sâmbătă, 25 aprilie 2015

De la Tavi, fără număr

Recunosc că nu m-am dus să trag cu urechea la alegerile parlamentare de la teren, fie și din simplul motiv că mi se pare jenant să afli cine e titular și cine prinde doar un post de rezervă. Ca urmare, am făcut cunoștință cu coechipierii abia la încălzire, moment în care unul dintre ei îi adresează o întrebare de baraj "căpitanului" Eli: cu cine o să combine el în atac?!?
N-aveam de unde să știu atunci, dar răspunsul a fost genial prin simplitatea și, mai ales, prin profundul său adevăr: cu Tavi și Bogdan. Și așa a și fost. Necunoscută-i alchimia între bravul Tăviță și portarii adverși, Marinică și Siliboa, cert este că mirobolantul urmaș al lui Dobrin și-a demonstrat din nou excepționalele valențe de vârf percutant și oportunist, punându-și tehnica, ambiția și travaliul în slujba echipei, ca un adevărat golgeter pur-sânge. Că l-o fi momit pe Marinuș cu cartele de metrou folosite, iar pe Siliboa cu poze cu domnișoare nu e decât alt merit al goleadorului, care și-a studiat profund adversarii, pentru a le exploata apoi punctele slabe. Așa că nici nu se treziseră bine inamicii, că Tavi van Basten îi învățase deja numărătoarea până la patru fără profesor, metoda rapidă, un-doi în fața porții, dribling amețitor, pasă la întâlnire, demarcare pe culoar, șut violent la vinclu din întoarcere, lovitură de cap excelent plasată, de oboseau spectatorii pe margine doar privind.
Și nu numai pe el. Fără să știm, vineri am avut onoarea să ne onoreze cu prezența și Bogdan Gullit, mijlocaș cerebral de travaliu box to box, control desăvârșit al balonului în regim de viteză, replieri în apărare, accelerări bruște cu demarcări fulgerătoare, pase filtrante și cel puțin două finalizări de mare finețe, cu lovituri dintr-o bucată. Dacă-l mai punem la socoteală și pe bravul Bețișor Rijkaard, tatăl și stâlpul apărării, jolly-joker longilin,  fundașul-golgeter cu cel mai bun plasament și cu cel mai redutabil joc aerian, și el cu cel puțin trei bucăți în poarta inamică,  ne pare rău pentru adversari că n-au avut nimic mai bun de făcut vineri și s-au prezentat la teren. Se cuvine însă să-i amintim și pe ei și să-i mai invităm pe la noi, mai ales dacă sunt așa cuminți în continuare.
Așadar:
AC Milan: Ne Lutzu, Bebilă, Motanu, Bețișor, Eli, Bogdan, El Tavi
CF Varzelona: Marinuș, Siliboa, Gabi, Paulică, Găbiță, Mitică
Scorul final a fost ceva gen 18-12 pentru milanezi, grație celor enumerați mai sus, dar și bravului portar Ne Lutzu. Probabil că fără jocul scânteietor al tripletei, el ar fi fost primul remarcat al echipei, cel puțin pentru penaltiul apărat și intervențiile magistrale unu la unu în fața unui Mitică, cu o evoluție peste condiția sa fizică precară, dar urmărit de un ghinion feroce. O vizită la biserică sau o cinste de câteva beri s-ar putea să-l mai spele de păcate, iar pentru al doilea capitol îi putem sta la dispoziție. La fel de rău ne pare de bravul căpitan Stoicikov Găbiță și pe această cale îi urăm mult succes în sezonul de inimioare ce tocmai s-a deschis.

Ps: Nea Nicu vă transmite multă sănătate  și spor la pahar (mă rog, la sticlă...) celor ce nu-l mai onorați până la toamnă și îi amintește unuia dintre mușterii că încă plânge masa.

83 de comentarii:

  1. Cronica stil Motan!
    El Tavi-matador mi-a dat cateva goluri, dar nu cate putea da.
    Din pacate Halep a cedat, la mare lupta, primul set cu 5-7.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate talentul a cedat in fata tenacitatii duse la extrem si Simona e invinsa de Wozniacki!

