vineri, 15 septembrie 2017

Asteptandu-l pe Godot,pardon, pe Tavi ghinionistul

            Daca nu si-ar fi amanat Nelu plecarea la Sovata cu o zi, am fi fost prezenti doar noua oameni in Agronomie. In asteptarea vesnicului intarziat am inceput pe terenul din spate urmatorii:
            Echipa 1. Luci, Motanu, Popica si Mitica refacut partial.  
            Echipa 2. Nelu, Bebe,Paul revenit dupa mult timp de hoinarit prin Germania si Italia, Bogdan si Vasea.
           Bogdan deschide scorul cu un sut  interesant, in sfarsit apare si Tavi care e distribuit in echipa 2 si Vasea trece la echipa1, astfel incat nici de data asta cei doi nu joaca in aceeasi echipa. Bogdan isi continua jocul lui abscons si mai baga un gol la o iesire inoportuna din poarta a lui Luci.Deci 2-0 pt.echipa 2, insa cei din echipa 1 apasa pe accelerator,egaleaza si preiau conducerea pe care n-o mai cedeaza pana la final.Rolul principal l-a avut Mitica cu vreo cinci goluri marcate,dintre care unul spectaculos cu capul la o pasa cam inalta a lui Vasea, apoi chiar Vasea care a introdus-o de trei ori in ate, cu un gol f.reusit la o pasa lunga a șefului meu Motanul reluata din prima in poarta si Popica cu doua reusite, pe care il rog sa le descrie.De la scorul de 10-5 am tot prelungit meciul pana s-a facut 10-7, zic unii, dar mie nu-mi iese un gol.Bogdan a mai inscris o data cu o acolada, Nelu a parasit o perioada poarta si a reusit un gol si in sfarsit ghinionistul de Tavi care a lovit bara de cinci ori, de doua ori in aceeasi faza, daca nu chiar de trei ori, caci si Bogdan a sutat in bara in aceeasi faza, deci, nefericitul  Tavi care de noua etape paraseste terenul batut, marcheaza doua goluri din devieri,la ultimul,mingea l-a atins pe burta si a intrat in poarta. Cine a mai dat gol sa se anunte.
            In concluzie, echipa lui Mitica invinge fara problem cu scorul de 10-7!
            Au urmat, ca de obicei, dezbaterile de dupa la buturuga.Am oferit cu mare placere doua beri Motanului, chiar daca n-au fost marca Plzen dupa victoria concludenta din Europa League.
            Asta a fost dragii mei,ne revedem vinerea viitoare@

44 de comentarii:

  1. Vorba cântecului, la Sovata, unde face Nelu-armata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radio Sant anunta ca deja e coada de femei la usa lui Bronson de la Sovata.
      Trage tare Nelulule!

      Ștergere
  2. Ba baieti, m-a prins o raceala strasnica cu dureri in gat si raguseala,sper sa-mi revin pana vinerea viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. In gara, un batranel suparat il ia la intrebari pe un angajat CFR:

    - Domnule, pentru ce mai aveti orar pentru mersul trenurilor, cand niciun tren nu vine la ora la care trebuie?

    - Pai, mosule, daca n-am avea orar, de unde ai mai sti ca intarzie...

    RăspundețiȘtergere
  4. mitică, mai vioi ca data trecută, luci, în mare formă dacă nu iese de pe linie, eu, la număr, frații giumbușluc, ca de obicei, s-au bătut pentru titlul de cap de linie și cred că marinuș a biruit, dar cu greu.
    dincolo, nelulu super-ghinionist la început, bebe metronom as usual, paulică și-a revenit pe parcurs, când l-a scos pe căpitan de pe traiectorie ca pe o pungă de pufuleți, bogdan, creierul echipei, mai altruist ca de obicei, tavi, marele nedreptățit de bare. de altfel, luci și ratările au făcut diferența.

    mâine sper că mă așteaptă două berici după meciul cu mediașul, deși cu stelula orice e posibil. între timp, am înțeles că nea vasi dă o bere și pentru egalul cu cfr-ul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pierdut doua puncte si antrenor aseara cu juvetii.Le declaram nule.

    RăspundețiȘtergere
  6. Viata unei femei poate fi impartita in 3 etape:

    - "Il enervez pe tata"
    - "Il termin pe sot"
    - "Il distrug pe ginere

    RăspundețiȘtergere
  7. Mitica,am de batut niste covoare, de facut curat in palat si de aranjat gradina. Te bagi? Spune pe cine vrei sa-ti mai dau ajutor. Eu m-am gandit la Tavi,dar sa nu cumva sa va prind chiulind, ca nu vedeti vreun ban. Sau vreti sa fac cu voi la gramatica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Test pentru dl. Mucea.
      unu + unu = 2
      unu + una = 3 , o varianta,
      o muie atunci + o muie acum = doua . . . ,
      Intrebare :Care e pluralul cuvantului lipsa ?

