sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Cu repetitie, de la 0-2 la 5-2!

            Am scris cu repetitie deoarece acum catva timp a mai fost un meci asemanator in care echipa condusa cu 2-0 a revenit si a castigat in final cu 6-2.
             Vineri 4 nov.au fost cateva reveniri spectaculoase in balonul mic, anume Mihai, Ely si partial Tudor.S-a inregistrat o afluenta mare de doritori de miscare, ajungandu-se la 17 prestatori .
             Echipa V: Nelu-Bronson,Motanu,Gaby,Stelica,Mihai,Mitica, Tudor, Vasea plusTavi(sosit cu destula intarziere).
             Echipa I: Lucica, Bebe, Paul, Bete, Bogdan, Popica, Gabi 3, Ely.
             Cu toate demersurile facute anterior de a se veni la timp, era deja ora 15,50 si inca nu incepusem joaca, in sfarsit, aproape de H16 s-a pornit morisca.
             Echipa lui Ely a pornit in tromba si a deschis scorul prin Popica(alias RONALDO, cu toate ca seamana mai mult cu Diego Costa,ca fizic) cu o lovitura de cap, ceea ce imi reconfirma parerea ca Popica are un bun joc de cap; e mare pacat ca nu poate sa-si tina gura'n frau.Nu peste multa vreme, Ely lanseaza o torpila de la mare distanta care prinde un efect ciudat si cu toate eforturile lui Nelu mingea se duce in fundul plasei; deci 2-0 pt. Ely si ai lui.Trebuie mentionat faptul ca la acest scor apare ca o floare si Tavi, (e drept ca m-a sunat si ne-a anuntat ca s-ar putea sa intarzie venind de la Ploiesti) si dupa ceva discutii s-a convenit sa intre in echipa condusa. Cei doi carlani(Ely si Gabi3) alearga de rup pamantul, insa nu mai pot marca si incet, dar sigur, teamul lui Mihai pune stapanire pe joc si Vasea cu doua lovituri de cap, din stanga spre dreapta, ofera doua assist-uri pentru Mihai si apoi si pentru Mitica care inscriu si egaleaza scorul la doi. Meciul e pe muchie de cutit, Ely se cam enerveaza ca nu-i intra suturile pe spatiul portii si pe acest fond, echilibrul se rupe la o minge aruncata spre careu de Capitan(acesta sustine ca a fost sut) la care  Mihai sare la cap, dar fara s-o atinga, suficient sa-l deruteze pe Lucica si buclucasa intra in poarta langa bara in stanga sa. Dupa meci a fost o mica disputa: cui sa acordam golul, lui Mihai, capitanului Mitica sau portarului...Oricum nu conteaza, scorul era deja 3-2. Dupa cateva aeriene,Tudor reuseste si el un gol, pe jos, la firul sinteticului langa bara din stanga lui Lucica si se facu de 4-2.Aproape de final, Motanu o zbugheste in atac, Vasea observa miscarea si se retrage in aparare de unde respinge o minge spre poarta adversa pe care Mihai o imblanzeste si o introduce in poarta nefericituluiLucica, stabilind scorul final la 5-2 si noi toti fiind invitati sa parasim terenul deoarece am intrat pe timpul copiilor care urmau la antrenament.
             Eu personal am avut sansa marcarii a doua goluri cu capul: o lovitura s-a dus la incheietura barelor in stanga mea si a doua, putin pe langa bara dreapta.
             Ratarile meciului apartin lui Gaby, respectiv lui Popica; ii las pe ei sa le descrie daca vor.
             Referitor la portari se poate spune ca Lucica a avut cateva interventii reusite in prima parte a meciului, dupa care n-a mai putut face fata situatiei; in schimb Nelu s-a luptat vitejeste intre buturi, asa cum o facea Bronson in filme, reusind sa apere multe mingi grele.
             Dupa miscare, cei mai multi au preferat peluza inca verde, chiar sub clar de luna nitel mai tarziu, iar o alta parte s-a retras in cantina studentilor.
             Ceea ce ramane este faptul ca am mai bifat o vinere cu miscare si chiar cu ceva fotbal, pe unele locuri reusit.

