sâmbătă, 26 aprilie 2014

Ellynotii versus Catalinestenii!

          Initial am vrut sa scriu "Cronica de dupa Suleyman Magnificul", dar oboseala si insatisfactia rezultatului m-au determinat sa aman "obligatia" scrierii acestei cronici.
          Am avut parte de o vreme splendida pentru fotbal,cer noros,putina racoare si chiar cativa stropi de ploaie; la inceput a deranjat putin vantul. In aceste conditii s-au prezentat la teren nu mai putin de 17 combatanti si sarcina distribuirii acestora in cele doua echipe si-au asumat-o Elly si Catalin, de unde si ideea titlului acestei cronici. Asadar iata cele doua formatii.
          Ellynotii: Gabita, Bebe, Razvan, Bete, Tavi, Lucica, Mitica, Elly.
          Catalinestenii:Nelu-Bronson, Paul, Gabi, Stelica, Bogdan, Catalin, Vasea, Popica(era sa scriu Lava...), Cristi-gaze.
          Trebuie spus ca, initial, Mitica a fost ales la catalinesteni, insa constatandu-se ca acestia erau deja noua la numar fata de opt ceilalti si ca Gabita va sta in poarta s-a considerat ca este necesara o mutare pentru echilibrarea echipelor, astfel ca Mitica a trecut la ellynoti si Bogdan la ceilalti.
          Inceput in tromba pentru catalinesteni care deschid rapid scorul dupa o combinatie intre Cata, Cristi-gaze cu pasa reusita catre Vasea care reia dintr/una cu stangul in poarta aparata de Gabita "prin singurul loc prin care putea trece balonul" conform spuselor portarului; asaltul continua si dupa altor doua pase marca Cristi, scorul se face 3-0 prin golurile lui Popica. Autosuficienta si inceputul neintelegerilor intre cei patru de mai sus pe fondul ratarii unor combinatii au inceput sa-si faca efectul si incet, dar sigur, adversarul a revenit in joc si scorul s-a strans pana la egalare la cinci, cand Gabita a iesit in camp(cam atunci cred) si diferenta a inceput sa creasca in favoarea ellynotilor.De la 3-0 pentru cata..., scorul a evoluat cam asa:3-1,3-2, 4-2, 4-3, 5-3. 5-4, 5-5 si tot asa pana la 11-5 pt. ellyoti, cu o scurta revenire a catalinestenilor pana la 11-8, dar imediat se face 12-8, scor final dupa parerea mea, insa Cristi a zis dupa meci ca a fost 13-8, iar mai tarziu la carciuma a "decretat" ca ar fi fost 14-9. Oricum,toate aceste ultime trei  scoruri "finale"  reflecta acelasi lucru si anume victoria ellynotilor la 4,5 goluri diferenta. Pentru echipa invinsa au marcat:Cristi(3g)si 4 pase de gol dupa propriile sale spuse, Vasea(1g), Popica(3g) si restul de 2-3 goluri, Gabita, cu unul splendid la vinclu.La echipa invingatoare s-au inscris la gol: Bete(1g), Mitica(2-3g) si cuplul Elly-Gabita, grosul de goluri, vreo zece la numar. De semnalat plecarea mai devreme a lui Paul, dar meciul era cam jucat atunci.Se poate spune ca omul in plus al catalinestenilor a fost o amagire; daca ramanea  Mitica, poate ca ar fi contat. Asa ca avand trei oameni mai slabi(fara nominalizari) din start fata de doi la ceilalti si cu trei oameni de combinatii si de gol in tabara ellynotilor, fata de doi la partenerii de intrecere,nu era greu de ghicit cine are sanse mai mari de victorie.Nu este mai putin adevarat ca Bete a avut niste interventii foarte bune in poarta si in cateva randuri echipa inimosului Cata a avut si  ghinion: penalti in bara, Cristi sut in bara, Popica cu ratari incredibile si alte faze cand mingea, pur si simplu, refuza sa intre'n ate. S-a jucat mult peste timpul alocat, pana pe la vreo 17.50, ceea ce pentru cei mai in varsta a contat, efortul depus a fost resimtit si poate s-ar mai fi jucat daca nu am fi fost "poftiti" afara de catre un administrator al bazei sportive pentru comportament nesportiv, ca sa ma exprim elegant. Ne paste pericolul de a fi expulzati din Agronomie, daca 3-4 colegi de-ai nostri nu inteleg sa se comporte civilizat, fara urlete si mai ales, fara injurii.
         
