vineri, 21 iunie 2013

DOUA(CRONICI) INTR'UNA!

                    EROUL MECIULUI-CRISTI(gazolina)
          Din cauza aglomeratiei de pe terenurile din Agronomie am fost indrumati spre Tineretului,unde,se pare,ca sunt aceiasi administratori.Acolo n-am mai jucat de ani buni;din vechiul teren de handbal s-au amenajat doua terenuri superbe,renuntandu-se la tribune si orientate invers, cu suprafata sintetica mai reusita decat in Agronomie.
          Elly si Gabita sunt cei doi "alegatori"de echipe; in urma operatiunii au rezultat:
          Echipa Elly: Lucica,Razvan, Vasea, Mitica,Robert,Cristi si Elly.
          Echipa Gabita:Popica, Virgil, Stelica, Paul, Bebe, Lucica-Messi si Gabita.
          A,era sa uit ca am avut arbitru pe "nerefacutul" CATALIN care a fost promt si impartial,pe cat posibil.
          Pe scurt, meciul a fost foarte disputat cu rasturnari de scor,conducand prin alternanta fiecare echipa;a inceput mai bine echipa G. care a deschis scorul prin Gabita,chiar majorandu-l,a revenit echipa E. prin Cristi si Robert; s-a ajuns la un moment dat la 4-4,dupa care Lucica a primit doua "boabe" de la "maestrul" Popica,insa prima echipa si-a revenit miraculos si bate in final cu 8-6. Nu sunt sigur ca asa s-au petrecut ostilitatle,dar e p-aproape.
          Daca nu gresesc pe undeva, golurile au fost inscrise de Gabita,Lucica-Messi si Popica,fiecare cate doua,respectiv, Razvan(1g.),Mitica(1g.),Robert(2g.),Elly(2g.) si Cristi(2g.)
          Tinand seama de faptul ca Cristi,pe langa cele doua goluri a mai dat si patru pase de gol si mai ales ca a marcat cel mai frumos si spectaculos gol al meciului dintr'o pasa precisa cu capu , primita de la Vasea, printr'un superb voleu care s-a dus fulgerator sub bara,deci pentru toate astea merita sa fie declarat omul meciului.
               CLISEE VERBALE(in acest caz sunt scrise)
          Avand in vedere ca meciul a fost unul de lupta si scorul destul de strans,incerc sa apelez la niste clisee des folosite in cronicile "de specialitate".
          M-am mobilizat exemplar ca sa duc la bun sfarsit aceasta cronica.Si asta fiindca pentru mine fiecare cronica este o adevarata finala.E adevarat,am avantajul ca aici,in Agronomie,suntem un grup unit. Ce mai, o adevarata familie.Cat despre motivul pentru care m-am apucat sa scriu cronici,el e simplu: dintodeauna mi-au placut provacarile.Munca propriu-zisa a fost agreabila,desi nu se poate spune ca am indeplinit o simpla formalitate.Dupa cum, probabil, ati observat,n-am inceput prin clasica perioada de tatonare si nici n-am sarit peste faza de constructie.In momentele mai grele, mi-am spus ca,in fond, concurenta are tot doua maini  si un creier.
          Sper ca cititorii acestui blog sa murmure la final:"Iata un nume de care cu siguranta vom mai auzi."
          Nu cred ca aceste cateva cronici sunt cele mai bine scrise vreodata, desi cineva apropiat m-a incurajat in permanenta,indemnandu-ma sa nu pierd nici o ocazie de-a scrie-daca nu din alt motiv, macar fiindca ocaziile se razbuna. Totusi, nutresc nadejdea ca  e o cronica pe care o veti citi  cu sufletul la gura. Si poate ca nici n-as fi adaugat aceste randuri, dar mi-am spus ca ultima impresie conteaza.
          In disputele noastre din fiecare vineri trebuie sa tinem seama de niste adevaruri simple:

