duminică, 18 martie 2018

Pana la urma, un meci fara miza

            Fiind deja duminica,trecut de ora16 si Gaby mare n-a postat inca cronica, asa cum am inteles eu, probabil ca n-o va mai face,asa ca voi face eu cronica.
            Vineri 16 martie 2018 pe o vreme imbietoare la miscare ne-am strans cu greu 12 musterii ca sa putem incepe joaca in balonul mic unde era parca mai racoare decat afara. Gabita si cu Gabitrei au facut alegerile si cum primul a ghicit piatra, probabil ca s-a asigurat de portar alegandu-l pe Nelu tinand seama ca Luci a lipsit(sanatate eterna), ca de altfel si Popica(daca esti bolnav, multa sanatate).Au rezultat echipele:
            E1. Nelu-Bronson,Gaby,Paul,Tavi,Mitica,Gabita.
            E2. Vasea, Motanu, Bete, Bogdan,Matei2, Gabi3.
          La inceput meciul a fost destul de echilibrat, Gabita care a jucat in camp(se pare ca si-a revenit dupa accidentare) a deschis scorul cu un sut tare si plasat pe coltul lung, dar Gabitrei a egalat, Gabita inscrie din nou cu o bomba care a trecut ca fulgerul printre picioarele lui Motanu si ale mele.S-a mai dat un gol, insa dincolo Gabitrei marcheaza si el, la scorul de 3-2 s-a jucat o perioada strans dupa care portarul impovizat Vasea a inceput sa incaseze fara numar trezindu-se numai cu Motanu in fata sa si cu 2-3 adversari care de cele mai multe ori i-au facut sah-mat prin combinatii conduse magistral de Gabita. Intre timp s-a accidentat Gabitrei, fiind lovit de Bete,se pare, astfel ca meciul a continuat nemaiavand miza.
          Golurile au fost marcate de Gabita cam vreo 5 bucati, Mitica 3 si Tavi 2.,respectiv Gabitrei 3,Bogdan si Mateidoi cate unul.
            Scor final 10-5 pentru echipa1.
            Miscare reusita urmata de o hidratare reconfortanta.
            Urmariti mai jos cateva consideratii ale maestrului vorbelor Bogdan:
Vasea, tu la ce servicii lucrezi nene de furnizezi informaţii precum cafeaua Mocca şi desconspiri nişte fotbalişti oneşti care au adus atâta glorie României ? Şi dacă o faci, de ce nu o faci până la capăt şi să spui, Vasea a înscris de la 5-10 cm de linia porţii, Mitică cu piciorul lui Matei 2, iar Bogdan a dat cel mai frumos gol, a luat o minge din jumătatea proprie, a făcut câţiva paşi, a pasat lui Mitică în dreapta, acesta mai departe în lung lui Matei 2 care la rândul lui a pasat perfect în centru stânga lui Bg venit din spate, Bg a preluat, a trecut de un fundaş, l-a culcat pe Nelu şi a înţepat-o în colţul scurt. Ăsta fotbal colectivă, adevărat, nu ce joacă Găbiţă, i-a mingea de unde vrea, ca pe aspiratorul lui de acasă, înşiră 5-6 adversari ca pe musculiţele beţive şi pe urmă rupe plasa porţii care a ajuns vai de sfoara ei. Se poate vedea cu ochiul liber. Degeaba are un acţipild cu "Respect" pe cutia cu bere, nu-l mai crede nimeni. Şi totuşi ieri, la scorul de 7-3, s-a văzut că i s-a făcut milă (nu respect) şi a început să mai risipească nişte mingi pe la Tavi, Mitică, etc, iar la 10-3 deja i s-a prelins o lacrimă şi s-a retras pe postul de fundaş stânga. De ce nu spui că ieri ai mâncat golurile ca pe seminţele gata decojite stricându-ne golaverajul adunat cu atâta trudă, de ce nu spui că Doru, în speranţa unei sentinţe mai blânde, la scorul de 7-3, a întors armele, a făcut blat cu adn-ul şi i-a înfipt genunchiul stâng, vizibil mult mai ascuţit decât dreptul, fix în pulpana dreaptă lui Gabi,ceea ce tu, Motanu, Mitică sau alţii nu prea aţi reuşit. Ei drăcia dracului! Tu ești cronicar, măi dragă Vasea, tu trebuie să aperi cronicarii, nu să ții cu cititorii, nu cu cititorii, nu, nu!