          Consider ca iesirea lui Gabita in camp si conlucrarea foarte buna cu Elly au determinat rezultatul final.  Concluziile au fost trase la Nea Nicu cu echipa mare completa(am fost 11 consumatori,6 ellynoti si 5 catalinesteni; si aici au fost in avantaj)!
                     

62 de comentarii:

  1. Vasea, primele 3 goluri au fost şi singurele pe care le-am luat, am ieşit din poartă la 1-3.

    În altă ordine de idei, un pariu interesant cu Popică. Nu va mai veni la fotbal în luna mai pentru a ne dovedi că nu e el capul răutăţilor, adică vom face atmosferă şi în lipsa lui, ceea ce va duce la mutarea noastră pe unul dintre terenurile din spate. Se pare că iniţial m-a păcălit, pentru că urma să călătorească şi n-ar mai fi putut veni la fotbal în perioada asta, dar pânâ la urmă cred că va pierde pariul. Sunt conştient că nici noi nu suntem uşi de biserică, însă cred că suntem capabili de o mobilizare generală în favoarea fiar-play-ului. Vom fi câştigaţi toţi, inclusiv Popică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai sa-si tina promisiunea; trebuie sa dam dovada de tarie de caracter si sa ne schimbam atitudinea si comportamentul in bine.
      Si eu aveam impresia ca ai iesit mai devreme din poarta, dar nu asa de repede, oricum tu stii cel mai bine.Cu atat mai mult este sustinuta opinia mea ca iesirea ta la joc a contribuit decisiv la victoria voastra.

      Ștergere
  2. Sint dispus sa platesc si eu ca Popicu sa nu mai vina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai, mai acestia! Lasati baiatul in pace. Poate ca e bine intentionat si pleaca in peninsula, nu la macaronari , ci la Vatican, in asteptarea sanctificarii. Ce e rau in asta? Nu asta dorim si noi de la el?
    Despre treburile noastre lumesti (laice) de vineri, cava mai incolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai superiorul lui Tavi27 apr. 2014, 19:12:00

      Vezi ca ai uitat sa dai mustele afara de la teren.

      Ștergere
  4. In sfarsit o initiativa laudabila.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ieşirea mea din poartă a avut impact pe termen lung, nu imediat. Nu puteam să dau tare cu dreptul, de vreo două ori am ţinut piciorul încordat, ca să nu se ducă prea tare după minge, şi am dat mult peste poartă. Când ne-a expirat timpul "teoretic", scorul era echilibrat, cred că aveam un gol în faţă sau pe-acolo. Cu cât ne-am întins, vârsta şi-a spus cuvântul şi oamenii nu s-au mai putut ţine după Ely, iar golurile au început să curgă.

    RăspundețiȘtergere
  6. vii cu echipa "a doua", ai posesie 23%, stai cu curu-n poartă, treci de trei ori centrul terenului, dai două goluri și după aia te bați cu pumnu-n piept. azi a fost o zi urâtă, când tatăl țiganilor (nimic rasist...) a mai omorât o echipă frumoasă. și totuși, m-am hotărât. îl prefer pe mourinho găștii pepe, ramos, gelatu, așa că în caz de finală chelsea-real o să câștige realul.

    despre vinerea noastră, mai încolo, după ce-mi mai trece din supărare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand iti spune lumea ca nu te pricepi la pariuri, mai bine apuca-te de crosetat sa faci schimb de modele cu alde Tavi sau Vasea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte extrem de amuzant Popica, vineri. Eu si o parte dintre prietenii lui ne-am distrat copios. Trebuie sa recunosc ca, nici unul dintre cei prezenti vinerea trecuta, nu ar putea realiza asa ghidusii. Mi-ar parea rau sa nu vina.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cumparati Gazeta Sporturilor si dvd-ul de colectie cu Stan si Bran, pardon Mitica si Lucica!

