sâmbătă, 6 aprilie 2013

Bucuria revenirii pe gazon

                                   
          Iata, ca dupa aproape un an de absenta din Agronomie, am revenit pe teren;pe 14 aprilie 2012 am suferit o intindere in fesa stanga care avea sa ma tina pe tusa o lunga perioada.Dupa acest meci, Gabita a scris cronica"Porti mari in Vinerea Mare" si chiar daca am fost nevoit sa parasesc terenul accidentat am avut o mica satisfactie ca echipa Pinguinilor in care am jucat a invins cu 6-4. Pe 13 iunie 2012 am avut acel accident cu caderea pe scari la Metrou si convalescenta s-a prelungit toata vara; am mai avut o tentativa de revenire pe 8 sept.2012 si chiar daca amicul Razvan a dat titlul cronicii "Intoarcerea Marelui Alb",problemele de la coloana cervicala mi-au amanat revenirea pana vineri 5 aprilie 2013.
          Asadar un nou meci intr`o zi de vineri, care de data aceasta a fost destul de placuta cu 16-17 grade,dar si cu  o burnita usoara in partea a doua a disputei.
          Cei 14 combatanti au combatut astfel:
          Echipa Pi: Bebe, Popica, Stelica, Virgil, Bete, Gabita si Ely.
          EchipaPe: Vasea,Paul,Razvan, Claudiu, Tudor, Cristi si Mitica.
          Faptul ca Ely si Gabita au jucat in aceeasi echipa, s-au inteles si s-au completat aproape perfect si ambii au prins o zi foarte buna a contribuit decisiv la victoria echipei lor.
          Prima parte a meciului s-a incheiat cu vreo 7-1 in favoarea  lui Gabita-Ely care au marcat toate golurile,daca nu ma insel.  
          Dupa plecarea lui Tudor a trecut Bete la "Pe"  si s-a pornit de la 0-0 si disputa a fost mai echilibrata, a inceput si Cristi sa marcheze si chiar Motanu a dat vreo doua bobite ,eu am mai respins cate ceva din postura de portar,scorul acestei parti fiind aproape egal.
          S-a depasit timpul regulamentar jucandu-se pana la 17,45,cand am parasit terenul.
          Bucuria revenirii si mai ales revederea dupa atata timp a partenerilor de intrecere a fost mai mare decat insatisfactia infrangerii echipei in care am jucat,dar nici nu putea fi altfel in conditiile date.
          Va rog sa interveniti cu completari,autorii golurilor etc.
          Razvane si mai ales Gabita,va cer scuze ca nu v-am anuntat ca scriu cronica si poate ati ramas surprinsi...
         

34 de comentarii:

  1. Nu prea mai citeste nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-i vorba de citit dar mai sunt unii p-aci care nu știe (!) să scrie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mult imi plac mie bebelusii, indiferent de varsta. Cu greu poate fi descrisa bucuria lor sincera si de nestavilit atunci cand (re)vin in contact cu placerile oferite de viata. Pana la urma doar ei o pot face cel mai bine. Recititi cronica ilustrului pelican universal si va veti da seama singuri de cele de mai sus.
    Bravo Sile! Mai ieri...parca am avut o premonitie!

    RăspundețiȘtergere
  4. SILE-revenitul7 apr. 2013, 13:11:00

    Multumesc pentru cele scrise!
    Am crezut ca Razvan ti-a spus despre intentia mea de a reveni vineri,dar a negat si chiar,se pare ca, ai avut o premonitie.
    Cand te operezi?
    Matei ce face?Creste,creste...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da Vasea, Victor-Matei al meu face vinerea viitoare un anisor. El ”suferise prima intindere” cu doua zile inainte de a ta, motiv pentru care a si venit pe lume. Acum avem 6 dintisori, 4 sus si 2 jos, articulam cateva cuvinte, mergem aproape singurei. Inca nu stiu daca e stangaci sau dreptaci. Paleste si arunca aproape tot la fel de bine si cu dreapta si cu stanga. Sunt curios cu picioarele cum o sa se comporte. Prietenii stiu de ce...
    Sper ca revenirea ta sa ma ambitioneze si sa ”rup odata pisica”. Motanelee, nu la tine ma refeream.