                 .balonul este rotund;
                  .nu conteaza cine inscrie, important e sa castigam;
                  .jocul greseala asteapta;
                 .fotbalul se joaca pe goluri;
                 .cea mai buna aparare e atacul;
                 .adversarii au si ei tot doua picioare;
                 .trebuie sa ne mobilizam exemplar;
                 .portarul poate sa fie,pe rand, inger si demon s.a.m.d.
          Situatia e limpede. Daca voi avea multe comentarii la cronica,imi voi lua colegii si vom incinge hora bucuriei in incinta Complexului din Agronomie. Daca nu, voi sorbi din cupa amara a infrangerii. Inseamna ca n-am fost dorit la masa bogatilor.Dar nu voi demobiliza.Aflati,daca n-ati dedus deja,ca nu mi-am spus ultimul cuvant. Am invatat multe lucruri, dintre care doua mi se par decisive:speranta moare ultima, iar viata merge inainte.

54 de comentarii:

  1. TAVI,ce faci,dormi?!? Cum vrei sa fii primul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sile, nu dorm, tocmai asta e problema. Abia am punctat ultimele comentqarii la cealalta cronica si gata, mataluta o si scrisesi pe asta. Cu putin efort, pana la pranz o scrii si pe aia de vinerea viitoare. Ai un ritm naucitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doi mormoloci...

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am gandit sa il ajutam pe Mitica sa nu mai fie complexat:

    http://www.slimart.ro/promo/micropigmentare/micropigmentare-scalp.html?gclid=COSh_eKK97cCFQm33godJyEAOA

    RăspundețiȘtergere
  5. Vasea, înainte să dezvolt, editează şi schimbă-l pe Claudiu cu Lucică Messi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pigmentul,il ai sau nu-l ai;oricum, pentru Mitica nu-i o problema, o rezolva cu spatele.

    RăspundețiȘtergere
  7. VASEA-incurca jucatorii22 iun. 2013, 12:27:00

    Gabita,las-o asa cum a picat; multi vad,putini pricep!

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabita, hai ca m-am razgandit si am facut modificarile de rigoare;scuze pentru neatentia mea si multumesc pt.ca m-ai atentionat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Păi cu Claudiu n-am fi pierdut niciodată, ăla ar fi ţinut mijlocul terenului, chiar jucând aşa nu prea grozav, cum ziceau unii data trecută!
    În fine, vineri se pare că am greşit alegerile... Am făcut echipă ca pentru terenul mic din Agronomie. Dacă am repeta meciul acolo cu aceleaşi formaţii, pun o ladă de bere că am câştiga. Elly ar fi fost prins la înghesuială, iar distanţa între linii s-ar fi micşorat cu cel puţin 20 de metri. Aici, pe Tineretului, am picat pe final şi Lucică Messi odată cu mine, iar între noi şi apărare s-a căscat o mare prăpastie.
    Am rămas şi cu un sentiment de neîmplinire pentru că din vreo 4 slalomuri în care am driblat tot n-a ieşit nici măcar un gol! O dată l-am driblat şi pe Luci în lateral şi am trimis spre poarta goală, dar prea sigur de mine şi Luci a revenit cu un picior salvator, de alte două ori am dat ultima pasă şi s-a ratat, iar ultima dată am ales să finalizez eu, deşi Lucică aştepta singur în dreapta.
    Iar finalmente meciul s-a încheiat ca data trecută, cu gol încasat în plin efort de egalare.

    RăspundețiȘtergere
  10. iar m-a chelit de marunțiș Halepa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Motane.dar chiar esti dus cu pluta:doar am vorbit vineri despre S.Halep si ti-am spus ca e in mare forma si tu tot contra ei ai pariat; e ceva dubios in comportamentul tau,ori esti sado-masochist...

    RăspundețiȘtergere
  12. Un lucru bun după prima partidă de anul ăsta pe caniculă adevărată: a doua zi cântăream cu un kilogram jumate mai puţin!

