duminică, 6 martie 2016

Din nou un meci dezechilibrat

In ciuda vremii ploioase, au fost prezenti 13 combatanti.
Tavi a tinut mortis sa-si faca echipa lui si iata ce a rezultat.
Echipa lui Tavi: Nelu - Bebe, Tavi, Paul, Doru, Gabi III si Bogdan.
Echipa lui Mitica: Gaby - Popicu, Stelica, Mitica, Ely si Tudor.
Desi echipa lui Tavi avea un om in plus, scorul a luat proportii destul de repede.
Iata evolutia scorului: 4-0, 4-1, 5-1, 5-2, 8-2, 8-4, 9-4, 9-5, 10-5.
Combinatiile lui Mitica cu Ely si Tudor au demontat complet apararea adversa.
Intr-o zi de gratie Tudor a marcat 3 goluri, unul mai frumos ca altul ( ultimul parca
la pus cu mana la paianjen).
Nu stiu pe ce criterii si-a facut Tavi echipa, dar Gabi III nu prea a avut cu cine combina
eficient in atac.
Strangerea scorului la 8-4 s-a datorat unei caderi a echipei lui Mitica (lipsa de concentrare).
Mai trebuie amintit ca Ely a intrat in joc cu o intindere. El a jucat mai retinut, preferand
jocul de pase in loc de cunoscutele lui driblinguri si suturi  de la distanta.
De altfel el nu a marcat  decat 2 goluri, dar unul dintre ele a venit dupa o combinatie de
mare efect cu Mitica.
Meciul s-a incheiat cu scorul de 10-5 pentru echipa lui Mitica.
Gabi III si Ely au plecat mai mult sau mai putin accidentati, Tudor la....TVR, iar ceilalti
la......CANTINA.
Premiantul meciului: TUDOR.
Autorii golurilor:Mitica 4g, Tudor 3g, Ely 2g si Tavi 1ag respectiv Gabi III 2g, Tavi 2g si Bogdan 1g.

33 de comentarii:

  1. Dar măcar s-a atins scopul? Adică ideea lui Beţe a funcţionat, n-au mai fost scandaluri?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa raspunda Bete la intrebarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fair-play

    Pe o ploaie straşnică de primăvară, dornică să mai şteargă chiar şi pentru câteva momente din poluarea municipală, de 20 de ori mai mare decât limita maximă admisă în UE, studentele finuţe, desculţe, aproape golaşe, acoperite sumar cu rochiţe din in semitransparent, mirosind a dorinţă proaspătă de primăvară, încinseseră pe toate aleile şi prin toate parcările din campusul universitar, un dans frenetic al ielelor, un dans ce prevestea cu nonşalanţă posibila naştere a ordinii din haos. Nu a fost chiar aşa, deşi ceva, de dimensiuni mult mai mici dar de o importanţă asemănătoare, păstrând proporţiile, avea totuşi să se întâmple, posibil în premieră absolută pentru fenomenul cantafabulelor din a 5-a zi a long-play-ului săptămânal.
    Partida a început cu plimbarea într-o barcă a lui Dacă şi a lui Parcă şi a unui vâslaş zglobiu, cu părul cârlionţat, ce asculta cu urechile-i ciulite şi înregistra bolboreselile celor doi sau ale broscoilor din lacul poluat şi învolburat ca într-o imaginaţie sau chiar o patologie cartaresciană. Astfel, Dacă nu ar fi fost o deviaţie nefericită de sinus, pe care şi Simona o acuză frecvent, în proprie poartă, ratările sau bările ghinioniste, două centrări transformate samavolnic în pase la firul ierbii, toate în debutul partidei, vreo patru pase, crede Dacă, fără precedent în apărare, Poate că scorul ar fi evoluat altfel, nu neapărat ca într-o semifinală Brazilia-Germania sau într-un meci Real-Celta Vigo cu Tudor (într-adevăr foarte bun) în rolul lui Ronaldo, dar... altfel. Oricum, înainte de jocul bun a lui Tudor ar fi trebuit remarcat urletul de împerechere (goooool !!!!) care fascinează toate microbistele (cu siguranţă unul dintre puţinele motive care le aşează pe doamne sau domnişoare în tribune), la golul al doilea, înscris de Gabi (minge lobată peste portar, un ţop, două şi mingea intră în poartă). Dacă vedeta all-time, crescută în pepiniera proprie a fenomenului, nu ar fi acuzat o întindere la onorabila-i vârstă, pe nisipurile fine ale litoralului... bulgăresc, în timp ce „puştii” noştri, Nelu, Bebe, Doru etc. zburdau şi se făleau cu o strâmtorare, îngustare a porţii, a spaţiului de joc

