duminică, 17 decembrie 2017

Nu a fost ziua lui Mitica

La intalnirea de vineri 15 dec. a.c. s-au prezentat 12 combatanti, care in urma alegerilor facute de Mitica si GabiIII, au alcatuit urmatoarele echipe;
E M(itica): Nelu - Bebe, Razvan - Mitica - Florin, Andrei.
E G(abi3) : Luci - Gaby, Paul - GabiIII - Bogdan, Bogdan II.
Pe parcurs a aparut si Popica, alaturat echipei lui Mitica.
Jocul s-a desfasurat intr-un singur sens, spre poarta bravului Nelu.Trioul Gaby, GabiIII si Bogdan II la care s-a adaugat cu destul succes si Bogdan ( a inscris un gol frumos sutand de la distanta dintr-o bucata la coltul lung).
In primul rand s-a remarcat acest baiat Bogdan II adus de GabiIII, care pe langa faptul ca avea o viteza in plus, era pe tot terenul si avea un sut bun. Ca deobicei Gabi III a acoperit tot terenul, astfel ca E M nu prea au avut ce face. Scorul a ajuns la 6-0, cand la o faza incalcita in careul lui Luci, acesta il faulteaza usor pe Florin si acesta inscrie din penalty, dupa ce in prima faza a tras in Luci. In continuare jocul curge in acelasi sens si scorul ajunge la 14-1 ( oare s-o fi gandind Mitica la acel 12-0  din 12 oct.2015 ?). In acest moment a venit un antrenor cu un grup de copii si ne-a scos de pe teren, urmand sa mai jucam afara o minirepriza, terminata cu 4-2 pentru aceiasi echipa.
Privind cele doua echipe, se observa usor dezechilibrul din teren. Asa se intampla cand lipsesc oameni importanti ca de ex. Bete, Stelica, Gabita.
In primul joc, desfasurat in balon, majoritatea golurilor au fost inscrise de GabiIII si Bogdan II, Bogdan 1g si Gaby 2g (unul din penalty).
In al doilea joc au marcat pentru E G aceiasi doi jucatori, iar pt. E M a marcat tot Florin 2g.
Dupa joc au urmat discutii la o bere, unde Mitica facea echipe ipotetice unde el castiga mereu.

30 de comentarii:

  1. Invinge sau e invins,Mitica este mereu in centrul atentiei.
    Felicitari baieti!Sunt putin invidios ca voi jucati si eu nu(cel putin deocamdata).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. în afara terenului, nu te poți supăra pe fraier. retrăiește meciul, face din nou echipele, lamentându-se că nu a nimerit oamenii buni, își numără ghinioanele, mai schimbă un compliment bine simțit cu prietenul marinuș, ia o țuică, ia o bere, merge și-o țigară, se roagă de-un șofer să-l scoată și pe el în lume, dar gândul i-e deja la vinerea următoare. mulți îl subapreciază, rămâne însă printre protejații mei.
      pe băiatul nou venit nici n-am avut ocazia să-l faultez, atât de iute este și combinativ. merite mari are gabi3, în super-formă, mai ales de șut, m-a rupt practic de trei ori, toate cu execuții cadrate și violente.
      zi bună și pentru bogdănel, m-a driblat o dată ca în desene animate, cred că-i sunt dator un șorțuleț. dacă reapare tavi, îi păstrez și lui.

