vineri, 17 noiembrie 2023

Nemulțumiții, darul înapoi!!!

 



Prezență neașteptat de bună, pe o vreme ce se anunța mai mult decât rea, cu peste 80% probabilitate de ploaie la orele 16. Până la urmă n-au căzut decât câteva picături leșinate, dar noi deja ne luasem măsuri de prevedere, ocupând balonul mic. 

Din câte am auzit, Tombi și cu Țolea au purces la alegeri, iar dacă e să judecăm strâmb, primul a avut mai mult succes.

Vicecampionii: Găbiță, Bebică, Tudorică, Mitică, Țolea, Mario

Nostalgico-fraierii: Vasilică, Răzvan, Bogdan, Herule, Marinuș, Tombi.

După cum era cumva de așteptat, Vicecampionii, cu Găbiță în poartă pe tot parcursul meciului, n-au avut vreo problemă în a-și impune dominarea, ajungând la un destul de logic 3-0 cam după doăzeci de minute. Dincoace, lumea părea resemnată cu soarta, asta e, alegerile în principiu sunt sfinte, în afară de Hercule, pesimist încă din start. Așa că vrând-nevrând, Vicecampionii ne întind o mână, prin rocada Tudorică-Marinuș, al doilea într-o vizibilă și justificată scădere de formă.

Cu chiu, cu vai, și cu un ajutor discret din partea unuia dintre adversari, se ajunge la 5-5. Ora, confirmată de Salam, unic spectator, era 4.36. Află acest lucru și TudoriCĂ, CAre propune să plecăm prieteni. Mai las să curgă două-trei faze, după care, cu mingea în control, le spun și eu băieților că un egal e echitabil și că ÎNTOTDEAUNA  e preferabil să pleci neînvins de pe teren, mult mai mult decât a a câștiga cu orice preț. Tudorică o dă în bâlbâială,  lu Tombi și Hercule li se umflă mușchii, deși dincolo băieții nu erau chiar foarte dornici să mai joace.

 Rezultatul: unul simplu. Bebică mă însoțește pe bară și se mai joacă FIX douăzeci de secunde, timp suficient pentru ca Vasilică s-o comită din nou. Moment în care Fraierii pun capul în pământ și coada-ntre picioare, pentru că vicecacampionii, cu Mitică și Marinuș în frunte, de abia așteptau să plece. Ghinion de neșansă, da și prea puțină gândire.


PS: Știu că poza de sus e făcută într-o iarnă, când am jucat pe terenul din spate. Evident, nu-mi amintesc anul, da probabil că e destul de veche, din moment ce Eli avea cu (minimum) treijdekile mai puțin...


41 de comentarii:

  1. Felicitari pentru promptitudine si mai ales ca e o cronica nesponsorizata! Ma bucur ca v-ati adunat destui pentru a putea juca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca să primești, trebuie să și dai, chit că sponsorii au cam rămas în urmă cu realitatea.

      ps: ia zi, cu un punct ne calificăm la europene?

      Ștergere
    2. Daca-l luam(pe punct),sigur DA!

      Ștergere
  2. https://ziare.com/vlad-chiriches/vlad-chiriches-accidentare-gigi-becali-fcsb-1836706#:~:text=Vlad%20Chiriche%C8%99%2C%20veste,la%20Orange%20Sport.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasea, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta, știi ce zic? :)

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uraaaa! Ne-am calificat la Euro,noiembrie e luna noastră norocoasă!😂😃❤👍👏

