vineri, 7 aprilie 2017

Cronica rapida

            Pe o vreme capricioasa de primavara, cu cateva averse, ne-am strans destul de greu in Agronomie, pe la 15,30 eram doar cinci la fata locului. Balonul mare din spate a disparut, acolo urmau 2 meciuri intr'o competitie, ni s-a rezevat balonul mic, dar numai pana la 16,30 cand urma sa intre o grupa de copii...In sfarsit ne-am strans chiar mai multi,dar am inceput cam tarziu...
            Au rezultat echipele:
                                         A. Paul, Motanu,Stelica, Tavi, Sica, Mitica, Vasea
                                         B. Luci, Gaby, Bebe, Bete, Popica, Bogdan, Gabitrei
            Eu, cel putin, am crezut la inceput ca echipa B este favorita, dar A a inceput mai bine si o combinatie rapida intre Sica-pasa de pe centru in dreapta la Vasea si acesta paseaza precis spre centru stanga de unde Mitica marcheaza fara probleme.Scorul ajunge relativ repede la 4-0 prin golurile lui Mitica, Vasea-la o pasa a lui Sica si o minge aruncata de Mitica spre Vasea care o lasa si buclucasa se duce linistita langa bara in stanga lui Luci care se scuza ca a fost mascat.
            Adversarii au o licarire si marcheaza prin Bogdan in urma unui dribling prelungit in zona centrala, apoi Gabitrei, care nu prea a avut cu cine sa combine, a prins un sut sanatos de 4-2, scor la care Motanu paraseste terenul(asteptam motivatia),urmand cateva minute de neinteles in care echipa B primeste doua goluri, unul mai hilar decat altul, cu Popica si Luci in prim plan(sa vina cu precizari).La acest scor de 6-2, mai multi parasesc terenul in frunte cu Gaby si sub presiunea pustilor care aveau antrenament.Oricum, am jucat putin ca timp,cam treisferturi de ora...
            Aceasta victorie o dedicam lui Mitica, cel putin eu si cu Tavi care am intuit ca
o sa vina dupa atatea esecuri si dupa egalul de vinerea trecuta.
            Ne revedem in vinerea mare!
P.S. Am fost asistati de pe margine de catre Ely.
                                                                           S-au facut corecturile de rigoare.

39 de comentarii:

  1. V-am luat prin surprindere cu aceasta cronica postata rapid.
    Hai,veniti cu ceva comentarii si completari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mitica ne-a anuntat ca avem la dispozitie terenul pana la 16,30.
    Meciul trebuia sa inceapa la ora 15,30, a inceput la ora 16.
    Meciul sa intrerupt de cateva ori.
    Administratorul terenului nu trebuie se fie blamat.
    O vinere ratata si cred ca nu sunt sigurul care dau acest verdict.
    Dpmdv este neplacut, vinere de vinere, sa faci prezenta timp de o jumatate de ora . Nu cred ca toata lumea astepta vinerea cu aceasi dorinta de a face miscare.
    Daca nu putem sa ne adunam sa schimbam ora si ziua.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte corectă observația. nu cred însă că adunarea ține de o anumită oră sau zi, mai degrabă "lumea" s-a obișnuit să întârzie, având în vedere că ora de începere nu e bătută în cuie.
      pe de altă parte, REPET: nu s-a întâmplat vreodată să nu ne strângem suficienți încât să se poată juca, așa că unii domni degeaba vin la 3, dacă tot îi așteaptă pe ceilalți și de abia atunci încep să se dezbrace, chestiune care le poate lua și un sfert de oră. luci, bogdan, tavi, gabi3, patru clienți constanți, vin GATA ECHIPAȚI, marinuș și cu mine suntem gata într-un minut, și atunci...

      Ștergere
  3. Meciul s-a intrerupt...
    nu trebuie sa..

    RăspundețiȘtergere
  4. ieri a fost meciul lui mitică, inspirat aproape în tot ce a făcut. bravo lui, prea era într-o pasă neagră, sunt însă alții care dau un gol leșinat și cred că s-au scos.
    după ce am ieșit (vasea, chestia aia de pe piciorul meu era o genunchieră), nu cred că s-au jucat mai mult de 3-4 minute, așa că mira-m-aș să se fi dat șase goluri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se termina campionatul si mai e putin pana o sa inmanez trofeul pentru cea mai mare gaina.Deocamdata conduce Tavi, urmat de Motanu si Mitica, apoi Bogdan. Dar daca ar castiga Vasea sau bebe, ambii pentru intreaga activitate?

