luni, 3 iulie 2017

1,2,3,4, Cupa şi campionatu!

Câte 1,2,3,4 de fiecare, la porţi mici, pe jumătatea cu umbră mai rară decât în alte dăţi, de pe terenul din spate.
Echipele au arătat precum în imaginile de mai jos, poze cu trofeul făcute la pauză, când scorul era egal, iar conţinutul trofeului numai bun.






E drept, la aproape final, scorul era tot egal, moment în care meciul s-a sistat brusc, pe motiv de supărarea când ne vine, ne creşte stima de sine. Cam 7-7 sau 8-8 să fi fost. Din prima poză foarte activ a fost Stelică (4 bucăţi!), Tavi a dat două cu bara, restul Mitică. Din poza cealaltă s-a remarcat Bebe cu cel mai frumos gol al meciului, şut tare din prima, sub bară, de la distanţă apreciabilă, Popică a finalizat şi el două combinaţii din faţa porţii, iar mie, ca şi lui Mitică, mi-a dat cu rest.
Au mai fost prezenţi, dar n-au băgat capul în poză: Motanu, spectator împătimit de lectură (!), şi Nicu - discret, ca de obicei.



19 comentarii:

  1. Bravo baieti, ati mai bifat o vinere!
    Canicula ati potolit-o cu berea din cupa,sa va fi vazut astazi printre reprizele de ploaie...

    RăspundețiȘtergere
  2. să nu-ți vină să crezi, primul sfert de oră ziceai că joacă academia română cu școala de bune maniere. "stimate domn, dațivă rog, o pasă, mă scuzați, conferențiare, am greșit, nu-i nimic, meciul e lung, poftiți mingea, a fost corner, nu , insist să bateți dumneavoastră aut, bravo, domnii mei", mă frecam la ochi, de era să țin cartea pe dos.
    ce a urmat e un film în care am jucat și eu de multe ori, mai puțin finalul. păi dacă e egal și adversarii parcă n-ar bate penalti, care nici nu se știe dac-a fost (în momentul respectiv chiar nu eram atent), ați jucat mai bine de-o oră timp efectiv și aveți ocazia să plecați prieteni, la ce bun să vă mai certați și să rămâneți îmbufnați la bere?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Inteleg ca n-ati putut sa va abtineti si v-ati dat din nou in stamba...

    RăspundețiȘtergere
  4. Steaua e numai una4 iul. 2017, 11:26:00

    Cateva aspecte care va fac mandri ca sunteti dinamovisti: ghetele de aur furate. Jucatori morti pe teren la Oltenita.Lupu hot in grecia. Mutu cocaina. Borcea, Netoiu, i&v becali. G Popescu. Coregrafii in loc de fotbal. Realizari majore: incendierea peluzei. Ddb. Autovotarea pe net cu cea mai tare coregrafie de pe locul doi din lume. Cearsafuri agramate pe stadion. Congresele psd din adn. Zece anifara vreun campionat castigat. Hai ca aveti ceva de lauda.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate inteleg ceva si securistii care au iesit in strada pentru printesa lor.
    https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/sa-inteleaga-si-zeita-presedinta-unjr-dana-girbovan-acuza-faptul-ca-s-a-permis-ca-dna-sa-se-identifice-cu-persoane-ca-bilanturile-au-devenit-sedinte-triumfaliste-ori-ca-erorile-au-fost-permanent-scuzate-a-vulnerabilizat-nepermis-dna-lupta-impotriva-corupt

    RăspundețiȘtergere
  6. Bag seama ca Mitica nu poarta sutien,desi ar cam trebui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doctor pentru uituci, gugustiuci, politruci5 iul. 2017, 09:55:00

    Motane,ai terminat de citit cele doua pagini pe care ti le-a prescris doctorul ca remediu impotriva uitarii ? Ti-a recomandat si din ce carte sa citesti ca nu cumva sa te ia somnul ? Vezi ca si BB a incercat ceva asemanator cu rebusul, dar s-a lasat cand a descoperit ca a uitat unde si-a pus revista.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ofiţerul îşi plasează 3 acoperiţi în echipa generalului şi reuşte să smulgă în ultima clipă un egal cât o mină de şliboviţă dintr-un Pinalti condamnat că mirosea mai repede a tescovină. Acum, cu ţâţucile zburlite în soare, absconse sub un maieu de puritatea laptelui bătut care se poate transforma oricând 007 într-un pullover de caşmir pe gât sau la baza gâtului, ridică zâmbitor trofeul 215 deasupra acoperirii.
    Cât despre mine, o neinspiraţie grobiană de aerosoli transmisă Wireless de la ţărm, posibil de Doru marin, m-a făcut după atâta trudă şi arătură să lipsesc de lângă trofeu şi mai ales să mă lipsesc de conţinutul său vitaminizat, bogat în acid şi spumă cu calciu D2.
    Ăsta da meci, chiar a fost pe cinste şi plin de vigoare. Mai pupăm la anu şi...

