duminică, 15 mai 2011

Sesam , deschide-te ... odată !

Vă amintiţi de Ali-Baba, personajul pitoresc din “o mie şi una de nopţi”, care a reuşit să deschidă intrarea ferecată a peşterii în care cei 40 de hoţi aveau ascunse comorile furate. Formula lui magică nu s-a potrivit de niciun fel porţii străjuită de dl. Somnorilă Lucian . A mai trecut astfel o etapă, a treia consecutivă, în care pelicanii nu reuşesc să găsească modalitatea sportivă , cifrul sau cuvântul cheie care să permită accesul doamnei mingi dincolo de linia porţii pinguine. Şuturile, devierile, loviturile de cap, combinaţiile scurte cu tentative de finalizare din apropiere, ajutorul autogolghetărilor pinguini, formule de genul 666, Becks, chiflă+chiftea+gogoşar+pelin, nimic, nimic, nimic nu s-a potrivit. Şi astfel, cu tot jocul bun, pe alocuri strălucitor, prestat de pelicani, aceştia nu reuşesc de 5 etape să guste din fructul victoriei . Patru înfrângeri şi un egal (0-0), cel de vineri, au dus la echilibrarea perfectă a bilanţului general al confruntărilor dintre pelicani şi pinguini. Nu contestăm eforturile şi ambiţia pinguinilor de a revenii în joc, ca să spunem aşa, dar nu se poate trece cu vederea nici pasa neagră şi neîntreruptă în care neşansa a pus stăpânire în ultima vreme pe tot ce întreprinde atacul pelican. Mai mult decât atât, echipa solară, aflată în penumbra finalului de april şi a începutului lunii mai, a pierdut pentru o bună perioadă de timp pe cel mai valoros component al ei. CătălinF16 s-a reaccidentat la genunchiul stâng într-un meci din cadrul altei competiţii ce îşi derulează întrecerea joia. Pierdere imensă care nu ştiu cum va putea fi compensată în viitor.

Aşadar vineri 13 mai 2011, după câteva interfeţe de moment, s-au consemnat următoarele formule de echipe :

Pinguinii : Lucian, Bebe, Motanu, Gaby, Nelu, Găbiţă, Mitică, Gigel şi ….Vasea.

Pelicanii : Balaurul, Virgil, Mircea, Şorţuleţ, MihaiS, Traian, Popi, Cristi, TVR-Tudor şi proaspăta achiziţie neaCoreea(nu) - ca de obicei, în partea a doua a jocului, Tudor a plecat la datorie şi astfel s-a restabilit egalitatea numerică.

Prima parte a meciului s-a derulat într-un echilibru evident. Pelicanii, beneficiind de un om în plus precum şi de forma bună arătată de Tudor şi Cristi, au reuşit să acopere bine mijlocul terenului asigurând în acest mod şi suportul pentru susţinerea unor acţiuni de atac cu grad ridicat de pericol pentru poarta pinguină. Cu ajutorul şi a celorlalţi doi înaintaşi, Popi şi MihaiS, mingea a tamponat de vreo trei ori barele porţii, iar Lucian, fie că a vrut, fie că s-a întâmplat, a scos la un moment dat, într-o singură fază, două şuturi puternice şi bine plasate, situaţie care a întărit sentimentul pelicanilor că într-adevăr nu mai e nimic de făcut împotriva destinului. După plecarea lui Tudor şi fără un fotbalist de talia lui Cătă, care să facă jocul în toate compartimentele, pelicanii au fost obligaţi să schimbe tactica. Au cedat mijlocul terenului, s-au baricadat în apărare, iar atunci cănd au avut posibilitatea au şarjat pe contraatac. În atare situaţie, adevărata măsură a ambiţiei cu care aceştia s-au luptat a ieşit în evidenţă în apărare. Omul meciului a fost Balaurul, cu intervenţii providenţiale atât cât a stat în poartă şi cu un aport decisiv în centrul apărării pe durata întregii reprize a doua atunci când pinguinii s-au năpustit în atac pentru a forţa a cincea victorie. Mircea a făcut cel mai bun meci al său. Se observă o certă creştere a formei sportive cât şi a încrederii în propriile lui forţe. Integrarea acestuia în jocul de ansamblu al pelicanilor nu mai lasă loc la îndoieli. Succes amice. Virgil a dovedit pentru a câta oară că este unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta pe care i-a avut în ultimul timp lotul pelican. MihaiS, Popi şi Şorţuleţ au format o subgrupă despre care nu se poate spune că a ieşit în evidenţă cu ceva special, dar care a făcut acele lucruri “nevăzute” dar atât de utile şi necesare jocului unei echipe. În fine nea Coreea(nu), la prima evoluţie într-o echipă de aşa calibru, precum cea a pelicanilor, a avut o evoluţie promiţătoare şi la efortul mare depus avem presimţirea că toată săptămâna următoare o să-l pască o febră musculară cum de mult nu a mai avut.

