sâmbătă, 15 octombrie 2016

Despre cei 11 din iarba

Avand in vedere ca cele doua terenuri sintetice centrale erau acoperite de prelatele viitoarelor baloane, am primit permisiunea de a juca pe un petic de iarba la alegere.
Ne-am strans 11 combatanti, iar in urma alegerilor au rezultat urmatoarele echipe:
Echipa lui Gaby: Luci - Bebe, Gaby, Razvan - Mitica.
Echipa lui Bete: Paul - Popica, Stelica, Bete - Bogdan, Vasea
Cei care aveau un om in plus, au atacat permanent, iar ceilalti s-au aparat, incercand sa dea lovitura pe contraatac.La un astfel de contraatac a deschis scorul echipa lui Gaby ( pasa  in adancime Gaby pentru Mitica si acesta scapa singur cu portarul advers si inscrie).
S-a jucat la porti mici, pe un teren imbibat cu apa. La un corner executat de Gaby, acesta il gaseste
liber pe Razvan care suteaza pe jos si inscrie.Scor 2 la 0 pentru echipa care juca in inferioritate numerica.Atacurile permanente ale echipei superioare numeric s-au materializat prin golul lui Stelica.
Dupa o ora de joc, echipa lui Gaby solicita omul in plus. Dupa lungi tergiversari, este trimis Vasea, care avea sa inscrie golul care va trimite echipa adversa la "vestiare". Scor final 3-1 pentru Mitica si ai lui.

37 de comentarii:

  1. De mult n-am mai jucat pe asa un teren nesigur, alunecos, ce mai, la Astana tricolorii au avut teren bun fata de al nostru...
    Eu, Vasile Suarez am fost omul in plus pe care Popica l-a trimis la adversari si din invins aproape sigur am plecat invingator si autor al ultimului gol al intalnirii.Merci, Popi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doarme bebe la pranz16 oct. 2016, 16:33:00

    Rau am ajuns daca Motanu da gol si le face jocul la gusteri. Sau altii care dorm pe teren se trezesc dupa meci ca au fost mari scule. Sau altii care care au meritul principal ca strang banii de teren, sa le iasa si lor de o bere si-o ciunga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mulțumesc frumos, ador complimentele, mai ales cele sincere.sunt dator cu ceva?

      Ștergere
  3. golul ca golul, cel mai mult mi-a plăcut că s-a reînnodat frumoasa tradiție cu club crăcănel. marinuș e printre fanii statornici, mai greu a fost cu stelică, că-i cam timid. se pregătesc bogdănel și silică, cu modele noi, îl așteptăm pe maistru' șorțuleț.
    un băiat spunea că n-aș fi jucat, dacă picam în echipa adversă. una la mână, depinde în locul cui. apoi, cred c-aș fi negociat ca primii care aleg să rămână cu om în minus. așa, s-a vorbit că se mai discută după 40 de minute, s-a mai amânat și s-a luat omul în plus după o oră. oricum se juca însă, cei în șase au avut avantaj și am fost dominați destul de clar. după aia, clasa lui sile (a patra, cred) și-a spus cuvântul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Aaa,nimic,a trecut acceleratu...
      Culmea e ca unul cu doua clase se ia de altul cu patru clase...

      Ștergere
  5. Sint stelist, deci timpit17 oct. 2016, 13:14:00

    Ce face baietii? Se recupereaza dupa Gaoz Metan?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Razvan: Psoridex

