marți, 19 iunie 2012

Telegrafic


Ce paradox! Continuitatea meciurilor să fie mai sigură decât redactarea cronicilor aferente acestora? Era cât pe ce să se întâmple aşa, căci, vineri 15.06.2012, din cei patru cronicari, doar unul singur a fost prezent la meci, dar si acesta abia după ora 16.  Unde erau ceilalţi? Păi unul la muncă-motănelul, altul la bal-Găbiţă şi celălalt la spital (Vasea). Încurcate sunt căile Domnului. Câtă diversitate!? Dar ce păcat că acestă constatare consemnează în fapt şi momentele atât de grele prin care bravul nostru Sile trebuie să le trecă pe patul spitalului, în urma unui accident stupid, care se putea termina şi mai rău. Păţania pelicanului-universal poate fi un avertisment, căci, sub o formă sau alta, în orice clipă şi pe neaşteptate, destinul ne poate surprinde existenţa cu evenimente urâte. Dar să nu dramatizăm, deoarece aşa cum îl ştim noi, Sile e o nucă tare şi cu siguranţă se va reface mult mai repede decăt  spun prognozele medicale şi va revenii în forţă pe terenul din Agronomie.
Echipele :
PelicaniiBalaurul, Popicu, Bebe, Tudor, Gigi, revenit după vreo 5 absente nemotivate si Tavi (din minutul 31) ,
Pinguinii –  Lucian, Gaby, Stelica,  Mitică şi Ely .
După cum se poate observa  , în afara celor trei cronicari-jucatori, s-au consemnat o sumedenie de alte absenţe, cu precădere din tabăra pelicanilor. Cătă, vărul Dănuţ, chiar şi Claudiu, pentru că prin venirea lui, Ely ar fi fost distribuit la pelicani.
Scorul final a fost , să zicem,  12-9 pentru pinguini. Daca sunt informaţii mai precise referitoare la scor, va rog să consemnati cele de mai sus la erată. Oricum, în atare condiţii, victoria îmblăniţilor nu poate fi pusă la îndoială. Las pe seama comentatorilor plăcerea nominalizării autorilor de goluri și a completarii cu alte detalii referitoare la cele intamplate pe teren.  
După plecarea lui Tudor s-au făcut alegeri şi s-a jucat un nou meci. Ei au învins !!!   

35 de comentarii:

  1. Daca n-a venit Gabita, o serie de vedete s-au dat lovite. Ii astept cu certificate medicale, altfel o sa le rup cate un picior; de la gat in jos.
    Certificatele de handicapat nu sunt acceptate; handicapatii au fost bine primiti si vineri, deci nu exista aceasta scuza...
    L.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-ai precizat in ce echipa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scorul adevarat al acestui meci a fost 13-5,iar la acest scor Gica a cerut incheierea jocului.S-au facut alegeri pentru un joc amical la care scorul nu a mai avut nici o importanta.
    In meciul principal, au marcat pentru Pinguini:Ely (cele mai multe),Gaby, Mitica Si Stelica, iar pentru Pelicani:Tudor, Tavi si probabil Gica.Meciul s-a desfasurat la o singura poarta, in cea mai mare parte, scorul a luat proportii ajungand la un moment dat 11-3. La acest scor a inceput o targuiala pentru un gol si s-a ajuns in final la 13-5.
    De remarcat ca in acest meci Pinguinii au evoluat cu un om in minus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scorul adevarat a fost 13-5 pentru Pinguini.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate imi dau seama domnul Lucian vorbeste din proprie experienta cand se refera la handicapati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mitica,ce sa faca si el,a aburit la echipe si degeaba se infoaie Gabi ca au jucat in cinci cand la pelicani i-au dat pe Bebe si pe Gigi la doua sute de kile

    RăspundețiȘtergere
  7. motanu despre Sile19 iun. 2012, 17:51:00

    caraghiosu se pare că se simte mai bine, a început să şi umble. problema a rămas la gât şi, dacă totul e ok, s-ar putea să-l externeze. oricum, în trei luni îl aduc înapoi la fotbal, poate aşa mă cinsteşte şi pe mine cineva.

