sâmbătă, 6 mai 2023

UN EGAL MUNCIT!


u c u r e ș t i - 05.05.2023......................



Prima etapă din Florar, s-a disputat ca de obicei de la orele 15.30, cu mici-mari întârzieri, la o temperatura prielnică practicării unei mișcări în aer liber....dar nu din buric domnilor! Ei bine să nu fim răutăcioși, unii chiar practică această mișcare pe teren!

 

Componența celor două echipe, a fost următoarea:
E → NELU BRONSON, ADI Colonelu, GĂBIȚĂ, MITICĂ, GABI, BOGDAN, VASEA, ANDREI.

E → VASILICĂ, RĂZVAN Motanu, TAVI, TUDOR, POPICĂ, HERCULE, Cumnat VASILICĂ, SICĂ.

Apăratorii celor două buturi:
E - NELU BRONSON
E - VASILICĂ

Cum bine s-a menționat mai sus, meciul a început cu obișnuitele întârzieri, toate în nota fenomenului, cablurile HDMI de la televizoare sărind ca de obicei din mufă, din cauza presiunii din înaintea începerii partidei.

Potopul de înjurături a revenit pe teren, într-un mod accelerat. Unii au început să și sughiță chiar!

Modelat de cel mai faimos designer din București, terenul din Agronomie, a fost catalogat ca fiind unul dezordonat și dement, diform ca picioarele lui Coraș!

Media vârstei E , cu mult peste cea a echipei E , putea fi un factor determinant în tranșarea rezultatului în favoarea E , martor ocular fiind chiar pielea unor jucători de pe brațe ai E , care din când în când, o mai lua razna!

E , a avut cel puțin o clasă peste E , dominând aproape cap-coadă, cam tot meciul, cu mici excepții. Apărarea E , deficitară, a reușit cu greu să facă față tăvălugului declanșat de atacul E .

Atitudinea, spiritul de sacrificiu dar și calitatea jocului prestat, de echipa E , a făcut ca scorul să ajungă la 0-2.

Dar presingul insistent al E , ulterior a dat roade și astfel tabela a suferit în două rânduri modificări.

Scorul de 2-2, un scor să zic așa mincinos, nu a fost pe placul celor care urmăreau din văgăună meciul!

Inocența lui Andrei, a făcut ca scorul să devină 2-3, deși echipa E , era pe val în ultima perioadă de timp.  

 E , a fost mai tot timpul în dificultate, dar cu priceperea lor au egalat, cu un gol al lui Mitică, din pasa magistrală a lui Găbiță.

Până la final a continuat jocul consistent al E , care a mai irosit câteva situații bune de a marca. Spre final din nefericire Gabiță s-a accidentat, moment în care ironic vorbind, durata meciului a fost scurtata, de către un antrenor nemilos de la Sport Team.

A tăiat în carne vie, când a comunicat perioada de timp rămasă efectiv de joc, în condițiile în care mai erau de jucat cel puțin vreo 18 min.

Statistica meciului arată cifre favorabile echipei E , atât la posesie, pase reușite, ocazii de gol dar și șuturi la poartă.

Scorul final al meciului de 3-3, ne este supercunoscut parcă, zic.

Mai mereu egal. Dar asa este mai euforic, cred!

Portarii ambelor echipe, au fost la înălțime, intervențiile acestora fiind mai ceva ca cele parlamentarilor asiatici!

Marcatorii golurilor:
E → GABIȚĂ - 2 goluri, MITICĂ - 1 gol.
E → Cumnat VASILICĂ - 2 goluri, TUDOR - 1 gol.

P.S. - Doctoru', băiat finuț (să-i țină Dumnezeu obiceiu ') s-a băgat și el în horă cu o filă cec în valoare de 10 lei, care a donat-o în fondul orei de fotbal de ziua a 5-a, întrucât nu se mai ajungea la liman, moment în care, Mitică, din proprie inițiativă, fript fiind în alte dăți pe grătarul plin cu cărbuni (lemnele au lipsit cu desăvârșire...austriecii știu de ce) de către anumite persoane ►participante totusi la acest fenomen intitulat fotbal, dar din păcate cu carențe în a plăti, ce sunt cunoscuți ca membrii ai Clubului Sportiv "N-am, dă-mi tu"◄, a cerut banii înainte de începerea actului (nu sexual), ca la curve, lucru înțelept din partea lui întrucât suma necesară a fost obținută,  într-un final.

