duminică, 18 octombrie 2015

Revansa "unicului" Capitan din Agronomie

            Vineri, fiind ziua pe care o asteptam cu nerabdare ca s-o zbughim in Agronomie la intalnirea saptamanala de minifotbal, am urmarit de mai multe ori si cu o mai acuta atentie prognoza meteo, ultima data chiar la ora 14, inainte de a pleca spre teren si toate fatucile care prezentau, ne asigurau ca in Bucuresti nu va ploua pana marti; da de unde, realitatea care a urmat a batut buletinul meteo...
            De data asta am purces la drum cu bolidul propriu si personal, dar desi am plecat mai devreme, am reusit "performanta" sa fac un sfert de ora  pe 200 de metri pe str. Batistei, de la intersectia cu T. Arghezi si pana la intersectia cu b-dul N.Balcescu( la Inter). La 15.10 cand am ajuns la locul faptei, l-am gasit acolo doar pe bravul Stelica care a venit pe jos tocmai din Tei.La 15.30 eram abia 5 insi: Stelica, Ely( aparitie surpriza care zice ca a lipsit atata timp din cauza unei in tinderi la inghinali, ceea ce nu s-a prea cunoscut in timpul meciului), Nelutu-Bronson, Gabi(mare) si eu, subsemnatul Vasea. Am insistat pe acest aspect al orei de sosire in Agronomie deoarece tendinta de a veni tot mai tarziu se accentueaza, insa nu uitati ca ziua se micsoreaza constant si nu peste mult timp trecem la ora de iarna si riscam sa ne prinda intunericul pe teren...In sfarsit, pe la H 16 ne-am strans mai multi decat credeam, chiar ne-am inmultit spectaculos, ajungandu-se la 15 doritori de miscare si primii stropi timizi de ploaie cad peste cheliile celor mai multi dintre noi.Ca din "pura intamplare", Mitica a venit insotit de Gabita care, e drept, a zis ca va sta numai in poarta dupa oboseala acumulata si resimtita in urma celor 2 meciuri de joi seara, ceea ce s-a si adeverit. Cei care s-au incumetat sa purceada la alegeri au fost Mitica(caruia nu prea ia picat bine aparitia lui Ely) si Popica.
            PING-PEL, echipa celor 8 in ordinea pozitiei din teren:
            Gabita, Motanu, Stelica, Bebe, Bogdan, Bete, Mitica si Vasea( care urma sa treaca la ceilalti dupa pauza, la jumatatea meciului).
            PEL-PING, echipa celor 7:
              Nelu-Bronson, Paul, Cristi-biciclistul, Gabi, Popica, Ely siTavi.
            Dupa cum vedeti, ca sa respect, cat de cat, slabiciunea lui Tavi pentru denumirile de pinguini si pelicani, am numit Ping-Pel echipa cu mai multi pinguini traditionali in componenta, respectiv Pel-Ping echipa cu mai multi pelicani.
            Intr'un tarziu incepe si meciul si dupa doar 4-5 minute Mitica isi face simtita prezenta prin marcarea primului gol al partidei, cu un sut frumus din pozitie centrala cu un oarecare paravan facut de Vasea in fata careului mic.La o degajare lunga a lui Motanu daca nu ma insel sau daca da, a lui Gabita, Vasea era cat p-aci sa inscrie golul meciului in urma unei lovituri de cap care din pacate loveste bara jos in stg. portarului; ar fi fost un gol frumos, dar n-a fost sa fie. De partea cealalta, Ely incepe seria, sarabanda driblingurilor si a suturilor care nu prea nimeresc poarta...Mai trece ceva vreme si Mitica inscrie din nou, deci 2-0 pentru Ping-Pel. Dincolo se joaca cam solo, Ely continuand sa dribleze si sa suteze pe langa sau sa apere Gabita; ii soptesc "paznicului" meu Paulica ca daca Ely continua in acelasi mod, e clar ca se va enerva si victoria noastra e pe aproape. In sfarsit inscrie si Pel-Ping prin Ely sau cumva prin Popica care a impins balonul in poarta, dar nu stiu daca acesta nu trecuse deja linia...Coechipierii Ping-Pel resimt socul primirii golului si au cateva minute de deruta, dar se redreseaza la timp si acelasi Mitica inscrie din nou. Miticuta e peste tot si suteaza tare din lateral dr.si Vasea e f. aproape sa reia cu capul in poarta din lateral stg.Daca Mitica ar fi pasat sansele de gol ar fi fost mai mari sau daca Vasea ar fi plonjat la sutul(ceea ce e exclus la varsta sa) capitanului. Vasea a mai avut 2-3 suturi la poarta, numai cu spitul deoarece intinderea din fesa dreapta nu-i permite altfel.
            La acest scor de 3-1 e vremea ca Vasea sa schimbe "barca", o face, dar fara prea mare entuziasm. Incepe si o burnita sacaitoare care ne cam deranjeaza. Ely face acelasi joc de unul singur sau de cateva ori incearca sa intre in combinatie cu Cristi, dar nu se intampla nimic pe tabela de marcaj. Au fost multe situatii cand Tavi era singur sau Vasea, ori Popicu, insa Ely nu-i baga in seama si continua sa  dribleze si sa suteze din toate pozitiile; decat sa sutezi de 10-15 ori fara niciun rezultat, mai bine incearca cate o combinatie si cu ceilalti coechipieri, chiar daca rateaza si ei . Vasea, pur si simplu trebuia sa se fereasca din calea napraznicelor suturi ale lui Ely, era in pericol de accidentare, o minge chiar l-a lovit, dar nu era pe poarta asa cum a pretins Ely. Burnita devenea tot mai agasanta si pana la urma ratangiul de Ely reuseste sa mai inscrie un gol.Tot mai des balonul zboara peste inaltul gard si pana sa fie adus in teren unii dintre noi se retrag si se parea ca s-a incheiat joaca; totusi se convine sa se mai joace 5 min., insa nu se mai intampla nimic notabil si meciul se incheie cu scorul de 3-2 pentru Ping-Pel.
            Asa cum am mai spus-o si cu alte ocazii, cred ca jocul extrem de individualist prestat de Ely, faptul ca nu conlucreaza mai deloc cu ceilalti coechipieri, chiar daca nu sunt de nivelul sau, sutarea la poarta din orice pozitie si de la orice distanta si nervii care-si fac prezenta pe fondul nereusitelor, au condus la infrangerea echipei sale.
            Insa toate astea palesc pe langa evolutia de exceptie a bravului nostru Mitica care prin cele trei goluri marcate a adus victoria teamului sau si astfel si-a luat o stralucita revansa pentru esecul usturator din urma cu o saptamana. Orgoliul ranit al lui Mitica a rabufnit.
            Cine altul putea fi "unicul" CAPITAN din Agronomie decat Dom'MITICA.
            Sa ne traiasca!