Secretul succesului este antrenamentul!
(în sufrageria lui Bronson, nu a lui Oprea)

Bronson, polisportivul

68 de comentarii:

  1. Pai Sile dragul meu, e normal sa fi disparut miza relativ curand dupa primul fluier. Cu tine de doua ori in poarta (inainte si dupa accidentarea lui G3), in loc sa fi acolo, in coasta dusmanului, la gura portii si sa haituiesti adversarul cu miscarile tale de felina dublate de cele mai multe ori cu finalizari. Mare greseala de tactica!

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi s-a legat jocul intre toti cei 5 din camp + Nelutu in poarta, evident cu Gabita in ”rol de Oscar”. Acestea sunt esentele victoriei noastre. Din pacate G3 nu a prea reusit sa aiba parteneri de combinatie, ci doar de lupta. La care se adauga cele din comentariul de mai sus.

    Asa o atmosfera frumoasa si linistita in balon! Oare de ce ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Steaua e numai una19 mar. 2018, 00:17:00

    http://www.tolo.ro/2018/03/18/nea-arbitru-dragulin-ne-dai-si-noua-mingea/
    Daca pana si dobitocul cu radiatiile si-a dat seama ca n-a fost penalti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca-i tare Crăciunescu! El n-ar fi dat penalty pt.ca atacantul clujean ar fi fost nesportiv, pacalindu-l pe wcsb- ist.Noaptea minții !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce meci a putut să fie aseară între Federer și del Potro!
    Nu pricep de ce unii preferă acronime (fcsb, cfr)...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Federer n-a fost in regula, pe tot parcursul acestui turneu.

      Ștergere
  6. Este adevarat a fost un schimb de valize, dar sa nu exageram, valizele erau de colectie.
    Domnu` Bogdan daca aveti dovezi bine, daca un dosar de calomnie si plateste matale niste euroi.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  7. Naomi Osaka a castigat si finala tot atat de repede cum a invins-o si pe Simona noastra!
    Ce finala fabuloasa intre Federer si del Potro!
    M-am bucurat pt. invingator,prea ajunsese Federer sa castige tot cu al sau tenis din alte sfere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fanii lui Rubin Kazan sunt la picioarele lui Gabi Enache (Video)



    de Dan Alexandru

    Duminica, 18 Martie 2018, ora 20:32







    Tweet











    Fanii lui Rubin Kazan sunt la picioarele lui Gabi Enache (Video)Foto: Hepta.ro









    Ca sa vezi...

    Fanii lui Rubin Kazan s-au indragostit deja de Gabi Enache, jucator care a venit de la FCSB in aceasta iarna.

    Titular meci de meci de la venirea in Rusia, Enache a fost rapid asimilat de fanii lui Rubin, care dupa meciul din runda trecuta cu Tosno, victorie la limita, scor 1-0, l-au chemat printre primii jucatori sa il felicite:

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat despre derbiul fotbalului nostru se poate spune ca prima repriza a fost aproape nula,iar mitanu doi a fost dominat copios de FCSB care putea chiar sa bata cu toate erorile de arbitraj(care se cam repeta).Trei mari fosti arbitri(Craciunescu, Porumboiu si Balaj)au sustinut ca Hategan a gresit la acordarea penaltiului pt. CFR si la eliminarea lui Pintili.
    CFR joaca asa de spectaculos incat imi vine sa ma uit la ei cu televizorul inchis.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doi secretari de stat discuta in pauza unei sedinte.

    - Sa stii ca imi place tot mai mult de noul ministru, in sfarsit, pot spune ca s-a integrat in Guvern.

    - Cum asa?