    RăspundețiȘtergere
  10. Luci, Popicu e cumva papagalul tau?

    RăspundețiȘtergere
  11. Motanele nu mai fi trist, Liverpool o sa castige campionatul, am eu o presimteala(cum zicea un mucalit), asa ca stai linistit si sa dai si tu o bere la final!

    RăspundețiȘtergere
  12. Apropo de oboseala, dupa doua saptamani de neparticipare si dupa prelungirea jocului vinerea trecuta, chiar am inca febra musculara, deh varsta...

    RăspundețiȘtergere
  13. Vasea are febra osoasa, ca muschi, cangi.
    Motane, nu fii oţ ! Lasă-i pe gelaţi în pace, ca nu-s de nasul tău.Tu vezi ce fac barcagii, ca era s-o fure aseară. Jocul Realului e prea subtil pentru tine, n-ai sa-l intelegi in veci.Sa ajungi din trei pase de la o poarta la alta n-ai sa vezi decât la Real de Madrid. Sa ai posesia peste 70% si sa iei bataie, asta da performanta de mingicari.Sa nu te mai aud ca iei Realul la pariuri, ca ma rog sa ia bataie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. motanu către puradel ronaldo28 apr. 2014, 20:10:00

      fi-ți ar cocalarii de râs! am mers pe ei și am pierdut cu gheboșii tăi mai multe pariuri decât cu oricine altcineva, vreo patru meciuri cu barcelona, la unele având și egalul, plus unul cu levante (tot așa aveam și egalul) și cele două meciuri cu dortmundul de anul trecut, așa că ciocu mic!

      Ștergere
  14. Mos Regulament a dormit vineri.A facut valuri cu sanctiunile, cu eliminarile, penalizarile, si cand trebuia sa le aplice i-a tremurat izmana pe el. Sa-l schimbam cu mos tagarta, tavita.
    Mos botanu tot nu intelege daca e real ca real a realizat faza cu trei pase si gol.
    Voi lipsi cateva luni, ma plimb prin Europa si caut ceva material, cu cucumeti ca voi, nu pot juca fotbal.Voi nu sunteti buni decat de cioaca rade. Am incercat, dar e in zadar.
    Nu mai poti spune ca sare mingea ca din coltul mesei. Mai corect e ca sare mingea ca din stelica.

    RăspundețiȘtergere
  15. Faza zilei a fost: lovitura cu COCOASA FARA SA STII UNDE E MINGEA.

    RăspundețiȘtergere
  16. @siliboa. dau de băut dacă ia liverpool, dacă tot n-am prins pe nimeni la meciul cu mourinho. ca să nu mai spun că city avea până ieri cotă 5 la câștigarea campionatului.
    @ciuli. zi și mie te rog cum se numește crema aia pentru deget
    @puradel ronaldo. zău că-mi pare rău că pleci, alt pr...st mai mare ca tine nu găsim. adică, profesionist!

    la meciul de vineri cei mai buni au fost portarii, deși s-au dat multe bucăți. bețișor a avut și ceva bulan pe lângă curaj, iar neluțu pur și simplu e imbatabil la șuturile pe sus. păcat de bastârca aia pe care a scos-o, nu țin minte să mai fi prins un șut așa violent. cristi a început bine, dar s-a pierdut, din tavi se poate scoate un super-mijlocaș semidefensiv iar blenomarin n-a fost, culmea, chiar așa bolovan.

    oricum, cătălin rămâne un domn!