    RăspundețiȘtergere
  8. motanu despre meci19 iun. 2012, 17:57:00

    discutam şi cu ăla mic, Mitică şi-a făcut de cap cu echipele, dacă-l lua şi pe Marinică era tacâmul complet. n-aş vorbi însă urât despre Gică, aşa că aviz amatorilor...

    n-am ce face şi mă bag la pariuri la tenis femenin, Wozniaki cu o americancă. îi ia aia primul set, face viţica break în al doilea şi merg pe ea, cotă 1,6 la meci. ia setul doi, cu chiu cu vai, după ce a avut 6-3 în tie-break, după care o fură. altă variantă era să mă bag la Iankovici, favorită şi ea după ce a luat setul 2, dar şi acolo cotizam. poate ne scoatem cu fotbalul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bebe si cu Gigi au fost prea buni pentru pelicani.Gigi ia date pase de gol lui Tavi, iar tu inteleptule (Popicu) ai avut o minge si te-ai impiedicat de ea.A fost o faza de cascadorii rasului.Nimeni nu era prin preajma,asa ca Popicu s-a ridicat si l-a apostrofat pe Gigi ca nu se demarca.
    Asa o bataie crancena nu au mai incasat pelicanii de mult.
    La buna vedere.

    RăspundețiȘtergere
  10. motanu nedumerit19 iun. 2012, 19:13:00

    păsăricile astea se pare că au venit la Eastbourne ca să-şi arate chiloţeii. afară, din turul întâi, primele trei favorite,:Radvanska, Kvitova şi văcuţa daneză. Găbiţă, ultima a întrebat de tine. să-i transmit ceva?

    Marinică, aşa ,tati, te împiedicaşi în minge?

    RăspundețiȘtergere
  11. La faza de care vorbește Gabi, prietenii i-au tras heblul lui Geniusînțeleptus și omu a rămas fără curent. În al doilea meci cineva i-a tras preșu și iar a căzut. Nu-l mai țin antretoazele.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragilor, ce va mirati atata! De asta e unic PeleCanul nostru rebel.
    Altfel, daca scadem golurile expelicanului Ely, invingatorii de vineri numarau pe degetele de la o mana cu patru degete reusitele pinguinilor get-beget. Si atunci? Cate goluri au dat expinguinii de la noi? Gigi va intra in regimul lui de joc abia dupa doua, trei etape. Ce rezulta pana la urma? Simplu, tot pelicanii au fost mai buni. Au fost si generosi. Unii dintre ei i-au facut fericiti pe cativa pinguini dornici si ei de succese.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tavi daca intra intr-o groapa cu cacat, el spune ca a intrat intr-un butoi cu miere.

    RăspundețiȘtergere
  14. Lucica,cum mai merge leusteanul?

    RăspundețiȘtergere
  15. Curiosule, pen că-mi ești simpatic(ți-ai dracului de simpatici - vorba lui Mitouche Dragomir), și numai și numai pentru tine, îți dau gratis informația : dacă vrei să știi cum merge leușteanul uită-te-n oglindă.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cam mare diferenţa între cronică şi realitate, totuşi. Iar junele Ely nu a fost pelican decât conjunctural, iniţial el a venit ca să aducă media de vârstă a pinguinilor mai aproape de a pelicanilor. În cazuri ca astea, cu un singur puşti la apel, echipa în care joacă are avantaj din start.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vinerea trecută trebuia să plătesc şi terenul pentru încă 5 săptămâni, dar am vorbit să mă amâne pt. vinerea asta. Nu prea sunt în bani dar trebuie să mă descurc, că următoarele două vineri sunt în turul ţării cu minifotbalul. A, şi vineri n-o să pot sta la bere fiindcă are serbare fi-miu! Deci abia vineri 13 iulie va fi cu noroc pentru mine, cu prestaţie completă! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Oau, ce reactie la comentariu! Sunt mult mai destins acum, ba chiar satisfacut. Un prostovan incrancenat a muscat din momeala textului meu si si-a aratat arama. Deci avem asa ceva printre noi. Ha, ha, ha.