      Ștergere
  8. Avem fete de aur! Romania e campioana europeana pe echipe la tenis de masa,invingand in finala Germania sau mai bine zis China...
    Bravo fetelor si sincere felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  9. Steaua e numai una17 sept. 2017, 21:34:00

    Cornel Vinu, un om bubos la fata si la caracter, care crede ca lumea e proasta si a uitat meciul cu Foresta;
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cornel-dinu-nu-plange-dupa-contra-nu-cred-ca-in-istoria-lui-dinamo-s-a-mai-intamplat-asa-ceva-ce-antrenor-ar-alege-pentru-caini-520965.html

    RăspundețiȘtergere
  10. O fi pierdut echipa 2, dar măcar a fost zen, nicio gură mare printre ei! Iar Mitică și-a revenit, da? Sper ca data viitoare să nu cadă din nou în melancolie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l fi vazut cum schelalaia cand l-a urcat Paul pe gard si s-a rastit devreo doua ori la el!
      Spune-mi si mie daca joia l-ai pus sa-ti plimbe cainele,sau ma minte ca sa dea o tura pe 41?

      Ștergere
  11. Tatal: -Tanti Maria pleaca acasa, ce trebuie sa spui?

    Fiul: -Nu stiu.

    Tatal: -Dar ce spun eu tot timpul la plecare?

    Fiul: -In sfarsit a plecat si grasa asta care a mancat tot salamul si cascavalul

    RăspundețiȘtergere
  12. tavi, și eu mă gândisem să-l omenesc pe m. c-o clanță, dar m-am gândit că stric orzul pe gâște. iar ăstuia chiar ar fi putut să-i placă!?!
    silică-talent, vezi bre, să fie reci obiectele, pupa-o-ar marinuș la operație pe simonica, că tare puturoasă mai e.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stelistilor, mai bucurati-va cat puteti, cartile sint facute pentru CFR sa ia campionatul. Iar o sa planga Gigi si Memeu, dar sint deja obisnuiti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Profesorul Vucea19 sept. 2017, 13:44:00

    Pt.elevul luaja Tavita.Pluralul cuvantului care te intereseaza = doua scurte.

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.b1.ro/stiri/economic/lista-bancilor-care-nu-au-platit-impozit-pe-profit-in-romania-in-perioada-2011-2016-foto-194591.html

    #Nesimtire.

    RăspundețiȘtergere
  16. Popicule ,un ciine as plimba darpe tine nu.Oricum ciinii lui GABITA , nu te accepta nici sa le faci curat . Am vorbit cuTAVI ,si nu te putem ajuta cu gradina ,pentru ca tu ai doar o banca intr-un parc . Daca vrei o gradina te poti muta in Cismigiu, dar fara cartoane si acel presulet cu valoare sentimentala .Bancuta ta e fermecata,iara ai visat frumos ca esti patron ,ai afaceri ,vila gradina ,piscina , etc etc , nasol e cind te trezesti ca dispar toate . Cred ca realizezi, ca aceste vise te vor bintui toata viata si mai bine nu mai dormi . Referitor la meciul de vineri sigur puteam cistiga si fara tine ,in afara de tipete si reprosuri aiurea nimic . VASEA ,BOGDAN au dat mai multe goluri ca tine .POPICULE ,frustarile astea ,obsesiile nu duc la nimic bun o sa ajungi sa joci BALENA ALBASTRA , si gata scapi de toate ASA CA TREZESTE –TE odata si accepta realitatea ,asta esti, un biet singuratic noroc ca ne ai pe noi,deocamdata.Vezi ca de miine incepe o alta furtuna ,si poti pierde cartonasele , si bidonasele cu apa din parc .

    RăspundețiȘtergere
  17. Nici nu stiu ce sa mai cred, o parte din mine zice "Trebuie sa incetezi sa mai bei...".

    Dar cealalta parte spune: "Nu-l asculta, e beat!".

    RăspundețiȘtergere
  18. E o incantare sa-l urmaresti jucand pe acest magnific MESSI; aseara a mai dat 4 goluri!