    - Pai de cateva zile a inceput si el sa caste in sedinte, la fel ca toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bg atac f virulent19 mar. 2018, 17:55:00

    Impresionant gestul făcut de radical din 9M minus unul M, care în timpul meciului au interpretat timp de un minut o arie mult îndrăgită de unul sau mai mulţi, iar la finalul meciului au aprins o lumânare. Din păcate nu au reuşit să strângă fondurile necesare pt. un tort sau măcar o bomboană, cablul aferent t41 fiind îngheţat.
    După acest scurt moment de reculegere vreau să explic puţin cititorului ce a vrut să spună cronicarul prin sintagma „fără miză” (fără mălai). Deşi ştirile noi curg năvală, poate vă aduceţi aminte că în urma meciului în care prin prestaţia sa l-a obligat pe Găbiţă să treacă din poartă în atac, acestuia recidivându-i problema la gambitul damei, M1 a fost condamnat la 10 meciuri cu suspendare de victorii (adică 10 înfrângeri). Dacă în croaziera spre Sulina, încântat de peisajul luxuriant al peştilor morţi din apa maronie a fluviului, M1 şi-a ispăşit cu demnitate o etapă din condamnare, la Corazon, mult mai apropiată geografic de Serbia, M1 a jucat la echipa învingătoare şi deşi el personal nu a convins că a învins, blânda-i pedeapsă cu suspendare a fost schimbată în una cu executare. M1 a fost încarcerat la stabilimentul de maximă securitate bahusiană Drumeţul (sau ceva asemănător, informaţia e venită pe surse), unde (tot de pe surse) era păzit permanent de zece gardieni specialişti profesionişti cu pensii speciale de 10 ori mai mari decât salariul său lunar. BĂI CITITORULE ! IAR AI ADORMIT ? Rămâi cu mine, urmează ştiri bombă. ......................... Ne scuzaţi, un zgomot asurzitor a întrerupt pt. moment comentariul. Aşa băi, cum spuneam, cu toate astea iată că M1 apare ca o novă la casa cu punga leşinată. Adversarii au încremenit, păi dacă 10 gardieni bla, bla, bla, bâlbâiţi, nu au reuşit să-l oprească să evadeze precum un homar ghiţan, noi ăştia amărâţi ce să facem ? Ce miză ar mai putea avea acest meci pt. noi cei simpli ? Şi au cedat meciul prin neprezentare cu 0-3.
    În etapa pe care cronicarul, un nostalgic al combinaţiilor de demult (care cine ştie, poate continuă şi azi ?) , alături de Tavi bineînţeles, combinaţii pe care însuşi maestrul Ostap Bender poate fi invidios, o consideră pe bună dreptate a fi fără miză ( am explicat mai sus de ce), la sfârşit inserează „consideraţii” (copy-past) ale subsemnatului. Fals, sub sloganul „atacă permanent, că de apărat nu te apără nimeni”, acele „considerente” sunt cât se poate de clar atacuri virulente la persoane considerate deja indezirabile. Păi dacă la începutul meciului parcă s-a pus puţin osul, după ce M1 s-a aflat 2-3 secunde cu gâtul sub ghilotină iar gardienii au sărit să-l salveze, foarte bine au făcut, după care l-au lăsat să joace ţurca în continuare, sau fotbal mă rog, în loc să-l repatrieze la Drumeţul, adversarii la ce puteau să se mai aştepte ? Evident că meciul nu avea nicio miză, zarurile fuseseră aruncate, noi suntem aici, Costa Rica e departe, apa din baltă ne desparte.
    Başca acest domn, fan declarat al „valizelor de calitate”, admirator fanatic al agresiunilor făţişe (Doamne fereşte, bine că nu se dă şi la copii... indigo, xerox sau scanate), care dincolo de ce face, mai vrea şi despăgubiri de la un fin observator, gingaş şi plăpând ca un ghiocel în plină toamnă.
    Ce au ajuns să facă unii fotbalişti din ţara asta ! Ehe !


    RăspundețiȘtergere
  12. Patru goluri cu dedicatie pentru pitici,de la cel mai bun din lume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. băi fraiere opărit, patru goluri mai bășinoase ca ale idolului tău rar am văzut adunate la un loc. toate date din gura porții, fără a fi măcar obligat să iasă din marcaj(!!!), fără vreun dribling sau fentă. nici dudu sau cămătaru pe vremuri nu se înjoseau cu așa bășini.

