vineri, 9 martie 2018

Casanova, Pungu și Leșin

N-ai ce să mai zici. Când primești gol de la personaje desprinse din Bambi, Tom și Jerry sau Las Fierbinți (vă las plăcerea de a împerechea eroii cu cele trei super-producții) nu-ți mai rămâne decât să bagi capul în pământ, să socializezi la o bere cu băieții și să speri într-o soartă mai bună.Cei mai mulți pot trăi cu această realitate, bine ar fi ca și băieți mai sensibili, gen Bețișor sau Gabi3, să înțeleagă că toată încrâncenarea se termină odată cu ultimul balon șutat în plopi de (ați ghicit...) Marinuș, energiile negative s-au disipat și săptămâna viitoare va fi o nouă zi.
Manțocăreala a pornit chiar de la alegeri. Vicleanul copil de casă s-a insinuat pe lângă Gabi3, sugerându-i să rezolve mai întâi problema portarilor, el îl ia pe Găbiță și dup-aia mai stăm de vorbă.  Găbiță în poartă e un fel de Nelulu, cu vreo trei decenii mai tânăr și cu "ceva" știință a jocului în plus; juma de echipă poate e exagerat, dar, în orice caz, nu cu mult. Asta e tot ce-am auzit, în materie de alegeri, după aceea, nici nu știi ce poți spune. Că s-au nimerit Eugen și Tudorică în aceeași echipă și c-a plâns Casanova de se rupea treningul made in China pe el, poate doar-doar mai ieșea de-o șmenozeală la botul calului, contează mai puțin, cert e că pehlivanul (fuga la dicționar!) n-a prea găsit răspuns  la întrebarea subsemnatului, pe cine dintre Gaby și Stelică ar fi dat la schimb pentru unul dintre rătăcitori.
Așa, hoțomanul a pus presiune pe adversari, indolența acestora, contribuția nebenevolă a lui măndel, altul decât Tavi, și forma EXCEPȚIONALĂ a lui nea Covrig pomenit mai devreme au dus la primul său gol, urmat de-o recidivă la poarta noastră, marCA CAsanova și încă o bucată de la elegantul?!? Pungu, ceva mai încolo. Nici n-a mai contat disputa din final, am sentimentul   că puteam juca și acum, învingătorii se știau deja. Așadar, distribuțiile:
Leii: Găbiță - Gaby, Stelică, Paulică- Matei2, Mitică(1), Bogdan(1) - Vasiluș(1)
Doi Leii: Nelulu-  Răzvan- Eugen, Bețișor, Tavi, Gabi3, Tudorică, Marinuș Bolnavu
Glorie învingătorilor, onoare, atâta cât-a mai rămas, învinșilor, deocamdată noapte bună și ne revedem vinerea viitoare.



48 de comentarii:

  1. vasea alias nea Covrig9 mar. 2018, 21:58:00

    Acelasi stil, aceleasi lozinci repetate obsesiv de catre acelasi neschimbat motan .
    Multumesc autorului pentru laudele bine ascunse printre fel de fel de epitete.

