vineri, 13 iulie 2018

Spectacol la scena deschisa cu participarea extraordinara a lui Mihai tenismanul, cu goleadorul Gabita si cu Nelu-Bronson aproape imbatabil in poarta!

            O dupa amiaza de vineri placuta, numai buna de imbiat la un joc de fotbal care a adus in Agronomie nu mai putin de 19 doritori de miscare. In aceste conditii l-am delegat pe capitanul nostru dom'Mitica sa aranjeze sa jucam pe terenul sintetic mare, recent amenajat, la porti mari , cea ce a si reusit. Alegerile le-au facut Gabita cu Gabitrei, cel ce nu ghiceste piatra joaca cu om in minus.
            Au rezultat urmatoarele echipe:
            G:Nelu, Virgil,Paul, Gaby,Bebe,Mihai,Mitica, Tudor, Gabita, Vasea.
            G3: Luci, Tavi, Motanu, Popica, Stelica Bogdan,Mateidoi,Gabitrei, Ely.
            Echipele par echilibrate avand in vedere componenta lor. Echipa G incepe mai bine si deschide scorul prin Gabita, insa echipa G3 egaleaza repede prin Ely si preia conducerea prin Gabitrei. Mihai egaleaza printr'un sut frumos care loveste ambele bare la vinclul din stanga portarului. G3 revine la conducere prin Ely  si se desprinde la 4-2 prin golul lui Mateidoi. Echipa G revine si se duce la 5-4 cand Ely rateaza singur cu Nelu in fata si imediat Gabita scapa cu noroc prin dribling inscriind cu bara din stanga portarului Popica care i-a luat locul in poarta lui Luci care a acuzat o lovitura la picior.Dupa cateva minute jucate in aparare de catre Luci, acesta paraseste terenul accidentat si Bebe trece la ceilalti ajungandu-se astfel la egalitate. De la 6-4 echipa G cam zburda pe teren si se ajunge pe la 9-4.Popica paraseste poarta si se duce in atac, Bebe luandu-i locul in poarta. Popica a bodoganit tot meciul reprosandu-le tuturor cate ceva, facandu-i pe toti gaini,ceea ce a fost un prilej de glume si in timpul meciului si dupa pe pajiste la bere. Proportiile scorului si apropierea   orei de final l-au facut (probabil) pe Paul sa paraseasca terenul si astfel echipa G a jucat minute bune in inferioritate. S-a jucat cu indarjire de catre echipa G3 care a redus din handicap pana la doua goluri diferenta, insa ceilalalti chiar daca au jucat mai relaxat au inscris cand trebuia si scorul s-a fixat la un 14-10 pentru echipa lui Gabita.
            Dupa socotelile mele de cronicar golurile au fost marcate de catre Gabita(5-6), Vasea(3 din pasele lui G si 1la sutul lui Mitica),Mihai(2), Tudor(1-2), Mitica(1) pentru echipa invingatoare si de Ely(4), Gabitrei(3), Mateidoi(2),Popica(1) pentru echipa invinsa.
            A fost o partida antrenanta cu multe goluri.
            Ca de obicei s-a continuat spectacolul pe iarba la o bere si multe comentarii.
            Pe vinerea viitoare cu o noua campioana mondiala!


 

 Silică, m-a întrebat doamna de tine. Te bagi, sau să-i dau numărul lui Mitică?

53 de comentarii:

  1. Veniti cu completari, comentarii si alte bazaconii!

    RăspundețiȘtergere
  2. - întâi de toate, mare rușine că am luat patru bucăți de la leșin, pe care-mi amintesc că l-am lămurit cu greu că el e atacant de linia porții, cred că unicat în lume. până nu l-am legat de bară, cu-o curea de-un metru, n-a prins mișcare, dar acum mă pesdepsește pentru binele făcut.
    - lui găbiță i-au convenit de minune terenul și porțile mari, prinzând și-o zi de excepție. de două ori am fost aproape să-l faultez, ceea ce ar fi fost rău, în rest a trecut ca rapidul prin ciulnița
    - la cum au arătat echipele, scorul e logic. dubiile mele s-au referit la prezența simultană a lui mitică și tudor la învingători, bașca omul în plus preconizat pe toată durata meciului. despre asta am afirmat c-ar fi o măgărie, dar se pare că așa a fost convenția. bine, ely e fetiță la făcut echipe.
    - mitică, boier, nici la bască nu l-a durut! era s-o fure de la ai lui, c-a pierdut niște mingi aiurea, dar l-au scos mami găbiță și tati mihai, care mi s-a părut că nici nu s-a forțat
    - nelu, jos pălăria, ai impresia că are noroc și tragi în el, dar e departe de a fi așa.