    RăspundețiȘtergere
  4. sau a altor unghiuri prolifice, Poate altul ar fi fost rezultatul, mai strâns sau mai întins. Apropo, abia aştept să-l pot urmări pe Cătălin într-un meci, cam peste un an. Dacă dezechilibraţii, fotbalistic vorbind, nu au combinat suficient de clar pentru ai mulţumi pe echilibraţi, să fie clar, fără nicio tentă de glumă, nu mă refer la latura psihică, ci exclusiv la cea socială neaoşe, Poate că s-a datorat şi apariţiei surprinzătoare a unei combinaţii pe care doar dansul ielelor o puteau anticipa : Ely-Mitică. Mitică, proaspăt divorţat de Găbiţă, punând piciorul în prag pentru stoparea fără de tăgadă a unei posibile noi pepiniere în fenomen, un Ely mult mai docil decât îl ştim, venit la întâlnire fără „copiii” din căsătoriile anterioare, Pot prevesti un eveniment minunat, aşteptat cu mare bucurie în suflet de către toţi participanţii, logodna şi apoi nunta celor doi. De altfel ei sunt cei care s-au înţeles aproape întotdeauna, în ceea ce priveşte alegerile în viaţă şi pe teren. Lăutari de viţă veche, vinuri de soi celebre şi tot fastul ce se cuvine unui fenomen de asemenea anvergură vor şterge cu buretele temporara deconcentrare datorată vârstei, nemaiapărută de la evenimentele din Vietnam, a trupei lui Mitică. Cavaleri de onoare a celor doi, cu nimic mai prejos, Stelică (foarte bun la marcaj) şi Tudor, cu posibilitatea transmiterii în direct a posibilului fericit eveniment. Cert e că deşi Bg a vrut în două rânduri să ceară o pauză de ţigare, nu a îndrăznit, de teamă să nu se descalţe profesorul şi să-i dea cu crampoanele în cap, punându-l totodată sub acuzare pentru poluarea catastrofală a 20.000 ha de pădure în capitală şi a încă 400-500 mii de ha în ţară, fapt ce a condus la măsuri urgente, excepţionale, de tăiere şi expulzare definitivă a masei lemnoase din ţară şi a aerului din balon. În schimb, profitând de o accidentare a lui Gabi şi plecarea lui Tudor, trupa lui Mitică
    s-a năpustit la nici 5,00 spre bancă pentru a se dezechipa şi a putea începe pregătirea fericitului eveniment. Moment în care, în fine, Bg a putut să-şi tragă sufletul şi să-şi aprindă o ţigare.
    Spun în fine, pentru că pe toată durata partidei, e adevărat care nu a beneficiat de întreaga întindere a lui Ely, nu au fost întreruperi mai mari de 10 sec. (faulturi sau henţuri), iar scandaluri chiar