      Ștergere
  13. @pungu: ce înseamnă să facă rost omu de material proaspăt, de calitate, ies metaforele una după alta! poate păstrezi ceva și pentru prieteni.
    @silică: aici ai fost cam hoțoman, că te-ai grăbit să strici plăcerea scrisului unuia dintre învingători. vineri ai fost însă domn și te-ai sacrificat în poartă, te-aș lăuda, dar stricăm piața.

    despre meci, vorba unui critic în viață, puteam să-i trimit sms cu rezultatul exact, imediat după alegeri.e a nu știu câta oară când spun că găbiță a devenit prea bun pentru noi,n-ar trebui NICIODATĂ lăsat să aleagă primul. vineri și-a tras portar, șef în apărare și scutier, iar de cele mai multe ori m-a prins singur în apărare și s-a putut distra. culmea e că și șorțuleț, după ce ne-a cadorisit cu o fază de gol, s-a pus pe treabă, având cel puțin două bucăți date și-o pasă decisivă.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru motanul nestiutor:perfecțiunea pare întotdeauna simpla, la indemana oricui.De aia ai sa vezi ca oamenii mari vorbesc simplu si frumos, sunt înțeleși de mai toti însă nu pot fi imitați.Este si cazul lui Ronaldo,dar pentru tine e greu să înțelegi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Echinoctiul de primavera 2018 a sosit in BUCURESTI CU ZAPADA DE PESTE 10 CM SI CU -5 GRADE.

    RăspundețiȘtergere
  16. Un taran sta langa gardul unei facultati cu un vitel legat cu o funie. Un profesor il vede si nu se poate abtine sa nu il intrebe ceva.

    - Ce faci, bade, cu dobitocul aici?

    - Dobitocul e inauntru, da examen. Vitelul e spaga pentru nota 5!

    RăspundețiȘtergere
  17. Steaua e numai una20 mar. 2018, 12:15:00

    Din categoria Porci vorbitori;
    "Am trimis adresă la Ligă spunând că vrem arbitri străini din primele 5 campioane valorice ale Europei. N-am mai primit niciun răspuns după. Nu vrem arbitri din Israel, Bulgaria și Serbia. Vrem arbitri din Anglia, Germania, Spania, care au valoare peste cei ai noștri" Iuliu Mureșan, luni, la TV Digi Sport

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Degeaba, tot mancatorie a fost. Poporul, cu simtul lui de nepacalit, a scos o vorba" DANpenatlti", sau invers.

      Ștergere
  18. Motanila, cui i-am stricat placerea sa scrie cronica ca invingator, ca doar am asteptat pana duminica p.m.?

    RăspundețiȘtergere
  19. Steaua e numai una20 mar. 2018, 14:44:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cornel-dinu-il-desfiinteaza-pe-dica-din-acest-moment-el-nu-mai-e-antrenor-535357.html
    O javra buboasa la fata si la caracter se baga prea mult in seama pentru ce a facut el ca antrenor, cinci de la Foresta si cinci de la slovaci. Mars jigodie!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Vineri vor fi inchise scolile in Bucuresti!
    Oare vor fi "inchise" si baloanele din Agronomie?