    RăspundețiȘtergere
  17. Razvane, vineri am fost pacalit de multe ori:
    1 la alegeri - Gabita mi-a spus ca sta in poarta
    2 l-am trimis pe Mitica la voi, sa aiba si Ely cu cine da o pasa
    3 dupa ce fac avantaje, mai aud si vorbe pe teren : Sa vezi cu intru , Cerem tot nu lasam nimic etc.
    Nu pot sa spun ca meciul era pierdut din start in formula Ely -Gabitza-Mitica, dar era foarte greu pentru noi sa stam aproape. Cand Gabitza a iesit din poarta, trebuia sa vina Mitica la noi. Noi am facut multe greseli in aparare si in atac am ratat cam multicel.

    RăspundețiȘtergere
  18. Motane - troxevasin, diclac gel, diclofenac gel,etc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Romania pitoreasca29 apr. 2014, 11:32:00

    V-am spus eu mai demult ca Mitica e la numar, dar nu stiu cum se face ca da tot timpul cu minus.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce-o fi aia "cioaca rade"?

    RăspundețiȘtergere
  22. Ciulica, recomanda-i un medicament si lui acarul Paun sa-l scoti din criza.Apropo,Mitica tata, cat vrei sa-ti dau, numai sa nu te mai vad?

    RăspundețiȘtergere
  23. Michiduta, daca esti baiat cuminte te iau cu mine afara, sa-mi cari bagajele. Dar sa nu te puna dracu, odata ajuns acolo, sa te apuci de ciordeala, sa ma faci de rusine.Daca vrei ceva imi ceri, dar nu te apuci sa golesti paharele de la terase,sa ridici fustele pe strada, si mai ales sa nu deschizi gura, ca strici aerul.Daca ai priceput ce ti-am spus, strangeti papornita, da si tu cu putina apa si cu o coaja de sapun pe tine, schimba-ti chilotii si ciorapii de anul trecut si la drum.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sorry, CAPITANU a folosit un cuvânt nelalocul lui. Îl rog să reformuleze.

    Cătăline, adu-ţi aminte că mi-ai spus chiar tu că pot ieşi în câmp dacă vreau. Acum, nu c-aş fi vrut neapărat, dar în poartă interveneam cu frică din pricina degetului.

    RăspundețiȘtergere
  25. POPICULE PLECI DEGEABA CA TE ARESTEAZA AIA ACOLO .

    RăspundețiȘtergere
  26. Popicule papuci de plastic nu merg acolo .

    RăspundețiȘtergere
  27. motanu către puradel ronaldo29 apr. 2014, 20:14:00

    baftale, să vină tati să te conducă la airoport? sau pleci cu coviltiru, că ai prea multe bagaje la întoarcere?

    RăspundețiȘtergere
  28. Latovlevici recidiveaza cu dreptul! Parca-i mai bun ca stangul.

    RăspundețiȘtergere
  29. Inainte de a scrie ultima sa cronica, Gabita a zis ca va face o evaluare a combatantilor, insa vad ca a renuntat. Daca se referea la o evaluare prin note, cred ca eu am fost primul care a notat jucatorii, unii fiind nemultumiti, altii spunand ca nu meritau o nota asa de mare(ex. chiar Gabita). Ideea nu este rea si poate ca nu trebuie abandonata, evaluarea lui Gabita avand alta greutate sau a lui Catalin de exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  30. Pasarica, sa-ti iei cu tine silicon pentru rozeta; o sa ai nevoie sa te reschapezi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Botane, ai priceput ceva aseara, sau te-ai uitat la meci ca Mitica la poarta noua ?
    Toti asa zisii specialisti sa nu mai deschideti gura si sa vorbeliti despre fotbal.Ma adresez tuturor si lui Caprita si celor care habar nu au cu ce se mananca sportul asta. Ati inteles? Vorbiti despre recolta de paie la hectar, despre pensii, de politica, dar lasati fotbalul pentru cei ce-l inteleg.
    Botane, poti veni sa ma conduci, dar nu inteleg, Mitica nu merge decat cu coviltiru? Daca-i asa, nu-l mai iau.
    Aseara am inteles inca ceva.Cu cat esti mai bun, cu atat esti mai invidiat de cei fara valoare.Asa ca nu-i intamplatoare atitudinea voastra fata de cel mai valoros fotbalist cu care ati avut norocul sa jucati vreodata.
    Am deschis Academia de fotbal.Cei care cred ca au capacitatea sa invete ceva sunt asteptati sa-i initiez in tainele acestui minunat sport.Pe toti alde nea, (Mitica, Stelica, Bebica,Tavica) nu-i primesc, pentru ca n-am personal calificat sa relationeze cu persoane cu deficiente locomotorii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SOS Spitalul nr.930 apr. 2014, 11:40:00

