sâmbătă, 4 iunie 2022

MECIURILE LUNII IUNIE

38 de comentarii:

  1. Prima etapa a lunii,vineri 3 iunie 2022

    Ne-am despartit prieteni!

    Pe terenul mic de langa vestiare ne-am adunat cu greu 9 oameni si-l asteptam cu nerabdare pe al 10-lea,pe Razvan-M care n-a mai venit din nu stiu ce motive...Gabita l-a sunat pe Stelica care era departe pe drum,dar norocul a fost cu sosirea lui Mitica,care mai cu voie, mai fara voie,a intrat in joc cu incaltarile lui Sica si parafrazandu-l oarecum pe poet,"ne-am strans noua de prin oras si cu Capitanu zece" si uite asa am putut sa dam drumul la joaca...

    E1.Nelu-Bronson,Tavi 1g,Sica,Gabita 1g,Mitica 3g.
    E2.Gabitrei 2g, Popica 1g,Tudor,Mihaita 2g,Vasea.
    La E2 s-au mai randuit in poarta Popica si Mihaita.
    .A fost un meci strans,echilibrat,E2 a condus mai mult timp si


    de mai multe ori,diferenta dintre cele doua echipe parca n-a fost niciodata mai mare de un gol,E2 a egalat si partida s-a incheiat cu scorul de 5-5,despartindu-ne prieteni vorba cuiva...
    .Tudor l-a apostrofat de cateva ori pe Vasea care n-a reusit sa marcheze,dar nici pase n-a prea primit,in schimb a dat 2 pase de gol pentru Mihaita,respectiv Gabitrei.Imi reprosez ca la o faza m-am dus dupa Tavi care s-a cam izolat pe stg.,nu l-am mai talonat si a reusit sa marcheze din unghi inchis la coltul scurt printre Mihaita si bara.
    .Gabita a egalat la trei(parca) cu un sut cu bolta din apropierea portii sale,in timp ce aparatorii adversi s-au oprit si stateau de vorba...
    .Mitica a dat 3 goluri din "postura" lui Vasea,dar a si ratat din apropiere incat Gabita i-a strigat ca pana si Vasea ar fi marcat cateva...
    .Gabitrei a parut cam obosit,dupa meci a zis ca s-a culcat/sculat la 5 dimineata...
    .Hidratarea la iarba verde,in afara lui Tudor au participat toti,inclusiv Stelica si cativa poltisti.Gabita cu Mitica au plecat mai devreme la "La Nostalgia"sa continuie hidratarea insotita de vizionarea meciului de tenis Nadal-Zverev(pacat ca acesta s-a accidentat si s-a retras).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasea, nu știu ce ne-am face fără tine! Dar vezi că i-ai luat un gol lui Popică, nu cred că te iartă... :)
      Într-adevăr, l-am băgat aproape cu japca pe Mitică în teren, unul din argumente fiind ”joci ca Vasea, doar s-o bagi în poartă”, de aici și reproșurile, întemeiate, zic eu, când n-o băga. Totuși, a dat 3 bucăți la Marea Revenire, chiar dacă una involuntară! Și Tavi a avut meciul lui, separat de noi, nu dezvolt.

      Ștergere
    2. I-am trecut un gol lui Popica,a dat doua?Daca e asa,felicitari si sa intervina sa si le descrie,cum de fapt o pot face toti...

      Ștergere
    3. Golul cu care Finlanda a deschis scorul cu Muntenegru e aproape identic cu al treilea a lui Mitică, aflat la capătul combinației! :)

      Ștergere
  2. Bancul zilei: O fetiță merge să cumpere un iepure

    O fetiţă se duce la un magazin de animale şi întreabă:

    - Vă log, aveţi iepulaşi dlăgălaşi? Inima vânzătorului se topeşte brusc. Coboară lângă fetiţă şi o întreabă:

    - Vlei un iepulaş dlăgălaş alb sau unul dlăgălaş moale şi neglu şi pufos? Sau poate pe cel dlăgălaş şi maloniu de acolo?

    Fetiţa se înroşește, se leagănă puţin pe călcâie, îşi pune mânuţele pe genunchi, se apleacă în faţă şi răspunde în şoaptă:

    - Cled că pe pitonul meu îl doale în cot de culoale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bancul zilei: Întâlnire între foști

    Mă întâlnesc azi în oraş cu "fosta" şi o întreb:

    - Ei, cum e noul tip?

    - E de două ori cât tine! mârâi ea, ironic. Dar noua ta femeie?

