duminică, 11 mai 2014

Sub semnul echilibrului



Inainte de a descrie cele  intamplate vineri , o felicit pe Simona si ii urez ,,Bafta in finala!’’.
Vineri am avut parte de o vreme echilibrata, oameni mai mult sau mai putin echilibrati, un joc echilibrat si bineinteles cu un rezultat echilibrat. Daca saptamana trecuta caldura a facut ravagii printre flacaii fotbaluluideziuaacicea, vineri s-a jucat pe o vreme superba. Echipele au fost facute de cei 2 tineri :)), Claudiu si Cata, avand urmatoarea componenta:
Echipa B: Gabytza, Bete, Paul, Stelica, Bebe, Mitica, Cata si Vasea
Echipa A: Gaby, Luci, Cristi pedala, Tavi, Motanu, Bogdan plasture, Claudiu si Ely
Daca la prima vedere echipa A pare intr-un usor avantaj, avand tineretea de partea ei, pe teren lucrurile nu au stat deloc asa. Cu Gabitza in poarta, intr-o forma de zile mari , cu o asezare 4-1-2 de vis, echipa B deschide scorul printr-un sut de la mijlocul terenului, autor Cata, dar cu o mare contributie din partea lui Vasea (a luat fatza portarului). Echipa A, raspunde foarte repede prin suturi puternice de la distanta, dar toate mingiile isi gasesc sfarsitul in bratele (picioarele, spatele, capul….)  lui Gabytza,
 Jucand sub amenintarea ,,Nu mai injurati, ca ne da afara!’’, cativa participanti au facut eforturi considerabile sa nu scoata porumbei. Cum piesa de teatru se desfasura in conditii foarte bune, echipa B isi mareste avantajul printr-o combinatie frumoasa intre Vasea-Mitica si Cata, autor Cata.
La scorul de 2-0, si dupa o sumedenie de ocazii ratate de ambele parti, echipa A mizeaza totul pe cartea atacului si-l trimite in fatza pe …. Razvan Pisica. Dupa o iesire frumoasa din aparare a lui Cristi Pedala, acesta reuseste sa salte o minge pentru Gaby, preluare frumoasa cu genunchiul si un exterior de zile mari care sfarseste in plasa laterala, dar pe interior , scor 2-1. Echipa A pune presiune si bineinteles apare si golul de 2-2, marcator Ely, dupa o pasa a lui Cristi si o greseala de aparare.
Arbitrul acestei partide, antrenorul copiilor, pune capat partidei si meciul care se incheie 2-2, cu regrete din partea unora ca nu au putut sa ofere mai mult.
Va doresc o saptamana usoara!

39 de comentarii:

  1. Cataline, scurta si la obiect cronicuta ta,dar probabil fiind sub farmecul jocului practicat de Simona Halep(uta), ai cam incurcat echipele, A cu B...

    RăspundețiȘtergere
  2. Steaua e numai una11 mai 2014, 18:58:00

    Pierdut ciine pe nume Tucudean. Il declar nul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tenacitatea Sharapovei a invins nerabdarea Simonei!

    RăspundețiȘtergere
  4. revenind la probleme serioase, sper să avem aceeași baftă de până acum și să nu pățescă careva ceva nașpa la meci. vineri, eram în spatele lui bebe, care nu m-a văzut și s-a împiedicat de mine, dezechilibrându-se. câteva fracțiuni s-a sprijinit practic pe interiorul genunchiului meu și noroc că m-am împins tare în pământ, înaite să cădem, altfel o puteam păți amândoi. am scăpat doar cu o întindere și sperietura...

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabi a avut o execuţie cum scrie la carte, exterior cu trei degete, bară-gol! Să nu uităm nici penalty-ul lui Ely, pe care l-am scos din plonjon, de jos, lângă bară. Din păcate, golul al doilea a fost al meu, am strigat "eu" şi am ezitat, iar Ely a dat cu capul dintre Beţe şi Stelică.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe Nou Camp se va decide campioana Spaniei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Incredibil ce se intampla in Spania!!! Sa ai titlul in buzunar si sa nu poti sa pui mana pe el :(.

