luni, 11 decembrie 2017

Numarand zilele de fotbal ale sfarsitului de an

  BY Bețișor

Atmosfera de iarna: cu un soare suparat, care cand se acoperea cu o caciula cenusie, cand arunca sageti ca te faceau sa te lase fara vedere cateva secunde.
Ce importanta au toate astea ?
 Astazi  este vineri !
Echipele sunt  urmatoarele :
EP : Paul, Bogdan, Bete, Popicu, GabiIII, Mitica, Florin .
EN: Nelu, Bebe, Razvan, Gabi, Tudor, Tavi, Sica.
Meciul echilibrat, jumatate din durata lui a fost 0 = 0.
EP a deschis scorul prin GabiIII, apoi a condus cu 2 = 0.
EN a micsorat diferenta prin Sica 2 = 1.
Florin a inscris pentru 3 = 1.
EN a inscris pentru 3 = 2.
Mitica a inscris pentru 4 = 2.
Bila alba. EN : Nelu om zilei, Razvan, Gabi .
                 EP : Paul, GabiIII.
Remarc cotinuitatea prezentei a lui Sica si a lui GabiIII, precum a doua prezente  a lui Florin .
Vineri nu voi semna condica.
Doru

13 comentarii:

  1. Cel ce va vegheaza11 dec. 2017, 12:07:00

    Bai baieti,ati adormit ? Nu conteaza cum jucam, conteaza sa comentam si noi n-avem ce.Nu-i frumos,sa scrie cineva ceva, orice nu conteaza,sa avem ce sa rumegam pana vinerea viitoare.Si asa fata de inceputuri v-ati puturosit.Printul nu mai serveste, pesemne ca a gasit o definitie la rebus care l-a incuiat, Mitica a uitat alfabetul,Motanul si-a dat seama ca-i pe langa,pe Vasea il dor toate cele si ce are si ce n-are, Bogdanel,dragul de el,si-a notat ceva dar nu mai intelege ce a vrut sa spuna,Tavi nu mai stie pe unde sa scoata camasa la serviciu,Luci nu conteaza decat la numaratoare, anonimul nu se pricepe nici la politica daramite la fotbal, asa ca am ramas singurul valid.Nu pot insa sa fiu si cronicar si critic si putere si opozitie.Oi fi eu si aparator si inaintas si matematician si poet, apropo, ati rezolvat problema pe care v-am dat-o acum cativa ani ?Nu-l ntreb pe Bebe ca sunt sigur c-a uitat, nici pe Mitica ca stiu ca nu stie, nici pe motanu ca n-a ajuns pana in clasa 5-a,nici pe Lucica ca daca ar fi stiut nu ajungea aici.Si uite asa n-a mai ramas nimeni pe care sa-l intreb asa ca dormiti linistiti, Popicu vegheaza pentru voi.

    n. tr: băgați-l și pe marinuș în seamă, că și-așa e șucărit că o fură realul. nici cu barca nu mi-e rușine, dar, la cât de urât joacă în ultimul timp, are o șansă cu chelsea.

    RăspundețiȘtergere
  2. n-aș putea să jur care a fost scorul final, oricum cred că noi am dat primul gol. înfrângere meritată, mitică hoțoman, sică poet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Certurile sau discuţiile în contradictoriu sunt dificil de evitat, oricât de mult ai încerca să-ţi păstrezi calmul, uneori îţi poţi pierde cumpătul. Însă există şi unii oameni care nu îşi pot controla emoţiile în timpul unei certe.
    Iată câteva sfaturi prin intermediul cărora îţi poţi păstra calmul în timpul unei discuţii aprinse.
    PUBLICITÉ
    inRead invented by Teads
    1. Respiră profund
    Dacă încerci să respiri adânc vei putea rămâne calm deoarece respiraţia profundă încetineşte repiraţia alertă care reprezintă un răspuns al corpului la o discuţie aprinsă. Respiraţia profundă este benefică pentru reducerea producţiei de adrenalină şi cotizol, hormoni ai stresului. CoformTopBuzz, cea mai bună metodă este inhalarea aerului pe nas şi expirarea pe gură.
    2. Concentrează-te asupra corpului tău
    Atunci când ne concentrăm pe ceea ce se întâmplă cu organismul nostru în timpul unei certe ne putem calma mai uşor. Odată ce ne concentrăm atenţia pe aceste senzaţii fizice ne putem relaxa mai repede. Încearcă să-ţi relaxezi iniţial mâinile şi umerii.
    3. Ascultă activ

    Atunci când oamenii au senzaţia că nu sunt ascultaţi, iniţiază deseori certuri. De asemenea, o ceartănu poate fi oprită fără ascultarea activă.
    4. Pune întrebări deschise
    Punerea întrebărilor deschise este o metodă bună pentru încheierea unui conflict. Acestea dovedesc că asculţi activ persoana şi îi permiţi să-şi exprime gândurile. În locul întrebărilor la care răspunsul ar putea fi doar cu ''da'' sau ''nu'', prin această metodă arăţi persoanei că doreşti o explicaţie.
    5. Menţine un ton calm al vocii
    Creşterea nivelului vocii poate duce la escaladarea unui conflict. Încearcă să calmezi mai întâi persoana printr-un ton al vocii mai plăcut. Aceasta poate oferi senzaţia de calm celeilalte persoane şi poate uşura rezolvarea conflictului.
    6. Acord şi dezacord
    Unele discuţii nu se pot încheia ca ambele persoane să fie fericite. În cazul în care observi că persoana din discuţie este foarte ostilă şi conversaţia nu ajunge nicăieri, ar trebui să te detaşezi de conversaţie,
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bine ca o sa scapam de PSG, iar micutii pitici o s-o fure de la Chelsea.Va las sa ghiciti cine va fi cel mai bun fotbalist din lume si in 2018.

