sâmbătă, 12 aprilie 2014

Ziua portarilor

După o lungă perioadă de dispute neîntrerupte, vinerea se anunța o zi fără prea mari perspective fotbalistice. Balonul mic era istorie, în cel mare aveau programare copiii, la ora meciului se anunța ploaie. Ca să fie tacâmul complet, mulți protagoniști stăteau sub semnul îndoielii, sau, mai rău, erau dați ca absenți siguri: Găbiță a dat sfoară-n țară că nu servește, Ciufulică își număra ouăle, Siliboa vroia și el să și le numere, dar mai întâi trebuia să le și găsească, Tavi își dăduse șorțulețul la remaiat și îi era rușine să apară în muțunelul gol, tanti Paulina nu le are cu apa, decât, cel mult, în vin, bașca o ploaie mocănească m-a întâmpinat la ieșirea din casă. Asta a fost să fie, zic,  facem prezența, vedem că nu ne-am strâns destui, declarăm ziua pierdută, iar doritorii se duc la cârciumă.
Când colo, surpriză. La teren vremea era superbă, Găbiță fentase el pe cine știe și era prezent, Gabi așijderea (deși Mitică se cam rușinase să-l sune, din motive de umezeală), Mihăiță Hănescu ne-a făcut și el o surpriză, așa că am ieșit paisprezece la numărătoare, taman bine pentru terenul mic. Ca de obicei în ultima vreme, s-a procedat la alegeri,ca să aibă loc toată lumea. Iată și ce a ieșit:
Rațele: Bețișor, Marinică, Găbiță, Motanu, Eli, Bogdan, Cristinel
Porumbeii: Gabi, Paulică, Bebilă, Stelică, Cătălin, Mitică, Mihăiță
Știu c-am fost unul dintre jaloane, am dat de vreo trei ori pe lângă minge, de  două peste gard, o dată am pus și mâna, iar în rest prea multe nu-mi amintesc. Mihăiță a dat primul gol, cu capul, Rațele au întors scorul la 2-1, după care Porumbeii au ajuns ei la 3-2. Aici s-a decis meciul, Marinică (cu mare ghinion la o fază lucrată, când a dat în bară) intrând în  poartă în locul lui Bogdan. Deși găinetele a luat aproape imediat un nou gol, mutarea s-a dovedit superinspirată, pentru că apoi a apărat ca în transă. Găbiță a venit în spate după mingi, Cristinel s-a băgat mai mult la construcție și, după un joc pe contre, partida s-a încheiat cu un echitabil 4-4, ceea ce înseamnă pace și prietenie pentru încă o săptămână. Meritul cel mare revine însă portarilor, Gabi reușind un meci impecabil și confirmând zicala că un portar bun este ajutat și de noroc, cum a fost de altfel la cele aproape zece bare "reușite" de Rațe, prin cinci (!) jucători diferiți, iar Marinică (zis și Lăbuță, probabil pentru priza sa deosebită...) salvându-și echipa în două situații de unu la unu cu Hănescu.
În rest, nimic deosebit. Băieții cuminți s-au dus spre casă, clasa mijlocie a servit la terasă iar proletarii la nea Nicu. Marea inspirație a fost că s-a plecat devreme, altfel ne prindea înfrângerea Stelei la cârciumă și ne luau milițienii în balon...

PS: Operațiunea cu număratul pare să se fi terminat până ieri seara, atât Ciuli cât și Siliboa contactându-ne telefonic. Ne bucurăm pentru ei și sperăm să nu uite iar rezultatul până săptămâna viitoare.

67 de comentarii:

  1. Cine s-a uitat la meciul Valencia cu Basel stie ce o sa se intimple in cupa cu steaua. O sa le dam trei la zero ca sa nu ne mai obosim cu prelungirile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam toata saptamana am fost "blocat" de multe si diverse. In plus, lipsa bolidului, care odihneste de cateva zile in service, mi-a complicat existenta si mai mult acesta fiind si motivul principal pentru care nu am servit deplasarea la teren. Genti, pungi, sacose, valize,cine voiati sa mi le care?
    In rest , bravo voua, celor prezenti! Hai dati-i drumul la comentarii. Motanelul si-a facut datoria pe blog si s-a bagat devreme la cronica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tavi, afara este cam urat si m-a cam luat somnul.Nu vrei sa-mi spui tu o poveste, poate adorm mai usor?

