sâmbătă, 9 aprilie 2016

S-A INTORS VASEA...

Dupa alegerile facute de Mitica si Ely (Mitica a ales primul !?) au rezultat urmatoarele echipe:
Echipa lui Mitica: GabiIII - Tavi, Paul, Stelica, Popica-Bogdan, Mitica si Andrei.
Echipa lui Ely: Gaby (Bete) - Bebe, Bete (Gaby), Cristi "Biciclistul",Razvan- Ely, Jimi Indianul si Vasea.
Scor: 3-2 pt. echipa lui Ely
Marcatori: Razvan, Jimi (?), Vasea / GabiIII, Andrei
Vreme inchisa cu rafale de vant, teren sintetic in aer liber (langa balonul nou), aglomeratie mare pe teren ( 8 la 8).
Echipa lui Mitica s-a bazat pe combinatiile dintre GabiIII si Mitica avand in spate pe Stelica.
Echipa lui Ely s-a bazat pe sarjele lui Ely urmate de assisturi pentru Bete, Jimi si Vasea, avand in spate o aparare bazata pe Cristi, Gaby si Razvan.
Primul gol a fost marcat de Andrei care a prins un sut puternic in vinclu.1-0 pt. echipa lui Mitica.
Egalarea a venit la un sut la fel de frumos a lui Razvan. Scor 1-1.Al doilea gol al echpei lui Ely a venit dintr-o mare balbaiala a apararii adverse, mingea rostogolindu-se incet in poarta, spre disperarea lui Mitica.2-1 pentru echipa lui Ely.
Al treilea gol a venit de la o repunere rapida a mingii de catre Cristi pt. Ely, a urmat o cursa in care a driblat tot ce i-a iesit in cale si i-a pus pe tava mingea lui Vasea care a impins-o in poarta goala.
3-1 pentru echipa lui Ely.
La acest scor iese din poarta GabiIII care reuseste sa inscrie pt.3-2, scor care nu s-a mai schimbat in ciuda catorva ocazii avute de Mitica si ai sai, dar in poarta adversa Bete a facut minuni.
Jucatorii cu aportul cel mai mare, au fost mentionati in cronica. Ceilalti, poate data viitoare.

23 de comentarii:

  1. Unei tiganci ii venise sa nasca in intersectie.....
    Un politai sa o ajute o incuraja:
    - Hai ca poti, impinge!
    Tiganca avea gemeni. Scoate unu capul afara se uita, intra la loc si ii zice celuilalt:
    - Frate hai prin spate ca pe aici sunt gabori!
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  2. Numele lui Mitica a fost mentionat de noua ori. Sa intelegem ca a fost cel mai bun?

    RăspundețiȘtergere
  3. Steaua e numai una11 apr. 2016, 10:50:00

    N-as fi crezut ca maidanejii sint servitorii lui Sumudica. Ce va da derbedeul recompensa? Cocarul ca altceva nici nu meritati!

    RăspundețiȘtergere
  4. La golul doi,la o minge ametita in careul advers am reusit s-o deviez spre poarta, dar buclucasa s-a lovit de bara din stanga in directia noastra de atac, insa Bete,pe faza,o impinge in poarta spre disperarea echipei lui Mitica in frunte cu acesta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de handicapati pot fi puscariasii srl, sa se indigneze de faptul ca dinamo nu i-a lasat si pe ei sa castige meciul asa cum, chipurile, i-au lasat pe giurgiuveni ! E ca in bancurile cu alinuta, pe care s-a suparat gigel ca pe el nu-l lasa s-o ...asa cum ii lasa pe altii.Ce suparare pe ciobanel ca s-au dus vremurile cand alerga dupa jucatorii altor echipe cu traista cu bani, sa-si apere sansele "corect".
    Dar sa-i lasam pe maidanezii astia si sa-l intrebam pe profesorul motanu ce fac barcagii lui, cum de au devenit ciuca bataii si daca s-a lamurit care-i mai bun gelatul sau autistul?

    RăspundețiȘtergere
  6. Paste copyate:Steaua a fost dezavantajata de arbitraj in derbiul cu Dinamo, cel putin doua faze importante fiind judecate in defavoarea campioanei.

    Ion Craciunescu, fostul mare arbitru roman, este de parere ca "ros-albastrii" ar fi trebuit sa primeasca un penalti la un fault comis asupra lui Chipciu.