    RăspundețiȘtergere
  21. Am adăugat niște poze de la antrenamentul oficial de săptămâna trecută! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. băi nea chiorilă, las-o jos cu perfecțiunea, că fugeau fundașii adverși de ronaldo, de spuneai că nu mai făcuse respectivul baie cu săpun de când s-a mutat marinuș în parc. așa libidinoșenie n-am mai văzut de pe giulești, din '87 (am venit special de la brașov) când rapidiștii mei de atunci au câștigat cu 4-3 (Round 34
    (June 25, 1987)
    Rapid Bucuresti - Dinamo Bucuresti 4-3 (1-2)
    0-1 Camataru '9, 1-1 Tira '43-penalty, 1-2 Camatatru '44,
    1-3 Camataru '56, 2-3 Tira '60, 3-3 M. Grigore '63-penalty,
    4-3 St. Popa '87), la schimb cu ghetuțele lui cămătaru. fundașii cățelușilor ieșeau cu rândul la ofsaid, faultau și ei care cum putea, mateuț a stat un sfert de oră pe margine, să se lege la șireturi, movilă a prins o super-transversală, de la 40 de metri, de se uitau toți urât la el, că nu mai era timp de șmenozeală. chiar și galeriile și-au mirosit reciproc ciorapii, și-au înnodat cozile și-au dat-o la pace, strigând la comun. ori tu cu grețoșenii d-astea vii?
    cine are timp de pierdut poate să caute cele 4 leșinături ale frezatului din meciul cu girona. eu spun că vasiluș, la cât bun-simț are, se rușina după golul doi și începea să rateze. mitică ar mai fi mers o tură, dar și lui i-ar fi fost la fel de jenă ca la servitele lui găbiță, ar fi dat gol dar ar fi pus capul între umeri, fugind cu pași mici spre mijlocul terenului.
    ps: nea vasilică, nu mă întreba pe mine ce ar fi gândit alți domni. bănui că le-ar fi făcut plăcere să scrie din postură de învingători, altfel merge pixu'.
    oricum, și eu aș fi (re)publicat năzbâtiile lui pungu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Va blestem conducători ai României si’n pușcărie dacă v’as bagă pe toți, cu nimenea nu as greși. Va blestem cu spitalele, școlile, șoselele, șpăgile, infumurarile și prostia voastră agresiva. Va blestem sa muriți stind la coada, sa trăiți din salariu și sa va petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuita, intr’un oraș obișnuit, cu doi copii obezi și beți in sufragerie și cu părinții in întreținere pe veci. Sint obosit și drumul nu se mai zărește.”, este mesajul lui Andrei Gheorghe din septembrie 2017.

    RăspundețiȘtergere
  24. In ce tara traim;
    http://evz.ro/aroganta-maxima-kovesi-puternica.html

    http://www.observatorulbuzoian.ro/daniela-tarau-buzoianca-inchisa-pe-nedrept-de-procurorul-cristian-panait-reabilitata-15-ani-mai-tarziu/3/
    Femeia a castigat la CEDO a cerut despagubiri pentru puscaria facut si va primi aproape la fel cat doamna procuror. Motivul; judecatorul a spus ca ar fi injusta imbogatire sa primeasca mai mult. Mi-e sila!

    RăspundețiȘtergere
  25. Evreul
    - Este adevărat, Iossele, că ți-ai măritat fiica cu casierul tău?
    - Nimic mai adevărat.
    - Mă miră teribil. Nu spuneai tu că nu prea ai încredere în el?
    - Spuneam, spuneam.
    - Şi totuși i-ai dat mâna fiicei tale?
    - Bineînțeles. Gândește-te, dacă fuge cu banii, măcar fiica mea va fi cea care se va bucura.

    RăspundețiȘtergere
  26. Crocodilii zboara
    - Domnule sergent, spuneti-mi, va rog, crocodilii zboara?
    - Nu! Esti prost? Cum sa crezi asa ceva?
    - Domnul locotenent major a spus asta!
    - Mmm... Stii, crocodili zboara ei, dar foarte jos.

    RăspundețiȘtergere
  27. E asa de usor sa-ti dai seama ca omu-i prost.Ronaldo se umple de trofee,toti specialiștii recunosc ca e marfa si vine unu ca strâmbă lemne motanul si se da cunoscător.Pana la urma eu sunt idiot ca stau de vorbă cu un astfel de om.E valabil si pentru anonimic,căruia nu ma mai obosesc sa-i raspund.Il las in prostia lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, imi pare sincer rau pentru dvs ca sinteti idiot. V-as ura sa stati ca doamna, doi ani in puscarie pe nedrept, dar o sa ziceti ca sint eu rau.

      Ștergere
    2. ARESTAT PREVENTIV, ACHITAT DEFINITIV – Fostul director Romarm Dan Tache a primit achitare la Curtea de Apel Brasov in dosarul in care DNA l-a acuzat de instigare la abuz in serviciu. Tache a fost defilat in catuse, umilit public si tinut nevinovat in arest peste patru luni, intr-o cauza in care “procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI”. Isi va cere scuze parchetul pentru inca o viata distrusa?

