sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Cronica etapei din 22 ianuarie 2021

             Cu cateva absente, dintre care cea mai rezonanta a fost cea a lui Gabita,ne-am adunat 14 capete, 8 din grupul veteranilor si 6 din cel al mai noilor sositi, numarul ideal pentru un 7 la 7. Ely si Gabitrei au ales cele doua garnituri.

            E1: Doru-Bete, Motanu, Bogdan, Mitica, China, Gabitrei, Mihai.

            E2: Gaby, Tavi, Popica, Hercule, Ely, Andrei, Vasea.

            La o simpla citire, cele doua team-uri pareau destul de echilibrate, ceea ce s-a dovedit si in teren pana la scorul de 3-3, primul gol marcandu-l tanarul Mihai. Din pacate Ely s-a accidentat si a fost nevoit sa paraseasca terenul, probabil cu intindere.La 3-3 a marcat si China din 7 m, echilibrul s-a dus prin iesirea lui Ely si Gabitrei a punctat decisiv marcand in total 5 goluri din care 3 cu spitul, nu cu spritul care a urmat dupa. De la echipa invinsa au inscris cate 2 goluri fiecare, Ely si Popica. La E2 a mai stat in poarta si Popica. S-a jucat afara la 7 grade plus, cu soare in primele minute.

            Cam asta a fost pe scurt istorioara acestui meci, doritorii pot interveni cu completari.

22 de comentarii:

  1. B.

    Totusi, cea mai buna casa de batrani ramane Casa Alba

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun titlu, adevărată ancoră în timp! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Atentionare pentru LUCI!
    Ne-am interesat la forurile competente si perioada de carantinare pentru tine s-a incheiat, asa ca tot grupul fenomenului fotbaldeziuacincea te implora ca vineri 29 ian. 2021 sa fii prezent(stii tu unde)ca sa debutezi in noul an.
    Toti baietii te saluta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Abia așteptai să mulțumești, recunoaște! :)

      Ștergere
  5. Nu se mai poate,ii dau afara pe Tavi si pe Mitica!! Vin aseara de la Paris si gasesc palatul vraiste si pe prostovani cinstindu-se dintr-o damigeana de visinata, evident furata.Ma duc la bar,sa iau o vodca,imi aduce un prieten vietnameza la 1000 de dolari sticla.Gust, cand colo, apa de la robinet!Gogomanii au baut-o si pe asta si acum dau vina pe motan,numai ca asta e asa talamb ca nu stie sa desfaca dopul, daramite sa mai dea si drumul la chiuveta.Si asta n-ar fi tot,am un pecihnez,Bogdan, au lasat potaia nemancata si amaratul de foame le-a rontait Viagrele tolomacilor.Va dati seama ca l-a apucat nevoia si a sarit gardul la vecin,ude o stie el pe buldoaga Lucica,numai ca aia n-avea chef de asa ceva si mi l-a trimis franjuri inapoi.Acum sta pitit sub pat, cu privirea apoasa,schelalaie si-si linge maciuca,nu pot sa-l scot de acolo nici cu matura.Cred ca-l dau si pe el, o sa-l ia Dinamo.
    Apropo de Dinamo,stiti ca sint milos.Am vazut sfarsitul meciului in avion,cand am deschis am vazut ca aia in rosu conduc cu 4-0,gata sa ma bucur pentru ei,cand colo erau moldovenii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era de la Robinette, dar nu știi tu de-astea!

      Ștergere
    2. Ce imaginatie bogata ai patroane!Cand te-ai trezit...

      Ștergere
    3. Da, n-a stiut, glaja(pe ardeleneste) era de la Joe Robinette Biden!

