luni, 21 august 2017

Fotbal la minimum,dar cu spectatori de lux

            Scuze pentru intarzierea acestei cronici;am crezut ca va scrie Gaby care vorbea dupa meci de scor, de marcatori etc.si care avea toate motivele s-o faca,dar probabil cu gandul la vacanta n-a mai apucat.Oricum,vacanta placuta!
            Asadar s-a jucat si vinerea trecuta,18 august 2017,insa prezenta a fost foarte scazuta.Daca nu veneau mai tinereii nostri companioni de miscare,Gabitrei si Sica mai sa nu se joace.Asa ca le-am lasat lor placerea si onoarea sa aleaga dintre noi componentii  grupului originar,dar cam batraior,cele doua echipe.
           Varstnicii experimentati:Gaby(71 ani), Vasea(70),Popicu(cam55) si tinerelul Gabitrei(cam 35),total 230de ani, media echipei,circa 60 ani.
            Mai putin puriii:Bete(circa 60 ani), Tavi(c.55),Bogdan(c.56)si juniorul Sica (vreo 30),total 200 de ani, media echipei, circa 50 ani.
            Dupa cum se poate observa s-a jucat la limita numerica, adica 4 la 4, pe terenul din spate stanga cum privesti de la baza , de-a latul terenului, la portile mici,acelea mai maricele, fara mana la portar,pe o canicula totusi suportabila.
            Echipa mai tanara a inceput mai bine si a condus ostilitatile in prima parte a disputei cu Bete in poarta si Popica dincolo. Avand probleme la glezna stanga,Vasea dupa ce a inscris un gol s-a retras in poarta si a procedat bine ca echipa la indemnul lui Gabitrei a inceput sa-si revina si sa recupereze gol dupa gol,ajungand sa conduca cu 8-6,un aport important avndu-l si portarul prin interventiile sale.Gaby s-a suparat putin pe Popica ca la o neglijenta a sa echipa adversa s-a apropiat la un gol,insa printr'un ultim efort,mohicanul Gaby stabileste scorul final la 9-7 pentru varstnicii experimentati.Pentru echipa invingatoare au marcat Vasea si Gaby cate un gol si Gabitrei 7 bobite,fiind cel mai bun de pe teren. Pentru colegii nostri de intrecere au inscris Bogdan si Tavi cate doua si Sica patru goluri,cred.
            In concluzie a fost o miscare reusita,chiar daca cu o prezenta redusa.Au lipsit ambii goalkeeperi,Nelu bantuind pe la Sarmisegetuza si Luci undeva pe afara. Pe peluza cu berea rece transportata de Motan ne-am simtit chiar foarte bine.
            Apropos,era sa uit. In titlu am scris ca am avut spectatori de lux,da, asa este, vedetele noastre s-au dat lovite si au urmarit meciul de pe margine.Este vorba de Motanu care de la un timp e mai mult "cetitor"si de marele nostru Capitan Mitica care n-a avut astampar pe marginea terenului,se agita intr'una, mai ca-i venea sa intre pe teren .

30 de comentarii:

  1. Acum sa va vad,domnisoarelor!
    Fiecare sa-si scrie varsta reala,vreau sa ma verific cu cat am gresit pe cap de vita furajata.Scuze de furajata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasea, Nica-gaura nu-i p-afara, e mai pe dinnautru.

      Ștergere
  2. Si magarii cara21 aug. 2017, 13:18:00

    Motane, m-am gandit sa facem o fapta crestineasca si sa-i luam lemne de foc lui Mitica, pentru la iarna. Eu le platesc, tu le cari, va fac si la amandoi cate o cinste, sa ma pomeniti.Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  3. Popică 60, Gbi III 40, Sică 35. Cam așa.
    A, și Mitică 80 - retras din activitate! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropos de bantuit,Bebe a facut-o prin Germany.
    Dupa fotbalul de vineri m-am ales cu o raceala de vara de-mi curge nara dreapta ca la boboc, noroc(?) cu stanga ca e infundata de la accidentul din 2012.
    Ba baieti, mai usor cu bautura,uitati-va ce accidente groaznice au loc!

    RăspundețiȘtergere


  5. vasea19 aug. 2017, 04:23:00

    Am deja 4 margarete,pardon,Simone,2-0 cu Konta de parca ar conta...
    Răspundeți

    Răspunsuri






    Critic literar19 aug. 2017, 10:21:00

    Altul care pierde noaptea la filme porno!