53 de comentarii:

  1. S-a trezit bebe5 nov. 2016, 17:25:00

    Buna dimineata copii. Azi e luni, ca mi-am lasat coada la lapte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar au adormit ceilalti, asa ca, deocamdata nu comenteaza nimeni meciul de vineri.

      Ștergere
  2. Mda... Sa-l lasam pe bebelus la coada si sa privim aceasta partida din etapa a XXXYYYZZZ-cea a campionatului nostru. Pentru aceasta vom apela la inregistrarile camerei instalate la poarta subsemnatului. Incep cu o concluzie: partida s-a desfasurat sub semnul juvenilitatii echipei noatre(cum altfel) manifestata la toate capitolele si toate compartimentele. Astfel, in urma alegerilor (nu le-am urmarit, fiind ocupat cu mustele din poarta in care ma incalzeam) au fost stabilite echipele mentionate de (as zice ) bravul, intotdeauna la datorie , Vasea( sa ne traisca !(ura si aplauze).
    Vreau sa trec direct la momentul intrarii lui Tavi, scorul fiind 2-0 pentru juveti.
    Experienta (lipsa) si orgoliul juvenil a (auto)intitulatului capitan Ely a facut ca acest moment sa fie ratat, respectiv nu s-a pus problema cat va juca o echipa in minus, pe fondul vociferarilor acute si grave ( deh, fiecare cu tonul lui) a echipei adverse .
    La acest scor si in aceste conditii, camera arata ca juvetii (cu un om in minus) atacau cu tinerii Doru, Popi,Ely, Gabi(,3), Bogdan, si, uneori, mai experimentatii Bebe si Paul, care erau obligati, de evenimente , sa participe la atac, astfel ca au aparut situatiile in care m-am aflat singur , fata in fata (si lateral) cu Mihai (5-6 ocazii) sau una din tripletele lor de platina, aur, argint bronz si ce mai adusesera de=acasa, respectiv : Mihai- Vasea -Mitica, sau Mihai - Vasea -Tudor, sau nu mai stiu, cacamera s-a aburit.
    A mai fost un moment de tinerete nestapanita, cand, la scorul de 2-3, s-a incercat sa se puna problema omului in plus, dar , iarasi si din nou , orgoliul varstei a inchis discutia, partida desfasurandu-se, pana la sfarsit, in acele conditii.
    Camera a mai consemnat instalarea, inca de scorul de 2-0, a autubazei masata in poarta lui Bronson, in una din formulele: Bronson, Motan, Stelea, Gabi(fara ,3) + Tavi si Stelea, sau in alte formule dar cu acelasi numar.
    Bine, s-ar mai putea pune problem ratarii unui penalty de catre Gabi(,3),la 2-0, dar , pe total nu cred ca a influentat rezultatul, avand in vedere cacamera arata ca, in ultima parte (in care ai nostri n-au mai tinut de scor), echipa adversa s-a prezentat cu o parte (membrii) a autobazei, in atac: Motan, Gabi, Stelea si omniprezentul Vasea.
    Am mai fost si beneficiarul unor bare(mai ales Mihai), precum si a precipitarii advesarilor; in una dintre faze, Gabi (fara ,3) ,singur in fata portii. s-a speriat de .... (omniprezentul ) Vasea, amandoi inurcandu-se reciproc, oferindu-mi sansa de a respinge in corner, la o faza in care eram departe, la coltul opus.
    Totusi, una peste alta , subscriu la parerea lui (bravului) Vasea ( ura , sa ne traiasca!!) ca meciul a fost disputat, dar , vorba tanarului Ely, rezultatul putea fi altul, cu conditia unei imperioase luciditati (mai ales cand faci afaceri cu Miticorian).
    La multi ani sarbatoritilor Mihai , Gabi si derivatilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucica, da bine le zici coane, aproape ai scris o cronica, asa ca de data viitoare s-o faci oficial.
      La multi ani!

