sâmbătă, 20 august 2016

Egalitate si nu prea, in schimb fraternitate deplina la bere...

            Sub spectrul ploii ne-am strans 11 corifei, in asteptarea celui de-al 12-lea-vesnic intarziatul Tavi. Dupa ce Mitica a fost asigurat de catre Mihai ca va sta doar in poarta din cauza unor dureri la inghinali s-a purces la alegeri din care au rezultat doua echipe asa si-asa.
          Echipa A: Nelu,Stelica,Popica, Mitica, Tudor, Vasea.
          Echipa B: Mihai,Bebe,Bete,Bogdan, Tavi, Motanu.
          Daca pana la inceperea meciului mai picura din cand in cand, in timpul partidei vremea a fost excelenta pentru un meci de fotbal.Echipa A s-a miscat mai dezinvolt si in urma unor combinatii a trio-ului Mitica, Tudor si Vasea, scorul a ajuns la un neverosimil 4-1, cu o ratare mare pt. 5-1, moment in care  Mihai incalca intelegerea si paraseste poarta...Imediat dupa ratare se da gol in cealalta poarta si in loc de 5-1 se face 4-2, pt. ca apoi pe un fond de uluiala, echipa A primeste 2 goluri rapide, dintre care primul a fost autogol si iata cum se facu de 4-4.Urmeaza o perioada in care Mitica si Tudor nu mai joaca combinativ, incercand sa inscrie cu suturi din toate pozitiile care s-au dus toate pe langa poarta lui Bogdan si pe acest fond , Beistii iau conducerea, dar in cele din urma Mitica prinde un sut cu stangul care sterge bara si intra in gol, Bogdan fiind atent la Vasea, deci 5-5.Intra Bete in poarta si sansele sa se mai dea gol scad, in schimb la echipa B Tavi devine ratangiul meciului spre disperarea Motanului.  La ultima faza a meciului  Mitica paseaza la Vasea pe dreapta, care da o pasa ideala, in fata portii, pt. Tudor si acesta rateaza incredibil. Meciul se incheie la egalitate si mergem fericiti la bere.
          Au marcat pt. echipa A: Vasea si Mitica cate 2goluri si Tudor 1, iar pt. echipa B: Motanu 3g, Tavi si Mihai, cate un gol. Daca Stelica si-a dat un autogol, inseamna ca Tavi l-a trecut in contul sau, el fiind care a sutat la poarta...
         Cu Mihai in poarta scorul a fost 4-1 pt.echipa A, plus alte ratari, iar cu Mihai in camp a ajuns la 5-5...

51 de comentarii:

  1. Analistul de serviciu20 aug. 2016, 15:27:00

    Sa analizam un pic situatia.Echipa luiMitica conducea la un moment dat cu 4-1, avand in vedere tactica celeilalte echipe unde Mihai statea in poarta.Schimband tactica, aceeasi echipa a lui Mihai care pana atunci fusese condusa reuseste sa restabileasca egalitatea, de unde concluzia ca valoarea echipelor conteaza, dar nu trebuie minimalizat rolul tacticii in abordarea unui meci.Daca si Reghe ar fi stiut lucrurile astea care sunt de bun simt, dezastrul din meciul cu cetatenii ar fi putut fi evitat. Nu-i asa, motane ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasea, corect era "şi pe acest fund în care toate, fără nr., fără nr., mingiile treceau pe lângă propietatea lui Bg şi echipele lui Moţi, Mutu, sau Maxim, Mitică prinde un fut stângaci, când Bg se uita admirativ la Vasea gol,care din patriotism exacerbat a renunţat la o şedinţă de nudism cu Simona la Năvodari, cedându-i locul lui Tavi care a întârziat fără motivare de la personal."

      Ștergere
  2. Bravo Simona!
    Simona, du-te, du-te Simona, mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Steaua e numai una21 aug. 2016, 00:50:00

    Catelusii iar au scapat pe mina arbitrului, o fi crezut ca se joaca la trei faulturi un penaltii si maidanezii n-au faultat decit de doua ori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci, în termenii conveniţi iniţial, Mitică şi-ar fi recunoscut iar victoria. Chiar şi aşa, din ce scrie cronicarul, putea să şi-o recunoască la ultima fază.
    Ia uite ce idee mi-a venit, chiar acum: ce-ar fi ca la egal să se tragă neoficial lovituri de la 7 metri? Adică să se consemneze egalul la catastif, dar, ca să fie mai interesant, să se bată lovituri de departajare. Şi să execute absolut toţi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelentă ideie. Cu o singură condiţie. În poartă să stea prin rotaţie, toate studentele din anul I. Şi dacă nu vor să se rotească, obligatoriu vor trebui să... ia gol.

      Ștergere
  5. De exemplu, la unele turnee pe ţară la minifotbal, la meciurile din grupe terminate la egalitate se execută lovituri de la 7 metri fără ca ele să conteze în clasament (ambele echipe rămân cu câte un punct), scopul fiind doar eventuala departajare dacă echipele termină cu acelaşi număr de puncte. Cum la noi nu e cazul, ar fi doar un mod distractiv de a încheia meciul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Idee excelenta, o sustin(deocamdata de pe margine).