    RăspundețiȘtergere
  4. motanu către marin găină12 apr. 2014, 22:11:00

    fraiere cu cioc, dacă ți-a mers tembelizorul poate ai văzut și tu de ce e în stare dortmund, asta că tot făceai pe șmecheru!

    stuttgart, pe linia obișnuită, joacă bine, conduce și e egalată în minutul 89. mai sunt patru etape, are un punct peste hamburg și program nasol, ultimul joc îl are la bayern acasă

    RăspundețiȘtergere
  5. Ăsta chiar a fost un meci pe cinste, cu răsturnări de scor şi ocazii peste ocazii. Eu am păţit aceeaşi chestie care le-o reproşam atacanţilor meciul trecut, adică am ratat singur cu Gabi din 2 metri! Iar Gabi a mai scos din situaţie de unu la unu şi cu Cristi, şi cu Ely, practic ne-a luat la rând. Popică a scos şi el de două ori singur cu Mihai, plus că a avut bulan la o bară-bară! Nu ştiu de unde o fi scos Motanu 10 bare, mi se pare exagerat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Turism cultural13 apr. 2014, 11:40:00

    Barcelona e varza de Bruxelles. Adio, hotii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din când în când n-ar fi rău să te mai speli pe ochi. sau măcar să ștergi televizorul.

      Ștergere
  7. liverpool, cea mai frumoasă echipă a momentului. ghinionul or ar fi să se încurce de fotbalul urât al lui chelsea.

    cu barele la meci, n-or fi fost chiar zece, dar eli singur a avut cel puțin trei de la distanță, marin lăbel una, cristinel una, bețe și bogdan câte una, așa c-au fost multe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vineri am avut parte de una dintre cele mai frumoase zile de fotbal dtpdv. Toti baietii (din teren) au jucat super, iar portarii de 10 + (Nea Gabi si Popica).

    RăspundețiȘtergere
  9. Se pare ca vinerea trecuta a fost ziua cand toata lumea a fost multumita si toti combatantii au "luptat" bine. Oare si scorul o fi contribuit la aceasta impresie?!? Ce rau imi pare ca tocmai acum am lipsit!

    RăspundețiȘtergere
  10. Motaneeee, ce face Barca ? A intrat la apa ?
    Ma pot lauda ca am avut ochi. Am vazut de mult, ceea ce altii vad abia acum.Cum sa nu ma dau mare, daca am motive ? Daca te luai dupa mine, acum erai mai destept cu doi ani. Combate-ma daca poti ! Fi-ti-ar tiganii de râs ! Cand pleaca tata Martino, il ia cu el si pe piticul umflat cu pastile, ca-l mananca barcelonezii. Saracul, ce a fost si ce a ajuns !

    RăspundețiȘtergere
  11. Vad ca toti stelistii s-au dus la culcare,Sa nu aiva cosmaruri!

    RăspundețiȘtergere
  12. E încă luni şi deja am jucat în competiţie, 0-1 cu o contracandidată. Nimic de remarcat sau de reproşat, aşa a fost să fie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Contracandidata la locul unu?

    RăspundețiȘtergere
  14. Taci, Motane, ca un peste. Vezi sa nu te-mputi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Hala Real Madrid!15 apr. 2014, 12:51:00

    Cum a mancat bataie Varzelona cum s-au ascuns toti sobolanii.Dupa finala Cupei cred c-0 sa se ceara afara de tot!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce-a inceput gaina oparita sa se bage in seama ...!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Organizatia pentru eliberarea lapestinei15 apr. 2014, 14:17:00

    Steaua -i numa' una!(cam putin, e adevarat, dar asta este). Vineri a umblat iarasi cu furaciuni:reghecampf si-a furat caciula(cine-i Gradinaru asta?).

    RăspundețiȘtergere
  18. motanu către puradel ronaldo15 apr. 2014, 18:37:00

    băi fratele miresei, n-ai mâncat la viața ta atâtea fripturi câte trofee are barcelona. acum nu sunt în formă, dar miercuri s-ar putea să mai ia încă unul, să se oftice cocalarii tăi gelați.
    iar despre messi, dacă e așa pitic, onorează-l c-o frunte în buric.