    RăspundețiȘtergere
  5. Steaua e numai una12 dec. 2017, 12:17:00

    Iar s-au apucat arbitrii sa lucreze pentru catelusi si sa le scoata adversarilor mingea din poarta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde este golul meu, marcat in vinclu? M-ati vazut mai fraier si nu-l mai treceti la socoteala? Ei, acuma ma enervez!

    RăspundețiȘtergere
  7. DECI, cind fac alegeri sun hotoman ,cind nu fac alegeri tot hotoman, daca nu vin la teren tot hotoman etc ,etc hotoman ramin nu se poate .DAR cind pierdeam ,sau cind o furam si eu la alegeri atunci nu mai eram hotoman. Totusi meciul asta a fost mai echilibrat ca meciul jucat pe 1 decembrie ,ATUNCI SICA ,chiar a avut echipa si nu credeam ca se va ajunge la scorul ala .Acum a fost mai nasol si s-a vazut cind TUDOR ,a plecat cred s-au dat 2 goluri .Cred ca nu trebuie sa ne suparam prea rau si sa facem mare tevatura, cind pierdem se intimpla la echipe mari da la noi .Eclar ca trebuie sa imbunatim atmosfera dejoc ,placerea de aveni la o joaca ,e putin curiOS ca GABI 3 , SICA AU INCEPUT sa reactioneze mai galgios ,ei nu reactionau asa acu citva timp deci e de gindit , ca s-au luat dupa noi. Ne-am subtiat si la programul de bere dupa meci ,desi alta data pe zapada si gheata afara ,.am baut o bere tot sub teiul lui EMINESCU VENITI LA 15.15 sa mai prindem lumina afara,vremea tine cu noi si vinerea asta .Da TAVI ,ai dat un gol frumos scorul a fost 6-3.si cel mai mult a contat ca am jucat .

    RăspundețiȘtergere
  8. Inteleg, sa ne suparam rau cind nu jucam, cind nu avem unde juca . In nici un caz cind jucam .

    RăspundețiȘtergere
  9. Petre Ispirescu13 dec. 2017, 11:50:00

    Nu va uitai la voi, ca ati imbatranit urat? Pe Bebe il trimite printesa sa faca baie si sa se bata cu Mitica pe tuica lui Nelu, Motanu are treaba doar cu turca si cu berea de dupa, Gabita s-a facut ofticos din cale afara, Gabi la fel cum il stiati, pleaca daca pierde, Tavi e dus pe lumea lui, la fel si Bogdan.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai Mitica, uneori chiar cred ca esti nesimtit.Pune intr-o echipa cei mai buni trei jucatori, stai linistit pe tine nu te-am inclus si in cealalta pe cei mai slabi trei. Asa iti da mana sa tot joci.

    RăspundețiȘtergere
  11. mitică, te izmenești. nu ți-am spus nimic despre echipe înainte, în timpul meciului, sau după, la bere.
    am ieșit chiar din teren(chestie pe care nu-mi amintesc să o mai fi făcut altcineva) să nu avem om în plus, când urma să te duci după lumină i-am ținut pe băieți să jucăm cu om în minus, deși aveați clar echipă mai bună din start.
    așa că prefer, deocamdată, să nu te iau în serios.

    RăspundețiȘtergere
  12. Să analizăm de ce vrei să-ți faci o echipa din oameni care știu fotbal.Unii vor sa castige cu orice preț nu contează dacă echipele sunt dezechilibrate.Aștia sunt nesimțiții care se împăunează apoi cu victoria, atribuindu-și merite pe care nu le au.Avem și printre noi o grămadă.Dacă îmi cereți nume pot veni cu exemple.Alții își doresc în echipă oameni cu care să poată colabora, pentru că e dificil să joci cu cineva care nu le are cu mingea.Pe aștia nu-i poți acuza, dacă însă au în vedere ca echipele să fie echilibrate.În această categorie intră cei care vin pentru plăcerea de a juca, iar dacă mai și câștigă cu atât mai bine.Și din aștia avem printre noi, e adevărat mai puțini, dar e lăudabil că n-au dispărut cu totul.Vă las pe voi să trageți concluzia în ce categorie intră Mitică.Sunt sigur că nu va gresi nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum a înțeles Mitică să pună în practică sfaturile lui Doru, pentru a evita discuțiile în contradictoriu și a se calma.
    1) Trage aer în piept și-l dă afară cu zgomot pe din dos.
    2)Se concentrează asupra corpului său, dar îl apucă plânsul.
    3)Ascultă activ, adică își pune manele și dă din buric.
    4)Pune întrebări deschise.Aici a intrat în ceață, că nu știe dacă să deschidă fereastra, frigiderul sau televizorul.
    5)Menține un ton calm al vocii.Sare peste asta că n-a înțeles ce trebuie să facă.
    6)Acord și dezacord. Aici e tare, mai ales la dezacorduri.Se antrenează zilnic și se minunează singur de cât de multe dezacorduri reușește să facă.
    După respectarea acestor reguli e sigur că va deveni imperturbabil, impenetrabil, incomensurabil sau imposibil.Cred că a atins deja ultima variantă,fără să fie nevoie să facă nici un efort.

    RăspundețiȘtergere