sâmbătă, 2 aprilie 2016

UN MECI ECHILIBRAT

Astazi 1 aprilie 2016 (nu e pacaleala) s-a jucat afara la aprox.25grade, pe sinteticul de langa balonul nou.Iata echipele:
Galagiosii: Popica - Bebe, Razvan, Cristi (Biciclistul)- GabiIII si Stelica.
Tacutii: Nelu - Paul, Doru, Gaby - Mitica si Tavi.
Meciul a inceput, in mod surprinzator, intr-o nota usoara de dominare a "tacutilor" care au deschis scorul destul de repede printr-o actiune snur pe traseul Gaby - Mitica (ultimul, gol cu calcaiul).
Galagiosii au inceput jocul cu GabiIII in poarta, dar jocul lor nu prea se lega, asa ca au inceput sa schimbe portarul cu Cristi si in final cu Popica.
Scorul a ajuns in mod surprinzator la 4-1 pt.Tacuti, dar cateva greseli copilaresti in aparare a facut ca scorul sa ajunga la 4-3, apoi Gaby inscrie cu un sut de la distanta pt. 5-3.
In fine la 5-4 echipele schimba terenul si scorul se intoarce in favoarea Galagiosilor 6-5. Mitica egaleaza cu un sut din unghi si la acest scor timpul de joc se termina.
Antrenorul pustilor care aveau antrenament de la ora 17,oo, ne mai acorda 15 min.
Norocul a fost de partea Galagiosilor, care au profitat de o minge pe care Nelu a avut-o in brate, dar a scapat-o de sub el si Razvan a impins-o in poarta.Tacutii au mai avut 2 ocazii, din care cea mai mare
a fost un lob (Gaby) de la centrul terenului care a trecut putin peste poarta goala.
Asa s-a scris istoria unui joc echilibrat si frumos.
Au marcat: GabiIII 5g, Razvan 2g / Mitica 3 g, Gaby 2g si Doru 1 g.

20 de comentarii:

  1. Spunea cineva intr-un comentariu la cronica precedenta ca e de vazut cum va scrie Gabi atunci cand va pierde un meci. Iata ca a facut-o. Si a facut-o cand a pierdut doua meciuiri, unul jucat, celalalt privit. Cronica tarzie, cand somnul vine greu dupa cele petrecute pe National, dar tocmai din acest motiv trebuie sa-l apreciem pe Gaby. Ea, cronica, e la fel de laconica ca si precedentele, limpede si curata. Gaby dovedeste ca si atunci cand pierde este un exemplu de atitudine a ceea ce inseamna un jucator din echipa-concep a tacutilor(pe teren)-respectuosilor si manieratilor. In ambele meciuri mi-as fi dorit un egal. In primul pentru ca era echitabil, in al doilea pentru ca mi-ar fi convenit. Ave Gaby!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dedicatie pentru Bebe3 apr. 2016, 14:27:00

    "Moralistul este ca ochiul: le vede pe toate, dar nu se vede pe sine."

    Moliere

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce slabi au fost Nezmar şi Suarez în Clasico! La fel şi Benzema, numai că el s-a scos cu golul. Messi - la jumate, ca şi Ronaldo, dar şi ăsta s-a scos tot cu golul... Cu ceea ce contează, adică. Să sperăm că se vor revedea în Ligă, atunci chiar o să avem meci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Atat timp cat nu te semnezi, chiar daca ai face-o cred ca ai folosi ai folosi un pseudonim, atat ti-e de sila de numele tau,
    nu meriti sa fii bagat in seama. Zbang cu mamaliga in geam, ce legatura are ce am zis eu cu ce spui tu. Sau vrei sa te bagi in seama cat de cult esti. Tine-o tot asa poate ajungi cat de cat la nivelul mediului in care joci.

