sâmbătă, 2 septembrie 2017

Ultima cronica!

            Chiar va fi ultima daca nu se regleaza cat de cat o alternanta la scris de cronici; incep sa dau tot mai multa crezare colegului Razvan care-mi tot spune ca voi fi luat de prost de alti amanatori pe diverse motive. Sper ca vinerea viitoare sa fie "bataie" pe intaietatea de a scrie viitoarea cronica sau "sper(i)ma"-tale degeaba...
            In sfarsit, ne-am strans si vineri,insa destul de greu,  unsprezece combatanti,printre care si Gabita,ceea ce m-a determinat sa propun ca echipa lui Gabita sa joace in cinci, el fiind de acord sa faca alegeri cu Sica si acesta sa aleaga primul. Am pus-o pe acelasi teren din stanga spate pe toata suprafata,la portile mari, cu portari. Au rezultat formatiile:
            EchipaG. Vasea,Razvan,Popica,(Mitica), Gabita.
            EchipaS. Nelu,Bebe,Tavi,Bete,(Bogdan),Sica.
            Incerc sa descriu cateva faze prin ochelarii cronicarului.Echipa cu om in plus incepe in tromba si Sica prinde o torpila la paianjenul din stanga portarului.Lipsind Luci,Vasea a intrat in poarta la sugestia lui Gabita si acolo a ramas pe toata durata meciului.In prima repriza a avut si soarele in fata.Sicaistii se duc repede la 3-0,un gol fiind marcat de oportunistul Bete printr'un sut moale, dar viclean,jos la radacina barei din stg.mea, la care daca intindeam piciorul poate as fi scos-o,dar am intins mana si mingea mi-a degetele peste cap(mai am ceva probleme) si am luat si gol. Gabistii au reintrat in meci chiar prin Gabita si daca nu ma insel a dat un gol si Mitica care s-a rupt,cedandu-i piciorul si parasind terenul,in locul sau venind Bogdan.O perioada de timp, noi egalam si ei luau conducerea cu un gol pana cand am reusit noi sa luam conducerea(cam la 6-6 sau 7-7) si ei se chinuiau sa egaleze.Spre final s-a autoaccidentat si Sica, calcand gresit, randamentul sau scazand. In poarta cealalta am primit un gol reusit de Tavi cu o frumoasa lovitura de cap din centrarea f. buna a lui Bete, dar am incasat unul de la coechipierul meu Gabita care a incercat sa degajeze un balon cu calcaiul, acesta a luat-o spre poarta mea, derutandu-ma.Mai era sa iau un gol de la aparatorul meu de nadejde Motanu, insa am reusit sa resping mingea de sub bara.Per total, in poarta am avut si bune si rele; am aparat cateva bombe ale lui Sica,l-am mai incurcat pe Doru-Bete si i-am scos cateva mingi si lui Tavi. Spre final conduceam cu un gol si noi trebuia sa batem un aut din stg. mea, aproape de poarta si cum nimeni nu se inghesuia, m-am dus eu sa bat; am dat mingea catre Motanu care a sutat nervos in aut, totodata certandu-ma ca am batut eu autul.Este adevarat ca dpdv tactic am gresit, noi conduceam cu un gol si n-avea rost sa ne grabim. Aproape imediat am marcat si ne-am desprins la doua goluri, echipa Gabistilor castigand meciul cu, probabil, scorul de 12-10. Autorii golurilor sa se autodenunte; din ce mi-amintesc, pentru Gabisti au inscris: Gabita-vreo 6,Popica 3, Bogdan 2 si Mitica 1, iar pt. Sicaisti au facut-o Sica-vreo 4-5, Bete 2-3, Tavi 2-3.
            Asta e, inca o victorie!
            A urmat procesul etapei in poiana lui iocan,la buturuga, cu berea de rigoare.
       PS  Salutari de la ROBERT; ne-am intalnit in Militari, in zona complexului SIR, dupa ce am coborat din tramvai, dupa meci.

