duminică, 6 iulie 2014

Simona, Fenomenul si Turneul (continuare)

Ah, ce dulce si placuta e satisfactia punerii la punct a starilor de fapt. Eugenie Bouchard, rasfatata blonda cu sex-appel, a primit o corectie exemplara si venita atat de rapid dupa victoria ei la Simona Halep. Abia acum inteleg declaratiile sportivei noastre care imediat dupa eliminarea Sarapovei si a victoriei sale din sferturi  spunea ca mai sunt jucatoare care o pot infrange. Majoritatea dintre noi am crezut ca face referire la talentata canadianca, aflata in ”lumina reflectoarelor” presei si laudata de multi specialisti. In realitate vizata era Kvitova, aflata pe partea cealalta a tabloului, unde noi nu prea mai priveam si ne bucuram ca ieseau pe rand Na Li, Serena W. si Sarapova aflate pe partea ei de parcurs. Ca dovada ca asa au stat lucrurile este faptul ca dupa declaratia anterioara, in ajunul meciului din semifinale, Simona a spus ca are mijoacele de a o bate pe  Bouchard. Cu siguranta afirm ca fara problema de la picior si fara ”lesinul” babei din tribuna , nu zic ticaloasa, desi cred ca ar merita (Simona avea in tie-brek 3-2 si urma la servici), ea ar fi castigat. In finala , nu mai stiu, pentru ca pe iarba cehoaica a dovedit ca este teribila. Simona stia asta. Prin cuvintele ei simple marea nostra sportiva a punctat lucid si cu bataie lunga starea de fapt a concursului. Felicitari Simona, noi suntem de vina, pentru ca ne-a luat valul si am dorit de la tine sa obtii totul dintr-o singura lovitura. Niste fraieri in grup.

Vineri 04.07.2014 pe o vreme splendida , dar fara lupii tineri Cata si Ely s-au confruntat urmatoarele echipe :

Pinguinii – Tavi, Robert, Cristi-biciclistu, Stelica, Luci si Mitica ,
Pelicanii – Paul, Bebe, Popicu, Motanu, Vasea si Gabita .

Meci aprig disputat, care a demarat cu doua goluri marcate rapid de pelicani care au profitat de faptul ca pinguinii nu au intrat in joc in primele 10-15min. La acest scor s-a produs miscarea tactica castigatoare pentru pinguini. Luci iese din poarta si trece in atac pe flancul stang, iar Robert ii ia locul intre buturi. Dincolo s-au peridat mai multi in poarta, prima victima fiind Popicu. Cine putea sa-i fie calau? Nimeni altul decat mandel care a deschis si a inchis gol, vreau sa spun cu gol, o prima serie de patru bobite consecutive. Golul 1 a avut la temelie o figura de snooker autentic . Sut in bara (mantinela), ricoseu calculat in mana ajutatoare a lui Popicu (bila roz ?!) , dupa care besica poposeste tacticos in plasa (buzunarul colector). Al 2-lea i-a fost servit papagalului printre grisine (gol de colectie, din colectia motanelului).
Diferenta de doua goluri s-a pastrat pana la final, scorul probabil fiind 9-7 pentru pinguini.
Pe ansamblu, Gabita a cam luptat de unul singur cu o aparare in care nas i-a  fost Stelica, foarte bun si la recuperari atunci cand se pierdea mingea in fata si pelicanii porneau pe contraatac, Gabita fiind piesa principala in acest scenariu. Pe ici pe colo l-au ajutat motanelul, Paul, care a facut un joc foarte bun si Bebe. Vasea a inceput bine, dar treptat a scazut din randament ( in ultima vreme caldura ii creeaza probleme), iar Popicu, si in tren, a fost mult sub ceea ce zice el ca poate.     
  De partea cealalta, coordonator de joc cu stil a fost Mitica, marele Capitan, care a marcat de mai multe ori, a combinat si a dat pase utile celorlalti echipieri in urma carora au rezultat faze foarte frumoase si cu efect pe tabela. Desigur biciclistul a avut aportul lui in angrenajul echipei. Paradoxal plusul l-a evidentiat mai mult in atac (a dat 2 sau 3 goluri si in cateva randuri, pe final, a tras echipa dupa el, atunci cand resursele fizice erau pe sfarsite) decat in aparare, unde motanul parca l-a hipnotizat, dandu-i 3 goluri de sub nas, in timp ce el ii critica pe ceilalti.  
Totusi, ingerul pazitor a fost Robert. Tacut si eficient si-a facut datoria acolo unde greselile personale nu iarta.
Imi cer scuze dar nu mai retin exact cine sunt toti autorii golurilor, cer ajutorul vostru la comentarii.