    RăspundețiȘtergere
  19. un mare meseriaș( dar și băftos cât încape...) a luat și el 25 de meciuri la un pariu combinat, toate cu cote între 1,2 și 1,5, cotă totală 1932(!!!), i-au ieșit toate și, din câțiva euro, a făcut aproape 20.000.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am inteles: Motanu le are cu fotbalul, Mitica si Caprita cu femeile, Bebe cu regulamentele,Tavi cu muraturile si Buci cu somnul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Legislatia in vigoare, conform careia functionez, activez/dezactivez, etc. nu-mi permite sa-mi pierd vremea cu moluste, galuste , protozoare si alte exoschelete neevoluate, avide consumatoare de timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai pomeni de exoschelete ca se simte Mitica!

      Ștergere
  22. Bucica, am inteles, iţi plac poeziile mele.Vine,vine !
    Motane, nu ne spune cât au câştigat alţii, ci cat ai pierdut tu.Ca de castigat, la tine, nu se pune problema.

    RăspundețiȘtergere
  23. Amici miei, am un propose pentru voi; istorie : pe vremea mea, cam cand facea plopu' mere si richita micsunele, se exista o foaie (de fapt cam 6-8 ) numita pretentios "revista fotbal". Si aici, dragii mosului (si ai babei pe nume popeasca), erau insirate toate evenimentele fotbalistice ale ultimei saptamani (ziarul era saptamanal). Ei, in cadrul cronicilor referitoare la ultimele meciuri, echipele prezentate erau si notate pentru evolutiile lor, respectiv, fiecare combatant primea o nota , de la cronicarul meciului (Soare, Pelican,etc.,etc.).
    Ce-ati zice daca am aplica si noi aceasta inventie egala cu descoperirea rotii cu foc?
    Astfel, cronicarii, obiectivii, subiectivii si toti cei interesati ( si chiar si cei neinteresanti) si-ar da cu parerea...
    Ce zici Gabita, tot ai tras ziarul in pending for conservare?

    RăspundețiȘtergere
  24. Precizare, adaugare,completare: acelasi sistem era aplicat si in higienicul "Sportul popular", un ziar de aproape 1 m. patrat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Data viitoare e rândul meu la cronică şi sper să fiu în stare să evaluez combatanţii. Ocupat fiind cu observaţiile, s-ar putea să nu joc eu nimic! :)
    Cu ziarul... s-ar putea să am veşti bune.

    RăspundețiȘtergere
  26. Luci, imi place propunerea ta. In felul acesta vom stabili de fiecare data cine sunt alfa si omega in topul jucatorilor. Daca la varf , de regula, se duce o lupta apriga pentru intaietate, la coada, lucrurile sunt mult mai simple. Cu foarte mici exceptii (situatia de vineri), avem aceeasi lingura de lemn (din esenta foarte moale).

    RăspundețiȘtergere
  27. Pedagog la derbedei16 apr. 2014, 18:27:00

    Saracul Bucica e nostalgic dupa "scaunelele" de la scoala. Pai el si cu inca vreo cativa pe care nu-i enumar de jena n-ar lua mai mult de patru nici daca s-ar da note pana la o suta!

    RăspundețiȘtergere
  28. motanu către Popo16 apr. 2014, 19:26:00

    m-ai fredonat atât la melodie că am luat realul pentru diseară la pariuri, contra lui Găbiță. dacă pierd, înseamnă că ești un bolovan (ceea ce nu mă miră), dacă e să câștig, după trei beri băute sper să te pot servi și pe tine cu una!

    RăspundețiȘtergere
  29. juma de euroi nu înseamnă nimic, așa că un băiat a zis că nu-i mare pagubă dacă-i pierde și i-a jucat la pariuri. când s-a tras linia și-ar fi dorit să fi jucat mai mult. iată biletul.


