vineri, 3 aprilie 2015

Scor strans

          In vinerea dinaintea Floriilor aglomeratie mare in Agronomie!
          Sunt multi copii si suntem trimisi in spate pe terenul din  mijloc. Bate un vant de primavara destul de tare si de multe ori schimba traiectoria balonului, balon care este ba desumflat, ba umflat la sugestia "capitanului" Mitica.
          Era vinerea in care Ely urma sa joace impotriva celorlalti doi "corifei" ai balonului rotund, dar precaut si-a luat masuri de siguranta si a venit insotit de fratele Claudiu. In aceste conditii are loc la mijlocul terenului "conclavul" celor patru si se aleg cele doua perechi care urmau sa se confrunte: Cata si Claudiu pe de o parte, cu Gabita si Ely pe de alta parte. In continuare sunt distribuiti si ceilalti muritori de rand in cele doua tabere. Se mai reface inca o data a doua alegere deoarece mister Paul a fost uitat pentru ca a intarziat cu echiparea la propria-i masina. In sfarsit iata componenta celor doua teamuri:
          Echipa lui Cata: Popica, Vasea, Gabi, Paul, Cata, Mitica si Claudiu.
          Echipa lui Gabita: Nelu-Bronson, Bebe, Motanu-Razvan, Bete, Tavi, Ely si Gabita.
          Prima echipa incepe mai bine si deschide scorul prin oportunistul Mitica, cand apare si Paul pe sintetic. Nu trece mult timp si Motanu, intercalat pe neve in atac si  nesupravegheat indeajuns de Vasea, egaleaza cu un sut de pe stanga. Mitica marcheaza din nou, insa Gabita egaleaza la 2-2.
          Din pacate, Claudiu se accidenteaza si paraseste terenul de joc, Bebe trece in echipa lui Cata sa mai ecilibreze balanta cat de cat prin  descompletarea cvartetului. Nu peste multa vreme se "rupe" si Popica care intra in poarta in locul lui Gabi si spre surprinderea multora apara chiar foarte bine.
 Dom`Mitica mai inscrie o data cu un sut foarte frumos si precis dupa o pasa excelenta servita de Vasea central in fata careului. Motanu nu se lasa mai prejos si o baga in poarta a doua oara. Vasea face o semirecuperare in fata lui Bete, mingea ricoseaza spre poarta si Bronson in disperare de cauza degajeaza in "mutra" lui Vasea de unde balonul buclucas sare taman in poarta si se face de 4-3. De aici incolo cu un Mitica semiaccidentat si cu un Vasea nerefacut complet dupa intinderea suferita cu aproape o luna in urma, echipei  lui Cata ii este tot mai greu sa tina pasul cu naravasii de Gabita si Ely care incet, dar sigur duc scorul la7-4. Devotamentul exemplar in joc al lui Cata duce la reducerea diferentei, dincolo inscrie, in sfarsit si Tavi servit in apropierea portii de catre Ely si astfel finalul (cand  copiii  insotiti de antrenor sosesc la marginea terenului, era deja trecut de 17.30) ne prinde la o diferenta de un singur gol.
          Scorul final a fost de 8-7 in favoarea echipei lui Gabita; pentru ei au marcat Gabita 3g( unul f frumos cu un lob peste Popica), Ely 2g., Motanu 2g. si Tavi 1gol. Pentru ceilalti au inscris Mitica 4g.,Cata 2g. si Vasea o boaba cu fata. Sper ca n-am gresit; daca da, rectificati.
          Asa cum era si logic, a castigat echipa mai bine dotata dpdv fotbalistic. In conditiile date, e chiar o performanta ca s-a pierdut meciul la un singur gol diferenta! Si cand ma gandesc ca era cat p-aci ca Mitica chiar sa egaleze. Este adevarat ca si Gabita si mai ales Ely s-au cam jucat cu focul.
          Dupa meci vreo opt combatanti ne-am reunit la nea Nicu la una mica.
          Oricum a fost o miscare de piciorus destul de placuta si reusita, iar cronicarul este multumit ca a revenit cu gol si nu i-a recidivat intinderea.
          Ne revedem in vinerea mare!

55 de comentarii:

  1. Tocmai ce m-am întors de la concertul Taxi care a început la ora 11!
    Relativ exactă cronica, mai puţin faptul că m-aş fi jucat şi eu cu ocaziile. Dimpotrivă, l-am servit impecabil pe Ely pentru desprindere la 4 goluri, dar lui i s-a părut prea simplu, aşa că ne-a făcut meciul greu. Oricum, meciul ăsta i se scade lui Cătă când îi va veni rândul să joace împotriva mea şi a lui Ely (acum nu era prevăzut să se întâmple, dar n-aveam de unde să ştim că se va accidenta Claudiu). Mitică, dacă îşi asuma şutul pentru golul egalizator, ar fi fost eroul meciului!