    Doru

    RăspundețiȘtergere
  7. Vine o tipă la ginecologie împreună cu copilul ei. -Doamnă, trebuie să va consult, copilul trebuie să aștepte afară, zice doctorul. -Nu e nevoie, este un mic geniu, știe totul în medicină, puteți să-l întrebați orice. Cam nehotărât, doctorul se pregătește pentru consultație și se gândește să-l testeze totuși pe copil… -Ce fac eu acum? îl întreabă direct. -Domnul doctor, își pune mănușile pentru a nu contracta sau distribui germeni, răspunde imediat copilul. -Mda… răspunde doctorul puțin enervat, dar acum ce fac?… mai întreabă el în timp ce se uită la femeia aflată în fața lui. -Acum, va pregătiți să faceți un examen vizual asupra vaginului mamei mele, răspunde imediat micuțul. Enervat la culme, doctorul se dezbracă și începe o partidă de amor cu femeia de pe masă… -Ia mai zi mă,… acum ce mai fac?… se răstește el. -Acum iei SIDA,… răspunde netulburat copilul.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  8. Vine o tipă la ginecologie împreună cu copilul ei. -Doamnă, trebuie să va consult, copilul trebuie să aștepte afară, zice doctorul. -Nu e nevoie, este un mic geniu, știe totul în medicină, puteți să-l întrebați orice. Cam nehotărât, doctorul se pregătește pentru consultație și se gândește să-l testeze totuși pe copil… -Ce fac eu acum? îl întreabă direct. -Domnul doctor, își pune mănușile pentru a nu contracta sau distribui germeni, răspunde imediat copilul. -Mda… răspunde doctorul puțin enervat, dar acum ce fac?… mai întreabă el în timp ce se uită la femeia aflată în fața lui. -Acum, va pregătiți să faceți un examen vizual asupra vaginului mamei mele, răspunde imediat micuțul. Enervat la culme, doctorul se dezbracă și începe o partidă de amor cu femeia de pe masă… -Ia mai zi mă,… acum ce mai fac?… se răstește el. -Acum iei SIDA,… răspunde netulburat copilul.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt curios cand incepe demolarea Craiovei de catre FCSB.Sarmanul nea Jiji, iar trebuie sa bage mana in punga daca vrea sa ia campionatul.S-a fript cu papagalii de la Astra, dar nu poate sa stea cu mainile incrucisate ca pierde mai mult, asa ca trebuie sa faca ceva. Daca smecheria cu stimularea adversarilor nu mai merge, a inventat ciobanasul cu trei sute de prosti(cam atati suporteri mai are )treaba cu distrugerea echipelor contracandidate la locul intai.N-am vazut pana acum un fotbalist crescut la stana ciobanului si care a ajuns mare fotbalist.Invers da, a luat sperante de la alte cluburi si au ajuns in ograda lor de rasul curcilor, chiar daca au reusit sa-i pacaleasca pe aia de afara.

    RăspundețiȘtergere
  10. superbă faza cu cel două urechi servite de eric ciobănașilor lui gigi, omul practic le-a arătat că ar fi meritat să fie în locul lor, echipa lui pește, fără vreunul care să dribleze. asta îmi amintește un episod de acu vreo 20 de ani, când, ca fundaș stânga, i-am dat de două ori la rând urechi lui nelu-păr pe piept (care nu era chiar ultima găină...) și chiar am încercat și a treia oară, dar a intrat cu coasa și am sărit coarda, tăvălindu-mă de râs. știu, nu-i frumos, îți dezonorezi adversarul.
    cred că și luci ar jindui după un șorțuleț, dar e cam leneș, nu ridică piciorușul, să-i facem proba. asta e, o să aibă silică porție mai mare.

    ps: mulțumesc, dom' profesore.

    RăspundețiȘtergere
  11. Domprofesor, iar te-a făcut Mitică la echipe! Deja vu acu două.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce este al Cezarului trebuie dat Cezarului. Pe un patinoar sintetic, din pământ proaspăt belit ce strălucea în razele soarelui, în lipsa gheţii aruncate all in paharele cu vin, Sonya Henny (am scris bine ?) şi Beatrice Huştiu au stat mult mai bine pe patinele naturale strânse în şireturi, au beneficiat de diaspora lui Bebe, tacticizat pe un petic de iarbă la vreo 10 m de spaţiul imaginar de joc, de desele mingii aruncate printre picioare la distanţe mai mari decât aruncă campionii cu ciocanul, întru conservarea rezultatului,başca că mingea, asemenea oricărui om care se loveşte în viaţă de vrute şi nevrute, s-a lovit şi ea când şi de cine a putut. În ansamblu, rezultat corect, Doruleţ râde de Sida iar Mitică la individual compus de echipele energice care nu s-au putut deplasa 30 m mai sus pt. a putea juca măcar 30-40 min. în condiţii normale.
    Nea Nelule, vino mai repede cu palinca aia căci lui Motanu i s-a făcut de picioruşe ridicate, urechiuşe depărtate, spaţii largi şi angoasate. De unghie îţi facem noi rost.
    Nu vă mai luaţi atât de Steaua că şi aşa e vai de ea. La urma urmei, nici Mitică nu a investit mai mult în echipa lui, ba chiar din contră şi uite că rezistă (cine, ce, când ?).

    RăspundețiȘtergere
  13. Tare de tot etapa de vineri. Mlastina la sol cu o prezenta 100% alcatuita din membrii Marelui Stat Major al Fenomenului! S-ar putea sa nu ma insel, dar media de varsta mi se pare a fi fost la cea mai inalta cota consemnata vreodata. 10 maresali, unul si unul si doar un capitan. Dar ce Capitan! A manevrat, a jonglat si a castigat! Concluzia: functia bate gradul!
    Bravo tuturor baietilor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Capitanu Fasole19 oct. 2016, 10:44:00

    Stiti care este asemanarea dintre Mitica si Ronaldo? Amandoi cind joaca prost spun ca dau pase. Iar intre timp Tavi ii da limbute.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pokemon,gata te-ai lins pe bot ,nu mai te lipești de cutia milei am zis să te ajutdar nu meriti.Totusi nu înțeleg cum poți scrie pe ploaie,cartoanele țin ceva darnici așa .Eu zic sa vorbești cu Gabita,sa _ti dea cortul după alegeri si cu ceva paie de la Riki,merge.Referitor la fotbal tu nu ai ce scrie ,ai stat o oră în poartă de miuta ai luat 2 goluri,ai jucat din gura ca de obicei.Ce poți să-i zici lui Vasea care în 10 minute la noi a dat gol.Gabita,din nou alegerile au fost făcute de Gaby,si data trecută tot el a decis.