    RăspundețiȘtergere
  2. Capitanu Zacusca10 mar. 2018, 00:12:00

    Nu cred sa fie mai barosan in sud-estul Europei decat mine.I-am facut pe fraieri si am castigat din nou, am fost la carciuma si mi-a iesit de-o suta de coniac de prin pahare, am si juma de punga de pufuleti, doua chistoace si ceva prenadez pentru desert, sint fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poveste after-hours, oarecum revelatoare:
    Trebuia să mă întâlnesc cu fii-miu în mall, dar mă sună și-mi spune că rămâne să joace fotbal în curtea școlii. Pe un trafic absolut infernat (coada la Grant începea la 1 Mai!), am ajuns într-un final la școală și încă jucau fotbal, deși era un întuneric de-ți băgai degetele în ochi. Am intrat în parcarea profesorilor și am pus faza lungă pe teren și așa s-a mai jucat vreo juma de oră. Pe urmă am luat repede ceva de la McDrive și am ajuns acasă. M-am pus la meci cu ceva licoare lângă mine, crezând că o să mă ia somnul ca de obicei. Aveam ceva de scris pentru dimineață, mă gândeam să o fac pe la 2-3 când mă trezeam. Ei bine, am văzut și ce bulan a avut CFR-ul, iar somnul era departe. Așa că m-am apucat să scriu atunci, ca să nu mă mai trezesc peste noapte. Termin, apoi mai stau vreo oră pe net, nici urmă de somn... Pe la 1 jumate, adevărata surpriză a etapei, coboară nevastă-mea, care la ora aia trebuia să aibă câteva ore bune de somn la activ! Mă vede în superformă și zice: E de la cafea, am schimbat-o azi. De la ceașca aia de dimineață nu pot să dorm nici acum!
    Imediat am făcut legătura: Păi eu am băut o ceașcă jumate, am scris deja ce trebuia să scriu după ce mă odihneam, iar la fotbal a fost prima dată când am stat în poartă și n-am luat niciun gol!
    La care nevastă-mea: Asta nu e cafea, e doping! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand e cu Mitica in echipă si pierde meciul,motanul ranchiunos da vina pe căpitan,ca l-au păcălit adversarii la alegeri,ca asa si pe dincolo.Acum tot pe don Mitica da vina ca a știut pe cine sa ia,dar nu l-a vrut in echipă și pe el.Un astfel de comportament il defineste pe sărmanul cotoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dac-aș fi ranchiunos, aș spune că vasilică și marinuș sunt nume de băieți de la țară. așa nu pot decât să mă bucur că primul a fost suficient de dibaci ca să găsească "laudele ascunse" și suficient de galanton să-mi mulțumească. cât îl privește pe celălalt nene, îmi crește inima ori de câte ori îl văd jucând la adversari. din păcate, vineri n-a fost cazul.

      Ștergere
  5. Handbalul feminin, ca de obicei pierde cand ti-e lumea mai draga.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/alina-mungiu-pippidi-a-ce-dumnezeu-fac-oamenii-in-iasi-din-ce-traiesca-interviu--184134.html
    Merita citit tot, iata un scurt fragment;
    "Protestele din februarie: Primii 30.000, aduşi de servicii

    Zdi - În urmă cu un an de zile vă întrebaţi cine a reuşit să mobilizeze atât de mulţi oameni în stradă într-un interval atât de scurt. Aţi mai aflat vreun răspuns?

    Depinde foarte mult. În prima zi nu am absolut nicio îndoială că i-au mobilizat diferiţi oameni din servicii care controlează locuri strategice pe internet. Prima zi e cea în care în patru ore s-au mobilizat 30.000 de oameni. După aceea, când au fost jumătate de milion de oameni, i-a mobilizat presa, i-a mobilizat indignarea. Acea mare majoritate de oameni a ieşit spontan pentru că au fost absolut indignaţi de ceea ce se întâmplă. Cum ar fi ieşit şi acum dacă era iminent dacă o dă afară pe Kovesi şi dacă nu era scandalul ăsta foarte mare de la Ploieşti. În momentul în care e o cauză simplă şi e clar că o să câştige infractorii şi nu cei care, chiar dacă au făcut greşeli, au încercat cât de cât să facă ceva, lumea se mobilizează. Pe de altă parte, dovezile că există grupuri ce nu sunt în regulă au devenit din ce în ce mai clare. Tot grupul ăsta de jurnalişti de la Roşia Montană, care au ajuns să fie mult mai anti-PSD şi mai justiţiari decât mine, nu a ajuns aşa prin convertire. Există vreun tâmpit care crede că după 25 de ani în care ai fost ziarist corupt ajungi în lupta anticorupţie? Hai să fim serioşi. Cineva îi plăteşte pe oamenii ăştia, care pe vremuri lucrau pe la Udrea şi acum lucrează în lupta pro-justiţie. Lumea chiar nu îşi pune întrebarea cum ne demasca Mălin Bot la Roşia Montană că ne plăteşte Soros, iar azi e el în fruntea noastră?

    Zdi - Deci încă sunteţi de părere că în prima zi protestele nu au fost spontane.

    Nu sunt de părere, o ştiu. Este cu totul imposibil. Am atâtea ore, am încercat să ajut să mobilizăm oameni şi vă spun că nu poţi să scoţi 30.000 de oameni până la ora 16.00, când lumea nici nu a ajuns să se uite la ştiri, decât dacă ai nişte nuclee strategice pe Facebook. Dar cine a investit în ele? Cine a ajuns la ora asta să fie cel mai mare investitor în presă? Firme ale serviciilor secrete care au pe faţă acţiuni în presa mare. De aceea presa mare nu îşi face public „ownershipul“; nu ştim nimic despre acţionariatul unor nume precum Hotnews sau ziare.com.