    RăspundețiȘtergere
  2. NICULE,victorie! Numarul acela de telefon era gresit la ultimele trei cifre. Asadar ordinea acestora este:032. Incearca si o sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabita, Taxi a fost pe placul tau cu asa intarziere? Ori chiar ere programat sa inceapa la ora 23? La final ai apelat la taxi sau te-ai intors acasa cu propriul taxi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am făcut pe taximetristul pentru nişte mămici! ;)

      Ștergere
    2. mămicile respective n-ar vrea și o bonă?

      Ștergere
  4. Referitor la observatia ta despre meci sa stii ca ai dreptate, am vrut sa scriu altfel, dar fiind spre finalul cronicii mi-a fost putin lene si te-am bagat si pe tine in aceeasi oala cu Ely.

    RăspundețiȘtergere
  5. Siliboa, de mult mi se părea că stilul tău seamănă cu al comentatorilor profesioniști, gen Ilie Dobre, de la Fotbal minut cu minut. așa că, dacă vrei, punem de o colaborare, tu cu partea tehnică, io cu fiorul liric și scriem cronicile pe din doi. sau ai putea colabora cu marinuș. ceva pariu mâine cu steluța?

    incredibil ce se întâmplă cu dortmundul când joacă cu bayern. în finala cupei, la 0-0, i s-a anulat un gol când mingea intrase clar în poartă. acum, are două penaltiuri clarissime refuzate, ambele la jucători călcați pe picior. două beri mari de la cocoru mă încălzesc prea puțin.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.gsp.ro/international/stranieri/video-cosmin-moti-l-a-facut-ko-pe-un-fost-jucator-al-stelei-arbitrul-n-a-aratat-nimic-447504.html

    incredibil, moți a scăpat chiar fără galben, când totul e foarte simplu. cinci etape pentru el, cincizeci pentru lăbarul cu fluier în plisc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Motane, dar la fotbalul de la noi mai arunci un ochi? De exemplu, la U-Rapid. Recunosc, eu m-am uitat fiindcă pariasem (X la pauză şi mai aveam un bilet cu acelaşi număr de goluri în ambele reprize). Prin min 55 m-am gândit la tine...:) Se făcea că s-au ciocnit doi adversari şi au căzut amândoi. Fundaşul stătea pe loc, dar n-a cerut fault, a fost foarte mulţumit că respinsese mingea în aut. Ceea ce arbitrul a şi acordat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Motanele, bag seama ca cersesti un pariu la Medias- Steaua si ca sa-ti dovedesc cat sunt de darnic iti ofer toate variantele posibile, iar eu raman cu una singura si anume ca Steluta nu ia bataie; pe 2 b. Inteleg ca am batut deja palma!

    RăspundețiȘtergere
  9. Motane, ai fost inspirat ca n-ai acceptat pariul, ai ramas cu berea si in plus a batut si echipa ta "favorita"!

    RăspundețiȘtergere
  10. Meciul asta a fost al lui Popescu. Bravo Popescule! Interventii exceptionale si insipartie foarte buna in situatie de 1-1. Daca ai fi coordonat apararea in loc sa ii adresezi cuvinte de ocara, iti dadeam un 10 cu felicitari :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In afara gurii lui cam spurcate, lui Popica i se poate imputa o singura faza la care a "contribuit" si Gabi care i-a dat o pasa inapoi prea moale si Popi a ezitat, luind gol, poate golul egalarii din final.

      Ștergere
  11. Popică o să stea în poartă nişte etape de acum încolo, s-a rupt cam în aceeaşi zonă în care avusesem şi eu probleme, la jumatea pulpei. Vineri, după ce se răcise, abia mai mergea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Steaua e numai una6 apr. 2015, 11:33:00

    Am tinut cu Dinamo cind a jucat la ASA, dar a fost varza si a luat-o, acum tin cu Rapidul, sa scape si ei, dar ii vad taitei.

    Sa traiesti Nea Vasea, esti suporter adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  13. Si mie mi-a placut cum a aparat Popescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot sugubat ramai Lucica.
      Dan Cocoru ne-a urmarit vineri jocul nostru de inalta clasa, tu, Lucica, ai stat ascuns in boscheti.