      Ștergere
    4. Dragul nostru Adlabam, fotbalist de renume mondial din calcan până-n Vitan, umorul tău n-ar fi chiar cel mai rău, dacă ai reuși să te desprinzi de limbajul patronilor din Bârzăunești, poate te-am lua cândva în considerare, deocamdată, cu părere de rău, trebuie să mai aștepți.
      În altă ordine de idei ai grijă că blegeanu creează deseori halucinații riscante, astfel este posibil să confunzi banca din parcul Bordei cu un palat, mușița cu Parisul, coada de la mătura înfiptă în spate cu avionul personal, mia de dolari cu mia de bănuți adunați cu sudoarea frunții tale, apica din șanțuri cu vodca vietnameză și laxativele din banca pe care o patronezi în parcul abandonat cu viagra la care visezi de-o viață. În rest ce să zic, e dreptul tău de popă comunal să-ți botezi potăile care te latră noaptea dar, replica lui Bobi Dumitraș rămâne în vigoare oricănd cu precădere pt. "pecihnezi". În concluzie te așteptăm să mai Addolaba și pe la noi cu gurița ta dulce și înmiresmată. poate te mai eliberează de stres.

      Ștergere
  6. B.

    Ora de zoologie:
    - Bula, cum se numeste animalul de care si leului ii este frica?
    - Leoaica, doamna profesoara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Echipa invingatoare a beneficiat, pe langa cuplul Gabitrei-China,de un portar longilin care a aparat f. bine, scotand cateva mingi cu piciorul ca la handbal, unul numit Doru-Bete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasea, ai trecut de la bancuri la matrimoniale? :)

      Ștergere
  8. Luați o pauză de la ce faceți:

    Bronson 78!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Nelule,un calduros si sincer "La multi ani cu sanatate!" la cei 78 de anisori.Nu stiam ca esti nascut in aceeasi zi cu fostul tovaras N.C.

      Ștergere
  9. B.

    Un algerian cu o barba mare este asezat alaturi de un francez, intr-un avion Paris-Alger.
    Dupa decolare, stewardesa incepe sa serveasca bauturi pasagerilor.

    Francezul cere o cupa de sampanie.

    Dupa ce l-a servit, stewardesa il intreaba pe musulman daca vrea si el una.
    Raspunsul acestuia, foarte ofensat:

    - Prefer sa fiu rapit si violat cu salbaticie de zece prostituate de la Babilon decat sa las o singura picatura de alcool sa atinga buzele mele!

    Francezul, inecandu-se, da repede inapoi cupa lui de sampanie stewardesei, spunandu-i:

    - Si eu prefer, nu stiam ca se poate alege!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Algerianul mi se pare cunoscut.Nu-i unul Mitica,din Ferentari?Numai ca asta bea de rupe!!

      Ștergere
  10. B.
    Profesoara scrie pe tabla: 2-2=
    - Bula, spune tu care este rezultatul!
    - Meci nul, doamna!

    RăspundețiȘtergere
  11. B.

    Seful catre subaltern, pe Facebook Messenger:

    - Scrie-mi un banc, vreau sa rad.

    - Nu pot acum, sefu, lucrez.

    - Inca un banc, te rog!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bancul zilei: Cum să privești mereu cu optimism viața

    Unui parasutist nu-i reuseste acrobatia si aterizeaza intr-un pom din curtea unui ardelean. Gazda ii aduce o scara ca sa-l dea jos.
    - Voiam sa bat un record, dar n-am reusit, se necajeste parasutistul.
    - No, cum n-ai reusit?, zice ardeleanul. Doar esti primul om din satul nostru care se da jos din copac fara sa se fi urcat in el.

    RăspundețiȘtergere
  13. Gata, l-am vandut pe Man si am scapat de la faliment, nu ne mai trebuie nici spaniolul lui peste!! Sau poate fac eu o confuzie si banii pe Man ii ia Gigi? Poate ne da si noua ceva, macar de-o masa la impinge tava.

    RăspundețiȘtergere
  14. B.

    La ora de anatomie:
    - Bula, pe ce parte este inima?
    - Pe partea interioara, doamna.

    RăspundețiȘtergere