sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Cronica lui Doru-Bete

 

 

Ely  nu a fost  prezent

 

Echipe:

 

Albastrii: Gabi, Bebe, Doru, Dan, Sica, Adi, Razvan D

Galbenii: Nelu, Razvan, Ciprian, Bogdan, Tudor, Gabi3, Gabita.

 

Absenti: Ely, Mese, Popica, Mitica si totusi a fost scandal pe teren…fiecare intelege ce poate.

Reprosurile demostreaza lipsa de respect fata de cei care au o lipsa de calogen in glezne, dar si  acelor care accepta aceste reprosuri (respectul de sine).

Componentii grupului sa se conformeze ABC politei, pentru ca nu venim vinerea sa ne etalam energia negativa. Nu fac morala, dar cei care aveti probleme va recomand inainte pentru intalnirea de vineri sa luati calmate,  iar daca problemele sunt mai grave faceti o vizita medicului..

Am propus acum cativa ani un regulament, nu a fost acceptat pentru nu exista respect unii sunt pe Everest iar altii in Groapa Marianelor. Numai cei care sunt pe Everest au idei bune, fie ca vorbim de fotbal sau de intalnirile de la Nostalgia.

Sa  lasam vedetismele si cand intram pe teren sa ne autocenzuram.

Reprosurile continue adresate lui Razvan D au fost  deranjate, toata lumea a dat pe langa minge, a trimis avioane, a pasat aiurea, ii vedem pe cei din jur, noi…

PS: la hidratare disecam meciul nu oamenii!!!

Un membru al grupului nostru a spus "toti suntem egali",oare este singurul dintre noi de bun simt?

23 de comentarii:

  1. Nefiind la meci nu pot sa fac aprecieri la ce s-a intamplat in teren si nici in afara...
    Totusi am aflat ca s-a jucat si fotbal,s-au marcat doua goluri de exceptie de catre Tudor si Gabitrei,vesnic tanarul Nelu-Bronson a aparat sau mai de graba a parat 2 penaltiuri executate de Sica,respectiv,Adi-colonelu...
    Hai sa depasim aceste momente neplacute,cele rele sa se spele, cele bune sa se adune si vinerea sa fie o sarbatoare pentru noi,mai ales pentru veterani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bancul Zilei: Bărbat în izolare cu nevasta