31 de comentarii:

  1. Colonelu fu mai iute, c-altfel mă bătea gândul să mă bag chiar eu, cu ceva scurt, dar la obiect, de genul "Bravo Sică, bravo Adi, bravo Doctorilă". Munchausen are multe păcate, gura mare și spurcată, bașca e prieten și cu Dosto, dar nu-i băiat rău. Dovada, ieri, după accidentarea lui Găbiță (la bună refacere!) coechipierii săi mai zburdalnici și-ar fi dorit să joace cu om în plus(!?!) adversarii, evident, nu prea. Cine a marșat primul și nu e pentru prima oară când nu-și dorește să fie avantajat? O Tanembaum, care l-a propus pe Tudor la adversari. Cine a fost la fel de elegant și a replicat că nici gând de așa ceva, ce vină au adversarii că lor li s-a accidentat un coechipier? Căpitanul Panait. Subsemnatul n-a făcut decît să consemneze situația. Rezolvarea s-a găsit de la sine, când am fost anunțați că mai avem doar trei minute: am venit cu propunerea bine-cunoscută și ghici, n-am apucat s-o spun de două ori.
    Doctoru, jos pălăria. Și nu mă refer doar la sponsorizare ci și la faptul că pare a nu-mi purta pică, după ce zice că eu l-am ciocănit acu două săptămâni. Ale lui sunt două pase de gol, poate chiar trei...

    RăspundețiȘtergere
  2. de ziua ta, iubit-o15 aug. 2012, 20:43:00
    Cu privirea sa năucă
    Şi cu mersu-mpleticit
    Unii ar zice că ne-ncurcă
    Io îi spun "bine-ai venit"!

    Căci cu tontul pe teren
    Poţi să joci confuz, anost
    Marinică face antren
    Şi mai e şi cel mai pr...st.

    Dintre perlele mai vechi de pe blog, am ales-o pe aceasta, evident, cu dedicație. Erau vremuri cu mai multă empatie, cetățenilor, le mai mergea pixul, uneori ieșeau și polemici pline de umor. asta e.

    Adi@: lămurește-mă și pe mine, cu majuscule i-ai trecut pe cei care au jucat bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În trecut cei dichisiți cu majuscule, erau aceia care jucau foarte bine.
      Nu am ținut cont de acest aspect. Așa am considerat că ar fi mai cool!

      Ștergere
    2. Aveam și eu niște versuri antologice, chiar și un acronim! :)

      Ștergere
    3. Nu m-a reținut nimic, sunt prin arhiva blogului, pe undeva...

      Ștergere
    4. Păi atunci o să iau legătura cu băieții isteți, de la S.R I., să rezolve problema.

      Ștergere
  3. Conform descrierii cronicarului,eu fac parte din categoria "miscare din buric"si a celor la care "pielea de pe brate o mai lua razna din cand in cand".
    Pentru mine,cumnat Vasilica a fost piticu atomic cu barba.

    RăspundețiȘtergere
  4. ⚽ ⚽ ⚽ ⚽ ⚽ ⚽ ⚽ ⚽
    "Miscarea din buric", este practicată de mai mulți jucători, nea Vasea! 🎻🥁🎷🎺🎸
    Referitor la "pielea de pe brate o mai lua razna din cand in cand", am vrut să scot în relief, vârsta înaintată a echipei E1.
    Mult prea înaintată.
    În afară de Andrei, restul jucătorilor echipei E1, treceau cu toții lejer peste vârsta de 50 de ani.
    Pe când E2, era înconjurată lejer de mai mult tineret sub 45 de ani, cum ar fi, Vasilică, Sică, Hercule, Cumnat Vasilică.
    Deci jumătate din echipă, aveau mult mai multă anduranță. 🚴‍♂️ 🚴‍♂️ 🚴‍♂️
    Deci, zeița "Fortuna", a fost de partea echipei E1.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bancul Zilei: Poți face dragoste când e zi de doliu național? Întrebare:- Se poate face dragoste într-o zi de doliu național?Răspuns:- Da, se poate, dar numai cu soția, ca să fie trist!

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesantă observația cu vârsta, nu realizasem că noi eram chiar de old-boys! Probabil de-aia am și gestionat situația cu cap. :)
    Câte despre refacere (mersi, Motane!), e groasă, fiind vorba de o recidivă, dar acum mai rău ca înainte... Chiar și duminică seară abia mă mișc în mers. Am anulat tenisul de marți, pentru miercuri mai văd, dar la fotbal sigur nu mă mai vedeți în câmp câteva etape.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Propun, să lași d-nele în pace.
      Îți recomand încă o săptămână de pauză.
      Dacă este nevoie, mă sacrific pentru tine.
      Joc în locul tău și iți scriu numele pe tricoul de joc, să nu fiu confundat.

      Ștergere
    2. La tenis, te sacrifici, ă? :))

      Ștergere
    3. Ce nu fac, pentru tine....

      Ștergere
  7. să ne mai și amuzăm cu mostre de folclor autentic.