Meciuri extraordinar de frumoase si de tensionate in Brazilia. Echipele mici, dar pline de ambitie si elan, au dat emotii granzilor dar nu au produs surprize. Chile si Costa Rica n-au avut noroc. Daca bara si piciorul portarului olandez nu-si faceau datoria in acele minute/secunde de final, Brazilia si Olanda erau eliminate. Asadar meciurile semifinale sunt :  
a.    Brazilia – Germania , pronostic . . . . ?
b.    Argentina – Olanda, pronostic . . . .   ?

La treaba, dragilor !

Lotul Văleni (actualizare, by Găbiţă)



58 de comentarii:

  1. Tavi, vezi că Na Li nu era pe partea Simonei.

    Ai scris cam în pripă cronica, de fapt nici nu cred că era rândul tău, te-a păcălit Motanu. Zici că Robert a intrat în poartă "la acest scor". Totuşi, ai fi putut să scrii şi scorul, nu?! :)

    Apoi, lipseşte ESENŢIALUL: nu s-au făcut alegeri! Aşa cum vă spuneam deunăzi, l-am lăsat pe Mitică să-şi facă echipa, toată echipa! N-a fost chiar ziua potrivită pentru asta, fiindcă n-am avut bani pentru încălţări, aşa că m-am prezentat tot în tenişi. Paul mi-a furnizat nişte ghete aproximativ pe mărime, dar pe care le-am încălţat pe piciorul gol. După 15 minute a trebuit să schimb dreptul pentru că aveam deja rană, iar peste alte 5 minute şi pe stângul, aşa că tot în tenişi am ajuns. Cel mai mult s-a simţit la şut, de care aveam mare nevoie mai ales când adversarii se apărau cu toată echipa.
    Într-adevăr, Robert în poartă a fost mutarea câştigătoare, a scos mingi pe care le scotea şi oricare altul, dar din plasă. Ba chiar, premieră, a şi plonjat, ceea ce de obicei nu face pentru că nu e nevoie, pentru a-mi scoate un şut de lângă bară. Totuşi, Paul i-a dat un gol frumos, cu şut de la marginea careului, şi să nu uităm de un gol cu combinaţii din prima, Bebe-Vasea-Motanu.
    Câteva cuvinte despre coechipieri: Paul - f bun, Motanu - bun (ar fi fost şi el f bun dacă nu exagera cu şuturile, deşi nu i-a intrat niciunul!), Bebe a încercat prea multe execuţii de fineţe, gen devieri, pase din prima cu exteriorul, care s-au pierdut pe traseul cap-picior, iar în apărare, fapt remarcat şi în alte meciuri, dacă se apără avansat nu mai coboară cu omul, Vasea a început binişor, dar continuarea a fost mult sub ce a reuşit în alte meciuri.
    Dar n-am fi luat bătaie dacă peste toate nu se suprapunea ziua execrabilă a lui Popică... Nu zic de golurile descrise de Tavi, alea se mai intâmplă, a fost şi ghinion. Luaţi-le pe-astea:
    1. Popică culege o minge în careu, situaţie ideală pt declanşarea unui contraatac, dar el repune la primul adversar şi ia gol.
    2. La un contraatac doi contra unu al adversarilor, Paul îl controlează bine la marginea careului pe Mitică, care îl avea pe Tavi în dreapta, uşor în unghi. Ce face Popică? Iese din poartă ca să-l dubleze pe Paul, deşi nu era nevoie, astfel că o pasă simplă spre Tavi îl lasă pe acesta cu poarta goală! Şi tot Popică urla după aia că Tavi era liber... Deşi el îl lăsase şi mai liber, ieşind la un adversar deja ţinut!
    Iar dacă mai adaug că, pe faza de atac, a ratat două cu poarta goală... Una cu capul, la un corner la care Robert a ieşit pe sub minge (cum să nu profiţi de aşa ceva?!), iar alta la o pasă uşor în spate, tocmai pentru a nu o intercepta Robert, Popică se complică (mişto rimă, poate o s-o mai folosesc într-un titlu! :) şi vrea să finalizeze din prima, deşi avea tot timpul s-o oprească şi s-o trimită apoi în plasă.