    RăspundețiȘtergere
  7. Steaua Ciordensis11 mar. 2018, 11:19:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/un-fost-jucator-al-stelei-marturiseste-m-au-filmat-cand-am-luat-bani-pentru-un-blat-nu-am-fost-singurul-din-echipa-am-fost-mai-multi-534688.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonimicul nu se lasa,vrea să mănânce...pana la capat.Sa-l lăsăm, să nu-l deranjam.Pofta buna !

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, poftiti la masa!
    Daca nu va place doamna Mungiu, poate gasim texte ale domnului Sandy Matei, pare oricum mai apropiat de nivelul dvs. de inteligenta si caracter.

    RăspundețiȘtergere
  10. M-am tot intrebat ce a contribuit la "forma EXCEPTIONALA" a bibicului,adica a mea, conform parerii Motanului cronicar in meciul de vineri si mi-am amintit de o intamplare haioasa petrecuta inainte de meci,faptul ca mi-am pus pantalonii de trening INVERS si din comoditate i-am lasat asa,cu toate ca ma incomodau putin.
    Oare datorita sau din cauza acestui fapt am evoluat asa,aceasta e dilema!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sefa asistentelor se plange directorului clinicii fiind nemultumita de noua achizitie din echipa asistentelor pentru care nu a avut nimic de spus:

    - Domnule doctor, asa nu se mai poate! Asistenta asta noua, care umbla mereu cu nasul pe sus, trebuie mutata in alta sectie. Zbiara intr-una peste tot ca eu as fi o incapabila!

    - Linisteste-te, draga. Vorbesc eu cu ea. Daca mai divulga secretele clinicii, o dau afara!

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonimicul nu se lasa,vrea să mănânce...pana la capat.Sa-l lăsăm, să nu-l deranjam.Pofta buna !

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonimicul nu se lasa,vrea să mănânce...pana la capat.Sa-l lăsăm, să nu-l deranjam.Pofta buna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domn, din cate stiu balbaiala poate fi semnul unei afectiuni ascunse. Sa va recomand pe cineva?

      Ștergere
  14. pentru premianți, la cererea publicului ascultător, domnișoara blondă din poză ar putea întreba de voi. să nu mă faceți de râs, dacă puteți face ceva, vă băgați, dacă nu, stați pe-o mână cu marinuș.

    ps:deocamdată vă las să faceți schimb de opinii, că păreți băieți civilizați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era mai buna junioara aia de era s-o bata pe Halep.

      Ștergere
  15. Un politist sparge, din neatentie, o vaza intr-un muzeu.

    Paznicul, palid, se apropie in fuga:

    - Vai de mine, era o piesa care data de acum 3.000 de ani.

    - Ce m-am speriat, credeam ca am spart ceva nou.

    RăspundețiȘtergere
  16. CASTRAVETELE

    Castravetele nu este numai o leguma potrivita pentru salate si mancaruri usoare de vara. Aceasta leguma are proprietati uimitoare , care te pot scapa din situatii jenante din viata ta cotidiana.
    Iata, mai jos, citeva lucruri interesante despre castravete :
    1. Castravetii sunt legume care contin majoritatea vitaminelor de care ai nevoie intr-o zi . Un singur castravete contine vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, acid folic (B9), vitamina C, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu.
    2. Te simti obosit dupa amiaza ? Uita de cafea sau alte bauturi energizante si mananca un castravete. Castravetii sunt o bogata sursa de vitamine B si carbohidrati care iti vor da energia de care ai nevoie la finalul zilei.
    3. Te-ai saturat de aburul de pe oglinda din baie care apare de fiecare data cind te speli ? Atunci incearca sa freci oglinda cu o felie de castravete. Aceasta, nu numai ca va elimina foarte repede aburul, dar va oferii baii tale o aroma proaspata.
    4. Melcii dau tircoale gradinii tale si fac ravagii in rasaduri ? Atunci pune pe o farfurie de aluminiu cateva felii de castravete si gradina ta va scapa tot sezonul de musafiri nepoftiti. Chimicalele din castravete reactioneaza cu aluminiul farfuriei si emana un miros imperceptibil pentru oameni, dar care este neplacut pentru daunatori, care vor elibera zona.
    5. Vrei sa elimini celulita intr-un mod cat mai rapid, inainte de a merge la piscina sau la plaja ? Ei bine, tot castravetele te va salva : freaca cateva felii, pe zonele - problema si in cateva minute pielea ta va arata mult mai bine. Substantele din castravete au un efect pozitiv asupra colagenului din piele, si vor face ca pielea si tenul tau sa fie mai ferm si mai compact. Astfel, vei reduce semnele vizibile de celulita si chiar si ridurile.