    RăspundețiȘtergere
  6. De departe cel mai urâțel meci din ultimul timp. Mult timp. Din punct de vedere fotbalistic vorbesc. Vasilică, omologul portar, după ce o vreme învățase cum se respinge o minge, acum s-a întors mai neînvățat ca la început! Două mingi ”apărate” efectiv în poartă! Pe urmă, alte două autogoluri din devieri decisive, de exemplu aia din corner... Cam mult pentru o singură poartă, mă luam eu cu mâinile de cap! Pe urmă, echipele... Adversarii stăteau în doi oameni pe ofensivă până la trecerea absolut legitimă a lui Tudor dincolo. Meci de uitat repede, mai ales de către adversari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Slab rău de tot meciul de aseară. Motanu și Bogdan ar fi avut loc de titulari, Mitică și Bebe rezerve.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar nu mă miră lipsa de empatie care a ajuns să caracterizeze mare parte dintre cetățeni. Că echipele au fost slabe, că meciul a fost prost, că comentatorii au fost idioți, că sunt jucători nemulțumiți...
    e clar, am uitat să ne bucurăm, iar mare parte din vină o poartă tot felul de trepăduși de căcat, nu lipsiți de talent, dar jegoși ca caracter. priviți scremerile cetepeului, (săracu, a ajuns să arate și pe dinafară precum propria sa mumie) care nu poate până nu împroașcă cu otravă. culmea, i-o dă la cioc un băiat numit sa muilă(!), și încă cu argumente: bou trist se extazia (cred că și-n pantaloni) la mingile simonei și acu îi acuză pe alții de fals patriotism. fi-mi-ar silă...

    ps: mai încolo și despre meciul de vineri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut că îi și răspunde lui Samuilă, dar de articolul ăstuia n-am dat pe gsp.

      Ștergere
    2. răspunsul lui sa muilă e pe facebook-ul cetepeului.
      întotdeauna mi-a fost scârbă de omulețul ăsta schilod sufletește. n-ai simțul umorului, nu ești capabil de empatie, vezi totu-n negru sau maro, da să împroști mereu cu venin e deja prea mult. partea rea e că are cohorta de admiratori, acu reîmprospătată, după ce în ceasul al paișpelea a început să dea cu toporu-n sas.
      apropo de trăirile pe care le invocă samuilă, cetepeu era în limbă după simona și se manifesta ca atare, adică grețos. totuși cea mai mare scârbă mi-a făcut atunci când se extazia ca pr....a la p...ă la un demonstrativ de tenis de doi lei, năstase cu iranianu bahrami, mai că simțeai cum îi curg balele pe tembelizor.

      ps: interesante și reacțiile altor pramatii. ștucan și-a cerut iertare în piața publică, dan udrea a cotit șmecherește, de pușcăriașu popescu n-am auzit. nici de geambașu. aș paria că așteaptă înfrângerea cu elvețienii.

      Ștergere
    3. Am înțeles, atunci să fie la el acolo, în subsol. Totuși, ca idee, una e să te extaziezi la finale de Grand Slam, jucate de o sportivă aflată pe locul 1 mondial (sau pe-acolo), și cu totul altceva să dai pe spate (jucat, că doar îl știm pe alde Mocanu) la o calificare obținută în condiții de 24 de echipe, în cea mai slabă grupă ever, cu 2 deplasări pe teren neutru etc, etc...

      Ștergere
  9. Daca la Nationala am aflat marcatorii golurilor(da,Razvane,mai sunt carcotasi care inca contesta nationala,pe Puscas,pe Edi Iordanescu etc.,inca o data felicitari pt. calificare!),la meciul vostru de vineri accesul este mai greu...

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.instagram.com/p/Czzky18o8T2/?utm_source=ig_web_copy_link

    RăspundețiȘtergere
  11. https://ziare.com/hagi/reactie-gica-hagi-gol-ianis-calificare-romania-1836885#:~:text=Reac%C8%9Bia%20lui%20Gic%C4%83,exclusivitate%2C%20pentru%20ProSport.

    RăspundețiȘtergere
  12. Motane,nu mai da poze d''astea.