    Benzema18 nov. 2018, 19:08:00
    Se apropie momentul cand voi parasi aceasta barca plina cu chiftelari, care-l au ca mentor pe Mitica.Mi-am stricat stilul jucand cu ei.Am venit dintr-un grup unde conditia de a juca era sa stii sa jonglezi cel putin 500 bucati,cu ambele picioare, sa nimeresti de la 20 m, de 3 ori bara transversala a portii, din 5 incercari, sa alergi 100 m cu mingea la picior in 11 secunde, si am ajuns sa joc cu unii care nu nimeresc mingea de doua ori in timpul unui meci si atunci o aruca peste gard, reusesc sa nu-si dea decat 3 autogoluri pe meci, iar ca viteza ii intrece si melcul.Am vazut o reclama in care spunea ca baietii iubesc fotbalul, iar fetele footbalul. Astia cu "fenomenul" iubesc fasbalul.

    aici aveți un ghicește personajul...
    Păi pe draga lor odraslă Goe, iar dacă stăm să ne gândim este chiar alegerea potrivită. Știe să citească, mai ales etichete, cu scrisul a biruit aproape tot alfabetul, n-a rămas repetent decât de trei ori, e premiant la dirigenție și lucru manual, știe să spună mami, tati,nenea, gigea, coniac, un băiat cult, simpatic, manierat, care chiar de curând s-a afirmat și pe terenul de sport. Patru goluri, toate din juma de metru, sunt de colea? Să le urăm petrecere plăcută și să mulțumim trimisului nostru special, care le-a imortalizat într-o fotografie de efect pe mirobolantele doamne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. despre cine e vorba? nu cred ca-l cunosc pe acest legend...

      Ștergere
  8. Bancul Zilei: Un zidar cade de pe schelă Un zidar cade de pe schelă...Colegul său strigă după el:- Mă, Gheorghe, scoate mâna din buzunar, ca să pară accident de muncă!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bancul Zilei: Șofer tras pe dreapta Polițistul rutier către șofer:- Vă rog să coborâți din mașină!- Sunt prea beat, urcă tu!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul Zilei: Întrebare de baraj Tată, unde sunt Alpii?- Întreab-o pe maică-ta, ea mută tot timpul lucrurile prin casă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bancuri cu milițieni mai aveți?

    RăspundețiȘtergere
  13. Bancul Zilei: Gând rău pus bonei Un copil și mama lui stau de vorbă acasă:– Mamă, cred că tata vrea să omoare bona.– De ce crezi asta, puișor?!– L-am auzit zicând: „În noaptea asta nu mai scapi!”

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare cine va scrie cronica, pentru această etapă?
    Având în vedere evenimentele de pe teren, declar că sunt în asentimentul lui Doctoru'!
    "Nu merită o cronică. Unii oameni nu merită nici măcar menționați..."
    Jalnic!

    RăspundețiȘtergere
  15. Bancul Zilei: Bărbatul face accident din vina femeii Două tipe stau la bârfă, la o cafea.Una zice:- Uite dragă, să vezi și tu ce minte îngustă are bărbatu-meu. De două zile stă bosumflat pe mine. A făcut accident alatăieri când m-a dus cu mașina în oras la coafor și zice că e din cauza mea, că n-am tăcut eu din gură.- Păi poate l-ai bătut la cap și s-a enervat.- Nuuu dragă, tot drumul am tăcut, n-am scos decât două cuvinte chiar acolo în intersecție.- Pentru două cuvinte? Chiar că e culmea cu acuzațiile lui. Și ce ai zis dragă de zice că e vina ta?- Dreapta liber.

    RăspundețiȘtergere
  16. Bancul Zilei: Găina vine acasă furioasă Găina vine acasă şi se ceartă grav cu cocoșul:– Mi-au spus vecinii că azi te-au văzut bătând copiii …– Păi din ce era să fac omletă?

    RăspundețiȘtergere
  17. Bancul Zilei: Femeia își întâmpină nervoasă soțul Femeia își întâmpină nervoasă soțul:- Nu ţi-e ruşine că te-a adus chelnerul acasă la miezul nopţii?- Păi, dacă n-a fost liber mai devreme ...

    RăspundețiȘtergere
  18. Bancul Zilei: Sondaj de opinie în Italia Recent a fost efectuat un sondaj de opinie în Italia, cu întrebarea: Credeţi că sunt prea mulţi străini în ţară?Rezultatele au fost următoarele:15% dintre respondenți au răspus "Si",10% au spus "No",75% dintre respondenţi au spus: "Ei, pe dracu’!"

    RăspundețiȘtergere
  19. Bucurie maximă, în rândul fanilor/susținătorilor altor echipe rivale care nu simpatizează Real Madrid.
    Primul pe această listă.......MOTANU!

    RăspundețiȘtergere
  20. Numai bancuri și din ce în ce mai slabe.Mai bine treceți la rubrica meteo,poate va creste și vouă audiența

    RăspundețiȘtergere