sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Rațele și tricicliștii

Evident că nu am vreo tragere de inimă să scriu după un meci pierdut, cu atât mai mult cu cât personal îl consider drept cel mai slab al meu (mult sub cel de 0-12!) din ultimii cinci ani. Măcar să nu reușesc vreunul la fel în următorii cinci, și tot ar fi bine.
Premisele n-au fost grozave încă din start, pentru că Eli s-a mai dezdomnit un pic și impune să-și aleagă și el oamenii lui. Dacă atunci când a fost doar cu Biciclistu, problemele au fost cât de cât sub control, dovadă și cel 12-1 de acum două etape,  acum l-a luat la el și pe tânărul Ștefan, care fără a fi neapărat vreo lumină în materie de fotbal, e mai iute, mai combinativ și mai disciplinat tehnic decât mare parte dintre noi. Iată cum a picat la zar:
Rațele: Bețișor, Gabi, Bogdan, Paulică, Stelică, Răzvan, Tudor, Mitică, Vasea
Tricicliștii: Virgil, Ne Lutzu, Biciclistu, Bebe, Tavi, Ștefan, Marean, Eli
După cum se vede, păsăretul a preluat om în plus la bord, urmând ca pe parcursul partidei să-i facă schimbare de buletin, ceea ce nu s-a mai întâmplat, chiar dacă pe Marean și pe siamezul lui pe tricicletă îi podidiseră la 3-0 pentru ei lacrimile de crocodil, cum că n-au avut noroc în viață și ar fi cazul să și-l schimbe acum. Au rămas cu obișnuitele trageri de timp, cu gândul mărturisit (adică auzit de subsemnatul pe teren) c-ar fi cazul să se ducă cu numărătoarea spre doișpe și cu efective egale, după plecarea lui Tudorică.
Aceasta nu le știrbește cu nimic din merite. Ne Lutzu și Bebe au fost foarte preciși și agresivi ca fundași laterali, Biciclistu a rămas mult pe spate și a respins mare parte din baloane iar Tavi este pentru mine una dintre cheile jocului. Foarte disciplinat tactic, a prestat ca închizător cu foarte mult aplomb și nu s-a sfiit (el, romanticul incurabil...) să bage material la greu: tălpice, capace, obstrucții și altele din gama de scule așchietoare, de-l strigau coechipierii și adversarii Gattuso. Pe Marean l-a găsit una dintre zilele în care vine cu ambiția la el, l-a ajutat și faptul c-a marcat primul gol, așa că vineri a plecat acasă cu o bilă mare albă. Să fie primită, că alta nu se știe când mai capătă, iar maro și negre are destule.
Surpriza cea mare a fost însă Virgil. Sosit ceva mai târziu, nu știu cum se face că a fost introdus direct în poartă, moment în care știu vreo câțiva păsăroi care-și frecau mâinile de bucurie. N-a fost să fie, pentru că a apărat excepțional, chiar dacă de vreo câteva ori a fost prins pe contre pied, iar golul luat la 4-0 nu-i știrbește cu nimic din merite.
Dincoace, multe lucruri frumoase se pot spune depsre Bețișor, ca în atâtea alte rânduri, impecabil în poartă. Asta ar trebui să-i dea de gândit lui Mitică, pentru că degeaba se plânge că portarul advers i-a mâncat meciul, atunci când PROPRIUL  lui portar face o partidă măreață. În rest, păcat pentru prietenul Silică că  execuția lui cu călcâiul a luat doar bara și n-a intrat la vinclu, dar într-un fel mai bine, că poate-și lua nasul la purtare și se visa fotbalist. Ori, se știe, visele prea frumoase au sfârșituri triste...

PS: Domnișoara din imagine nu-i nici pe departe o cocălăreasă, cum ar crede unii. Despre ea, mai jos, în comentarii.