    RăspundețiȘtergere
  17. 6. Vrei sa eviti mahmureala sau durerile de cap? Mananca o bucata de castravete si te vei trezi proaspat fara dureri. Castravetii contin suficiente cantitati de zahar si vitamina B care vor inlocui pierderea nutrientilor din corp, dupa momentele de solicitare mai i ntense. Cu un singur castravete vei mentine echilibrul nutrientilor din corpul tau, si vei evita atat durerile de cap cat si mahmureala.
    7. Esti la cura de slabire si simti ca foamea iti da tarcoale ? Consuma cateva felii de castravete. Acestia au fost folositi timp de secole de catre exploratorii europeni pentru mese mici, care sa le ofere nutrientii de care aveau nevoie si sa previna ingrasarea.
    8. Ai o intalnire importanta, insa ai realizat ca n-ai timp sa-ti cureti pantofii ? Atunci, freaca o felie proaspata de castravete pe pantof. Chimicalele din aceasta leguma, iti vor face pantofii sa straluceasca si vei tine la distanta si apa.
    9. Daca ai probleme cu scartaitul balamalelor de la usi, aplica putin suc de castravete pe zona - problema, vei vedea ca scartaitul dispare.
    10. Esti stresat ? Nu ai timp pentru cateva momente de relaxare ? Taie un castravete in mai multe felii, pe care le pui intr-o oala cu apa fierbinte. Castravete va reactiona cu apa fierbinte si vor emana o aroma proaspata si relaxanta. Stiintific, este demonstrat ca aceasta aroma reduce stresul mamelor cu copii mici si a celor care se pregatesc pentru examene.
    11. Tocmai ai luat masa la serviciu si n-ai guma de mestecat sau bomboane mentolate pentru corectarea mirosului gurii ? Tine apasat o felie de castravete in gura. Chimicalele din aceasta leguma vor elimina bacteriile care sunt responsabile de mirosul neplacut.
    12. Cauti o solutie " verde" pentru a curati robinetii si chiuvetele sau alte obiecte din otel ? Freaca obiectele respective cu o felie de castravete, acestea vor straluci de curatenie si nu iti vei distruge degetele si unghiile cu substante toxice.
    13. Ai scris ceva cu stiloul sau cu pixul si ai facut o greseala ? Cu coaja unui castravete sterge incet greseala scrisa. Aceasta metoda o poti folosi si pentru creioane si markere

    RăspundețiȘtergere
  18. 14.Vrei sa intelegi toate minciunile pe care le spun aia la a3 si nu poti ca ti se face greata ? Mananca o traista de castraveti.Daca nici asa nu merge sparge tv.,sau schimba canalul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragutule, ca mare dreptate ai! Uita-te la Realitatea cat mai ai timp, ca s-ar putea sa le sune ceasul dupa ce de sapte ani nu-si platesc datoriile;
      https://b1.ro/stiri/eveniment/gheorghe-piperea-despre-suspendarea-din-magistratura-a-judecatoarea-mariana-moncea-ma-asteptam-la-excludere-realitatea-tv-ar-putea-intra-acum-in-faliment-video-215826.html
      Acum vreo cateva zile cred ca ziceai ca esti destept. Cam tarziu, dar bine ca ti-ai dat seama.

      Ștergere
  19. Steaua e numai una14 mar. 2018, 15:44:00

    Am auzit ca Dinamo e noua campioana daca scoate mai multe puncte decat echipele din play-of. Au si facut cerere sa li se adune si punctele din Cupa!!

    RăspundețiȘtergere
  20. In sfarsit,Ion o prinde si o violeaza pe Maria.
    Maria:
    - Ajutooooooor.
    Ion:
    - Taci, fa,ca pot si singur.