    RăspundețiȘtergere
  3. incredibil cât de multă ciungă-n păr are chiftelaru. clujul are cotă 9 la victorie, steaua are 1,4 și la pariu el vrea să-i las și egalul, că joacă în deplasare! oricum, deja e 1-0 și silică i-a cerut voie lu mama-soacră să-l lase la damigeană.
    și totuși, asa-ul a avut 2,20 la victorie, aproape obligatoriu de luat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Motanele am citit si m-am tinut cu mina de burta de atita ris. Ce faci insa daca Tavi ia totul in serios?

    RăspundețiȘtergere
  5. Blestemul omului în plus a lovit iarăşi, parcă e interzis să mai jucăm la paritate! Dar povestea adevărată a fost alta: aţi simţit că Mitică era niţel ciupit? :) Deşi nu a fost nimic premeditat, s-a întâmplat să degustăm ceva înainte: un prieten are nunta săptămâna viitoare, omul a ţinut să dea un şpriţ, cum să-i refuzi o ultimă dorinţă în libertate?! La teren am ajuns ca niciodată, cu vreo 40-45 de minute înainte (Bebe era acolo, cred că el e adevăratul patron din Agronomie, dar nu ne spune ca să ne ia banii!), iar pe terenul de iarbă se juca un meci de tradiţie adevărată, Sportul-Progresul, seniori, liga a patra (la bancari juca şi Gigel Coman, coechipierul meu de la minifotbal)! Păi în condiţiile astea, inclusiv meteo, cum să nu meargă o bere?! Iar dacă mai punem la socoteală că Mitică mai trăsese un gât-două de palincă, vă daţi seama că l-am ales primul dintr-un fel de solidaritate a beţivilor! :) Dar euforia lui nu se deduce din luftul de la un metru sau ratările din doi metri, ci din replicile servite ca scuză după câte un astfel de episod. De exemplu, când i-a scos Bronson o minge din apropiere, "ce vrei, mă, am tras în el!"... Sau, când Bronson ieşise să mă blocheze în lateral şi i-am pasat în mijlocul careului, cineva i-a respins de pe linia porţii: "n-ai văzut, mă, că erau patru în poartă?!"... Şi ultima cu Mitică: la o repunere rapidă a lui Vasea, mingea trece pe lângă el şi iese în aut. De ce oare? Mitică era cu spatele, cu mâinile în cap, vorbind singur! :)) Pe bune, Copy/Paste din ce am scris la cronica trecută, bine spunea cineva că nu se va schimba nimic. Pe Tavi nu l-am observat, că nu era cu mine în echipă, dar l-am auzit de câteva ori pe Motanu că striga "faţa la joc", n-am idee de ce! :)
    În fine, trebuie să spun şi despre mine că de data asta n-am fost la înălţime. Deşi am dat o grămadă de goluri de pe linia porţii, după ce am driblat inclusiv portarul, nu pot să uit că s-au luat două goluri în urma unor pase greşite ale mele, deşi pe faza de atac, una fiind chiar o centrare interceptată la un corner, Ely ducându-se pânâ în poartă! Şi nici nu pot să-mi iert penalty-ul ratat (m-am alăturat lui Cătălin pe lista victimelor ilustre ale lui Bronson!), mai ales pentru că am tras prosteşte, la nervi, răzbunându-mă pe minge... Apoi, după ce că eram mai puţini, s-a văzut clar că Popică în mod normal n-ar trebui să joace pânâ nu-şi revine cu piciorul. El chiar spusese că dacă suntem impari nu intră, dar nu s-a putut abţine. Oricum, măcar ne-a rămas satisfacţia platonică de a fi fost peste adversari în perioada de egalitate numerică, după ce a plecat Beţe.
    Data viitoare e 1 Mai, ar trebui ca ăştia care sărbătorim prin muncă de teren să ne numărăm. Gabi şi-a anunţat absenţa timp de două săptămâni. Eu vin sigur, abia a doua zi plec la nunta aia de care vă ziceam. Scrieţi şi voi, să vedem cum stă treaba.

    RăspundețiȘtergere
  6. oricine joacă fotbal, fie și de plăcere, visează o zi în care să fie aproape ca Maradona. iar câteodată chiar se întâmplă să-ți iasă jucăria, cum a fost cu Tavi vineri, așa că laudele sunt absolut pe bune. de fapt, evoluția sa i-a privat pe alții să fie primii remarcați: Bogdan, pe post de coordonator de joc și Neluțu, impecabil în poartă. iar dacă Tavi ar fi și ceva mai disciplinat tactic s-ar bate lumea pe el să-l ia în primii trei.