49 de comentarii:

  1. Motane, ia spune-ne cine a fost mai slab. Tu sau Mitica?

    RăspundețiȘtergere
  2. Steaua e numai una14 nov. 2015, 21:52:00

    Mina lunga si jegoasa a lui Rednic loveste din nou si kktzleusii l-au dat afara pe Florentin Petre. Mai bine pentru el ca n-o sa fie martor la cele cinci bucati cu care ii vom omeni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca va pot lega mult mai multe decit un joc de fotbal de slaba calitate si o bere bauta pe fuga. Sint sporturi mai elegante si mai frumoase, spectacole la care se poate merge impreuna, iesiri in afara Bucurestiului, dupa cum s-au mai facut. Aude cineva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Scorul a fost 4-1 pentru triciclisti, cu toate ca biciclistu-Cristi sustinea ca pt. el scorul a fost 4-0, stergand cu buretele cel mai frumos gol al meciului, reusit de Mitica dupa o pasa superba a sus-semnatului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta vroiam sa spun si eu. S-a pupat Mitica in bot cu tramvaiul 41. Un fleac!

      Ștergere
  5. Deslusesc o adanca tristete si dezamagire in randul prietenilor mei ratoii. O data din continutul cronicii, apoi din lipsa primului comentariu, de regula apartinand lui Sile, facut imediat dupa publicarea cronicii, a lui sau a celorlalti. Scorul de 4-1 cu care s-a pierdut meciul nu este unul dezastruos dar pentru cei care au fost prezenti el atarna pentru ei mult mai greu decat pare la prima vedere. Regret ca nu am putut sa mai raman dupa meci cu voi, desi la finalul meciului doream acest lucru.
    Apreciez la motanel modul onesc si camaraderesc in care a redactat cronica si a reusit sa traca peste insatisfactia provocata de cele intamplate. Autocritica la sange, laude pentru invingatori, nici un repros pentru ai lui. Pana la urma cam asta e cu adevarat omul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Despre joc, mi-am dat seama repede ca nu sunt in schema celor doi guru triciclisti (Ely si Cristi) care de vreo 3-4 etape se tot ambitioneaza sa faca si ei un rezultat mare. Numai ei, ceilalti fiind ”masa de manevra” cum se zice. De aia au incasat-o repetat cu aceasta partitura egoista si fara orizont clar. Cum in aparare, langa Cristi, este aproape imposibil de jucat, el monopolizand prin gura si agitatie mai tot sectorul, m-am postat in fata acesteia. In stanga-dreapta lui erau Bebe si Nelu. Si aici ce era sa fac? Pase de primit ioc, atunci mi-am zis sa fac marcaj avansat la Tudor sau Mitica, acolo unde stiam ca se fabrica actiunile de atac ale adversarilor. In timp mi-au venit in ajutor Nelu si Stefan, acesta din urma penduland foarte mult intre atac si aparare. Cu Nelu m-am inteles de minune. El a facut un joc extraordinar de util, de cele mai multe ori impreuna faceam racada la Tudor si Mitica. Culmea e ca si Stefan a inteles manevra asta disructiva si ne-a ajutat mult. Are dreptate motanelul, dar aici a fost cheia meciului. Cu toata modestia o spun. Barajul asta a macinat efectiv cea mai mare parte a constructiei ratoilor. Degeaba zice motanelul ca a jucat prost, de fapt el a fost complet izolat, fara mingi si combinatii pe contraatac venite din spate. La el a fost o fateta a efectului de marcaj facut la Mitica si Tudor. I s-a reprosat ca a ramas in fata. Pai la 9 insi pe teren, cu om in plus, cu portar si oameni de aparare numai unul si unul ( aparare beton), nu mi se pare o eroare ca a incercat in fata , mai ales ca data trecuta el facuse meciul acolo si acum un altul, acolo sus, nu mai era!

    RăspundețiȘtergere
  7. Primul gol l-a dat Popi, al doilea cred ca Stefan, ambele marcate la faze pozitionale. Golul trei este o capodopera de combinatie facuta de astia . . .multi si fraieri. Adevarata lectie, neinvatata pana la urma, pentru cei doi guru papagali. Nelu a respins greu o minge a lui Mitica, besica a ajuns in fata careului nostru la Popicu, care mi-a pasat in lateral (in timp mi-a mai pasat de cateva ori), preluare rapida aproape de centru, dribling scurt la adversarul de langa mine, apoi pasa fulger, la intalnire, lui Popi care din fuleu (avea in izmene propulsie cu hidrogen maro de ultima generatie) a deviat splendid printre fundasi la Ely si . . .gol. Faza de vis! Golul 4 este o capodopera tip Ely. Torpila de la centru direct in vinclu . Frumos, dar cu o floare nu se face primavara. Asta pentru ca pe Mitica l-am lasat din marcaj o singura data, pe final, cand l-a facut pe triciclistul galagios din aparare si a marcat fara replica (Virgil era mascat). Anterior, intr-o faza halucinanta de contraatac, 1 la 1, nu l-am lasat pe monsieur Capitan si a iesit cu totul altceva . . . .

    RăspundețiȘtergere
  8. Personal regret nefinalizarea unui sut-vole, cu mingea venita destul de sus, la un corner. Lovitura de la 7-8m a fost perfecta, foarte tare si precisa, se ducea clar pe poarta, dar . . . Bogdan s-a opus eroic, cu pretul unei ghiulele primita in ficat . O clipa mi-a fost teama pentru el. M-am inselat, barbatul e puternic, ca o stanca, la ce par negru are nici nu putea sa fie altfel.
    L-am lasat la final pe Virgil, care a fost magnific in poarta. Cred ca a facut cel mai bun meci de cand il stiu eu. A scos vreo 4-5 mingi imposibile, din care 2 sau 3 mascate si care efectiv le-a respins, nu ca acestea l-ar fi lovit norocos. Daca incasa vreo doua, sunt sigur ca cei doi guru se dereglau complet si nu se stie ce final ar fi fost. El a fost a doua cheie a victoriei noastre!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bravo Sile pentru cele doua executii magistrale (devierea cu plimbatul mingii pe transversala, dar a mai fost parca o lovitura cu capul, jos langa bara) Acum aflu si de assist-ul pentru golul lui Mitica. Nu stiu de ce nu ma mira chestia asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tavi, chiar si eu am facut parte din "masa de manevra" asa cum plastic o numesti tu, chiar daca am evoluat la ratoi.
      Spre rusinea mea, pasa pe care a primit'o dom'Mitica la actiunea in care a scapat singur cu tine, dar l-ai scos putin de pe traiectorie, a fost data tot de mandel.

      Ștergere
  10. Sile, tu ti-ai facut datoria si vineri si vinerea cealalta, o spune unul care a simtit-o pe propria-i piele. Ave!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ghici ghicitoarea mea16 nov. 2015, 11:15:00

    Ce se mai umfla in pene baietii de mai sus, de zici ca sint doctori in fotbal! Mie mi-au lasat alta impresie, asa ca va intreb pe voi cu cine seamana:
    a. Pic si Poc
    b. Tociu si Palade
    c. Mircea Badea si Oreste
    d. Stela si Arsinel

    Ca de obicei, in generozitatea mea, il voi rasplati pe cel ce ofera cel mai inteligent raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghici ghicitoarea mea-Popica?
      Hai, da tu cel mai inteligent raspuns si rasplateste-te!

      Ștergere
    2. Un fin observator16 nov. 2015, 11:55:00

      Tavi este sigur Stela, ca umbla cu muraturi. Vasea semana mai mult cu Palade, ca ride la bancurile pe care le fac altii. Dar Mitica?

      Ștergere
  12. Citesc si ma minunez16 nov. 2015, 12:59:00

    Dragii mei, pe terenurile de marimea celui pe care jucati voi, echipele sunt de maxim 5 jucatori.Voi sigur jucati fotbal sau turca pe ouate ? Daca intr-o zi va strangeti 30 de gugustuci, ca e cald afara si nu va mai suporta nevestele, chiar jucati 15 la 15 ? Nu sunteti sanatosi, dragii mosului.Ca aveti printre voi dilimandrosi(Biciclistul, Mitica, etc.) nu va da dreptul sa-i chinuiti si de aia care mai au ceva-n debla.Bine ca nu le aveti cu tenisul, ca ati fi in stare sa jucati 5 la 5. Rad si curcile de voi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maioru Tavi, colt cu Maioru Coravu17 nov. 2015, 14:39:00

      Tu nu te gindesti ca daca ar fi sa se faca alegeri si sa joace doar primi zece sau douazeci ai ramine mereu pe afara cu degetul in gura?