    RăspundețiȘtergere
  6. La scorul 4-2 apare echipa de copii impreuna cu antrenorul.Mitica mai obtine 10 minute.Iata ce s-a intamplat in continuare:
    -Luci primeste o pasa inapoi si in loc sa o ia in maini,incearca sa il dribleze pe Vasea, care primeste acest cadou si trimite mingea in poarta goala - 5-2
    -Popica are mingea la centrul terenului si cu spitul o trimite inapoi spre propria poarta, unde Luci se uita dupa ea cum intra in poarta - 6-2.
    Aceste doua faze s-au petrecut intr-un interval de max.2 minute.
    Asa s-a terminat jocul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite cine citeste cu atentie,bravo Gaby,asa a fost.

      Ștergere
  7. La Multi Ani,Mitica9 apr. 2017, 14:15:00

    Si basina porcului e o floare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dca imi permiti, Gabi, a fost o pasa lesinata inapoi. la care riscam sa iau un sut in bot sau un picior in gura; stiu ca ai zis ca am luat gol ,dar am preferat sa ma protejez(poate mai pot veni si vineri).

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca Miorlaitul umbla pe acoperisuri, c-am auzit un vecin cum arunca cu cartofi dupa el. O avea televizor acolo, sa vada ce au facut piticii lui?

    RăspundețiȘtergere
  10. Steaua e numai una10 apr. 2017, 11:06:00

    Gunoieru' va transmite salutari la toti cateii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce conteaza cat si cum am jucat. Conteaza ca am mai bifat inca o vinere. Nu asa gandesc multi dintre noi? Eu unul nu !Daca nu va corectati comportamentul nu voi mai veni.Veti vedea cine va transmite avertismentul cand veti constata ca nu voi mai fi printre voi.

    RăspundețiȘtergere
  12. De unde-i vine porecla lui Mitica de "Mititica" ? Oare de la...? Se prea poate, dar cum i s-a dus vestea ? Saracul, nea Mitica,ce-o fi in sufletul lui, dar mai ales in al nevestei lui !

    RăspundețiȘtergere
  13. cleveland cavs, campioană nba și echipă super-tare, conduce cap-coadă cu atlanta și are 26!!! de puncte înainte de ultima repriză, cu 5 înainte cu 15 secunde și e egalată pe fluierul final. pierde apoi, la 1 punct, ce să mai zici?

    marinuș, ești șmecher de nu mai poți, cu piticii tăi cu tot, dar parcă tot tu pariai că nu califică barca, cotă 100/1. îți luau ăștia și banca din parc...

    RăspundețiȘtergere
  14. Poveste de oraş: Parchez sâmbătă dimineaţă lângă blocul lu' maică-mea şi cine credeţi că-mi răsare ca o floare? Însuşi Căpitanul, fercheş, cu blugii călcaţi la dungă şi cu pantofii de să-ţi faci freza! Am ghicit din prima: dacă ieşi la agăţat, înseamnă că eşti victorios! Hai o bere, repede, la chioşc - îmi zice. Dar una s-a dovedit insuficientă pentru cronica verbală detaliată, aşa că s-au făcut trei (toate la varice, că suntem sportivi :)
    Concluzie a la Hagi: Mitică, dacă talent, orice, ne-a demonstrat tuturor! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitica si gagicile!Se ducea fraierul la piata si a palmat din banii de patrunjel.Si oricum, numai taranii umbla cu blugii calcati.

      Ștergere
    2. Pentru unii glumele trebuie semnalizate ca publicitatea la tv!

      Ștergere
  15. la barcelona joacă mathieu!!! dacă ar practica pe agronomie, ar fi rezerva lui marinuș. iar mascherano la mijloc e un fel de mitică, dar fără șut.

    ps: nebunaticule, te trimite doamna la piață, te ferchezuiești ca s-o tirezi la amantă și dup-aia naufragiezii cu bețivii...