    Un bărbat aflat în izolare cu nevasta:– Dacă voi muri, să nu-mi scoateți verigheta! Să vadă Dumnezeu că am fost în iad deja!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine a scris cronica, cred ca este 𝗳𝗮𝗻 𝗗𝗼𝗰𝘁𝗼𝗿𝘂' si mai 𝗰𝗿𝗲𝗱 𝗰𝗮 𝗻𝘂 𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗻𝘀 𝗺𝗲𝗰𝗶𝘂𝗿𝗶 𝗶𝗻 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻 cu alti combatanti (unii renegați de altfel), de afirmă ca a fost un meci de toată jena.
    𝗣𝗮𝗶 𝗰𝗲 𝗮𝘀𝘁𝗲𝗮 𝗮𝘂 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗿𝗲𝗽𝗿𝗼𝘀𝘂𝗿𝗶? Nu cred!
    Atmosfera poate nu a fost una relaxată, dar a fost prietenoasă și nu s-a lăsat cu înjurături la adresa familiei....cum se obișnuise în anumite partide anterioare.
    𝗝𝘂𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶 𝘀-𝗮𝘂 𝘀𝗮𝗹𝘂𝘁𝗮𝘁 𝘁𝗼𝘁𝘂𝘀𝗶 𝗰𝘂 𝘇𝗮𝗺𝗯𝗲𝘁𝗲, unele mai puțin verosimile iar 𝙖𝙢𝙗𝙞𝙖𝙣𝙩𝙖 𝙖 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙥𝙚 𝙥𝙡𝙪𝙨 𝙯𝙞𝙘, cu strângeri de mănă care au evidențiat 𝙚𝙨𝙚𝙣𝙩𝙖 acestei întălniri.
    Este cunoscut faptul că, 𝗗𝗼𝗰𝘁𝗼𝗿𝘂' nu are nicio idee despre modul cum se desfășoară un meci de fotbal.
    Dar este jenant totuși, să te comporți într-un 𝗺𝗼𝗱 𝗲𝗴𝗼𝗶𝘀𝘁 neoferind pase (excepție făcând în vreo în 2-3 rânduri) coechipierilor, uneori alegând în schimb să încerce să marcheze singur în orice situație, mai ceva ca 𝗥𝗼𝗻𝗮𝗹𝗱𝗼 -prietenul lui 𝗠𝗼𝘁𝗮𝗻𝘂'.
    Alții care mai și 𝗰𝘂𝗻𝗼𝘀𝗰 𝗰𝗲𝘃𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗮𝘀𝘁𝗮, nu sunt egoiști și totuși mai dau 𝗽𝗮𝘀𝗲 și culmea 𝗰𝗵𝗶𝗮𝗿 și 𝗴𝗼𝗹𝘂𝗿𝗶.
    Aici trebuia vorbit despre 𝗡𝗲𝗮' 𝗕𝗿𝗼𝗻𝘀𝗼𝗻, care a devenit instantaneu 𝘀𝘁𝗲𝗮𝘂𝗮 𝗺𝗲𝗰𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶.
    A fost la înălțimea așteptărilor, respingând aproape fiecare minge care amenința să pătrundă în poarta sa + 2 penalti-uri aparate.
    𝙁𝙚𝙡𝙞𝙘𝙞𝙩𝙖𝙧𝙞 𝙣𝙚𝙖' 𝘽𝙧𝙤𝙣𝙨𝙤𝙣!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. William Shakespeare13 nov. 2023, 20:36:00

      Mare dreptate ai,domne...fotbal frumos,cearta nu,doctoru necsam fotbal...

      Ștergere
  4. De doua etape nu se mai dau publicitatii autorii golurilor,probabil de teama de a nu fi transferati in perioada de merecato...
    Asteptam totusi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa mai si radem...
    -Daca nu va abtineti de la consumul de vin,nu o sa mai apucati sa deveniti batran!
    -Asa-i? Formidabil! Intotdeauna am zis ca un pahar de vin te mentine tanar!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, suntem departe de a fi perfecți, măcar să încercăm să fim cea mai bună variantă a noastră.
    Aș zice că Doctorul nu are stilul ăsta cu intenție, mai degrabă pretențiile sunt exagerate de la el. Când e în dificultate, dă cu călcâiul ca să scape de ea. E și el pe zile, ca noi toți, data trecută a dat 3, acum 0. Ca și Sică! :)) Dar Sică a ratat un penalty, pe când Doctorul are meritul de a fi recuperat mingea aia în tușă, în duel cu Bogdan, din care a ieșit un gol egalizator. Și apropo de goluri:
    - la Albaștri, 4 Colonelul, 1 Dan
    - la Galbeni, câte 3 eu și Gabi3, plus Tudor 1 gol, ultimul, ăla la care a scos pușca cu lunetă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și deși se zice că penalty-urile nu se apără, ci se ratează, de data asta prefer să cred că le-a apărat Nelu Bronson! :) Zi cu adevărat magică pentru el, nu-mi amintesc de altcineva să fi apărat două!

      Ștergere
    2. Bravo,Gabita!Prima fraza din comentariile tale spune totul! Important este ca pana la urmatorul meci sa ne treaca supararile/frustarile si sa fim gata de o noua provocare!