      Ștergere
  2. nea vasilină, ai grijă de berile mele, poate se mai înmulțesc și ele. de abia la anul mai fac rost de vreo câteva și trebuie să țin cu dinamo pentru treaba asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu stiu ce vedeti la Mitica de-l laudati atata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietenul lui Mitică18 dec. 2017, 11:18:00

    Vasea, Mitică e în centrul atenției și-n tramvai, că doar te uiți la el câd îi dai de o bere.În săptămâna de dinaintea meciului Mitică e la biserică, se roagă să aibă mână bună la alegeri, să nu-l facă nimeni,să aibă și el cu ce se lăuda după meci.Dacă pierde e turbat toata săptaluna.Nu-i intră nimeni în voie,aruncă marunțișul pe care-l primește în tramvai sau la vreun colț de stradă, păstreaza numai bancnotele,la serviciu spală wc-urile fără simț de răspundere, riscând să rămână fără slujbă,acasă scapă farfuriile din mână atunci când le spală, noroc că-s de tablă, într-un cuvânt cade cerul pe el. Când câștigă însă,parcă nu e el.Merge cu pieptul în față ca o femeie fără țâțe care și-a băgat ciorapi în sutien.Mitică,Mitică !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum ia un barbat o decizie importanta?

    Isi cuprinde capul in maini, inchide ochii, gandeste profund, isi asculta constiinta si apoi spune cu hotarare:
    "- Nevasta, tu cum crezi c-ar trebui sa facem

    RăspundețiȘtergere
  6. Gaby, nu contest victoria ta ,dar cu o asa alegere facuta de GABI3 ,e vorba de baiatul nou adus ,nu putea sa fie ziua mea sau a alcuiva . Acest BOGDAN, A JUCAT precum CATALIN ,MIHAI TENISMENU , dar cred ca avea o viteza peste ei. S-a
    asemanat la travaliul facut in timpul meciului de cei 2.Ajucat aparare ,mijloc atac nu cred ca a avut o pauza de 5 minute in a se misca, demarca,alerga e clar e fotbalist . Dupa mine e peste GABI3,ca joc si unde mai pui ca si alearga mult, puteam sa- mi fac toata echipa tot era greu.Nu am avut om sa- l opreasca ,MOTANU A BLOCATmulte mingi ,s-a luptat cam singur nu a avut om sa- l dubleze . Faptul ca nu putut nici sa-l faulteze zice multe . Gabi 3 a vrut sa joace cu el a fost ca o conditie, totusi nu stiam ca joaca chiar asa , ma repet putea sa ma lase lejer sa- mi fac toata echipa ,dar s-a facut alegere om la om .O singura schimbare la noi era destul, sa iasa un meci echilibrat sa fi jucat la noi in locul lui FLORIN .Aces lucru a fost recunoscut dupa meci de GABI 3 . Dar asta e am luat un sac m-am enervat ceva am baut bere cu amar in ea si gata ... Vinera asta nu cred ca mai este problema cu terenul .Data trecuta am avut un dialog cu COSTI ,ce s-a intimplat si a zis ca nu a avut ce face si-a cam cerut scuze .

    RăspundețiȘtergere
  7. In legatura cu asa zisul prieten de –al meu, nu as accepta un frustrat ,obsedat chiar poti zice asa ceva un asemenea om. Este ca un ciine batrin si batut ,nu are nici domiciliu, dar are o mare grija de altii sau de MITICA ,asta e foarte grav eu nu as putea avea nici vise despreGRIJILE ALTORA , dar asta se intimpla, cind cu atita ai mai ramas in viata asta . NU mai doarme, nu mai maninca, pardon el are vise marete cind doarme atit . Stiu ca ii produc mari dureri de cap ,BALENA ALBASTRA NU SE MAI JOACA ii ramine doar sa se plimbe pe peronul de METROU... Totusi vine CRACIUNUL , II UREZ sa gaseasca o ciorba calda pe undeva . Cantina din AGRONOMIE ,este inchisa . Sa stii ca altii au vazut la mine, ceva ce nu ai tu si n-o sa ai niciodata gindeste –te .ca e usor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca gresesti, daca consideri ca la numai atat se rezuma esecul de vineri.

      Ștergere
  8. Luci,am zis ca era doar un alt meci ,era un echilibru nu era vorba de cine cistiga .

    RăspundețiȘtergere
  9. Steaua e numai una19 dec. 2017, 15:38:00

    Stiti care este asemanarea dintre Ferarri si Dinamo? Ati ghicit, niciuna n-a mai castigat campionatul de zece ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. Legea 303/2004, care reglementează răspunderea magistraților a trecut și de Senat.

