marți, 16 mai 2017

Si totusi un meci strans, aproape egal

            Scuze pentru intarziere,cronicarul anuntat e indisponibil si ca atare incerc sa-l suplinesc.Vineri a fost,pana la urma,o zi splendida pentru a juca fotbal, pacat de terenul de iarba care s-a deteriorat in asa hal ca nu stiai unde sare mingea;toate terenurile sintetice fiind ocupate de copiii cursanti la scoala de fotbal am fost trimisi pe iarba...
            Au combatut 15 amatori de miscare.
            Echipa A: Paul, Virgil,Bebe, Bete,Popica, Gabitrei, Ely.
            Echipa B: Nelu-Bronson,Tavi, Stelica, Motanu,Bogdan(in repriza a doua a trecut la echipa A),Mitica,Varul lui Sica(Florin sau Sorin),Vasea.
            In grupul nostru de clasici in viata exista trei veterani de 70 de ani si mai mult, dintre care doi au fost in aceeasi echipa(Nelu si Vasea), al treilea lipsind(Gaby-mare).
            Vazand ca cei doi carlani(Ely si Gabitrei)sunt in aceeasi echipa, eu, cel putin,am crezut ca ne bat de ne asculta cu urechea,dar n-a fost asa, meciul fiind chiar echilibrat,Florin evoluand bine.Jucandu-se la porti mici, cele intermediare, fara maini, portarii au comis trei henturi, toate cele trei penaltiuri fiind transformate, unul de catre Ely si doua de Florin.Vasea a marcat un gol din pasa lui Florin si a scos al doilea penalti la o minge inalta a sarit cu spatele lovind balonul care a ricosat in mana portarului Virgil.Cel mai frumos gol l-a marcat Tavi cu un sut splendid de la distanta din pasa aceluiasi Florin.De cealalta parte a mai marcat Ely inca un gol, Gabitrei-doua si cel mai neasteptat gol a fost reusit de speculantul Bete.La 4-4, Motanu a parasit arena si imediat adversarul a inscris,meciul terminandu-se astfel cu scorul de 5-4.De-am fi plecat si noi odata cu M.
            A urmat fiesta cu bere si ceva tuiculita de la Bronson pe peluza verde, verde.

12 comentarii:

  1. Ave Sile! Salvatorul de veghe sau, mai bine zis, reprezentantul 112-ISU in Cetatea Agronomiei, care in situatie de avarie la cronica intervine prompt si salutar.
    Multumesc pentru apreciere, dar vineri au fost si alte cateva bobite extraordinar de frumoase. Golurile lui Doru, Gabi-3 si evident al tau !
    Imi pare rau ca s-a pierdut meciul, nu meritam asa ceva caci echipa noastra a fost cu 1 gram peste prietenii nostrii care, din pacate, au castigat. Egalul era perfect iar marele Capitan si-ar fi continuat seria pozitiva din ultima perioada. Din suferinta invatam sa fim mai buni. . . la fotbal, caci altfel . . . .

    RăspundețiȘtergere
  2. Odata a fost si Motanu destept si voi n-ati fost in stare sa profitati.Daca erati cu jumatate de minut mai inteligenti, foarte greu insa pentru unii, se stiu ei, plecati cu un egal.

    RăspundețiȘtergere
  3. un nene cu coae:

    http://www.gsp.ro/sporturi/tenis/scrisoare-deschisa-a-lui-tiriac-pentru-presedintele-wta-dupa-scandalul-cu-nastase-de-la-madrid-chiar-suntem-tampitii-satului-510910.html

    referitor la meci, înțeleg din ce în ce mai greu de ce se plâng multe echipe că le e greu să joace pe sintetic, asta dacă nu cumva am uitat noi să practicăm pe iarbă. două goluri superbe, tavi și bețișor, care m-a făcut din poignet, meci excelent pentru bogdan.
    în rest, unul care se crede proprietar pe agronomie de 30!!! de ani țipă fără oprire, alții cer mingea încontinuu, deși recunosc că nu sunt în formă, virgil s-a supărat și el o dată la 20 de ani, eu cu ale mele.
    la care ale mele a contribuit și remarca, să-i zicem neelegantă, dacă nu chiar îngâmfată, a unuia care declara că suntem egali doar pe teren. serios? cu vasilică m-aș vedea egal, da' parcă cu eli nu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu înţeleg cum vine asta cu deşteptăciunea! Deci dacă Lucescu termina meciurile în minutul 85 era deştept?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E simplu,multi dintre voi nu traiti decat pentru turca ce-i ziceti fotbal.Motanu se supara si iese de pe teren, Mitica vorbeste de unul singur prin tramvaie, tu nu mai vii la bere si stai bosumflat cu saptamanile. Bebe oricum se vaita tot timpul si sta cu gura pe ceilalti si mai sint si alti ofticosi, se stiu ei bine.

      Ștergere
    2. Poate boss umflat!

      Ștergere
  5. Conform calendarului,urmatoarele cronici ar trebui scrise de Bete,ori Tavi sau chiar de Demostene Botez,ordinea fiind stabilita chiar de catre ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe unde oare e Lucica?17 mai 2017, 21:11:00

    Deci, BANK :

    O bătrână intră în cabinetul unui medic.
    - Doctore, zice baba, nu ştiu ce să mă fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag in rafale vânturi tot timpul.
    Noroc zic eu că le trag fără zgomot şi chiar fără ... miros ...
    Uite, nu stiu daca ti-ai dat seama, de când am intrat în biroul dumitale, am tras cel puţin 10 bucăţi ...
    - Bine, zice doctorul şi îi dă nişte pastile, luaţi pilulele astea de trei ori pe zi şi veniţi luni la control.
    Vine baba după o săptămână şi zice:
    - Nu ştiu ce mi-aţi dat, dar acum vânturile mele put îngrozitor, dar ce-i drept au rămas la fel de silenţioase ...
    - OK, zice doctorul, acum, că v-am degajat sinusul, hai să vedem ce va putem face cu timpanul ...


    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca deja stiti cu totii, inclusiv Motanu si piticii sai care e cel mai mare jucator de pe Planeta.

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar dacă nu-mi convine, jos pălăria, anul ăsta realul a fost mai bun. din păcate, ar cam trebui să țin cu juve în finală, nu de alta, dar li se urcă la cap gelaților dacă iau prea multe ligi.

    ps: în principiu corectă afirmația cu lucescu, cu câteva amendamente
    - oamenii jucau pe bani mulți și pe glorie, nu știu dacă paralela e chiar nimerită
    - este în maximă parte vina mea că mă enervez destul de des, cererea afară fiind un fel de supapă, practicată aproape exclusiv la scor egal și cu câteva minute înainte de terminarea timpului
    - CEL mai important, prefer de o sută de ori să nu pierd, decât să câștig neapărat, așa că nu văd vreo mare faptă în a juca trei minute încrâncenate,până câștigă vreuna dintre echipe. mai ales când există șansa, "valorificată" nu de mult de bietul mitică, să-și servească echipa cu un autogol pe linia de sosire. numai el săracu știe ce-a pătimit.

    RăspundețiȘtergere