(later edit, by GăbițăSecretul din spatele evoluțiilor lui Nelu Bronson:
Lăsați o baltă să vă liniștească! Lăsați-o baltă...
 

50 de comentarii:

  1. Un batran are probleme cu auzul si se duce la un medic, care ii da un aparat auditiv. Peste o luna se intoarce la cabinet.

    - Aparatul isi face treaba, auzul dvs e perfect... Cred ca familia este foarte bucuroasa ca puteti auzi din nou
    - Aa, nu le-am spus inca, doar stau si ascult conversatiile... Mi-am schimbat testamentul de trei ori pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze celor doi colegi spectatori, Stelica si Mihai-sudorul,pentru faptul ca am omis sa le mentionez prezenta;evident ca au fost prezenti si la bere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mitica Casanova2 sept. 2017, 19:53:00

    Cine indrazneste sa-mi mai spuna Pipica a incurcat-o cu mine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sile, incepi sa semeni cu doamnele acelea frumoase si delicate care, dupa nenumarate ”victorii” obtinute dintr-o privire, se lamenteaza ca sunt persecutate. Problema mea Sile e ca daca comentez mai mult pe blog si uneori asta coincide cu o venire in timp util la teren sugereaza dupa o logica de fie ca trebuie sa scriu neaparat cronica etapei. Dupa logica mea lucrurile nu stau deloc asa. O varianta ar fi sa reduc spre zero comentariile, iar atunci cand uneori pot veni la timp sa fac in asa fel incat sa intarzii si atunci. Asa as inlatura frustrarile voastre dpv al cronicilor. Dar nu e cinstit. Adevarul este cel pe care l-am spus de atatea ori: din pacate nu mai am timp si pentru cronici. Cu parere de rau, va inteleg si atat. Sper sa iei ca sincere si pline de simpatie felicitarile pe care ti le transmit de fiecare data cand scrii sau plusezi la scris (acum e a 3a la rand!) caci le fac onest deoarece simt in textele tale entuziasmul si pasiunea pentru fenomen si asta e intr-adevar extraordinar. Logica de fier ar spune ca fac misto. Din pacate nu am alte dovezi in favoarea mea ca sa demonstrez contrariul. Asadar felicitari pentru noua cronica. La precedentele doua ai bifat 30 comentarii. Daca si acum faci tot 30 e ca la pacanele, ai luat marele POT. AVE – amice!

    RăspundețiȘtergere
  5. Comentariul de mai sus e cam cat o mini-cronica. Oare ce spune logica de fier?

    RăspundețiȘtergere
  6. Aloo, Mitică a ieșit la 0-3! Strategie pură, ne-a făcut meciul ușor. :)
    Neprețuită și imaginea cu Bebe strecurându-se pe burtă pe sub gard, după ce făcuse duș! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitică a ieşit la 0-3, în secunda următoare înscrierii golului 3, din păcate, pentru mine, cu scuzele mele, fără să şchiopăteze (exceptând comentariile), sau să facă cât de cât vizibilă altă afecţiune, spre deosebire de Sică care şi-a întors (scrântit) glezna, umflată ulterior, dar a rămas în teren. Români am fost şi suntem încă.

      Ștergere
  7. Și să nu uit, aprecieri și mulțumiri pentru ceva ce eu n-aș putea face: să mă duc după meci, PE JOS, să cumpăr bere pentru toți!!! Uneori abia pot să mă car pe mine, dar să mai car și atâtea beri! În schimb, de băut nu e o problemă...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu scuzele de rigoare, sunt totuşi români,nu le mai spune, sau aminti, căci este în zadar, încearcă, dacă este posibil, să nu pui la suflet,este desigur foarte greu,dar asta este realitatea draconică, pardon, adică de neconceput.Vorba naşei (de cununie), Bobare nu le mai spune, că oricum nu te ajută nimeni, cu scuze şi iertare, dar este super real. Be happy !