    RăspundețiȘtergere
  13. Tabla inmultirii23 iun. 2013, 12:18:00

    Scade berile pe care le consumai si vezi unde ajungi cu greutatea!?!

    RăspundețiȘtergere
  14. vă dau un link către un site de unde se pot lua niște bani. sistemul e piramidal, dar nu investiți nimic, nici măcar muncă!!!

    http://www.vivasms.ro/h/77e198b27d

    RăspundețiȘtergere
  15. SE pare ca nu voi juca hora bucuriei cu ai mei colegi,impactul nefiind cel scontat,dar mai asteptam,timpul nu-i inca trcut.

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnul Vasea ma scuzati dar duminica dupa-amiaza dorm.

    RăspundețiȘtergere
  17. Inutil sa mai spunem cine a fost cel mai bun jucator de pe teren.In orice caz nu copilul ploii Gaze.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cristi a fost decisiv, a dat când trebuia şi a dat spectaculos, inclusiv şutul ăla la vinclu scos de Virgil. Dar golul cu capul al lui Popică e mai rar. Ăla cred eu că a fost golul meciului. Dar, în ciuda celor două goluri la care are meritul lui (adică nu le-a dat de pe linia porţii), dacă ar fi să mai fac o dată echipele, în locul lui Popică l-aş lua pe Mitică. Chiar dacă pretenţioşii lui coechipeiri ziceau că stă prost în teren, la noi era de ajuns să stea exact aşa, fiindcă stătea la mijlocul terenului. L-am pomenit pe Popică pentru că va trebui să ţinem seama că Bebe chiar nu mai vrea să mai joace cu el în echipă. A făcut o excepţie la insistenţele mele, dar tot am asistat la o scenă de comedie bufă, când cei doi şi-au disputat aproape un minut (!) o minge la un aut de poartă! Şi nu întâmplător degajarea respectivă s-a dus la un adversar şi am luat gol.

    RăspundețiȘtergere
  19. rau a ajuns marin sa fie conparat cu mitica. na-m nimic cu el dar mitica se ascunde tot timpu de minge si mai bine joci cu domnu vasea sau bebe

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce sa mai vorbim,s-a intors lumea cu fundu-n sus:Nadal eliminat din primul tur,pe iarba,la Wimbledon!?!

    RăspundețiȘtergere
  21. da, si am cotizat si aici, bagandu-ma ca face si țărănușu un break...

    domnu vasea? cine-o fi?

    RăspundețiȘtergere
  22. Din moment in moment anuntam decizia UEFA in legatura cu Steaua si de atunci au trecut ore...

    RăspundețiȘtergere
  23. O să ia 2 ani de (cu?) suspendare.