    Opoziția a lipsit de la votul final, legea trecând cu 80 de voturi pentru și niciun vot împotrivă.

    Față de varianta de la Camera Deputaților, în Senat s-au făcut o serie de modificări la articolul 96, cel care reglementează răspunderea magistraților și modul în care aceștia sunt pedepsiți. Toate aceste amendamente au fost propuse de către liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae.

    (1) Statul răspunde patrimonial pentru prejudiciile cauzate prin erorile judiciare.

    (2) Eroarea judiciară atrage răspunderea judecătorilor și procurorilor care şi-au exercitat funcţia cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă.

    (3) Există eroare judiciară atunci când, în înfăptuirea actului de justiție, se determină o soluționare greșită a unei proceduri judiciare și prin aceasta se produce o vătămare a drepturilor ori intereselor legitime ale unei persoane.

    (4) Exista rea-credință atunci când judecătorul sau procurorul, în exercitarea funcției, cu știință, prin încălcarea Convenției pentru apărarea Drepturilor Omului și a Libertăților fundamentale, a drepturilor și libertăților fundamentale prevăzute de Constituția României, ori a normelor de drept material sau procesual, a determinat o eroare judiciară.
    5) există gravă neglijenţă atunci când judecătorul sau procurorul, în exercitarea funcției, din culpă, nesocotește normele de drept material ori procesual, determinând o eroare judiciară.

    (6) Nu este îndreptăţită la repararea pagubei persoana care, în cursul procesului, a contribuit în orice mod la săvârşirea erorii judiciare de către judecător sau procuror.

    (7) Pentru repararea prejudiciului produs printr-o eroare judiciară, persoana vătămată se poate îndrepta cu acţiune numai împotriva statului, reprezentat prin Ministerul Finanţelor Publice, în condițiile legii, la tribunalul în a cărui circumscripție își are domiciliul sau sediul, după caz. Plata de catre stat a sumelor datorate cu titlu de despagubire se efectueaza în termen de maxim 1 an de la data comunicarii hotararii judecatoresti definitive.

    (8) După ce prejudiciul cauzat de o eroare judiciară a fost acoperit de stat, Ministerul Finanțelor Publice se întoarce în mod obligatoriu, pe cale judiciară împotriva judecătorului sau procurorului care a determinat eroarea judiciară. Competența de judecată, în primă instanță, revine Curții de Apel București, dispozițiile Codului de procedură civilă fiind pe deplin aplicabile.

    (9) Termenul de prescripție a dreptului la acțiune al statului, prevăzut la alin. (8) este de un an, de la data când a fost achitat integral prejudiciul.

    (10) Consiliul Superior al Magistraturii poate stabili condiții, termene și proceduri pentru asigurarea profesională obligatorie a judecătorilor și procurorilor. Asigurarea obligatorie nu poate să întârzie, să diminueze sau să înlăture răspunderea pentru eroare judiciară determinată de rea-credință sau gravă neglijență.

    Mi se par modificari de bun-simt, pentru oricine le citeste si e de buna-credinta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dusmanul idiotilor20 dec. 2017, 09:35:00

    Ba, idiotule, taci dracului din gura ! Esti prost de dai in gropi.Bunul simt ma impiedica sa nu te injur, dar nu ma starni ca am si eu rabdarea mea.Motane, dormi ? De ce permiti unui spalat pe creier sa faca politica ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tinere, ai si argumente sau esti doar agresiv?

      Ștergere
  12. Alt anonim corect si cinstit20 dec. 2017, 17:32:00

    Vocea strazii se regaseste in cele scrise de "dusmanul idiotilor".