    Răspundeți







    Steaua e numai doua19 aug. 2017, 21:18:00

    Jorge Artur, un penibil scos din kur.
    Răspundeți






    vasea20 aug. 2017, 00:36:00

    Inca o simona in desaga,am deja cinci.
    Legenda:o simona egal o bere;prietenii stiu de ce!
    Răspundeți






    Vai Steaua lor !20 aug. 2017, 08:58:00

    Cu asa specialisti, wcsb il va inregimenta in echipa si pe 2b al nostru.
    Răspundeți






    Steaua e numai una20 aug. 2017, 11:09:00

    http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/update-foto-video-fcsb-sporting-bataie-pe-ultimele-bilete-la-meciului-anului-cozi-de-sute-de-persoane-cu-doua-ore-inainte-de-deschiderea-caselor-518823.html

    Lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor!
    Răspundeți

    Răspunsuri






    Anonim20 aug. 2017, 20:17:00

    Poate la oina sau la turca !





    Răspundeți







    Ca ca Steaua nu-i niciuna !20 aug. 2017, 15:26:00

    Jorjel, nimeni nu mai e ca el !
    Răspundeți






    Tavi20 aug. 2017, 15:30:00

    Luci, esti printre noi si cand lipsesti
    Si-atunci cand esti, parca lipsesti.
    Răspundeți






    Piticii de gradina20 aug. 2017, 20:23:00

    Ia uite cum fug soarecii de pe corabie, in curand barcagiii o sa joace cu juniorii.

    http://www.gsp.ro/international/campionate/alerta-la-barcelona-oferta-fabuloasa-o-echipa-din-anglia-e-gata-sa-i-achite-clauza-de-reziliere-de-300-de-milioane-518875.html
    Răspundeți






    Anonim21 aug. 2017, 11:01:00

    Halep Pa!!
    Răspundeți






    Steaua e numai una21 aug. 2017, 11:17:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-3/judeteana-mai-tare-ca-liga-1-toate-numele-mari-ale-bucurestiului-la-start-componenta-seriei-518879.html

    Ia uite cum se incaiera militienii cu tiganusii si cu avortatii lui Lacatus.
    Răspundeți






    RăspundețiȘtergere
  6. CFR merge ceas! Nu stiu cine ii va rezista.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate Simona Halep nu poate depasi o anumita bariera;sonica(glumesc) sau mai degraba psihologica?!?

    RăspundețiȘtergere
  8. Măcar de-ar putea depăși o anumită carieră, de exemplu a lui Ruzici...

    RăspundețiȘtergere
  9. așa, nea vasilină, sunt pe post de transportator, să mă ia maimuțoii la mișto. în rest, fără să fie prezent (la bere gabi3 și sică chiar și-au declinat vârstele)găbiță e mult mai aproape de adevăr ca tine. iar gabi cred că a dat un gol în prima repriză, aș paria pensia lui matale contra garsoniera lui marinică pe treaba asta.

    ps: vezi cum stai cu berili, vineri sunt în fonduri și, dacă ai transport asigurat, chiar te cinstesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Părerea mea este că nu ai nimic la picior, dar pariurile ilegale a lui Vasea te forţează să faci economii. Domnu Vasea, luaţi-vă drepturile lichide de la Simo care posedă din plin şi lăsaţi-ne jucătorul legitimat încă din antichitate să practice, altfel vă punem pe prima pagină a revistei lui Găbiţă (sau Robert), contra cost, evident.

      Ștergere
  10. sa traesti nea vasea i-mi pare bine ca matale si baetii jucati in fiecare vinere; alti la varsta lu matale de mult au renuntat' tine-o tot asa. bafta lui steluta cu portughejii sa se oftice dinamo ca sta doar la televizor; a fost ziua lui rapandula a dat si el ceva de baut la baeti sau nare bani ni-ci de trecut strada? zii lui mitica sa spuna cat poarta la chelie.c-ai trimit o peruca sa se duca si el la gagici cu bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa traiesti Cristi!
      Multumesc pt.urari.

      Ștergere
  11. Vai de capul lui, ce sa mai si dea de baut?

