vineri, 4 august 2017

Cronica alba

            Astazi,vineri,4 august 2017, NU s-a jucat fotbal in Agronomie din cauza de canicula.
            Mitica,ca un adevarat capitan ce este a avut grija si si-a anuntat ostenii pe blog ca nu se va juca. Totusi ,cativa indisciplinati n-au respectat consemnul si s-ar fi intalnit la locul crimei.
           Printr'un SMS, Motanu ma instiinta ca e pe drum spre Agronomie sa se intalneasca cu Nelulu,"asta barbat adevarat", asa scria pisicuta.Cica ar mai fi fost prezenti "la boscheti", Tavi si Luci si ar fi lins niscaiva beri. Bravo babaieti!

42 de comentarii:

  1. Pentru ca adevaratii indisciplinati au preferat sa doarma la umbra apartamentului, va supun unui mic efort de rabdare urmatoartele: astazi a fost etapa cu o singura repriza, a 3a, cu lichide multe si cu absortie totala. Fraierii au ramas acasa, in frunte cu capitanul. Conform legilor fizicii absortia toitala lasa urma adanci, asa ca m-am simtit negru, am mai golit una la tastte si moam adus amite da astia, de la vremea de inceput alui peter greens- blues la origini, aucultati de la 0 la capat doar daca sunteti in altoiti de o absrtie , merita ,fara filtre ,electromice, sibtetizaizere, natural doar chtara si ei, artistii. olwe@

    https://www.youtube.com/watch?v=T8v_OC3zWCM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tavica,se pare ca lichidele si-au facut efectul;de pe la jumatatea textului ai inceput sa scrii in ebraica.

      Ștergere
  2. Mo(r)tanelo ai scapat de Simona,care rapusa de canicula s-a retras;bafta porcului.

    RăspundețiȘtergere
  3. multă lume timidă prin zonă. în afară de vasilică, CAre mai strecoară câte o osana pe text, doar-doar o primi vreo reducere la berile câștigate de steluța, mare parte din restul lumii așteaptă ocazii intime, cu nu mai mult de patru-șase-opt ochi (depinde și de numărul purtătorilor de ochelari)pentru a-mi lăuda producțiile cvasi-literare. nu sunt într-atât de vanitos încât să-i cred pe cuvânt, ca să nu mai spun cât i-am îndemnat și pe domnii respectivi să dea cu pixul pentru comunitate. ghinion însă, unul are trac, altul intră mai greu în faza de inspirație, altul nu ține minte cine-a dat golurile, bașca i s-a terminat și pasta. mai e unul care le are doar cu alte limbi, exersate în talcioc, vreo doi băieți dependenți de punguță, alții care pot dar nu doresc, așa că ajungem la mâna lui vasilică sadoveanu, care ne descrie ce isprăvi de vitejie executau contemporanii săi la fotbal, bere sau femei, în timp ce literatul păzea cu polonicul la purtător ciorbița de potroace a lui mama-soacră, ca nu care cumva să dea în foc și să-l trecă pe ginerică din nou la rația de război, cotlet de ștevie cu garnitură de spanac și piure de corcodușe. și, ca dovadă supremă de dragoste, o țuiculică de pufoaică, de la mama ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ion si Maria - proaspat casatoriti. Intr-o zi, pe cand Maria era plecata de-acasa, Ion trebaluia prin ograda. Apare Vasile si de departe ii striga: - Ioaneeee!... Mai Ioaneee!... Vezi ca Maria ta e cu Gheorghe in porumb!.... Cand aude Ion una ca asta, se face negru de furie, ia furca si pleaca in graba catre tarla. Dupa o vreme, se intoarce cu palaria pe ceafa, fluierand fericit. Vasile il intreaba: - No, care-i treaba?!?... Ion ii raspunde tacticos: - Totu-i bine!...Nu era porumbul meu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pronosportistul sef5 aug. 2017, 16:51:00

    Ce bucurie pe portughezi c-au nimerit cu proasta satului.Berbecutii nostri-s multumiti cu ce-au realizat.Atata pot si nu-i rau nici in Europa Ligue, vorba aia decat fundas in L.C., mai bine inchizator in E.L. unde daca nu curge pica.
    Sariti la pariuri curajosilor vivanjori.Eu iau echipa de suflet a magnificului, voi echipa de cacao a ciobanasului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua e numai una6 aug. 2017, 10:41:00

      http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/nivel-incredibil-atins-de-fcsb-dupa-calificarea-cu-plzen-dinamo-umilita-de-rivala-la-un-scor-fabulos-517759.html

      Cine a inventat Dinamo s-a gandit sa aiba si Steaua de cine sa rada, iar dastia ca tine sa planga!