    RăspundețiȘtergere
  13. nu sunt singurul cu drept de veto pe aici, încerc să tai limbajul grosier și jignirile, de exemplu l-aș fi ars pe cel ce se dă prieten cu mitică, dar chiar mitică mi-a spus că nu-i cazul.
    pentru vineri e de preferat să veniți cu pileală la voi, magazinul e închis și n-ar fi tocmai frumos să se bazeze lumea pe nelu.

    RăspundețiȘtergere
  14. SCRISOARE NEPIERDUTA CĂTRE CARAGIALE
    (1 urmeaza 2 din cauza de html)
    Stimate nene Iancule,
    Ambetat de tristeţe şi turmentat de scumpiri bezmetice, îţi compun această misivă tristă şi de
    adio, că ce mă enervează când vine vorba despre opera matale, este gogoriţa că satira îşi
    păstrează actualitatea, că personajele seamănă leit cu cele din zilele noastre, poltroni,tembeli,
    pungaşi, mahalagii, hahalere, bagabonți.
    Să avem rezon, coane Iancule, tălică ai scris pentru copii, scenarii de desene animate. Eşti
    mărunt, neicuşorule!
    Ia hai, să te cocoşez cu niscaiva exemple.
    Matale ştii cât ar costa acum o masă la "Iunion"?
    Şi câtă verzitură îi lipeşti pe frunte manelistului minune, care ţine acuma locul lui I.D.
    Ionesco? Şi să te văd eu dacă ai corajul să vii pe jos de la "Iunion" acasă, noaptea. Că te
    dezbracă lotrii cu ranga. Heavy metal!
    Dacă ai vedea cine-i acuşica în fruntea bucatelor, te-ai închide la "Gambrinus" şi nu te-ai trezi
    din beţie decât să te închini.
    Suntem o ţară penală, meştere!
    De la parlament la govern, toate mangafalele cu foncţii sunt în libertate condiţionată. Nu ştii
    cum şi cât se fură.. Răcnesc gazetele de vuiesc Carpaţii! Şi toate oalele sparte le plăteşte
    poporul acesta de coate-goale, care nu mai visează castele în Spania. Visează căpşuni.
    S-au înmulţit nesimţiţii şi proştii şi vorba matale: "Cu prostia te poţi lupta, dar ea întotdeauna
    învinge!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (2)
      Zicea Nae Ipingescu: "Să nu mai mănânce nimeni din sudoarea, bunioară, a unuia ca mine
      sau ca dumneata şi să şază numai poporul la masă, că el e stăpân". Mai mult de jumătate din
      popor e în mare mizerie şi tot atâta ar vrea să-şi lase ţara. O să zici că le crapă obrazul
      aleşilor? Ei, aş!
      Unde este Rica Venturiano cu al lui "Angel radios"? E timpul cocotelor.. Ziţa, Veta, Joiţica,
      Didina sau Miţa Baston au fost sfintele-sfintelor. Paraşutele au acuşica golaveraj la televizor.
      Să vezi chestii deochiate, nene Iancule! S-a uitat şi Bubico al meu la o emisiune şi de atunci
      nu mai latră. Guiţă!
      Domnul Goe e ticsit de droguri şi mamiţa vorbeşte la telefon, la linia fierbinte. Conul
      Leonida şi soaţa şi-au depus pensia la pubelă, de unde şi mănâncă, Tipătescu este Naşul
      mafiei judeţene, Dandanache face tocşouri de seară, jupân Dumitrache zis "Titircă Inimă-rea"
      e primar şi milostiveşte cu parcuri moca toate rubedeniile.
      Se face Capitală până la matale la Ploieşti , numa' borduri şi mijlocul rămâne aşa cu gropi, cu
      mahalale fără apă şi canal, fără buleftrică.
      Caţavencu combate la gazetă contra marilor corupţi, el fiind curat, deoarece până şi banii lui
      au fost spălaţi. Ghiţă Pristanda e finanţist acu', din negoţul cu maşini furate, alte fapte
      necurate ca şi şpăgi nenumărate. Până şi frizerul Nae Girimea se minunează câtă prostime s-a
      umplut de mătreaţă şi câţi politicieni de valută. O soţietate fără prinţipuri morale şi cinste,
      care va să zică.
      Madalin Voicu vorbeşte romanes, la televizor, cu fraţii şi surorile lui, la care s-a dat dezlegare
      să belească Europa. Fericiţi că au un de-al lor care îi înţelege, fiind apropiat de ei ca nărav şi
      poftă de viaţă. În ţară, băieţii deştepţi la matrapazlâcuri au strâns averi din care să se
      îndestuleze toate loazele lor, până la două mii paş'opt. Se fac mafioţi unii pe ăilalţi şi mă jur pe
      cursul valutar că au dreptate toţi. Dacă nici ei nu s-or şti între ei?...
      Altminteri e "criză teribilă, monşer". Dacă ai cunoaşte Parlamentul de acum i-ai dedica
      "Năpasta", promisiunilor guvernului schiţa "1 aprilie", Justiţiei "Lanţul slăbiciunilor", vieţii
      noastre politice - "D-ale carnavalului", scrisoarea către FMI şi Consiliul Europei este
      "Scrisoarea pierdută", iar viitorul nostru poate fi asemuit cu "O noapte furtunoasă". Bravos
      naţiune! Egzistă nişte unii care zice că suntem "Ţara lui Caragiale". Ei, aş! Moravurile de pe
      vremea matale erau parfum.
      Şi atunci, eu cu cine votez? Aceasta-i întrebarea! Cică dă-i, Doamne, românului mintea de pe
      urmă şi pe urmă el votează la fel. Într-un singur loc ai avut dreptate, nene Iancule. Atunci
      când ai zis că românul s-a învăţat să aibă din toate câte nimic.
      În fruntea soţietăţii s-au aburcat mitocanii şi nu le poţi bate obrazul, întrucât (tot matale ne-ai
      învăţat) mitocanul se naşte jignit. Încolo, frică ne e că ne-am născut în România şi o să
      murim în Becalia!
      Dar să fim optimişti, că dacă nu murim o să fie şi mai rău!
      Un matze-fripte, coate-goale,
      Ce-i este dor de matale !...
      DAN MIHAESCU