    ps: am scăpat de anglia la pariuri, da se pare c-am investit aiurea patru beri în nadal și țigănușu și-o fură. oricum, n-ar fi prima dată când pierd în scopuri nobile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. mitică e cam timorat cu doamnele, mă gândeam la găbiță, da donșoara are cam vreo douăj de kile în plus, față de ce-i place lui. bașca cred că la el o să mă prezint cu berile și cred că alea îl tentează mai mult. papagalu de nadal, O DATĂ merg și eu pe el!!!

      ps: ce făceai, nebunilă, la ora aia?

      Ștergere
    2. ...cea ce faceai si tu la 2,21.

      Ștergere
  4. Dacă ai pariat tu pe Nadal, sigur pierde.

    RăspundețiȘtergere
  5. Motane, se pare ca Rafa Nadal(fara apelativul folosit de tine)te poate salva la pariu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa ce ieri in meci, POPICA ne-a gainit tot timpul ne-a cotcodacit, ne-am strans pe pajiste la o bere si la binecunoscutele comentarii.Daca Gabitrei care are simtul umorului a recunoscut ca el a fost "gaina", m-a intrebat, dar Popica ce-a fost? Pe moment i-am raspuns: cocos.Rumegand mai bine raspunsul, mi-am dat seama ca el face pe cocosul, se da cocos, insa nu-i nici macar o puicuta, de gaina nici vorba, o adevarata gaina isi ocroteste puii, ii apara strangandu-i in jurul ei, nu-i cearta tot timpul si nu-i dezbina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca ne uitam la varsta componentilor celor doua echipe putem spune ca s-au confruntat experienta-batranii cu maturii-plombati cu 2 tineri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand am ratat desprinderea, dupa golul meu, acolo s-a pierdut meciul. Am ratat atat eu cat si Ely dar si Gabi3. Acolo daca macar 2 din acele ocazii se materializau... alta era discutia(stiu , vechea poveste "daca si cu parca"). Acolo a fost momentul de moral al meciului.
    Una peste alta a fost placut sa revenim pe "Bernabeul" Agronomiei 😁.
    Felicitari castigatorilor si in mod special felicitari Bronson pentru evolutia din aceasta etapa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Finala fara istoric la Wimbledon-F;Kerber a cam facut-o in foi de vita pe greoaia Serena W

    RăspundețiȘtergere
  10. Vasea: cel care NU ghicește piatra joacă cu om în PLUS!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și n-am jucat cu om în minus nici când a ieșit Paul, pentru că a ieșit și Bebe.

      Ștergere
    2. Asa e Gabita, tu stii mai bine, d-aia e indicat sa intervina cat mai multi cu parerea lor.

      Ștergere
  11. Motanu iar a luat jumătatea lui cinci.Cu Francia i-am spus, cu Nadal nu m-a intrebat.Ghinion !

    RăspundețiȘtergere
  12. Motane, într-adevăr asta din poză e nevasta de rapper, de care ziceam, poza cealaltă e tot fake, cică e un star porno:

    http://observers.france24.com/en/20180713-fake-false-no-not-president-croatia-those-viral-bikini-photos

    RăspundețiȘtergere
  13. Sile , nici macar la datele de baza ale cronicii nu ai amintit nimic despre mandel. Portar 25 de minute si un gol. Nu am pretentie sa fi scris ceva si despre magistrala realizare din teren, unica in felul ei, atunci cand am batut aut direct in aut fata de aceeasi linie de margine, asta ar fi totusi prea mult.
    Oricum, felicitari pentru eficienta ta debordanta. Tacut, fara faze en-fanfare si zornaieli de vedeta, ai dat 3 bobite naucitoare si de data asta. Una chiar mie, de la 10cm de linia portii! Imparabila!

    RăspundețiȘtergere
  14. Putine vorbe, ca sa nu spun deloc, despre jocul foarte bun al lui Virgil, Paul si Bebe (la ambele echipe). Cei trei au dat omogenitate echipei invingatoare, au completat de minune jocul celor trei vedete, Gabita, Tudor si evident Mihai (pe bune de data asta). Nu mai vorbesc despre Nelutu care a fost intr-adevar extraordinat in poarta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite cum se imbogateste cronica cu opinia cator mai multi participanti la fenomenul de ziuacincea.Draga Tavi, cu atatea schimbari,pur si simplu am uitat ca si tu ai fost in poarta si ca ti-am dat si gol."Realizarea"ta de la aut nu este singulara, am vazut-o si la meciuri cu pretentii.