      Ștergere
  28. Rabinul în vacanță
    Un rabin a slujit la Templu timp de 20 de ani. Ca să-l răsplătească, comunitatea îl trimise într-o excursie în Hawaii. Cînd ajunse în camera de hotel, o tînără foarte frumoasă și goală stătea întinsă în pat. Revoltat, pune mîna pe telefon și sună acasă:
    - Nu aveți pic de respect pentru poziția mea? Sînt rabin. Asta e o dovadă crasă de nesimțire și lipsă de respect!
    Auzind acestea, tînăra, rușinată, începu să se îmbrace. După ce termină de vorbit la telefon, rabinul i se adresă:
    - Tu unde pleci? Nu pe tine sînt supărat!

    RăspundețiȘtergere
  29. Ardelenii si bomba
    Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba:
    - Ma, da' daca explodeaza?
    - Apai, nu-i bai, ca mai avem una!

    RăspundețiȘtergere
  30. Sotia se urca pe cantar, ofteaza, cobora si urca iarasi. Dupa vreo patru-cinci astfel de repetari, nu mai rezista si se adreseaza sotului:

    - Auzi, dragul meu, tu crezi ca sunt grasa?

    - Nu, draga mea, deloc! Doar ca pentru o proportie mai buna ar fi trebuit sa fii putin mai inalta.

    - Cam cat de inalta, dragul meu?

    - Pai, daca ma uit atent la tine, cred ca cinci metri si jumatate ar fi suficienti!

    RăspundețiȘtergere
  31. Exact ce ziceam ! Acum graţie lui Graţibiţă avem şi proba video. Bronson (că nu degeaba i se spune aşa) a interpretat tot timpul rolul blândului Ben, iar acum, în realitate, uite cum îşi mardeşte invitatul pe teren propriu. Sau chiar le cafteşte pe novici dacă e mai mult de două şi nu aşa oricum ci după ce îşi umflă palmele cu silicon şi degetele cu botox, apoi le dă cu cremă de gheată neagră ca să mascherano amprenta vero. Eu le-am spus să nu se duce, da dacă e novică, atunci să se descurcă. Păi bre nea Nelule, eu am făcut o poziţie de agresiune pacifistă gen O.M.U., dar matale le umfli genele de sub sprâncene după cum videuu spune. Mi-e şi frică să vă mai semnez, că acum se întoarce Bebiţa (sau s-a retras din violenţa asta ? ) de sub rochiţa Angelicăi şi ne cardeşte punguţa sultanului cu doi bani şi trei iezi autogoi la purtător din curţile noastre pline de ceapişti valutişti analfabeţi care râgâie mici puternic condimentaţi pt. a le dispare aroma de şperţă bovina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mișto, nene, cu marfaru? belet ai? stai pe tampoane sau la fumători? ți-a arătat-o nașu? mai iei pe cineva cu matale, că mușterii ar fi?

      ps: e un băiat pe aici care recunoaște că-i idiot. nu l-am văzut săptămâna trecută, dar sinceritatea merită premiată, așa că poa să mă tragă de mână dacă vrea o bere.

      Ștergere
    2. Măi viespe catalană cu acul penetrant în vremuri de răstrişte, ce te doare pe tine cu ce decovil mă plimb la Cheia, cu ce tampoane şterg trabucul naşului şi cu ce muşterii stau la fumoar ? E libertate, fac ce vor.