    RăspundețiȘtergere
  7. Toata lumea nu stie cum sa scape de penaltiuri si voi vreti sa faca Tavi si Mitica menisc daca dau pe langa minge, ca de obicei. I-am ales pe ei drept exemplu, pentru ca mi se par cele doua gaini perfecte: slabi dar plini de ei. Si nu-l mai umflati atat pe tenisman, altii la varsta lui rupeau muntii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alţii de vârsta noastră au mucegăit ţara, după care au ciordit şi mucegaiul şi tot nu-i umflă nimeni

      Ștergere
  8. Din nou, POKEMON nu se poate abtine vorbeste de fotbal este incredibil. L-a facut MOTANU ,la 2 faze de balamuc asta nu scrie, mai mult de atit am luat un gol din cauza lui.Cum poti sa scrii de MIHAI,cind tu dai pe linga minge.Intr-un caz ai dreptate POPI, tu poti rupe cartoane in parc la virsta ta ,MIHAI nu poate este o mare diferenta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitica, vrei sa spui ca Motanu e ultimul fraier?

      Ștergere
    2. Mare dreptate ai, dar dacă ai să te uiţi mai bine, fără să fii timid, poţi exclama oricând : Uau, şi ce craci are...

      Ștergere
  9. Un dinamovist cu un stelist22 aug. 2016, 17:27:00

    Ba, ce i-au batut fcsb-istii pe catelusi ! Nu mai bine tacea Reghe inainte si se umfla-n pene dupa meci ?
    Se uita BKLI in curtile celorlalte echipe si nu stie pe cine sa mai inregimenteze, doar,doar o mai castiga inca o data campionatul.
    -Bine si apoi ?
    -Ba, ce n-ai inteles ? Vad ca esti cam prost, sigur esti stelist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua e numai una22 aug. 2016, 20:04:00

      Pana si bunica-ta era fata mare cind a luat dinamo ultima data campionatul.

      Ștergere
  10. Băbăieţi, haideţi să le dăm o mână de ajutor ălora de la Şoimii Pâncota! Păi o selecţionată de ziua 5 sigur dă două şi nu ia cu două (cifre)! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Vrei sa zica aia de la Soimii Pancota ca avem ceva cu ei ? Pai o selectionata cu Mitica, Tavi, Bebe, Stelica, Bete si lista poate continua, sigur o fura cu trei cifre.

    RăspundețiȘtergere
  12. OK, din ce văd în prognoză, vremea işi revine joi. Deci, ce ziceţi, ar merge s-o punem joi de un grătar uns cu bere? Aştept reacţii aici sau la telefon, de la toată lumea care citeşte mesajul ăsta. Sau află de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabita, vremea isi revine miercuri, dupa cum am vorbit. Joi serbez ziua fiicei mele, Ioana. Va pup si petrecere de milioane!

      Ștergere
    2. Gabita, vremea isi revine miercuri, dupa cum am vorbit. Joi serbez ziua fiicei mele, Ioana. Va pup si petrecere de milioane!

      Ștergere
    3. Vorbisem noi, dar mâine plouă, aşa văd peste tot. Nu-i nimic, rămâne mai bine pe săptămâna viitoare, tocmai bine să dezbateţi vineri. Rămâne de stabilit ziua, tot în funcţie de vreme.

      Ștergere
    4. Dacă dezbateţi, sau actualizaţi prea mult şi des o să deveniţi români de bine şi adevăraţi.
      Ad-hoc este cel mai bine. Merge şi fără divan.

      Ștergere
    5. Nelu a pus-o de vineri.

      Ștergere
  13. Un fan M.P. sau P. M. (Muzica Pop)23 aug. 2016, 17:32:00

    Dar o echipa facuta pe scheletul tau cu cat ar bate?

    RăspundețiȘtergere
  14. Vineri s-au consemnat ratări monumentale care au contribuit decisiv la stabilirea scorului final. Prima îmi apartine. La 5-4 pentru noi, cand echipa juca perfect cu Mihai in teren si "răsturnase tabela" de la 1-4, mandel a driblat perfect un fundas, a trecut si de portar si ramas singur cu poarta gaoala a sutat precis in plasa laterală. La 2 goluri diferenta meciul era jucat. A doua apartine lui Tudor, chiar la final, la 5-5, cand am avut noroc cu carul ca sa nu plecăm bătuți. Deci rezultat echitabil zic eu, cu toate ca si la unii si la altii exista sentimentul ca s-a pierdut victoria. Ca sa nu se înțeleagă gresit, cei doi responsabili cu aceste ratari n-au jucat deloc rau pe ansamblu, dar faptele lor s-au derulat intr-un scenariu împănat cu ambiții de castig aflate cu mult peste cotele obisnuite.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ieri eram pe plaja la Mamaia si am asistat in direct la exploziile de la Petromidia. Gabita stie exact unde. Au fost 4 bubuituri, primele doua cu flacari si fum, urmate la cca 15min de alte 2a, doar cu zgomot foarte puternic. Ferească Sfantul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uau, vino repede la fotbal, e mai sănătos!