    Pariu combinat de la 06.04.14 18:20
    Numărul pariului Eveniment Pronostic Cotă Ora de începere Rezultat
    9732562 AS Monaco - FC Nantes (Tipp) 1 1.40 06.04.14 21:00 (1:0) 3:1
    9740723 FC Sevilla - RCD Espanyol Barcelona (Tipp) 1 1.55 06.04.14 19:00 (2:0) 4:1
    9744644 Genoa CFC - AC Milan (Tipp) 2 2.00 07.04.14 21:00 (0:1) 1:2
    9828991 Tottenham Hotspur - Sunderland AFC (Tipp) 1 1.55 07.04.14 21:00 (1:1) 5:1
    9829258 FC Porto - Academica de Coimbra (Tipp) 1 1.25 06.04.14 20:15 (3:0) 3:1
    9829260 Benfica Lissabon - Rio Ave FC (Tipp) 1 1.25 07.04.14 21:00 (2:0) 4:0
    9836973 FC Schalke 04 - Eintracht Frankfurt (Tipp) 1 1.65 11.04.14 20:30 (0:0) 2:0
    9836975 VfL Wolfsburg - 1. FC Nürnberg (Tipp) 1 1.70 12.04.14 15:30 (2:1) 4:1
    9836982 Bayer 04 Leverkusen - Hertha BSC Berlin (Tipp) 1 1.65 13.04.14 15:30 (2:1) 2:1
    9837028 Arsenal FC - West Ham United (Tipp) 1 1.40 15.04.14 20:45 (1:1) 3:1
    9837029 Swansea City - Chelsea FC (Tipp) 2 1.70 13.04.14 17:07 (0:0) 0:1
    9837078 CF Getafe - Atletico Madrid (Tipp) 2 1.45 13.04.14 19:00 (0:1) 0:2
    9837612 Real Valladolid - CF Valencia (Doppelte Chance) X2 1.44 06.04.14 21:00 (0:0) 0:0
    9838550 1. FC Slovacko - Sparta Prag (Tipp) 2 1.70 06.04.14 19:00 (0:0) 0:1
    9847358 RSC Anderlecht - Club Brugge (Doppelte Chance) 1X 1.26 06.04.14 20:00 (3:0) 3:0
    9872707 FC Bayern München - Manchester United (Tipp) 1 1.22 09.04.14 20:45 (0:0) 3:1
    9884949 FC Dynamo Kiev - Metalist Kharkiv (Tipp) 1 1.55 06.04.14 18:30 4:2
    9885756 Chelsea FC - Paris Saint Germain (Tipp) 1 1.80 08.04.14 20:45 (1:0) 2:0
    9901872 Benfica Lissabon - AZ Alkmaar (Tipp) 1 1.35 10.04.14 21:05 (1:0) 2:0
    9901874 CF Valencia - FC Basel (Tipp) 1 1.55 10.04.14 21:05 (2:0) 3:0
    Informaţiile biletului
    Data 06.04.14 18:20 Cotă 3688.20
    Tipul pariului Pariu combinat Miza 0.48 EUR
    Statut Corect Câştig 1770.34 EUR

    RăspundețiȘtergere
  30. Mai nea motane ce ai bre'vericule cu Real ca mereu te iei de ei,eu recunosc ca am tinut tin si voi tine mereu cu marea uriasa echipa Real Madrid bag de seama ca esti suporter al barsei sa fi sanatos e o echipa mare si frumoasa si ea eu cred ca ambele trebuie respectate...(sigur nic una nici cealalta nu se compara cu mega frumoasa si iubita echipa care este peste tot acasa da de nici n'ar avea cum.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua e numai una17 apr. 2014, 21:05:00

      Bravo tie Razvane ca esti stelist! Majoritatea politistilor tin cu dinamo.

      Ștergere
  31. Bravo, Tontonele ! Ai văzut daca te eşti ascultător şi te iei după mine, castigi.Mă pregăteam să te iau în bâză, dar acum nu pot decât să te felicit ! Spune-le si celorlalti, ce bine e sa-l asculţi pe Popicu !!!
    Pentru Căpriţă : Mi-a plăcut Messi.A dat la paseee.Bale e un prost, dă numai goluri şi pase, ioc. Să-l dea afară pe galez şi pe Ronaldo ca nu stiu nimic. Mai spune-ne si noua câte ceva, să învăţăm de la matale, ca prea le ştii pe toate !
    Pentru L: De acord cu propunerea ta, doar dacă e cuprinsă în Regulamentul lui Behehe. Dacă nu, ia legatura cu maestrul Behehe şi fă o cerere de derogare de la litera şi spiritul regulamentului, ca doar nu poti face după cum te taie pe tine capul.Vezi ca iei 15 min. de suspendare, şi plata a şase pensii, de numai ieşi din casă pană la toamnă.