    RăspundețiȘtergere
  19. Filmul RAPIREA SABINELOR, care a fost realitatea, care a dus la aceasta legenda adevarata ?
    Pentru cine vrea sa stie adevarul istoric: Acum 2700 de ani in Italia au ajuns rromii=tziganii migratori. Conducatorii lor au fost bulibasii Romulus si Remus, doi frati gemeni orfani, crescuti chipurile de un animal lupoaica, asa cum numai in legendele din India gasim. (vezi "Cartea junglei"
    Tribul acesta al rromilor a pastrat traditia si obiceiurile populatiei sud-asiatice de unde a provenit. Erau foarte buni constructori, asa ca i-au uimit pe latinii-localnicii care traiau in bordee, prin ce case si palate cu turnulete au construit. Prima Roma de ei a fost construita si botezata si asa i-a ramas numele orasului.
    Erau foarte iuti la manie, erau smecheri, mincinosi, hoti, petrecareti. Au invitat localnicii (tribul sabinilor) cu femeile lor la o petrecere si le-au furat fetele. Exact cum fac tziganii si azi.
    Romulus s-a certat cu fratele lui geaman Remus si l-a omorat pt. un fleac. Nimic nu s-a schimbat nici in ziua de azi cu tziganii.
    Nicaieri istoriile oficiale de azi nu pomenesc si nici nu doresc sa spuna cine au fost, de unde au provenit Romulus si Remus si tribul lor.
    Tribul acela se chema rromi si scrierile ulterioare ale latinilor asa ii mentioneaza demult. Dar venirea in Italia si a altor triburi si popoare (vezi etruscii) a schimbat soarta si rromii au fost alungati si marginalizati in sud. Acolo unde azi gasim mafia cu figurile lor tipice majoritare de tzigani bruneti si coroiati.
    Studiul genetic al populatiei Italiei da o anumita proportie de cca 20% rasa indiana. Argument indubitabil. Italienii sunt mult mai mult corciti cu tziganii decat romanii.
    Priviti-l si pe rromul Adriano Celentano, talentatul lor manelist. Si pe multi altii.
    Tiganii nu au fost acceptati in Roma antica. Dovada e ca in Roma erau atunci multe gaste, care au salvat-o, dand alarma cand s-au apropiat dusmanii la portile ei.
    O multime de nume actuale provin de la acei primi rromi: Romulus, Remus, Ramona, Romeo, Romica, Remo, etc.
    Civilizatia ulterioara etrusca-romana a Imperiului Roman nu a adoptat si folosit niciodata numele rromilor.
    Limba de baza a ramas latina, preluata de la populatia de baza majoritara (de ex. sabinii). Nici nu se putea altfel, toti ceilalti fiind putini si venind in grupuri mici.
    Nimeni nu doreste azi sa se stie adevarul despre cine au fost primii constructori si civilizatori din Italia. Ca si-ar revendica tziganii de azi niste "drepturi" cu mandrie in Cetatea Eterna.
    MAJORITATEA DINTRE NOI NU SUNTEM URMASII ROMEI SI NICI AI IMPERIULUI ROMAN SI NICI AI ROMILOR. ITALIENII SI TZIGANII INSA SUNT.
    NUMELE DE ROMAN SI ROMANIA E FALS SI A FOST IMPUS ARTIFICIAL DE BOIERII PASOPTISTI SCOLITI IN OCCIDENT. DOREAU SI EI NISTE RADACINI MAI ACATAREI.
    NOI PROVENIM DE MII DE ANI DIN VECHII PELASGI-TRACO-ILLIRI-LATINI-VALACHI, MOLDOVENI, etc.,(care vorbeau latina populara), plus numeroase ramasite ale multor popoare migratoare si alti navalitori-cotropitori vechi si noi.(text preluat)
    Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine că e text preluat și că nu ți-l asumi.

      Ștergere
  20. Motanu, care sufera de "sefie",a umblat din nou la textul cronicii.Daca asa se simte el bine,sa fie sanatos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mulțumesc de urări.
      am o veste proastă pentru amândoi, mare minune dacă stelula ia anul ăsta campionatul. simplu, din cele cinci penaltiuri primite de cfr, TOATE la scorul de 0-0, trei nu sunt:
      -la cel cu iașul fundașul clujean, fără a fi în controlul mingii, intră el în apărător
      - la cfr-dinamo mingea îl atinge pe nedelcearu în umăr,labagiul, deși nu avea unghi să vadă, fluieră din prima
      - la chiajna-cfr, contactul (dacă a fost) e într-atât de mic încât piciorul atacantului lovit nici nu se mișcă, el cade, controlat!!! pe ciuci.
      - la cfr-craiova, minge între doi. deac își schimbă traiectoria, pune și el o mână în fundaș, bașca se bagă sub apărător. faultul, dacă o fi fost, nu se știe unde se termină, ca să nu mai vorbim de excesul de pedeapsă, penalti și roșu, la o fază discutabilă
      - a cincea bucată e în urma unei trageri de mână, ceferistul amplifică și se aruncă, aici ar fi acoperire.
      să vedem ce-o mai fi mâine, în afară de un joc bășit, marca dan petrescu.