    RăspundețiȘtergere
  8. Al naibii Don Popicu ! Voi bateti basica pe covor si el colinda prin Europa. Daca l-ati sanctionat ! Nu-l mai suparati ca trece si oceanul.

    RăspundețiȘtergere
  9. găbiță a apărat excepțional (cu bulanul de rigoare...), cătălin, metronom, ca de obicei, gabi și biciclistu au ținut cealaltă echipă în viață, dar cel mai mult mi-a plăcut luci. prima parte s-a cam chinuit el pe stânga, îl călca mingea, îl bătea vântul, nu prea era soare, mai venea și bogdan să-l trezească, așa că s-a mutat băiatu-n poartă. nu știu cum i-o fi momit pe siliboa și ceilalți știuleți, cert e că juveții nu i-au tras un șut ca lumea, așa că a prins și el un pui de somn liniștit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost, totuşi, şutul ăla a lui Cătalin în bara interioară, care apoi s-a plimbat prin faţa porţii. Deci a avut şi Luci bulanul de rigoare.

      Ștergere
  10. Salutări din Bruges ! Târtanilor nu v-am uitat.Când mi-e bine mă gandesc şi la cei amărâţi. Aşa-s eu, suflet milos.După ce m-am aerisit, vă anunţ că vineri sosesc la teren, vreau să vă văd şi să vă arăt cum se joacă.Fără mine v-aţi încurcat.Ce, ala e scor 2-2 ! Joi sosesc în ţară, am încheiat nişte contracte avantajoase aşa că trebuie să mai angajez niste salariaţi.Trebuie să dau anunţ, îmi trebuie personal valoros, care să cunoască cel puţin două limbi de circulaţie, să le meargă mintea, să performeze, etc. Nu vă obosesc cu problemele mele că oricum nu mă puteţi ajuta.Sper să am totuşi timp, să aveţi bucuria de a mă vedea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Textul asta e copiat dintr-un scenariu de film: " Un mocofraier la Perisch", din seria "B.D. la munte si la mare, cu ciortanu-n gheare".

    RăspundețiȘtergere
  12. Mister Perfect13 mai 2014, 12:52:00

    M-am mai gândit și pot să fac câțiva dintre voi fericiți, angajandu-i la un patron binevoitor.
    Pe Căpriță îl așteaptă postul de șofer, uniformă, bască sau chipiu, program flexibil, nu are voie însă să stea cu patronul la masă, în plus va trebui să renunțe la băutură, că îi pun fiola. Când o să plec la drumuri mai lungi îl iau și pe Vasea, să-mi povestească el cum este când ți cu Steaua.
    Am nevoie de un valet. O să îi zic majordom, să se dea și el important. Tot așa, asigur uniformă, școlarizare pentru bune maniere, două mese și un desert pe zi. Aici văd mai mulți candidați. Lucică se mișcă greoi și am auzit că pilește pe ascuns, dar s-ar putea să-i relansez cariera când o să deschid grajdurile regale. O să-i iau și un ajutor și cel mai potrivit este Mitică, pe care fața îl recomandă pentru așa ceva. Atenție însă cu consumul de pe la alte mese și din paharele comesenilor! Stelică și Motanu sunt și ei pe listă dar au șanse mai slabe că nu sunt cizelați și e greu să-i mai aduc acum pe linia de plutire.
    Behehe are postul asigurat, o sa-l pun să-mi citească după-amiază din regulamente, poate așa mă ia somnul mai ușor. Îi plătesc eu lecțiile de dicție, că mă enervează bâlbâiții.
    Am nevoie și de o fată în casă și m-am gândit la Tavi, dar îi spun de pe acum să nu mai fie așa de mototol că-și pierde postul. Oricum trebuie să se pregătească, la angajare iar o sa-i pice proba de dat muștele afară de pe balcon și parcă văd că vine nepregătit.
    Când temină clasa a treia și primele două caiete cu bețișoare și bastonașe, Gaze va fi asistentul meu personal cu drept de semnătură și șeful direct al lui Mitică.
    Lista contiună, dar îmi vine avionul și mă așteaptă stewardessa la îmbarcare. La revedere, popor!