      Si culmea este ca domnul de mai sus chiar crede ce spune! Probabil ca a gresit pastilele si in loc sa ia pilule pentru cresterea inteligentei a nimerit dintre cele pentru doamne la menopauza.

      Ștergere
  32. Motanu i-a mai explicat odată Lavaboului că antipatia pentru Ronaldo nu are legătură deloc, dar deloc, cu calităţile lui fotbalistice. Şi păcat că nu citeşte şi Stelică blogul, ca să vadă că ăla care-l pupa deunăzi în fund, la cârciumă, o făcea doar pentru a căpăta o măslină.

    RăspundețiȘtergere
  33. Frumoasa nimfa a mapamondului, iti doresc tot binele pe care ti-l vrei- sa-ti gasesti un bosorog bogat si bolnav, sa te vad aranjat cum vrei, sa nu te mai chinui atat. Succes, pussy!

    RăspundețiȘtergere
  34. Dupa 12 ani de pauza, Real Madrid ajunge in finala CL in urma primei victorii pe terenul nemtilor. Modric a fost fantastic in postura de mijlocas de acoperire.In componenta actuala si in forma in care se afla, marele REAL ar merita sa castige din nou Liga Campionilor si sa ajunga la 10 trofee,record absolut!

    RăspundețiȘtergere
  35. Bravo Vasea ! Putini comentatori au remarcat jocul croatului, care e absolut incantator.Bun la deposedare,control perfect al mingii, deosebit de inteligent in joc.Sa stralucesti intr-o echipa ca Real, e cu atat mai de apreciat.Inca odata, ma bucur ca sunt si alte persoane care au remarcat valoarea deosebita al lui Modric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi anonimule, cu toate ca stiu cine esti(sa traiesti!), dar roaga-te sa nu ajunga Mourinho in finala, ca asta e in stare sa-i strice petrecerea lui Ancelotti.Si unde mai pui ca am pierdut pariul cu Real,eu mizand pe Bayern...

      Ștergere
  36. Gabitza, nu fi bandit cu banditul ca nu este frumos. Dupa ce am terminat alegerile si tu stateai frumusel in poarta, coechipierii tai erau mai mult de jumatate in pantaloni. Eu am spus atunci, Ely poti sa il scoti pe Gabitza din poarta ca sa ai cu cine sa legi o pasa. Tu nu ai zis nimic iar eu cu gandul ca nu vei iesi in teren, l-am dat pe Mitica, sa aibe si tinerelul cu cine sa joace. Tu bandit de meserie, la 3-0, ti-ai facut bagajele si ai iesit din poarta. Atunci trebuia sa il trimiti pe Mitica la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa, şi? N-am premeditat nimic, nu ştiam ce va urma. Şi mi-ai zis mie, asta îmi amintesc perfect, dacă i-ai zis şi lui Ely a fost inutil, că nu mă putea el scoate sau băga în poartă.

      Ștergere
  37. Prea tarziu Lucii!!!!!:))

    RăspundețiȘtergere
  38. Romania pitoreasca30 apr. 2014, 18:28:00

    Ati vazut ca pana la urma Mitica a ajuns ceea ce era Tavi sau Vasea pana nu demult: moneda de schimb, adica maruntis sau rest la un pachet de ciunga. Bine, astialalti doi cu Ciumbulica si nea Regulament au 0 valoare!

    RăspundețiȘtergere
  39. motanu către puradel ronaldo30 apr. 2014, 20:56:00

    ce față de retard avea aseară ăl de număra golurile pe degete. să știi că mi-a amintit de tine, așa înalt și fercheș și cu fruntea-n buricu lui Messi. îl iei și pe el la școala ajutătoare a lui matale, să faceți schimb de pase?