    - Din fericire, ea e doar jumătate cât tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mitica a fost umplutura, nu avea loc daca venea Bebe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Etapa de vineri,10 iunie 2022

    Anonimule,scuze de intarziere,gata,soseste cronica.
    Pe terenul mic de langa vestiare am inceput o miuta cu portile mici pe linia celor doua careuri,un 4 la 4,scor,parca,3-0 in favoarea echipei in care a jucat Mitica cu "servantul" sau Gabita,un preambul la ce urma...
    Odata cu sosirea lui Tavi si alaturarea lui Razvan-M intrerupt din lectura de pe marginea terenului,am trecut la meciul adevarat la portile normale ale terenului.
    E1.Nelu-Bronson,Razvan-M,Tavi 4g,Gabita 2-3g si Mitica goleadorul cu 5g.
    E2.Popica 1g,Tudor 1g,Tolea 1g,Razvan-dr.2g,Vasea 1g.
    Razvan-dr.revenit pe teren dupa o lunga absenta l-a inlocuit in poarta pe Popica de cateva ori.
    E2 a condus la inceput,apoi s-a mers cap la cap,3-3,4-4,5-5,cand s-a produs ruptura si E1 s-a desprins decisiv ducand scorul la 11(12)-6!
    Nelu-Bronson a aparat foarte bine,aproape de netrecut,dincolo s-a resimtit lipsa unui portar...s-au luat niste goluri...
    Rog impricinatii sa intervina si sa dascrie fazele din care au marcat sau incasat goluri si evident cu orice alte comentarii.
    Mandel am reusit un gol din pasa lui Tudor si am scos un penalti la talpa lui Nelu;daca aveam si eu un "servant"ca Mitica poate mai reuseam vreun gol,in schimb am primit o frumusete de craci de la Razvan-M,felicitari!
    "Servantul"Gabita s-a cam menajat in perspectiva meciului de tenis de mai tarziu pe care,am aflat,ca l-a castigat cu succes, 6-2,6-4.
    Hidratarea la iarba verde cu berea oferita de sarbatoritul Razvan-dr.,multumiri si-nca o data "La multi ani!"Prefixul 4?
    Din fericire ploaia mult anuntata n-a mai venit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost anonimul(din nebagare de seama).

      Ștergere
    2. Zici că m-am menajat? E drept, așa mi-am propus, dar nu prea mi-a ieșit.

      Ștergere
  6. Dupa meci la hidratare:
    Cat a fost scorul? 11(12)-6 raspunde Gabita.
    Cine a marcat?Tavi a dat 4-5g zice Vasea;apare si Tavi si confirma ca a dat sigur 4g.Intervine Mitica si zice ca el a dat cele mai multe goluri indiferent cate a dat Tavi...Punand 4g la Tavi si 5g la Mitica,uite asa a mai ramas si Gabita cu 2-3g...asta daca nu cumva "Nea Mitica" a dat mai multe,ca vorba aia,cine e cel mai tare din parcare?Capitanu e!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bancul zilei: Dovadă de iubire

    - Ai iubit-o mult?

    - Îi fumam eu țigările că să fie ea sănătoasă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru cronica, grande Sile. Faptele de pe teren si evenimente de dupa mentin treaz interesul si curiozitatea cititorilor, care sunt mult mai numerosi decat cei care vin la joc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Altfel, ne-am bucurat de revenirea la joc a lui Razvan-2, asa l-am botezat pe dl.doctor cu ceva timp in urma. O fi asteapta sa schimbe prefixul pentru a-si face curaj? Nu cred. Coincidentele apart de

    RăspundețiȘtergere
  10. Coincidentele apartin de regula celor f. pasionati de ceva. La el fotbalul si miscarea in.general sunt pasiuni indiscutabile!
    Multumim pentru repriza a 3a!
    In aceeasi nota, asteptam revenirea in Agronomie si a altora care au.avut probleme asemanatoare cu accidentarile.
    Scuze de sincopa de mai spus, vina este a mea si a iconitelor mici ale telefonului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul zilei: Un bărbat își găsește soția în pat cu altul

    Un bărbat își găsește soția în pat cu altul și începe să se mire:

    – Măi, omule, să mor eu dacă te-nțeleg! Eu sunt bărbatul ei și asta e datoria mea, da’ tu ce obligații ai?

    RăspundețiȘtergere
  12. Hai că-i de bine, dacă mai revine și Dorela vin și eu, îi iau locul în poartă lui Mitică sau și mai bine pe al lui Vasea și trece Mitică în poartă (nu contează care).

    RăspundețiȘtergere
  13. Bancul zilei: Cerința unei paciente după ce și-a pus silicoane

    - Sunteți mulțumită cu mărimea sânilor după remodelarea lor?