      Ștergere
  15. Hai si cu un BANC!Doua prietene stau de vorba:

    - Am observat ca dai like la toate postarile de pe Facebook ale sotului tau. Chiar iti place tot ce scrie?

    - Ah, nu, draga. Vreau doar sa fie constient ca sunt cu ochii pe el orice-ar face.

    RăspundețiȘtergere
  16. Echipele voastre seamănă cu sarmalele la care pui putina carne si adaugi mult orez.Depinde de bunul simt al fiecăruia daca se considera carne sau orez.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu n-am reținut din meci și nici n-am înțeles din descriere faza cu aut direct din aut, de care zice Tavi. Sau era autoironie? Totuși, să bați un aut în lungul liniei, cu mingea care să nu intre în teren, dacă de asta e vorba, nu e mare nerealizare, am văzut de-astea și pe la televizor.

    RăspundețiȘtergere
  18. @vasili: am zis că-ș șmecher și vineri pe la 9 seara am luat un energizant. evident, am adormit pe la 11 și m-am trezit pe la 1 noaptea, foarte vioi.
    @gabiță: păcat de doamna, oricum citește prima postare și vezi c-am zis că, "dacă minte libertatea, ceea ce nu m-ar mira". berile le dau cu plăcere, bine că n-am mai pariat pe anglia sau pe serena!!!
    oricum, meci mai echilibrat rar am văzut, țiganu are chiar un game în plus:


    STATISTICAL BREAKDOWN
    Djokovic [12] bt Nadal [2] 6-4 3-6 7-6 (11-9) 3-6 10-8

    WINNERS/UNFORCED ERRORS
    Djokovic 73/42
    Nadal 73/42

    ACES/DOUBLE FAULTS
    Djokovic 23/4
    Nadal 9/4

    BREAK POINTS WON
    Djokovic 4/19
    Nadal 4/11

    FIRST SERVE PERCENTAGE
    Djokovic - 71
    Nadal - 71

    PERCENTAGE OF POINTS WON ON FIRST/SECOND SERVE
    Djokovic 76/47
    Nadal 67/57

    TOTAL POINTS
    Djokovic - 195
    Nadal - 191

    @tavi: la prima victorie, sadoveanu te numești. valabil și pentru nelu&mitică.

    RăspundețiȘtergere
  19. câtă baftă să ai: nu joci nimic, ai un singur șut pe poartă și conduci cu 2-1, dintr-un autogol combinat cu un ofsaid și un fault în atac și un 11 metri cel mult fifty-fifty. singura consolare e că trei beri se îndreaptă spre mine.

    unul dintre marii frustrați, marcel pușcaș:

    https://www.gsp.ro/international/cm-2018/un-om-din-fotbalul-romanesc-il-critica-pe-luka-modric-candidat-la-balonul-de-aur-il-compara-cu-banel-nicolita-era-sa-provoace-stopuri-cardiace-esti-de-acord-cu-el-544040.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Motalaule,vezi daca ai pariat cu Mitica,sa-ti aduca berile nedesfacute, ca el mai strange dupa mese.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mitică-i protejatul meu, iar tu nu știu cum ai sărit gardul aici. vezi poate-l sari înapoi.

      după ce l-a fript pe țigănuș, nole ar părea că s-a distrat cu anderson. și totuși el a avut 4 breakuri din 4 mingi, adversarul ZERO dinșapte. câteva mingi pe invers și se juca.

      ps: găbiță, dacă într-o conjunctură foarte apropiată de cea de vineri, ely și gabi3 joacă împreună și te lasă să-ți alegi patru oameni, cum ți se pare propunerea?

      Ștergere
    2. Păi ce, ar fi ceva nou?