    RăspundețiȘtergere
  24. Duminica, intre 2 drumuri prin Bucuresti, am avut 1 ora libera, cand am dat o fuga pe Tineretului, acolo unde am fost vineri (n-am scris '' am jucat''!). Tocmai terminasera unii (pe la 10,30), iar urmatorii incercau sa incropeasca de un 5/5( au luat de la antrenament si un ruygbist - 17,18 ani). Tipii , niste malaci (25-40 ani), cu multa vointa, mult efort, mai subtiri la tehnica (preluari de 2-4 metri, etc.) suturi tari, nu prea precise,etc. Dar chestia tare e ca, atat cat am stat (cca 1 ora), n-am auzit strigaturi ca la noi la hora, nimeni nu si-a bagat nimic, nimeni nu a reprosat nimic, cu toate ca la asa un teren, in formula de 5/5 s-a gresit f. mult. I-am intrebat la un moment dat (au facut pauza de apa), daca fac parte din vreo organizatie- asociatie- liga de genul "Prin fund pana la capat", sau " Acceptanta finala", ori "Baietii-n roz', etc. Mi-au spus ca numai 4 dintre ei se cunosc de mult, 2-3 mai recent veniti (anul asta), iar restul erau adunati de pe drumuri. Treaba tare a fost ca, la faze in care portarii (s-a facut cu schimbul) reuseau sa respinga niste suturi tari dar nu prea plasate, sau atacantii incercau niste executii care nu prea le iesea, toti aplaudau...!?
    Cred ca astia (dar toti , oare?), au fost prin spania, germania, franta, etc. si vazut ceva meciuri.
    Ori cum, sunt sigur de un lucru: cu repertoriul nostru nu prea avem viata lunga pe astfel de terenuri, chiar daca e vorba de niste bani pe care- i incaseaza administratorul terenului. Am uitat sa va spun vineri la bere, ca atunci cand plecam, din sediul nou al atletismului, (ala de langa Kiseleff, cu geamuri fumurii) ieseau niste oficiali, pe care i-am mai vazut la o sedinta de guvern, unde venisera sa cerseasca cava bani pentru sport.Avand in vedere ca distanta dintre teren si sediu e de cca. 30 m, ma intreb daca nu ne-au auzit...
    Oricum si pe Agronomia, vineri , daca incapeam pe vre-un teren, am fi fost rapid expediati de marea masa de parinti veniti cu odraslele. Tema de gandire...
    Vasea, cu nerecunostinta care te cacaterizeaza, l-ai uitat pe Robert, care a contribuit decisiv, in ambele faze, la meci.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ai dreptate,Lucian. Exista prea multa patima si dorinta de castig si de aceea uneori se sare calul.Vina are mai toata lumea incepand cu Gabi,cel mai incrancenat dintre toti,apoi Gabita care e fotbalist dar nu concepe sa piarda, Mitica, care traieste pentru fotbalul de vineri dar injura tot timpul si e patimas, Motanu alt coleric cu pretentii, Eli, prea obraznic pentru varsta lui. Si altii care nu recunosc cand gresesc.

    RăspundețiȘtergere
  26. Putem sa fin noi insine; ideea e sa nu ajungem sa fim alungati de cine stie ce profesoras de 19 ani ai grupei mici, pe motiv de injuraturi,etc.

    RăspundețiȘtergere
  27. Deşi Anonimul nu zice nimic de Popică, înclin să cred că nu-i Popică. Mai degrabă unul pe care îl rod rivalităţi mai vechi, altfel nu s-ar explica aducerea în discuţie a lui Gabi, total deplasată. Iar dacă eu nu concep să pierd, de ce oare îmi fac deliberat viaţa grea la alegeri? Ar fi destule de spus, dar asta ar însemna să bag prea mult în seamă un anonim.

    RăspundețiȘtergere
  28. într-un fel, omu are dreptate, că și eu mă recunosc destul de greu pe teren. culmea e că după nu mai am nici o străbatere, dar asta după ce am sărit calul. o să-l rog pe Luci să stea cu gura pe mine.

    Steaua a scăpat de rușine, da am impresia că nu toată lumea se bucură. Vasea, în schimb, dă din coadă...

    RăspundețiȘtergere
  29. Gabita,ai bagat tu ceva cu suspendarea si s-a potrivit.
    Sunt fericit si ma simt bine!asa cum ar trebui sa fie toti iubitorii fotbalului pentru Steaua!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ca sa ma fac inteles sant bine stiute momentele cand Gabi il monta pe Mitica sa vorbeasca in locul lui atunci cand nu ii convenea ceva. La Gabita e altceva pentru ca nu ii place sa piarda si se supara atunci cand o pateste,pe el sau pe cei din echipa lui si devine patimas.Despre restul poate mai incolo.

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonimule,de ce nu te deconspiri?!? E mult mai fair-play!
    In alta "dezordine" de idei ,credeam ca dupa decizia favorabila primita de la UEFA,stelistii vor manca iarba in meciul amical cu Videoton;da de unde,o delasare totala...