    RăspundețiȘtergere
  7. ....pentru saptamana trecuta cand toti am dat cu pietre in Razvan...
    Fabula zilei: “Esop şi ospăţul”

    ospatStăpânul îi ceru lui Esop să pregătescă pentru un ospăţ cele mai bune mâncăruri. Esop folosi pentru pregătirea tuturor felurilor numai carne de limbă, de vită şi de păsări. Stăpânul se înfurie şi îi aminti că i-a cerut să pregătească ce e mai bun.

    Esop răspunse că nimic nu e mai bun ca limba. Ea rosteşte laude şi vorbe frumoase, versuri şi cântece care îi desfată pe ascultători. Nemaiavând ce spune, stăpânul îi ceru ca, pentru ospăţul de a doua zi, să pregătească cele mai rele mâncăruri.

    Esop pregăti toate felurile tot din limbă. Furios, stăpânul îi spuse că abia zisese că limba e cel mai bun lucru, Esop răspunse că limba e şi cel mai rău lucru, căci cu ea se rostesc minciuni şi vorbe grele. Stăpânul râse, îi dădu dreptate şi îl iertă.

    Morala: Fiecare lucru are şi părţi bune şi părţi rele.

    Cu aceeasi placere pentru vineri,

    Bete - Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica Motanu e Esop? Lamuriti-ma si pe mine.

      Ștergere
  8. Dupa 20 de ani, Torino o bate pe Juve!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. și cagliari, deja retrogradată, o frige pe fiorentina în deplasare, după aproape 50 de ani. țara pariurilor!

      Ștergere
  9. Felicitari castigatorilor !
    Vineri am vorbit cu Ely la telefon si am auzit numai vorbe frumoase despre Tavi si Razvan. Eram tare nerabdator sa citesc cornica si sa vad desfasurarea evenimentelor. Echipele facute par echilibrate, la prima vedere, cu un + pentru echipa lui Ely. Se pare ca omul in plus si-a facut simtita prezenta :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Cătăline, Vasea, Motane, Beţe, veniţi vineri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabita, in acest moment raspunsul meu este DA, dar pana vineri s-ar putea schimba in functie de oferte.

      Ștergere
  11. Legat de cronica, ma asteptam la mai multa decenta. Ce va tot laudati c-ati dat goluri, c-ati facut una, ati dres alta? Intr-o societate sfasiata de d.n.a., este necesar si un strop de modestie!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Motane, te stiam mare fan Barcelona. Nu-ti mai plac piticii de gradina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. îmi plac în continuare și cred că au prima șansă cu bayern. raționamentul e simplu: încerci să faci o echipă de 11 din loturile celor două echipe. de la bayern nu îi văd decât pe neuer și boateng, plus eventual un mijlocaș dintre lahm și thiago, în rest numai barca. și chiar cu robben și ribery valizi, e greu să le faci loc în fața lui messi, neymar și suarez. adică, cu alte cuvinte, cu neuer în poartă barcelona ar trebui să se distreze cu oriceine, inclusiv cu favoriții tăi.

      Ștergere
  13. Si ce va grabiti sa va strangeti, iar, vineri? Voi alta treaba n-aveti, deacat sa bateti mingea pe maidan, ca niste pustani? Voi nu contribuiti cu nimic la p.i.b.?
    Mai stati si acasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. M-a sunat Beţe, e aut pentru vineri. Ar trebui să confirmăm măcar 9, în speranţa că mai apare vreun jucător-surpriză. Cum ar fi Luci...