    De asemenea, Craciunescu mai spune ca acelasi Chipciu a fost semnalizat eronat intr-o pozitie de offside la o faza in care scapase singur cu portarul lui Dinamo.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oricum, la cea jucat aseara, Steaua nu merita sa castige, cu sau fara penalti, s.a. Banca repeta greseala ca, la 1-0 , sa faca pasul inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce s-ar fi facut Ely si Cristi fara superstarurile Vasea, Doru si motanelul? Aud? Evident Mitica ar fi fost vesel inca o saptamana, bifand o noua victorie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bete, DUCKADAM DE AGRONOMIE
    Vineri au fost echipe echilibrate, dar s-a jucat putin fotbal. ELY A FACUT CITEVA CURSE, in rest mai nimic, multe suturi afara, multe auturi, asta pentru ca am jucat aglomerat, 8 la 8, e clar nu prea se poate juca, nu sunt spatii de joc nu este nici loc de alergare si este greu si de construit. Oricum BETE a adus victoria prin prestatia din poarta, a scos 2 goluri ca si facute. Noi am luat iarasi un gol de poveste, este vorba de golul 2, mingea a reusit sa intre in poarta dupa citeva bilbieli de comedie in incercarea de a fi respinsa. Andrei NU A JUCAT la nivelul jocului trecut, A TRAS MULT AFARA SI NU PASA, se complica sa dribleze desi era aglomeratie mare, una doua mingea iesea in aut. A fost o greseala si cind a intrat GABI 3 IN POARTA, NU MA ASTEPTAM CA POPICU sa refuze 15 minute poarta era mult mai eficient pentru noi ,.. E clar ca un om in plus de la 7 in sus aglomereaza mult jocul si nu mai e loc sa construiesti . Foarte important este sa nu mai intirziem, trebuie sa venim la 15.15 sa cistigam timp, la 17 iesim afara . La fel de important este ca a existat ceva galagie dar fara scandal si reprosuri grave AM AVANSAT UN PIC .

    RăspundețiȘtergere
  10. Gaby,merci, m-ai flatat cu titlul cronicii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Steaua e numai una13 apr. 2016, 10:50:00

    Jarteaua de Sumudica trage ca cioara la par, ar fi vrut sa joace meciul cu Steaua pe Giulesti.De ce nu mai bine in groapa ca tot i-au executat cateii de acolo o felatie?

    RăspundețiȘtergere
  12. Băbăieţi, am uitat să vă spun că am fost acu ceva timp la padbol. Cum ce-i ăla? Tenis de picior în cuşcă, normal! :) Se joacă la dublu (eu am jucat în echipă cu Robert), două din trei seturi, cu punctaj ca la tenis de câmp, 15-0, 30-0 etc. Să vedeţi acolo serve cu manta şi alte alea! Mi-ar plăcea să dezbatem o dată, sunt terenuri în Herăstrău, pe unde am mai jucat noi la Andone, dar e cam scump, un bulion ora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cit timp liber au unii si cum arunca banii pe prostii.

      Ștergere
    2. Vinerea viitoare să-mi aduci aminte să îţi dau o bere, să-i arunc şi pe proşti.

      Ștergere
  13. Mai sunt dubii privitor la Ronaldo ? Ce zici cotoiule, ti-ai inghitit limba ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Cea mai mare surpriză a anului, dar preabinevenită, e din tenis: Djokovic învins la primul meci al sezonului de zgură!!! Acum cehul Vesely, un zdrahon pe care l-am văzut şi la Bucureşti, conduce în palmaresul direct cu Djokovic: 1-0! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Unde sint piticii de gradina? Nu si-au mai luat pastilele si d-aia n-au mai ajuns la poarta? Clanta Barcelona!
    Motane. Dormi?

    RăspundețiȘtergere
  16. Din pacate, Barca e intr'o scadere evidenta de forma si s-ar putea sa piarda si campionatul;nu le mai iese nimic.

    RăspundețiȘtergere
  17. Steaua e numai una14 apr. 2016, 20:44:00

    Multumim Bucurica! Hauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Băbăieţi, You'll never drink alone. Decât atât! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Steaua e numai una15 apr. 2016, 11:32:00

    Negoita asta e chiar mai nesimtit ca Gigi al nostru. Auzi ca l-a furat Steaua cu arbitrii de la meciul cu Chiajna ca sa aiva meci mai usor in finala. Si asta cu fratele lui Gaman de la Astra. Multumeste-i lui Tudor, ciine prost ca nu v-am luat pielea pe bat.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hai s-o indulcim si sa ne pregatim o dupa-amiaza minunata precum e aceasta zi de primavara.
    O melodie mai putin cunoscuta dar la fel de frumoasa precum toate cele compuse de un mare fiu al orasului Liverpool:

    www.youtube.com/watch?v=9pb-8bdhogs

    RăspundețiȘtergere