marți, 5 decembrie 2023

Iar a defilat Bebică! (by Găbiță)


Etapă festivă de 1 Decembrie, onorată cum se cuvine de combatanții de ziua 5. Balonul mic. S-a început în 13, s-a terminat în 14.
 
Am căzut la înțelegere să joace ”nucleul” Țolea (cu Vladimir și un băiat tânăr de nivel Andrei) versus ”nucleul” Găbiță-Hercule-Andrei. Apoi s-a ales om cu om, Țolea primul:
 
Nucleii: Țolea - Vladimir, Băiat/Hercule, Bogdan, Doctoru, Mitică, Băiat/Țolea
Nuclearii: Bronson - Bebe, Motanu, Virgil, Hercule, Andrei, Găbiță
 
Cum știam că eu o să joc numai în atac (fiindcă rana din coapsă nu mă lasă altfel - între timp RMN a confirmat diagnosticul, voi reveni), am ales numai oameni de apărare. Inclusiv Virgil, sosit pe parcurs, ne-a cârpit tot în apărare. În schimb, Țolea a ales numai pe atac, iar la sfârșit a pus înfrângerea pe seama Băiatului adus de el. L-am contrazis, pentru că: Nucleii au început cu Țolea în poartă, apoi cu Vladimir, ceea ce le-a scăzut randamentul în câmp, în timp ce goluri au tot încasat, deși nu atâtea câte ar fi trebuit. În schimb, când a intrat în poartă Băiat/Hercule i-au dominat copios pe Nucleari, ajungând chiar să revină de la -3 și să conducă la 1 gol, (6-5). A fost nevoie de un adevărat forcing pentru ca Nuclearii să se lepede de ratări și să termine cu +4 (10-6)!
 
Pentru Nucleari au înscris Găbiță 4 (4 assist-uri!), Andrei și Hercule câte 3. Pentru Nuclei... (cu aproximație) Băiat/Țolea vreo 3 (și multe bare!), plus Țolea, Vladimir și chiar Băiat/Hercule câte 1 gol.
 
Apărarea Nuclearilor a fost la înălțime, ceea ce a validat alegerile. Bronson a salvat multiplu când ne era mai greu, iar Motanu a încasat obișnuitele obuze în corp, unul dintre ele părând chiar expediat de la paradă, cu Țolea trăgător! Bebe face ce face și iar e învingător. Dincolo, a evoluat peste așteptări Bogdan, cu câteva deposedări importante, chiar și vreo două șuturi, în timp ce pe atac Mitică și Doctoru au rămas pe sec (later edit: oops, se pare că Doctoru a vârât două, care se scad deci de la ceilalți, dar nu știu de la cine!).
 
După meci s-a fraternizat la Nostalgia, întregiți și cu Mihai T și Adi Colonelul. Ar fi putut fi frumos dacă n-ar fi fost feeric!
 


13 comentarii:

  1. 𝗢𝗳𝘀𝗮𝗶𝗱 la nea' Bebe!
    Piciorul drept este dincolo de linie.
    Așa spun cei de la 𝗩𝗔𝗥!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bebe e fundaș, deci el l-a lăsat în ofsaid pe înaintaș. Mai și rimează! :))

      Ștergere
  2. Felicitari! Impresionant pasul de defilare al lui Bebe,Mitica a furat-o iar...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bancul Zilei: Un bărbat ajunge acasă târziu, după o noapte de băut

    Un bărbat ajunge acasă de la bar după ora 3:00.Nevastă-sa se uită la el și la ceas și se abține cu greu să nu răbufnească.La care soțul:– Ce te uiți la ceas? Când venea tata acasă, mama se uita la calendar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bancul Zilei: Bulă merge la doctor

    Înaintea unei operații, chirurgul își întreabă pacientul:– Ce vârstă aveți?Bulă:- Peste o luna voi împlini 40 de ani.La care doctorul:– Îmi place optimismul dumneavoastră!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. și eu știam că doctoru a dat cel puțin un gol, pe primu. putem să scadem de la mitică, el nu se supără.
    ps: vasilică, când ne mișcăm și noi cu ceva talent?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bancul Zilei: Discuție între Dumnezeu și Sfântul Petru

    Sfântul Petru către Dumnezeu:– Doamne, au venit niște atei la tine să-ți ceară ajutorul.– Spune-le că nu exist.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bancul Zilei: Discuție între soț și soție

    Soțul este sunat de către soție care este prin oraș:– Mă îndrept spre magazin. Vrei ceva?Soțul:– Vreau un sens şi un scop în viaţa mea. Vreau să mă conectez la spiritualitate şi la tot ce este frumos. Caut completarea şi desăvârşirea sufletului.Soția:– Fii mai clar: Ursus sau Ciuc?

    RăspundețiȘtergere
  8. Bancul Zilei: Mirela, ești acasă?

    - Bună, Mirela, ești acasă?- Da!- Ești machiată?- NU!- Atunci coboară repede că vor doi să mă bată!

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.manutd.com/en/news/detail/man-utd-boss-erik-ten-hag-voted-premier-league-manager-of-the-month

    Râd și curcile, mai ales că ciumecăriile vin la pachet!!!

    https://www.manutd.com/en/news/detail/man-utd-defender-harry-maguire-named-premier-league-player-of-the-month-for-november

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.bbc.co.uk/sport/av/football/67605784

    Pentru Vasilică, să-i mai treacă din tristețe, campioana mondială la jonglat cu mingea e din Manchester!!! Nici nu mai contează că-i de la City.

    RăspundețiȘtergere
  11. Se zvoneste ca unii au dat bir cu fugitii vineri in Agronomie!:))

    RăspundețiȘtergere