      Ștergere
  7. https://www.flashscore.ro/meci/CEzm59UG/#/sumar-meci/sumar-meci
    unul dintre cele mai de calitate goluri pe care le-am văzut, cel egalizator din prelungiri! stop din aer cu dreptul, în mișcare, șut imparabil cu stângul, O BIJUTERIE!!!

    despre meci:
    m-am gândit că era o foarte bună ocazie pentru doru să-l scoată în evidență în cronică pe bunul și vechiul său prieten, nelu. m-am înșelat. oricum, foarte bine au jucat și colonelu, G3 (care s-ar fi mulțumit, ca și subsemnatul, cu un egal) și, as usual, găbiță. bun și doru, pe care l-am lăudat chiar în timpul meciului.

    pentru mine doctoru e un adversar incomod, și nu m-am sfiit să recunosc, vezi săptămâna trecută când m-a făcut franjuri (btw, nu mulți ar fi dispuși să recunoască treaba asta, și chiar de două ori). la el călcîiul nu e ultima opțiune, ci PASA, e un fel de tavi (chiar, ce-o face, poate-l sun, cum am făcut cam cu toți care s-au dat la fund), care niciodată, dar niciodată, nu pasează din prima. unii dintre voi mă driblează, alții mă ocolesc în viteză, unii dau pasă (am și exemplele pregătite), dar puțini intră practic în mine cu mingea. de aici și multe contacte fizice, el neștiind ce are de gând, eu cu atât mai puțin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bancul Zilei: Ce naționalitate aveau Adam și Eva

    Un englez, un francez, un chinez şi un român au o dispută în legătură cu naţionalitatea lui Adam şi a Evei.Englezul:- Ei au fost englezi. Numai un gentleman adevărat poate oferi jumătate din singurul măr doamnei sale!Francezul:- Nu, ei au fost cu siguranţă francezi. Numai o franţuzoaică poate să se ofere pentru numai jumătate de măr!Chinezul:- Nu sunt de acord. Ei au fost cu siguranţă chinezi, deoarece numai unei perechi de chinezi le stă în putere să populeze în aşa timp scurt tot pământul!Românul:- Nu, domnilor, greşiţi cu toţii, ei erau români: stăteau în fundul gol pe pietre, nu aveau decât un măr pe care trebuia să-l împartă între ei, dar credeau că sunt în Rai.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu sunt si nu am fost un fotbalist. Vin pentru ca sunteti oameni faini(cu exceptii, desigur). Nu inteleg ce anume se doreste de la mine? Abia reusesc sa scot capul din pamant, ochii de la minge cat sa sutez. Ca-mi mai iese si cate o pasa cand am langa mine un fundas mai slabut.. e mare lucru. Alerg cat pot, cand pot si fac tot ce pot. Dau cat pot de mult pe teren, dar din nefericire pentru multi putinta mea se opreste la alergare. Imi cer iertare ca nu ma ridic la nivelul asteptat de unii. O sa incerc sa-mi gasesc alt mod de a alergasi de a-mi pastra conditia fizica decenta. Mi-o iau periodic de la multi dintre voi si totusi ma intorc... nu stiu pentru cat timp. Am iesit de pe grupul de whatsapp tocmai pentru a evita discutii si cearta. Probabil ca voi iesi complet din fenomen pentru a lasa loc altora mai buni. Va doresc o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doctore,fii tare! Joaca cum poti si cat poti,nu te lasa coplesit de "reprosurile"unora,in tumultul creat pe teren,dupa meci lucrurile se linistesc si de cele mai multe ori ne avem ca fratii la "procesul"etapei de pe pajiste,insotit de hidratarea de rigoare...

      Ștergere
  10. Bancul Zilei: Cadouri pentru soții

    Trei bărbaţi vorbesc despre cadourile pe care le-au luat soțiilor:Primul bărbat:– Cadoul meu ajunge la o suta în 8 secunde. I-am luat un Porsche.Al doilea bărbat:– Ce i-am luat eu ajunge la o sută în cinci secunde. I-am luat un Ferrari.Al treilea bărbat:– Ce i-am luat eu ajunge la o sută într-o secundă. I-am luat un cântar.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doctore, te răsfeți. nu ești așa slab precum te dai și lumea știe treaba asta. culmea, aici e un paradox: coechipierii tăi și eu, ca fundaș advers ne-am dori să joci mai simplu ; ) ia-o ca pe un compliment, deja mi-am depășit norma cu tine.