    RăspundețiȘtergere
  5. deloc. A fost o mică, foarte mică excepţie, când prima(ra)dona a scos ceva zgomote iar profesorul s-a iritat un pic, dar l-am liniştit repede convingându-l că nu are specializarea necesară pentru atenuarea unor asemenea puseuri.
    În concluzie, ceea ce prevestea dansul ielelor s-a împlinit. Un dezechilibru aparent s-a metamorfozat într-o partidă cursivă, cu multe faze de poartă, de o parte şi de alta, cu goluri superbe sau cu goluri norocoase, cu bări nesimţite sau pase greşite, cu ratări pe care numai Chipciu sau Tade le poate onora (vorba vine, sunt infinit mai mulţi, ratările fac parte din spectacol), cu driblinguri în cascadă sau deposedări de ultim moment (acestea se vor regla prin legi „speciale” în următorele sute de ani). Dar mai presus de toate astea, mai presus şi mai presus a fost fair-play-ul. Fair-play, fair-play şi iar... fair-play.
    Meritul îi aparţine în primul rând, determinant, lui Tavi care proaspăt întors de la Cernavodă, iluminat de „izotopii radioactivi”
    ( Doamne fereşte), a înţeles că Stelică întors de lângă tulburătoarea Dunăre are nevoie de un Murfatlar limpede ca roua dimineţii, Ely se întinde uneori prea mult şi o atenuare a posibilei dilatări ulterioare este necesară, Marinuş (Marinela parcă sună mai suav) mai simte şi el nevoia de victorii şi de refulări intempestive, iar Mitică are nevoie de aer proaspăt, de primăvară. Tavi nu numai că a înţeles, dar mai mult decât unii conducători (nu mai dau nume că iar mă blochează roboţelul) a reuşit să pună şi în practică o idee ce adia de mult.
    Dacă cineva crede că exagerez, e clar că nu a văzut după meci
    ( la cantină, undeva pe strapontină), aerul de liceean a lui Mitică, verva de povestitor a lui Gabigrec, zâmbetul continuu a lui Stelică în faţa sticlei de vin şi în spatele studentelor, relaxarea lui Tudor în faţa camerelor... de zi şi mai presus de toate pe Marinuş scoţând portofelul şi punându-l pe masă. Portofel din care a scos 2-3... poze foarte drăguţe (doar una) ... de familie. Ely a continuat întinderea.
    Ca să nu o mai întindem şi noi prea mult, mesajul meciului regizat de Tavi în colaborare cu scenariştii a fost unul singur :
    FRĂŢIE, băi nenică, NU CURVĂSĂRIE

    RăspundețiȘtergere
  6. Steaua e numai una7 mar. 2016, 15:00:00

    Rar nemernic atit de antipatic si nesimtit ca Stelian Filip de la Dinamo!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bogdane, esti de milioane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De Bogdan nu ma mir, ca e mov la cap.

      Ștergere
    2. Numa' sa nu se strice, c-aproape toti marii fotbalisti s-au prafuit de tot.

      Ștergere
  8. Pintilii si Bouceanu ar trebui sa vada rosu in fiecare meci.

    RăspundețiȘtergere
  9. Super, super! Ca un mare campion ce este, Gaby se apropie de un hat-trick nemaintalnit . . .in calitate de cronicar. Si asta inca de la debut! Mai are doar un pas si va reusi! Depinde numai de el. Bravo cu felicitari pentru aceste doua prime texte!
    Sunt destule de comentat despre cele intamplate vineri. Am incredere ca maine voi reusi sa bifez cateva lucruri importante in opinia mea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bogdane, poate acum s-a inteles ca in interiorul fenomenului nostru exista si alte concepte despre alcatuirea echipelor, despre comportamentul pe teren si in afara lui, despre scopul suprem pentru care ne adunam vinerea sa practicam fotbalul. Ai comentat . . . EXTRAORDINAR!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ave Sile! Vineri vreau sa fac parteneriat cu tine si cu cei din echipa mea de vineri. Ei , cer zici?

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa arata un roman potop (mai mare ca fluviul).
    Bravo Bogdan!