    RăspundețiȘtergere
  15. Hai că suntem deja 3!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu cred ca Simona a pierdut cand trebuia! Spun asta pentru ca o infrangere putea sa apara oricand dupa atatea succese anterioare. Sa fi castigat la Stuttgart si sa piarda la Madrid sau la RG, unde a jucat finalele si trebuie sa traga serios? Asa, a lasat ceva loc si pentru la anu la Stu. (ma refer la modul de punctaj/depunctaj), a batut-o pe Muguruza, ajuns pe 2 WTA, a primit un dus rece la timp in perspectiva viitoarelor intalniri cand toate adversarele vor trage puternic ca sa o bata. Oricum, Simona este peste Wozniacki, iar acum a cam inteles ce poate da daneza cand se inhama la lupta ( in perspectiva viitoarelor intalniri) si, cu siguranta, va fi mult mai atenta, etc. Ce e drept, a pierdut Porsche-ul (pasiunea ei, masinile), dar asta sa fie supararea! Are timp suficient sa revina si sa inhate bijuteria germana.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa revin la ale noastre.
    Intr-adevar vineri a fost un meci de referinta. Si spun asta nu pentru ca mandel a venit cu carul plin cu goluri (!?) si l-a descarcat in poarta bietei CF Varzelona. Nu… Mandel a mai facut spectacol si alta data completand show-urile cu daruri numeroase pentru adversari. Nu dragii mei. Mandel a jucat si vineri in stilul lui inconfundabil, cand cu fata la balon, cand cu spatele, a alergat din aparare in atac si retur, cu numeroase demarcari, altadata atat de putin sesizate de parteneri. Atunci va intrebati, ce a fost domnule asa de extraordinar ?
    Iata ce . . .

    RăspundețiȘtergere
  18. Am citit cronica, multumesc motanelului pentru laude, spuse ele si sub forma glumite, stil atat de cunoscut la apreciatul nostru cronicar. Ii multumesc si pentru maniera amicala in care m-a mai ghidonat in timpul meciului. Lucrurile merg inainte si asa e bine.
    De fapt si de drept eroul meciului a fost Ely. Dupa parerea mea, el a facut cel mai bun joc de cand se afla printre noi. In absenta lui Cata, a trebuit sa-si asume rolul de conducator al echipei pe care si-a ales-o. Si a reusit din plin. Cum? Foarte simplu, a diblat si a tinut mingea cat a trebuit, adica a construit fazele, dupa care a pasat la toti, dar absolut la toti. Asa se explica cele 8g ale lui mandel, cele 3 sau 4 ale lui Dorulet, cele 2 ale lui Bogdan, cat si alte numeroase ocazii pe care acest trio le-a mai avut. Basca a dat si el diferenta pana la 18. Din aceste motive intreaga echipa a jucat perfect. Fiecare dintre noi ne-am simtit implicati in joc si nu doar de umplutura sau la numar, cum se spune. La un moment dat intre cele doua echipe era o diferenta de 12g (!!!), daca nu ma insel. Si asta nu poate fi scuzata de ceilalti numai prin faptul ca au jucat cu un om mai putin. Asa cum l-am criticat alta data, tot asa il apreciez acum de junele nostru, atat de controversat in atatea si atatea situatii.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu pot sa trec cu vederea jocul extraordinar al motanelului si al lui Nelu. Primul lansand mingi lungi si inalte, majoritatea direct pe capul atacantilor, in preajma portii adverse si care au dus la marcarea unor goluri sau la creearea altor faze palpitante cu ocaziile de rigoare. Al doilea , care a simtit pulsul intregii echipe si a completat ansamblul aparand magnific. Dovada, fie macar si acea lovitura de pedeapsa pe care a scos-o, demoralizand astfel piesa de baza din echipa adversa.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa stiti ca mi-am asezat vestitele ghete de fotbal,incarcate de aureola etapei ce abia trecu, acolo. . .in balcon, frumos asezare, la vedere, ca sa ma simt bine cand le privesc si sa pregatesc starea de spirit pentru vineri, cand e mare sarbatoare, iar rezultatul jocului trebuie sa fie pe masura. Ole, Ole ! !