    - Foarte mulțumită, domnule doctor, dar mai am o dorință… doresc să am ochii mai mari!

    - Nicio problemă, doamnă…, soră, arată-i doamnei factura pentru sâni!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bancul zilei: Peste râu se construiește un pod

    Cică, într-o zi, peste un râu se construiește un pod. Vine Gheorghe cu bicicleta în mare viteză, se apropie de capătul podului și, când vede podul în față, pune o frână hotărâtă și zgomotoasă și zice înciudat:

    - Or făcut pod!

    Reușește să oprească până la el, se dă jos de pe bicicletă, coboară pe lângă pod în apă, traversează pe malul celălalt cu bicicleta deasupra capului și apa până la gât, apoi se întinde mulțumit la soare.

    Vine și Vasile spre râu, cu calul, în galop. Când vede podul, trage de-a dreptul inconștient de hățuri ca să oprească armăsarul și remarcă și el:

    - Or făcut pod!

    Ca și Gheorghe, se dă jos de pe cal, coboară în apă și se chinuiesc să traverseze râul, apoi, când reușește, se tolănește lângă Gheorghe pe iarbă.

    Vine și Ion cu camionul. Nu încetinește deloc, intră senin cu camionul pe pod, podul se rupe și Ion moare...

    Vasile se uită lung la Gheorghe, țâțâie nemulțumit și spune, mai mult pentru el:

    - Apăi, Ion chiar n-o văzut c-or făcut pod...???

    RăspundețiȘtergere
  15. Etapa de vineri,17 iunie 2022

    A venit Sica cu 2 baieti(Marius si Dan) si cu cei 2 intarziati(Mihai si Gabita) la meciul Soranei,ne-am facut de un 7 la 7 pe terenul mic de langa vestiare.Orele fiind trecute/inaintate s-a trecut la alegeri,operatiune efectuata de Sica si Razvan-dr.

    E1.Nelu-Bronson,Tavi,Mihai-tenis 2g,Tolea 2g,Marius,Sica 2g,Vasea.
    E2.Gaby,Razvan-M,Tudor,Popica,Dan,Razvan-Dr 1g,Gabita.

    E1 a condus cu 2-0 prin golurile lui Sica si Tolea, Razvan-dr a marcat pentru 2-1,dupa care E1 se desprinde pana la 6-1 cand mai erau cateva minute,dar picaturile de ploaie s-au intetit si ne-au facut sa parasim terenul.
    Au fost ceva discutii cu banii,dar ne-am descurcat...
    Gabita a fost cam nemultumit de alegeri;Razvan-M crede ca tot E1 ar fi invins chiar daca Gabita ar fi facut rocada cu Mihai.Ca o simpla remarca, dintre cei 3 veterani,2 au fost in echipa invingatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost execuție sumară sau, așa cum am spus la un moment dat în timpul jocului, camera ascunsă! :))
      Nucleul care trebuia împărțit era de 4, de obicei o făceam cu bețele, iar acum au nimerit 3 într-o singură parte! Pe lângă asta, care se mai poate întâmpla, e greu de acceptat să mai fii și faultat când ajungi în poziție favorabilă... După ce că se întâmpla din an în Paști, m-am trezit tăvălit și am o vânătaie urâtă la mână, cât oul de bibilică.
      Mesaj special pentru Doctorul: data viitoare fă alegeri cu Popică! Și ăla o să vrea să te facă la buzunare, dar nu mai e așa ager ca Sică... ;)

      Ștergere
    2. Să nu uităm că iar ni s-au cerut bani mai mulți, de data asta 200, cum nu e niciunde! Deocamdată, am scăpat tot cu 120 (+20 șpagă, am înțeles de la Sică, probabil pt că s-au strâns prea mulți bani, dar mai bine luam bere de ei!).

      Ștergere

  16. Bancul zilei: Un student ajunge la medic

    Studentul se plânge medicului:

    - De patru zile n-am mai fost la WC, ajutați-mă, vă rog!

    Medicul l-a examinat, a scos portofelul și i-a întins studentului 50 de lei:

    - Du-te și mănâncă ceva.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bancul zilei: Urgență medicală

    Un doctor aude la telefon vocea familiară a unui coleg:

    - Avem nevoie de tine la poker, suntem doar trei.

    - Vin imediat, zice doctorul. Pe când se îmbrăca, soția întreabă:

    - E ceva grav?

    - Sigur. Deja sunt trei doctori acolo!

    RăspundețiȘtergere
  18. Da,Gabita,d-l Sica ne-a cerut 10-11lei pe cap de vita furajata,el dand 30 de lei si pt cei doi baieti adusi de el...