Am lăsat la final evoluţia pinguinilor nu de alta dar favorizându-i soarta nu prea ne mai vine să-i lăudăm sau să-i criticăm. O vom face cu alte ocazii. Despre ei consemnăm pe scurt. Cuplul Gi&a lucrat sub randamentul obişnuit. Gigi a resimţit probabil saltul peste jocul din etapa trecută, iar Găbiţă (Nessie) părea sleit după cocteilul de evenimente sportive, şi nu numai, servit în noaptea abia trecută. Vedeta Mitică, cea care în etapa trecută puncta de două ori în poarta pelicană s-a autodepăşit de această dată (n.r.- reproducere a spuselor unor suporteri pinguini) ratând de trei ori inexplicabil pentru rangul său de căpitan. Chestie de concentrare şi suficienţă după reuşitele din meciul anterior.

În această etapă…nimic despre Milito.

89 de comentarii:

  1. Sper să revină cât mai repede Cătălin. Cu el în teren sunt convins că am fi câștigat joi (am primit gol în ultimul minut!).
    Mitică o fi ratat, dar a avut și ghinion, a avut o bară interioară.
    În puține minute, începe finala turneului de veterani, cu Mihai Tenismanul contra favoritului 2. Am fugit...

    RăspundețiȘtergere
  2. 6-3 primul set. Hai ca se poate!

    RăspundețiȘtergere
  3. 6-0, misiune îndeplinită! Printre noi, juniorii, avem un campion de veterani! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari! Merge o masă tradiţionala şi un vin bun. Vedeţi ca la Curtea de Argeş se prepară un bulz ciobănesc (ţărănesc)cum rar mai găseşti în altă parte. Sunt localuri pe strada principală.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tavi, mai e de muncă, mai are în semifinală și la dublu, plus finala, dacă se califică.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa fie cu spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Va dati seama cum ar fi aratat cronica lui Tavi daca
    Doamne fereste bateau papagalicanii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tineti minte trei cuvinte
    Eu imping jocul inainte

    RăspundețiȘtergere
  9. Deajuns cu gluma sa trec la lucruri mai serioase
    adica pronostice Bye Bye

    RăspundețiȘtergere
  10. Bebe,daca bateam laudam apararea pinguina ca sa reiasa ce efort a depus pentru limitatrea scorului. Ah, daca intra lovitura aia de cap la centrarea senzationala a lui Cristi. Ce de superlative ati fi avut tu si motanu, nu mai vorbesc de Lucian..

    RăspundețiȘtergere
  11. P de la Poetul)15 mai 2011, 19:01:00

    Lui Tavi, ca-i ramasesem dator:

    Daca eu sunt un tip flet
    Si doar rareori istet
    Tu esti pe vecie bleg,
    Si ai burta cu air-bag.


    Lui Mitica, sa priceapa Lucifer:

    Taci Mitica ca un peste
    Si nu stii ce bine faci!
    Sunt asa multi ciumpalaci
    Care se musca de deste
    De suparare, de necaz,
    Ca n-au niciun pic de haz,
    Nu sunt in stare, n-au talent
    Sa scrie ceva pertinent.

    Astept provincia, ha,ha,ha!

    RăspundețiȘtergere
  12. o lecuta de rabdare, ca de abia am aterizat. fac baie si mai vorbim...

    RăspundețiȘtergere
  13. Cand alearga parca merge
    Si cand merge parca sta
    Cand vorbeste parca tace
    Si cand tace bine face.

    Tin sa fie , tin sa fie?

    RăspundețiȘtergere
  14. deocamdata dau meditatii la pariuri. dupa ultima etapa insa, pot reveni la categoria "prostanaci"....

    RăspundețiȘtergere
  15. Avem un motan integralist. Numai campioni pe-aici...

    RăspundețiȘtergere
  16. popi ori era aghezmuit, ori i-a plecat sufleurul in concediu. slabute poeziile...