      Ștergere
    3. mie mi se pare o propunere generoasă. sunt zile, nu puține, când ești peste ely, iar gabi3 nu știu dacă face diferența de patru oameni la ales.

      a. să zicem că e așa, iar la teren sunt prezenți cei de vineri, MINUS mihai. cei patru aleși volens-nolens, fac parte dintre mitică, tudor, stelică, gaby și nelu. e foarte posibil să-l lași pe stelică la ei, venit după accidentare și mai subțirel cu tehnica, în schimb ai portar, un tip cerebral în apărare și doi dintre puținii care pun stopuri și dau pase corecte, având și șut. ely&co aleg și ei patru, după care se trece la om cu om. ce iese? ca vineri, dar FĂRĂ mihai la voi!!! să zicem că-l iei pe stelică și îl cedezi pe oricare dintre cei patru, diferența e mică, bașca în mod normal îl pierzi pe paulică.

      b. și mai simplu, după distribuția reală. ați avut portar (mult) mai bun și atacant aprioric mai slab, per total ușor avantaj voi. să zicem c-am recuperat un pic cu linia de patru fundași și c-am fi la pace sau pe acolo. cei ce-au făcut alegerile se scot din calcul și rămân la voi mitică+tudor contra bogdan SINGUR, care bea și fumează...

      evident, au fost alegeri, pe care a trebuit să le respectăm, dacă la pauză primeam un om aproape că nu mai aveam ce zice. l-am văzut însă pe leșin (și nu-i singurul) spunând că echipele au fost echilibrate. după cum se vede, nu cred, dar accept că mi s-ar putea demonstra și contrariul. sunt chiar curios dacă și cum.

      FFIMportant: asta-i retorică de după, la cinci minute după ce s-a terminat treaba, am și uitat c-am mâncat bătaie. martor mi-e (și) tavi, care, din modestie și bună-creștere, nu pomenește de cele NOUĂ goluri ale sale nici măcar pe sfert față de cât am făcut-o eu. și-o fac și acum.

      Ștergere
    4. Nu-ți face socoteala că l-aș lăsa pe Stelică, ci pe Tudor.

      Iar vineri eu am luat pe atac (Mitică+Tudor contra lui Matei2, pe care l-ai uitat), în timp ce ai voștri s-au orientat pe apărare (Stelică+Motanu versus Gabi, din cei aleși primii).

      Ștergere
    5. De curiozitate, m-am întors până în urmă cu aproape 2 ani pentru a găsi o victorie a mea împotriva lui Ely și Gabi3 (și aia la un gol, marcat pe final). Pe parcurs am găsit și 4 înfrângeri. Mi se pare destul de clar că aș porni cu șansa a doua și la scenariul tău, pe oricine aș alege în ăia 4.

      Ștergere
  21. Asa Motane, baga la greu, dar nu uita ca un meci nu seamana cu altul si nu de putine ori se intampla ca echipa mai slab cotata sa se impuna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. alegerile sunt una, surprizele alta. chiar vinerea trecută am recunoscut că nu știu cum am bătut, chiar dacă am avut om în plus. și atunci echipele au fost dezechilibrate, dar am tăcut din gură chiar de la început.

      Ștergere
  22. Ori ce echipe s-ar face, aia in care e miorlaitul pierde asa ca restul sunt vorbe.Fiti vigilenți și feriti-va de miorlait.

    RăspundețiȘtergere
  23. Steaua e numai una18 iul. 2018, 09:23:00

    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/a-disparut-o-lume-7-lucruri-care-s-au-schimbat-in-liga-1-de-cand-fcsb-a-castigat-ultimul-titlu-544260.html
    Cate lucruri nu s-or fii intamplat de cand au castigat catelandrii?

    RăspundețiȘtergere
  24. g: cu palmaresul ai dreptate, nu țin minte însă să fi beneficiat de o ofertă gen+4.oricum, diferența dintre tine și ely ca utilitate în joc e foarte mică și de semn incert și chiar o să fac un chestionar să văd pe care vă preferă reprezentanții poporului drept coechipier. s-ar putea să rămâi foarte flatat.

    rămâne în discuție demonstrația b. n-am uitat nicidecum de matei2, chiar mi-am permis să fac socoteala că la porți mari nelu+vasea oferă un avantaj față de luci+matei. apărările, în formulă de patru, să zicem că ar fi un ușor avantaj pentru noi (deși în 90%din cazuri deșteptul e trecut cu minus)și oarecum s-ar compensa. cei patru inițiali se scad și rămâne ce ți-am spus: mitică+tudor=bogdan+fumat+băut.
    q.e.d.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, mă lăsau să aleg câțiva oameni, poate chiar 4.
      Nu pot fi de acord cu punctul be, pe Matei2 nu-l compari cu Vasea, ci cu Mitică sau Tudor. Cred că aleargă mai mult ca ei. De exemplu, părerea mea e că ieșeam în avantaj dacă făceam schimbul Tudor-Matei2.