      Ștergere
  15. Dusmanul idiotilor e propriul sau dusman? Sau e prieten cu baietii aia pensionati la 40 de ani, care dau cu pumnul pe la spate in batrani, provoaca si dezbina, striga lozinci fara continut si vorbesc despre legi pe care nu le-au citit, ei si stapanii lor? Cateodata iti vine sa-l regreti pe Ceausescu!

    RăspundețiȘtergere
  16. Dușmanul idioților21 dec. 2017, 12:35:00

    Anonimule, cînd toată lumea îți spune că ești beat,ai face bine să te duci să te culci.Imi permit să-ți au un sfat.Schimbă canalul tv. și poate te vei vindeca.Îmi este milă de tine, în situația că ești cinstit dar nu poți realiza ce se petrece în țară, dar mai degrabă te-aș băga în categoria hahalelelor care fac pe naivii crezând că-i pot prosti pe alții.De ăștia imi e silă.

    RăspundețiȘtergere
  17. PREZENTARE
    In 1950, elitele il ridicau in slavi pe Stalin. In 1960, aceleasi elite ne asigurau ca decolonizarea va aduce fericirea in tinuturile de dincolo de mari. In 1968, visau sa suprime orice constrangere sociala. In 1975, salutau victoria comunismului in Indochina. In 1981, credeau c-au parasit intunericul pentru lumina. In 1985, proclamau ca Franta e datoare sa primeasca dezmostenitii din intreaga lume. Iar in anii '90, aceleasi elite afirmau ca timpul natiunilor, al familiilor si al religiilor a luat sfarsit. Timp de cincizeci de ani, spiritele refractare acestui discurs au fost discreditate, iar faptele care-au contrazis ideologia dominanta au fost trecute sub tacere. Acesta este terorismul intelectual.
    Terorismul intelectual. Din 1945 pana in prezent. Editia a II-a
    Jean Sevillia
    Sarbatorile bat la usa... si intelegera...si bunatatea Doru