    RăspundețiȘtergere
  17. Un bucureştean din provincie16 mai 2011, 00:20:00

    Şi-a adus cu greu aminte
    Că e fleţ pe datorie.
    Cine să fie?
    Dacă e puţin cuminte
    Gratis avea-va o bucurie.
    Ce să fie?

    Trei cuvinte vă propun
    Să aflăm ce au în comun.

    "Măscărici","Haplea","Încâlcit".

    N-a fost greu, aţi şi ghicit,
    Este Popi...cel răcit.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sile, desteptarea, ca a bagat pui la "gospodina"!

    RăspundețiȘtergere
  19. Motane, am o veste ( nu stiu daca o fi buna/rea) pentru tine si nu numai: dupa cumplita plictiseala de vineri, cand am avut atata timp la dispozitie, incat am rememorat toata istoria mea la gruparea voastra si mi-am amintit ca , atunci cand am debutat , am fost inrolat de catre capitanul Mitica (pe atunci avea inca prestanta, caci avea pe ce se baza, pe cand acum...) la echipa pelicanilor, unde am trudit mult timp alaturi de Tavi&company, pana cand , tot Mitica , cu flerul lui de armean veros, m-a transferat la pinguini, am luat decizia de a reveni in randul pelicanilor, sa vad daca acolo ma mai plictisesc tot asa. Deci, mi-am smuls radacinile din poarta pinguinilor si-ti las poarta in grija ( stiu ca poti s-o faci) si eu emigrez in tabara pelicana. Sper sa nu va suparati f.tare si nu pentru mult timp. Poate reusesc sa ajung si eu pe la poarta ta, sa-ti dau binete...( stii tu).
    Fara pica - L.

    RăspundețiȘtergere
  20. Behehe, despre alergare, lasa-i pe altii sa vorbeasca. Cat despre vorbit, sa vii cu cineva sa-mi traduca ce bolborosesti.

    Lucifer, stai acolo ca stai bine.Unde mai gasesc un alt ghiorlan, cu care sa ma joc de-a soaricele cu... Motanu ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Bineinteles ca daca pelicanii nu ma primesc,nu voi forta nota.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  22. Unui taran de la Bucuresti

    Sa-i spun ca-i un motan prost,
    Timp pierdut si fara rost.
    Asta toata lumea stie,
    Nu e nicio smecherie.
    Vreau sa il ajut cumva
    Sa-l salt la statura mea.
    Dar ce metoda s-aplic,
    Sa il mai destept un pic ?
    Mi-e tare mila de el,
    De saracul Motanel.

    RăspundețiȘtergere
  23. Lucian te primim cu cifru cu tot. La un moment dat am vrut sa dau cronicii urmatorul titlul: "Lucian, deschide-te...odata!" Telepatie nu alta.

    RăspundețiȘtergere
  24. Supuneti la vot ( majoritatea decide).
    L.

    RăspundețiȘtergere
  25. @TAVI:apropo de"sa apuna Steaua noastra?"
    Da,Steaua va straluci
    Cupa,de va cuceri!
    Cat despre Milito,lasa-l in pace,este in refacere...
    @MOTANU:Felicitari si curaj pt.ca vei castiga concursul de pronosticuri!

    RăspundețiȘtergere
  26. Lucian,minoritatea, daca exista, e singulara. Deci nu conteaza. Esti la noi.
    Daca Milito se reface, echipa ii urmeaza exemplul (vezi mai sus). Steaua va castiga CupaR. Cu toate astea Dinamo, in momentul de fata, nu cred ca e mai slaba decat S.
    Bravo Motane! Sunt multi pizmosi natafleti care se complexeaza in fata succeselor tale.

    RăspundețiȘtergere
  27. Tavi, treci la pinguini!Daca vrei sa joci cu muhaielele, alatura-te lor.Nu-i destul ca te port pe tine in carca, mai aduci alti paraziti ?Du-te,ia-l si pe Mircea, iti mai dau cativa aerieni si-ti faci echipa de cascadorii rasului. De cand faci tu echipa la noi? Sa zici "sarut mana boierule" ca joci.

    RăspundețiȘtergere
  28. Popi=Camila desertului, ii cara pe toti in spate. Se pare ca dl Cristi ti-a suflat locul in echipa. Esti cam primul pe lista de transferuri. Ai promovat frumos in ultima vreme. Poarta-te amabil si cu pinguinii, altminteri...la vatra.

