sâmbătă, 11 mai 2013

Cadoul otravit;o victorie la limita

          O noua vinere placuta,cu soare,spre 30 de grade,dar cu o prezenta la limita pentru a porni meciul pe sinteticul mic.
          Deci,un cinci la cinci format din:
          Echipa A. Gabita(fiind accidentat a evoluat tot meciul numai in poarta),Razvan,Stelica, Mitica si
                          nerefacutul Vasea.
          Echipa B. Lucica,Paul, Bebe, Cristi-g. si Popica
          Intalnirea incepe in tromba cu doua bobite marcate de "marele si inegalabilul" capitan Mitica, apoi Bebe inscrie un gol frumos cu stangul de pe partea stanga(el jucand de regula pe partea dreapta),pe coltul scurt,mingea trecand printre portar si bara, se face 2 la 2, echipa A se desprinde la 4-2,apoi 6-4 si 8 la 6, avand tot timpul un avans de cel putin doua goluri.
          Acest scor de 8-6 s-a mentinut mai mult de o jumatate de ora, cu ratari de ambele parti,mai ales din partea echipei A. S-a ajuns la 9-7 cand Gabita i-a facut un cadou lui Paul, invitandu-l sa inscrie un gol,ceea ce a si facut.Nu stiu daca Gabita s-a gandit la asta,insa eu consider ca a fost un "cadou otravit", sa se bucure si Paul,avand in vedere ce s-a intamplat seara cu febletea lui,Dinamo!( In paranteza fie spus,pacat ca acest derbi a avut si o parte urata pe langa aspectele frumoase. A fost pentru prima data cand derbiul dintre Steaua si Dinamo s-a disputat cand campioana era deja stiuta; Steaua a obtinut a cincea victorie consecutiva,record in derbi; o parte a fanilor dinamovisti a avut un comportamnt huliganic,pe cand cei mai multi au facut spectacol in tribune,cantand si dansand;destul de multi jucatori dinamovisti au avut intrari foarte dure,unele criminale; doi dintre noii purtatori de mustata vor sta o perioada pe tusa
 din cauza accidentarilor suferite.)
           Dar sa revenim  la "oile noastre".Dupa golul lui Paulica fara frica,in sfarsit,ma hotarasc si eu sa sutez la poarta,Lucica respinge cu piciorul si Popica,aflat in propriul careu,mangaie basica cu mana ,hent careu, executa Mitica(in loc sa-mi ofere mie aceasta onoare pentru ca eu am scos penaltiul) si,si, bineinteles,ca rateaza,meciul incheindu-se cu scorul de 9-8 in favoarea echipei A.
           Pentru invingatori au marcat: Mitica 5g.,Stelica 2g., Razvan 1g. si cu voia dumneavoastra, Vasea-una bucata care de abia a ajuns in poarta. Oricum, am fost aspru criticat de maestrul Mitica si, mai putin, de amigo Motanel.
           Pentru invinsi au inscris: Paul 1g., Bebe 1g. si celelalte 6 babaroase au fost marcate de(cred) Popica 2g. si Cristi 4g.
          La indemnul Motanului, m-am mobilizat exemplar ca sa duc la bun sfarsit aceasta cronica,pe care de fapt trebuia s-o scrie el,cu mult mai mult talent decat am facut-o eu. Asta e!    

32 de comentarii:

  1. Vasea, ai inceput sa-ti lasi amprenta pe rezultate. Echipa in care joci, castiga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VASEA-profundul11 mai 2013, 19:40:00

      Cam asa este Tavi,important este sa te duci la echipa care te accepta de buna voie si nesilita de nimeni si s-o faci cu placere,fara mofturi! Ah, ce filosofie absconsa contine fraza de mai sus!

      Ștergere
    2. Cam asa e, din cate imi amintesc si eu.
      In atare situatie Vasea, ar cam trebui sa-ti lasi mustata. Nu crezi?

      Ștergere
  2. Mustata are si Mitica dar el poarta si chelie cu freza pe stanga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta mi-a luat-o inainte la mustata, cu mustata. Ce ritm au vremurile, d-le!

      Ștergere
  3. M-am dezlantuit.
    Cred ca asta e primul gol al lui Bebitu dupa...nici nu-mi mai amintesc de cat timp. Bag seama ca "l-a facut" pe Gabita. Asta o s-o tin minte.

    RăspundețiȘtergere
  4. îl las pe Gabiță vă povestească despre "vizionarea" meciului Dinamo-Steaua, că a fost foarte interesantă. între timp remarca alți cretini patentați (după Srsenal de acum doi ani) City, care e făcută de niște desculți și pierde cupa în minutul 92!