    RăspundețiȘtergere
  21. Dumnezeule atotputernic, Tavi a dat opt goluri!!! Vroiam sa vin si eu vineri dar sint prea slab pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Citind cele postate de Tavi, se confirmă că lucrurile se văd mai bine din exterior. Asta însemnând că are dreptate... în privinţa Simonei Halep! :) În plus, restul turneelor pe zgură vor fi afară, la soare, unde Caro se va topi la o eventuală reeditare a maratonului. Condiţiile de sală de la Stuttgart au avantajat-o pe daneză, în timp ce Simona a fost nevoită să poarte brâu din cauza aerului condiţionat!!!
    Însă în privinţa meciului nostru o cam ia la vale... Păi normal că totul e roz când o echipă conduce de la început până la sfârşit, având 4-0 după vreo 7-8 minute! Dar nu, niciodată cu 12 goluri diferenţă, nici măcar cu 10 (am mari dubii şi la cele 8 goluri ale lui Tavi, că nu prea iese socoteala, Ely marcând mai mult decât "diferenţa", plus că parcă a dat şi Motanu! Chiar mă gândeam când eram pe fundul prăpastiei, adică la -9, că dacă se ajunge la diferenţă cu două cifre nu mai putem reveni. Deci eu încă speram şi la scorul ăla! :) Şi dacă omul în plus n-a contat, cum se face că am avut o revenire atât de puternică la egalitate numerică, încât pe Motanu începuse să-l tragă aţa spre nea Nicu? Dar hai să facem un exerciţiu de imaginaţie: cu omul în plus tot la voi, ce-ar fi fost dacă făceam doar schimb de portari?! (Popică, n-are rost să te superi, de data asta nu te critic, dar pur şi simplu accidentarea ta e prea gravă ca să poţi juca!) Păi în cazul ăsta, numai Mitică avea vreo 4-5 goluri mai mult! Oare câte ar fi avut Tavi?! Etc, etc...

    RăspundețiȘtergere
  23. Dar Tavi m-a distras de la ce vroiam să vă spun. În seara asta am avut meci în cupă cu echipa aflată pe primul loc în campionat. În tot sezonul, această echipă avea o singură înfrângere, un 4-1 administrat de noi în tur. Am observat iarăşi cum se mobilizează şi cum îşi cresc nivelul, inclusiv datorită orgoliului lor de fotbalişti, băieţii ăştia cu care joc! I-am bătut iarăşi (2-1 încă de la pauză!) şi suntem în semifinalele cupei. Iar peste vreo câteva etape urmează meciul retur din campionat, sunt curios dacă şi atunci vom fi naşii lor...

    RăspundețiȘtergere
  24. Bine ca n-a venit Cata, ca iar luam bataie.Nu omul in plus conteaza, ci valoarea celor prezenti.

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca Tavi a dat 8 goluri nu mai vin, desi as fi vrut.Inseamna ca sunt prea bun pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  26. Simona n-o va invinge niciodata pe daneza-poloneza daca meciul va fi lung.Wozniacki e maratonista la propriu, a terminat unul intr-un timp f.bun pentru o sportiva care nu e atleta. Simona s-a crezut castigatoare la 3-0 si a fost surprinsa ca daneza nu arunca prosopul.Meciul a aratat ca nu mai exista sport in care sa poti castiga, daca esti mai slab pregatit fizic decat adversarul.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cand eram valid si castigam meciul de unul singur, meritul era al altora. Abia acum, cand sunt accidentat dar nu pot sta acasa, se vede de ce castigau echipele in care jucam eu.Cine are urechi de auzit, sa inteleaga.

    RăspundețiȘtergere
  28. Răspunsuri
    1. Adu si tuica, adu si vin, ca sint multi milogi doritori.

      Ștergere
  29. Maestre Tavi, imi dati voie sa va fac ghetele? Poate asa Luminatia Voastra imi da si mie un autograf.

    RăspundețiȘtergere
  30. Pentru o bere Motanu il scoate si pe Bebe omul meciului. Si in opinia mea a si fost, pentru ca reusit sa doarma fara sa deranjeze pe nimeni. Cred ca ia pastile impotriva sforaitului, tot alea pe care le ia si Mitica sa-i creasca parul.

    RăspundețiȘtergere
  31. Sfatuitorul lui Tavi28 apr. 2015, 14:17:00

    Tavi, dac-as fi in locul tau mi-as anunta retragerea.Cand mai prinzi tu o asa zi ? Lasa-i sa-ti simta lipsa. Retrage-te si incepe sa-ti scrii memoriile.Ultima zi e cireasa de pe tort. Mai baga ceva si de la tine si cu ce a scris Motanu vor crede nepotii tai ca ai fost cel mai bun, ca l-ai depasit chiar si pe fantasticul Popicu.Daca nu te retragi si nu vei mai avea bulan, te vor desfiinta invidiosii tai colegi.Asa ca, cugeta adanc si urmeaza-mi sfatul.