    RăspundețiȘtergere
  12. Motane nu te dezminti! Eu am intentionat sa-ti multumesc ca ai transportat berea si tu o iei ca pe o jignire, intrand in jocul lui Popica(daca nu ma-nsel chiar impreuna ati fost dupa bere.)
    Gabita totdeauna e mai aproape de adevar ...
    Cat despre pariuri treaba e simpla:in momentul de fata eu am 5 simone=beri si tu prin victoria chinuita a FCSB-ului cu Juventus(nu cel din Torino)ai 2 beri,dar daca Steaua bate pe Sporting maine seara raman cu o bere pe care sunt dispus s-o cedez.Atentie,nu dispun de transport!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bre nea vasilină, nu vorbesc eu serios cât mă iau alții în glumă. dacă e să stau după voi după meci, mă trece și setea, așa că n-am ce face și mă duc.e de relativ bun-simț să vă iau și vouă, deși vreo doi au cam făcut talente, și când i-am întrebat, și când s-au trezit cu mai puține lichide decât și-ar fi dorit.
      ps: or fi citit mitică și marinuș ce le-a scris prietenu?

      Ștergere
  13. Un tip se plange unui vecin:

    - Ioane, l-am prins pe feciorul tau la mine in beci!
    - In beci si eu pot sa-l prind. Incearca sa-l prinzi in camp!

    RăspundețiȘtergere
  14. Steaua e numai una23 aug. 2017, 12:23:00

    http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/fcsb-sporting-gazeta-prezinta-7-calificari-fabuloase-reusite-de-steaua-pe-propriul-teren-519098.html

    Iar catelusii o fura cu pescarii sau cu trantorii, fac coregrafii de doi lei, isi baga unghia in gat ca pitigoii si sparg televizorul de oftica

    RăspundețiȘtergere
  15. Cacanarilor, vi s-a apropiat funia de par! Peste cateva ceasuri sa vezi liniste pe voi.Mototolule, dai pariu cu mine pe goluri.Iti dau atatea beri cate da wcsb si-mi dai atatea beri cate dau portughezii.S-a facut ? Pentru calificare se mai da (primeste) cate um metru de halbe.Dar spune-mi acum, nu dupa meci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Domozina(Dzeu sa-l ierte!)nu poti si tu sa tii macar in seara asta si maine seara cu echipele romanesti care mai joaca in cupele europene?!?

      Ștergere
    2. domnu domozină, după vorbă, după port aduceți cu un nene care mergea pe psg o cotă de 100 la 1 înaintea returului cu barca și dup-aia l-a luat pe mucles în brațe. vă rog eu frumos, dacă-l întâlniți pe nenea respectiv, spuneți-i c-am zis eu că-i un dobitoc. dacă nu, păstrați mesajul pentru măria-voastră..

      cu același respect, al dvs.

      Ștergere
    3. I-a cam zis-o lui Popica!

      Ștergere
  16. Dovada ca regele s-a cacat pe el.
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-revolutie-la-viitorul-hagi-a-desfiintat-echipa-a-doua-da-afara-3-jucatori-si-isi-vinde-ultimele-perle-gsp-ro-a-aflat-si-motivul-din-spatele-deciziilor-socante-519129.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Vasea, doar atâtea beri ? Vai de Steaua Simonei. Eu am crezut că e vorba de ceva navete a 24 de sticle, echivalentul cotizaţiei de partid din Las Fierbinţi. E clar, motănelul are ceva probleme la lăbuţa stânga spate. Am interpretat greşit, scuze.

    RăspundețiȘtergere
  18. Berbecutilor, ce mai faceti, ce mai ziceti ? V-a trecut euforia partidei tur de la Lisabona ? Chiar credeati in calificare sau glumeati si voi asa ca batraneii ? Recititi ce am scris eu despre WCSB si vedeti daca s-a confirmat sau nu.Rog de acum inainte ciocul mic, unde nu va pricepeti lasati-i pe altii sa spuna ce si cum.Sa nu mai aud de wcsb ca-mi vine sa vomit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. conferențiare, bag de seamă c-ai păstrat mesajul meu pentru matale. perfect, ți se potrivește mânușă.
      ca să nu zici că sunt al dracu, te avertizez prietenește că, la următorul derapaj de tastatură, te las să vomiți în altă parte. hai, pune-mă la încercare.

      Ștergere
  19. Sunt absent astazi.

    Doru

    RăspundețiȘtergere
  20. Steaua e numai una25 aug. 2017, 10:51:00

    In ce urna valorica or fi catelusii astazi? A noua oare?

    RăspundețiȘtergere