      Ștergere
  6. Un tip vesel si curios5 aug. 2017, 18:40:00

    Spune-mi ce faci vinerea, ca sa-ti spun cine esti!Lui Tavi si Lucica le este frica de neveste, asa ca decat sa ajunga acasa mai devreme, au pierdut timpul la o bere. Motanu vine la teren ca la tratament, chiar daca doctorul i-a recomandat liniste, nu stiu insa ce s-a intamplat cu Nelu, in general un om serios, ca sa-si strice biografia cu domnii de mai sus.
    Bebe sint convins ca a dormit, la fel cum doarme in fiecare vineri la ora respectiva. Mitica mai avea de dat trei ture cu mana intinsa in tramvaiul 41, ca a lipsit o zi de la munca si e in urma cu strangerea fondurilor. Pe Gabita deja nu-l mai lasa nevasta, saraca femeie a ajuns la concluzia ca bea suficient de unul singur, de ce sa se mai intalneasca cu golanii. Despre Vasea a vorbit Motanu, ca tot sint ei prieteni, Bete este prea gras si ii dauneaza mult soarele, Virgil, spre deosebire de altii, se mai duce si pe la biblioteca. Paul deja nu-si mai pierde timpul cu unii de teapa voastra, Bogdan a incercat sa ne explice ceva, l-am rugat sa ne faca un rezumat, inca il asteptam. Iar ceea ce a facut stapanul vostru e secret pentru niste muritori fraieri ca voi.

    RăspundețiȘtergere
  7. nenea de mai sus se pare că deține prostul obicei de a scoate p...țulica din izmene, când îi bate vântul din față, iar apoi se minunează cum că de ce se stropește pe meclă cu lichide tămăduitoare. nu-i prima dată când execută operații de genul ăsta, cred c-o să-i mai găsesc isprăvi similare pe blog.

    între timp, e păcat să nu pomenim de ultima cursă(!?!) a lui bolt. păcat, tipul e super-carismatic, dar poate înfrângerea îl face să se mai gândească.

    https://www.youtube.com/watch?v=hGtJAIyxGmM

    faza din final, cu gatlin îngenuncheat, face toți banii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Steaua e numai una7 aug. 2017, 11:23:00

    Ce mult imi plac victoriile din ultimele minute!

    RăspundețiȘtergere
  9. O blondă este oprită în trafic pentru un control de rutină de o polițistă… tot blondă!

    Permisul dumneavoastră, vă rog!
    Ce e ăla?
    Cartea aceea cu poza dumneavoastră!
    Se uită blonda prin geantă și găsește o oglindă. Se uită la ea și i-o dă polițistei.

    Aceasta privește la rândul ei în oglindă și îi spune:

    -Mă scuzați, nu știam că lucrați în poliție!

    RăspundețiȘtergere
  10. Unul mai destept ca voi7 aug. 2017, 16:53:00

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gaita lituaniana e cu nasul in cadere libera! Ole!

    Bravo Sile pentru cronica ta alba. Conteaza ca exista, ca e de la tine si ca ne mentine adunati si in augustul asta superfierbinte. Ar fi culmea ca si vinerea viitoare sa ma imbat! Capitane fruntea sus, intentia ta a fost nobila, iar noi stim asta. Vezi ce mesaj pregatesti pentru vineri! Ave Capitanul Mitica!!

    RăspundețiȘtergere
  12. - Seful meu m-a concediat fiindca m-am culcat un pic in timpul programului.

    - Dar asta se poate intampla oricui!

    - Da, dar eu m-am culcat cu sotia lui...