    RăspundețiȘtergere
  40. Finala spaniola in Liga Campionilor!
    Aseara am pierdut pariul, acum l-am castigat. In concluzie, nula la nula.

    RăspundețiȘtergere
  41. te bucuri, siliboa, că-ți cam tremurau izmenele la 0-1!
    n-a fost să fie finală pep contra mourinho (să-i zică cineva și lui pirando că cocalaru e luzăr ca și el, cu patru semifinale pierdute la rând) , la fel ca acum doi ani, când combatantele au fost cam aceleași, real, chelsea, bayern, barcelona, adică guardiola.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De 1 Mai, in loc sa fii la un mic si o bere, tu scrii pe blog si Marinus a tulit-o in Europa!
      Motane, nu-ti mai ramane decat sa faci cinste dupa ce Liverpool devine campioana.

      Ștergere
  42. Asa si? ..... Asta nu este un raspuns. Dar o sa imi fac o ambitie si nu o sa mai fac echipe, iar in functie de cine ma alege o sa stau in poarta sau o sa ies in atac ;). Daca voi dezechilibra jocul, voi raspunde : Asa si? Eu iti zic de mere si tu imi vinzi prune, eu iti zic ca trebuia sa il dai pe Mitica, iar tu imi spui ca nu ma putea scoate (baga) Ely pe mine din poarta. Oricum faptul e consumat.

    RăspundețiȘtergere
  43. Atunci bine, o să-mi fac ambiţia să mă accidentez mai des, ca să pot fi în situaţia de a avea opţiuni. Şi să ştii că Mitică ne-a câştigat meciul. Am profitat de el din toate foziţiile favorabile.

    RăspundețiȘtergere
  44. *poziţiile, evident...

    RăspundețiȘtergere
  45. ATENTIE! Maine e zi de lucru, nu care-cumva sa lipsiti.
    Ronaldo-lesin are "bilet de voie" de la Bebe sa lipseasca. Regulamentul nu se discuta, el se aplica.

    RăspundețiȘtergere
  46. Nelutu, Bete, Bebe, Lucica, Motanelul, Paulica, Gaby Capitanu, ii rog sa ma ierte ca nu am mai facut comentarii. Pe ei doream sa-i laud pentru cum au jucat vineri.
    Pe maine!

    RăspundețiȘtergere
  47. Observ ca cei doi llideri(Catalin si Gabita) au incetat disputa si bine au facut!
    Asa se intampla cand nu se respecta intelegerile! D-aia exista reguli, regulamente, ca sa fie respectate!

    RăspundețiȘtergere
  48. bășina puturoasă de-și zice contele p...lii se ia acum de arbitri, că nu au prelungit meciul, că i-au lăsat pe benfica să tragă de timp, că a fost penalti la chelini și roșu pentru adversar în primul meci! e normal dacă ai ceva maro pe ochi să nu vezi că arbitrii chiar te-au ajutat un pic, iar chelinni a fost ăl de a lovit primul.
    da poate are și omu dreptate, după ce s-a învățat cu ciordeala.. dincolo, ăi de la valencia s-au tăvălit în chinuri după golul trei, zicând că trag de timp. ghinion, că a venit și nota de plată.

    RăspundețiȘtergere
  49. Oare cati vineristi vor raspunde azi la apel?
    Popica va fi printre ei?

    RăspundețiȘtergere
  50. Eu am intrebat si chiar eu n-am raspuns la apel.
    Din pacate era cat p-aci sa am un deces in familie, de data asta am scapat, dar momentul se apropie...

    RăspundețiȘtergere
  51. Apropos, ce s-a intamplat ieri in Agronomie?

    RăspundețiȘtergere
  52. city, cotă 1,80 la victorie!

    RăspundețiȘtergere
  53. Pana la urma a castigat M.City.
    Ce-mi place cum joaca Dinamo, mare echipa!
    Putea fi 5-6 zero pt. Brasov la pauza, dar parca vad ca bate Dinamo...

    RăspundețiȘtergere