    Cata merge bine si el cu refacerea, desi mai are inca de asteptat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucura si revenirea lui Virgil. Incet, incet se intorc pelicanii.

    RăspundețiȘtergere
  7. N-ai de ce să-ţi ceri scuze Vasea, ba chiar te rog să scrii cât mai des. Cu revenirea ta câştigăm pe de-o parte, pe de alta pierdem cu infarctul păţit de Gabi. Deja va fi acasă când mulţi dintre voi veţi citi asta, iar de la fotbal ăşi va lua o pauză până când se va simţi iarăşi în vână.

    Despre echipe pot spune că m-am înţeles cu Claudiu şi cu Cristi să joc eu cu Ely şi să avem om în minus. Popică ar fi trebuit să fie la ei, dar în ultima clipă a apărut Tudor, a intrat tot la ei, aşa că Popică a trecut dincoace. Într-adevăr, jocul a curs clar în favoarea noastră, dar cine se aştepta ca tripleta Claudiu-Mitică-Tudor să producă 0 goluri?! Poate să fi dat Claudiu unul, ceilalţi au rămas sigur pe sec. Cristi le-a salvat onoarea în primul meci (8-1), iar apoi Claudiu a avut o idee bună, să începem de la 0-0. Ne-am dus la 5-0, a plecat Tudor şi a intrat Beţe la adversari, ceea ce i-a permis lui Motanu să joace vârf. Meciul s-a echilibrat, lui Cristi au început să-i intre şuturile, Motanu a dat şi el 3, dintre care unul cu un şut violent din unghi în colţul opus. Scorul final a însemnat şi singura egalitate, 8-8, după o fază în care Popică a părăsit poarta noastră ca să vină să dea gol la un corner, aşa cum făcuse mai devreme, cu capul. Dar faze din astea nu cresc în copac, am foast prinşi pe contraatac şi egalaţi. Ca goluri, de la noi a dat multe Ely, eu mai puţine, iar Popică 3.

    RăspundețiȘtergere
  8. prima parte a meciului cei doi maimuțoi m-au omorât cu schimbul, mai ales că eram singurul fundaș iar Claudiu, Tudor și Mitică se retrăgeau greu sau deloc.

    al doilea meci, dacă tot făcusem o mutare bună cu Silică în poartă și aveam și un fundaș în plus,când inamicii au început să aibă avantaj era momentul potrivit să joc mai în față. am făcut și prostii iar inițial am avut ghinion cu două bare la rând, dar după aia s-a potrivit. oricum, Mitică îmi tot spunea să stau în spate până egalăm!?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Rau a ajuns Mitica sa fie si Motanu mai bun ca el!

    RăspundețiȘtergere
  10. Luci, l-am sunat pe Gabi înainte de meci fiindcă lipsea deja a doua oară la rând, iar el era prezent şi pe vreme mult mai potrivnică decât aia de vineri. Era în spital, după operaţie, urma să se externeze luni, adică azi. O să-l mai sun zilele astea, poate o să ne scrie chiar el pe blog, mai vedem.

    RăspundețiȘtergere
  11. Te rog transmite-i sanatate maxima, si-i tin pumnii.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  12. M-am bucurat de revenirea mea,dar m-am intristat de patania lui Gabi,insa asa cum il stiu eu,e un tip puternic si cu o constitutie de sportiv,ceea ce va contribui la refacerea sa mai rapida.
    Gabi,insanatosire grabnica si te asteptam printre noi!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pt. GABI,

    Sanatate maxima!
    Asteptam vesti bune cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  14. Intradevar, am avut un infarct miocardic.Am ajuns cu salvarea la urgenta, unde mi-au pus 2 stenturi pe aorta principala.Astazi m-am externat dupa 11 zile.Refacerea va fi treptata cu exercitii fizice.Deocamdata voi face o pauza mai lunga(cateva luni)cu sportul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Din partea lui Dinamo, pentru Gaby din Știrbey-Vodă, goluri fără număr!