    RăspundețiȘtergere
  13. ERATĂ LA CRONICA ANTERIOARĂ
    Mitică nu a jucat la tonţi. A jucat singur. Pe terenul din spate. La umbră. A câştigat cu 3-0 prin neprezentarea adversarilor şi a coechipierilor. Toţi au văzut acest lucru, iar el însuşi a accentuat acest lucru de 50 de ori. Cinste, mărire, glorie lui. Puternic impresionaţi, Vasea şi cronicarul i-au donat în scop caritabil 2, respectiv 1 gol. Virgil a jucat maxim 10 minute, sper că nu l-aţi pus să plătească. Deşi v-am spus de 10 ori că nu pot centra sau trage cu dreptul, m-aţi lăsat să bat vreo 20 de auturi sau cornere, probabil pt. că pe acea parte era umbră (!?) iar voi nu vă permiteaţi luxul să-l scăpaţi pe Vasea din marcajul solar. Cele 3-5 pase pe care i le-am motanului şi tot cam atâtea căpitanului de ambarcaţiuni avicole de pe lacul Herăstrău, aflaţi relativ liberi în careul advers, au fost într-adevăr negre prin finalizarea lor, poarta sau coechipierul nefiind vizibile din cauza fundului de maimuţă, mult mai strâmt decât gardul sau copacii din jur. Singura întrebare care se pune este "atunci când Ionuţ va cere să-i plătim gardul şi copacii, vom plăti toţi în mod egal, sau numai gardiştii şi defrişeratorii ?"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. știi că am o slăbiciune pentru tine, dar cred c-ai nimerit la filmul greșit.
      - în principiu, dacă nu poți bate măcar un aut, mai bine stai pe margine, la o bere și-un tutun. orice altceva e mai greu.
      - spre marea mea rușine, nu-mi amintesc prea multe pase către mine, îți pot spune însă, cu mâna pe inimă, c-am văzut vreo câteva date lui mitică de parcă aveai boală pe el, în general tare și în spate.
      - la fel, îmi amintesc de multele ori când bebe era liber, în general în spatele tău și cu unghiuri mai bune. cel puțin de vreo șapte ori ți-am strigat să-i pasezi, ai preferat să intri între adversari, în general cu capul în pământ .
      - când am vrut să trec la loc, în apărare, ai spus, nesilit de careva, că rămâi tu ultimul, chestie care nu s-a prea întâmplat. oricum, ai dat un super-gol, mi-e și frică să te întreb cum sau dacă ai pățit ceva.
      - e preferabil de o sută de ori să tragi la poartă, chiar și în bălării, decât să pierzi mingea la mijlocul terenului și să-i pui pe băieți pe contraatac.


      dar, după cum spuneam, nici eu n-am prins vreo cine știe ce zi, iar, după ce se termină meciul, tot ce-a fost rămâne subiect de discuție amicală la bere. rareori mai mult.

      și încă ceva și închei. a intervenit în ultima vreme o modă ca mitică să fie luat la perpulis de cam toată lumea. nu mai e nici el ce a fost, dar nici nu-i ultima găină din parcare.

      Ștergere
  14. Steaua e numai una9 aug. 2017, 10:34:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-sporting-oficialii-fcsb-socati-de-interesul-pentru-returul-cu-sporting-e-isterie-17-000-de-bilete-in-24-de-ore-517985.html

    Saracii catelusi, cum stau dupa gard cu coada intre picioare si le curge mucii de pofta ,ca altii joaca in Liga si ei n-au nici televizor la care sa vada meciul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ei n-are niciuntelivizoare, pen' ca nu stie sa vorbeste bine romaneste.

    RăspundețiȘtergere
  16. Desteptul cenzurat de prost9 aug. 2017, 10:59:00

    Ba, de cand a ajuns saracia satului sa ma cenzureze pe mine ??!!! Spune prostii cat cuprinde si nimeni nu-l sanctioneaza in afara de mine.Nu cumva i s-a urcat la capatana ? Cine i-a dat lui dreptul sa stearga postarile celorlalti, el care nici nu intelege ce citeste ?

    RăspundețiȘtergere
  17. - Doamne, ajuta-ma sa gasesc de lucru!

    - Ce meserie ai?
    - Sunt gropar.

    RăspundețiȘtergere
  18. Băbăieți, nu mă mai satur să mă uit la filmulețul ăsta:

    https://www.youtube.com/watch?v=Qx5ONcVtnCw


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Matei al meu o sa-l vizioneze impreuna cu tati al lui peste vreun an, merita!

      Ștergere
  19. Cu cine o fi tinut motanul cel rapciugos aseara? Cu campionii Europei sau cu marele Mourinho?