    RăspundețiȘtergere
  16. Iar a furat-o Barcelona, şi de data asta e gata. Dar aţi văzut pasa lui Messi pentru Iniesta în minutul 20? Suntem doar 2-3 în lumea care putem face asta...:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Am ras de m-am strambat aseara cu piticii de gradina !Astora le dai o minge, nici nu le spui in care poarta trebuie s-o bage, ca degeaba le spui,te duci si-ti faci treburile si vii dupa 90 minute si ei tot la mijlocul terenului, paseaza intre ei ca asa le-a spus "mister".S-au facut de cacao, din campionii Europei au ajuns rasul ei.Daca n-ai batut pe nimeni, aranjeaza-ti un meci cu barcagiii si te-ai scos.Miorlaitule, mai esti pe aici, n-ai intrat in pamant de rusine ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Ba, nu-mi revin, ce sa fac ? N-am dormit toata noaptea, cand sa ma ia somnul ma apuca rasul.Parcaluna e mai tare ca Stan si Bran.Iar trebuie sa bage mana-n traista, sa cumpere arbitri pentru retur.Ce s-a vazut clar aseara a fost cat de cotonogari sunt barcagiii actuali si aia de au fost la ei.Dani Alves si Iniesta parca au invatat fotbal de la Bumbescu. Ce mai, circ curat.Miorlaitule,mai faci pe specialistul ? Sa nu te mai aud vorbind ca-mi produci greata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. băi grețosule12 apr. 2017, 18:38:00

      pesemne că-n conopida congelată ce-ți ține loc de creier mic (pe ăl mare nu ți l-a dat doamne-doamne în dotare)e mult întuneric, noroi și ceață. știu că mintea ta produce cu greu altceva decât "șmen, pomană, bancă,ziare, dă și mie o bere, trăiască familia ta", dar cum e săptămâna mare, mă mai milostivesc o dată de cei mai săraci cu duhul.
      - nu te mai da lebădă-n porumb cu pariurile tale. când ți-am spus să punem banii garanție la cineva, te-a furat brusc amnezia
      - eu însumi am repetat, ca pentru sfertosemidocți ca tine, că barcelona are câțiva jucători de mai mare râsul
      - chiar aseară, înainte de meci, i-am numit pe cei mai proști. mathieu, care la primul gol se retrage cu spatele și-l lasă pe atacant să-și mărească unghiurile. mascherano, care pe modelul prietenului mitică, vine prea târziu la golul doi și nu sare deloc la golul trei, de dă chellini de pe picioare.

      sper că ai înțeles, cârlig de rufe, că-i ultima oară că-ți explic.

      Ștergere
  19. Noaptea ca hotii..

    http://www.evz.ro/cum-petrecut-kovesi-coldea.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Gabita,ai dreptate.Pasa ca Messi putem da doar cativa in lume:eu,tu,Stelica,Motanu si Tavi, adica numai unu si unu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Pauză la Bayern-Real. Bine că a ratat Vidal de la unşpe paşi, a fost un penalty de rahat. Ţin cu Bayern, dar nu aşa.

    RăspundețiȘtergere
  22. Un impostor, al carui nume nu mai ecazul sa-l spun, mi-a folosit numele pentru a face o afirmatie partial adevarata. Nu numai ca
    e rusine cu numele lui folosind tot felul de anonimate dar a in inceput sa-mi foloseasca numele pentru afirmatii indoielnice.
    Eu nu am mai intrat pe blog din vremuri imemoriale tocmai pentru a nu mai citi elucubratiile ipochimenului. Parca il vad
    alergand dupa DEX pentru lamuriri uitand ca nu-l are. Fericiti
    cei saraci cu duhul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine m-ar fi pacalit, pentru ca e genul tau de umor. Din cite stiu insa nu-i spui lui Razvan Motanu.

      Ștergere
  23. și pe mine aproape că m-a păcălit mocofanul, dar am eu alte meciuri cu el.

    mi-ar fi părut bine să dea vidal gol din penalti, poate așa se trezeau să aprecieze arbitrajul video cretini gen modric sau ronaldo marin freșparu, zis tomberon, zis găinaru. așa însă rămân patru mari greșeli de arbitraj, câte una pe fiecare meci din sferurile cl, cam multe.
    ps: vasilică, ți s-a tocit pixu'?