    Gata cu meciul de vineri, că m-am enervat numai când mi-am adus aminte... Voi reveni cu amănunte despre lotul Văleni, inclusiv poze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabita, ai stil de sef, intai observatiile si apoi comentariile. Un sef suparat si din cauza asta neatent. Daca recitesti fraza dinaintea celei cu trecerea in poarta a lui Robert afli si scorul. Alegerile s-au facut fara mine pe teren, din acest motiv mi-au lipsit detaliile. Cand am intrat in joc, pret de vreo 5-10 min. m-am salutat cu baietii, perioada in care pinguinii au incasat acele prime doua goluri. Ai mei m-au gratulat corespunzator, iar eu , in compensatie, l-am facut pe Popi cum am vrut.

      Ștergere
    2. Da, sunt propriul meu şef! :) Am văzut că ai pomenit de debutul cu două goluri ale noastre, dar n-am înţeles că la scorul ăla te refereai când ai spus de Robert, asta pentru că mutarea s-a produs mult mai târziu, după ce se mai marcase de ambele părţi.
      Şi da, acum fac legătura cu faptul că ai ajuns mai târziu, îmi amintesc că Biciclistu chiar era exasperat că în loc să intri la joc tu te apucaseşi să dai noroc cu lumea! :))

      Ștergere
    3. ”Meci aprig disputat, care a demarat cu doua goluri marcate rapid de pelicani care au profitat de faptul ca pinguinii nu au intrat in joc in primele 10-15min.” Sefu, ATENTIE la inceputul frazei urmatoare :”La acest scor s-a produs miscarea tactica castigatoare .....”.
      INTREBARE: Cat era scorul in momentul producerii miscarii castigatoare? - Desigur in logica textului din cronica si al observatiei tale de la inceputul comentariului.

      Ștergere
  2. Adevarat, daca nu era Robert in poarta (am remarcat cateva plonjoane), eram dusi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Laus stultitiae, vorba latinistului nostru Bebe(sau Bese,nu-i mai retin numele).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah! ce cultura vasta. In cazul de fata Bebe e olandez din Rotterdam ( .... si zburator, caci vineri n-am reusit sa trec de el nici macar o data) si nu latin. Fudulia e cumnata cu prostia, draga anonimule!

      Ștergere
  4. Referitor la pronosticuri, eu mi-am devoalat optiunile inca din faza sferturilor CM.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce-mi pare rău e de Paulică, a jucat excepțional, cu gol la vinclu plus pasă de gol, bașca tăticul apărării. io tot uit că am teniși de la ajutoare și picior la fel și tot încerc să dau gol de la distanță, că ca Marin Popică Râmă Mică (asta e rima potrivită!) pot cu ochii închiși, dovadă cele patru bucăți de vineri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Băbăieţi, mai sus Tavi mi-a adresat o întrebare la care nu ştiu să răspund: cât era scorul când a intrat Robert în poartă? Mă ajută cineva? Robert, eventual...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca să fiu şi mai clar, din text şi din explicaţiile ulterioare, înţeleg că Tavi, prin "la acest scor", se referea chiar la 2-0, cu care eu nu pot fi de acord. Păi am dat şi eu câteva goluri, măcar două, dar nu lui Robert, iar scorul, dacă nu mă înşel, fusese deschis de Vasea. Deci?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ajutati-l pe Tavi7 iul. 2014, 21:26:00

    Pristanda, nici de militian la circulatie nu esti bun si tu te apuci sa numeri golurile!