      Ștergere
  16. Cam asa e, Gabita. Pentru a-i canta ii strună marelui Sile, autor a doua goluri f.f.frumoase, vineri o sa întârzi toata ziua, cealalta,da.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tavi, m-am linistit, vinerea asta nu te mai asteptam.
      Concediu placut!

      Ștergere
    2. Şi ţie la fel. Goool, în norii de azot.

      Ștergere
  17. Uite cine-si da limbi, Tavi si cu Vasea, tusea si cu junghiul. Lipseste motivat Mitica, face curat pe mese.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar ţi-a fost lene să-ţi scuturi faţa de masă după ce ai mâncat, desigur din cauza unui junghi trecător şi a fumului de ţigară de la Bg, iar cum singura persoană dragă la care te gândeşti în rarele momente de cumpănă este...

      Ștergere
  18. Tavi, Vasea si Mitica24 aug. 2016, 12:30:00

    Bolovane, dau-dau, ole-ole!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred ca , diseara, englezii ne vor face un brrr-exit!

    RăspundețiȘtergere
  20. Maioru Tavi, colt cu Maioru Coravu24 aug. 2016, 15:30:00

    Gulie samponata de la Navodari nu are ce faca si se baga in seama cu superiorii lui. Vad ca isi da cu stangu-n dreptu si retur si dupa aceea glasuieste ca s-a jucat cu prea multa ambitie pentru el. Pai bine carlig de rufe, cand le-ai dat duzina lui Mitica si Motanu, de au plecat fraierii schelalaind, cum s-a jucat? Sau atunci ai avut punga la tine si ti-ai tras inspiratie? Ma uit la fata ta si cred ca d-aia s-a inventat controlul anti-doping.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi poate găseşti o mărime sau două mai mare, căci aia de ţî-am luat-o nu-mi intră nici pe degetul mic. Morala este că nu întotdeauna ce vezi pe faţă ţi se potriveşte pe membru.

      Ștergere
  21. Am înţeles că un grup restrâns a continuat agapa la Bronson până târziu în noapte, când în loc de taxi a sosit o admiratoare a Tenismanului!
    Şi când mă gândesc că petrecăreţii n-au dat şi ei un telefon, eram la un sfert de oră de mers pe jos... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă din pură întâmplare este aceiaşi pentru care m-a ţepuit analfabetul poţi să mulţomeşti
      domniilor sale.

      Ștergere
  22. Ai dreptate, Gabitza. Ideea ne-a venit in tranvaiul 41 si a fost atat de spontana incat pana sa ne dezmeticim,faptul fusese deja consumat, lasand in urma o multime de doze ne-nsufletite si jale in suflet, ca nu esti cu noi. Fara tine, niciodata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Morala : Românii din totdeauna e mulţi, e ospitalieri şi e prietenoşi.

      Ștergere
  23. Apreciez ca despre meciul de aseara,dintre ai lor si ai lui beee,nu se discuta nimic.Nici n-am avea ce.Guardiola mai avea putin si baga si gradinita in teren, sa se simta si reghe antrenor.Si asa au luat bataie dar peste ani se va uita contra cui au jucat fcsb-istii si ghiorlanii se vor umfla-n pene ca au tinut piept marelui Manchester City, ceea ce e o mare minciuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua e numai una25 aug. 2016, 16:59:00

      Ai dreptate, (n)ue steaua, (m)ue tie!

      Ștergere
    2. Ehe..., dacă păstrau generalii ăia de la Fondul Libertatea, Safi, FNI, caritasuri, Astra, etc, Steaua noastră, acum nu mai dădeau miliţienii UE la oiţele domnului Gigi,
      făceau jumi-juma cu generalii.
      Câţi programatori retardaţi , psihopaţi pe lumea asta, mi-au dat vreo 15 teste de căcat ca să vadă dacă sunt robot, iar până la urmă nu s-au prins că eu chiar sunt.

      Ștergere
  24. A scăpat Bogdan la calculator! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Un fin observator26 aug. 2016, 11:03:00

    Sa-i spuna cineva lui Bg ca obiectul cumparat nu se pune pe limba, ci pe stremeleag. Acolo il incape sigur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo garantat e mult prea mare, dar dacă completezi şi tu puţin cu limba promit că nu am să-ţi cer bonul fiscal

      Ștergere
  26. Astăzi încerc să ajung şi eu. Dacă reuşesc la 4, mă bag la joc, dacă nu, mă consolez cu berea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ora 4 poţi merge direct la Năvodari căci Vasea gol sigur nu te va ierta. Eu sunt deja ameţit aşa că dacă mai mă întorci şi tu de 2,3 ori nu mai contează.

      Ștergere