duminică, 10 ianuarie 2021

Cineva n-a venit la fotbal


 

De fapt, nu numai Cineva, ci mai multă lume n-a venit la fotbal, ceea ce, după o pauză atât de lungă, nu face decât să-mi confirme teoria că fenomenul e pe tobogan.

Dar Cineva a venit în Agronomie, numai că a venit pentru Drobeta din imagine, așa că mai mult a sprintat pe la bancă decât pe teren. Iar la final a uitat-o acolo unde am pozat-o!

Așa, deci două miuțe la prima mișcare din 20-21. Fiind puțini, au început să sune telefoanele cu muncă de convingere, așa a apărut la teren... Cristi Frizerul! Nu era nimeni în măsură să obiecteze, nici măcar Popică. La început eram 7, iar Gabi3 a crezut că ne păcălește, propunând 3 tineri (el+Cristi+Andrei) contra 4 veterani (Mitică-Bogdan-Popică-Găbiță). S-a jucat pe lat, la porțile minime, iar veteranii au făcut față cu brio pe contraatac, scoțând un egal sau poate chiar câștigând. Popică n-a nimerit-o din situații clare, altfel rezultatul devenea și el clar.

Când au sosit Ely și China, am mutat porțile pe lung, cu meci început de la 0-0, Ely la veterani, China la tineri. Părea că veteranii vor câștiga lejer, 2-0 plus o mulțime de situații, dar Bogdan a luat niște goluri ușoare, pe scurt sau... pe sub el (!), iar adversarii au luat o decizie salutară pentru ei, s-a retras Gabi3 înspre poartă și a fost imposibil să-i dăm vreun gol. Scor final 3-2 pentru tineri, dar cel mai important a fost că nervii au apărut doar la final, la unison, contra antrenorului care ne-a anunțat brusc că s-a terminat timpul. Ca să fac o legătură cu ultima cronică de anul trecut, ”mai trebuia puțin să fie bine”. 5 minute.


23 de comentarii:

  1. Ca să fie mai limpede chestia cu absenteismul, nici măcar Mitică nu s-ar fi băgat, mai mult chef aveam eu, în special pentru că scăpasem de 3 kile de sărbători, ca niciodată!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnu Giță, ați sărit direct la litera c. Ați uitat să numărați literele a și b, adică căte mingi am scos și mai ales pe cele 3 care mi-au (sau miiiaau) îndoit degețelele mele finuțe. Primul chiar nu știu pe unde a intrat, e cam greu, șpiț de la un metru și un pic, la al doilea am țopăit și m-am răscăcărat în ideea de acoperi mai bine laturile dar Gabi, milostiv nu ca voi care ați tras numai în el, a așteptat și a tras la firul ierbii.
    Despre reclama aia fățișă (cât încasezi ? fifty - fifty) ce să spun, e falsă, conținutul nu era CDR era v de VG, păi ce să facem, dacă statul nu ne dă bani pentru combustibili lemnoși sau gazoși, folosim din ăia lichizi. Dacă nu ați binevoit să mai schimbați portarul, dacă ați ales poarta greșită, am profitat și eu să mă încălzesc alergând până la bancă, bine că nu m-am suit pe catedră.
    Partea ciudată e că m-ai sunat să-mi spui că am uitat, mi-ai dat și SMS, am vrut să te sun, ceva mai încolo îmi spune Nelu că pe el l-am sunat ?!
    Miercuri sau joi poate binevoiesc băieții să bifeze pe site sau printr-un SMS dacă vin sau nu, poate reușim cu aproximație să știm pe câți ne bazăm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voiam sa intreb cine era indragostitul de Drobeta, dar nu mai e cazul, s-a devoalat singur.

      Ștergere
    2. Stai bă acasa,că se sperie mingea de tine.

      Ștergere
    3. Cu "aprecieri"marca Blegeanu, tot mai multi sunt tentati sa ramana acasa, ce rost are sa se enerveze in loc sa se relaxeze!

      Ștergere
    4. Păi asta zice și el, să stea lumea acasă, așa poate fi și el the best.