    RăspundețiȘtergere
  9. eram prin zonă și vroiam să vă transmit salutări de la Bebilă, care e la mare și nu onorează vineri, când văd tot felul de dileme. la unele aș ști răspunsul, la altele nu. primul gol l-am dat eu, din pasa lui Siliboa, nu mai știu cine era portarul. parcă am avut 2-0, gol Siliboa, după aia s-a făcut 2-2, merite mari Handi Capmarin, care dă un gol și pentru noi, la o minge pe care am sărit-o în fața porții. acu deja eram conduși, Mitică a dat cel puțin un gol superb, din voleu, dă și Paulică unu la vinclu, dar tot suntem în urmă. de la noi mai dau io încă trei, o deviere din voleu la o pasă Paulică de pe dreapta, altă deviere pe centru și alta după o recuperare în urma unei neînțelegeri Tavi-Biciclistu, ambele din pasa lui Găbiță. excelent au jucat Stelică și Biciclistu, Tavi l-a făcut de comandă pe papagal și fraieru cred că vrea să se răzbune, Luci ne-a derutat cu poziția în teren și echipamentul de Crevedia. de la Siliboa am pretenții, dar bănui că s-a apucat prea tare de gagici, nu-l mai iau la învingători.
    la noi ieș șapte goluri, Găbiță și le știe pe ale lui, nu cumva ne-au furat șmecherii la scor?

    pese: nu era rândul meu la scris, păcat însă că Tavi nu l-a păcălit pe Robert, se mai câștiga o tură.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragii mei, nu mai insist. Oricum, nu conteaza aspectul.
    Am satisfactia ca pinguinii au castigat, iar papagalul cret a fost ridiculizat de mandel. Daca tolomacul mai statea 5 minute in poarta aveam de gand sa-i fac si figura aia celebra a lui Piti, la Istambul, cand Steaua juca cu Galata (prin ”84). La prima repunere, ma asezam la 3m in fata lui , cu fata catre teren si i-as fi plasat cu ceafa un vinclu de te c.c.i pe tine de ras.

    RăspundețiȘtergere
  11. Motane, atunci posibil să fi fost 10-8, diferenţa de 2 rămâne clară. Ne-am apropiat de două ori la un gol şi, ca un făcut, imediat luam gol. Aia peste care ai sărit tot eu ţi-am dat-o, iar atunci sigur era Robert în poartă, deci uite că i-am dat şi lui. În fine, vorba lui Tavi, să nu mai insistăm, că mai avem şi altele în desfăşurător...

    Fiindcă sunt culţi la cap, cei din lotul Văleni şi-au făcut timp şi pentru o vizită la casa memorială Nicolae Iorga, în a cărei curte ne puteţi vedea în prima poză. În a doua, cu destulă dificultate puteţi identifica grătarul lui Bogdan, aflat la distanţă apreciabilă de casă. Ar fi fost bună o maşinuţă de-aia de golf pentru a-i vizita vastele domenii!

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim destept, nu ca Tavi7 iul. 2014, 23:57:00

    Draga Tavi, cand nu stii, e bine sa taci. Erasm a fost olandez, dar a scris si vorbit numai in latina.Si apropos,corect e Istanbul, nu cum l-ai pocit tu Istambul.Bine ca n-ai zis Istampul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fraiere (la grup cu tine!), il si aud pe pruncul Erasmnus din Rotterdam cum spune mama in latina, iar la scoala primara invata sa scrie direct in latina (veche sau noua?!).
      E adevarat ca a scris cea mai importanta parte a operelor lui in latina. Dar nu e cunoscut ca latinist, gulie, ci de mare umanist-renascentist. Si P.Istrati si Martha Bibescu si Cioran au scris in alta limba decat cea materna dar ei sunt cunoscuti ca mari scriitori / filozofi romani, nu ai francofoniei.

      Ștergere
  13. Descoperirea speciilor8 iul. 2014, 10:33:00

    Tavi, pomenesti la un moment dat de un grup de fraieri pe care cu onoare ii conduci. In afara de tine, Mitica si Motanu n-am mai sesizat pe altii asa ca ni-i spui si noua? A,uitasem de Lucica!

    RăspundețiȘtergere
  14. In privinta primelor doua goluri, Motanu are dreptate! Cine era in poarta si cand s-au schimbat, numai Luci si Robert ne poate lamuri, evident daca mai tin minte.
    Rezist tot mai greu la caldura, m-a luat cu ameteala in finalul jocului si drept urmare am parasit terenul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze:"ne pot"...