    RăspundețiȘtergere
  5. Steaua e numai una4 apr. 2016, 10:41:00

    O data am avut si noi sperante in maidanezii de la Insolventul si atunci a facut Sumudica instructie cu ei. Hauuuuuuuuuuuuuuuu!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vineri, motanelul a fost inger si demon pentru ”tacuti”. Cand a uitat ca e in atac ne-a salvat de doua goluri gata facute interpunandu-si corpul calit de atatea lovituri barate in calea a doua torpile ale lui Gabi-III, iar cand a fost cuplat ne-a servit doua bobite, din care ultima ne-a intristat cumplit, la golul de 7-6 (am pirdut partida la tie-break). Pana la urma cam acesta e motanelul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca din contul marelui Capitan ar trebui sa-mi extrag si eu un gol, dat la inghesuiala. Spun asta ca sa-mi pansez putin moralul usor afectat de infrangere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mitică e considerat "tăcut" sau "redus la tăcere"? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mitica este des- considerat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pele in izmene4 apr. 2016, 18:55:00

    Mitica a zis ca face o smecherie ca de obicei si a schimbat echipa in ultimul moment, dar din varza nu poti sa faci sparanghel.
    Daca vorbeste cineva cu Motanu, sa-l intrebe ce au facut piticii de la Barcelona, eu am auzit ca le-a infipt-o Ronaldo.

    RăspundețiȘtergere
  11. Deja ma simt mai bine, Luci. Te asteptam in echipa ”tacutilor”. La fel pe Sile, care aplica tactica ”una, da - doua, ba!”.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ssst! Nu mai spune nimanui, ca se prind adversarii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tavi,vineri voi fi prezent si sper sa nu mai am probleme cu piciorul.
    Vinerea trecuta am avut un eveniment trist in famlia largita si a trebuit sa plec in provincie.
    Trebuie sa mai vin, macar sa-i mai dau din beri Motanului, dupa victoriile repetate ale Stelei,chiar daca au fot mai chinuite... Pariu-i pariu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Care vreti pampersi din panamea?

    RăspundețiȘtergere
  15. Aţi auzit-o pe-aia cu "ţigancă împuţită"? Nu, nu a lui Băsescu, a Carolinei Garcia la adresa Irinei Begu. Franţuzoaica s-a trezit cu frigiderul plin de carne pe Facebook... Sunt aproape sigur că e un (alt) rahat înghiţit de românaşii verzi pe nemestecate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dragi coechipieri, va propun sa-mi permiteti ca, macar doua jocuri, sa lupt pentru victorie in aparare. Sper astfel, sa-mi refac mainile date peste cap de tunurile adversarilor necrutatori. Motanul nostru, bun reumatolog, m-a diagnosticat rapid si a actionat ca atare, spre tristetea noastra si bucuria lor. Cinste lui!
    P.S.
    Atentie la autogoluri si vom avea mai multe victorii. Apararea trebuie sa atace, cu hotarare, varfurile de atac inamice, nu sa intercepteze langa portar, traiectoria balonului buclucas, care poate fi deviata in poarta. Vizibilitatea portarului, indusa de aparatori, vine in avantajul lui si, implicit, al echipei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Aseara, la un meci din Romania, am vazut faze de genul :"bine ca mai faultat, ca nu stiam ce sa fac cu ea".

    RăspundețiȘtergere
  18. Lectia de limba romana. Profesorul intreaba:
    - Ion, ce este deznadejdea?
    - Deznadejdea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge o fata frumoasa, iar cand sa te apropii de ea, apare un autobuz si ea pleaca.
    - Bine, bravo Ionele.
    - Vasile, ce este deznadejdea?
    - Deznadejdea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge un baiat frumos, iar cand sa te apropii de el, apare un autobuz si el pleaca.
    - Hmmm... Bula, ce este deznadejdea?
    - Deznadejdea e atunci cand mergi seara pe drum, in urma ta vine repede Vasile, iar la orizont nu se vede nici un autobuz.

    RăspundețiȘtergere