62 de comentarii:

  1. Dragii mei,as mai fi avut cate ceva de spus, dar o raceala rebela, pur si simplu, m-a daramat de nu mai pot face nimic, doar sa zac in pat. Sper sa ma pun cat mai repede pe picioare si sa revin cu cateva comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Gabita!
    Bravo Razvan!
    Bravo Bogdan!
    Bravo Stelica!
    Bravo Doru!
    Ei sunt autorii scorului.
    Dl."Capitan" se plimba pe teren si-mi facea reprosuri ca nu-i pasez si-si aducea elogii; ce pase pune el.
    Da asta este "Capitan"?!
    Despre Ely... ne meritam soarta.

    Bete Doru

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate spiritul "zilei" nu exista sau este unul de casta.
    Exista un grup Bebe, Ely, Mitica care isi permite sa-i catalaogheze pe altii ca incapabili, "nu poate".Faptul ca efortul lor este minim, sunt in postura fericita in care vizioneza spectacolul si vaneaza greselile partenerilor de joc, uitand de cate ori au dat cu stangul in dreptul.
    Cei trei nu fac altceva decat, prin reprosurile pe care le emit sa te scoata din ritm. Meci de meci ei reproseaza, eu fiind unul din cei care s-a bucurat de atentia lor.
    Daca sunteti asa valori, dragii mei, va rog sa va faceti echipa si jucati cu
    restul, la cat de batut in cap este restul si la cat de bine stiti arta fotbalului veti inregistra numai succese si veti fii fericiti. In plus nu va consumati energia cu indicatii date unora.
    Bete Doru

    RăspundețiȘtergere
  4. Atat timp cat platim terenul toti suntem egali; nimeni nu trebuie sa jigneasca partenerul de joc si nimeni nu trebuie sa decida pentru altii.
    EU unul nu voi accepta ca cineva sa-mi mai reproseze ceva (nu stiu cum pot sa reactionez, m-am saturat de impostori)): VREAU ca "TACUTII" (care sunt in numar mare ) sa imprime spiritul sportiv si de respect acestei " zile".
    Cei care reproseaza: Bebe, Ely, Mitica, Popicu (l-am uitat) daca au probleme pot sa "faca" bara 5 min pentru linistire.
    Sa nu uitam incidentul Razvan-Popicu, Popicu-Nelu(l-am auzit pentru prima data pe Nelu injurand).
    De ce unii se descarca pe teren iar altii pleaca pachet de nervi acasa?.