      Ștergere
    2. Sfatul medicului8 iul. 2014, 21:13:00

      Sigur Luci ne poate lamuri.Totul este sa-si aminteasca cum il cheama.

      Ștergere
  15. E clar, Vasea îşi doreşte un nepot!

    RăspundețiȘtergere
  16. In modestia mea, un anonim8 iul. 2014, 16:16:00

    Ia spune-mi, IstamBULA, ce lucrare a scris Erasmus in alta limba decat in latina ? Vad ca vrei sa-ti faci cultura pe gratis,contrazicandu-te cu mine, dar n-am sa-ti mai raspund, ca oricum nu pricepi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sa-ti raspund eu. Fraiere, nu ma contrazic cu tine. Am intrat in dialogul asta doar pentru ca intotdeuna m-a deranjat impostura, persoana care vrea sa para altceva decat este in realitate. Nu mai compila informatii de pe internet. Cu ce ramai daca pica internetul. Iti spun eu: cu foarte, foarte putine lucruri. Ai inteles ideea cu romanii care au scris si in franceza? Asta era problema discutata. Teologii crestini din evul mediu scriau cu predilectie in latina, aceasta fiind limba oficiala pentru ei. Asta nu insemna ca sunt latinisti.
      Adevaratul tau nivel se vede din observatiile facute. ”A, ce greseala ! Istanbul, nu Istambul, bine ca n-ai zis Istampul”. Esti tare modest . Ai dreptate.
      Ai citit ceva de Panait Istrati ? Dar de Martha Bibescu? Hai, fuga pe internet . Macar cu titlul cartii sa ramai.

      Ștergere
  17. urăsc Brazilia, așa că diseară voi paria pe ea. mai am două beri de la Găbiță, că doar n-or ieși Argentina sau Olanda campioane.

    Tavi, dacă te referi la Marinuș, nu-i greșit atunci când spui Istampulă. îi place și lui!

    RăspundețiȘtergere
  18. Un fin observator8 iul. 2014, 20:02:00

    Daca ma uit la fata lui Tavi mi se pare clar ca este expert in limbi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Frumoasa finala dintre Federer si Djokovici! Parca a jucat mai spectaculos Federer; a reusit o multime de asi; pacat ca n-a castigat!

    RăspundețiȘtergere
  20. Masacrul de la Belo Horizonte!?!

    RăspundețiȘtergere
  21. Brazilia-Germania 1-7... Parcă-l aud pe Mitică: "ai văzut în ce hal joacă fotbalişti de zeci de milioane şi tu ai pretenţii de la mine?!" :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Uite d-aia e frumos fotbalul, sportul in general!
    Pacat de efortul financiar al brazilienilor de a organiza acest CM, cu privatiuni pentru omul de rand si mai ales, pacat pentru visul frant brutal de a castiga un titlu mondial si pe propriul teren. Cu toate astea fotbalul brazilian nu va muri, ci va renaste si cu mai multa vigoare.

    RăspundețiȘtergere
  23. Profesorul lui IstamBula9 iul. 2014, 12:58:00

    Dragul meu IstamBula,
    Constat ca ai uitat sa treci pe lista lecturilor tale Capra cu trei iezi, Povestea porcului si revista Arici Pogonici.Cam acolo iti e nivelul.Ma asteptam sa fi citit mai mult, dar apreciez ca ai fost cinstit si ai recunoscut singur ca stai prost cu cititul. N-am văzut pe lista ta un scriitor al zilelor noastre, tot cu cei pe care trebuia sa-i citesti in liceu ? De atunci n-ai mai adaugat nimic ? Pe Panait Istrate l-am citit cand eram copil si intreba-ma ce n-am citit, nu ce am citit de acest autor. Dar nu mi-ai raspuns la intrebarea mea anterioara, ce lucrare a scris Erasm in alta limba decat in latină ? Poti consulta si internetul !
    Referitor la Istambul, n-a fost o greseala din graba, ci din necunoastere.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce faci? Imi raspunzi? Ba da prost mai esti ! Ha, Ha, Ha!
    Te mananca-n ...popou. E o vorba, "dracul în curu' prostului zace.” Daca stiai sa citesti un text , nu doar sa-l iei ”mot a mot”, ai fi inteles ca ti-am raspuns la intrebare. Nu sunt un exeget al lui Erasmus si nici nu ma intereseaza problema.
    Nu e nevoie sa-mi spui cat de mult ai citit. Important este cu ce ai ramas. Iti spun eu! Ai ramas cu internetul. Ca sa fim corecti, tot e ceva. Altii nici macar atata.