      Ștergere
    2. Nu cu degetul, cu altceva!

      Ștergere
  13. e frumos să fii nostalgic, dar prea puțini se pliază pe profilul ăsta. fiecare își vede de ale lui, iar cei ce au ales să fie pe cont propriu de obicei nici nu se mai uită în spate. aproape că-mi era mie jenă, când l-am sunat pe sudoru să-i urez de una,alta și să-l întreb de fotbal, mă ia că n-ar prea poseda capital să-și cumpere niște teneși. acum, îl înțeleg și pe el, omul inveștește cel puțin cinci milioane pe lună doar în țigări (că nu le-o fuma pe uscat...), de unde să-i mai rămână lovele și pentru altceva.

    ps: cei ce ascund după pix, dacă sunt cât de cât respectuoși, au șanse să scape de gumă, altfel, și-o fură.

    RăspundețiȘtergere
  14. cu totul întâmplător, am nimerit peste emisiunea Garantat 100% și, zăbovind mai mult de trei secunde, m-a frapat discrepanța dintre felul cum arată fata și modul în care se exprimă. apoi am aflat cine este, adică o campioană mondială de kick-boxing care pictează icoane, vorbește impecabil și gândește pe măsură. tot respectul.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Cristiana_Stancu

    RăspundețiȘtergere
  15. As lua-o de nevasta. O sti sa faca sarmale?

    RăspundețiȘtergere
  16. Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul.
    La un moment dat, la radio, crainica anunta:
    - Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.
    Tipul foarte enervat:
    - Nu unul, sute, sute !

    Cine citeste cu atentie, intelege.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu ne-ai raspuns Motane, cine a fost mai slab dintre tine si Mitica.

    RăspundețiȘtergere
  18. SULEYMAN MAGNIFICUL; VIRGIL, CAM ASA.
    Meci aglomerat vorba, cam multi sa iasa un meci reusit, dar si asa s-a jucat ceva. Scorul era mai strans daca nu era in poarta VIRGIL, care a scos 2 sau chiar 3 goluri ca si facute, m-a uluit ce goluri mi- a aparat cum a vazut de si era mascat, dar asta e a avut o zi foarte buna ca portar, si-a cumparat niste tenisi fermecati. SI la noi a aparat bine BETE. IN acest meci nu l -am mai putut opri pe ELY la fel ca in meciurile anterioare, dupa plecarea lui TUDOR, MOTANU a urcat in atac si a fost mai usor pentru ELY, asta s-a vazut. E clar ca este o problema cu nr de jucatori care vin sa joace, nu poti da afara pe veterani, dar e greu sa joci asa aglomerat, ramine de vazut . Tavi a jucat bine in aparare ,la un gol a contribuit clar sa -l ratez ma impins putin cit a trebuit .

    RăspundețiȘtergere
  19. Maioru Tavi, colt cu Maioru Coravu18 nov. 2015, 13:12:00

    E clar de tot ca Mitica e mult mai slab ca Motanu. Cu tot cu ambalaj nu are mai mult de saizeci de kile, de nici nu pleaca de acasa in zile cu vint, iar Motanu bate spre suta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mulțumesc, dar n-am împlinit încă nouăzeci de kile și nici nu sper să le împlinesc prea curând.

      Ștergere
  20. Il lasam pe sudorul sa nu joace pentru niste tenesi ? Hai sa-i cumparam noi pricopsitii, unii noi. Pentru Eli putem face cheta, dar pentru sudorul nu ? Ii dam bani lui Popicu si-i aduce el niste incaltari care sa joace singure. Ce ziceti, va bagati ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca era asa de simplu, is lua Popicu singur niste ghete care sa stie fotbal, nu doua de stingul ca sa-si dea singur peste picioare.