    RăspundețiȘtergere
  19. Popicule, m-ai pîrît Motanului! Dacă vrei să te iert, dă-i o bastîrcă, să-și mai ude blana scorojită de arșiță, că a căzut pradă exploatării nemiloase a unui regim burghezo-moșieresc local și nu știu cînd o să mai scape să se dedulcească la o berică post bășică.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  20. motanu către Luci20 iun. 2012, 17:54:00

    ştiu că vrei să mă cinsteşti, da mai sunt şi alţii la coadă. dacă vrei să te bag în faţă, sări cu ceva... apropo, cum ziceai că merge leuşteanul?

    RăspundețiȘtergere
  21. Marinica nu vine la meci ca la muscat vnerea trecuta mingea sacuma i e frica sa iasa din casa. Numai doarme nici noaptea asa ca a-ti scapat de el e Mitica campion

    RăspundețiȘtergere
  22. Ajutati-i pe milogi21 iun. 2012, 12:06:00

    Tavi vezi-ti de zacusca ta si lasa fotbalul pentru cei care se pricep!Si asa Lucica si Motanu nu vin ca i-am angajat cu ziua.Pe Mitica l-am refuzat ca baga cu zvastul.

    RăspundețiȘtergere
  23. Priceputule, nu-ți mai lega adidașii între ei, că d-aia cazi în nas.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  24. Bai Tavi, neputinta ta o ascunzi in cuvinte. Oare te lauda cineva dintre pelicani pentru jocul tau de glezne?

    RăspundețiȘtergere
  25. Ajutati-i pe milogi21 iun. 2012, 14:48:00

    Lucica,uite la Motanu cum munceste si nu mai trage chiulul.Ti-am dat sa mananci sa bei,tigari pentru acasa si acuma stai tolanit la umbra.Bisti la sapa!!!
    Tavi,nu rade ca urmezi tu!

    RăspundețiȘtergere
  26. A aparut un tantar pe blog care inteapa vantul. Macar de-ar intepa mingea asa cum trebuie. Dar si aici o fasaie, se inmoaie, cade ca o placinta. Totusi are ceva incontestabil. In toate situatiile el bazaie si bazaie...si bazaie.

    RăspundețiȘtergere
  27. Băi, mai lăsaţi gargara şi veniţi mâine cu câte un bidon de 5 litri de apă fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  28. mă frec la ochi şi nu-mi vine să cred: s-a lăsat ăsta mic de băutură şi-acuma nu-i mai ajunge apa!?!
    dacă ăla cu milogii are gura spurcată şi nu servesc mâine nimic nu-l mai scapă de mânia mea.

    RăspundețiȘtergere
  29. Tavi, bai conopida decat sa vii la patru mai bine nu mai vii deloc.Si asa incurci lumea!

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu m-am mai uitat pe fereastra deoarece mi se topea inghetata. In schimb apa minerala, inghetata in congelator, nu vrea deloc sa-si revina la starea lichida. Deci, pe medie stam bine. Asadar cu sepcutele pregatite, ne vedem dupa 14,30 . Vin (apa era mai buna) cu mine Cata si Danut. Vasea va fi doar cu gandul la noi. Asijderea si noi fata de el.

    RăspundețiȘtergere
  31. Ma suparam ingrozitor la o convocare facuta cu putin rafinament, de genul: "Tavi, bai super vedeta, decat sa vii la patru, mai bine vino la cinci, ca e mai racoare, atunci sigur vei fi remarcat!". Dar la asa o fasaiala de chemare, chiar am sa vin la timp.

    RăspundețiȘtergere
  32. Bine, domnule Tavi vino la sase si intreaba de noi!

    RăspundețiȘtergere
  33. Acum e prea tarziu! Am plecat !

    RăspundețiȘtergere