    RăspundețiȘtergere
  29. ca tot vorbeati de pariuri, am avut un pic de bafta ca am prins doua rezultate in minutul 90+5, dar cea de-a treia varianta jucata avea AMBELE rezulate exacte pana in acel minut, iar pe global, fara a fi integralist, castigam totusi 90 de sutimi. nu ma leg, evident, de cei care au prins catania-roma tot in prelungiri, dar sper ca ala mic sa nu fie iar trilu-lilu cand alege meciurile, ca e in stare sa bage nebunii cu cote mari.

    ps: vad ca s-a cam vorbit de mine in lipsa. ma voi ocupa personal...

    RăspundețiȘtergere
  30. @P(rostovanu'): nu-mi stric stilu' deocamdata cu tine, dar cu prima ocazie ai poezie.
    @sile: bag seama ca cam ti-e sete. ia cu apa!
    @tavi:buna aia cu camila. nu stiu insa daca se prinde fraieru'.
    @luci: de ce vrei sa ne parasesti, draga?

    am incercat sa iau legatura si cu ala micu', dar a raspuns secretara...

    RăspundețiȘtergere
  31. Motane, nu va parasesc; schimb numai terenul; altfel, sunt tot pe acolo. Dat stai sa vedem ce decid pelicanii ( gogosaru' nu este exponential pentru ei si nu decide el).
    L.

    RăspundețiȘtergere
  32. Îndrăzneşti să mă faci secretară,motănel?Eu sunt director adjunct.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ciocoflenderilor, daca vreti sa jucati cu Bostanel(Tavi),faceti-va echipa separata. Facem trei echipe si jucam pana la doua goluri.Imi fac si eu echipa mea si sa vedem atunci.Tavi n-are ochi de selectioner si sa joc pentru el si pentru cei pe care-i refuza Mitica si gasca lui,mai bine imi vad de treaba. Ia sa vad daca ghiciti,de ce n-am luat bataie data trecuta, desi am jucat fara Catalin? Raspunsul in interventia viitoare. Acum pa, am treaba, eu fac bani ca doar sunt patron, nu salahor ca voi.

    RăspundețiȘtergere
  34. @Popi: Dacă n-ai realizat că joia trecută am avut meci, răspunsul o să-l afli vinerea asta.

    RăspundețiȘtergere
  35. Un admirator al blogului17 mai 2011, 17:13:00

    Dle Popi sau P, nu mai inteleg nimic, ori camila, ori patron. Bani se castiga in ambele cazuri, dar nu e acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  36. Patron de cămilă. Invers ar fi mai nasol! :)))

    RăspundețiȘtergere
  37. Admiratorule, dupa prosti sunt camila, dupa bani sunt patron.
    Nessie, oare cei cu care ai jucat au realizat ca erai acolo? Dupa locul din clasament, mai bine stateai acasa.

    Si acum dezlegarea enigmei.De ce n-am pierdut vineri? Pentru ca am aruncat balastul peste bord.Ori de cate ori Vasea joaca la voi nu pierdem.Daca-l aruncam si pe Bostanel, castigam la pas.

    Astept intrebari,din orice domeniu.
    Motanel, caut pentru tine un curs rapid de alfabetizare.Te tin la curent, ti-am promis, nu te las.

    RăspundețiȘtergere
  38. @matei:din cate stiu, tu poti fi cel mult un mic hotoman, dupa cum m-ai pacalit vineri. oricum, mi-esti muuuuuuult mai simpatic decat taica-tau, asa ca iti acord revansa: pregateste-te sa jucam fazan pe nume de fete!
    @popi: inspiratia mea a ramas pe tarla, dar n-o sa raman mult timp dator. ai totusi noroc ca te-ai scos cu cateva poezii (nu toate),asa ca am o urma de respect...

    RăspundețiȘtergere
  39. Băi Popi, am lipsit puţin şi iar ai ţinut afişul.
    Bagă la cutiuţă, cămila este "corabia deşertului", adică ceva sinonim cu stoicismul si sacrificiul pentru alţii. Daca te ducea mintea, vedeai că eu am spus axact asta, nu că te-ar călării toţi în calitatea ta de cămilă. Probabil că numai la înţelesul asta din urmă te-a dus mintea. De fapt ce mă miră.
    În problema cealaltă cu Patronul care are bani, să ştii că tot neamul prost aduce în discuţie o chestiune de genul asta când vine vorba despre sine. Un individ din categoria asta nu valorează nici doi bani. Nu-ţi spun cu răutate, dar sentimentul meu este că la modul tău de adresare te cam incluzi în categoria de mai sus. Poţi să ai bani, deşi mă îndoiesc, dacă nu ai şi ceva educaţie, nu zic de carte, totul e degeaba. Rămâi un Patron prost crescut. Apropo, ce practici tu în calitate de patron? Te întreb pentru că la Piaţa Obor toţi tarabagii îşi zic Patron. La fel ăia de la AutoVit.