      Ștergere
  8. Tavi isi dorea sa fie cu mine in echipa crezand ca asa va castiga. Imi pare rau ca nu i s-a implinit dorinta.
    Gabita,daca Mitica n-a inscris(eu am crezut ca a facut-o de pe margine), inseamna ca mai trecem un gol in contul tau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-are importanță, dacă eram chitit pe goluri nu dădeam atâtea pase, mai ales aia pentru Bogdan, care de la 30 de cm a dat paralel cu poarta goală!
      Aaa, apropo de Bogdan, n-ai pomenit cea mai tare fază! Face el recuperare la mijlocul terenului, iar Motanu îi strigă insistent să-mi paseze, că eram singur în terenul advers, dar Bogdan avansează de unul singur, șutează și apără Bronson. La care Motanu îi mai zbiară o dată ”Pasează-i lu' Găbiță!”, la care Bogdan zbiară și el: ”NU VREAU!” :))) Eu l-am înțeles perfect, știu cum e să-ți strice alții fazele... :)

      Ștergere
    2. Motanul, cu părere de rău, dar a zbierat cum zbiară,cam des, după ratarea mea (a 6-a sau a 9-a), vede jocul ca Daum , sau mult mai bine, o poartă de 2 m şi ceva, o vezi mult mai repede decât coechipierul, mascat sau nu, potrivirea paşilor, lovirea mingii bine sau de ..cat, e cu totul altceva. E uşor să stai acţipild (?) şi să zbieri la alţii. Categoric nu este cazul tău. Aia de cm este de supergeneric şi mi-o asum, pun pariu, pt. cine are, pe 100 de... , potul jos, că nu aş fi în stare să o reiau identic, din 100 de încercări, inutil, vina ta e minus infinit. Şutul meu, sau parada lui Nelu (eu marşez exclusiv pe vina mea), nu au nicio legătură cu ist.... tribunelor.

      Ștergere
  9. Am vorbit cu nea Daum, ne-a convocat pe toţi la lot, cică din 24 de şuturi la poarta de 7 m, am putea nimeri mai mult de 6 pe spaţiul porţii(în medie, nu a pomenit de Mitică sau pisica neagră), drept pt. care după preliminarii ne rezolvăm fiecare în Spania, Turcia, Germania, Agronomie, e.t.c.

    RăspundețiȘtergere
  10. repede, că plec.

    cu dedicație pentru javretele prea proaste și prea hoațe ca să înțeleagă că arbitrajul video e măcar un sistem anticiordeală:
    https://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-international/video-doua-gre-eli-uria.html

    găbiță, dacă nu te referi la altcineva pe post de cărător, poți să-i pomenești și numele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vine mama soacra acasa si isi gaseste ginerele furios la culme, impachetandu-si bagajele.

    - Ce s-a intamplat? intreaba soacra.
    - Ce s-a intamplat?! rabufni ginerele. Iti spun eu ce s-a intamplat! I-am trimis un e-mail neveste-mii in care i-am spus ca astazi ma intorc acasa din calatoria mea. Cand am ajuns acasa, ghici ce am gasit? Nevasta-mea, da, Maria mea, se tavalea cu un tip in patul nostru matrimonial!! Acesta este sfarsitul casniciei noastre, voi pleca pentru totdeauna!

    - Calmeaza-te, ii zice soacra-sa. Ceva nu e in regula in toata povestea asta. Maria nu ar face niciodata asa ceva! Stai numai o clipa, sa ma duc sa verific ce s-a intamplat...

    Dupa cateva momente, intra soacra-sa inapoi in camera afisand un zambet larg si-i zice ginerelui:
    - Vezi, ti-am spus eu ca trebuie sa existe o explicatie simpla: Maria nu a primit nici un e-mail!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu pot sa cred ca Mitica a parasit terenul din alte motive...,asa cum se sugereaza pe ici pe colo.

    RăspundețiȘtergere
  13. Steaua e numai una3 sept. 2017, 19:50:00

    Nu-l plangeti pe faraonul Lucescu ca-si merita soarta!Ani de zile presedinte la Sahtior a avut un arbitru iar pana acum s-a plans ca arbitrajul video intrerupe jocul. Iar acum cine umbla cu telefonul dupa arbitru?