      Ștergere
    2. Apropo de text Sile, cred ca ar trebui sa poposesc si eu prin Balotesti pentru o cura de revenire. Tie ti-a trebuit o zi, mie cred ca mi s-ar potrivi un CO. Nu se stie niciodata, mai ales ca acolo sunt niste Therme, cu spatii si pentru sezon rece. Apreciez ca ai scris, asta dovedind ca cel destept cedeaza. AVE maestre! Si la fotbal domini prin eficienta. Cand am venit era 1-0 pentru echipa lui Bogdan si a ta. Ai trecut dincolo si eu am intrat in locul tau, scor final 7-10 pentru ceilalti ai tai. cctd!

      Ștergere
  21. Golul doi atribuit mie e de fapt opera lui Paulica care a calculat totul si, precum la biliard, a aplicat un sut cu futacul stang redirectionat prin ricoseu din burtica ratangiului de servici (esti amabil cu mine cand spui ca am avut ghinion).
    Oricum, vineri a fost un meci frumos, de lupta, iar cei doi asi ai fenomenului (tu si marele, inegalabilul capitan Mitica)au castigat pe merit!

    RăspundețiȘtergere
  22. Luci m-a stresat tot meciul, precum Sarapova pe Simona.
    Nu spun mai mult, cei care au fost de fata stiu despre ce e vorba!AVE gradinaru!

    RăspundețiȘtergere
  23. Alo, nenea cronicaru, eu abia azi am aflat că s-a jucat la porți mici! Păi asta schimbă total perspectiva, terenul redus și porțile mici, adică miuța, mai nivelează valorile! Așa mai vii de-acasă cu scorul de 10-7...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,trebuia sa precizez ca s-a jucat la porti mici,pe teren redus.
      Nici eu n-am stiut unde si cum s-a jucat acum doua saptamani cand am lipsit; am aflat de la Mitica saptamana trecuta.

      Ștergere
  24. Ghici ghicitoarea mea21 sept. 2017, 09:41:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/galerie-foto-asta-este-ratarea-sezonului-in-liga-1-ce-s-a-intamplat-in-botosani-iasi-la-3-2-521212.html
    Tavi,Vasea sau Mitica?

    RăspundețiȘtergere
  25. Va rog, nu ma așteptați
    Asta vineri si jucați!
    Nu va fie dor deloc,
    Concentrati-va la joc!
    Sunt la Baile Sovata,
    Unde se probează fata,
    După proceduri legate,
    De fertilitate.
    Va recomand sa veniți
    Si veți fi iubiți,
    Fara obligații
    Pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mulțumesc pentru urare, Vasea. Daca veneai cu mine, îmi dădeai o mana de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fii sanatos si sa-ti priasca tratamentul,Nelule!

      Ștergere
  27. Textul de mai jos"apoi chiar Vasea care a introdus-o de trei ori in ate, cu un gol f.reusit la o pasa lunga a șefului meu Motanul reluata din prima in poarta",ar putea fi citit si asa:"apoi...la o pasa lunga a subordonatului meu Motanu...

    RăspundețiȘtergere
  28. Pentru Gabitza
    In garnizoana Sovata,
    Ce ușoară e armata!
    Se face instrucție,
    Daca ai muniție.

    RăspundețiȘtergere
  29. profit de această ocazie să transmit zicerea telefonică a lui nelulu despre vasilică, cum că vineri pentru el va fi berea și golul. dacă-l țin eu, la modul serios, pleacă flăcăul acasă setos cum a venit, dacă-l las de pripas mi-e că iar rupe plasa și uită dup-aia unde trebuie s-ajungă.
    pân-atunci, hai stelula!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. O, ce veste minunată!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=DquIYl40rIU

    RăspundețiȘtergere
  31. Hai sa mai si radem.
    Radio Erevan este intrebat:
    -Cum ar trebui sa fie femeia perfecta?
    Raspuns:
    -Frumoasa, muta,blonda, nimfomana,orfana de mama si cu tata bancher.

    RăspundețiȘtergere
  32. http://www.romaniatv.net/live/noi-inregistrari-explozive-cu-procurorul-negulescu-sunt-cele-mai-socante-de-pana-acum-video_377480.html

    Sus Patria, jos cenzura si tradatorii!

    RăspundețiȘtergere
  33. Steaua e numai una24 sept. 2017, 10:17:00

    http://blogsport.gsp.ro/octavian/2017/09/23/steaua-jos-rasare-ca-o-faima-mare/
    Catelusi cu parul cret,diseara presimt c-o fura!

    RăspundețiȘtergere