      Ștergere
  3. ce am reținut eu din meci:
    -tehnica lui eli de multe ori pierde în fața calităților lui mihai
    - neluțu a apărat excepțional, golul lui eli fiind imparabil, îl văd în top3 șuturi ever.
    - omul în plus s-a văzut pe termen lung, vorbisem ceva cu bețișor, dar...
    - de data asta, spre deosebire de săptămâna trecută, mitică a fost peste bogdan
    - tavi a fost neașteptat de disciplinat tactic

    în rest, nu țin minte să fi trecut de mijlocul terenului până la 4-2, c-am fost prea ocupat cu ronaldo...

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a trezit bebe6 nov. 2016, 18:52:00

    Lapte n-am mai prins, chiar mi-a disparut sacosa de la coada, dar am auzit ca baga pui in colt, la Crevedia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru trezitu, dar nedesteptatu: baga puii la cotet, ca vine frigu. Nu te doare capu, da cand te-a lovit mingea-n cap, si-a intrat in poarta lui Nelutu?

      Ștergere
  5. Apropo de ala micu; am o veste pentru Motanu: intr-un ziar de pe vreemea mea scria asa-"De mortuis nihil nisi bene".
    Cre' ca e da bine, nu? Deh, pa vremuri, tineretu' mai invata ce-i respectu'.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si ma mai certa Sile sa fac cronica. Pai am citit deja doua. Si s-ar putea sa nu fie si ultimele. Il vad pe Luci foarte curand posesor de cont. Bun si ala de la banca (il are !?), dar eu ma refer la cel de pe blog. Ave!

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci faţă de săptămâna trecută, o echipă l-a primit pe Ely, bun, cealaltă i-a primit pe Mihai+Tudor, bun-bun. Dar şi om în plus? S-a cam înclinat balanţa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Jocul nostru a fost avantat, chiar foarte avantat, Ely este stralucitor, dar uneori uita ca are o echipa in spate.Miljlocul, Bogdan Gaby3 Doru, l-au urmat pe star, dar starul a fost indragostit de minge si cei trei nu s-au intalnit cu mingea, circa 30-40% DIN MECI, tragedia a fost alta ca s-a creat un spatiu mare intre mijlocasi si Luci, Bebe si Paul;spatiul fiind exploatat de partenerii de joc.
    Am jucat cu doi oameni bolnavi: Paul si Popicu.
    Am avut parte apostrofari academice, chiar au inceput sa ma enerveze, meci de meci acelesi idiotenii debitate de aceleasi persoane. In situatia in care muncesti si unul incepe sa reproseze, el fiind ratangiul meciului (vezi Popica), cheful de a fi util dispare. FAIR PLAY-UL a existat... dincolo de balon (EXCEPTIE Razvan), dupa meci facem misto "ati facut miscare".
    Eu zic ca am avut echipa buna:
    - s-a ratat un penalty, au fost doua ocazii cu poarta goala;
    - Nelu a scos multe mingii, dpmv a fost cel mai bun de pe teren;
    - nu putem invoca lipsa unui jucator.
    Imi mentin parerea cei vocali sa-si face echipa, cred ca voi adera si eu la grupul celor care refuza sa joace cu anumite persoane.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru anonimul Doru:
    "Da, da
    Poate tu esti sansa mea
    Te rog, domnisoara, nu pleca
    Da, da
    Simt ca s-a schimbat ceva
    Te rog, domnisoara, nu pleca

    In noaptea grea
    Din parul tau
    Vreau sa ma pierd
    Nu pleca, te rog

    Domnisoara, hai sa bem o cafea
    Si sa-mi povestesti ceva, orice ai vrea
    Pentru noi aceasta seara e grea
    Te rog, frumoasa domnisoara, nu pleca

    Da, da
    Poate tu esti sansa mea
    Te rog, domnisoara, nu pleca
    http://Versuri.ro/w/lhdhd
    Da, da
    Simt ca s-a schimbat ceva
    Te rog, domnisoara, nu pleca