      Ștergere
  32. Oare anonimicul stie cine te baga in pușcărie ? Sa-i spun, sa nu-l las neinformat.Vezi ce domn sunt, n-am zis prost. Amonimicule, judecatorul te baga la mititica . Sa acuzi procurorul ca aia a facut parnaie e prostie cruntă.Dar având în vedere ce canale tv urmărește nu ma mai mira nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domn, judecatorul lucreaza cu ce i se livreaza. Deschideti si dvs. ochii si gasiti suficente cazuri in care probele au fost contestate sau culese cu rea-credinta. Sa va mai spun inca o data ca procurorul este obligat sa adune probe si in favoarea inculpatului? Sau ca domnii au puterea sa deschida un dosar dupa cum vor, denunt sau autosesizare, il lasa sa zaca prin sertare si dupa acea il inchid. Intre timp l-au paradit pe cetatean. Deci omul asta de la Romarm, probabil nu un tercheaberchea, face patru luni de puscarie degeaba. Cine plateste pentru asta? Dumneavoastra si altii ca dvs. din banii lor, din moment ce nu exista raspunderea magistratilor, care pot paradi in continuare, fara sa raspunda, omul si-a pierdut insa serviciul si poate si mai rau. Banui insa ca stiati lucrurile acestea chiar daca ziceati ca sinteti idiot.

      Ștergere
  33. Un parlamentar al Puterii intra panicat in biroul presedintelui partidului.

    - Sefu', ati vazut ca suntem in scadere in sondaje? Ce facem daca pierdem alegerile de la anul?

    - Ce sa facem? Puscarie

    RăspundețiȘtergere
  34. O parte dintre maşinile deţinute de Simona Halep:

    Marcă Preţ
    Mercedes GLE450 AMG 140.000 euro
    Mercedes CLS AMG 90.000 euro
    Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet 70.000 euro
    Porche 911 Carrera 120.000 euro
    Porsche Panamera 100.000 euro
    Range Rover Vogue 100.000 euro
    Audi A 8 40.000 euro

    Si cand te gandesti ca o critica unii care merg pe blat cu tramvaiul!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Revenind la meciul de vineri,dupa ce ca m-am sacrificat sa stau in poarta,era sa-mi paradesc si palmele la doua suturi puternice ale lui Tavi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nasol, nasol, conform legii ar fi trebuit să te despăgubească şi cum la noi despăgubirile se dau din faţă numai prin spate...

      Ștergere
  36. Am vorbit, pentru terenul din Agronomie
    sunt probleme cu baloanele nu garanteaza.Mai vrea sa vorbim miine dupa ora 11,deci nu prea e sigur.Am vorbit la terenul de linga Cora,si am rezervat de la ora 16 la 17.30 sa avem ceva sigur ,mai vedem miine dupa 11 ce facem ,oricum laCora e sigur si e teren bun sper sa fim minim 12
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi băi Rex, ai fi contră la un Palmeo, o raţă şi-o varză sub plapuma lui Powell fostă Yellen ?

      Ștergere
  37. Anonimicule,ai donat si tu ceva mălai pentru Gândea si ai lui sa-i poata plati d'nei Koveși ? Asa le trebuie daca mănâncă kk . De ei nu zici nimic,papagalule mic si nevinovat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tu "desteptule" mananci kk zilnic cu tiriplicul.

      Ștergere
  38. articol mișto, inclusiv pozele, tradus de-o fată.

    http://premium.gsp.ro/premium/poveste/premium-gsp-o-poveste-lunga-gerard-pique-editorial-istoric-pentru-cei-care-ii-spun-taci-si-joaca-fotbal-doar-asta-stii-sa-faci-articol-senzational-semnat-de-bad-boy-ul-catalan-535556.html

    ps: marinuș, cuminte băiatu, că ne paște gumița.

    RăspundețiȘtergere
  39. Mitica, vezi ce faci maine ca nu vreau sa ne trzim nici cinci insi, nici sa jucam zece la zece.

    RăspundețiȘtergere
  40. Dupa o lupta darza,S.Halep se califica mai departe in fata frantuzoaicei O.Dodin la care am remarcat multe lovituri tari si precise,dar si multe greseli la serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  41. Babele si prostii.Nu-i asa ,anonimicule ?

    RăspundețiȘtergere
  42. Mitica,Nu jucam sau stam acasa ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne vedem la Sibiu, la 15 ne anunţă Mitică că se joacă mâine.