    Banii pentru teren sa se colecteze la inceputul meciului, cine nu are bani sa nu joace. Cine intervine pentru un alt jucator care nu are bani si insista ca acesta sa joace, sa-i plateasca terenul.
    Cine distruge atmosfera fair play a jocului sa fie eliminat 5 min, daca persista sa fie eliminat.
    Mi se pare umilitor, atunci cand numarul jucatorilor este impar, ca un jucator sa fie plimbat din 1/2 in 1/2 din timpul alocat jocului de la o echipa la alta.
    Trebuie stabilit de la inceputul jocului cine joaca in plus cu un jucator, iar echipele sa fie echilibrate; daca se vrea se poate juca cu acest aranjament.
    Am spus si repet (vezi regulamentul) sa stabilim ora de inceput si de sfarsit a meciului.
    Decizile sa fie luate cu participarea tuturor, nu de cei care vorbesc intruna.
    Poate ca ar fi bine daca am schimba ziua de intalnire.

    Gabi, Tavi, Vasea imi pare rau ca va stricat ziua.....baietasul asta numit Ely ...

    Bete Doru

    RăspundețiȘtergere
  5. echipe echilibrate, joc destul de interesant în prima parte, după ce s-a întețit ploaia controlul balonului a devenit dificil (nu c-ar fi fost prea ușor și înainte...), i-am ciugulit ceva mingi lui eli, dar am al doilea lor gol pe conștiință, c-am pierdut aiurea mingea la mijlocul terenului. culmea, nimeni n-a sărit cu ciocul, deși eroarea a fost vizibilă?!?
    găbiță ne-a scos incredibil de câteva ori, barele la fel, păcat de capul lui siliboa în bară, că ajungea eroinul meciului. în rest, și eu am gura mare și mă mai iau de (unii) coechipieri. încerc însă să fiu constructiv și oricum nu reproșez erorile de execuție, ci doar cele de logică, că doar nu suntem fotbaliști, ci băieți inteligenți și/sau cu școala vieții.

    ps: bețișor, consideră că ai rubrică săptămânală, să scrii ce ți se pare ție în neregulă. păcat că n-ai postat și săptămâna trecută, că tavi merita mai multe laude decât a primit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un fin observator18 oct. 2015, 20:15:00

    Vasea, trebuia sa-l lingi atata pe Mitica? Mai bine continuai cum ai inceput, cu buletinul meteo.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Vasea - poţi să scoţi ghilimelele de la pură întâmplare, căci chiar aşa a fost. De-aia am şi stat în poartă, că n-am avut echipament, altfel jucam împotriva lui Ely în câmp. Iar tu ar trebui să fii mulţumit, ai câştigat cu ambele echipe, 3-1 cu prima şi 1-0 cu a doua! :)

    @Doru - tu, fiind unul dintre cei care nu reproşează, ai tot dreptul să... reproşezi celor ce o fac, care sunt însă majoritari. Dacă eram conduşi, s-ar fi avut auzit multe şi de la noi. Mitică nu zice cu răutate, doar că îi merge meliţa întruna.

    În altă ordine de idei, m-a sunat Cristi Gaze, venise în ţară, dar numai până la graniţă, s-o ia şi pe fiică-sa cea mică. Omul face bani, are două servicii, unul cu juma de normă. Cică a participat şi la un campionat de fotbal cu firma şi a ieşit pe locul 3!

    RăspundețiȘtergere
  8. O intrebare pe zi18 oct. 2015, 21:17:00

    Sa-mi spuna si mie cineva daca Mitica recunoaste vreodata cind greseste sau cind joaca prost.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa o fi dar sa nu poti sa pui un stop simplu cand nu esti jenat si sa te complici
    cand o faza se poate rezolva la timp fara complicatii nu mi se pare normal si ce
    e mai grav nici sa nu-ti dai seama ce joci. Recunosc ca ar trebui sa-mi vad de joc dar cand vad cum sare mingea ca din coltul mesei nu pot sa ma abtin. o sa incerc sa ma indrept da doamne sa pot.

    RăspundețiȘtergere
  10. S-a inventat ciordeala la juma de norma ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Steaua e numai una19 oct. 2015, 11:04:00

    Din ce in ce mai multe ciordeli pentru maidanezi. Fault clar in atac la primul gol, de al doilea nu mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  12. Apropo de "atata poate" eu o spun sincer in favoarea impricinatului ca o scuza
    si nu in mod peiorativ. Nimeni nici macar eu nu joaca mai bine decat poate,
    ceea ca e un truism, asa ca asta nu e un motiv de suparare decat cand te simti cu musca pe... cap.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru mos behehe nu exista decat doua categorii.Una, nu stie si cealalta, nu poate.Tataie, in ce categorie vrei sa fii inclus ? Sa ajungi, tu, sa faci observatie altora, e curata obraznicie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Exista o zicere folosita frecvent in lumea fotbalului si anume ca "niciun meci nu seamana cu altul", care are deplina acoperire in realitate.
    Daca Tavi, vinerea trecuta, a fost de neoprit, acum s-a zbatut in anonimat...

    RăspundețiȘtergere
  15. D'l care te semnezi "Halal de tine", n-ar fi mai cinstit sa-ti dai adevaratul nume "Halal de mine"?!?

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Gabita- eu stiu ca este asa cum spui tu, doar am vorbit inaintea meciului, dar lasa sa pluteasca scenarita(atat de draga noua romanilor) deasupra desfasurarii meciului. Este adevarat ca eu am castigat doua meciuri, dar nu stiu de ce, numai primul m-a bucurat.
    @ Bete- ai dreptate in mare parte, meciul l-a castigat in primul rand echipa, insa finalizatorul a fost Mitica. Eu am urmarit mai mult o antiteza intre Mitica si Ely. Mai mult, am vrut sa-i mai estompez din imaginea negativa dupa "Pranzul cel de taina"-semnat Motanu si dupa nereusita totala din vinerea lui Tavi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bete, reprosurile mele sunt alinturi pe langa ce reprosuri primesc eu uneori, cu tipete, injuraturi etc, etc. Trebuia sa le iei ca pe niste incurajari, si tu si Vasea, pentru ca am avut sanse mari irosite si stiam ca Ely va veni peste noi.O sa vezi urmatorul meci cand n-o sa-l ai pe Gabita in poarta si joci contra lui Ely.S-a vazut ca este greu de ucis si cu echipa adevarata. Eu nu trebuia sa alerg ca Maricica Puica, am cautat sa construiesc de la mijloc in sus, ca fundasi erau destui, am alergat unde trebuia. Degeaba alergi ca la cros, daca nu dai gol. Am apreciat efortul tau, ca si al lui Stelica, dar fotbalul e pe posturi, nici Ely nu alearga inutil. Nu crezi totusi ca mi-am facut treaba dand 3 goluri? Din nou imi pare rau ca ai socotit reprosuri grave la adresa ta, considera ca sunt de joc. Crede-ma, pentru tine, sa nu te mai supar, prefer sa ma duc la sah, la teatru. Acum vorbind serios, reprosurile grave vin de la altii, nu de la mine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Propun ca Mitica si cu Tavi sa joace un meci, unu la unu si cine cistiga sa dispute finala cu Marele Popicu.

    RăspundețiȘtergere
  19. Despre cum se reacţionează la reproşuri... :)

    http://www.gsp.ro/editorial-romana/gsp-special/s-a-suparat-si-a-plecat-unul-dintre-cei-mai-mari-goalkeeperi-pe-care-i-a-avut-romania-vorbeste-despre-gestul-care-a-socat-lumea-fotbalului-461369.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce baiat salon e Tavi ! N-a vrut sa va umileasca inca o data si s-a dat neputincios. Dar va recomand sa nu-l suparati ca reactioneaza si stiti cum o face.Nu degeaba i se spune IL FENOMENO.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si Mitica e salon, sef de salon. Sau mai degraba picolo.

    RăspundețiȘtergere
  22. > Un inspector de la Criminalistică dă prin
    > stație:
    > - Comandante, am ajuns la locul faptei.
    > - Şi... care e situația?
    > - O femeie şi-a înjunghiat soțul cu 12 lovituri
    > de cuțit, l-a împuşcat în cap, apoi l-a
    > decapitat şi i-a ars trupul.
    > - Şi care a fost explicația ei pentru această
    > crimă oribilă?
    > - Spune că soțul a intrat încălțat în timp ce
    > ea spăla parchetul.
    > - Ați reuşit să o arestați?
    > - Aşteptăm să se usuce
    > parchetul...

    Doru Bete

    RăspundețiȘtergere


  23. Un pensionar nimereste pe o strada unde erau prostituate.

    – Hai, mosule!

    – Nu pot !

    – Hai sa incercam.

    Se duc. Mosul se comporta excelent.

    – Vezi? Spuneai ca nu mai poti.

    – O, asta pot! De platit nu mai pot...
    Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe unul dintre băieții de mai sus parcă îl recunosc, mediu de înălțime, conformație sportivă, păr alb pe la tâmple, fumător de ocazie, ține cu steaua. pe al doilea cred că îl cheamă cu m...

      Ștergere
  24. Prieteni pan' la moarte, care nu-i asa departe20 oct. 2015, 13:18:00

    Bravo, Dorule ! Sa continuam tot asa.Sa lasam comentariile la ce am facut noi in fiecare vineri, ca e, vorba cantecului, suflare de vant. Vin si eu cu o propunere, sa spuneti daca nu vi se pare tentanta.Hai sa ne intalnim vineri direct la carciuma, sarim peste partida de asa zis fotbal si avem numai de castigat. Avem la dispozitie mai mult timp, mai multi bani, nu mai avem motive de cearta si evitam si accidentarile cu toate neajunsurile lor(Vasea stie ce spun ).Daca sunt unii care vor totusi si ceva miscare, putem alege ping pong-ul sau tenisul.Sunt mai scumpe, dar ceva variatie nu ne-ar strica.Daca vom continua ca pana acum riscam sa ne imputinam, iar varianta cu intinerirea echipelor nu e o solutie. A juca impotriva unora mai tineri nu-ti aduce satisfactii, ba, din ce am vazut, iti produce o stare de nemultumire, motivele fiind clare, nemai fiind nevoie de explicatii. Daca sunteti pentru, veniti cu propuneri pentru statutul asociatiei nostre.Daca nu, ne intalnim la teren, dar nu sperati ca se va schimba ceva sau cineva.

    RăspundețiȘtergere
  25. e un domn pe aici, nea steluța, care pare foarte iubitor la adresa lui dinamo. și mie îmi sunt simpatici, dar nu pot să nu remarc cum se greșește cu insistență în favoarea lor (îmi vin în minte ușor cel puțin șase meciuri)și aproape deloc împotrivă. ceva putred tot există în arbitraj, ca dovadă călăii de mai ieri, cfr-ul (celebrele faulturi la fabiani care erau de fapt invers, asta dacă cumva era cineva lângă el pe o rază de zece matri, golăneala derbedeului de beto la sibiu...) sunt victimele de azi, două furăciuni la dinamo, două penaltiuri refuzate cu viitorul!?

    știu că dinamoviștii de prin zonă nu prea le au cu scrisul, dar mai citesc. dacă le dă cumva prin minte să întrebe de steaua versus arbitri, le spun respectuos că pomeni ușurele a mai primit, cu ciordeli mărunte a mai fost taxată, dar jafurile de la târgu-mureș și giurgiu nu-și au vreo explicație.

    RăspundețiȘtergere
  26. Tavi, vezi c-a bagat gogonele in Piata Sudului. Sa ne aduci si noua un borcan.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ai inteles, motane, de ce sunt mai scumpe abonamentele lui Arsenal decat cele ale lui Bayern ? Ce sa vezi la nemti, turca pe ouate ? Sa ai posesie 70 % din timp si sa nu dai un gol e pierdere de timp, tocare de nervi pentru suporteri, plictiseala pentru cei neutri, dar amatori de spectacol. Guardiola ar trebui interzis,e Angelo Niculescu al vremurilor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  28. Sa revenim putin la seara de dupa meciul de vineri. Am plecat repede cu bolidul de la locul faptei, doar sunt in carantina, dar am facut aproape o ora pana acasa in Militari, de era sa adorm in masina pe podul Grant si pe o ploaie tot mai insistenta; ma bate gandul sa renunt la masina vinerea...