    RăspundețiȘtergere
  32. Au mancat iarba, in loc sa joace fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ma bag si eu in discutie, desi nu m-a intrebat nimeni iar subiectul pare a se fi epuizat de cateva comentarii incoace. Grupul care joaca vineri are foarte multe avantaje - mentionez aici doar seriozitatea si longevitatea, desi sunt mult mai multe - dar si un foarte mare minus, care anuleaza cam tot. Majoritatea stiti probabil ca fac parte din comisia de organizare a doua campionate de minifotbal (Bucuresti si Otopeni), dar va dau cuvantul meu ca in cinci ani nu am vazut asa scandaluri si urlete decat la o singura echipa, din cele peste 100, formata din personaje extrem de dubioase. Iar ei macar urlau ca erau convinsi ca sunt furati, nu doar de dragul de a-si auzi glasul care nu are voie sa rasune in fata sotiei sau a celorlalti apropiati, asa ca este pastrat pentru colegii de teren.

    Eu vin si o sa vin in continuare cu mare placere, dar strict pentru fotbal, deoarece atmosfera nu-mi produce nicio senzatie pozitiva. Ati renuntat la Mese pentru ca facea atmosfera? Corect, asa era. Ia analizati acum: cei care fac atmosfera acum sunt, oare, departe? Am reinceput sa vin de doua saptamani si deja am fost martor la impingeri si niste lovituri, care cred ca ar fi degenerat daca nu interveneam in acel moment. Nu e o amenintare, dar lumea va evita sa mai vina in curand, si ma refer aici la posibilii jucatori noi.

    Despre injuraturi: ele exista pentru degajarea unei stari tensionate. Poti sa-ti trimiti coechipierul intr-o pula care dureaza 3-5 secunde, dar in momentul cand incepi cu „Baaaaa, puuula baaaaa, esti proooost baaaa etc.” si o tii asa doua minute, nu vrei decat sa insulti si demonstrezi ca atat se poate.

    Intrebare, in cazul in care ma mai primiti. Tatal meu spiritual lipseste acum vineri, asa ca puteti, va rog, sa-mi spuneti si mie la ce ora si unde sa vin?

    Robert

    RăspundețiȘtergere
  34. Ma bag si eu, desi nu mai cunosc foarte bine ”femomenul” in faza lui actuala. Lucica a avut aceeasi ”revelatie” pe care am exprimat-o si eu in partea I-a a cronicii din 16.09.2012, intitulata ”Efectul cuvintelor si -Fratii Costea”. Am recit cu aceasta ocazie acel articol. Am spus-o de mai multe ori, dar nu aveam dovada. Buba manifestarilor de acest gen nu era rivalitatea sportiva dintre pinguini si pelicanii. Cauza este alta, ceva mai greu de explicat, dar nu imposibil. Nu doresc sa fac gargara cu parerile mele, nu ajuta la nimic, dovada ca de la acel articol si pana acum se pare ca nu s-a petrecut nimic pozitiv legat de problema.
    Ce e de facut? Asta e problema. Avem capacitatea sa ne analizam propriul comportament si sa ne strunim cu mintea primele impulsuri sau reactii primare, care intr-o forma sau alta exista in fiecare dintre noi?

    RăspundețiȘtergere
  35. Bine ai venit printre "comentatori", Robert!
    La 15,30 incepe joaca;de regula, ne vedem la Agronomie,dar daca se intampla ca vinerea trecuta,ne mutam pe Tineretului. Noteaza telefonul lui Razvan-Motanu:0722458270;el se ocupa cu mobilizarea...

    RăspundețiȘtergere
  36. Sorana Cirstea pierde lamentabil in fata lui Giorgi din Italia.

    RăspundețiȘtergere
  37. un Wimbledon de tot respectul. Nadal, Federer și Șarapova o fură de la jucători clasați dincolo de prima sută.
    cât despre Sorana Cîrstea, să mă ierte puritanii de pe aici, dar a rămas aceeași vițică. favorită clară, (italianca cu care juca, locul 93 în lume, avea cotă peste 4 la victorie) conduce de fiecare dată, dar o fură lamentabil.

    băi Bulică, ai permisiunea mea să-mi popularizezi telefonul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le Buloi,scuze, dar am zis sa ajutam pe fiul tatalui spiritual...