    RăspundețiȘtergere
  40. i-a cam zis-o Tavi lui Popizdelu. stai sa vezi distractie!

    RăspundețiȘtergere
  41. Uau, câtă subtilitate tactică la faza cu Vasea! Păi dacă se tunde iarba la voi la poartă îl fac golgeter. Pentru echipa noastră, se-nţelege! Ca să nu mă întind prea mult, toţi cei mai scurţi de memorie pot revedea meciul filmat din octombrie, când ne-aţi bătut cu două goluri inventate de Vasea. Parcă îl aud şi acum pe şeful lui Popi (îl ştie el) strigând din poartă: Dacă se mai leagă cineva de Vasea, îl sparg!

    RăspundețiȘtergere
  42. Sau noiembrie, mă rog...

    RăspundețiȘtergere
  43. @Tavi: o fi patron spiritual! :))

    RăspundețiȘtergere
  44. nici macar SPIRTUAL...
    sile, dormi?

    RăspundețiȘtergere
  45. luci, cocutza mica, ce sa-ti aduca nenea de pe camp ca sa te mai inviorezi un pic?

    RăspundețiȘtergere
  46. Motane,cred ca P. ma invioreaza; auzi de ce nu a luat bataie ? - a jucat Vasea la noi! Cred ca mai aman transferul ( intuiesc o indecizie in randul pelicanilor, or fi timorati de gura sparta a gogosarului?). Tavi trebuie sa rezolve problema ierarhiei ( macar pentru disciplina si reprezentare) in randul pelicanilor, asa ca mai astept.
    Cat despre Vasea, cred ca de mult nu a mai plecat fara dureri de cap si enervare, ca vineri ( cand , chiar daca a luat ceva critici-indreptatite, nu au fost asa urate ca ale papalicanului zgomotos).
    PS! Fac socoteala si daca mai raman rasaduri, vrei sa-ti aduc?
    L.

    RăspundețiȘtergere
  47. Luciane, de ce eziti, pelicanii ti-au dat raspunsul. Ti-e teama de ceva?.
    Chestia cu egalul se pune asa: nu am primit gol pentru ca Vasea a jucat la voi, de aceea nu am pierdut. E meritul lui, restul e aiureala Patronului Prostovan.

    RăspundețiȘtergere
  48. @Gabita:multumesc!
    @Lucica:da,ai dreptate!
    @Razvan:da,motane,dorm si ce bine e...;cat despre "popicu",fara el in echipa am obtinut doua victorii in ultimele luni:pe 2 nov.si pe 7 ian.

    RăspundețiȘtergere
  49. http://www.jocbile.com/joc-cu-bile/Jocuri-cu-Bile/Pinguinul-Jucator.html

    Pt antrenament

    RăspundețiȘtergere
  50. http://www.220.ro/funny/Campionatul-De-Fotbal-Al-Pinguinilor/KM1X58R9En/

    Recunoasteti personajele?

    RăspundețiȘtergere
  51. As fi vrut sa va raspund, dar cum ati scris numai prostii nu merita efortul din partea mea. Singura poanta care mi-a descretit fruntea a fost a cea a lui Motanu cu "spirtual" In rest numai balarii.

    N-am inteles chestia cu ierarhia la pelicani.De ce trebuie s-o rezolve Bostanel? Incalcita minte ai, mai Lucifer.!

    Ma apuca-asa o greata
    Vinerea de dimineata
    Cand stiu ca te intalnesc...

    RăspundețiȘtergere
  52. E foarte greu sa te fac sa intelegi , pentru ca nu ai nici macar un punct (infinitesimal) de tangenta cu fenomenul fotbalistic; o super echipa ( asa cum sustineti ca sunteti) pune la punct toate detaliile, astfel incat sa nu apara un natarau sa dea lucrurile peste cap. Astfel, echipa se poate ocupa, la momentul respectiv , exclusiv de joc. Dar pentru ca tu sa intelegi, trebuie sa-mi fac/pierd prea mult timp cu tine. Daca vrei sa pricepi, o sa-ti scriu o lista bibliografica, sa afli si tu, patroane, cum sta treaba.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  53. Reciteste epistola catre Mitica!Mi-am batut gura de pomana cu tine.Asa cum nu s-a prins de tine fotbalul, nu cred sa se mai prinda ceva.Poate doar ciulinii si mustele. Ha,ha,ha.