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-a trimis Bronson poze din viața lui secretă. Mi-a trimis și filmulețe cu broaște, dar ce suntem noi, spărgători?! Cu pești nu mi-a trimis, cred că are intrare direct la fete...:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Minunea s-a produs:Luxemburg face 0-0 acasa la Franta!

    RăspundețiȘtergere
  16. Un cal deprimat se tolaneste pe jos si nu mai vrea pentru nimic in lume sa se ridice. Stapanul disperat, nereusind sa-l convinga sa se ridice, cheama veterinarul. Acesta sosi imediat, examineaza animalul si zice:

    - Aaaa, e foarte grav, singura solutie sunt aceste pastile pe care i le vei da cateva zile; daca nu reactioneaza, trebuie eutanasiat.

    Porcul a auzit totul si fuge la cal:
    - Ridica-te, altfel se sfarseste rau!!!
    Dar calul nu reactioneaza si da incapatanat din cap. A doua zi, veterinarul vine din nou sa vada efectul pilulelor:
    - Nu reactioneaza, mai asteptam o zi, dar cred ca nu sunt sperante!




    Porcul auzind tot, fuge din nou la cal:
    - Trebuie sa te scoli, altfel vei pati mari necazuri!
    Dar calul, nimc! A treia zi, constatand lipsa progreselor, veterinarul ii cere stapanului:
    - Du-te dupa carabina, a venit timpul sa-l scapam pe bietul animal de chinuri!

    Porcul fuge disperat la cal:
    - Trebuie sa reactionezi, e ultima ocazie, te rog, astia sunt gata sa te omoare!!!
    Calul se ridica, se scutura, face cateva miscari de dans, o ia la fuga in galop si sare cateva obstacole.
    Stapanul, care tinea mult la calul sau, foarte fericit ii spune veterinarului:
    - Multumesc mult, esti un medic minunat, ai facut un miracol!!! Trebuie neaparat sa sarbatorim evenimentul! Haide sa taiem porcul si sa facem o masa mare!

    RăspundețiȘtergere
  17. Viata barbatului in 3 foto

    Sunday, September 3, 2017 9:50 PM



    From: "Marin Valcea" To: "Valerica Patru"
    Raw Message Printable View

    2 Files
    113KB
    Download All


    JPG


    56KB

    Save


    PNG


    57KB

    Save







    >> Dănuţ


    >> se juca pe afară cu copiii. La un moment dat intră în


    >> casă şi prima persoană pe care o întâlneşte este


    >> bunica lui. O întreabă:


    > - Bunico, cum se numeşte


    >> atunci când doi oameni stau în aceeaşi cameră, unul


    >> peste celălalt?


    >> Bunica,


    >> surprinsă de întrebarea copilului, se înroşeşte puţin


    >> şi se gândeşte să-i spună


    >> adevărul:


    >> Se spune că “întreţin relaţii


    >> sexuale”.


    >>


    >> Copilul iese repede la


    >> colegii de joacă şi începe să vorbească cu ei. La fel


    >> de repede intră din nou în casă şi-i spune


    >> bunicii:


    >> - Nu ştii nimic! Se spune


    >> “paturi suprapuse”! Şi mama lui Alin vrea să stea de


    >> vorbă cu tine!


    > o conferinţă de presă un


    >> jurnalist îl întreabă pe un politician, înscris în


    >> cursa pentru preşedinţie:


    >> Secretara dumneavoastră a declarat în public faptul


    >> că aveţi un penis mic. Cum


    >> comentaţi?


    >> Adevarul este că are gura cam


    >> mare!


    > Preotul,


    >> la botez, catre nas:Te lepezi de


    >> Satana?


    >> Nasul:


    > Parinte, m-as lepada, da' am doi copii cu


    >> ea!...


    > Mama


    >> vine acasa intr-o haina noua de blana. Cand ti-a cumparat


    >> taticu' blana? - intreaba fiul


    >> - Daca m-as fi bazat pe


    >> taica-tau, nu te-as fi avut nici pe


    >> tine...


    > Un batranel se uita la scula lui


    >> si zice:


    >> Bine, ma, nesimtitule, ne nastem impreuna si murim pe


    >> rand?


    > Unu cu un Ferrari da


    >> peste o cioara.


    >> Fiind


    >> iubitor de pasari, o ia acasa si o ingrijeste, o pune intr-o


    >> colivie si ii lasa niste paine si apa


    >> acolo.


    >> Pasarea


    >> fusese inconstienta in tot timpul


    >> asta.


    >> Cand se trezeste, cioara se uita in jur, vede


    >> gratii, apa, paine si isi zice:


    >> - Te pomenesti ca l-am omorat pe ala cu


    >> Ferrari...


    > O puştoaica de


    >> 8 ani intră la frizerie cu taică-sau.


    >> Se aseaza lângă scaunul frizerului, mâncând o gogoşică,


    >> în timp ce taică-su se tunde. Frizerul îi zâmbeşte şi-i spune cu


    >> amabilitate:


    >> - Drăguţă, dacă stai aşa aproape o > să ai păr pe gogoşică.


    >> - Ştiu, răspunde fata, o să-mi


    >> crească şi ţâţele...


    >> l Neamtul


    >> se trezeste dimineata, tranteste 4 oua in tigaie si


    >> pleaca la munca.


    > Francezul se trezeste dimineata,


    >> tranteste 3 oua in tigaie si pleaca la munca


    > Romanul se trezeste dimineata, tranteste


    >> 2 oua pe bicicleta si pleaca la


    >> munca...


    >> Iti place sa fii mangaiat? Sa fii atins


    >> si sa fii pipait? Sa fii incins? Iti place respiratia


    >> celuilalt langa urechea ta? Sa iti respire pe gat sau pe


    >> fatza? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si


    >> sa sfarsesti cald si transpirat?


    Atunci ia autobuzul




    ActionsMark as UnreadMark as ReadMark as SpamStarClear StarArchivearvaseavasea Previous Next




    RăspundețiȘtergere
  18. Un tip vesel si curios4 sept. 2017, 12:36:00

    Bancuri cu Mitica nu ai?

    RăspundețiȘtergere
  19. poșta emisiunii.

    gabiță: respectivu' cam are față de sacoșar, dar n-aș băga mâna-n foc că se bagă
    vasilică: știi că țin la tine, ideea e, fără a fi nesimțit, să-ți ghidezi jocul și funcție de rezultat. bașca e indicat să nu pasezi la șchiopi
    bogdănel: ca să nu-i plictisim pe domnii și nici tu să nu te consumi prea tare, răspunde-mi și mie (când poți, anul ăsta n-ar fi rău) dacă vinereajucăm la mișto sau serios. după aia, poate mai vorbim. în rest, ultimul om cică stă pe undeva în fața portarului, pe centru, că cam de acolo vine golurile. cu atât mai mult când apar doi atacanți și el e solo pionier. sper că nu te-am obosit.
    all: mai ușor cu miștoul la adresa lui mitică, e destul cât a suferit pe margine, iar dup-aia a fost băiat și a strâns banii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motănele, acuma nu mă oboseşti deloc, vine băiatu şi te serveşte cu mare plăcere. La întrebarea ta ţi-am mai răspuns de n ori(alţii la fel). Vinerea nu jucăm la mişto (deşi nu ar dăuna cu nimic să încercăm să ne destindem şi psihic, râsul nu a dăunat până acum nimănui), jucăm serios, atât cât şi cum poate fiecare în ziua, ora, minutul, soarele, ploaia, frigul, comentariile, urletele de rigoare. De aici şi până a lua fiecare meci drept o finală europeană sau mondială, cu avantajele de rigoare, să ne cotonogim sau să ne înjurăm, să ne acuzăm unii pe alţii la nesfârşit înloc să urmărim mingea şi adversarul (abia apoi scorul şi rezultatul final)este o diferenţă care nu se poate explica în câteva fraze, poate nici în câteva romane sau tratate specifice. Important este că la anii noştri putem face mişcare, alerga, şuta, dribla, putem face faze mult mai faine decât alte loturi. Ceea ce am mai spus şi nu trebuie să uiţi (şi nici să contrazici),nici tu nici alţii, este că minifotbalul se joacă altfel decât fotbalul pe teren mare (deşi, funcţie de scor şi de interes, cred că ai văzut şi acolo, se atacă, sau se apără cu toată echipa, în jumătatea proprie rămânând doar portarul, sau în final de meci nici el, respectiv în terenul advers rămâne cel mult un om, fundaşii Marcelo,Bălaşa, etc, înscriu mai mult decât vf. împins sau, pasează decisiv) adică toţi în faţă, toţi în apărare (sau prin spate). Nu poţi juca cu posturi fixe decât dacă, eventual Găbiţă, Ely (mai rar), alţii, sunt dispuşi să alerge ei singuri pe tot terenul, iar ceilalţi să stea pe loc, să admire, sau să comenteze. Nu poţi juca 4-4 sau 5-5 cu posturi fixe căci nici chiar da umlaut nu ar putea găsi şi fundaşi laterali şi mijlocaşi la închidere şi mijlocaşi ofensivi şi vârf împins, cu atât mai puţin eu, tu, Marin, etc.
      De suferinţe se poate scăpa prin glume, nu prin încrâncenare,prin voie bună (din păcate nu o mai văd decât extrem de rar mişunând printre români)sau prin medicul de specialitate care lipseşte aproape cu desăvârşire, mâţarii fiind la modă pe piaţa internă.
      Asta e.

      Ștergere
  20. Pentru ca in viitor sa faceti parte din lotul national de fotbal schimbati-va imaginea, folosind: www.egojicream.com/Goji-Cream.

    Cu speranta unei calificari in urmatorii 50 de ani,
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte curios, dar cei mai indarjiti contestatari ai lui Daum sunt suporterii wcsb-isti, asta in conditiile in care neamtul a folosit 9(noua) fosti sau actuali stelisti.Ca ciobanasul sef are alte interese asta e altceva, e treaba lui, cine se uita in gura sa, dar ce ar fi vrut suporterii nu inteleg.Cred ei ca daca juca Alibleg se schimba soarta calificarii ? Nu-i cred pe toti asa de tolo, atunci care sa fie chestia cu contestarea ? Ii considera pe Contra sau Hagi mai buni ? Ce performante in ale antrenoratului au avut ei de trebuie sa ia locul neamtului ? Oare n-au inteles ca daca n-ai jucatori, n-ai echipa ? Daca un antrenor ar fi suficient atunci treaba ar fi simpla, echipele si-ar lua un antrenor bun si n-ar mai risipi banii pe jucatori care au ajuns sa coste azi averi, nu azeri.Nu ca ar trebui sa continue Daum. N-a avut performanta, valea ! Dar discutiile astea interminabile despre Daum ma scarbesc.O sa vina alt antrenor care o sa promita marea cu sarea, ca doar n-o sa spuna ca vrea sa fie antrenor si n-o sa faca nimic si o luam de la capat cu speratul.Tolomacii vor pune botul si-l vor crede, dupa care la primul esec vor fi revoltati de parca e cineva de vina ca-s ei prosti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. în principiu sunt de acord, de altfel nu țin minte să fi pus la îndoială mintea lui nea domozină ci doar faptul că, din când în cand dar mai des decât alții, e ușor ticălos. sunt însă și alte argumente:
      - din ce știu eu, cel mai mare contestatar, încă de la început și sub forme jignitoare, gen fascist, trupete, drogat șa. este maistrul de tristă amintire în antrenorat cornel dinu
      - greu de folosit la națională mulți alți jucători decât foști steliști. poate la anul, când se vor fi afirmat plenar steaua lui lăcătuș, rapidul lui nicolae (are băiatu o fază care l-ar face invidios pe bogdănel!), poate și dinamo doi. până atunci...
      - contra și hagi au bunele și relele lor, la fel ca mult discutatul dan petrescu, dat afară de ultimii patroni și cu un joc hidos. hagi a prins momentul și i-a făcut pe gherțoii de la steaua, apoi le-a vândut și o groază de muhaiele, pentru că nu țin minte ca un jucător de-al lui să fi făcut ceva afară
      - jucătorii sunt, mare majoritate, vai de mama lor, dar cu un lot similar (minus marica și tamaș) pițurcă a avut rezultate MULT mai bune ca neamțul
      - daum a început să se contrazică singur în promisiuni și să se încurce în cuvinte, iar rezultatele și, mai ales, jocul nu-l ajută deloc
      - bătaia mare e de fapt pe șefia federației. n-aș da o flegmă obosită pe un politruc scârbos ca burleanu, dar nici cu alde prunea nu mi-e rușine. dacă vechea gardă nu se regrupează, burleanu deja și-a aranjat ploile prin județe așa că nu-i văd bine.

      ps: mai încearcă-mă o dată cu wcsb și-o să vezi dac-am uitat ce ți-am promis.

      Ștergere
  22. Petre Ispirescu5 sept. 2017, 15:45:00

    Capitanu Limbica:
    -Pe cai,voinicii mei!
    Caporalul Tavi:
    -Dar n-avem cai, Maria ta, doar un motan jigarit si pe Bebe care doarme.
    -Nu-i nimic, atunci pe vineri.

    RăspundețiȘtergere
  23. Steaua e numai una6 sept. 2017, 12:35:00

    Magraonul ce sa faca si el, se bucura la furaciuni dar nici turcii nu mai sint asa prosti. http://www.gsp.ro/international/cm-2018/video-il-luce-criticat-de-presa-turca-daca-se-dadea-penalty-la-hentul-lui-burak-ce-mai-faceai-mircea-lucescu-520207.html

    RăspundețiȘtergere
  24. Un oltean castiga o excursie in Londra. La intoarcere merge la un prieten si ii povesteste:

    - Sa vezi ce frumos este acolo si ce destepte sunt femeile...
    - Serios? intreaba prietenul.
    - Da! Am intalnit o englezoaica foarte frumoasa. A fost cam ciudat ca nu stia romaneste si nici eu englezeste dar ne-am descurcat.
    - Pai cum ati reusit?

    - Cand mi-a fost foame i-am desenat o farfurie cu mancare si imediat m-a dus sa mananc. Apoi ne-am plimbat putin si cand i-am desenat un pahar, m-a dus la un bar si am baut pana spre dimineata.
    - Si apoi ce ati facut?
    - Cand am plecat din bar ea mi-a desenat un pat.
    - Si?
    - Si i-am construit un pat! Oricum, tare mult m-a uimit cum de si-a dat ea seama ca eu sunt tamplar.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce trebuie să îi faci unui hipopotam care are diaree? Loc!

    RăspundețiȘtergere
  26. Un oltean castiga o excursie in Londra. La intoarcere merge la un prieten si ii povesteste:

    - Sa vezi ce frumos este acolo si ce destepte sunt femeile...
    - Serios? intreaba prietenul.
    - Da! Am intalnit o englezoaica foarte frumoasa. A fost cam ciudat ca nu stia romaneste si nici eu englezeste dar ne-am descurcat.
    - Pai cum ati reusit?

    - Cand mi-a fost foame i-am desenat o farfurie cu mancare si imediat m-a dus sa mananc. Apoi ne-am plimbat putin si cand i-am desenat un pahar, m-a dus la un bar si am baut pana spre dimineata.
    - Si apoi ce ati facut?
    - Cand am plecat din bar ea mi-a desenat un pat.
    - Si?
    - Si i-am construit un pat! Oricum, tare mult m-a uimit cum de si-a dat ea seama ca eu sunt tamplar.