    RăspundețiȘtergere
  32. Pelepică, te ia şi pe tine aia târâş, n-ai câştigat niciodată meciuri de unul singur. Dar da, dacă erai nivelul tău obişnuit, erai un plus, nu un minus. Nu de alta, dar eram în minus şi fără tine, iar la fotbal minus cu minus nu dă plus. Mai bine zi dacă defilezi cu noi de 1 Mai.

    M-a sunat Mitică să-mi spună că el e consumator, nu beţiv! :) Şi că vineri apare la teren doar pentru mici şi bere. Deci iar nu se lipeşte de goluri, aviz amatorilor care ar dori să-l ia în echipă.

    RăspundețiȘtergere
  33. SuperStar - Tavi28 apr. 2015, 19:01:00

    Nu las pe nimeni sa-mi lustruiasca ghetele, adica sa mi le deoache..., eiii.
    Pentru autografe, vineri la teren. Veniti cu totii si se rezolva.

    Ce misto sunt titrate ultimele doua cronici!!!.
    Sile, ce ne impiedica sa facem noi doi alegerile in fiecare vineri ?, doar suntem cei mai buni, iar presa recunoaste chestia asta! Ce zici, incepem de vineri?

    RăspundețiȘtergere
  34. Tavi știe mai bine câte bucăți a dat, io n-am dat nici una, Bețișor are sigur trei, Bogdan nu știu dacă are două, iar Eli nu cred c-a dat exagerat de multe. dincolo magnificu feribotu Sile are și el o bucată, așa că Tavi și-ar strica stilul dacă ar face alegeri cu el. chiar, magnifice, o propunere decentă pentru meciul de mâine?!? hai că-ți dau steluța.

    și un mesaj pentru Pele în izmene: te costă zece beri să-ți fac o cronică de nu te recunoști, dar după aia te retragi, că-mi obosești prea mult pixu.

    RăspundețiȘtergere
  35. Motane, expresia corecta este " ma obosesti prea mult in pix".

    RăspundețiȘtergere
  36. Munca cu steagurile. Motane, Mitică zice că i-ai dat o bucată din degajare lui Vasea. Iar Bogdan are fix două, că astea nu se pot uita. Mai bine zi dacă defilezi vineri, nu ne mai fierbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motanu n-a dat gol, dar a dat o bara frumoasa cand eram eu in poarta, sutand puternic de pe la mijlocul terenului.

      Ștergere
  37. Caprita, nu-i mai chema, ca iar pleci cu coada intre picioare. Nu mai au pic de respect pentru parul tau alb.S-au prins ca nu mai poti si te baga cu capul la fund.(nu conteaza al cui)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci vino doar tu, să te alegi cu frigiderul plin măcar de 1 Mai!

      Ștergere
  38. Mai are cineva tupeul sa-i spuna lui Tavi sa stea in aparare ? S-a ales praful de toata schema cu Tavi maturator.Tot meciul Tavi va privi in tribuna, sa vada daca au sosit fotoreporterii si-si va face freza, ca doar n-o sa apara in poze oricum.Cat a asteptat el clipa asta ! Si cand nimeni nu mai spera, iata-l pe prima pagina a tuturor ziarelor, invitat la Capatos, rivalul Zavorancei, abonat la toate emisiunile de scandal, eclipsand-o pe Halep, subiect al microbistilor din Cismigiu si asta doar din cauza ca Motanu l-a facut celebru, precum fratii Grimm pe Croitorasul cel Viteaz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fane, ești tare de tot, îți fac reducere la compunere: pui cinci beri jos și te scot cine vrei tu. dacă vrei însă ronaldo, mai pui cinci, că, vorba lu Ciuli, băiatu mă deranjează-n pix.
      vineri sunt momentan disponibil, așa că îi sugerez lui Găbiță să mai adâncească cercetările, cu un telefon la sentiment lui Virgil.

      Silică, dormi? hai că-ți dă tati Steluța!

      Ștergere
    2. I-am dat, dar are telefonul închis.