      Ștergere
  43. Băbăieți, am fost afară, am dat zăpada. Nu e ger, e de-aia moale, am dat-o cu mătura de pe mașină. Pe la prânz cică o să se oprească, o să fie vreme de jucat afară! Punem porți mici pe latul terenului din spate, jucăm de plăcere, ne încălzim înainte și după la vestiare cu niște licoare. Ce ziceți, ne băgăm?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăsta fotbalist adevărat şi dragoste eternă pt fotbal ! Ar juca şi pe Autostrada Soarelui, pe o linie de cale ferată, pe vf. Omu, pe un braţ al crucii de pe Caraiman. La federaţie cu el !

      Ștergere
    2. Motane, şterge urgent răspunsul de mai sus, m-am înşelat amarnic. Pt numai două beri, fratele Mitică a fost lăsat singur în faţa viscolului e(o)li(an) şi-a încasat 11 rafale în plină figură de s-a revărsat Dunărea la Sulina. Îţi dai seama, dacă dădea Vântu 6 beri, nici măcar Neymar nu putea să-l mai ajute.

      Ștergere
  44. Se poate juca in Agronomie, in balon la ora 15.oo ne vedem.Sa veniti la timp

    RăspundețiȘtergere
  45. ar fi păcat să se treacă prea ușor peste așa ceva:
    https://www.youtube.com/watch?v=rZuE8SarFqs

    gabi3 joacă cu milițienii de la ora 1, în balon. am înțeles că apare și eli. mitică, cu mami sau cu tati?

    ps: îl iau în balon pe căpitan, pentru că e protejatul meu. asta nu înseamnă că n-ar trebui să apreciem cu toții că prestează pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În balon niciun caz, dar în prezervativ se poate ? Sau şi ăsta e tot protecţia ta ?

      Ștergere
  46. Azi nu va incurc spre bucuria unora,taman mi-am scrantit glezna stanga!
    Joaca placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi Vasea, tu palmele le foloseşti la gleznă ?
      Trebuia să le pui nene pe lopată, să dai zăpada din faţa uşii, iar pe urmă să îl ajuţi şi pe Tavi care şi-a ocupat palmele cu ceva piroşti. Sănătate, că acuşi vine canicula.

      Ștergere
  47. https://www.luju.ro/magistrati/instante/mascarada-dna-curtea-de-apel-bucuresti-l-a-achitat-definitiv-pe-fostul-presedinte-al-cj-constanta-nicusor-constantinescu-pentru-toate-cele-24-de-acuzatii-de-abuz-in-serviciu-si-complicitate-la-abuz-in-serviciu-constantinescu-a-stat-3-luni-in-arest-prevent

    Voi intelegeti ce inseamna sa fi acuzat de 24 de ori, tarat prin tribunal, cu arest si tot tacamul si sa nu fi vinovat nici macar o data?? Daca nici asta nu e politie politica doar dl. destept poate sa ne spuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bebeluşul discret24 mar. 2018, 12:10:00

      Dragul nostru suedez, noi bebeluşii de la maternitatea Griviţa înţegem toate dilemele unor contemporani dar, asistentele care ne îngrijesc nu ne-au învăţat încă alfabetul, avem ferma convingere că în momentul în care vom învăţa litera j, vom putea face şi pipilică nepartinic la oliţă.
      Un bebeluş a cărui cumnată este cumnata lui nc.

      Ștergere
  48. Anonimicul e mai prost decât credeam! Nu se mai poate face nimic în privința sa, e cel mai credul om.Sa n-ai pic de discernământ si sa ai si impresia ca le stii pe toate e cu adevarat trist.Toti sunt nevinovați,n-a furat nimeni,doar atat ca nu-si pot justifica averile, o nimica toată.Dupa capul tau Al Capone era un sfânt.Hai sictir si plimba ursul. De acum iti voi spune anonimareprost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, sinteti la fel de prostut si-n timpul zilei precum dimineata?

      Ștergere
  49. La scoala, invatatoarea il intreaba pe micul Andrei de fratele lui mai mic, venit pe lume in urma cu numai doua luni.

    - Andrei, ce face fratele tau? In curand o sa vina si el la scoala.

    - E bine, doamna, dar nu cred ca va veni la scoala noastra. Mama vrea sa il vanda.

    - Cum asa, Andrei?

    - Pai, doamna, il cantareste in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere