miercuri, 1 aprilie 2020

Meciurile lunii aprilie 2020

Deloc întâmplător, aceste meciuri încep chiar azi, pe 1 Aprilie!

Și un mesaj special pentru combatanții de ziua 5, dar mai ales pentru cei 3 eroi ai lunii martie:


97 de comentarii:

  1. MECURILE incep chiar azi, pe 1 Aprilie, dar meciurile in niciun caz!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dom profesor, mai bine dădeai un clic și corectai.

      Ștergere
    2. Gabita,eu am luat-o ca pe o poanta de 1 Aprilie!

      Ștergere
  2. Nu inteleg, de ce ne e frică ?
    Păi,ce facem noi se cheamă fotbal ? Sa-l văd pe ăla care ne-ar amenda pe noi pentru activitatea de fiecare vineri.Dacă erau interzise jocurile de copii,da,aveau motiv să ne amendeze,ne puteau încadra în acea categorie.Dar ce facem noi nu se poate asimila jocului de fotbal.Faptul că unii ar putea fi amendați e anulat de joaca celorlalți.Cand te uiți la ce se întâmplă pe teren,cu greu iti dai seama ce fac aia acolo.Parcă ar semăna cu eretii si porumbeii, parcă cu cioaca râde,iar unii au venit special să nu-ti dai seama,oricât te-ai chinui, ce cauta ei acolo.
    Asa că, hai să ne vedem vineri la Agronomie, sa-l vedem noi pe caraliul care se va incumeta să amendeze niște copii nevinovați.
    Singurul lucru pe care l-ar putea face ar fi sa-i anunte pe cei de la Spitalul 9,sa-i întrebe dacă nu le-au fugit pacienții.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai si cu primul banc pe aprilie!


    - Cum e ciobanul caruia lupul i-a mancat o oaie?

    - Oaierless!

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am văzut, e demențial tipul, îl ajută fața, mimica, ar putea face un cuplu mișto cu Rowan Atkinson.
    Atenție sporită, să nu mănânce două .oaie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sarmaua de post la post2 apr. 2020, 17:54:00

    Băbăieți, e totul în regulă, am vorbit cu Ionuț, mâine ne lasă să jucăm în balon, copiii nu vin, ideea e să venim cât mai mulți, să ne strângem măcar 18-20 pentru că o să ne filmeze un anonim de la UNICEF și unul de la Mărcuța. M au învățat limbajul semnelor așa că nu or să fie probleme. Nu vă luați tricourile pe voi pentru că nu avem cu cine să le schimbăm, studentele sunt la izolare în prenatal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Să nu vă aud ca ati făcut febră musculara după fotbalul de azi, ca-mi schimb impresia despre voi si vă bag la alt program de antrenament.

    RăspundețiȘtergere
  7. Singurul erou și cronicar al studentelor de ziua 53 apr. 2020, 17:57:00

    Cronica unei etape cronice scrisă în visul unei nopți de vară

    Sunteți bulangii ! Bulangii rău de tot ! M-ați lăsat singur,
    v-am așteptat cu speranță și dragoste o oră întreagă, nu ați venit NICIUNUL. Ionuț nu a vrut să mă lase în balon de frică să nu mă autoizolez, mi-a spus că balonul lui nu este pregătit pt. așa ceva.
    Am și o veste bună pt. voi. Având în vedere că cei doi cameramani anonimi s-au prezentat la teren la ora stabilită, meciul s-a disputat. Afară, 5 la 5, la porți de polo. Inițial eu am optat pt. porți de rugbi, partida putând fi astfel mult mai aerisită, cei 3M au protestat însă vehement la telefonul de urgență, am cedat în cele din urmă.
    Așezările în teren au fost 1-3-1, ca să respect tradiția, respectiv 1-1-2-1, ca să îmi placă și mie. Eu am acoperit singur toate posturile, asemenea unui ministru care ocupă concomitent mai multe portofolii. Desigur pt. mine a fost mult mai ușor, aria terenului a fost mult mai mică decât diversele ramuri ale economiei naționale.
    Meciul a fost super spectaculos, fair-play desăvârșit din primul până în ultimul minut, faze rarisime, ratări cu poarta goală de la mai puțin de un metru, plonjoane în extremis, deposedări prin alunecare, driblinguri în cascadă, 9-10 bare, mingii care au mușcat milimetric barele laterale, transversala sau colanții portarului. Au fost faze când am driblat tot ce mi-a ieșit în cale dar și faze în care am fost deposedat de miticii gazonului regățean înainte de a trece de centrul terenului, sau am fost deposedat în careul advers de către motanul parșiv din mine, sau am ieșit cu mingea în aut sau aut de poartă. Pe tot parcursul partidei, prin geamurile deschise ale căminelor am auzit încurajările frenetice, necontenite ale puținelor studente care nu au părăsit campusul, Italia și chiar Suceava fiind în carantină. Încurajările lor " bag-o mă, avansează pe dreapta, trage tare, mai tare, vezi că dai pe lângă, așa, mîngâi-o ușor, pasează la altul, uah, uah, au, ah, ce bine, ce superb, scoate-o în aut" mi-au menținut suflul și tonusul muscular tot meciul. Scorul a fost 0-0, Pe lăngă unele ratări involuntare, așa cum am scris mai sus, au fost și faze în care puteam să înscriu lejer dar nu m-a lăsat sufletul să-mi dau gol mie însumi.
    Deși am promis că nu spun, am să vă dezvălui totuși un mic secret, s-au dat totuși două goluri, la aceeași poartă, unul mai frumos ca altul, unul la păianjen din spatele liniei de fund și altul la vinclu cu un șut năprasnic din careul propriu. Cei doi cameramani prezenți au solicitat însă VAR, mi-au spus
    " bă ești nebun, îți dai gol singur ție însuți, noi am jucat la Proonstic Sportiv x, dacă validezi golul ne bagi în faliment. Fiind și singurul arbitru prezent am invalidat cele două goluri pe motiv de offside la portar, respectiv fault și zădărnicirea fazei de atac. Cei doi cameramani mi-au promis că vor propune meciul transmis live pe 5 continente pt. titlul de " Cel mai frumos meci al deceniului, cel mai aprig disputat, cel mai fair-play, cele mai spectaculoase goluri anulate, cei mai buni 10 jucători pe toate posturile etc", mai mult, vor obține acordarea titlului și premiul în bani. Pt. că a venit vorba de bani, nu vă fie teamă, nu v-am lăsat datori, am achitat taxa de teren, e drept, în conformitate cu prevederile actuale, 25% eu, restul de 75% urmând a fi virați de cei care lucrează la stat (în cur).
    Momentan nu îmi amintesc un amănunt minor, lipsit de importanță, nesemnificativ, în măsura în care am să mi-l amintesc o să vi-l comunic. Nu mai știu sigur dacă meciul s-a desfășurat în dormitorul de acasă, în Agronomie, sau pe culmile dealului din Davos, dacă scorul chiar a fost 0-0, sau... 1 mil. la 0 pt. ei...
    Oricum trimiteți-i lui Vasea comentariile voastre. Pt. 10 euro pe lună puteți deveni fan susținător, pt. 1000 euro pe zi puteți deveni membru cu drepturi depline al clubului nostru, viramentele se vor face în contul... na că a intervenit cenzura, ăsta... virusul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare aia cu zădărnicirea fazei de atac, s-ar putea s-o preiau. Pe piept! :)

      Ștergere
    2. M-ai facut sa rad cronicarule si sa mai uit de carcalacu ce veni peste noi! Mersi si sa traiesti!

      Ștergere
    3. Să fim oameni5 apr. 2020, 13:59:00

      Și tu pe mine cu multe dintre bancuri, îmi pare bine, nu o bag pe aia cu suntem chit deoarece joaca continuă.
      Doar atât Găbiță, cu zădărnicirea ? Cu galeria nimic ? Haideți să fim români solidari, să trecem împreună peste impasul financiar, faceți oferte generoase pt. preluarea galeriei pe piept sau pe orice altceva doriți, se poate prelua și pe termen scurt sau mediu, parțial sau total. Fac apel în primul rând la cei tineri, la vânătorii de căprioare, la cei care au mistrețele în izolare, dar și la toți ceilalți.

      Ștergere
  8. Ce belea si cu covid-ul asta ! Noi ne gândim doar la pericolul înfestării însă problema e mai complicată.Ganditi-va la ce va fi după ce va trece isteria,cum vor arăta oamenii care vor supraviețui.
    Bebe va uita că vinerea obisnuia să fugă de lângă prințesa lui și venea să tragă un pui de somn pe terenurile de la Agronomie.Dacă totuși,prin nu stiu ce minune,amintirea somnului nu va dispărea,cu siguranță nu va sti unde visa el cu ochii deschisi.
    Mitică ,altă victimă a virusului !!! Ce afaceri putea el sa deruleze.Câți maidanezi nu ar fi vândut pe post de miei,cu ocazia sfintelor sarbatori.Ce ciordeli in curtea bisericilor in aglomeratia de Înviere.S-au dus toate.Sa tragă nădejde că va apuca să supraviețuiască si D-zeu cu mila.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca se tot prelungeste starea de urgenta cu inca o luna, n-ar fi rau ca cei care se pricep sa caute pe facebook filmuletul cu Ely care cica jongleaza cu balonu mai ceva ca Messi si sa-l posteze aici ca sa ne delectam si noi muritorii de rand.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai si cu un banc!

    Un ascultator suna la un post de radio:

    - Buna ziua!

    - Buna ziua! Va ascultam.

    - Am gasit un portofel care contine 15.000 de dolari si un buletin de identitate pe numele Gherasim Mihai.

    - Asa, si?

    - Pai, as vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala!

    RăspundețiȘtergere
  11. M-am întâlnit în Auchan cu Hercule, e în vână, la fel cum îl știți. Am ratat ocazia unui selfie, cu mască, fără mască. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Am o informatie,dar nu stiu dacă e reală,trebuie s-o verific,cum că Ely a fost selectionat in echipa tinerelor speranțe care se pregătește(echipa)pentru meciul contra azilului de bătrâni din Poplaca din Deal.In caz de victorie,vor juca contra echipei de invalizi a comunei Cucuieti.Caștigătoarea va disputa finala cu echipa văduvelor de veterani ai primului război mondial.Sa-i tinem pumnii si să ne mândrim că acest talent a fost descoperit in pepiniera noastră.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iepurașul e cu voi7 apr. 2020, 17:37:00

    Pentru toți cei harnici care se pregătesc să obțină o producție record de morcovi livrăm gratuit la domiciliu iepurași drăgălași dotați cu mănuși și mască sanitară antitab, bulănașe de jandarmeriță proaspătă, AKuM faceți comanda, firmă serioasă cu sediul la căsuța poștală și cont bancar senilizat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Deci avem si noi cateva vitime al cornonaviruslui: anonim,sarmale,eroi unici, cronicari ai studentelor de la geriatrie,unii care vor sa fie oameni(greu-vorba cantecului, tare greu)destepti(asta-i foarte usor, pentru unii)si iepurasi. Restul sa va tineti tari si sanatosi. Totusi , pacat de ei, ca erau pe langa noi si ne obisnuisem cu ei(stiti vorba:rau cu rau , dar mai rau..nu se putea).

    RăspundețiȘtergere
  15. Neomul de bine8 apr. 2020, 00:39:00

    Mersi, mersi, ce e nea Luci, de când nu te mai lasă băieții la piață a început să-ți pară rău pt. imaginația unora, de satiră sau umor e cam greu să vorbim la ora asta, nu ni le-au luat ei înainte de 9 darămite acum la 2-0 2-0. Anonimul nu sunt eu, în rest ai rezolvat integrama. Te pup sănătos.

    RăspundețiȘtergere
  16. B.

    Sotia se priveste in oglinda... Nu e multumita de ce vede si-i spune sotului:

    - Ma simt oribila, par batrana, grasa si urata. Sunt deprimata, am nevoie de un compliment, repede.

    Sotul raspunde:

    - Ai vederea perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce faci Lucică, nu mai zici nimic, care mai e viața ta la aer curat, ce-ți fac crapii, ce bere mai bei (deși acum cică trebuie ceva de 70 grade sau peste ? Sau pește fiert la 70 de grade, nu mai știu exact). Am auzit pe la colțuri că Vasea și Doru au abandonat orice fel de antrenament iar, în mai puțin de o lună, au depășit fiecare în parte greutatea ta. Greutatea ta în aur, vreau să zic. Eu mai am de așteptat, singurul avantaj pe care îl am în perioada asta e că pot fuma cât vreau în bar, restaurant sau club, ceea ce nu s-a mai putut de vreo 10 ani încoace. E adevărat, lipsesc mesenii, lăutarii, dansatoarele, dar merge și cu un casetofon, CD, MTV, câteva videoclipuri cu Shakira, suntem doar 2-3, cu barmanul sau ospătarul 4. Vinul e bun. Dacă ne surprinde vreunul cu gânduri necurate spunem că suntem în pauza de masă, am venit să aerisim, să facem curat, publicul nu are acces și gata. Apropo, vă mai deranjează fumul de țigară ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasea+Doru-Bete depasesc cu putin greutatea "colosului" Luci, daca nu cumva si acesta a luat ceva in plus de atata stat acasa.
      S-auzim numai de bine!

      Ștergere
    2. Ne-a dat Vasea ecuație:

      Vasea plus Doru minus Bețe > Luci

      Adevărat sau fals? :)

      Ștergere
    3. E, nu stiu daca ecuatia Vasea-Doru-Bete m-ar avantaja(fiziologic). Vrei sa cad din picioare?

      Ștergere
    4. Luci, se cunoaște că nu ești inginer. Era fals în primul rând pentru că nu era ecuație, ci inecuație! :))

      Ștergere
  18. Bancul zilei: Cumpărături în timpul pandemiei

    Doi prieteni stăteau de vorbă:

    - Băi, de când cu coronavirusul, am hotărât cu nevasta să facem cumpărăturile pe rând. O zi ea, o zi eu, o zi ea, o zi eu… și tot asa.

    - Tare. Și care e diferența?

    - Păi acum o zi mâncăm, o zi bem, o zi mâncăm, o zi bem…

    RăspundețiȘtergere
  19. Cei care sunt ocoliti de covid vor fi răpuși de pesta pricină,asa ca degeaba stati in case,nu scapă nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  20. Bă,mai trăiți ? Ar trebui in fiecare zi sa facem apelul sa stim cum stăm.Eu sunt mort după femei,Mitică e mort de foame,motanu e mort degeaba,Lucica e mort de la ignat,Tavi e mort de la nastere, asa că sunt putine sanse sa ne provoace daune virusul.Totusi,pentru orice eventualitate e bine sa fim prevazatori,asa ca stati in case,nu ca Mitică in bordei si paziti-va.Eu ma păzesc de hotii care circulă mai rapid decât virusul.Care va stiti saraci lasati usa deschisă si umflati-va de ras de aia care au ghinionul sa va intre-n case.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În mod normal, comentariul ăsta nu trecea de validare, altcineva l-a publicat. Sunt mai multe motive pentru care nu mi-aș fi asumat. În primul rând face referire la alți admini care pot decide ei dacă țin la miștoul uneori grosier al lui cunoscutului anonim. Apoi, căpitanul a început s-o ia personal, după cum vedeți mai jos.
      Asta e, putem să sistăm blogul în perioada asta dacă altfel nu se poate.

      Ștergere
  21. HOPA , ne- a scris omul strazii iara a murdarit blogul .Incredibil nici in carantina ,izoleta nu ne uita mare boala ,mare frustrare .Chiar nu intelege ca nimanui nu i pasa de el si chiar nu i simtim lipsa .IL inteleg in situatia asta ,cind vinerea era pentru el revelionul faptul ca mai dadea de niste oameni , ca in rest era maidanez . Patroane, iti dau un sfat ramai in carantina acolo voluntar, ca nu mai misti ,nu tu casa ,serviciu afacerea de 2 lei s-a desfiintat CHINA ,a murit ai ramas cu stocul de papuci si maiouri si alte prostii ,asta trebuie sa te preocupe . Vezi ca nici intre orele 11- 13 nu poti circula ca nu esti nici cal nici magar, parcurile sunt inchise ,gurile de metru sunt pazite doar canalele poate .Hirtia de handicapat nu te ajuta iti trebuie insotitor . Stai ca am uitat ca uneori visezi frumos ,ca esti ce nu ai putut fi niciodata . Problema e sa ramai in vis, sa nu te trezesti ca dai de realitate si e foarte nasol. .Vad ca mai nou ai iesit cu tovarasa, vezi ca si a uitat proteza dentare si cirjele la terasa . Cum poti sa scrii asa ceva, cind noi te stim bine de tot cine dracu iese cu tine.Afaceristi dinastia ca tine o sa ramina si fara bani de piine, nu mai zic de teren ca e mai scump o sa vezi cita dreptate am . Tu nici un bordei nu ai fost capabil sa ti faci la viata ta ,doar o bancuta in parc asta e valoarea ta.Ce a putut face FIREA , PENTRU VOI este incredibil sa aduni pe toti oameni strazii ,aurolaci ,boschetari si sa i cazezi la hotel. Va dati seama baieti ,omul nostru cind s-a vazut intr-o camera ,visul lui de o viata , a dat de un pat curat ,nu i-a mai trebuit cartoane , a dat de dus ,s-a oparit el un pic ca nu stia cum functioneaza bateria ,dar a fost ajutat de cei 2 boschetari colegi de camera. El a fost numit sef de camera ca avea experienta in asa ceva .Deci DUMNEZEU, A FOST CU VOI PATROANE ,ACU DE PASTI nasol e dupa .Mai ai o sansa sa te oferi voluntar la BALS , cobai ca tu oricum esti imun la virus, ce sa mai viruseze la tine , Ai experienta mare ,imunitate din parc .Gata ca m- am plictisit nu meriti sa te mai bag in seama pot sa ti scriu ecrane si cu poze pentru baieti dar nu se merita . Cred ca mai bine face MOTANU , ca nu mai scrie nimic cu tine e mai bine asa, alfel nu mai exista sfarsit .Asta e grija ta ce fac altii care stii ca sunt mai buni decit tine in viata asta . Cu asta ramai cu oftica, si viata asta de biet aruncat afara abandonat de lume. Ti am scris eu cum stai dar tot nu intelegi cine esti ,noi stim bine te chinui degeaba . Exista si baieti adevarati , sa aveti grija de voi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, și eu îi invidiez pe Motanu și pe Tavi că s-au spălat pe mâini. Au fost vizionari, acum ne spălăm toți într-o veselie.

      Ștergere
  22. B.

    Un politist incearca sa opreasca un automobil.

    Dar ignorand semnalele masina isi continua drumul, asa ca politistul trage un foc de arma si il raneste pe sofer.

    Dupa inca o impuscatura, il raneste pe pasagerul din dreapta.

    Apropiindu-se de automobilul oprit, el striga:

    - Bine ca te-ai oprit! A treia oara nu mai trageam in aer.

    RăspundețiȘtergere
  23. B.

    Ion si Maria la maternitate:

    - No, Marie, ce avem?

    - Baiat.

    - No.... si cu cine seamana?

    - Degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nea băncosule, domnul bancomat, mă așteptam să-ți rupi de la gură și să le scrii copilașilor cronica meciului de vinerea trecută dar, e deja joi și văd că nimic, nimic.
    Cronica meciului de mâine care se va disputa la matineu de la ora 11 o voi scrie eu, dar abia pe miercuri, joi, vă spun doar în avanpremieră că lovitura de începere va fi dată, pt. prima oară în istoria fenomenului de însuși Leo Mesii.
    Duminică și luni avem petrecere mare, mare, au venit nepoatele din America, Danemarca și Germania, cu soții și cu strănepoții, întindem masa laolaltă. Nu acasă, că nu e voie, într-o piață, am închiriat 4 tarabe, le-am aranjat în careu la 1,5 m una de alta, am întins o față de masă imensă, fiecare vine cu câte ceva, produse românești, comunitare, americane, dacă o mai lipsi ceva luăm din piață. Mai nasol e că părinții fetelor trebuie să se retragă pe la 12,30 în cel mai apropiat aeroport. Pe la 21,30 o să mergem și noi în aeroport ca să continuăm petrecerea împreună până dimineață, pe pista de decolare. După aia ne odihnim 3-4 ore și luni pe la 11,00 o luăm de la capăt, în altă piață și alt aeroport. Primăria a vrut să facă un gest frumos, să ne trimită 2 băieți născuți pe 10 august cu lumânări la gura țevii, am mulțumit dar am refuzat categoric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți-a mai rămas mov de-ăla și pentru ouă? :)

      Ștergere
  25. Da normal și mov, albastru, galben închis, din păcate nu chiar pentru toate că au mai rămas și câteva albe. Paște fericit, atât cât se poate.

    RăspundețiȘtergere
  26. Pe cei care stiu sa scrie nu-i publicați ? Au loc numai alde mitică si ăla mic ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Babaieti, sunteti bine? Cred ca acum putem realiza cat am fost de privilegiati si (poate )nerecunoscatori.... Cati au beneficiat de asa oportunitate?
    Oricum , steagu' sus si sa asteptam revenirea.

    RăspundețiȘtergere
  28. Propun un apel zilnic, ca in armata(asa poate va reamintiti niste vremuri pe care nu toti le-am apreciat). Un simplu" 'zent!" e suficient(cu semnatura olografa).

    RăspundețiȘtergere
  29. Sarbatori senine, cu sanatate si sperante implinite!Paste fericit!





    RăspundețiȘtergere
  30. Tuturor multa sanatate si Hristos a inviat!
    Luci, ai multa dreptate! Vorba italianului, de acum vreo doua saptamani:"pana mai ieri eram asa de fericiti si nu stiam!".

    RăspundețiȘtergere
  31. Dragii mei, chiar si in izolare,ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit si mult lichid!
    Paste fericit! Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  32. Adevărat a înviat! Hai și noi!

    Băbăieți, îmi imaginam cum va fi la reveneală, cum o să fie vreme frumoasă și o să ne trezim vreo 20 de teren, dar de data asta nu ne-am lamenta, ca altădată, fiindcă fotbalul ar fi doar un prilej de revedere.
    Din ce am prins că se pregătește, relaxarea treptată a restricțiilor nu îi va cuprinde în prima etapă pe cei de 65+. La o primă estimare avem vreo 8-10 combatanți în situația asta (dintre care cei 4 seniori la 70+). Întrebarea e ce facem? Sigur că putem merge pe varianta cu tinerii din cartier, dar am putea să mai facem o grupă pentru intervalul orar permis tuturor, cu efectiv restrâns, pentru o miuță sau chiar pentru o partidă pe tot terenul, cu doar 6-6 sau maximum 7-7 combatanți. Desigur, cine vrea și ”are posibilitatea”, poate rămâne și la intervalul obișnuit, cu tinerii din cartier. Depinde și de ce își dorește fiecare. Aștept păreri sau alte propuneri.

    RăspundețiȘtergere
  33. O gluma la moda:"Vezi ca azi trec pe la tine."
    Bk.: Un tip bate la poarta unei case!
    Un caine se ridica in 2 picioare si-i spune:

    - Stapanul nu e casa!

    Tipul lesina de spaima. Cand isi revine, il intreaba pe caine:

    - Pai, daca esti caine, de ce nu latri?

    - N-am vrut sa va sperii!

    Vasea, dormi?

    RăspundețiȘtergere
  34. A iesit un tatar al noului guvern , pe un post tv , si a spus ca ii va baga pe cei peste 65 ani in aziluri, camine,etc, pentru a le s... ...a, in vederea combaterii viruslui. Daca asta am votat, halal sa ne fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu sigur ești L.? Pari cam prea urechist pentru acel l. pe care îl cunosc eu.

      Fake #1: Streinu-Cercel, feblețea celor de la A3 a fost cu ideea, Tătaru a fost cel care a dezmințit!

      Fake #2: Cică aia am votat! Nu, n-am votat, abia urmează.

      Ștergere
    2. Programul "Vacanta mare"de prevenire a imbolnavirilor cu Covid 19 a fost conceput de Institutul National de boli infectioase "Matei Bals" inca din luna februarie 2020 si aproape nimeni n-a comentat nimic pana acum cateva zile. Interesant este ca cele mai multe masuri propuse acolo sunt aplicate in prezent in starea de urgenta.Persoanele peste 65 de ani sa fie izolate la domiciliu(CASA PROPRIE) ceea ce se intampla acum.Si-au bagat unii coada si au extrapolat ca 4,5 milioane de pensionari vor fi scosi din casele lor si vor fi relocati intr'o casa libera sau relocare institutionalizata-eventual hoteluri(ce bine ar fi fost); evident ca marea majoritate a celor de peste 65 de ani stau izolati in casa proprie,partea a doua cu relocarile s-ar fi pus pentru cei singuri, cei fara sustinatori; este o manipulare grosolana care probabil foloseste cuiva...Oricum acel program era un draft.Se putea sa nu ne dam noi in stamba?!

      Ștergere
  35. Daca anul acesta admiterea la facultate se va da online, de ce sa nu procedam si cu fotbalul la fel?!? Da cu berea de dupa, cum ramane?

    RăspundețiȘtergere
  36. Fratilor,faceti-va bagajul.Se apropie ziua si trebuie sa fiți pregătiți.Ascundeti-va prin paduri,pe unde puteți.Lasati fotbalul,i-a trecut vremea.Tara piere si lui Grăbită îi arde de copilării.Ganditi-va la ce a spus Christine Lagarde.Nu-i de joacă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii, mă, gentleman! Nu divulga ce ți-a spus Cristina la gard! :))

      Ștergere
  37. B.

    Seful plutonului de politisti:

    - Cum a putut sa fuga infractorul? Nu ati pazit toate iesirile?

    - Ba da, sefu', dar a scapat pe usa de la intrare!

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu plecați nicăieri22 apr. 2020, 00:06:00

    Vasea, vezi că azi după ora 16 o să apară cronica, semnează, asumă-ți textul, publică, virează-mi banii pt. dreptul de autor în cont după care poți să te duci să vizitezi orice azil strein care ai tu chef, îți dau eu voie, nu-ți face probleme, ceilalți stați acasă, nu plecați nicăieri.

    RăspundețiȘtergere
  39. Iohannis: după 15 mai vor rămâne în vigoare interdicţiile pentru adunări publice şi alte manifestări.

    Parcă văd că apare iarăși Vela și cu mimul său și repetă faza din filmulețul postat!

    Dezbatere: E sau nu e fotbalul manifestare?! :)

    RăspundețiȘtergere
  40. Premieră mondială22 apr. 2020, 17:49:00

    Cronica meciului de dinainte de Paște
    Leo Măsii celebrul manelist din Strehaia a dat lovitura de începere a acestui meci, premieră mondială a fotbalului de pe glob. După cum unii dintre voi știți foarte bine, numele inițial al manelistului a fost Mamiilor, dat fiind faptul că atât la grădiniță cât și în școala generală a luat foarte mulți pumnișori și piciorușe în funduleț, în burtică, în guriță și chiar în toată mecla, precum și foarte multe note proaste care i-au atras volens-nolens repetenția ciclică, din cauza numelui spune el, la împlinirea vârstei de 14 ani, cu deplinul acord al părinților și al autorităților și-a schimbat numele în Măsii, acum iată a ajuns celebru.
    Meciul a început la ora 11,15 și s-a terminat la ora 12,45,
    s-a jucat 3 la 3 la porți obișnuite, Bebe și cu Vasea, ambii pe post de portari, au făcut alegerile rapid pt. a nu irosi timpul prețios alocat de împărați plimbării prin curte (mă rog, în acea zi au rămas fără corn și lapte, dar nu au considerat asta o problemă). În fața portarilor, la 1,5 m distanță de ei, au jucat Doru și Adi Hercule în echipa lui Vasea, respectiv Tavi și Gabi 3 în echipa lui Bebe. Echipele au fost completate cu câte două animale de companie fiecare, un cățel și un papagal în prima echipă, un motan (altul decât Răzvan) și pisica lui de vatră în cealaltă. Niciun jucător nu a folosit propria foarfecă pt. păr sau unghii, au apelat cu încredere la stiliști, pedichiuriști și manichiuriste, contribuind astfel din plin la relansarea economiei naționale. Pentru a preveni orice zădărnicire au renunțat la măștile sanitare, și-au acoperit capetele cu prezervative mărime maximă 4x și au folosit mănuși de azbest, contribuind astfel la susținerea și chiar dezvoltarea industriei pornografice, respectiv a pompierilor de servici la ora meciului.
    În fine, Leo Măsii a intonat imnul deja cunoscut, Odă bucuriei lui Tavi și Luci, a dat lovitura de începere după care s-a retras rapid în cel mai apropiat copac. Arbitrajul video a fost asigurat pe toată durata meciului de Gaby, aflat în vestiarul lui Ionuț (sau în cabana acestuia din Alpii elvețieni, iată, o știre nu foarte clară). Găbiță și Ely au închiriat pe durata zilei o cameră de cămin și au urmărit călare pe pervazul ferestrei tot meciul, dând și indicații prețioase jucătorilor. Stelică a profitat de situație și le-a păzit intrarea, timp în care s-a împrietenit cu 5 și s-a îndrăgostit de două stu..., dar nu vă mai zic, știu că aveți alergie la cuvântătoarele astea, vă povestește el când ne-om vedea, în măsura în care o să ne și recunoaștem. Meciul a fost urmărit de milioane de spectatori pe plasme imense montate în piețe, aeroporturi, gări și terenuri arabile din întreaga lume. Plus un bursuc aflat în carantină în propria pădure care a urmărit meciul prin scorbura unui copac.
    Meciul ca atare a fost un fel de tenis cu piciorul, o țurca în lung de linie alternând cu passing-shoturi scurte. Cele mai energice și spectaculoase au fost animalele de companie (deși într-un fel sau altul, pentru ei, tot aia suntem) care au înscris și cele mai multe goluri.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Premieră mondială22 apr. 2020, 20:03:00

      Adi Hercule a sacrificat mai mult de o oră din meci pt. a apăra jucătorii de viruși, le-a dat pumni și picioare până le-a umflat ochii, nasul, botul și chiar ouăle de nici mama lor din Calafat nu-i mai poate recunoaște. Exclus să mai încerce vreodată să intre în spațiul nostru de joc. Poate din această cauză, poate și din alte motive, scorul ajunsese la 3-0 pt. echipa lui Bebe prin golurile înscrise de Gaby cu un șut puternic din propria jumătate de teren, de motan după un plonjon spectaculos și gol cu capul, respectiv de pisică care a mieunat parșiv pe lângă toată apărarea și a trimis mingea cu coada pe lângă Vasea. La acest scor papagalul a început să cânte a dor de ducă în bejenie, câinele a ridicat coada, semn că lupta abia acum începe, l-a văzut pe Gabi 3 că e gata să treacă de mijlocul terenului, să încalce regulamentul de 3 într-o cușcă, l-a tras rapid după el pe Doru de companie, papagalul a început să-i spună ceva la ureche lui Gabi 3, cățelul a trecut în viteză printre picioarele lui Bebe și Doru a trimis mingea prin spațiul rămas astfel liber.

      Ștergere
    2. Premieră mondială22 apr. 2020, 20:15:00

      Golul al doilea a venit urmare a unui penalti obținut de cățel care a fost călcat în mod voit pe coadă de către pisică, exact în mijlocul careului. A executat papagalul cu coada și ghiuleaua trimisă s-a oprit în vinclul porții. Egalarea a venit în urma unei bolte superbe trimisă de Adi peste pisică, papagalul îl vrăjea asiduu pe Tavi, câinele lătra furibund la Bebe care, aflat mult în spatele porții, nu a mai putut opri mingea să intre în poartă. Următoarele 3 goluri au fost înscrise de cățel, vedeta meciului de altfel, care fie a prins pe contraatac echipa adversă, fie a driblat tot ce i-a stat în cale trecând mingea de fiecare dată printre picioarele pisicii, spre stupefacția până la isterizare a motanului, după care a plasat mingea în unul din colțurile porții lăsate libere de Bebe.

      Ștergere
    3. Premieră mondială22 apr. 2020, 20:43:00

      Motanul, vizibil iritat și rănit în orgoliul propriu, face câteva pase laterale succesive cu Gabi 3, ajunge la mijlocul terenului, acolo scoate un răget ce aducea mai repede a leu decât a pisică, sau mai a tot râsul, mingea este propulsată printre picioarele lui Vasea ieșite din izolare direct în plasă. 6-4. O boltă antologică a lui Tavi, trimisă de pe linia propriei porți, capătă o traiectorie ciudată, Vasea respinge în extremis după un plonjon spectaculos, pisica urmărește mingea și o bagă în ațe din apropierea porții. 6-5. Ultima fază a meciului poate rămâne în memoria neamului ca o legendă. Motanul și pisica fac un-doiuri succesive în lung și-n lat, în apropierea porții adverse pisica se duce în dreapta terenului, motanul rămâne în centru, pisica se întinde ca o felină, fundulețul mult în spate până la fanionul de corner, burtica suptă, cu lăbuța dreaptă întinsă centrează în careu, Vasea e depășit, mingea mai are câțiva cm până să se așeze pe capul motanului aflat pe mijlocul porții, gol ca și făcut, hai cu egalarea, motanul belește însă ochii cât peștele spre pisică, iese practic de sub minge și din 3 salturi e călare pe pisică.