      Ștergere
  21. Meciul vazut din poarta
    Miscare lui Razvan de a pleca in atac a dus la infrangerea noastra. Saptamana trecuta a fost castigatoare acum...
    Mutarea a insemnat:
    1. pierderea unui fundas foarte bun;
    2. pierderea unui mobilizator (foarte important). Razvan este vehement...dar in sens pozitiv, propabil ca altul era jocul lui Vasea, a lui Bogdan, oameni foarte utili jocului.
    Baietii din ultima linie au tinut, au temperat scorul: Gabi, Paul, Stelica, felicitari.
    Din pacate Mitica joaca in nota lui obisnuita adica nimic, dupa fiecare meci incepe cu fabulatiile, ca a jucat bine. La bere am fost toti de acord ca Virigil a fost extraordinar.
    Mitica incearca sa fii modest; incepi sa imbatranesti...esti obositor cu SF tale.
    BETE DORU

    RăspundețiȘtergere
  22. Oamenii cu cap pegatesc Craciunul si Anul Nou din timp
    Doresc ca de Craciun si de Anul Nou sa fim cat mail multi inclusiv: Cata, Eugen, Gabita, Mihai Tenismenul.
    Problema eu am deschis-o pentru tot grupul. Grupul nu este Mitica, daca ii place sa vorbeasca, sa vorbeasca dar pentru el nu in numele grupului.
    Fiecare sa-si spuna punctul de vedere legat de modul cum ne intilnim de sarbatori.

    Bete Doru

    RăspundețiȘtergere
  23. interesant ce zice bețișor, mai ales la partea cu mobilizarea. și eu cred că gura cea mai mare ar trebui să o aibă un fundaș sau portarul, care duc greul în apărare, spre deosebire de restul lumii, care are misiunea mai plăcută, să joace cu mingea, nu s-o recupereze. plus că din spate se vede tot jocul și-ți poți ghida coechipierii.
    vinerea trecută a fost cu bulan, acum totul s-a întors: mingea și terenul mi s-au părut mai rapide, șuturile s-au dus în bălării. totuși înclin că cred că tavi și ștefan au fost (pe lângă ceilalți, și ei buni) oamenii care ne-au tăiat jocul și construcția de la mijlocul terenului. virgil n-a fost cine știe ce peste bețișor, poate nici n-a fost, dar la el marea surpriză e că n-a gafat absolut deloc, cum s-ar fi așteptat mulți de la noi.
    cu mitică lumea este uneori prea dură. toți îmbătrânim, așa că e greu să jucăm mai bine sau să învățăm lucruri noi, e nasol să te pui și în locul unuia criticat mereu. îl știu și eu cum bombăne și bodogăne tot timpul, nu-i niciodată mulțumit, dar în particular e un tip sensibil (sper că nu citește, de abia ce-a fost pe aici...) și sufletist.

    cu restul, revin.

    RăspundețiȘtergere
  24. Restul jucatorilor sunt insensibili?
    Restul jucatorilor nu pun suflet?
    Tu esti unu dintre ei.
    Dragul meu Razvan sa-i apreciem si pe anonimii care "pun piciorul" nu numai pe cei care se lauda.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu uitati, Mitica v-a condus corabia ani de zile si a fost de toate pentru voi: golgeter, casier, organizator, om bun la toate, care a tinut colectivul unit. Iar acum, la batrinete s-a trezit ca trebuie sa joace impotriva lui Eli cel mai mare talent din Agronomia ultimilor ani. Ii este greu si lui iar altii care se stiu ei au preferat sa paraseasca fenomenul sub diverse pretexte, doar doar sa nu ia bataie in fiecare saptamina. Asa ca Mitica nu e perfect dar e unul din oamenii care ne tin uniti si pentru asta merita mai multa intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  26. Tavi, spune-mi de cine-ti place, ca sa-ti spun cine esti.Daca esti fan Mitica nu ma mai mir ca esti asa de...

    RăspundețiȘtergere
  27. S-au anulat meciuri peste tot, inclusiv Germania-Olanda, voi tot mai chinuiti vinerea mingea in Agronomie?

    RăspundețiȘtergere
  28. BETE , m-ai dezamagit ce ai scris ,ce pretentii sa mai am la altii daca tu poti sa scrii asa ceva. Cred ca ai avut o zi proasta in cancelarie ,ca alfel nu imi pot explica . Miine o sa avem o sedinta cu parintii si sper sa vii ca este frumos, nu este frig nu ploua,.nu e canicula .Asta e de fapt fotbalul este mai greu decit scoala . Ii multumesc fanului meu ,nu ca m-a aparat ci ca a gindit inainte de a scrie .Pot juca CU ELY SI ITI FACI TU ECHIPA BETE, daca tu consideri ca nu joc nimic .