    Da-mi mana ta
    Sa te ating
    Si sa te simt
    Nu pleca, te rog

    Da, da
    Poate tu esti sansa mea
    Nu pot sa te las sa pleci chiar acum
    Mi-ar fi dor de unda ta de parfum

    Da, da
    Simt ca s-a schimbat ceva
    Mai ramai
    Am atatea sa-ti spun
    Te rog, nu pleca

    In noaptea grea
    Din parul tau
    Vreau sa ma pierd
    Nu pleca, te rog."


    Si, mai ales , nu te apleca, poate asta-i sansa ta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Steaua e numai una7 nov. 2016, 11:39:00

    Cum au schelalait catelusii, cum n-au mai fost date doua penaltiuri la timisoreni! Hai, miorlaiti in continuare, poate prindeti locul sase.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pt.comentatorii grupului
    Uneori, oricât te străduiești, oamenii nu te vor plăcea. Te vor înțelege greșit deoarece vor interpreta tot ce spui și faci prin prisma propriilor idei preconcepute despre tine. Oamenii au filtre subiective și personale pe care le aplică asupra realității și denumesc ceea ce văd prin aceste filtre "adevăr". Nici nu își pun problema că realitatea ar putea fi cu totul alta, ci își imaginează că "știu" și "văd" adevărul.

    Ca să te vadă pe tine așa cum ești, nu cum își imaginează ei că ești, ar fi necesar să își dea jos filtrele și, fără idei preconcepute, proiecții sau așteptări, să își dea voie să te cunoască. Dar asta este decizia lor personală, tu nu prea poți să influențezi acest proces dacă ei nu sunt dispuși să își extindă percepția asupra realității.

    În consecință, până când ei nu decid că vor să te cunoască fără să te judece prin prisma a ceea ce-și imaginează ei că știu deja despre tine, tu nu poți să faci nimic. Orice demers de-al tău va fi interpretat în funcție de cât de mult corespunzi așteptărilor și ideilor lor preconcepute.

    Când vezi că un om interpretează greșit ceea ce spui și faci, dacă observi că orice demers de-al tău de a crea o relație pozitivă duce la neînțelegeri sau conflicte, dacă ceea ce spui este răstălmăcit și folosit împotriva ta, încetează să te mai străduiești. Acceptă faptul că oamenii te văd în funcție de ceea ce-și imaginează ei despre tine și lasă-i să rămână cu proiecțiile lor. Alege-ți relațiile în funcție de compatibilitate la nivel de valori și credințe, însoțește-te cu oamenii cu care îți este ușor să relaționezi și cu care simți că "vorbești aceeași limbă" și nu îți mai pierde vremea cu cei care se încăpățânează să te perceapă greșit. Timpul pe care îl pierzi încercând să demonstrezi cuiva că nu ești așa cum își imaginează poate fi investit în alte relații armonioase, frumoase și evolutive pentru tine și viața ta.

    În plus, sunt mulți oameni care, din lipsa unei viziuni pozitive sau creative asupra lumii, caută să iasă în evidență prin criticile pe care le fac celorlalți și prin scepticismul pe care îl au față de semenii lor sau față de viață. Aleg calea negativismului, a căutării de "nod în papură", atrag atenția asupra acelui poate doar 1% care nu este ok și neagă sau trec cu vederea restul. Ei își folosesc mintea ca să distrugă, ca să argumenteze de ce nu este ok ceva, se focalizează pe defecte, pe lipsuri și nu sunt niciodată mulțumiți sau satisfăcuți.

    Pe chipul acestor oameni se poate citi această nemulțumire continuă, nu sunt plăcuți la vedere, de multe ori au ochii îngustați și buzele strânse și transmit o energie negativă. Unii dintre ei au uitat să zâmbească, sunt mai mereu iritați sau supărați și îmi imaginez cât de înnegurat trebuie să fie un astfel de om care ajunge la un moment dat să se înece efectiv cu propria "otravă".