      Ștergere
    4. Premieră mondială22 apr. 2020, 21:08:00

      Păcat, mare păcat, un 6-6 cum le place motanilor ar fi fost mult mai echitabil după cum a decurs jocul, toți tablagii ar fi fost roși de pizma invidiei, așa s-a bucurat doar unul.
      În funcție de evoluția speciei etapa următoare ar putea fi jucată numai de către animalele de companie ale căror cote au crescut alarmant, dar pe deplin meritat. Dl. Beca a făcut deja o ofertă de 2 mil. pt. papagal, Perez 15 mil. pt. cățel iar Negoi 500 mii pt. pisică, în caz că va retrograda măcar să aibă ce ... Motanul a rămas liber de contract până ce comisia de disciplină va da un verdict clar privind atitudinea sa din ultimul minut de joc. Se speculează faptul că papagalul l-ar fi mituit și s-ar fi oferit să stea în locul pisicii etapa următoare, așa pt. comparație, motanul ar fi căzut în ispită.
      Ceilalți băieți, bine, sănătoși, atât datorită prezervativelor-cagulă cât mai ales gestului superb făcut de Hercule care, fără legitimație, uniformă sau acam, a apărat exemplar toți jucătorii, coechipieri sau adversari și a purificat terenul intrat în istoria fenomenului scăpându-l de toți vrăjmașii.
      P.S. Sperăm ca în etapele următoare, în funcție de coletele în care ne vor ambala următoarele ordine, precum și de unele caracteristici personale, să putem infiltra sub acoperire desăvârșită desigur, câțiva jucători cu vechime în istoria fenomenului.

      Ștergere
    5. Bogdane, esti o forta, ai o imaginatie tulburatoare si o memorie de elefant.
      Felicitari si s-o tii asa si la meciurile adevarate cu cronica corespunzatoare!

      Ștergere
  41. Iola, jucăm fotbal fără mască22 apr. 2020, 18:03:00

    Sper că nu, dă-i în. După ce am scris o oră cronica meciului de vineri, site-ul ăsta de nu a vrut să-mi primească mai mult de 4096 caractere, nu m-am apucat, am șters până le-a înghițit, o să continui pe părți, sper să nu mă lase mrmoria, diseară sau mâine.

    RăspundețiȘtergere
  42. Ioan Gură de Haur22 apr. 2020, 22:36:00

    Grăbită se si vedea jucand fotbal după 15 mai.Ce înseamnă sa fii naiv ! Îi dau scris că vom juca la pulivară.Până atunci trebuie antrenament acasă sa nu ne rotunjim si să ne batem care sa stea in poartă.

    RăspundețiȘtergere
  43. N-avem și noi un sărbătorit astăzi, să desfacem o bere de la izolare din frigider?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar n-avem? Ma gandeam la cei cu litera G, asa ca desfa berea si da-o pe gat repejor.

      Ștergere
  44. B.

    Un tip sparge o banca, ascunde banii, dar in cele din urma este prins. Adus in fata judecatorului, acesta ii spune:

    - Inculpat, daca dai banii inapoi, iti voi micsora pedeapsa!

    - Auzi, dom'ne, daca as fi vrut sa dau banii inapoi, faceam un imprumut!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ce mă Găbiță de Georgei duci tu lipsă, scoate lada aia de bere din carantină, dezizoleaz-o la gură și bagă cât cuprinde. Dacă nu poți și chiar nu poți fără G, îți împrumut eu unul până la ora 22. Din 15 mai fotbal vom juca, dar pe unde vom bea berea ?

    RăspundețiȘtergere
  46. Alo, editura ? Nu aveți un specialist care să unească bucățile, să apară un întreg ? Aia cu Iola și mârmoria ar fi bine să o ștergeți acasă.
    Primul gol a fost dat de Gabi 3 nu de arbitru video, ar mai trebui mutate niște virgule dar dă-le...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care te dai Vasea? Daca esti tu, Bogdane, lasa cronica asa din bucati sa para mai lunga; in fond e impartita in repriza intaia, apoi r. a doua,prima repriza de prelungiri urmata de a doua si in sfarsit,o bucata de concluzii.

      Ștergere
    2. Dragă Vasea, ai zădărnicit ordonanța -Nu plecați nicăieri-, semnează, asumă-ți, virează, shop and go. Deocamdată nu te amendez.

      Ștergere
  47. Imediat după partidă jucătorii au fost invitați și cazați astfel : Vasea și Bebe în tabăra de la Năvodari, plaja de nudiști, cazați la cel mai luxos hotel de 5 stele -Cortul labradorului-, Doru și Tavi la Vraja Mării din Constanța, Gabi și Adi la Dorna, aripa cu lapte nu cea cu apă, din Mamaia, au împărțit camera cu două mămăițe arbitru FIFA, cățelul, pisica și papagalul la Majestic în Mamaia, au împărțit aceeași cameră pt. a servi drept exemplu de fair-play tuturor vedetelor. Motanul și cronicarul nu au primit nicio invitație, primul așteaptă verdictul, despre mine au spus toți că la câtă imaginație am pot să mă plimb cât doresc cu gondola pe toate canalele din Veneția. Dar la Roma oi avea voie ?

    RăspundețiȘtergere
  48. B.

    - Cum pastrati armonia conjugala?

    - Prin reciprocitate: Cand sotia e nervoasa, eu tac. Si invers: Eu tac cand sotia e nervoasa!

    RăspundețiȘtergere
  49. Cred ca vom putea juca numai tenis cu piciorul,la simplu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi nu v-am scris ? Jucăm 3 la 3, fiecare echipă în jumătatea proprie, dacă un jucător intră în cealaltă jumătate, automat cel mai apropiat adversar de linia de centru intră în terenul advers, dacă refuză o bere amendă și izolare lângă lada de bere cu obligația să o țină la rece sau, cei doi jucători fac rocada și trec la cealaltă echipă. Dacă suntem mai mulți, 10 min. sau 2 goluri, câștigătorul rămâne la masă. Simplu, modern, regulamentar. Dacă toți cădem de acord introducem și animale de companie sau jucători sub acoperire perfectă.

      Ștergere
    2. Fizică atomică25 apr. 2020, 17:48:00

      Enunțul problemei : 10-15 microfoane sau reportofoane stau întinse la 20-30 cm de persoana premierului care nu are mască, costum de protecție nici atât.
      Se cere să se calculeze care este distanța minimă și maximă dintre cei care țin microfoanele și ne acuză zilnic de inconștiență.
      Aflați care este nr. de infectați în rândul salariaților mass-media de strictă necesitate, precum și în sistemul bancar.
      Boris J. s-a vindecat, de luni începe munca, Prințul Albert și Prințul Charles s-au vindecat într-o săptămână, bravo lor, să fie sănătoși, Dumnezeu să-i ajute.
      Cotizațiile și donațiile către sistemul medical curg în cascadă.