    Lui Bostanel

    Cuvantarea ta de infierare a imburghezitilor trebuia tinuta in fata Comitetului de partid si musai trebuia incheiata cu lozinca: Traiasca lupta pentru pace! Ce naiba ai si uitat cum faceai pe vremuri.

    Motane, astept poezia ta.Iti promit ca daca-mi va placea, iti voi mai dedica inca una.

    RăspundețiȘtergere
  54. Copilu, stai linistit! Nu te infierbanta, nu te oxida si mai ales nu te impacienta( adica sa nu ajungi pacient la Balaceanca, ca ala esti; nu mai scapi de-acolo decat in bandaje)! Uite ce ai de facut: liniste-te , stai si asculta pe batrani, ia notite, ca maine te-ntreaba ai tai si tu nu stii de unde se aprinde lumina... Ce dracu, nu poti ramane toata viata o loaza ( ce curios, cum traduc romanii englezescul looser..)!
    Acu, ce sa zic, e adevarat ca sperantele sunt mai mici decat tangenta ta cu fotbalul, dar nu se stie, exista si minuni! Si daca te autoanalizezi ( nu te duce la service), indiferent cat de trista va fi concluzia, nu dispera si nu te prabusi; mai bine vii vinerea si-i iei pe toti la injuraturi , daca-ti face bine la moral, oricum prietenii sunt datori sa te inteleaga si sa te sustina.
    Apropos de echipa cu care vii: e de fluierasi ( la fluierul piciorului)? Trebuie sa vedem si noi partitura, sa nu ne iei prin surprindere.
    Fruntea sus si fii tare!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  55. Doamne, ce prostovan e Patronul. De ce oare se cearta cu toata lumea? O fi frustrat de ceva la viata lui. Cine stie.

    RăspundețiȘtergere
  56. Lucifer, vorba multa, saracia omului. Nu poti fi mai concis? Sau nu stii ce-i aia ?

    Bostanel, cine te-a suparat?

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu m-am supărat baştane. Coane P unde ai învăţat tehnicile militante pentru pace şi mediu? Cumva la lecţiile miliţienilor pacifişti şi ecologişti? Foarte interesant cum conversezi. Mai deducem şi noi câte ceva despre tine. Nu că am vrea, dar te oferi din proprie iniţiativă. Iar cu profilul patronatului cum rămâne? Obor?, AutoVit? sau poate alceva, mai ştii!?

    RăspundețiȘtergere
  58. Petricăăă, dă pe MGM! Pe bune, e un film care se cheamă Popi! :))

    RăspundețiȘtergere
  59. Tavi, vorbeai de ezitari, dar de luni au mai intervenit cateva evenimente : - laudarosul de L.O. - vine de la LOAZ(se)A(r) a afirmat ca vineri trebuia sa castigati voi (de ce?) si ca vine sa ne bata;
    - nu vreau sa starnesc discutii intre voi si sa fiu eu cauza si subiectul;
    - mai sunt si altele ( esti singurul care te-ai manifestat pro, etc...). Asa ca vineri voi fi tot pinguin, cu tot ce am (Mitica dormi linistit).
    Servus!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  60. Cum vrei tu Luciane. Cand vei dori o schimbare, fie si pentru o etapa, te primim cu placere.
    In alta ordine de idei.
    Catre toti bastanii pinguini si pelicani. E posibil ca vineri sa facem ceva fotografii si filmari. Cata fiind indisponibil pentru joc, poate sa fie pe post de operator. Ne va ajuta si Mircea cu ceva aparatura.
    Deci, tricouri rosii-albastre, frezati, barbieriti, parfumati si cine se simpte cu musca pe caciula sa vina echipat si cu un limbaj corespunzator momentului (e posibil sa nu putem filtra sonorul).

    RăspundețiȘtergere
  61. Asta da veste! Dar oare Cătă n-ar putea să stea măcar în poartă pentru început?

    RăspundețiȘtergere
  62. Gabita, vedem, el oricum va veni si va decide. De fapt ideea cu pozele si filmul le apartine tinerilor Cata+Mircea.