    RăspundețiȘtergere
  29. Ca sa nu raman in urma la consumul de lichide, imediat dupa ce am parcat, am zbughit-o "La Terasa Gri" din Piata Veteranilor( denumire potrivita cu varsta mea) aflata la cca 500 de metri de domiciliu unde am prestat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasea, ai băut singur sau ai agăţat ceva? :)

      Ștergere
    2. Gabita, am inceput singur, hotarat sa ma duc repede acasa-raceala imi dadea tarcoale, dar a venit un cetatean la masa mea, Ion, de 63 de ani, de care cu greu am scapat si numai dupa ce am acceptat sa ma cinsteasca( nu ca Motanu)...

      Ștergere
  30. a agățat trei scaieți de cracul stâng și acu nu mai poate să șuteze cu dreptul, da se tot roagă de mine să-l iau în echipă. berile înainte, că n-oi fi chiftelaru.

    RăspundețiȘtergere
  31. De cele mai multe ori traiesc cu impresia ca Motanu imi este amic, dar am si momente cand cred ca e un (in)amic!

    RăspundețiȘtergere
  32. Deci Vasea se foloseste de fotbal pentru a-şi justifica prestaţia la hidratare. Cine-i urmatorul la spovedanie ?Padre Motanu va asculta si va da binecuvantarea.Iartă-i, Doamne, că ştiu ce fac, dar nu pot altfel.

    RăspundețiȘtergere
  33. Azi bag fotbal de la 22, dar mâine de la prânz nu mai nimic în program, dacă nu apare ceva subit. Deci cred că o să prestez şi eu mâine. Dacă vine Ely, poate trag de mine şi joc în câmp.

    RăspundețiȘtergere
  34. Mitica ala micu22 oct. 2015, 12:18:00

    Ura, vine tati!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ii iau pe Eli si pe taranus in echipa,si inca maxim unul, o sa planga Mitica in batista lui tati. Si nici macar nu poate sa-i dea sa suga.

      Ștergere
  35. Tavi, chiar nu vrei sa ne onorezi cu opinia ta?!?

    RăspundețiȘtergere
  36. Maioru Tavi, colt cu Maioru Coravu22 oct. 2015, 18:14:00

    Nu stric eu orzul pe epigoni de mana a treia ca voi.

    RăspundețiȘtergere
  37. Fotbalul de joi s-a dovedit a fi apă de ploaie. Deci mâine joc în câmp. Dacă nu plouă. Dar tare mi-e că.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. băieții de la meteo sunt de altă părere.

      Vremea in Bucuresti - maine - Vineri - 23.10.2015
      00:00 03:00 06:00 09:00 12:00 15:00 18:00 21:00

      cer noros, ploaie cer noros, ploaie usoara cer noros cer senin, cativa nori josi cer noros cer senin, fara nori cer senin, fara nori cer senin, fara nori
      Temperatura 9°C 9°C 9°C 9°C 13°C 14°C 12°C 11°C
      Temperatura perceputa 7°C 6°C 7°C 5°C 9°C 11°C 10°C 9°C
      Cantitate precipitatii 3 ore 2.1 mm 0.4 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
      Probabilitate precipitatii 73 % 79 % 40 % 32 % 26 % 22 % 16 % 7 %
      Viteza vantului 8 km/h 8 km/h 7 km/h 10 km/h 13 km/h 10 km/h 4 km/h 2 km/h
      Directia vantului ENE NNE N NNE NE NNE N S
      Umiditatea relativa 93 % 91 % 92 % 73 % 58 % 49 % 52 % 53 %
      Nr. ore cu soare: 6 Durata zilei: 10:32 Rasarit soare: 07:43 Apus soare: 18:16

      ai grijă de mitică ăla micu, să nu răcească, că altfel trebuie să-i facem pulidin.

      Ștergere
  38. când s-a împărțit bafta porcului, mare parte din ea a ajuns și pe la manchester: city câștigă două meciuri de Cl în prelungiri, după ce adversarii fuseseră mai buni, din 2 puncte face 6 și are lanse mari să meargă mai departe. măcar să-i bată duminică pe verișori, că le mai iert. iar apropo de verișori, de fiecare dată când aud sau văd ceva despre finala CL din 99, îmi vine să-l iau pe marinic-n echipă.

    ps: îl iau totuși pe silică. m-a sunat și a promis că-și revizuiește comportamentul. chiar, ce-o fi cu tavi?