    RăspundețiȘtergere
  13. Steaua e numai una8 mar. 2016, 13:06:00

    Derbedeul de Sumudica a fost iertat de suspendare. asa l-au iertat si pe nemernicul de Murresan dupa ce i-a spart ochiul lui Rusescu si acum ASA isi arata adevaratul caracter de echipa de macelari. Patru cartonase rosii si puteau sa mai fie!!! Iar pe Hamrun il da afara pentru ca s-a ridicat in picioare cind a venit zdreanta de Stelian Filip sa se lege de el. Dumnezeu e sus si vede!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cartelul german I.G. FarbenIndustria chimică germană a luat naştere în cea de a doua jumătate a secolului al XIX-lea şi a început cu producţia de vopsele pentru dresuri. La începutul anilor 1900 s-a iniţiat şi producţia de medicamente – pentru început novocaină şi aspirină.
    Astfel, după începerea primului război mondial, când Anglia încetase să mai exporte nitraţi către Germania, această problemă a fost rezolvată de industria chimică. Folosind procesul Haber-Bosch se furniza armatei germane explozibili făcuţi cu ajutorul azotului din aer. Haber a inventat şi apoi firma a furnizat şi gaz otrăvitor, a cărui utilizare a condus la moartea a aproximativ 91.000 de oameni şi a afectat sănătatea a 1,3 milioane de oameni în primul război mondial.
    În timpul războiului, mai multe companii germane printre care BASF, Bayer, Hoechst, Agfa au fost nevoite să lucreze împreună. După primul război mondial, aceste firme, dorind să îşi redobândească poziţiile la nivel mondial, au decis să realizeze o semifuziune care a dus la apariţia cartelul I.G. Farben.
    Companiile farmaceutice Bayer şi Hoechst au fost reorganizate în 1951 sub direcţia Allied High Comission, influenţată din plin de înaltul comisar al SUA John J. McCloy, avocat şi bancher din Philadelphia, cu legături puternice în lumea bancară Rockefeller şi interesele lor petroliere.

    Compania farmaceutică germană Merck, care nu a intrat în cartelul I.G. Farben, dar totuşi a funcţionat în epoca nazistă, după cel de-al doilea război mondial a continuat să producă medicamente, pesticide, conservanţi alimentari, reactivi şi substanţe chimice pentru laborator. Foarte repede după război s-a produs bum-ul cunoscut ca „miracolul economic” pentru această firmă. Adică creşterea nivelului de vânzări cu două cifre. Care este misterul acestei îmbunătăţiri? La finele războiului, compania a primit o parte importantă din „capitalul de zbor” nazist, capitalul de muncă al I.G. Farben. După cum putem observa, nimic nu se pierde totul se… redistribuie!

    Cartelul american Rockefeller

    Acest cartel farmaceutic american a avut o altfel de implicare şi abordare la nivel global, cu scopul promovării industriei farmaceutice a la long, în viaţa oamenilor. Spre finele secolului XIX Rockefeller deţinea şi controla 95% din tot petrolul produs în Statele Unite. Devenise miliardarul numărul unu din America. Din primii ani ai secolului XX, Rockefeller a început să dea bani fundaţiilor, fondurilor, centrelor de cercetare şi institutelor care urmau să promoveze toate medicamentele pe care chimiştii lui trebuiau să le descopere în anii următori.
    Dar cum să convingi opinia publică, când existau atâtea metode alternative – remedii homeopate, medicini tradiţionale cu remedii specifice şi eficiente, osteopatie, chiropraxie etc., cum să convingi oamenii să înceapă să ia în exclusivitate medicamente?

    RăspundețiȘtergere
  15. Relaţia Rockefeller–Farben

    Această relaţie datează de mai bine de trei sferturi de secol, din anii ’20.
    Al doilea război mondial s-a desfăşurat cu tetraetilul de plumb, necesar pentru combustibilul avioanelor, care era livrat de americani (firmele Rockefeller) atât englezilor cât şi nemţilor!
    Înainte de cel de-al doilea război mondial, doar Standard Oil (al cărui fondator şi preşedinte era John D. Rockefeller), Du Pont şi General Motors puteau produce tetraetil de plumb. În 1938, managerul de la Standard Oil, Walter Teagle, a ajutat I.G. Farben să cumpere 500 de tone de tetraetil de plumb. În 1939 cei de la I.G. Farben au reuşit să mai cumpere o cantitate de tetraetil de plumb în valoare de 15 milioane de dolari. În 1941 compania Standard Oil din New Jersey era cea mai mare companie petrolieră din lume, controlând 84% din piaţa americană de petrol. Banca acestei companii era Chase, iar deţinătorii băncii erau Rockefellerii. După Rockefelleri, al doilea deţinător de acţiuni la Standard Oil era I.G. Farben.