    RăspundețiȘtergere
  5. N-a fost nici un cadou, a fost o provocare! Paul era la mijlocul terenului, iar eu am avansat pe linia careului provocându-l la lob. Mai întâi i-am făcut semn cu ambele mâini, ca să mă vadă, apoi a trebuit să fac muncă de psiholog cu el, fiindcă nu avea încredere că poate reuşi. Când în sfârşit s-a hotărât, a şutat nu numai cu boltă, dar şi covrig!

    RăspundețiȘtergere
  6. În prima parte a meciului am luat şi vreo două goluri parabile, Paul chiar mă întreba cât îl costă şi pe el un gol ca alea. Uite că i-am oferit prilejul unui gol din execuţie şi n-a sărit cu nimic! :) Dar m-am scos în perioada aia în care scorul a îngheţat, am avut cel puţin 3 situaţii de unu contra unu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cât despre "vizionare" (de ce-o fi pus Motanu ghilimele?!) n-am prea multe de spus, din moment ce s-a plecat înainte ca meciul să se termine! Ceea ce contează e că dimineaţa m-am trezit că am şi de mâncat şi de băut! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Francisc al doilea12 mai 2013, 11:18:00

    Pai atunci Gabita puteai sa il inviti pe Mitica la masa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca urmaresti retroactiv meciurile mele din ultimul timp o sa constati ca am mai
    "performat" goluri chiar acum o saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  10. Apropo de Mitică, am ajuns la vorba lui: "fără puşti, Mitică e number one"! :)
    A, şi o fază tare în debutul meciului, i-am zis lui Vasea s-o ţină minte pentru cronică, dar văd că el scrie pe prietenii! Mitică îi pune lui Motanu o minge pe tavă în faţa porţii, dar acesta luftează şi... cade în fund :)) Aplauze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabita,am uitat,ca de altfel si alte faze,ce sa faci,deh,varsta isi spune cuvantul!
      De aia e bine ca fiecare sa vina cu adaugiri,completari etc.

      Ștergere
  11. Imprumut(corectie la destele cotonoage).

    RăspundețiȘtergere
  12. O bere pentru calul meu si ce ramane pentru Mitica!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mitica tin sa te felicit pentru jocul prestat:)iar daca tu ai fost cel mai bun de pe teren at. ai grija, vineri vin si eu.Tin minte o celebra replica de-a ta ,,Joc cu voi cu spatele'', ma gandesc ca vineri sa revin si sa joc intr-un picior. Contra ta am sanse foarte mari, cu restul sunt sigur ca nu pot sa tin pasul ;)). Vineri daca nu am predare sigur vin sa va vad:). O zi superba va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte buna prestatia lui BB ca portar, drept pentru care-l voi propune titular.Cu aceasta ocazie va primi ca cadou manusile mele, manusi cu care strabunii mei s-au luptat cu romanii, turcii, tatarii, etc. pana la Mitica incoace.

    RăspundețiȘtergere
  15. Luci, să-mi amintești să-ți fac cadou o pereche de papanele. Poa să le folosească și Băsilică, că sunt cu două degete.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pana la urma tot Mitica ramane vedeta. Toti vorbesc numai de el.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mitica este diva,iar ceilalti il invidiaza.

    RăspundețiȘtergere
  18. Breaking News: Mitică s-ar putea să nu apară vineri, după ce a citit ce-a scris Cătălin...

    RăspundețiȘtergere
  19. Inseamna ca nu mai vine nici Catalin , pentru ca-si pierde interesul.

    RăspundețiȘtergere
  20. Atunci înseamnă că vine din nou Mitică...

    RăspundețiȘtergere
  21. Cum o dai,cum o cotesti,fara Mitica nu se poate!
    Mitica e`n toate,precum partidul(PCR)odinioara.
    Mare bulan mai are si Chelsea asta...

    RăspundețiȘtergere
  22. Care veniţi la teren cu maşina aveţi grijă că va trebui să ocoliţi pe la sere, poate chiar se va intra pe poarta cu barieră fiindcă e expoziţie florală în Agronomie.

    În competiţie am bătut cu 3-1 o echipă alunecoasă, Mihai (cu capul spart!) a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale lui. Mai avem două partide cu locurile 9 şi 10, dacă luăm 4 puncte încheiem pe podium şi mergem la turneul final de Cupa României de la Piatra Neamţ. Hai că se poate!

    RăspundețiȘtergere
  23. Rrrrromâniaaa!!! Cezarrrrrouatuuuuu!!! Superbă rochia, Cezărică! Poop! :)))

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc pentru informatiile auto.

    RăspundețiȘtergere
  25. Astăzi se pare că va fi vremea perfectă! Cei care vin pe jos sunt rugaţi să mărească pasul în dreptul expoziţiei florale, altfel se vor transforma şi ei în plante decorative la teren.

    RăspundețiȘtergere