    RăspundețiȘtergere
  13. gata, șefu, mâine-mi bag cv-ul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mister Perfect14 mai 2014, 13:23:00

    Lucică a recunoscut că cele mai plăcute amintiri le are din clasa a treia.
    Întrebat de ce, a răspuns că au fost cei mai frumoşi 10 ani din viaţa lui.
    Mitica s-a plâns că toate femeile fug după el, dar a promis că se va lăsa de furatul poşetelor.

    RăspundețiȘtergere
  15. M-am întors plin de energie, vă sparg !


    Din depărtări, din ţări străine,
    Civilizate şi de soi
    Unde-am trăit aşa de bine
    Mă-ntorc, cu drag, iarăşi la voi.

    Am căutat pe unde-am fost,
    Să găsesc alţii mai ciudaţi,
    Am căutat, dar fără rost.
    Aşa a fost, nu vă miraţi.

    N-au nemţii un Mitic-al lor
    Aşa haios cum avem noi,
    Nu au şi totuşi ei îl vor
    Să-l pună paznic pe la oi.

    N-au nici ciumeţi ce dau în minge
    Şi cred că gata-s fotbalişti,
    Iar de echipa lor învinge,
    Se simt a fi super artişti.

    Va urma

    RăspundețiȘtergere
  16. cit sal m-ai suporta-m pe asta? sa lua-m atitudi-ne modific regulamentul s-il suspend incaodata pe viata daca mai face iar il suspenda-m si tot asa pana se face de treaba.voi ce parere ave-ti? veni-ti cu propuneri nu putem sta asa sa rada el de noi care nu merita care este un patron de doi lei si noi suntem cineva nu ca el care i-si bate joc de noi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cine spunea ca sa te feresti de prosti ca au mintea odihnita cred ca se referea si la unii de merg in excursii si se intorc cu viziuni.

    RăspundețiȘtergere
  18. Moarele Pupe, nu mai scrie în numele altora, că nu le ai cu parodiile. Altfel, dacă apari la teren luna asta, ai pierdut pariul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dupa cum exulta , e sigur ca marele Bolovan autohton a descoperit in cele din urma placerea de a calatorii prin tari straine din lumea buna a Europei. Ii sta bine, caci bate campii frumos. Sincer, ma bucur pentru fraier, poate ramane ceva de capul lui dupa escapada asta si revine mai lustruit si cizelat in vorba si comportament. Altminteri, regulamentul vegheaza.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am avut si inca mai am zile foarte incarcate, asa ca voi fi scurt.
    Vineri am asistat la trei goluri foarte frumoase. Bomba imparabila a lui Cata (daca o prindea, sunt sigur ca portarul si mingea intrau impreuna in poarta) , sutul din unghi a lui Gaby (de cand il stiu, intotdeauna a excelat prin aceasta maniera de a lovi cu ristul exterior care da efect si plaseaza mingea in zone foarte greu de parat) si, bineinteles, bolta lui Elly .
    In rest, mi-au placut Cristi-biciclistu, Motanu, Stelica si Doru. Gabita, a stat cuminte in poarta si cu toate ca a incasat cele doua bobite, imparabile de altfel, a avut contributia lui mentinerea scorului de egalitate.
    Jocul se putea transa la marea ratare (ghinion) cu bara lui Cata. Atunci scorul era 2-0 pentru ai lui.