    Cu timpul aceste persoane vor fi măcinate în interior de gândurile lor agresive, depresive și "nihiliste" iar întreaga lor existență va fi un calvar creat de propria lor percepție asupra lumii. Bolile sau accidentele nu vor întârzia nici ele să apară, fiind o consecință firească a unei astfel de vieți.

    Echilibru înseamnă să poți să observi atât aspectele pozitive cât și cele care mai pot fi îmbunătățite, în niciun caz nu înseamnă să te focalizezi doar pe aspectele pozitive (și să trăiești într-o lume "roz") și nici să vezi întotdeauna doar ceea ce nu este ok la ceea ce te înconjoară.

    Tu îți creezi realitatea cu propriile tale gânduri, așa că străduiește-te să fii obiectiv, rațional și optimist dacă dorești să trăiești o existență echilibrată și cât mai apropiată de "adevăr".

    Până data viitoare,
    Dr. Ursula Sandner

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci cineva se dezvoltă personal. Mai că aș bånui-o pe nevastă-mea! :)))

      Ștergere
  12. motanu către mititelu luci7 nov. 2016, 18:13:00

    cu tine am oricând curajul să joc la mai mare.

    văd că se tot discută pe aici pro sau anti-steaua. simpatizez mai degrabă cu prima tabără, deși personaje gen mm sau reghe mă fac să borăsc, iar fotbaliștii actuali se încadrează cel mai bine în clipul de mai jos. așa că ciocu' mic ține tenu' curat.

    https://www.youtube.com/watch?v=8jYEVQIHSuU

    RăspundețiȘtergere
  13. LA MULTI ANI!!!!!!!!......pentru:
    GABI;
    GABITA;
    GABI_3;
    MIHAI.

    Doru

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani Gabi,Gabita, Gabi,3, Mihai si celorlalti!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eh, pe vremuri, cand era ziua mea de sfant, prietenii umblau cu capul lovit de frapiera.. Alte vremuri...

    RăspundețiȘtergere
  16. la mulți ani mihaelelor, gabrielelor, găbițelor! la mulți ani lui ionică, mitică, vasilică și la toți băieții!

    RăspundețiȘtergere
  17. Echipa zilei, inclusiv rezervele (in ordine alfabetica):
    - Gaby si fiul (Gabita), Gabi-3 ,
    - Mihai-tenisman-ul si Mihai-sudoru (trebuie si o rezerva pe post de liant).
    Tuturor:La multi ani cu sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  18. ceva interesant, dacă se adeveresc toate cele șase evenimente, îți poți înmulți banii cu 70%.

    http://www.pariori.ro/2016/11/08/clinton-vs-trump-la-pariuri-cele-mai-bune-ponturi-pentru-alegerile-prezidentiale-din-sua/

    RăspundețiȘtergere
  19. Va ureaza bebe8 nov. 2016, 12:22:00

    La multi ani tuturor muhaielelor si mie primul!

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani tuturor sarbatoritilor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu v-am urat La multi ani!inca din 5 nov.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sanatate,prosperitate,si numai bucurii, pentru sarbatoritii nostrii: Gabi, Gabitza, Gabi3 si Mihai, precum si pentru ceilalti jucatori, care le pun in valoare calitatile sportive. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  23. Mersi-mersi, să fie bine, să nu fie rău! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. La mulţi ani ani Găbeilor,Mihailor, să le trăiască şi să înflorească Mihaelele şi Gabrielele ! Scriu mai târziu pentru că de vineri de când s-a pus Mitică peste mine nu am putut nici să icnesc. I-a plăcut atât de mult încât, abia, abia am reuşit acum 5 minute să-l dau jos de pe mine. Între noi fie vorba, nu-i rea poziţia asta. De acord fă Ileano ? Vezi să nu-i spui lui Ramona !

    RăspundețiȘtergere
  25. Bai acestia, uratorii nu vedeti ca nu sinteti bagati in seama? Sau mai sperati la o bere?