    RăspundețiȘtergere
  27. https://www.luju.ro/magistrati/dna/bomba-kovesi-e-terminata-inspectia-judiciara-i-a-trimis-in-judecata-disciplinara-pe-sclavii-sefei-dna-procurorii-marius-bulancea-paul-dumitriu-si-jean-uncheselu-pe-baza-deciziei-ccr-care-a-retinut-ca-acestia-au-anchetat-abuziv-guvernul-romaniei-pentru-oug

    Pareri, deontologilor? Sau mai iesiti in strada pentru printesa voastra?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. orice aș face, cred că se găsește cineva să spună că sunt rău. oricum, bag seama că le-ai cam speriat pe fetițe, de n-au mai postat, iar asta te apropie de gumă.

      mitică, m-a sunat eli, destul de șucărit că trebuie să plece în anglia, presupun că la muncă. până una, alta, mâine cică să-ți faci echipă.

      Ștergere
  28. Bat-o vina pe statistica asta!Jongland cu datele poti sa scoti in evidenta ce-ti convine.De exemplu,eu pot spune ca vinerea trecuta primind cu doua goluri mai putin decat Nelu, am fost mai bun ca el in poarta; ori eu stiu ca niciodata nu pot fi mai bun decat el in postura de portar.Sa traiesti Bronson!

    RăspundețiȘtergere
  29. Maria este adusa la tribunal pentru a fi judecata. Judecatorul ii spune:

    - Doamna, sunteti acuzata de braconaj!
    - Poftim? Eu nici nu stiu sa vanez si nici nu imi place...
    - Exact! Ati impuscat un iepure fara sa fiti membru al Asociatiei Vanatorilor!
    Maria foarte iritata:
    - Inteleg, dar iepurele cum a putut sa imi manance morcovii din gradina fara sa fie membru al familiei mele?!

    RăspundețiȘtergere
  30. H.Tecau si J.Rojer sunt in finala la US Open.
    Bravo baieti si la mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  31. Azi puteti sa veniti fara bani la voi , ca va cinsteste Popica.

    RăspundețiȘtergere
  32. La multi ani Mariilor si Marinarilor!

    RăspundețiȘtergere
  33. https://www.facebook.com/sorina.matei/posts/766839300165516

    RăspundețiȘtergere
  34. La multi ani celor care sarbatoresc ziua numelui astazi de Sf. Maria!

    RăspundețiȘtergere
  35. Doi oameni au magazinele alimentare unul langa celalalt. Intr-o zi, apare la primul afisat ca are zahar de vanzare cu 30 lei/kg.

    A doua zi, celalalt se infurie si pune un afis pe care apare 28 lei/kg.
    A treia zi, primul pune din nou un pret mai bun: 26 lei/kg.
    A patra zi, al doilea afiseaza un pret de 24 lei/kg.
    In sfirsit, in a cincea zi primul se duce in pravalia celui de-al doilea.

    - Ia spune cum poti sa scazi pretul in asa hal? Ca vom da faliment amandoi! Noi luam zaharul cu 24,5 lei!
    - Eu nu cred ca voi da faliment pentru ca nici nu am zahar de vanzare!

    RăspundețiȘtergere
  36. La multi ani celor care sarbatoresc ziua numelui astazi de Sfanta Maria!

    RăspundețiȘtergere
  37. Steaua e numai una8 sept. 2017, 10:44:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/video-scandalos-cu-o-glorie-ros-albastra-de-la-csa-steaua-dupa-rusinea-cu-viitorul-pedagogia-in-armata-bai-tampitule-520322.html

    Astia sint frustratii care au supt de la Gigi!

    RăspundețiȘtergere
  38. Azi,pa si la revedere Agronomie, Balotesti ma cheama.

    RăspundețiȘtergere
  39. Horia Tecau victorios la US Open.
    Sincere felicitari!

    RăspundețiȘtergere