      Ștergere
  14. Ieri am încheiat cum se cuvine sezonul de tenis în balon (fără glume gen penis în balon! :), cu o victorie care poate părea banală, 6-3, 6-3, dar în fiecare set scorul a fost 3-3. Indoor am fost pe plus, să văd dacă mă bag şi la outdoor, în funcţie de premii...:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Vasea, nu mai sunt asa de bat, am ramas mai mult sugu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Aseară era un ultim meci care trebuia să-mi iasă la pariuri, o puneam de vreo 15 mil. Bineînţeles că l-am ratat, e şi vina mea că am mizat pe o găină. City a pierdut cu 2-1 la Crystal Palace, asta se poate accepta. Totuşi, dacă v-aţi uitat la meci, pe Eurosport, aţi văzut greşeli de arbitraj pe bandă, mai ceva ca alea remarcate de Motanu la Dortmund-Bayern! Golul de 1-0 pt CP din ofsaid, golul de 2-0 dintr-o lovitură liberă inexistentă, plus penalty refuzat lui City pentru henţ intenţionat în careu! Şi uite aşa s-a dus drobu' meu...

    RăspundețiȘtergere
  17. Un fin observator7 apr. 2015, 11:29:00

    Dar cu mielul ai ramas?

    RăspundețiȘtergere
  18. Îi mai cânt, din când în când, "un' te duci tu, mielule?"...

    RăspundețiȘtergere
  19. E buna si friptura de stevie!

    RăspundețiȘtergere
  20. Vorbe-n cuvânt:

    Stevie merge doar cu Stevie Wonder.
    Avem şugubăţ (Luci), dar şi şuguBeţe! ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. NICULE, AM AUZIT CA AI VORBIT CU PERSOANA CAUTATA. Mai vorbeste odata si faceti schimb de numere de telefon fixe.

    RăspundețiȘtergere
  22. siliboa, n-ai vrut să iei berile de la mine, le-am dat lui chiftelaru. ai ocazia să pariem vineri, dacă îmi dai și egalul. asta dacă nu-ți tremură pantalonii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Curios, Dinamo joaca din ce in ce mai "bine", dar ia bataie pe banda rulanta!
    Mare pacat!

    RăspundețiȘtergere
  24. Steaua e numai una8 apr. 2015, 11:25:00

    Am auzit de o hotarire a federatiei ca sa nu se dea nici un punct la Dinamo-Rapid din cauza ca echipele sint mult prea slabe.

    RăspundețiȘtergere
  25. Popescu sa rupt in anus dar era rusine sa spuna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasea, meciul a fost frumos, echilibrat si imi pare rau ca nu am putut savura toate fazele, cum ar fi si aceea in care ai stralucit ca astrul zilei. Si fiindca a venit vorba de soare, propun, in aceste conditii, sa schimbam nu numai portile dar si directia de joc.

      Ștergere
  26. siliborborocea, am greșit eu, mă refeream la meciul de mâine seară cu petrolul. dacă ai ștangă, știi cum să mă găsești. până atunci, strigă Hai Rapidu și ia golul decisiv al lui dortmund de ieri.

    https://www.youtube.com/watch?v=J5XTZaY4V4c

    numai tu și marinuș mai reușiți d-astea.
    neluțu, nu-l lăuda pe gușter, că oricum nu te cinstește.

    RăspundețiȘtergere
  27. Aseară, la minifotbal, s-a mai confirmat o dată că echipa care joacă pe contraatac are cele mai mari şanse de câştig. Culmea, de data asta am fost noi! După două meciuri slabe cu echipe de la retrogradare, aseară am avut meci cu o echipă bine cotată, vecină în clasament cu noi (dacă ne băteau, se apropiau la un punct). Ăştia pierduseră greu la lider, în ultimul minut, iar cu locul doi câştigaseră, în timp ce noi ne prezentam cu un efectiv redus, doar doi oameni pe bancă, incluzându-mă şi pe mine. Dar simplul fapt că băieţii aştia nu s-au băgat cu fundul în poartă ne-a permis să jucăm pe contraatac, astfel că la pauză aveam 3-0, iar la final 4-0! Eu am jucat mai mult ca de obicei, dar mi-am dat seama repede că nu sunt fizic la nivelul adversarilor când unul dintre ei, cu vreo 15 de ani mai tânăr, a înţepat fulgerător mingea aflată între noi, la jumate, ba chiar a avut timp să-şi tragă piciorul ca să evite faultul obişnuit la o intrare întârziată! Dar ciudă mi-e că la un corner am bărbierit o minge pe care scria gol...

    RăspundețiȘtergere
  28. Vasea-marinimosul9 apr. 2015, 10:47:00

    Din pacate Rapiduletul se afunda, iar Tg. Mures(inca) se tine batoasa.
    Motanele, bag-sama ca cersesti doua beri. Cu toate ca lupii galbeni vin in Capitala cu gand de razbunare, hai ca iau victoria Stelei, numai si numai victoria.