      Ștergere
  38. Nici să-i idealizăm pe alţii ca să dea bine comparaţia nu e ok. La competiţia aia nu se înjură? O, da! Nu numai că lumea înjură, dar se şi bate, se umple de sânge şi de copci! Nu ca generalizare, dar s-a întâmplat, şi nu o dată. Iar Mese nu a fost repudiat pt atmosferă, asta făcea dintotdeauna, ci pentru că a depăşit un prag, luând la şuturi un jucător căzut.
    Aici, la noi, tensiunea nu e neapărat legată de fotbal, unii nu mai pot trece uşor peste unele chestiuni, după ani şi ani de zile în care se tot repetă.

    RăspundețiȘtergere
  39. "Raul" este in noi,dar nu e asa mare cum il vad unii...
    Hai sa incurajam reusita fiecaruia(fie coechipier,fie partener de intrecere)si sa nu mai comentam cu rautate greselile.Oare este posibil? Eu zic ca DA!Hai sa incercam.

    RăspundețiȘtergere
  40. @Gabita: Nu mai raspunde doar de dragul de a raspunde. Acolo iti permiti sa urli pana ti se subtiaza vocea? Nu, pentru ca te faci si de cacat. Si nu-i mai apara pe cei care fac atmosfera: nu-mi spune mie ca un om normal poate urla 5-10 minute incontinuu pentru un aut sau mai stiu eu ce din alte motive. Aici sunt oameni care se stiu de ani de zile si care au si depasit o anumita varsta. Exemplul pe care l-am dat, si pe care sunt sigur ca de fapt l-ai inteles, este ca nu am vazut in campionat decat un grup de oameni care sa urle la fel de mult ca aici si sa o faca saptamanal, indiferent daca au sau nu motiv.

    Propunere: Catalin (daca arbitreaza) sau coechipierii celui cu pricina sa il elimine 5 minute de pe teren cand intrece masura.

    @Vasea: „Raul” e si in mine, dar Gonzalez!

    Robert

    RăspundețiȘtergere
  41. Robert, dar ce superior te exprimi! Eu pot să-ţi răspund şi de drag, dar de dragul tău. Iar în momentul ăsta nu-mi eşti suficient de drag ca să tac! La tine la competiţie e mult mai rău, fie că ţip eu, fie că nu. Până şi echipa mea, care nu e recalcitrantă, a luat cartonaş roşu pentru injurii, iar altădată au fost doar injurii, fără cartonaşe. Ţi-aş da aici nume de câte unii de la alte echipe care stau numai cu aia în gură tot meciul, dar mi-e să nu iasă la căutare pe google. Iar acolo încă se mai cenzurează că e competiţie, există arbitri şi îşi iau suspendări. Oare cum s-or comporta ăia cu suspendări de 5-7 etape suspendare pe maidan? Că aşa se pune că jucăm noi, pe maidan, chiar dacă e sintetic.

    RăspundețiȘtergere
  42. Scuze, m-am repetat cu "suspendarea". Şi să ştii că dacă eu mă cenzurez acolo, n-o fac pentru că m-aş face de căcat. De ce, în faţa cărui public elevat?! Când am avut motive, acum câteva ediţii, am ţipat şi înjurat. Ca la fotbal, când te simţi nedreptăţit. Dacă nu ştii la ce mă refer, o să-ţi amintesc verbal, tot ca să nu dau nume.
    Iar problema la noi nu cred că sunt neapărat înjurăturile, că nici unul dintre noi nu vine de la pension, ci reproşurile.

    RăspundețiȘtergere
  43. Scuze ca m-am bagat in discutie, nu stiu unde mi-o fi fost capul. Mult succes.