    RăspundețiȘtergere
  26. Băbăieţi, a-nnebunit lumea.... Trump va fi preşedintele Americii!

    RăspundețiȘtergere
  27. o singură zi m-am uitat și eu la alegerile americane, rezultatul e însă uimitor. toate sondajele, cu o excepție,o dădeau pe hillary înaintea lui trump, cam 47%-46% la voturi și așa se pare să fi și fost, per golbal ea are aproape 200.000 de voturi în plus. 2 milioane în plus în california, 1,5 milioane în plus în ny, 1 milion la chicago, dar a pierut, relativ la mustață, florida și ohio. iar sistemul lor e dur, cel cu mai multe voturi într-un stat IA TOT, indiferent că are 1 vot avans sau 3 milioane. deci, doar din florida (ca pe vremea lui bush...) s-a făcut diferența de 19x2=38 de voturi.
    cel mai ciudat mi s-a părut scorul din dc. unde hillary a avut 94% iar trump sub 5%!!! s-ar putea să le dea cu bomba.

    ps. pentru cei mai purii, mie trump îmi seamănă foarte mult cu hrușciov.

    RăspundețiȘtergere
  28. Doruleţ, în principiu de accord, dar nu în totalitate (treaba cu acceptarea care este scrisă şi în biblie), oricum trebuie dezbătut în amănunt cu Ursula sub clar de lună. Află cât e şedinţa.
    Găbiţă, înţeleg că ţi-ar place să te conducă femeile ? Mai bine un golănaş.
    Motane, Doamne fereşte, să sperăm că seamană doar la moacă. Mai lăsaţi femeile să şadă în biroul oval(fan Monica).

    RăspundețiȘtergere
  29. Dorulet, in principal nu sunt de acord cu tine; omul in plus a contat decisiv.
    Nu inteleg de ce se mai discuta la inceput , daca, dupa aia nu se respecta; scorul de 2-0 de la momentul sosirii lui Tavi, a fost inselator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca intotdeauna Tavi a facut diferenta, sa fie clar, fara comentarii! Ha. Ha-ha!
      Unii spun ca si peste balta tot el a facut diferenta, dar inca nu exista o dovada irefutabila. Cercetatorii au intrat in actiune.

      Ștergere
  30. Romania intre Putin si Trump...
    Traiasca si-nfloreasca China comunista!

    RăspundețiȘtergere
  31. C-aşa-i în tenis, Motane! Degeaba câştigi mai multe puncte dacă nu câştigi setu. C'est tout. :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Dati si voi niste bani sa-l recuplam pe 2b a cablu ? I-au taiat nenorocitii accesul la net, n-au avut rabdare pana ia si asta pensia, asa ca nu mai poate lua legatura cu noi.Banii ii stange Mitica si asa le facem bine la amandoi.Nu mai intrebati cum vine treaba ca doar il stiti pe nea Mitica, se descurca el.

    RăspundețiȘtergere
  33. Motane cam ai dreptate cu alegerile din SUA.
    La votul popular a castigat H.C.Daca continua valul de proteste s-ar putea sa se gandeasca americanii la o modificare a constitutiei...
    Trump,contrar aparentelor,ar putea fi un bun Presedinte daca va fi lasat;se stie ca in SUA s-au mai intamplat niste lucruri...

    RăspundețiȘtergere
  34. Foarte interesant articolul dnei dr.Ursula Sandner. Am dat ”cautare” si am gasit-o. Si frumoasa si desteapta! Te vindeci de toate cele numai daca te parcurge cu privirea, iar daca se uita si in ochii tai nu mai ai timp sa critici pe nimeni, caci ai lesinat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-o mai cheama si Ursula, o frumusete de actrita mai purie acum...