      Ștergere
  39. Băbăieţi, treaba stă aşa: întâi de Mai, e bai, pică taman vineri! Insist cu numărătoare fiindcă dacă nu sunt muşterii mă reorientez şi eu, nu mai las pe sâmbătă. Mai sunt oameni care citesc şi scriu pe-aici, dar încă n-au spus nimic (Motanu, Bebe, Cătălin, Popică). Uite, Beţe n-a putut să scrie, dar mi-a dat telefon, cinste lui, chiar dacă răspunsul era negativ. Pe alţii care nu intră pe-aici i-am sunat eu: Stelică şi Ely vin! Deci suntem destul de aproape de un minimum de 10 oameni, cu care putem să dăm drumul la joacă. Hai, că e deja miercuri!

    RăspundețiȘtergere
  40. În schimb l-am scos din joben pe Eugen, că şi rimează! Deci suntem deja 9, încă unu şi-o să plouă. Cu goluri, evident. De la Tavi, şi mai evident! :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Caro signore Tavi, sono mucho contenta di aflare che tu sei un grande campionissimo. Io volio te conoscere benissimo i devenire buoni amici. Mon cuore bate per te!
    Speramo che un grande macho comme te poseda un cazzo adecvato i conosce l'utilizare benissimo. Ti amo bene! Ciao, amore!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cara Ciocolina, il titolo di Motanello Gattopardo si legge cosi: Tavi, niente numero! :)))

      Ștergere
    2. SuperStar - Tavi29 apr. 2015, 18:18:00

      Cara Ciocolina, ”niente numero” = ”infinito molti” . Oraaa, prendetela come si vuole, che tu sia felice . Sulla venerdi, . . . a un primo autografo. Grazie per i vostri commenti.
      Ciao, ragazza !

      Ștergere
  42. Tavi, ceea ce ai facut tu cu Motanu poate intra in atentia dna-ului.

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu stiu daca pot ajunge vineri la teren. Ca sa nu incurc pe nimeni o sa zic pas :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrajeala de asta am mai vazut, cind vine vorba de incurcat. Mai bine spui din prima ca nu vii, decit ca nu sti. Pentru ca oricum daca vii ti se face loc sa joci.

      Ștergere
  44. Ba baieti, da fotbalistii vin vineri ? N-am chef, e doar zi de odihna, sa stau cu gura pe voi. Stelica, Bebila, Cotoiu, Piratu, Vase(lin)a si mai sunt si altii, pot alege o alta zi sa dea cu ciocu-n basica.De sarbatori trebuie sa joace profesionistii, sa aiba si lumea care iese la iarba verde ce vedea.Asa ca, chiftelarilor orientati-va-n alta parte.

    RăspundețiȘtergere
  45. Carici signori Tavi e Capriza, io sono contentissima di aflare che voi stati beni. Non vo conosco ma sono sigura che voi potevole fare felicissima una donna, ma esere poco timidi e laborare molto con vostra destra Palmela e piu con le donne. Io volevo conoscere un homo plu tandre e potente, comme vostro capitano Popicu, una belezza masculina e un grandissimo cuore.

    RăspundețiȘtergere
  46. Răspunsuri
    1. Signor Bebe, voglio me vederti venerdi ?

      Ștergere
    2. bagaboanta mică ce ești, nu ți-e rușine să te dai la un bebe?
      ar trebui ca adminstratorul blogului să nu încurajeze crailâcuri d-astea. nu se mai poate concentra omu la meci și are pariu cu Siliboa, că vrea să-l cinstească.

      Ștergere
  47. Mi-ar fi si rusine sa tin cu steaua!

    RăspundețiȘtergere
  48. Cu Bebe am ajuns la 10 combatanţi, dacă mai apare cineva e bonus. Pe mâine deci, cu vreme bună, de grătar.

    RăspundețiȘtergere
  49. Aseară, în competiţie, story of my team! Meci cu o echipă fără griji, de la mijlocul clasamentului. Dar nici noi n-avem griji aşa că la pauză era 0-3! La final 2-4, să fi contat că portarul lor era preot? :)

    RăspundețiȘtergere
  50. Gabita, da afara rablamentele din echipa si ia-ti prospatura de la FCSB.Ai de unde alege, Dodel,Bou(rceanu), Rusescu, Tamas. Ii poti transfera si pe Nicolita(il da afara Hagi), Marica si ca sa ai spectatori la toate meciurile ia-l pe Benson.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot să dau afară pe nimeni pentru că nu mai finanţez eu echipa, sunt doar jucător-onorific. Şi oricum îmi place de ei! :)