    Robert

    RăspundețiȘtergere
  44. Bebe moralizatorul27 iun. 2013, 19:00:00

    Am avut un comentariu acum o vreme in care am dezavuat modul de a se manifesta al
    unora dintre noi Nu ma refeream la faptul ca se facea un repros in mod civilizat, ceea ce
    mi se pare omeneste, (sincer sa fiu, la rece regretand, si mie mi s-a intamplat sa reprosez unui coechipier o degajare peste gard cand nici nu era atacat, sau o degajare
    in corner cand era cu fata la poarta adversa) dar nu cred ca poate spune cineva ca l-am
    agresat verbal primul. Pornind de la premiza ca nimeni nu te faulteaza intentionat e bine
    sa te controlezi cum reactionezi, mai ales ca unii nu realizeaza ca nu mai potentialul de mai demult si prin stilul de joc cauta faultul. Ca o concluzie eu consider ca atata timp cat eu nu injur pe nimeni nici altii nu au dreptul sa ma injure! (idealist nu).

    RăspundețiȘtergere
  45. GABI-veteranul,multa sanatate! Asteptam vesti bune de la tine si sa ne faci o vizita intr'o vineri.

    RăspundețiȘtergere
  46. Vasea, ce-ai patit?
    Apropos: azi stai in poarta , ca am un deget taiat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da unde l-ai bagat? pe dansul,adica degetul?!?
      De stat,stau in poarta,dar asta nu inseamna ca si apar ceva;poate de muste sa ma apar.

      Ștergere
  47. Doctor de fraieri28 iun. 2013, 10:11:00

    Lucica, sugeti-l si iti trece!

    RăspundețiȘtergere
  48. Pana la urma,in Cupa Confederatiilor,se va juca finala de vis Brazilia-Spania!

    RăspundețiȘtergere
  49. Pentru Gabi(mare), Tavi, Cata, Gica, Nicu, si alti absenti:


    "Atunci cand ai promis ca vii

    Mi-am pus camasa de nylon

    Aceea cu pasmanterii,

    Si-n suflet inca un zorzon.



    Ma lustruisem, ma lustruisem, ma lustruisem pe bombeu

    Paseam atent, paseam atent, paseam atent sa nu ma sfarm;

    Miscandu-ma, miscandu-ma, miscandu-ma destul de greu;

    Infipt in blugi, infipt in blugi, infipt in blugii bleu jandarm.



    Peste rabdari te-am asteptat,

    Incins de-un patos urias,

    Sa-ti darui moftul preferat

    Si-o trotineta cu atas.



    Ma lustruisem, ma lustruisem, ma lustruisem pe bombeu

    Paseam atent, paseam atent, paseam atent sa nu ma sfarm;

    Miscandu-ma, miscandu-ma, miscandu-ma destul de greu;

    Infipt in blugi, infipt in blugi, infipt in blugii bleu jandarm.



    Dar n-ai sosit nici mai apoi

    Incat, de-a binelea posac,

    Mi-am procurat tigari de foi

    Si le-am topit cu basamac.



    Ma lustruisem, ma lustruisem, ma lustruisem pe bombeu

    Paseam atent, paseam atent, paseam atent sa nu ma sfarm;

    Miscandu-ma, miscandu-ma, miscandu-ma destul de greu;

    Infipt in blugi, infipt in blugi, infipt in blugii bleu jandarm.



    Vezi tu, acum la mine in piept

    Se zbat suspinele fierbinti,

    Si n-am habar ce mai astept

    In lumea in care tu ma minti.



    Ma lustruisem, ma lustruisem, ma lustruisem pe bombeu
    Paseam atent, paseam atent, paseam atent sa nu ma sfarm;
    Miscandu-ma, miscandu-ma, miscandu-ma destul de greu;
    Infipt in blugi, infipt in blugi, infipt in blugiï bleu jandarm."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo poete L.,dar te-ai lustruit cam mult infipt in blugi!

      Ștergere
  50. Pentru cei interesati: - Pasarea Colibri - Florian Pitis, Mircea Vintila.

    RăspundețiȘtergere