    RăspundețiȘtergere
  21. Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni:

    - Care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav?

    - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Ii cerem pacientului sa goleasca cada de apa.

    Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana.

    - Nu, un om normal ar scoate dopul de la cada...

    RăspundețiȘtergere
  22. dacă tot strâmbați din nas la nuțica, ofer o bere cui îl ghicește pe marinuș din poza cea nouă.

    silică, urâtă echipă united, după chipul și asemănarea lui măsccăriciu vorbitor. cică pentru ei n-ar fi o așa mare tragedie eliminarea din cl, că sunt obișnuiți, el însuși i-a mai eliminat de două ori. omu-și cere banii și-un șut în fund...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motanila,nu mai fi asa ranchiunos, daca nu-ti place MOU,nu inseamna sa desfiintezi o echipa.
      Hai sa revenim pe plaiurile noastre si sa-ti propun o afacere profitabila pentru tine:alegi 5 beri daca castiga CFR campionatul sau 10 beri daca triumfa FCSB?

      Ștergere
  23. "Acum câteva zile ziceai ca esti destept, cam tarziu dar bine că ti-ai dat seama " N-am inteles nimic ! Confuz esti anoNIMICULE !

    RăspundețiȘtergere
  24. Un infractor este interogat la politie:

    - Spune, dom'le, ce-ai facut!

    - Pai am furat o cisterna cu vin...

    - Si...

    - Jumatate am baut-o...

    - Si cu cealalta jumatate ce-ai facut?




    - Pai, am vandut-o...

    - Si ce-ai facut cu banii?

    - I-am baut!

    RăspundețiȘtergere
  25. Motane,cum mai stai cu pariurile? Lumea spune ca esti donator universal.

    RăspundețiȘtergere
  26. Posta emisiunii15 mar. 2018, 13:38:00

    https://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-barbat-din-suceava-acuzat-de-viol-a-incercat-sa-se-castreze-cu-o-lama.html
    Sa fie vorba de Mitica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știre cu parfum de credibilitate, dar fake. Am vorbit direct la sursă, cică nu mai phute lame, s-a reprofilat pe gazele! :)

      Ștergere
  27. Se pare că Valverde a aruncat un ochi la noi pe blog și a învățat cum se face: două goluri repede, ca să taie maioneza, apoi încă unul mai încolo, de control. Pă faza defensivă fu ter Stegen, mai bulănos decât prevede legea!

    RăspundețiȘtergere
  28. barca arată din ce în ce mai mult a echipă italiană+messi, aș vrea s-o văd în finală cu city sau liverpul, da-s mai mult vise erotice, la fel cum mi-aș dori acum o dublă real-juve.
    nea vasiluș, prefer cele ZECE beri dacă ia cfr-ul. oricum, matale îți sunt profund recunoscător că domn fiind (unii spun că de frică, da nu-i cred) ai dus la anularea convenției simona-steluța. doar pe anul ăsta bagaboanta, chit c-a fost și accidentată!!! are 18 victorii, iar steluța trei amărâte, așa că 12 berici s-ar fi îndreptat spre matale. nu era păcat?

    RăspundețiȘtergere
  29. Motane, dacă nu mă prindeam repede că e vorba de Nuţica abia venită de la cura cu ventuze a Alinuţei, eram gata gata să licitez cu o crozieră pe un iaht de lux în Costa Rica, iar tu erai pregătit să scoţi ciocanul şi să strigi "adjudecat", acum va trebui să te mulţumeşti cu remorcherul. Berea la pungu o dai tu, nu am niciun dubiu, M3 este cel în alb, asortat fiind cu golurile care le marchează.
    Dorule, castraveţii trebuie să fie mai tineri, verzi cum spunem noi,stropiţi cu vin sângeriu, sau mai trecuţi, muraţi cum spunem noi, stropiţi cu oleacă de apă plată ?