      Ștergere
  51. Catalin Radu Tanase30 apr. 2015, 11:13:00

    Am primit telefon de la Mitica. M-a anuntat ca nu vine, zice ca vineri se duce-n parc(nu i-am retinut numele) ca a aflat ca se da fasole cu carnati si o tuiculita moca.Daca rezista sa manance doar 3 portii, atunci poate vine si la fotbal. Daca nu rezista ispitei, atunci nu ne poate onora cu prezenta.I-am zis sa stea acasa, ca dupa 3 castroane de fasole devine pericol public.Cu siguranta ca vor fi si alte absente pentru ca Bucurestiul e mare, sunt multe parcuri si primariile au primit fasole din belsug.Daca mai aflu ceva va anunt.

    RăspundețiȘtergere
  52. Disperati au ajuns unii sa intre in vorba cu Ciociolina. Nici lui Vasea nu i-as mai da-o. Poate lui Motanu dar ala nu cred ca stie ce sa-i faca. Sau lui Mitica, dar mi-e rusine c-o tapeaza de bani sa-si puna implant pe chelie.

    RăspundețiȘtergere
  53. Lui Beţe îi pasă, m-a sunat doar ca să îmi spună că după meci putem merge la terasă la Tineretului!

    RăspundețiȘtergere
  54. Când am fost cu Mitică pe Progresul, se tot minuna de viteza şi forţa cu care se juca. Iată un text care-l confirmă: "... vă rog să mergeţi să vedeţi un turneu de tenis în persoană - în special pe terenurile cu tribune mai mici, în primele tururi, unde poţi sta la câţiva metri de teren. Vedeţi cu ochii voştri diferenţa. Dacă aţi urmărit tenis doar la televizor, pur şi simplu n-aveţi idee cât de tare lovesc aceşti jucători mingea, cât de repede se mişcă acea minge, ce puţin timp au jucătorii să ajungă la ea şi cu ce rapiditate sunt capabili să se rotească, să lovească şi să revină la mijlocul terenului."
    Chiar aşa e, băbăieţi!

    RăspundețiȘtergere
  55. mulțumesc frumos celui ce mă recomandă ciociolinei, dar nu mă pot băga peste tavi sau marinuș, bașca io o văd mai degrabă potrivindu-se cu romanticul siliboa.
    care siliboa poate să știe că șeful lui e la fel de supărat ca și el, din cauză de steluța. adică: joci prost, pierzi aiurea puncte cu penalti ratat și gol luat pe contraatac de la petrolul în minutul 90 și la meciul decisiv, după ce că ești tămâie, puteai să beneficiezi de om în plus și de un penalti, fără să se supere nimeni.
    și totuși s-ar putea să fie o manevră cu jiji. îl înțeleg că după doi ani de pârnaie puține mai contează cu adevărat, dar parcă toate se leagă strâmb după ce a ieșit de la brutărie. să nu fie vreun rest de plată.

    RăspundețiȘtergere

  56. Două blonde,una dintre ele zice:
    – Eu stiu sa fac magie!
    – Nu te cred!
    Prima blonda a stins lumina.
    A doua:
    – Oauu,dar unde este lumina?
    Prima blonda deschide frigiderul:
    – Uita-te unde s-a ascuns!

    RăspundețiȘtergere
  57. Bancul de mai sus e de fapt cu Bebe si Mitica la nea Nicu. Primul stinge lumina si al doilea debaraseaza ce-i pe masa.

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu va bazati astazi pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  59. E abia 11 jumate şi simt deja că nu mai am stare. Cică Bucureştiul ar fi chiar frumos azi, depopulat fiind! :) Hai la lupta cea mare!

    RăspundețiȘtergere
  60. Gabita suntem la unison!

    RăspundețiȘtergere
  61. Hopaaa, a apărut şi jucătorul surpriză, nu spui cine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghici ghicitoarea mea1 mai 2015, 13:02:00

      Banel Nicolita, fratele lui Mitica?

      Ștergere
  62. silică, ia, citește și poți să-i zici de bine și din partea mea:

    http://www.tolo.ro/2015/05/01/imaginile-care-explica-de-ce-n-a-fost-penalty/

    RăspundețiȘtergere