    RăspundețiȘtergere
  16. GABY, multa sanatate! Dan.

    RăspundețiȘtergere
  17. GABI SANATATE! SE SIMTE LIPSA TA!
    Bete

    RăspundețiȘtergere
  18. la 1-0 pentru Malaga a trebuit să pariez pe calificarea spaniolilor ca, prin ghininonul meu obișnuit, să aibă și nemții o șansă. urmarea, 1-1 la câteva minute după pariu...

    RăspundețiȘtergere
  19. noroc că Dortmund sunt favoriții mei, că altfel mă împușcam, după ce am pierdut un pariu cu goluri în min.91 și 94, ultimul din ofsaid. este AL PATRULEA meci pe care îl strică borâtura aia de Thompson în ultimele șase luni.

    dincolo, țiganii cocalari să-i mulțumească arbitrului de la meciul tur că i-a iertat de două penaltiuri și l-a suspendat pe cel mai bun atacant turc. oricum, niște goluri superbe!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. La ultimul gol al lui Dortmund a fost ofsaid de două ori în decursul fazei, la centrarea iniţială şi la reluarea de pe linia porţii (portarul era mai avansat, deci nu erau doi adversari ăntre linia porţii şi autorul golului)! Bulan uriaş, dar să nu uităm că şi golul de 2-1 al Malagăi tot din ofasaid s-a marcat.

    Tot aseară am câştigat derby-ul pentru locul 3, cu primul gol al lui Mihai în competiţie!

    RăspundețiȘtergere
  21. Felicitari, Motanele! Febletea ta, B.Dortmund merge in semifinale;cum a facut`o nu mai conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  22. Motanele,m-ai cam enervat cu pronosticurile tale,dar pana la urma a iesit bine pentru amandoi:tu ai castigat la pariuri si eu sunt bucuros ca s-a calificat Barcelona(poate si tu).

    RăspundețiȘtergere
  23. motanu către Silică11 apr. 2013, 18:51:00

    dacă tot ești stelist, dacă nu mă înșel, primul gol al turcilor (al lui Eboue) seamănă izbitor cu unul dat pe vremuri de un stelist. ia zi...

    vezi că mâine mă cinstești!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce slabe am putut fi la handbal! Înţeleg că, vorba cuiva, România e mereu altfel, dar şi Bulatovic?!

    RăspundețiȘtergere
  25. Nici acum nu mi-am revenit de-a binelea dupa meciul handbalistelor;au avut calificarea in finala in manutele lor;vorba lui Eugen,"nu se poate asa ceva",dar uite ca se poate...

    RăspundețiȘtergere
  26. Vasea, dupa supararea cu fetele, racoreste-te astazi cu primul tau gol de la revenire. Unul asemanator cu cel al lui Drogba dat Realului, si printre piciorusele motanelului.

    RăspundețiȘtergere
  27. Bai ce misto e afara...fir-ar sa fie !

    RăspundețiȘtergere
  28. Tavi,ce mai astepti de nu te operezi?!?
    A facut-o si D.Bitman de hernie inghinala si a stat doar o zi in spital.
    O sa incerc ce mi-ai sugerat.

    RăspundețiȘtergere
  29. Da Vasea, el canta la servici, pe cand eu gafai din lipsa de timp . Asta-i diferenta. Oricum indemnul tau este justificat! Voi tine cont de el!

    RăspundețiȘtergere
  30. A, era sa uit! La Basel s-au tras la sorti semifinalele. In prima a picat echipa Pi cu A, in cealalta, echipa B cu Pe. Cred ca m-am facut inteles , nu?

    RăspundețiȘtergere