    RăspundețiȘtergere
  63. oare si cei doi se vor filma numai pe ei?

    RăspundețiȘtergere
  64. PelicanRaduTanase19 mai 2011, 16:48:00

    Filmarea va incepe cu cadre generale din Agricultural-Arena. Apoi un comentariu pe fundal sonor cu fluierici de Champions League.
    Urmeaza scurte interviuri cu pinguini si pelicani, meciul, impresii de dupa meci. La teren nimeni nu va fi favorizat in vreun fel. In studiou se vor trage sforile montajului, functie de rezultat si cine opereaza materialul,...e bine?
    Sa aveti pregatite dedicatii si destinatari pentru multumiri. Nu se stie cine va fi intervievat...dupa meci.

    RăspundețiȘtergere
  65. Motanu m-a amenintat cu o poezie, dar pana atunci i-am facut eu una:

    Nu v-ati astepta sa fiu obiectiv,
    Cand imi spun parerea despre colectiv.
    Unii dintre voi stiu ca sunt acid.
    Mai bine asa decat insipid
    Insa este unul,unul dintre noi,
    Care-a dovedit ca-i un tip de soi.
    Aceluia sincer eu ii port respect,
    Fiindca s-a purtat ca un tip corect.
    Desi eu adesea l-am apostrofat
    Singur si-a dat seama, ca doar m-am jucat.
    N-a pus dusmanie, cum altii-au facut
    Chiar s-a amuzat si zau mi-a placut
    A tunat si el si a fulgerat
    Insa n-am vazut ca-i inversunat
    I-am simtit caldura si e lucru mare
    Nu m-am asteptat la asa candoare.

    RăspundețiȘtergere
  66. Cineva e deja ud. Parafrazându-l pe Silviu, cine se mai ia de Popi, are de-a face cu Motanul!

    RăspundețiȘtergere
  67. manca-v-as, am un nou prieten, cam necuvantator, dar merge. Tavi, ce-ar fi sa-ti vezi tu de treaba si sa lasi lumea buna in pace?

    RăspundețiȘtergere
  68. Silica, puiule, dai si tu un vin?

    RăspundețiȘtergere
  69. Pot sa mai zic ceva? M-a blo

    RăspundețiȘtergere
  70. era imposibil ca doua persoane distinse, Popicu si Motanu sa nu sfirseasca prin a se imprieteni. ma doare burta de atata ris...

    RăspundețiȘtergere
  71. vizionati filmuletul postat pe 18 mai, ora 11.37. ii puteti vedea pe mitica si gabita proaspat parfumati la tip-top.
    veselule, te roade la invidie?

    RăspundețiȘtergere
  72. Pt motanel,

    http://www.youtube.com/watch?v=w6I3gJFoGPM&feature=fvsr

    RăspundețiȘtergere
  73. În partea de sus a blogului, lângă "Acasă" şi "Ăştia suntem!", a mai apărut o pagină, acolo unde teoretic aţi fi putut vedea imagini cu Mihai Tenismanul. Deocamdată trebuie să vă mulţumiţi doar cu un story fiindcă nişte tâmpiţi mi-au blocat imaginile pe youtube fiindcă aş încălca nu-ştiu-ce drepturi de autor!!
    Oricum vedem filmuleţul la crciumă, dar sper să rezolv şi cu triştii ăştia...

    RăspundețiȘtergere
  74. acum am deschis si eu mecurile pentru pariuri. ala mic e dus bine de tot...

    RăspundețiȘtergere
  75. Vezi ca ti-am trimis ceva pe mail cu prietenia dintre un motan simpatic si un frumos papagal...,patron respectabil si destept.

    RăspundețiȘtergere
  76. Am uitat, mai sus m-am adresat motanului. Scuze.

    RăspundețiȘtergere
  77. Bai Tavi tie si lui Vasea va iau eu vinerea doua bilete la film ca sa nu ne mai plictisesti. Lui Vasea ii iau si floricele.

    RăspundețiȘtergere
  78. Pe vremuri lumea ii lua flori, acum merg si floricele, da' sa fie de-alea de camp!

    RăspundețiȘtergere
  79. Gabita, tie iti iau ciunga cu surprize si lui Mitica un pieptene de (R)os.

    RăspundețiȘtergere
  80. Bai Popi, eu iti aduc papagalul din filmul cu motanu. Ala din comentariul cu mailul. E bine?
    Astazi poate le ramai dator papagalilor de pinguini. Esti mancat daca nu le dai si batiste.

