.

    RăspundețiȘtergere