    RăspundețiȘtergere
  18. Baieti,miine ne vedem la 15.15 la teren o sa bem o bere in vestiar la caldurica.Veniti cu bere la ghiozdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bravo, mitică. din câte am vorbit, vin luci, bețișor, paulică, virgil, marinuș, poate și sică, florin urma să mă sune mâine, despre tavi am aflat de la vasea că e în viață.

      Ștergere
  19. Sile are dreptate, sunt in viata, dar viata fara miscare e foarte grea. Asa ca maine ma bag si eu. Cat despre Sile, de care mi-era tare dor, vreau sa va spun ca arata foarte bine, chipes, sprinten, in costum si cravata! Ave maestre!

    RăspundețiȘtergere
  20. Babaieti care faceti politica acilea, ia faceti-va un alt blog sau mai intrati prin alte parti si faceti concurenta Parlamentului, si lasati-ne pe noi in pace, ca si asa apar totfelul de discutii , nu mai este nevoie si de voi. Hai, pa!

    RăspundețiȘtergere
  21. Si politica face parte din viata.

    RăspundețiȘtergere
  22. CALUL TROIAN (EUGEN)
    Vineri asta a fost meci ,care trebuia sa iasa macar egal daca nu o victorie ,dar s-a transformat intr-o infringere rusinoasa la ce echipa am avut mai ales ca aparare . Asta o spun pentru ce s-a intimplat la scorul de 4 la3 pentru GABI 3 ,AM AVUT MULTE OCAZII de a marca dar s-a ratat si s- a gresit mult. S-au facut alegeri ,am fost 8 la8 cam aglomerat jocul fara spatii de joc . ECHIPELE AU FOST :GABI3 ,GABY ,LUCI ,BEBE ,TUDOR ,VIRGIL ,BOGDAN,POPICU . URMATOAREA ECHIPA :MITICA ,BRONSON ,EUGEN ,MOTANU BETE,PAUL ,ANDREI .TAVI . De remarcat este cadoul mare pe care l-am facut lui GABI 3 CA L-AM scapat de EUGEN ,la interventiea lui MOTANU ,deacolo s-a ales praful de meci .El nu a mai jucat de vreo 2 ani asa a zis a gresit o gramada de pase simple vorba lui GABITA, a si fost jucat veneam aproape de el sa-l ajut si dadea mingea la adversar sau in aut .A avut citeva mingi, in careul mic de tras la poarta dar o tinea o balbaia, pina o pierdea, si tot asa de te baga la balamuc m-am enervat rau . Mult mai bine era sa jucam cu VIRGIL CARE ERA LANOI ,sau fara EUGEN . Afost facut cu ou si cu otet dar nu a ajutat la nimic. Adevaru ca am pus ceva baza pe el dar nu credeam ca o sa joace in halul asta
    Tudor a plecat mai devreme un pic dar se stia a anuntat .Dupa cea plecat TUDOR , ceva mai tirziu a iesit si GABY, am vrut sa mai jucam 10 minute dar nu au mai vrut si au stiut de ce ... . AM luat prea repede 3 goluri in timp scurt ,care au tinut tot meciul aproape .Gabi3 ,a prins la inceput 3 suturi de la distanta care au intrat . LA UN GOL I-A PASAT EUGEN si atras din lateral la coltul scurt, nu stiu cum a intrat eu am crezut ca e afara BRONSON ,era linga bara nu a fost ziua lui vinerea asta . .Deci am plecat de la 3-o si am terminat 4-3 nu e un scor rau dar am ratat mari ocazii . DECI asta E GHINION vorba lui IOHANNIS, oricum e de felicitatat echipa lui GABI 3.

    RăspundețiȘtergere