    PS - Tasta M e langa N , (ce parere ai de chestia asta? Cum ai putea sa demonstrezi ca nu asezarea asta e cauza ? Ista-M-BOULE.

    RăspundețiȘtergere
  25. Brazilia are viitorul asigurat.
    Aseara a aparut un super-jucator numit DEZASTRINHO!
    Asta, asa, ca sa mai facem haz de necaz.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai e unul prin Agronomie. Dar asta are vechime.

    RăspundețiȘtergere
  27. un fan Cartarescu9 iul. 2014, 17:08:00

    Apropos de lecturi. Popica, daca nu ai citit Levantul de M.Cartarescu inseamna ca n-ai citit nimic.Vezi ca a inceput-o Base, poate o termini tu.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ajutati-l pe Tavi9 iul. 2014, 19:08:00

    Nepoate, vezi ca asta te pacaleste. Levante e o echipa de fotbal!

    RăspundețiȘtergere
  29. motanu pagubos9 iul. 2014, 20:07:00

    nu m-am băgat pe brazilia la pariuri pe lovele, în schimb am pierdut un milion de beri la Dan Cocoru, ultimele două ieri, pe rezultatul după pauză. iar dacă cumva câștigă Olanda sunt spart definitiv.
    la meciul de aseară nu mi-a plăcut cretinul de Ozil, 7-0 sau 8-0 sună cu totul altfel decât 7-1, dar dacă el e putoare indolentă...
    mai jos un articol despre cât de papagal e Scolari.


    Neymar missed the match through injury, but that did not stop his representative from hitting out at the Selecao boss on Twitter with an ironic list of ‘six requirements to be Brazilian coach.’

    “One – being Portugal Coach and winning nothing,” Wagner Ribeiro began. “Two – going to Chelsea and being sacked the following day.

    “Three – going to coach in Uzbekistan. Four – returning to Brazil, taking over a big team [Palmeiras] and getting them relegated to the second division.

    “Five – leaving the club 56 days before the end of the Brasileirao [season] to ‘escape’ the relegation.
    “Six – being an old jerk, arrogant, repulsive, conceited and ridiculous,” he finished in brutal fashion.

    aș mai adăuga și faptul că a făcut selecția p.lii. fără kaka, Locua Moura, chiar și derbedeul de Luis Adriano.

    RăspundețiȘtergere
  30. nu știu ce s-a pariat mai jos, dar poate bunghește cineva germana. cota a fost 100!!!


    Pariu simplu de la 08.07.14 17:45
    Numărul pariului Eveniment Pronostic Cotă Ora de începere Rezultat
    11381536 Brasilien - Deutschland (Resultatwette (mehrere Optionen)) Team 2 gewinnt mit jedem anderen Ergebnis 100.00 08.07.14 22:00 (0:5) 1:7
    Informaţiile biletului
    Data 08.07.14 17:45 Cotă --
    Tipul pariului Pariu simplu Miza 40.00 EUR
    Statut Corect Câştig 4000.00 EUR

    RăspundețiȘtergere
  31. Cum îl cheamă pe portarul Olandei? Sile Zen?!

    RăspundețiȘtergere
  32. meciul de aseară nu merită decât un comentariu scatologic: o bășină sinistră între două echipe de rahat, îți vine să tragi apa și să le dai câte un șut în fund. io știu vreo trei inși care au adormit, dar e posibil ca argentina să comită vreo nefăcută în finală.

    RăspundețiȘtergere
  33. și încă ceva: Marinel la ciclu e șapte clase peste Van Persie!

    RăspundețiȘtergere
  34. Şi decât Robben van Persie!