    Presupun că și pe voi vă interesează de tavi cât pe el de noi. l-am sunat, mi-a intrat apel în așteptare. vestea bună e că numărul e alocat și cineva vorbește la el. nici nu contează că n-a mai sunat înapoi, o fi crezut omu că vreau să-l tapez de doi lei și n-avea mărunt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vorbit acum 5 min. cu Tavi care este bine sanatos,dar f.f.ocupat cu serviciul,nu ne-a uitat,va ureaza sanatate si fotbal placut,va reveni si el prin decembrie,scuze Motanului ca n-a putut raspunde la telefon etc.
      Din pacate nici eu nu pot veni deocamdata,am din nou probleme cu pulsul marit(peste 100...),salutare taica si noroc!

      Ștergere
    2. 𝗡𝗲𝗮' 𝗩𝗮𝘀𝗲𝗮, 𝙨𝙖𝙣𝙖𝙩𝙖𝙩𝙚 𝙨𝙞 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙞 𝙖𝙣𝙞 𝙛𝙧𝙪𝙢𝙤𝙨𝙞 iti doresc in continuare.
      Si sa dea 𝗱𝗼𝗺𝗻𝘂' 𝘀𝗮-𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗻𝘇𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝘂𝗿𝗺𝗮 𝗽𝗲 𝗻𝗲𝗮' 𝗜𝗹𝗶𝗲𝘀𝗰𝘂!

      Ștergere
    3. Muitumesc,ADI! Sa dea domnu'sa se implineasca zicerea ta!

      Ștergere
    4. ”Nu suntem educați, poate tot intenționat, cum să ne raportăm la bani în relație cu timpul și cu sănătatea noastră. Pentru că, de la un moment încolo, e mult mai înțelept să te oprești din făcut mai mulți bani. E chiar o decizie financiară înțeleaptă. Când timpul care ți-a rămas se micșorează și sănătatea nu mai e ca la 25 de ani, ține deja de prostie să vrei să dai aceste resurse în schimbul banilor, cum fac mulți oameni, atenție, care au bani. De ce să mai faci? Îi lași copiilor, să fie ei fericiți? Da, un sacrificiu frumos, dar de cele mai multe ori copiii aceia crescuți cu cheltuieli enorme vor termina rapid banii și nu vor fi în stare să facă alții, pentru că ei nici nu știu cum e să n-ai.”

      Din newsletter-ul lui Dragoș Pătraru de la Starea Nației. Dar cum să ai timp să citești așa ceva, când tu ești ocupat să faci bani?!

      Ștergere
  12. Ce viata o duce și Tavi al vostru de nici la fotbal nu poate să vină.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bancul Zilei: Trump, Putin și Iliescu se duc la Dumnezeu

    Se duc Trump, Putin și Iliescu la Dumnezeu.Trump ii adresează primul o întrebare lui Dumnezeu:– Doamne, când va fi ordine la mine-n tara?– Peste 50 de ani!– Of, of, of, nici copiii mei n-or să ajungă până atunci.Următorul e Putin.– Doamne, dar la mine-n țară când va fi ordine?– Peste 100 ani!Ei, nici nepoții mei n-or să ajungă până atunci.Vine și rândul lui Iliescu.– Doamne, dar la mine-n țară când va fi ordine?Dumnezeu începe a plânge și zice:– Mă tem că nici eu n-o să ajung până atunci…

















    RăspundețiȘtergere
  14. -incredibil de proști elvețienii, pe mână cu ziarijdii care spun că ne-au ajutat cu egalu de aseară?!?. băteau, erau șmecheri, așa au meci greu cu bosnia și posibil și cu noi, dacă vor locul unu în grupă. la fel de dobitoc și arbitru englez, doar la scornicești nu se dădea penalti la henț.

    - o definiție a calității vieții (după cum vorbeam și cu Adi la o ședință post-partidă) constă în numărul de grade de libertate pe care le ai.

    - vasilică, păstrez pentru data viitoare cele două pase de gol. cât despre tavi, nici o problemă, n-o fi avut omul minute.

    RăspundețiȘtergere