    RăspundețiȘtergere
  13. auzisem io câte ceva, acu am mărturia completă. dacă e să vă uitați la tombi și la țolea ați jura cu mâna pe inimă care dintre ei e banditul și care e băiatu bun, ce lasă mereu de la el. GREȘIT!!!
    așadar, alegeri. tombi îl ia pe hercule, țolea pe găbiță, tombi pe mario, moment în care țolea realizează că găbiță va sta doar în poartă, se lamentează iar tombi se înduplecă și îi lasă copilu. după care, la final, când se aleg portarii(!?!) tombi se înduioșează iar și-l ia el pe vasilică cel bezmetic. de aia s-a bășicat așa rău hercule și a insistat pe un schimb. păcat de muncă și de ajutorul primit, că lăcomia a primat. măcar de jucați alea zece minute, dacă tot erați așa dornici...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, după negocierea asta, n-ai zice că Sică e din sectorul 5! Mai bine îl lăsa pe Popică... :)) Salutară insistența lui Hercule, așa am mai simțit și noi că jucăm.

      Ștergere
  14. https://ziare.com/israel/presa-israel-mediocri-romania-elvetia-reactie-1837049#:~:text=Israelienii%20nu%20se,de%20la%20sport5

    RăspundețiȘtergere
  15. Costi Mocanu, insinuare mitocănească la adresa lui Cristian Tudor Popescu, cu referire la Simona Halep

    Cristian Tudor Popescu este într-un conflict deschis cu cei doi comentatori ai meciului Israel - România, pe care i-a criticat pentru felul în care au relatat partida din Ungaria.„Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv, care au dat cu gura patriotic din răsputeri la meciul Israel-România – fără ei, pierdeam. Cred că este „imperios necesar” ca toate confruntările naționalei de la turneul final din Germania să fie heirupite de aceiași”, a scris CTP, printre altele, pe Facebook.Dacă Emil Grădinescu a avut o replică în care a recunoscut că a exagerat în comentariu, Costi Mocanu a făcut o insinuare mitocănească la adresa lui Cristian Tudor Popescu, cu referire la Simona Halep. „Plasare de produs.„Doamne, cât de dragă îmi e fata asta! O mai critic când cred că e nevoie, dar pentru noaptea asta i-aș pupa adidașii!” – septembrie 2015.„I-aş pupa adidaşii, picioruțele” – iunie 2017.În 2018 produsul s-a schimbat, de atunci nu mai pupă. Mai bine, cine știe unde ar fi ajuns după adidași și picioruțe”, a scris Costi Mocanu, tot pe Facebook.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am totdeauna pregătită spută pentru ăla de-a stricat știrile sportive din RO, dar bănuiesc că știe despre ce vorbește cu expresiile alea ale lui CTP, care sunt la limita libidoșeniei. Pe de altă parte, Grădinescu a acceptat faptul că l-a luat valul, apreciind chiar că i-ar fi rușine dacă și-ar asculta comentariul! :)

      Ștergere
  16. Bancul Zilei: O femeie sună disperată medicul veterinar

    O femeie sună disperată la medicul veterinar:– Domnule doctor, pisica mea a băut circa 50 ml de benzină. Apoi s-a învârtit ca nebuna prin casă vreo trei ore şi acum stă pe canapea şi nu se mai mişcă deloc. Ce credeţi că s-a întâmplat?Stă medicul şi se gândeşte, apoi răspunde calm:– O fi rămas fără benzină?

    RăspundețiȘtergere
  17. v&g: bucuria e, poate în primul rând, o chestiune de autopercepție și de bun-simț. am văzut cu scârbă tot felul de frustrați care-și scoteau de la gât medaliile de vicecampioni și am văzut, cu mare plăcere, pe unii cum săreau de bucurie pentru un loc 5, 7 sau 15. ține de obraz și de respectul față de competiție și adversari. revenind, ești la un pas să iei locul unu în grupă, ok, conjunctural, dar AVÂND MERITE, când toți te priveau la început ca pe un idiot fără șanse, ai tot dreptul să fi fericit, mai ales dacă o faci cu măsură
    revenind acum la idiotu frustrat care se pricepe la toate, ce pi...a mămicii sale caută el în treaba asta? el, care n-a știut vreodată să să găsească vreun strop de fericire, scărmănătorul prin gunoaie și dejecții, negativistul de serviciu? lasă-i tată pe proști , cu pulimea lor cu tot, să se bucure, și tu vezi-ți de sferele tale înalte.

    ps. simt ceva nașpa pentru mâine, să vezi atunci hienele grămadă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bate Elveția diseară și va închide gura la toți.