    La finele războiului, când americanii au intrat în Germania şi au ajuns la Frankfurt, au fost uimiţi să găsească intacte toate clădirile I.G. Farben şi imensa fabrică. Piloţii americani au demolat orice altă clădire din oraş în afară de I.G. Farben. Ceea ce nu ştiau cei care au observat aceasta era că Secretarul de Război american, Robert P. Patterson, era avocatul familiei Rockefeller, numit de preşedintele Roosevelt la ordinele lui Rockefeller, şi era proaspăt ieşit din Dillon, Read and Co. Concernul Dillon-Read era o sucursală Rockefeller şi în acelaşi timp banca ce finanţa I.G. Farben.
    Corespondentul de război al CBS News, Paul Manning, raporta că pe 10 august 1944, partenerii Rockefeller-Farben au mutat „capitalul lor de zbor” prin băncile afiliate din America, Germania, Franţa, Anglia şi Elveţia. Astfel au putut continua fără probleme afacerile în domeniile pe care le-au dorit, inclusiv în mult promiţătorul domeniu farmaceutic. Originile chimiei farmaceutice

    În jurul anului 1860, „bătrânul Bill” Rockefeller, comerciant de petrol cu specializarea în farmaceutică, vindea ţăranilor naivi flacoane cu petrol brut, făcându-i să creadă că era un leac eficient în tratarea cancerului. El a denumit acest produs (care de fapt era petrol brut ambalat în flacoane): Nujol (New Oil – un nou tip de ulei). Afacerea sa era prosperă, cumpăra o fiolă de petrol brut de 30 grame prin Standard Oil la un preţ de 21 cenţi şi o vindea pentru 2 dolari. Fără prea multă cultură, fără scrupule, fără cunoştinţe sau studii în domeniul medical, cu puţine noţiuni de contabilitate şi de o aviditate feroce, Rockefeller a reuşit să se impună. Noului produs Nujol i s-a atribuit „meritul” de „cură împotriva constipaţiei” şi a fost foarte comercializat la acea vreme. Între timp, medicii au descoperit că Nujol era nociv şi că ducea în timp la maladii grave, eliminând vitaminele liposolubile din corp. Standard Oil s-a luptat să evite pierderile prea mari care ar fi putut surveni din această cauză şi a adăugat rapid petrolului brut caroten pentru a elimina aceste carenţe. Senatorul Rozal S. Coperland era plătit 75.000 dolari pe an pentru a promova acest produs.

    Imperiul Rockefeller a fost construit graţie acestei formidabile şmecherii care consista în a convinge oamenii să ingereze un derivat de petrol brut îmbogăţit cu caroten. Aşa au fost puse bazele industriei chimiei farmaceutice. Suntem deci foarte departe de fundamentele medicinii chineze, tibetane vedice sau persane, care erau în mod tradiţional bazate pe cunoştinţe extrem de precise legate de corpul uman şi erau centrate (ca preocupare) pe binele şi sănătatea fiinţelor umane.

    RăspundețiȘtergere
  16. Succesul comercial al produsului Nujol a permis diversificarea producţiei chimiei farmaceutice şi atingerea unui nivel ridicat al beneficiilor financiare. În 1948, cifra de afaceri anuală a lui Rockfeller se ridica la 10 miliarde de dolari. Medicamentul Nujol încă mai poate fi găsit sub formă de ulei de parafină pură, clasificat drept laxativ uşor şi recomandat împotriva constipaţiei cronice rebele în terapiile igieno-dietetice obişnuite. Este fabricat la ora actuală de laboratorul Fumouze.