    RăspundețiȘtergere
  24. Am un feeling. Astazi va fi o prezenta numeroasa. In afara de cei obisnuiti vor veni si dintre cei care nu au mai bifat cam de multisor. Nu ma refer la Gabita, el si cand nu vine e prezent! Tudor, Robert, Virgil, Eugen, Nicu iata doar cativa asteptati!

    RăspundețiȘtergere
  25. Ave Sile pentru cronica grabnic postata! Viteza ta de executie de pe teren se propaga si la scris! Polivalenta e caracteristica doar marilor valori! Am zis!

    RăspundețiȘtergere
  26. Pentru restul amicilor! Nu mai dati atata importanta meciurilor de la TV de marti, miercuri, joi, sambata, duminica si luni. Nicaieri nu se mai joaca vinerea. Stiti de ce ? Pentru ca fotbalul din cadrul Fenomenului de ziua 5-a nu are rival, nimeni nu indrazneste sa faca concurenta in aceasta zi! Ea e unica prin ceea ce se intampla in Agronomie! E clar? Ole-Ole- Ola.

    RăspundețiȘtergere
  27. Doar chinezii ar putea sa ne-o faca (vezi cazul Milan), adica sa cumpere Fenomenul, pentru gloria lor. Sa ne-o . . ., n-o sa dam berea si semintele de dupa meci nici pentru 5 miliarde de euro/dolari/yuani. Ha-ha!

    RăspundețiȘtergere
  28. Imi pare cu regret, dar azi nu va incurc din motive de raceala; sunt bolnavior.
    BAFTA LA JOC!

    RăspundețiȘtergere
  29. 1. Limitaţi consumul de bere. Deşi reclamele prezintă deseori berea ca băutura unui bărbat adevărat, ea este de fapt foarte dăunătoare masculinităţii. Organismul recunoaşte anumite substanţe existente în bere ca estrogeni (hormoni feminini) şi de aceea, în cele din urmă, bărbaţii care consumă bere pot începe „să se transforme în femeie” – şoldurile se lărgesc, pieptul de dezvoltă şi funcţiile sexuale descresc. Rezultatele studiilor arată că descreşterea concentraţiei de testosteron poate fi provocată şi de consumul a câteva halbe de bere pe săptămână, de aceea este recomandat să renunţaţi complet la bere. Este important să vă daţi seama că toate tipurile de alcool, în special dacă sunt consumate pe perioade lungi de timp, pot avea un efect negativ asupra nivelurilor de testosteron din organism. Totuşi, dacă nu vă puteţi imagina o petrecere fără alcool, este recomandat să alegeţi băuturi care conţin mai puţini aditivi, cum ar fi, de exemplu, vodka.

    2. Scăpaţi de greutatea în exces. Cu cât se acumulează mai multă grăsime în organism, cu atât este mai probabil să suferiţi de dezechilibru hormonal. Multe studii indică faptul că greutatea în exces este unul din motivele principale pentru un nivel scăzut de testosteron, în timp ce pierderea în greutate poate conduce la creşterea concentraţiei de testosteron. Între testosteron şi greutate este o relaţie invers proporţională, deoarece descreşterea nivelului de testosteron din organism conduce la acumularea de grăsime. De aceea, pentru a evada din acest cerc vicios, este necesar să scăpaţi de greutatea în exces, altfel creşterea nivelului de testosteron devine mult mai complicată.

    3. Faceţi sport ca un bărbat adevărat. Deşi alergatul şi alte exerciţii cardio sunt eficiente în pierderea greutăţii în exces, dacă sunt efectuate prea des, pot extenua organismul şi reduce cantitatea de testosteron. De aceea, este recomandat să ridicaţi greutăţi de câteva ori pe săptămână şi să efectuaţi exerciţii pentru întregul corp. Acestea nu vă vor ajuta numai să pierdeţi grăsimea nedorită şi să daţi fermitate muşchilor, dar vor creşte şi nivelurile de testosteron.

    4. Faceţi mai multă dragoste. Studiile au arătat că după un contact cu partenera, organismul unui bărbat produce mai mult testosteron. Aceasta este una din modalităţile cele mai plăcute şi mai simple de a creşte cantitatea acestui hormon, aşa că nu ezitaţi să profitaţi de ea.
    Paste fericit!

    Doru

    RăspundețiȘtergere