vineri, 19 mai 2023

BOICOT-din pacate,in loc de cronica...

             Aici ar fi trebuit sa fie cronica etapei de vineri,12 mai 2023,dar din cauza evenimentelor petrecute la acel meci,nu si-a mai asumat nimeni postura de cronicar.

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

            In loc sa ne destindem,avem parte de iesiri nesportive,de scandaluri,tipete,urlete,reprosuri si ce este si mai grav,chiar de batai si din pacate aceste manifestari se cam repeta...

            De luat aminte...

5 comentarii:

  1. Bancul Zilei: Relația dintre somn și alcool Discuție între doi colegi de serviciu:- Ce faci când nu poți să dormi?- Beau două pahare de coniac.- Și adormi mai repede?- Nu, dar stau treaz mai cu plăcere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Plus sau minus pariați20 mai 2023, 17:38:00

    Vasea nu e chiar așa, au fost totuși două semifinale de vis. În prima am jucat eu singur pe toate posturile, la fel ca în prima etapă din pandemie, scor final 15 ( cu rotunjirea din play off)-18 ( 8 bucăți de ostropel, 10 de șnițel) plus o chiflă proaspătă marca Agro Mitică. Cealaltă semifinală s-a terminat mai repede, timp de joc mai era dar, un antrenor de juniori a întrerupt ca de obicei avântul combatanților. Rămâne în sarcina frf-ului sau a tass-ului să stabilească scorul final și implicit finalista, Văicăroșii sau Juniorii, de suspendări nu poate fi vorba, ar fi contrar regulamentelor în vigoare. Ați văzut de altfel, Alibec imediat după ce a fost suspendat a fost declarat cetățean de onoare al Mangaliei,. Primăria Capitaliei nu are momentan locuri vacante pe acest post.
    În meciul amical de ieri, deși am fost în plus, am câștigat ambele reprize la diferențe decente 3-2 (un gol de senzație a lui Tavi din apropierea propiei porți), respectiv 4-2 (cu un autogol suspect de blat a 3 jucători, dar să așteptăm decizia dată de var sau de vară). Scor final 5-6 cu indulgență pt. echipa managerului și antrenorului nea Gigi, asta scuze, din viteză, nea Mitică Robocap. Ce e cert e că căpitanul fără generalul cipriot nu prea funcționează.
    În rest, dragă Vasea, mâncăm astăzi ceea ce am sădit în tinerețe. Nu trebuie să ne indignăm sau să ne supărăm, categoric de vină nu este escu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi,Bogdane si felicitari pentru castigarea ambelor reprize...

      Ștergere
    2. Concluzie!
      PAUL MCCARTNEY - Number ONE.......

      Ștergere
  3. Mersi Vasea dar nu e cazul, nu de alta dar, mă obligi să achit eu masa și dansul.

    RăspundețiȘtergere