    RăspundețiȘtergere
  30. Recnoasteti personajul?
    http://www.prosport.ro/fotbal-extern/liga-campionilor/video-n-a-mai-indurat-umilinta-si-a-intrerupt-meciul-intrusul-care-a-patruns-pe-teren-in-timpul-meciului-besiktas-bayern-17065094

    RăspundețiȘtergere
  31. Doctor dixit:
    - luxatie ambele glezne;
    -pauza 5-6 saptamanai(!!??), dupa care mai vedem;
    -n-am voie sa mananc, n-am voie sa respir, n-am voie sa beau, n-am voie...., n-am voie.... Am uitat sa-l intreb daca am voie sa traiesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te pupă tati și-ți dorește multă sănătate. trimite-mi ce număr porți, ca să-ți păstrez și ție niște șorțulețe, până nu le umflă vasilică pe toate.
      bogdănele, mișcarea cu nuți e neașteptat de slabă, doar virgil m-a sunat în mod special, să-mi spună că-i place,pe unii nu-i lasă mama-soacră, alții au probleme cu mâna, așa c-ai șanse mari. da' să nu mă faci de râs!

      Ștergere
  32. Motane, ai avut gura spurcata cu Real-Juventus!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Oftalmologul, catre pacient:

    - Citeste aceste litere.

    - Nu pot.

    - Dragul meu, esti miop!

    - Offf! N-a fost destul ca-s analfabet, acuma mai sunt si miop.

    RăspundețiȘtergere
  34. Pentru corecta informare a cititorilor blogului trebuie sa mentionam ca primul gol al meciului a fost marcat de Vasea,al doilea de Mitica si al treilea de Bogdan si nu de catre Lesin, Casanova si Pungu asa cum au fost botezati de Motanu-voiajor pentru derutarea adversarului.

    RăspundețiȘtergere
  35. Naomi Osaka-Simona Okaka 2-0. Scurt!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Vasea, tu la ce servicii lucrezi nene de furnizezi informaţii precum cafeaua Mocca şi desconspiri nişte fotbalişti oneşti care au adus atâta glorie României ? Şi dacă o faci, de ce nu o faci până la capăt şi să spui, Vasea a înscris de la 5-10 cm de linia porţii, Mitică cu piciorul lui Matei 2, iar Bogdan a dat cel mai frumos gol, a luat o minge din jumătatea proprie, a făcut câţiva paşi, a pasat lui Mitică în dreapta, acesta mai departe în lung lui Matei 2 care la rândul lui a pasat perfect în centru stânga lui Bg venit din spate, Bg a preluat, a trecut de un fundaş, l-a culcat pe Nelu şi a înţepat-o în colţul scurt. Ăsta fotbal colectivă, adevărat, nu ce joacă Găbiţă, i-a mingea de unde vrea, ca pe aspiratorul lui de acasă, înşiră 5-6 adversari ca pe musculiţele beţive şi pe urmă rupe plasa porţii care a ajuns vai de sfoara ei. Se poate vedea cu ochiul liber. Degeaba are un acţipild cu "Respect" pe cutia cu bere, nu-l mai crede nimeni. Şi totuşi ieri, la scorul de 7-3, s-a văzut că i s-a făcut milă (nu respect) şi a început să mai risipească nişte mingi pe la Tavi, Mitică, etc, iar la 10-3 deja i s-a prelins o lacrimă şi s-a retras pe postul de fundaş stânga. De ce nu spui că ieri ai mâncat golurile ca pe seminţele gata decojite stricându-ne golaverajul adunat cu atâta trudă, de ce nu spui că Doru, în speranţa unei sentinţe mai blânde, la scorul de 7-3, a întors armele, a făcut blat cu adn-ul şi i-a înfipt genunchiul stâng, vizibil mult mai ascuţit decât dreptul, fix în pulpana dreaptă lui Gabi,ceea ce tu, Motanu, Mitică sau alţii nu prea aţi reuşit. Ei drăcia dracului !

    RăspundețiȘtergere
  37. Tu eşti cronicar măi dragă Vasea, tu trebuie să aperi cronicarii, nu să ţii cu cititorii, nu cu cititorii, nu,nu.

    RăspundețiȘtergere
  38. Pentru cine are ochi sa vada:
    https://www.dcnews.ro/negulescu-mesaje-bomba-sa-te-ii-daca-vine-ponta-la-putere_584432.html

    RăspundețiȘtergere
  39. Mica publicitate18 mar. 2018, 13:07:00

    Mitica, Motane v-am insurat!
    https://www.click.ro/vedete/romanesti/1993-era-miss-romania-acum-ajuns-la-100-kg

    RăspundețiȘtergere