    RăspundețiȘtergere
  20. Steaua e numai una9 aug. 2017, 21:23:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-clauze-impresionante-puse-lui-nedelcu-si-benzar-becali-anunta-dragos-va-fi-un-fundas-central-mai-bun-ca-pique-mai-vrea-un-jucator-de-la-viitorul-518049.html

    Sa-ti crape obrazul de rusine! Gigi investeste in fotbalisti romani tineri cu banul jos iar milogii iau numai lesinaturi din strainatate si stau cu mana intinsa sa le faca guvernul stadion. Poate ecarisaj!

    RăspundețiȘtergere
  21. Simona a castigat si berea a sosit.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sile, ai scris comentariul la 4 fara 4min., colosal! Ave, amice!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am trezit pe la H2,30 si am zis,hai sa vad meciul si a meritat,chiar daca cu ceva emotii...
      Salutare,prietene!

      Ștergere
  23. "Gigi investeste in fotbalisti romani cu banul jos."Oare nenea stie ce vorbeste ? Asta inseamna a investi, sa cumperi de la altii pe doi lei si apoi sa-i vinzi mai scump ? A investi inseamna sa-i cresti singur de copii nu sa-i iei gata formati de altii.Daca asta intelege nenea asta, n-am ce sa mai comentez.

    RăspundețiȘtergere
  24. Miine incercam o miuta , nu mai vreau sa-l supar pe Tavi.Bogdane,miine astept niste pase maiastre de la tine,cum numai tu poti sa le dai .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos, dar tot n-ai reţinut care-i treaba cu şpiţul meu.

      Ștergere
  25. Un tanar parlamentar catre o distinsa colega:

    - Servus, tu, ce mai faci?

    - Asculta, tinere! Cum iti permiti sa vorbesti astfel cu mine?

    - Asa vorbesc eu cu cele care-au dormit cu mine.

    - Dar nu ti-e rusine? Cand am dormit eu cu tine?

    - In fiecare zi, in sedintele Parlamentului!

    RăspundețiȘtergere
  26. Pensionarii,fata la perete10 aug. 2017, 15:18:00

    Fugiti si voi maine de acasa?

    RăspundețiȘtergere


  27. Un banc cult…








    >


    > Odesa…


    > Un băiețel este adus să se înscrie la școală.


    > În timpul convorbirilor, directorul școlii îl


    > întreabă pe băiat : câte


    > anotimpuri ale anului cunoaște el?


    > Copilul se gândește un minut și răspunde


    > sigur:


    > – Șase!


    > Directorul:


    > – Dar dacă te mai gândești?… Hai


    > gândește-te…


    > Copilul stă câteva clipe, apoi spune:


    > – Pe cuvânt de onoare, nu țin minte să mai


    > fie… Șase!


    > Directorul se uită expresiv la mama băiatului,


    > care se făcuse roșie,


    > tușește un pic și îi invită să iasă din


    > birou.


    > Afară, mama stânjenită îl întreabă pe


    > băiețel:


    > – Deci, Simeon, ce-a fost asta?


    > – Mama, mama… Cu lacrimi în ochi spune


    > băiatul.


    > Eu chiar nu țin minte alte “Anotimpuri”, în


    > afară de cele ale lui Vivaldi, Haydn, Piazzolla, Lussier,


    > Ceaikovski și


    > Glazunov.


    >

    RăspundețiȘtergere
  28. @nea vasilină: ești chiar mai cult decât pari. asta nu înseamnă însă că n-ai beri de dat.

    @gorobetele ăla deștept: băi muscamor, știu că pe tine te-ar fi născut o vecină, așa că nu te apasă în vreun fel referințele maternale. pe restul poate da. mai încearcă.

    RăspundețiȘtergere
  29. Băbăieți, deși am jucat azi-noapte de la 11 la 1 (!), azi contați și pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ave Capitanul-Ave Gabita-Ave Sile-Ave baietii-Ave-m etapa!!! Ole ! Cod rosu pentru puturosi.

    PS-Desigur bravura fara apa si sepcuta nu-si are rostul. Azi zis ! E clar?

    RăspundețiȘtergere
  31. Slaba mobilizare, te pomenesti ca ne trezim la teren cu trei lesinati fugiti de acasa!

    RăspundețiȘtergere
  32. cred că apar și eu. dacă suntem de 5 la 5, mă bag, altfel am o carte.

    RăspundețiȘtergere