    RăspundețiȘtergere
  29. Maine e ”black friday” . Ce ne facem, mergem la shoping? Sau ne vedem pentru o noua fila in Cartea recordurilor de ziua 5-a? Adica vreau sa spun ca imi vine randul la cronica . Aud?

    RăspundețiȘtergere
  30. nu-mi închipuiam eu c-o să ajung să scriu din postura de băiat bun, dar fiecare dintre voi are dreptate în felul său. vă cunoașteți de treizeci de ani și cred că vă puteți înțelege. poate cel mai bine este să discutați doar între voi.

    până de sărbători mai este ceva timp și obișnuința e să lăsăm lucrurile pe final, eventual să cadă cum s-o nimeri. timp ar mai fi, vreo trei săptămâni.
    ziua de joi, cu ajunul Crăciunului, cade din schemă. punerea spre începutul săptămânii ar fi o chestie în premieră și, din punctul meu de vedere, ar cam șterge ideea de fotbal asociat cu a doua zi liberă. așa că ar rămâne sâmbătă 26 și sâmbătă 2 ianuarie, după prânz, cum s-a mai practicat.
    oricum, trebuie făcut un recensământ înainte. unii pleacă din oraș, alții poate au program cu familia, iar dintre cei ce nu mai vin în mod uzual nu știu cine ar fi dispus. pot vorbi cu tenismanul, cu sudoru sau cu alții mi-e silă să fiu refuzat.

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu sunt ceva mai direct. Testul e urmatorul : 1 ianuarie 2016 cade vineriiiii, cum abordam situatia? Ei, e greu, dar nu se stie niciodata ! Ha, ha-ha!

    Mitica nu e perfect, dar nici asa de defect cum l-ar dori unii sau altii. Asa cum e el , el reprezinta un grande reper pentru fenomen. Restul sunt chestiuni minore. Hai sa meditam 2-3 saptamani pentru a raspunde corect la testul intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  32. Propun o suta de coniac in cinstea lui Capitanu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un fin observator19 nov. 2015, 22:31:00

      Vezi ca o bea si ramii fara.

      Ștergere
    2. Ajung si 50 de grame, dau si eu o tura.

      Ștergere
  33. Domn`Mitica,
    Am inteles, daca te contrez nu am cap!?
    Stabilirea echipelor nu are legatura cu egocetrismul de care dai dovada
    Nu te voi mai combate.
    Fiecare are un rol in fenomen, a maximiza rolul unuia ma duce cu gandul... la turma.
    Eu am incercat sa subliniez valoarea fiecaruia dar discutia este inutila.
    Bete

    RăspundețiȘtergere
  34. Steaua e numai una20 nov. 2015, 11:14:00

    Venim cu hingherii in Stefan cel Mare!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. fotbalist de orice zi20 nov. 2015, 13:02:00

    Bă să nu lipsiti azi ca iar vreau sa ma laud la vecini ca joc fotbal ei nu ma crede trebuie sa ma vada cu echipamentul ma cauta sa vada daca e murdar daca sunt eu murdar pe pantaloni nu ma crede ca zice ca iar mam inbatat

    RăspundețiȘtergere
  36. Un 1-0 chinuit dintr-un autogol e suficient cu voi. Notati scorul exact.

    RăspundețiȘtergere
  37. Steaua e numai una21 nov. 2015, 12:46:00

    Vedeti-va de maidanezii vostri puricosi si taceti din gura cind se vorbeste de campioana!

    RăspundețiȘtergere
  38. Barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii.
    Criteriile sunt: bautura pe care o consuma; mijlocul de transport folosit; cu cine isi satisfac nevoile sexuale.
    Categoriile sunt: 1. Whisky – Mercedes – Amanta; 2. Coniac – Masina statului – Secretara; 3. Bere – Dacia personala – Autostopista; 4. Ceai – Tramvai – Nevasta 5. Apa – Talpa – Laba.

    Sa va amintesc ce bea Capitanul vostru?

    RăspundețiȘtergere