    RăspundețiȘtergere
  81. un impresar interesat20 mai 2011, 14:01:00

    eu pe astia doi i-as propune la papagalii anului

    RăspundețiȘtergere
  82. gigele, esti rautacios.

    RăspundețiȘtergere
  83. A fost odatã un meci: 0-0 !
    E clar: a fost un accident ! Demonstratia a venit mai târziu.
    In loc de sfârsitul lumii (cum era prevãzut) a venit sfârsitul fotbalului deziuacincea pentru pelicani. (Mã refer mai mult la domnul Tavi si, în special, la poetul Popicã, care a fãcut greseala de a veni la teren când ar fi putut sã stea sã scrie o poezie sau sã vândã ceva susan la tarabã pentru a scoate un ban.)
    Baciul Miticã a condus grupul de pinguini spre victorie, cu lupul de mare Gicã si cu Speedy Gonzales care, dupã 2-3 goluri, începe spectacolul si joacã singur (minge sã-i dai), cu riscul de a ajunge în cârje.
    Sã nu uitãm de cele douã fiare din apãrare: Motanul Dãnilã si Marele Gabi.

    Pentru domnul Tavi, pe care îl respect, si poetul Popicã:
    Sportul face bine pentru sãnãtate, dar victoriile la fotbal sunt pentru Miticã, e clar!
    Popicule, apucã-te de cros, pentru cã acolo mai ai sansa sã ajungi undeva, pe locurile 3-4. Nu astept poezii (nu e cazul) sau replici murdare. Din partea mea e ultimul comentariu desi ar mai fi atâtea de spus…

    RăspundețiȘtergere
  84. S-a asternut o liniste mormantala peste microfonul pelicanilor. As spune chiar, o liniste de bun simt. Ce sa mai spui dupa asa o evolutie. E clar, dupa ce finalizeaza Tantareanu spa-ul de la Corbeanca, pelicanii vor trebui internati de urgenta in acest centru ( cu toate ca unii ar avea mai bine loc la Balaceanca) si bagati in recuperare.
    Este adevarat Tavi, ca, la un moment dat, m-ai surprins cu o manevra antica: calul troian( a se citi-Motan). Trebuia sa-mi dau seama mai din timp, mai ales ca saptamana trecuta cei doi protagonisti - L.O. si Motanul au schimbat tot felul de dulcegarii in cel mai neaos stil gay: - osanale, pupaturi in diverse parti, etc. Dar tot nu ti-a folosit si nu te acuz prea tare; scopul scuza mijloacele... Dar, inca o data s-a dovedit ca echipa are mai multi combatanti si daca majoritatea pune osul la bataie, un mic blat n-are sanse.
    Probabil, tot din bun simt, pinguinii nu s-au afisat inca cu comentarii; de apreciat!
    Recuperati-l repede pe Catalin!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  85. Capitane, vad ca ai nerv si la scris. Intr-adevar, dupa etapa de vineri, noi pelicanii am facut ciocul mic de tot. Ajuta-i pe colegii tai pinguini, si cronicari de felul lor, cu un text scurt pe pagina principala a blogului. Acum cat esti in verva si pe val. Imagini de vineri probabil saptamana viitoare. Saptamana asta toti cronicarii sunt din pacate in mare criza de timp. Ce e drept, pe noi pelicanii nu ne prea dezavantajeza situatia asta.

    RăspundețiȘtergere
  86. Scuze Luciane, m-am apucat de scris cand nu aveai postat textul. Linistea pinguinilor s-ar putea datora surprizei totale de a reusi un castig asa de mare in fata unei echipe superioare din toate punctele de vedere, dar care parcurge o perioada incarcata cu ghinioane. Nu le mai trec in revista, le stiti si voi. Se intoarce ea, roata norocului.

    RăspundețiȘtergere
  87. Curat superioara, coane Tavica!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  88. Daca Motanu nu e(liber),nimic nu e!(ma refer la lipsa cronicii de la ultimul meci).
    @Gabita:m-ai privat de gloria castigarii ultimei etape din concursul de pronosticuri si in consecinta si de premiul adiacent care era destinat consumului colectiv la nea Nicu...,dar mai avem o speranta din partea lui Gabi.
    @Gabi:Sincere felicitari pt.succesul de la pronosticuri!

    RăspundețiȘtergere