    RăspundețiȘtergere
  35. Dusmanul prostilor10 iul. 2014, 21:12:00

    Si Tavi e mai fotbalist ca caprita, in primul rand stie sa dea cu stangul in dreptul.

    RăspundețiȘtergere
  36. Si decat Dirk KOyt din Rotterdam

    RăspundețiȘtergere
  37. Am trait s-o vad si pe asta ! Isi da, Motanu, cu parerea despre fotbal ! Da la o adica, daca Istamtavi are curajul sa vorbeasca de Erasmus, de ce n-ar avea si Motanu voie sa zica si el ceva, nu conteaza ca bate campii, despre jocul ala pe care-l exerseaza de o viata si inca n-a ajuns sa-l cunoasca.Alt incuiat a auzit de Cartarascu si gata... il stie si pe asta.Mare-i gradina Ta, Doamne !

    RăspundețiȘtergere
  38. Presimt ca astazi vor reveni nume mari in Agronomie: Gaby, Dorulet Betisor, Bogdan, Elly, posibil Cata. De 2a saptamani, de la penalty-ul acela aparat pe final de meci, Cata are o problema destul de serioasa la piciorul drept. De la el, pentru voi, am o semisurpriza. De fapt o port in portbagaj de saptamana trecuta! E superba !
    Vor fi si absente de marca. Bebe e sigur ca nu va veni. Vrea sa-i ajute pe brazilieni sa-si puna pe picioare lotul pentru preliminariile viitoare. Incepe cu aspectul , bronzul de Rio (cariocas), aplicat la Eforie.

    Altii vin degeaba astazi, ca tot absenti sunt.

    RăspundețiȘtergere
  39. Pe Robert nu l-am omis. El va veni cu cronica meciului gata facuta, ca dupa meci e mai greu si nu-l va ierta nimeni de ”obligatia” asta. Eu nu am ce sa iert la el, caci vineri mi-a spus ca nu are timp si l-am crezut. La precedenta lui cronica era randul meu sa o fac, iar el m-a ajutat, chiar daca ”a fost in balon”. Si mai trebuie sa raspunda pentru acei simpatici comentatori, hiperexacti de felul lor: la ce scor a intrat in poarta vinerea trecuta? Altfel....

    RăspundețiȘtergere
  40. Descoperirea speciilor11 iul. 2014, 12:02:00

    Isi aduce Tavi gonflabila la teren, sa te ti batalie intre Mitica Steclica si Motanu, care sa si-o faca mireasa. S-ar fi bagat si Vasea, dar i-a ciordit Luci pastilele de Viagra, ca-l durea gatul si vroia ceva de supt.

    RăspundețiȘtergere
  41. îi las pe băieți să se lupte pentru farmecele domnișoarei, io am o clanță pentru dom profesor. hai Siliboa, cu tine țin!

    RăspundețiȘtergere
  42. Soţia lui Luis Felipe Scolari încearcă să îl trezească, a doua zi după Germania-Brazilia 7-1:

    - Luis, trezeşte-te, e 8!

    - Ce ???????????????

    RăspundețiȘtergere
  43. - Ştiţi că Germania a învins Brazilia cu 7-1, dar asta nu o ajută cu nimic? De ce? Foarte simplu: Adrian Mititelu deţine acte clare din care reiese că echipa antrenată de Joachim Low nu este afiliată la FIFA!

    RăspundețiȘtergere
  44. Paule, ce-ţi mai place gesepeu!

    RăspundețiȘtergere
  45. Robert, de ce nu faci crrronicutza de vineri, 11 iulie '14 ?

    RăspundețiȘtergere
  46. E inchis pentru inventar sau ati dat faliment?

    RăspundețiȘtergere
  47. Am o stire fierbinte (nu stiu daca-i si uda), pentru tenisizmeni si pariorii inraiti (ce s-or fi inrait asa?):in urmatorul turneu, de la Rascaieti , Simona Haplea o va bate, in 2 seturi ( de cratite si alte argintarii) pe nemtoiaca La Ni si va ajunge pe locul unu - 1 in clasamentul a(o)ll(ds) times (boys) wc, wrc, wtc, nba, etc.

    RăspundețiȘtergere