    Rockefeller şi IG Farben

    Trustul chimiei farmaceutice pe care îl cunoaştem a fost conceput de către o asociaţie condusă de Rockefeller şi IG Farben din Germania nazistă. Compania Standard Oil aparţinând aşadar lui John D. Rockefeller, deţinea în 1939 15% din acest nou trust germano-american. Obiectivele industriale ale IG Farben din Germania nu au fost bombardate în timpul războiului tocmai pentru a proteja interesele lui Rockefeller. Încă din 1932, industria chimiei farmaceutice IG Farben îl finanţa pe Adolf Hitler cu până la 400.000 de mărci germane. Fără acest sprijin, aşa cum afirma tribunalul de la Nürenberg: „cel de al doilea război mondial nu ar fi avut loc…”

    În 1941, IG Farben construieşte cea mai mare industrie chimică din lume la Auschwitz, profitând de mâna de lucru din lagărul de concentrare pentru fabricarea gazului Zyklon B. La procesul de la Nürenberg au fost declaraţi vinovaţi de genocid, sclavie, furt şi alte crime, 24 de responsabili ai Companiei IG Farben. Tribunalul de la Nürenberg a divizat Compania IG Farben în BASF, BAYER şi HOECHST. Toţi aceşti responsabili au fost însă eliberaţi în 1952, la numai un an după ce fuseseră condamnaţi, cu ajutorul lui Nelson Rockefeller, fostul lor patron comercial, la vremea aceea ocupând funcţia de Ministru al Afacerilor Externe al SUA. O dată eliberaţi, cei care se aflaseră în conducerea Companiei IG Farben s-au infiltrat în economia germană, ocupând funcţii foarte importante. Până în anii ’70 consiliul director pentru societăţile BASF, BAYER şi HOECHST era constituit din membrii ai partidului nazist. Începând cu 1959 aceştia îl finanţau pe tânărul Helmut Kohl. Prin susţinerea politică a acestuia din urmă, cele trei filiale rezultate din IG Farben erau la momentul acela de 20 de ori mai puternice decât societatea mamă înfiinţată în 1941. Organizaţia nazistă de mondializare asociată lui Rockefeller, a constituit o reuşită totală, şi deja de multă vreme piaţa chimiei farmaceutice a planetei a fost şi este controlată, organizată şi administrată pentru a asigura expansiunea industrială mondială a chimiei farmaceutice.

    IG Farben şi Codex

    „Tradiţia” cartelului de la IG Farben a continuat sub un alt nume: „Asociaţia pentru Industria Chimică”. În 1955, industria chimică farmaceutică mondială a fost regrupată sub auspiciile Camerei de Comerţ Internaţional a Naţiunilor Unite şi Guvernului German. Eforturile lor comune au fost camuflate sub numele de cod CODEX ALIMENARIUS. Un mare număr de partide politice europene aşa-zise de stânga şi de dreapta au fost finanţate de această industrie pentru a se asigura o legislaţie favorabilă industriei farmaceutice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate citesc si ghiorlanii sa-si mai imbunatateasca cunostintele generale.

      Ștergere
  17. Meciul de vineri nu a fost deloc dezechilibrat. De altfel si scorul nu este disproportionat. ”Echipa mea” si-a intrat mai greu in rol, cu atat mai mult cu cat primul gol incasat a fost un autogol nefericit pe care tocmai mandel l-a prelucrat si care venea dupa o perioada echilibrata in care apararea isi facea datoria cu brio. A urmat o cadere de care a profitat echipa lui Mitica. De aceea s-a ajuns la 4-0. De la acest scor pana la cel final s-au marcat 6, respectiv 5 goluri. Deci echilibru. Au fost combinatii frumoase la poarta noastra dar cele mai multe goluri au avut la origine interceptii pe faza de iesire din aparare a echipei mele precum si cele 2 sau chiar toate cele 3 goluri ale lui Tudor care au fost de autor, cu suturi desenate pe calculator.
    La noi Gabi III a tras dupa el toata echipa, a facut o risipa de efort deosebita, aparare-atac-aparare, a marcat si a pasat cu toti ai lui. Am avut si ratari multe, mumai mie Gaby fiind in poarta mi-a scos doua suturi de gol, ca sa nu mai spun de chifla de final cand cu poarta goala-goala (feminin) n-am reusit sa dau golul (masculin).
    In fine, indifernt de rezultat (miticii au castigat totusi pe merit) noi, perdantii, echipa fara nicio speranta cum ar numi-o unii, am fost foarte multumiti caci pe langa greseli sau reusite individuale, ne-am atins adevaratul scop, acela de a ne misca . . .cu ambitie, de a lupta pentru castig (da,da, pentru castig), fara patima sau vorbe nelalocul lor si daca scorul nu ne-a suras , nu ne-a deranjat, cel mult ne-a ambitionat si mai mult pentru vinerea viitoare, cand va veni Sile la noi si Gabita la ei (asta ca sa fie echipele putin mai echilibrate). Restul se va dovedi pe teren ! Ha!

