miercuri, 29 iulie 2015

Cronica alba

In criza de timp, va propun sa realizam impreuna o altfel de cronica. O cronica colectiva , de grup, prin comentarii inlantuite astfel incat sa rezulte, cat de cat, pentru toti cititorii nostri (prezenti sau nu la meci) cele intamplate vineri . Si asta repede , caci maine este joi, iar etapa trecuta a fost una interesanta si n-ar trebui s-o tinem ascunsa de curiozitatea fanilor fenomenului nostru.  Deci, la treaba .  .  .  .

16 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va lasati mai greu decat titlul cronicii. Poate scrie cineva de la invingatori macar echipele si scorul.
    Oricum ii anunt pe cititorii nostri ca Vladut a ajuns la a 6a victorie consecutiva. Dintr-un foc i-a biruit pe Capitan si Ely, dar l-a facut fericit pe Gabitadar si din pacate pe fraierul in-cur-abil , numitul Popica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Tavi! O data ca ti-ai asumat cronica chiar daca tardiv, decat de loc.
    Macar avem unde comenta. Totodata iti admir optimismul in cea ce priveste
    jucarea meciului de maine. N-ar fi rau daca ne-am arata disponibilitatea de a
    veni. Prognoza zice ca ar fi ceva mai racoare ca pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vasea-nerefacutul30 iul. 2015, 11:56:00

    Tavi, din cele scrise mai sus reiese ca ai jucat la neinvingatori, asa ca se explica inapetenta ta de a scrie cronica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sile, abia acum am citit ce scrie la comentator . . . dupa ”Vasea . . .”. Asta pentru ca uneori, cand sunt presat de adversarul TIMP”, citesc pe diagonala. Si la scris se mai cunoaste traiectoria asta.
      Hai, sa auzim numai de bine !

      Ștergere
  5. Nu, amice. Am fost f. blocat de probleme, plus ca nu ma asteptam ca Gabita, revenit printre noi, sa nu-si reia si randul la cronici.
    Tu ce faci? Cum se comporta fesierul? Bebe are dreptate, maine si vremea e cu noi. Avem sanse sa consemnam revenirea ta, Sile?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu mă aşteptam să mă prindeţi o dată la fotbal şi să mă puneţi să scriu cronica! Asta pe lângă faptul că am avut un weekend şi o săptămână multilateral ocupată.
    Dacă mâine apare puştiul mic, Vlăduţ, îl aduc şi eu pe Matei, să fie adversari direcţi. Şi aşa poate facem şi cvorum.
    Tavi a jucat jumate cu jumate. Fiind om în plus, echipa în care se afla a câştigat repriza. Noi, dând grămadă în prima, iar în a doua oferind cadouri intenţionate (vezi Motanu), am ieşit pe plus cu vreo 5 în faţă (cam 14-9).
    Pentru alte amănunte, să dea cineva copy/paste la postarea lui Mitică din cronica precedentă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vladut vine sigur, inca nu si-a alterat gustul victoriilor. Problema e daca dupa prima infrangere va mai veni. Asa ca Matei e al nostru, pana una alta!

    In ce-l priveste pe Capitan, il asteptam cu drag si pe el. Ca doar n-o fi fraier sa se supere din cauza lui Ely si sa nu mai vina. El e simbolul pasiunii pentru fotbal si nu mi-l imaginez stand acasa gandindu-se cu naduf la noi cum batem mingea pe maidanul sintetic. Asa ca, mai bine e sa ramana comentariul lui acolo unde e .
    Apropo de minge, nu uitati, Gagy va veni cu o super besica de CL noua-nouta. Eiii, sunt tare curios sa vad cine nu va veni maine !

    RăspundețiȘtergere
  8. Maioru Tavi, colt cu Maioru Coravu30 iul. 2015, 16:21:00

    Ia uite cum am inviat cand nimeni nu se mai astepta! Sint si proaspat premiant, locurile doitrei si patru nu sint de colea, dar ma incearca si ceva invidie ca Motanu e mai prost ca mine. Nici aici sa nu fiu primul? Si pe cuvint ca m-am straduit, nimeni nu da mai bine ca mine pe langa minge si pe langa poarta. Maine am programul foarte incarcat, fac budinca si dovlecei, asa ca la patru cand vin eu sa fiti deja incolonati. Nu conteaza unde joc si nici ca ma schimbati ca pe restul de la sifoane de la o echipa la alta, asa sigur voi fi invingator.

    RăspundețiȘtergere
  9. CAPITANU
    Fotbal bataie de joc ,din partea lui ELY,asa ar fi titlul etapei ..M-a enervat rau prin atitudine avuta , cred ca o iau pe urma lui GABITA de nu mai vin ...El face echipa, si tot el este nemultumit ar vrea sa alergam noi mai mult decit el ,dar uita ca el alearga cind are mingea .E clar, ca joaca. cind vrea el si mai mult pentru el .Sa jucam de la 2 -3 zero pentru el din start si sigur joaca alceva.Nu contest victoria, dar sa intri in poarta TU. care niciodata nu ai facut -o ,sa tragi mingi anumit afara e prea mult Cred ca EU am pus mai multe probleme lui POPICU prin citeva suturi pe poarta Nu zic am avut si ratari dar si ELY a avut. ,Este fotbalist adevarat, nu vorbesc de asta ci de atitudine .Prima repriza a avut citeva curse dar fara gol.a pasat mult mai putin . De citeva ori am fost in fata porti dar nu a pasat . Repriza a 2 a am mai jucat ceva, dar era diferenta prea mare si ma certasem si cu el sa faca ceva. Nu ma scot pe mine, dar nu l -am vazut sa lupte sa alerge mai mult asta e. Incredibil data trecuta cu o aparare beton fata de ce am avut acu, si pe niste spatii mai mici a dat 2 -3 goluri singur si acu ma lasa sa joc cu tavi si bronson in atac si el intra in poarta la misto . Am scris critic la adresa lui ELY, pentru ca putea sa faca mult mai mult .Nu se poate plinge, ca nu a primit pase toti am jucat pe el .era si normal .Cred ca impotriva mea juca , mai bine stiti ca de citeva ori ma faultat fugea dupa mine .Daca stiam ca va juca asa mai bine juca cu GABITA si tot scoru asta era.

    RăspundețiȘtergere
  10. Motanu nu ne-a făcut nici un cadou ,din care să dam gol În schimb noi apărare am gresit la 2 sau chiar 3 goluri cînd nu am putut continuă fază să pasam .Bebe la 2 mingi primite de la Ely fost deposedat de pustii și am luat gol .

    RăspundețiȘtergere
  11. Mitică Căpitanu... lasă greşelile, că la noi multe goluri se dau din greşeli. Eu vorbesc de pasă dată INTENŢIONAT de Motanu la Ely! A, n-ai remarcat? Poate erai preocupat de altceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. tot ce-mi amintesc e că la un moment dat aveam multe bucăți în față și era mare pericol să se spargă joaca înainte de termen. și-mi mai amintesc că l-am spurcat pe marinuș pentru bălăriile din prima repriză, după care poponetele și-a mai revenit, de organizează acuma și concursuri. a furat-o însă de la tavi, poanta cu "fraierul in-cur-abil" e antologică.
    mâine nu mă rog de nimeni. vă las doar prognoza meteo, care spune c-ar fi la un moment dat nevoie și de umbrelă:

    http://vremea.kappa.ro/

    RăspundețiȘtergere