    RăspundețiȘtergere
  32. Razvan Police, ne onorezi cu prezenta vineri?
    Razvan Motanu : Ti-a placut meciul? Stiu ca nu ai nimic personal cu Real Madrid si ca te supara prin atitudinea lor unii gelati (cum le spui tu), dar sa stii ca baietii gelati chiar au un suflet mare (iti recomand filmulete pe youtube cu Cristiano facand gesture caritabile). Aseara Barcelona a scartait rau de tot, nu imi venea sa cred ... la fiecare contraatac al Realului era panica totala ;). Diferentza cu siguranta au facut-o antrenorii.

    RăspundețiȘtergere
  33. RATB anunta locuitorii din cartierul Ghencea si simpatizantii stelisti infiintarea unei noi linii de tramvai, numarul 30, intre Stadionul National si Cimitirul Ghencea. Suporterii stelisti, pensionarii si doamnele vor avea transportul gratuit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asociatia pentru eliberarea lui Vasea17 apr. 2014, 13:08:00

      Insemna ca Vasea a pus-o, ca se incadreaza la mai multe categorii!

      Ștergere
    2. Zi Zau cu limba scoasa!

      Ștergere
  34. Tavi, ai pus cozonacul la copt?

    RăspundețiȘtergere
  35. Io zic ca este f.utile aceste informatii, care daca vreti e confirmate si de politia cea mai romana printr-un ciocan cu eghileti, ca este necesare si la buletinul digital sau manual, adica daca pleaca si popeasca dupa eugen in italica, sa stie aia cate goluri a luat , cate a dat, s.a. si ce gaina este, dar nu pot sa aprofundez , c-acuma sunt introcafeneadeizice nirvana si mi-a dat astia cafea-ntroceasca cu hemp legata da toarta da aintrat hempu-nceasca si nu semaivede zatu', cre'ca daianam vazut cascris si Bebe d-asta. Inspirati adanc!

    RăspundețiȘtergere
  36. Băi P, lavaboule, că aşa o să-ţi rămână numele, tu judeci un jucător după un meci-două? Păi atunci vezi că Ronaldo n-a jucat în acel 3-4, deşi a fost prezent pe teren. Ţie n-am ce-ţi spune, vacuumul din capul tău e prea agresiv cu tine însuţi, nu-ţi mai permite să acumulezi.

    RăspundețiȘtergere
  37. Bai ala reatebistul, vezi mai bine sa te feresti sa nu te calce tramvaiul 12, care pleaca din Maior Coravu si se opreste la voi in groapa! Hau!

    RăspundețiȘtergere
  38. cătă, eu sunt la dolce și am preferat să mă uit la city-sunderland și la bayern, așa că n-am văzut meciul. din informațiile culese, cocalarii ar fi meritat oarecum victoria, mă miră însă că a fost un meci cuminte, cu puține cartonașe. ce să mai zici de paok-olympiakos, 12 galbene plus 3 roșii sau benfica-porto, 11 galbene și două roșii!

    RăspundețiȘtergere
  39. Steaua e numai una17 apr. 2014, 21:02:00

    Varianta cu calificarea la 3-0 a cazut. Speram in continuare in 4-1!

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna ideea cu tramvaiul: stelistii l-au luat de la cimitirul Ghencea pana la Stadionul National unde au jucat si s-au jucat cu ocaziile, daca scorul era multe, multe la trei, nimeni nu se supara, s-au distrat si s-au calificat in finala cu un scor de tenis, dupa care s-au imprastiat fericiti, pe cand dinamovistii au facut traseul invers: de la stadion direct la cimitir!

    RăspundețiȘtergere
  41. nu-l înțeleg pe Siliboa, dacă eram stelist măcar pe juma cât e el, îi spurcam pe adi popa și chipciu, care au fost chiar mai *** (autocenzură) ca eli . ăștia doi parcă au avut kkt în loc de creier și și-au bătut joc de MUNCA unei întregi echipe și meritau să și-o ia de la coechipieri și de la suporteri. mai bine bătea dinamo, poate așa învățau ceva dobitocii ăștia!

    RăspundețiȘtergere
  42. Daca pot sa o sterg englezeste de la munca ma prezint la teren da nu promit nimic. Cit despre stimabilul care a dedus ca echipa cu care tin,cea care an spus ca e peste tot acasa n-ai ghicito,mai încearca.