    RăspundețiȘtergere
  18. Informatie, istorie-economica si sport, iata ce ne ofera blogul saptamana asta. Poate si ceva muzica in ajun de etapa ! Adica un fel BLOG-MAGAZIN , nu suna chiar rau! Ha! Asa sa fie! Ha-Ha!

    RăspundețiȘtergere
  19. ntr-o iarna, in toiul noptii, Ion este trezit din somn de batai puternice in geam.

    - Alo, e cineva acasa?

    Deschide Ion geamul, iar individul care batea il intreaba:
    - Nu va suparati, aveti nevoie de lemne?
    - N-am nevoie, domnule! Lasa-ma sa dorm, ca e 12 noaptea!

    Peste 10 minute, iarasi batai:
    - Nu va suparati, aveti nevoie de lemne?
    - N-am nevoie, domnule. Nu esti sanatos la cap sa ma trezesti pentru asta la miezul noptii?

    Peste inca 10 minute, alte batai:
    - Nu va suparati, aveti nevoie de lemne?
    - Domnule, daca nu ma lasi in pace, chem Politia.
    In fine, individul pleaca.

    A doua zi dimineata, in adapostul pentru lemne, Ion nu mai gaseste niciun lemn, in schimb gaseste un bilet: "Sa nu zici ca nu te-am intrebat... ".

    RăspundețiȘtergere
  20. Se pare ca Tavi vrea revansa.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nelu,de la Ion.9 mar. 2016, 19:25:00

    Nu am avut timp pana acum, dar tin sa subliniez si sa-mi spun parerea despre un aspect nou aparut in desfasurarea evenimentelor,in activitetea sportiva pe care o numim Fotbal de ziua 5. Initiativa domnului Bete de a forma o echipa compusa din jucatori respectosi, cu spirit de echipa, cu daruire pentru victorie civilizat manifestata, a dat rezultele scontate. Te felicit domnule Bete si pentru faptul ca dupa ultimele doua partide am plecat relaxat din balon, asa cum ne-o dorim cu totii, indiferent de rezultatul final.Precizez,cu permisiunea coechipierilor, ca din echipa noastra pot face parte doar cei care-si vad lungul nasului si barna din ochi, indiferent de varsta. Sper ca vom putea alege astfel doua echipe echilibrate si sunt convins ca victoria va fi de partea celor cuminti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, indiferent de varsta. Gaby III este exemplul de vinerea trecuta. Ave Nelu!

      Ștergere
  22. A se citi 'jucatori respectuosi'

    RăspundețiȘtergere
  23. Steaua e numai doua9 mar. 2016, 20:02:00

    Cred ca Tade al nostru e mai slab chiar si decit Tavi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Pisoi, mâine să nu-i dai drumul Motanului înainte de ora 15, căci s-ar putea să fugă după alte pisici şi să nu ajungă la timp în balon ! Ceea ce ar dezavantaja ambele părţi.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce mi-a placut Dinamo!
    La mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  26. Steaua e numai una11 mar. 2016, 09:10:00

    Aflam de la Militia Capitalei ca o haita de ciini cu purici au fot prinsi de hingheri in comuna Chiajna. Asteptam ecologistii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ave Tavi! Mi-a telefonat Doru sa-mi spuna ca nu vine vinerea asta si nici cea viitoare. I-mi pare rau, dar trebuie sa ne adaptam. Te rog sa-ti creionezi o eventuala echipa, tinand cont, evident, si de preferintele combatantilor si de criteriile noastre de selectie. Succes!

      Ștergere
  27. Pisica galeşă11 mar. 2016, 20:04:00

    Motănele, te-am răzbunat, poţi să revii liniştit.
    Liv-Man 2-0. În retur Man-Liv 3-11.

    RăspundețiȘtergere