      Ștergere
    2. Statuie lui Moldovan, că altfel rămâneam acasă.

      Ștergere
    3. Cică Rațiu l-ar fi invocat obraznic pe Vinicius la sărbătoarea de după. Ai zice că ne citește blogul! :))

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  18. Bancul Zilei: Lui Bulă îi cade primul dinte

    – Bulă, azi ți-a căzut primul dinte.– Da, tată!– Și ce am învățat din asta?– Am învățat că nu trebuie să o întrerup niciodată pe mama, când vorbește

    RăspundețiȘtergere
  19. evident, n-am văzut meciul, doar am pariat gingaș, victorie fără egal pentru inamici, la fel ca-n seara asta, așa că nu mă pot pronunța pe comentariu. costi mocanu e primul șef de canal românesc de sport, nu știu dacă de la el sau de la sârbu a plecat manelizarea știrilor, probabil că acolo s-ar fi ajuns oricum. iar nea ctp trește doar din bube, mucegaiuri și noroi, simți cum îți crește tensiunea doar văzându-i mecla scrâșnită.

    ps: unu dintre anonimi bănui că-i ăl mai mic (și mai slab) din poză.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem pe primul loc în grupă!!!Haideți cu criticile...
      Hai mai bine să ne bucurăm!😀😁😂😃😅😆❤💛💙👍👏

      Ștergere
  20. Bancul Zilei: Furt în timpul slujbei la biserică

    Un enoriaș îi spune alarmat preotului:– În timpul slujbei de azi mi–au furat portofelul și ceasul!– Aleluia! În sfârșit, îi atragem pe păcătoși la biserică!

    RăspundețiȘtergere
  21. nu-l halesc pe edi, vorbește cam tot timpul doar cu virgule, fără punct, dar e clar meritul lui că a format un grup. a și avut mână bună cu moldovan, pe care mulți specialiști îl voiau dat afară de la rapid după ce o furase cu voluntarii.

    https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/romania-elvetia-scenariu-urne-720050.html
    oricum m-aș uita, echipele din urna a doua, cu noi cu tot, par cele mai slabe!!!


    ps: băi vinnie, nu pupați voi liga campionilor fără curtois. așa că ciocu mic și spală-ți ciorapii.

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.gsp.ro/opinii/editorial-cristian-geambasu-e-usooor-sa-faci-fetita-sa-faci-baiat-e-o-stiintaaa-720110.html


    nu se putea să nu râgâie și prostu, pe principiu că dați-mi și mie fund-papir, dacă tot mi-am depus obolu la intrare...

    RăspundețiȘtergere
  23. Bancul Zilei: Cerință atipică la librărie

    Un client întreabă la o librărie:- Mai aveți cartea ”Secretul îmbogățirii rapide?"- Sigur că da, răspunde vânzătoarea, dar se vinde doar la pachet cu ”Codul Penal"!

    RăspundețiȘtergere
  24. Scriu de pe mobil25 nov. 2023, 14:01:00

    S- a jucat 4 la 4. Hercule, Gabita, Motanu, Marian. Andrei, Sica, Dan pizzaru, Virgil



















    nu au venit. Mitică a luat bătaie



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie de pe ce vrei,da sa se inteleaga ceva...
      Am inteles ca cei opt enumerati mai sus NU au venit,dar cei care au fost prezenti si au si jucat, cum se numesc,ce scor a fost,cine a marcat etc
      Ca Mitica a luat bataie nu mai este o stire...

      Ștergere
  25. Bancul Zilei: Un copil plânge în fața casei

    Un copil plânge în fața casei. Un polițist se apropie și-l întreabă:– Ce faci băiețel aici, de ce plângi?– Tata o bate în casă pe mama!– Poftim?! Cum îl cheamă măi pe taică-tu?– Nu știu… si nici mama nu vrea să spună, ca de-aia ia bătaie…

    RăspundețiȘtergere