    RăspundețiȘtergere
  9. Vedeti in poze o cupa care nu a avut motiv sa ramana vineri in Agronomie, continutul ei da. Cupa e pentru cei care fac din sport o conduita si nu dezlantuie ambitii sau orgolii aiurea. Gestul lui Gabita a fost remarcabil, dar finalul meciului a lasat un gust amar. Asta e, "ne maturizam prin varsta".

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi este imposibil sa trec peste realizarea exceptionala a lui Bebe. Sunt aproape sigur ca golul inscris vineri este realizarea sa all-times. Nu exagerea catusi de putin! Ave, Bebitu !!

    RăspundețiȘtergere
  11. am auzit că-și face veacul prin zonă unu ce-și zice doctor, deși singura sa legătură cu nobila meserie e că-și oblojește ștremeleacul cu împachetări cu propria-i mânuță. omul e vrednic de toată mila, momentan n-am însă mărunt la mine, așa că-i recomand să dea ture la altă masă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-am adus aminte, din păcate nu în timp util, că până să se amenajeze terenul ăla cu zidul, am jucat vreo două meciuri acolo, la porţi mici, portarul apărând CU MÂNA! A fost propunerea mea, pentru că erau permanent dispute pe tema henţurilor. Era bine să fi făcut asta şi vineri, poate aveţi voi în vedere pentru altă dată.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doctor la boi sau la voi, nu sunt sigur cum se zice pe romaneste6 iul. 2017, 16:06:00

    Si uite asa, Miorlaitule,ai vazut cat face si arbitrajul video.Tu care in naivitatea ta credeai ca prin acest arbitraj se face in sfarsit dreptate, ca adevarul va iesi la iveala, bla, bla,bla,bla.Se vede ca tot nenea Stalin a avut dreptate, ca nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile.Sa-i traduc si miorlaitului, adica nu sistemul de arbitraj e defect ci cel care-l aplica, asa ca lasa-ma cu ignoranta ta.M-a inteles cineva ? Daca michiduta zice ca a priceput si el, atunci sigur a inteles altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deja dai dovadă de prea multă prostie ca să mai existe vreun dialog. exact la fel ca mulți dintre ziariștii sportivi britanici (asta ca să-ți arăt că pot compara și vite cu boi) care se plâng că sistemul e prea lent, că ia din emoții... ce să-i faci, lor le-a plăcut mâna lui maradona, ție-ți place mâna ta.

      în altă ordine de idei, am făcut o convenție cu nea vasilină: când bate donșoara halep, îi dau eu o bere, când bate steaua, îmi dă el două. cum sunt mare domn, deja i-am dat trei bucăți avans. hai stelula!!!

      Ștergere
  14. Protectorul vostru6 iul. 2017, 19:44:00

    Si daca in cupe Steaua se califica numai cu egaluri ce faci?Miorlai a paguba!

    RăspundețiȘtergere
  15. uite pe unul care se topește de grija mea. nu-s chiar așa de friaer, să-i dau lui "magnificu" avans, poate chiar și opt!!! beri (dacă ia guștere wimby) și să nu-l taxez la calificările lui stelula.

    ps: bețișor, văz c-o arzi pe facebook. p-aci nu-ți place?

    RăspundețiȘtergere
  16. Se pare ca astazi e o vreme ideala pentru a incinge noi un meci de pomina! Ole. Sile, ne vedem? Ochiul tau se poate vindeca mai repede daca va trebui sa tintesti vinclul portii lui Luci sau Nelutu. Functia intretine organul.Ave!

    S-ar putea sa avem o vizita surpriza la teren!

    RăspundețiȘtergere
  17. Tutorele vostru7 iul. 2017, 11:42:00

    Miorlaitule, te-a facut Vasea ! In liga 14, acolo unde va juca, Steaua va obtine multe victorii, asa ca, fraier cum esti, iar te-a avut la degetul mic.Chiar daca precizai wcsb, tot el e mai tare ca doar nu crezi ca bosorogii de la Astra, care au fost ciuca batailor in trecutul campionat, s-au trezit peste noapte mari fotbalisti.Eu ma pregateam sa-i chem la noi, sa fie colegi cu marele bebita,cel cu pampersii la purtator si iata ca jiji i-a inrolat in "oastea domnului".Nu stiu daca wcsb scapa de retrogradare in viitorul campionat.

    RăspundețiȘtergere