      Ștergere
    5. Normal Vasea, eram convins că te gândești la Turnu Mâgurele sau la Adrian Severin, de asta ți-am sărit în ajutor.
      Ble, eu te-am rugat să nu te mai uiți în oglindă, ascunde-o naibii undeva, riști mult, mult prea mult, s-ar putea chiar să ți se blegeanu.
      Dacă confirmă minim nouă că vin și aduc vin, vin și eu sigur. Desigur cu speranța că mi se va returna reclama plină, sub formă de ajutor social câștigat prin muncă la Loto. Desigur aș prefera Metaxa dar de când cu carcalacul nu se prea mai găsește.

      Ștergere
  3. B.

    Intr-o familie, barbatul ia deciziile importante. Femeia doar hotaraste care-s alea.

    RăspundețiȘtergere
  4. veniti vineri la 3 e pacat sa renuntati miscarea e cea mai sanatoasa.Sunt Eli

    RăspundețiȘtergere
  5. ar trebui sa intelegem ca fotbalu asta un sport de spectacol si sa renuntam la nervi.

    RăspundețiȘtergere
  6. B.

    - Sunteti multumita cu marimea sanilor dupa remodelarea lor?
    - Foarte multumita, domnule doctor, dar mai am o dorinta... doresc sa am ochii mai mari!
    - Nicio problema, doamna..., sora, arata-i doamnei factura pentru sani!

    RăspundețiȘtergere
  7. B.



    - Care e cel mai tare lucru cand inveti sa mergi pe bicicleta?
    - Asfaltul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Prezenta slaba ,chiar dezamagitoare zic pentru ziua de vineri dar asta ee ,eu nu pot aduce cu arcanu oameni la teren .Dar chiar si asa am jucat 2 miute misto fara cearta, si ambitii, pacat ca am jucat mai putin ca am inceput mai tirziu si am iesit la 16.15 . Degeba ne suparam pe antrenori ca ne dau afara ca noi suntem vinovati ca venim tirziu .Trebuie sa venim la 14.45 clar ce trece peste 15 e nasol ca e pe riscul omului care vine tirziu ,va juca 30 minute si gata oricum ca joci 15 minute sau o ora terenul trebuie platit . Solutia e clara se poate juca cu 10 oameni facem o miuta punem portile mici pe jumătate de teren si gata chiar se joaca misto . Cred ca 10 oameni o sa am nu i problema. Mai nasol este cu venirea la teren tirziu . Avem balon de la 14.30 la 16.15 sigur trebuie sa ne conformam. Data trecuta am avut ceva discutii cu antrenorii si mi au spus sa ne gasim alt teren daca nu ne convine. 95 la suta noi putem veni la 14.45 si nu mai sunt probleme .Asa ca luati va dupa ELY MISCAREA INSEAMNA SANATATE SI VIATA LUNGA,ORICUM EL SI GABI3 NE AU SALVAT CU MULTE MECIURI ,chiar daca am avut ceva discutii cu ei .Sa venim noi intai 10 oameni si dupa aia sa punem conditii. Deci va astept vineri la 14.45 hai sa vedem ce mai iese .Luci , a trecut un an gata te astept ce a fost a fost trecem .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveai dreptate să treci pe tenis. Te recomandă inclusiv talentul! :)

      Ștergere
  9. Eu hercule si Andrei venim maine cu siguranta probabil si Cristi daca nu va deranjeaza ramane la alegerea voastra eu ziv sa vina toata lumea sa jucam pe tot terenu.

    RăspundețiȘtergere
  10. B.
    - De ce se spune limba materna si nu paterna?
    - Pentru ca mama vorbeste mai mult decat tata.







    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul zilei: Ninsorile, guvernanții și școala online

    Comitetul de părinți a luat act cu îngrijorare de buletinul METEO care anunță ninsori la acest sfârșit de săptămână. Părinții speră ca stratul de zăpadă să nu depășească 10 cm fiindcă ”ăștia vor închide și școala online”.

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut pe toti si Lamulti ani pe 2021.
    Confirm ca maine sunt prezent la teren. Veneam si vinerea trecuta dar nu am fost in Bucuresti.
    Luci, Capitanul are dreptate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai Lamultiani, pe pariu ca si azi vii tarziu?

      Ștergere
  13. Cei 4 absenti vinerea trecuta, azi vor fi PREZENTI!

    RăspundețiȘtergere
  14. B.

    Doi scotieni ies de la Opera.
    - Mai tampitule, spune unul dintre ei, nu esti normal? Sa-i dai un bacsis asa de gras garderobierei?
    - Da, dar nu vezi ce haina grozava mi-a dat? ...

    RăspundețiȘtergere