    RăspundețiȘtergere
  21. Despre mine, doar ca am jucat (e un fel de a spune) sub posibilitati (ah!, acesta e cuvantul potrivit). La prima faza la care am participat, nefiind incalzit, m-a strapuns o durere scurta si ascutita in coapsa (intindere) si...gata. Am tras de mine de ciuda ca se poate sfarsii asa de repede. Si s-a vazut.

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonimule, ştii care e culmea prostiei ? Să fii mai prost ca tine. Tu ai reuşit, felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  23. Numele meu este Marin.

    RăspundețiȘtergere
  24. foarte frumoasă finala de aseară, stricată însă de niște cârnați de arbitri. cinci sau șase nemțălăi tâmpiți s-au făcut că nu văd cel puțin un penalti clar pentru benfica și l-au lăsat pe beto să iasă trei metri de pe linia porții, la departajări.
    în vremea asta, un pișat bolnav, pe nume platini, vine și spune că nu are încredere în tehnologie, ca să fie aplicată în fotbal. ca exemplu dă rezultatele grandioase obținute în campionatul italian, cu arbitri adiționali. așa o fi, că juventus n-a mai avut nevoie de furăciuni, dar primele 10-15 etape a făcut prăpăd.

    RăspundețiȘtergere
  25. Steaua e numai una15 mai 2014, 20:31:00

    Ar fi pacat sa se desfinteze Dinamo taman acum cind avem patru victorii pe an asigurate!

    RăspundețiȘtergere
  26. Motane,apreciez modestia ta: ai descris , destul de plasto-epic, peregrinarile mele prin spatiul de joc, dar n-ai pomenit nimic de realizarile tale, mai ales in atac.

    RăspundețiȘtergere
  27. Bucica, pentru ca ai fost cuminte ti-am adus cadou o perna cu broderii. Nu o s-o primesti chiar azi, pentru ca nu e gata inca monograma.Te rog eu frumos sa nu sforai pe teren ca se sperie doamnele de pe margine, cum ca au venit hipopotamii peste ele.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ciulișor, este că ți-a plăcut? unde mai pui că e și moka...

    RăspundețiȘtergere
  29. M(arco) P(olo)16 mai 2014, 12:31:00

    Colindând prin lume -continuare

    Săraci mai sunt străinii aştia
    Să n-aibă ei, un Motănel
    Chiar dacă e cam tontonel
    E bun că poţi râde de el.

    De l-ar avea la ei pe Tavi,
    Ar zice că-s cei mai bogaţi.
    Chiar dacă au handicapaţi,
    Ai lor nu sunt aşa rataţi.

    De Bebe ce pot să mai zic ?
    Deşi bătrân, tot copil e.
    La trup crescut-a repede,
    La minte nu. E limpede ?!

    Am fost la fermele de porci,
    Să-l caut pe Lucic-al lor.
    Erau, ca vai de mama lor !
    Slăbuţi, făcuţi ca din topor.

    Într-un cuvânt, ce tura-vura,
    De-mi fac un circ şi plec în lume,
    Cu voi îmi fac un mare nume.
    Sunt serios, nu-s pus pe glume.

    Dacă mă supăraţi, pot continua.... că am cu ce.

    RăspundețiȘtergere
  30. Imi pare rau ca nu se joaca azi (au anuntat cod vinetiu de furtuna si grindina), as fi vrut sa-i vad pe unii parteneri cum combat azi.

    RăspundețiȘtergere
  31. E prematur... Mai vorbim într-o oră.

    RăspundețiȘtergere
  32. Exact ce spuneam. Ne vedem la teren.

    RăspundețiȘtergere
  33. Pana apare cronica meciului de vineri 16 mai 2014, ne grabim sa anuntam victoria clara a echipei luiCatalin cu 8l-4!

    RăspundețiȘtergere
  34. Vasea, te anunt ca scorul a fost altul. Ca-ntodeauna, graba strica treaba. Sa asteptam cronica,.... neicusorule nerabdator !

    RăspundețiȘtergere