      Ștergere
    3. A, e perfect:mi-am exersat forehand-ul cu motocoasa. Acum dau ca Giocoviciu(autografe- cine vrea?). Urmeaza sa exersez din Federeru' si Nadalu'.

      Ștergere
  50. Interesant, starea de urgență încetează într-o vineri! Știe cineva la ce oră? :)

    RăspundețiȘtergere
  51. B.

    Tatal ii spune fiului care pleca sa dea examenul de Bacalaureat:

    - Ar fi bine sa promovezi examenul de azi. Daca nu, sa uiti ca sunt tatal tau!

    - Sigur, tata..

    Dupa 5 ore:

    - Deci cum a fost examenul?

    - Cine esti?

    RăspundețiȘtergere
  52. Alt B.
    Iubitul catre iubita prin SMS:

    - As face orice pentru tine. As trece prin foc, as strabate mari si tari.

    - Oh, ce dragut. Vii la mine?

    - Nu, ca ploua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrea noi să plouă. Dacă s-ar putea, până pe 15 mai! :)

      Ștergere
  53. Unui Pierde-Primăvară

    Și mintea lui de-o pui unei pisici
    Ea ar turba,de-i cât de cât serioasă
    Voi,venetici și păcălici,mai stați pe acasă
    Că-i țara plină de mitici.

    RăspundețiȘtergere
  54. Bk.:
    Un om, iesit din spital dupa o spitalizare lunga, se întoarce acolo, sa le faca o vizita colegilor de camera. El se opreşte la marginea patului unui pacient nou, un chinez, care a devenit brusc alb la fata, care se uita disperat la el,si care ii spune in soapta:
    - Woong sing hoo! Dupa asta chinezul da capul intr-o parte si moare. Omul, iese foarte supărat de la spital, intră în primul restaurant chinezesc din zonă şi spune proprietarului:
    - Scuză-mă, ce înseamnă “Woong sing hoo?”
    - Mah, este o expresie stranie, poate din cauza pronunţiei, pentru că literalmente tradus înseamnă: “Gatu mati , vezi ca stai pe tubul meu de oxigen.”

    RăspundețiȘtergere
  55. Iar bk.:
    Alo, draga mea, ce-ţi plac mai mult, bananele sau căpşunile?
    - Eşti la piaţă?
    - Nu, la farmacie

    RăspundețiȘtergere
  56. Ce face Popicu ? L-ati suparat si nu mai ne baga-n seamă ?

    RăspundețiȘtergere
  57. Deci după starea de urgență urmează starea de alertă. Alertă de relaxare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Văd că modelul propus de mine nu prinde la băbăieți. Doar tu și Ely ați putea fi frustrați de acest model deoarece nu ați mai putea dribla 4-6 jucători la rând, aparent doar, deoarece nimeni nu vă împiedică să vă driblați proprii coechipieri de 3 ori la rând sau, dacă și ceilalți sunt de acord, putem introduce în echipe 10-12 papagali de ocazie și problema e rezolvată. Ceilalți nu știu ce probleme ar putea invoca. Oricum, dacă nu găsim soluții viabile și le arătăm că ne place și ne-am obișnuit cu botnița (visul lor de o viață, sau mai multe) modernă, nici nu o să mai scăpăm de ea.

      Ștergere
  58. Bk.:In Texas, focosa Lucy isi surprinde barbatul cu o alta in pat. Scoase pistolul, ochi si ii zise sotului care sarise din pat:
    -Te castrez, nenorocitule!
    -Draga mea, te implor, mai da-mi o sansa!
    -O.K.! Iti dau voie sa le balangani...

    RăspundețiȘtergere
  59. Gașca,sper ca ne vedem vineri,acum ca avem liber atatea ore,nu ? Ca doar nu ne-au dat orele la mișto.Daca n-avem voie sa mimam fotbalul, macar le arătăm ca suntem tari la halbere.Normal ca respectăm regulile de distatare, ca slavă Celui de Sus avem teren din belsug.Sa va aduceți cate o goană sa putem dezbate,sa nu stăm ca mutii.Ca nu jucam nu contează,considerăm ca s-a suspendat întrecerea, dar nu putem pierde continuitatea la spaharul sus.

    RăspundețiȘtergere
  60. Trag nadejde ca după pauza asta veți veni si voi cu tehnica pusă la punct.Jonglati fiecare cu ce aveti,unii cu mingea,alții cu sulul de hârtie igienică,altii, ca Mitică,cu stiuletul de porumb,ma rog,fiecare după posibilități.La reluarea competiției,mamă,ce pretențios sună,vă sui pe fiecare pe cantar si ala care-i face concurență lui Ghiță de Ignat stă pe marginea ogorului de joc.Sa nu ziceți ca nu v-am avertizat.Cei are deja l-ati depășit pe Ghiță treceti pe urzici.In sezonul care urmează,pentru cei care mai apucă,va trebui să facem un regulament pe care sa-l si respectăm.Il desemnez pe Bebe sa se ocupe de intocmirea lui
    In felul ăsta îi dăm si lui o ocupație care, chiar dacă n-o va duce la bun sfârșit,îi va ocupa timpul si e spre binele lui. După cum vedeți,deși am o multime de probleme,mă gândesc la voi și până ne vedem "stati la coteț".

    RăspundețiȘtergere
  61. Bk.: " Azi mi-am surprins ficatul.
    -Vai , dar ce-ai facut?
    -Am baut apa."

    RăspundețiȘtergere