    RăspundețiȘtergere
  29. Popica, am inteles ca ai probleme serioase cu piciorul. Urmeaza sfatul medicului si sa revii cat mai repede pe teren, dar refacut.
    Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  30. Popi, daca ai nevoie, am o drujba buna.

    RăspundețiȘtergere
  31. M-au ajuns blestemele voastre.Şi eu care mă rugam pentru voi.Asta e, să sper că va trece repede.Ţineti aproape, ştiu că fără conducător vă va fi greu, dar nu disperaţi.Al vostru baci, POPE THE GREAT !

    RăspundețiȘtergere
  32. Avem in schimb Capitan. Pe el il vom urma, caci maine va juca!
    Adevarul e ca vineri Popicu si Capitanul au fost cei mai buni de pe teren, culmea, jucand in aceesi echipa care a pierdut meciul! Ciudat, dar adevarat . Primul a inchis poarta, aparand extraordinar de bine, celalalt, varf fiind, a inscris cateva goluri splendide si, cu putin ghinion (pentru invingatori), ar fi facut ca tabela sa arate un rezultat de egalitate. Au fost cei mai buni pentru ca fiecare, in felul sau, a contribuit la mentinerea unui scor final strans, pe muchie de cutit.

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu uitati, maine este etapa ! Calculati-va programul si timpul astfel incat sa fie loc si pentru toate celalalte !

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  35. îmi pare rău de prietenu Vasilică. hai c-un banc, să-l mai binedispunem:



    Discutie pe un site de matrimoniale:
    – Sunt inalta, frumoasa, desteapta…!
    – Iti place sexu’?
    – Bineinteles!
    – Faci 69?
    – Da, peste cateva saptamani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am convins inca o data ca esti un stelist vopsit.
      Pentru un prapadit de pariu...

      Ștergere
  36. Băbăieţi, cred că astăzi nu va fi înghesuială la bază, aşa că putem alege să jucăm afară. Stabilim cât ţine repriza, ca să împărţim soarele, şi dăm drumul la joacă.

    RăspundețiȘtergere
  37. Popi, eu am vrut sa te ajut: poate taiai un ciot, un bulumac, un popic, ceva...

    RăspundețiȘtergere
  38. L, la tine nici un ciot nu mai ai de taiat.
    Ala care te dai Genius, nu mai scrie in numele meu.Eu sunt singurul Genius.

    RăspundețiȘtergere
  39. Azi Tavi n-a băgat încâlzire, probabil asta înseamnă că rămâne şi el la cârciumă cu noi! ;)

    RăspundețiȘtergere
  40. Salut, acum am sosit la firma (suna bine). Avem ceva probleme cu juniorul care are un inceput de viroza, a facut febra azi-noapte, iar acum l-am dus la doctor, i-am facut analize (cu rezultate aproape pe loc) si e deja pe tratament.
    Ne vedem la locul faptei. Hai sa bagam si o preincalzire misto de tot. . . . .

    RăspundețiȘtergere
  41. Sile, pentru a fi relaxat in timpul exercitiului te intreb inainte daca ne vedem in hol la 14-40 ?

    RăspundețiȘtergere
  42. Inca ceva, Am apucat sa citesc pe telefon comentariul sters de Domnul administrator de blog! Textul nu m-a deranjat, in plus il cred pe Popicu ca nu a scris el comentariu. E prea destept sa faca o asemenea ...fie ea si gluma. Eu un prost perfid printre noi si oricum la mirosul fin pe care-l are nenea Tavi , e deja stiut. Dar ce mai conteaza .

    RăspundețiȘtergere
  43. Hai că vin eu cu ceva bun-bun, Jesus Christ Superstar!

    https://www.youtube.com/watch?t=10&v=yZD9b-NRfN8

    O oră jumate, vă mai rămâne şi pentru mâine! :)

    RăspundețiȘtergere
  44. Asadar ..., ati ascultat vinerea trecuta Fleetwood Mac, Albatrosul. Urmaza un Live cu acelasi grup, din aceeasi perioada, marcata inconfundabil de amprenta stilului lui Peter Green. Aici sunt 3 melodii (cca 10min). La prima e vocalist chiar el. Melodie Sheik, apoi doua blues-uri MAGNIFICE, MAGNIFICE. La un moment dat danseaza si o negresa in ”zale”, ea se simpte cel mai bine dintre toti cei prezenti pentru ca are origine comuna cu melodiile adica provine de la Kunta Kinte. Ce bine seamana basistul John McVie cu motanelul !
    Bucurati-va !

    www.youtube.com/watch?v=13c1CeelzH4

    RăspundețiȘtergere
  45. S-a bifat! Azi ar putea să apară lume rară, gen Eugen sau Tenismenu, poate şi alte surprize.

    RăspundețiȘtergere