    RăspundețiȘtergere
  43. Pe bune, voi chiar v-aţi uitat la meciul ăla?! Înseamnă că vă plictisiţi rău...
    Miercuri am văzut şi eu City cu Sundeland, rezultat ce o avantajează pe Liverpool, care scapă în câştigătoare dacă trece de Chelsea acasă. Merge şi cu egal, dar atunci ar mai fi de tras în celelalte meciuri. Motane, dacă vrei Chelsea la campionat, pentru jumate din beri, ţi-o dau.

    RăspundețiȘtergere
  44. Motane , aia chiar au avut kk la cap.
    Dinamo si-a intarit apararea prin intrarea lui piovacari.
    Marine, ala a fost un pamflet de la bufet, sa mananca si gurita ta cacao pe paine, de sarbatori. Hauuu!

    RăspundețiȘtergere
  45. Tuturor "infectatilor" de vineri le urez Paste fericit, sanatate si la multi ani(chiar tuturor)!

    RăspundețiȘtergere
  46. Iar a umblat steaua cu furaciuni, manareli, picioreli. Mai ales picioreli.

    RăspundețiȘtergere
  47. Specialist si in fotbal18 apr. 2014, 09:37:00

    Bai caprita, capul la fund ! Mai vorbesti de fotbal? Bale,Ronaldo au jucat numai doua meciuri bine? Daca ai fi antrenor m-as stramba de ras. N-ai notiuni elementare de fotbal.Faci valuri in cada de baie.Zero barat ! Cand citesc ce scrii tu, iau o pastila sa-mi alunge greaţa.

    RăspundețiȘtergere
  48. Lavaboule, vezi că lobotomia te trădează, tragi concluzii aiurea din ce nu pricepi. Uite, o să încerc propoziţii simple cu tine... Azi plouă. Nu veni. Lavaboule!

    Pentru ceilalţi: nu vă faceţi griji în privinţa vremii, avem alternativa balonului mare (copiii sunt în vacanţă).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lavabou inseamna ca distinsul se spala? Dar nu se spune daca schimba apa.Si nici daca foloseste sapun sau soda. Sau si-o da singur?

      Ștergere
  49. luci, nebunaticule, îl înțeleg pe săracu piovacari și nu cred că e vina lui. cretinii ăia erau să piardă meciul, în loc să le dea trei bucăți. așa, vine stoican (în general un băiat fin) și spune că anul ăsta dinamo a fost egala stelei, mai puțin șapte minute din primul meci de cupă. să nu te ia pandaliile?

    RăspundețiȘtergere
  50. Motane ai perfecta dreptate. Eu tin cu Dinamo si pot spune ca au scos un punct mai mult decat norocos. Legat de Piovacari, parca si acum am faza in fatza si nea Chipciu (cred), vroia sa intre prin ei :)).

    RăspundețiȘtergere
  51. Steaua e numai una18 apr. 2014, 12:42:00

    Ciinii au mai multi purici decit puncte! Hauuuuuuuuuuuu!

    RăspundețiȘtergere
  52. Seful lui Caprita18 apr. 2014, 13:07:00

    Caprita, nimic din ce spui tu, nu pricep.Recunosc, da, pe tine nu te inteleg.Si nu doar pe tine, pe toti cei care bat campii.Din pacate pentru tine, tot ce ai spus a ramas scris si poate fi verificat. Ai indrugat doar gogomanii.Nu-mi pierd insa speranta si sper sa te invat cate ceva, ca doar nu mi te-a scos Domnul degeaba in cale.

    RăspundețiȘtergere
  53. Lavaboule, cu ocazia asta le răspund şi celor care n-au citit săptămâna trecută de unde-ţi vine numele: când plouă, te uzi la amigdale! Nu te mai chinui să mă înţelegi. Ia cu copy/paste şi o să schematizez pentru tine. Deocamdată, te las în plata Domnului, şi la propriu, şi la figurat? Pe-asta ai înţeles-o?

    RăspundețiȘtergere
  54. Subtila rau asta cu ploaia si amigdalele.

    RăspundețiȘtergere
  55. Pt.anonim tot n-ai ghicit,mai incearca.

    RăspundețiȘtergere
  56. Corect. Pentru toți fotbalişti de ziua cincea un Paşte fericit si luminos,să aveți parte de bucurie fericire si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  57. Sarbatori Fericite tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  58. Steaua e numai una20 apr. 2014, 21:26:00

    Mai bine Dinamo Joiana!

    RăspundețiȘtergere