    RăspundețiȘtergere
  19. Bancul zilei: Cine nu iese niciodată din cuvântul mamei

    Familia merge la un parc de distracţii şi câştigă un ursuleţ.

    Tatăl îi adună pe copii şi îi întreabă:

    -Ia să vedem, cine e cel mai ascultător, cine nu face mofturi niciodată, cine nu iese din cuvântul mamei?

    La care copiii:

    -Bine, tată, ia tu ursuleţul!

    RăspundețiȘtergere
  20. N-ar fi rau sa cititi ultimul articol din ZiarPronosticSportiv pe Twitter...

    RăspundețiȘtergere
  21. Bancul zilei: O femeie la nutriționist

    O femeie, la nutriționist:

    – Aţi mâncat fructe?

    – Sigur, doctore!

    – Ce fel de fructe?

    – Cireşe.

    – Unde-ai găsit cireşe cucoană, pe vremea asta?

    – Cum unde doctore, în tort!

    RăspundețiȘtergere
  22. Bancul zilei: Sfat pentru o viață lungă

    Pacientul: – Îmi puteţi da un sfat pentru o viaţă mai lungă?

    Doctorul: – Să vă căsătoriţi!

    Pacientul: – Ajută!?

    Doctorul: – Concret, nu! Dar gândul de viaţă lungă nu va mai veni niciodată.

    RăspundețiȘtergere

  23. Bancul zilei: Bulă, la reuniunea de 20 de ani

    Bulă, la reuniunea de 20 de ani, se adresează foștilor lui dascăli:

    - Stimații mei profesori, mă tot frământă o întrebare: chiar atât de imbecil eram, de mă tot lăsați corijent?

    - Vaaai, se poate, domnule ministru?

    RăspundețiȘtergere
  24. Etapa de vineri,24 iunie 2022 in 4 cifre:4 la 4,8-4!

    Pe o vreme oarecum buna pentru fotbal,circa 30 de grade,ne-am strans cu greu 8 impatimiti ai fenomenului pe terenul din dr.spate unde mai este si ceva umbra,insotiti de cititorul nostru,Razvan-M,care serveste fotbal numai de la cel putin 10 participanti in sus...Fiind un singur jucator din grupa de elita(Gabita) se punea problema componentei echipelor.Mitica jonglerul a incercat sa fie in aceeasi echipa cu Gabita,dar nu i-a mers manevra...

    E1. Gaby1g,Popica1g,Vasea1g,Gabita 5g.
    E2. Nelu-Bronson,Tavi,Mitica1g,Razvan-dr.3g.

    Daca adunam anii fiecaruia constatam ca E1 are mai multi ani in spate...
    Sub bagheta lui Mitica E2 a inceput mai bine si a condus cu 3-1,dupa care intra in scena Gabita si dupa 3 recuperari ale balonului in aparare este lansat pe contraatac si fata-n fata cu Bronson il executa ducand scorul la 4-3 pentru E1.De aici incolo miuta la portile mici de-a lungul terenului a "curs"cam intr-un singur sens...Spre final a aparut si Stelica care a intrat la echipa condusa,dupa care la 8-3,dom'Mitica paraseste terenul,ei mai reusesc un gol,scor final 8-4.Storsi de efort ne-am dus pe pajiste si Tavi ne-a surprins cu bere cu ocazia zilei sale de nastere de maine 25 iunie,cand implineste 64 de ani.
    La multi ani cu sanatate si multe impliniri!
    La hidratarea de dupa a aparut si Cristi-prietenul lui Stelica,eu am fost "carat" cu masina de catre Gabita...

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc pentru urari grande Sile si felicitari pentru cronica!

    RăspundețiȘtergere
  26. Bancul zilei: Vecinul are o propunere interesantă

    - Vecine, cât mă costă să-mi împrumuți acordeonul într-o seară?

    - Vrei să cânți?

    - Nu, vreau să dorm.

    RăspundețiȘtergere
  27. Bancul zilei: Moștenire de familie

    Bulă vine la sfârşitul anului şcolar acasă şi îl întreaba pe tată-său:

    – Tată, când ai terminat tu şcoala?

    – Acum 30 de ani. De ce?

    – Eram sigur! Păi când mi-au calculat media mi-au spus că de 30 de ani nu au mai avut aşa un caz aparte în şcoală.

    RăspundețiȘtergere
  28. Bancul zilei: Un bărbat vrea să se arunce de pe bloc

    - Vecine, ce faci pe bloc?

    - Vreau să mă arunc.

    - De ce?

    - M-a lăsat nevasta.

    - Aaa, ok. Dacă ți-a dat ea voie...

    RăspundețiȘtergere