    RăspundețiȘtergere
  16. Capitanu si Capitanu Fasole sint una si aceeasi persoana?

    RăspundețiȘtergere
  17. Tavi, liga mento sana in corpore barosana ? Vii până la ziua lui Găbiţă sau abia după Crăciun, la ziua lui Mitică ? Numai Ramona e de vină. Sper că ne despăgubeşte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bogdanele, se pare ca liga e din ce in ce mai sana. Termenul va fi respectat, iar Ramona e fericita, caci vinerile post-meridian ii vor fi mai lejere!

      Ștergere
  18. Babaieti, am in vedere o afacere de mare viitor si angajament. Vazand ceea ce se intampla vineri de vineri, unde zbaterile noastre se desfasoara intre dorintele noastre (inspirate din ceea ce puteam o data, de ceea ce vedem la altii, la tv, de conditiile meteo, de cursul valutar, de angoase, dureri reumatice, etc.) si putintele reale, ma gandesc sa abordez problema unei .... viagra in fotbal.
    Astfel, avand la baza tehnologiile nano, mano , bio moleculare, fizica quantica, chimia , atrologia, botanica si rezultatul alegerilor din iarna, vreau sa atrag mai multi sponsori(nu spoitori), in vederea realizarii acestui obiectiv nobil,drag noua, masculilor (si poate si femelelor). Va bagati?
    P.S. Nedumerire: daca diferenta dinte Barc si Man e de 4, cat este diferenta dintre Berceni(noua viitoare baza) si Barcelona?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti da Motanu punga lui Bogdan si poti sa tragi cu Mitica din ea.

      Ștergere
  19. Aseara piticii de gradina i-au sparlit telefonul lui Guardiola, asa ca a trebuit sa-si schimbe numarul. Fanii lesinati l-au aflat deja pe cel nou: 04.03.04.

    RăspundețiȘtergere
  20. motanu către ronaldo marin20 oct. 2016, 17:58:00

    țuți mic și slab dezvoltat, te înțeleg că ești supărat. piticu ăla de messi joacă cu alde city și le dă trei bucăți milogilor, ca să nu mai spunem că s-au adunat în dreptul lui 15 goluri în 13 meciuri cu echipele engleze, alea slabe și fără lovele.
    iar tu iubițel (con)gelat, nu-ți poți face mâna cu balaurii ăia răi de la legia, dai, de nevoie, niște pase amărâte (în viața viețișoarelor tale n-ai fi pasat ca suarez la golul 3 al stăpânului tău, ca să nu mai vorbim că te-ai fi repezit să bați penaltiul)și-ți bagi unghia-n gât că e altul mai bun ca tine. te pupă tata, ia ofticol forte, pastile sau prafuri (știu că-ți plac) poate-ți trece.
    dacă, din greșeală, te vezi cu marinuș, spune-i că locul lui de la barca nu i-l ia nimeni, jeremy mathieu marean, călare pe ciocan. bineînțeles, nu al lui...

    RăspundețiȘtergere
  21. Cine stie situatia terenurilor din Agronomie sa scrie de urgenta pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel de gazon nu are cum sa fie mai bun decat vineri.

      Ștergere
  22. Băi nene, Feisbucu e un adevărat pericol pentru beţivi! Nu, nu vorbesc din proprie experienţă...:)
    Bei ce bei şi după aia postezi "idei"! Aseară cred i s-a întâmplat lui Puşcaş.

    RăspundețiȘtergere
  23. I-ati batut si pe astia ! Felicitari fcsb-istilor, tot ultimii in grupa ! Ati luat tot de la Astra, mai aveti sa-l luati pe cel de la magazie si ei au 3 puncte in grupa iar voi doua.Cum vine treaba asta, va rog, nu ma intrebati.

    RăspundețiȘtergere
  24. Băieți căutați să ajungeți la timp să jucăm în balon.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ave Capitanul! Ave maresalul Sile! Sunt sigur ca ambii vor continua si astazi sa aplice lovituri grele, precise si decisive (aici maresalul e expert, spre disperarea fraierului care nu stie sa-l aprecieze) oricarui adversar intalnit in cale. Asta e valabil daca vor juca impreuna. Daca nu, nu stiu ce sa zic!
    Salve tuturor baietilor!

    RăspundețiȘtergere
  26. Tavi,te mai "infiltrezi"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Joia viitoare e ultima, dupa care ma reinfiltrez in agronomie. Yes!

      Ștergere