    RăspundețiȘtergere
  39. Tavi, nu te lua dupa invidiosi. Si vezi cu zacusca, mai bine te duci in Obor, c-a bagat la reduceri. Astept un borcan de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  40. Ce asemanare este intre o sinusoida si comentariile de pe blog? Pai acolo dupa un minus, urmeaza un maxim, apoi iar un minus ... La fel aici, dupa un tolomac vorbitor, urmeaza un superstar care a tacut, dupa care tolomacul o sa replice.

    Ei bine , am tacut pentru ca nu mi-am terminat sampania si delicatesele cu care m-au rasfatat admiratorii si admiratoarele. Meciul de vineri a aratat cat se poate de clar ca o partida precum cea de acum doua saptamani nu poate fi decat unica, irepetabila. De la un joc extraterestru al unor pinguini unici ca grup combatant, la o partitura haotica regizata de doua vedete ratacite in propriile driblinguri (Ely) si zgomote fara fapte (Cristi). Pe tolomac nu-l mai mentionez, caci odata iesit din postul lui de portar, care-l prinde cel mai bine si intrat in salonul verde, a revenit la ceea ce il stim cu totii , adica slabut, slabut. Nu vreau sa afle cititorii la cine ma refer caci inca nu am uitat ca a avut onoarea sa fie in echipa brilianta de acum doua saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  41. Dragilor, eu vă aştept la cârciumă, asa cum am stabilit.Acolo, temperatura aerului este de + 20 grade, vinul are tăria de 13 grade, iar preţurile sunt în scădere uşoară. Spuneţi-mi câte locuri să rezerv, de la ce oră şi pentru ce perioadă ? Al vostru fost fundaş stânga-dreapta, aripă falsă sau înaintaş avansat, în funcţie de schema de joc.

    RăspundețiȘtergere
  42. Am aflat cine-i tata ăluia mi(ti)c.Care o fi însă mă-sa, de a ieşit aşa urât ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ta-su ti se pare vreo mare frumusete? Multa lume il confunda cu Puiu Calinescu.

      Ștergere
  43. leana cap de lemn23 oct. 2015, 10:13:00

    eu sunt mama lui lam hrănit cum am putut iam dat să sugă de mic şi încăi mai dau şi azi ca ieşit mai bocciu asta e nu e cum vrea omul e cum vrea domnul eu sunt mulţumită că poate vorbi îl pot înţelege chiar dacă sunt singura mi-aş fi dorit şi eu unul mai acătării dar asta e l-am făcut recunosc la beţie atat am putut atat am facut.

    RăspundețiȘtergere
  44. "Un inteligent asculta si observa tot timpul,un prost face tot timpul observatii."
    (H. Heine)

    RăspundețiȘtergere
  45. Mitica ala micu23 oct. 2015, 11:19:00

    Tati, oamenii e rai si face misto de mine! Imi iei si mie o ciunga cu surpeize?

    RăspundețiȘtergere
  46. Basti...

    Sile, esti cu? sau fara?

    RăspundețiȘtergere
  47. Luci ai bagat-o la fix, ca un om mare, la propriu si la figurat. Te (mai) asteptam?!

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu ma asteptati prea mult. Daca vedeti ca nu vin, incepeti.

    RăspundețiȘtergere
  49. Bebedixit,realitatea-i alta: fara "ciripei", chestia asta s-ar putea stinge, asa ca mai bine cu, decat fara.

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu vi se pare ca Mitica seamana cu Faramita Lambru? Ce bani ar face prin tramvaie, daca ar fi serios!

    RăspundețiȘtergere
  51. „N-ai nevoie de foarte multe ca să fii fericit
    E de-ajuns o mână de prieteni în asfinţit.
    N-ai nevoie de foarte multe ca să fii fericit
    E de-ajuns un cântec de-ajuns şi puţin infinit.
    (paste copiate /dinu olarasu).

    RăspundețiȘtergere
  52. Tavi, sunt pe cont propriu! Multam!

    RăspundețiȘtergere
  53. Motane, la Meteo, te-ai calificat! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonimul suprem23 oct. 2015, 22:35:00

    De ce n-a aparut Pope?!?

    RăspundețiȘtergere