      Ștergere
  35. ar fi culmea să ne apucăm noi să dăm americanilor lecții de democrație, deși au și ei destule bube-n cap în ultimii 50 de ani. astea-s regulile,(altele decât în franța sau românica) după ele merg, chiar dacă un simplu vot din california e mai puternic decât un vot dintr-un stat micuț, ceea ce nu-i chiar corect. alegerile s-au decis, practic, în florida (care are 29 de voturi, nu 19, cum scrisesem), unde o diferență pro-trump sub 100.000 a anulat votul popular!?!

    tavi, ți-am aflat telefonul lui ursula, poate-i programezi pe marinuș și pe bogdan. în scopuri diferite, biensur...

    Dr. psih. Ursula Sandner. Telefon programări 0752 188 386

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doctor din agronomie10 nov. 2016, 21:15:00

      popicu e pacietul si bogdan amantul .

      Ștergere
  36. Am o veste trista pentru mine, o zic ca sa va bucurati:maine nu poci pentru ca sa viu. Am visat azi noapte ca jucam cu polonezii (din carne de porc);Gabi(fara,3) i-a trimis lui Vasea o pasa lunga covrig, acesta a deviat-o spre mine,la care m-am dus decis, insa un fundas polonez a bagat sania, punandu-mi talpa pe laba piciorului stang. Rezultatul: dimineata m-am sculat cu dureri si trei (3) deste negre, care, acum, cand m-am descaltat, s-au umflat. Nu trebuia sa ma descalt. Oricum, nu pot pasi normal, si ma doare tot timpul, asa ca...
    Poate m-au ajuns ceva blesteme, magie neagra, cine stie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nasol, se mai întâmplă, nu-i magie, încearcă cu zăpadă sau cu Ale (are epadrină).

      Ștergere
  37. un studiu (de tenis...) interesant

    http://www.pewresearch.org/fact-tank/2016/11/09/why-electoral-college-landslides-are-easier-to-win-than-popular-vote-ones/

    și unul din pasajele interesante.

    The biggest disparity between the winning electoral and popular votes, with an EV inflation factor of 1.96, came in 1912 in the four-way slugfest between Democrat Woodrow Wilson, Republican incumbent William Howard Taft, Progressive Theodore Roosevelt (who had bolted from the Republicans) and Socialist Eugene V. Debs. Wilson won a whopping 82% of the electoral votes – 435 out of 531 – with less than 42% of the overall popular vote. (In fact, Wilson won popular vote majorities in only 11 of the 40 states he carried – all in what was then the solidly Democratic South.)

    adică, băiatu respectiv, cu 42% din votul popular, a câștigat 82% din voturile electorale. mișto aritmetică...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înţelegi de ce le place aleşilor să-şi facă ceva studii pe acolo ?

      Ștergere
  38. Se intreaba bebe10 nov. 2016, 19:08:00

    Azi e marti? Eu cu cine am votat?

    RăspundețiȘtergere
  39. ursul, răţoiul şi Bg10 nov. 2016, 21:57:00

    Am aflat, doar programarea costă 1000 de ţechini, Motane, Tavi, opriţi căutările, Doru ăsta vrea să ne bage în belea. Marţea e mai ieftin, să rezolve el.

    RăspundețiȘtergere
  40. Tavi, dacă pui azi muzică, cred că ştii pe ce ar trebui... Eu am citit acum 10 ani două romane ale lui LC: Joaca preferată, ceea ce vă doresc şi vouă azi, iar titlul cronicii s-ar putea numi Frumoşii învinşi. Asta dacă nu faceţi egal! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dupa etapa, revenit la calculator, in liniste, te-am citit Gabita!!
      Asadar : In memoriam Lonard Cohen (decedat pe 07.11.2016, anunt oficial pe 10.11.2016) :

      https://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q !!!!!!

      Ștergere
  41. Frumoasă echipă. Păcat că la fentat polonezul pe Daum la alegeri, a luat-o pe Simona Halep şi pe Vasea la ei şi i-a lăsat pe Bogdan, căpitan, Stan şi restul la noi. Oricum îi batem la Varşovia cu 5-0 şi ne calificăm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bg, asa de bine am conlucrat cu Lewa, dar mai ales cu Simona!

      Ștergere