      Ștergere
    2. Motanu vrea sa spuna ca Nelu si cu Vasea adunati dau cat Luci si Matei, mai ales la porti mari. Acolo portarul poate fi si jumatate de echipa. Daca scazi om cu om apoi raman cei trei, Mitica, Tudor contra Bogdan.

      Ștergere
    3. Am înțeles ce-a vrut să spună, doar că ”sumele” astea nu mi se par relevante. Revin la exemplul meu, îl luau ei pe Tudor și noi pe Matei2, drept pentru care faci înlocuirea în adunare și inecuația e tot aia. Oricum vorbim convențional, că dacă joacă astea două perechi la orice porți, îmi pun toți banii pe Luci și Matei2 sau Tudor.

      Ștergere
  25. Dragul nostru gastronom, profesionist al sarmalelor de post, te anunţăm că avem şi ceva coajă de ou (conţine ceva calciu, niciun pic de fosfor, e bio, luată direct din cuibul unui zbor de cuci)pe care ţi-o putem oferi gratis pt. a completa minunata ta reţetă ad-hoc. Dacă te interesează trebuie să te grăbeşti, respectivul se crede viermuş, foarte bun pt. dat la peşte, în special la caras, ne gâdilă pe mulţi prin părţile delicate, dacă dispare prin ejecţie în altă baltă, oferta noastră dispare şi ea. Ne pare rău că nu te putem omeni cu un pahar de vin la tradiţionalele sarmale deoarece pisica noastră a confundat vinul din pipeta farmaceutică cu lăpticul său matinal,în 10 zile a ras tot, rezervele noastre pe două luni s-au dus în burtica ei lacto vegetariană. Pe curând, sperăm să putem relansa oferta noastră cu sirop de coacăze şi smog de trabant cartonat ambalate eco.

    RăspundețiȘtergere
  26. Atentie! Meciul FCSB-ului de joi 26 iulie din Europa League va fi transmis de Prima Tv.
    Asta asa,daca mai intereseaza pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  27. Grăbită, daca-i conving sa vina pe frații corsicani poti sa-ti alegi pe cine vrei tu si va facem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi eu te aleg pe tine.

      Ștergere
    2. Asa Gabita, fara un "destept" in echipa e greu sa castigi!

      Ștergere
    3. Sau mai bine zis nu e ușor să pierzi! :)

      Ștergere
    4. două zile să stau cu ochii pe voi, să nu scăpați în băutură, și pariez pensia lui soacră-mea pe tine și mihai, contra ely și gabi3. aștept amatori, banul jos.

      Ștergere
  28. Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard si este oprit de un politist.

    - Va rog frumos, actele dv. Si sa-mi spuneti unde mergeti!

    Betivul se uita lung si raspunde: Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati.

    Politistul se uita la el fix si intreaba: La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?

    - Nevasta-mea si, mai mult ca sigur, si soacra-mea.

    RăspundețiȘtergere
  29. Discutie intr-o casa:

    Ea: Iubitule, inainte sa ne casatorim imi cumparai mereu bijuterii si cadouri scumpe...

    El: Asa, si?

    Ea: Cum se face ca acum nu imi mai cumperi?

    El: Iubito, unde ai mai pomenit tu pescar care sa dea mamaliga la peste dupa ce l-a prins?

    RăspundețiȘtergere
  30. Mihaela Buzarnescu in semifinale la Bucuresti!

    RăspundețiȘtergere
  31. Astept un duel Popicu,Vasea contra motanu,tavi.Eu pariez pe bebe,bogdan,dar castiga luci si virgil.

    RăspundețiȘtergere
  32. Am sa las asta aici, apropo de debutul noului sezon in Liga1...

    https://www.facebook.com/TrollFootballRomania2013/photos/a.591730590896289.1073741828.591729767563038/1815977128471623/?type=3

    RăspundețiȘtergere
  33. Ion ajunge acasa tarziu in noapte.

    - Unde dracu' ai umblat pana acum?!, ii striga Maria.

    - Am fost sa joc pocker cu niste amici, raspunde Ion.

    - Ai fost sa joci poker cu niste amici?!, il imita ea. Poti sa-ti faci bagajul si sa pleci!!...

    - Si tu la fel, ii zice Ion, oricum asta nu mai e casa noastra!

    RăspundețiȘtergere