sâmbătă, 11 septembrie 2021

Fara POPICA o miuta linistita... (etapa din 10 septembrie 2021)

    ...mai putin bodoganiturile in barba ale capitanului si sa nu uitam ca Motanu,fiind al noulea,a preferat lectura sub copac.Asadar prezenta slaba de asta data cu toate ca vremea a fost numai buna pentru a juca fotbal.S-a jucat o miuta de-a latul terenului de langa vestiare,la portile mici, in formulele urmatoare:

   E1.Vasea, Bogdan,Gabitrei, Gabita.

   E2.Tavi, Gaby, Mihai, Mitica.

   Nu trece mult timp si Gabitrei deschide scorul cu un sut puternic care se strecoara printre picioarele lui Tavi.Jocul e strans,se rateaza/se apara la ambele porti, pana cand Mihai suteaza, mingea atinge pulpa interioara stanga a lui Vasea si se duce in gol;unii participanti la joc au opinat ca daca balonul nu-l atingea pe Vasea s-ar fi dus afara.S-a jucat destul de mult la 1-1; E2 forteaza combinatiile si cu portarul,se pierde balonul si Gabitrei perforeaza de doua ori poarta goala de la distanta,Vasea se apara numai pe linia portii sau pe aproape si nu mai primeste niciun gol,parand multe suturi.Combinatiile dintre Gabita siGabitrei,ba si cu Bogdan,dau rezultate si scorul se duce la 6-1.Se schimba portile,dar degeaba,Gabita da ultimul gol,intra copiii si miuta se incheie cu un neverosimil 7-1 in favoarea E1.Toate golurile echipei castigatoare au fost marcate de catre cei doi Gabi(Gabita si Gabitrei),unul cu 4 si altul cu3,sa si le imparta ei intre ei.La E2 a mai stat in poarta si Gaby.Vasea a primit un sut puternic al lui Mitica in falca stanga,gura,nas, bine ca n-a fost in zona inimii,bineinteles ca n-a vrut.

   A urmat hidratarea la iarba verde,multumiri lui Gabitrei pentu tratatia cu vin.Ca o curiozitate, am jucat 8 oameni si la concluziile de dupa au participat 11; cei 8 plus Motanu,Stelica si China.

Miuta poate fi rezumata in formula: 4+4 = 7+1.






19 comentarii:

  1. B.

    La spital, un tip intră în cabinetul unui chirurg.
    - Pot să vă ajut? întreabă doctorul.
    - Tot cred că sunt o molie, răspunde tipul.
    - Cred că vă trebuie un psihiatru pentru asta.
    - Da, știu.
    - Și de ce ați intrat aici, atunci?
    - Am văzut lumina aprinsă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Remember 30 oct.2015

    Pelicanii – Bebe, Cristi-biciclistu, Bogdan, Popicu si Ely (Vasea)
    Pinguinii – Paul, Gaby, Razvan, Stelica, Mitica si Vasea (Tavi-mandel)
    Asadar, dragi prieteni, de la 3-1 scorul s-a dus pana la cat credeti? . . . Aud? Pai e vorba de un record, parca asa spuneam in debutul cronicii! . . .La 12 evident! Stiti la ce ma refer! Numar insemnat, cu CV nu gluma: 12 zei ai olimpului, 12 Apostoli, 12 luni calendaristice, 12 ore pe cadranul ceasului, 12 goluri pe 09.10.2015, iar astazi 12 participanti la joc, etc. Cu alte cuvinte doar golul din debut al lui Ely a facut sa nu se reediteze acel scor incredibil de acum 3 saptamani. Oricum, reusita pinguinilor in frunte cu marele Capitan este una de poveste. 12-1 impotriva lui Ely nu e de ici de colo.
    Pentru statistica, autorii golurilor (UM):
    o Mitica – 5, Tavi – 4, Vasea si Razvan cate unul , rspectiv
    o Ely – 1 si Bogdan 1 (autogol intentionat, optiune inteligenta pentru ca altminteri mandel, care-l talona, ar fi inscris cu siguranta–in felul acesta pelicanul i-a rapit satisfactia pinguinului)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mistificatorilor, scorul a fost 11-1, golul l-am dat eu (din pasa lui Eli evident), m-am făcut că trag, am oprit mingea, Paul s-a dus pe colțul din stânga mea și eu i-am dat golul pe mijloc. A fost una din rarisimile pase ale lui Eli, el preferând să joace cam tot meciul numai cu Cristi.
      A mai fost un 17-3 cu Bogdan din liga a 3 a sau a 4 a spaniolă, adus de Eli și un footwater 17-3 pe o furtună cu fulgere și trăsnete care se pare că i-au tăiat mult din aplomb lui Eli. Oricum, în noaptea aia, cam între 21 și 4, am râs vreo 5 ore cum nu mai râsesem cred de vreo 6-8 ani, într-un mediu ambiant din zona Dorobanți.

      Ștergere
  3. Remember:Recordul absolut din 9 oct.2015

    Pelicanii – Nelu, Paul, Bebe, Razvan, Mitica si Vasea
    Pinguinii – Popicu, Gaby, Bogdan, Stelica, Doru si Tavi

    Autorii golurilor :
    - Doru 1g, (a speculat o eroare de transmitere a unui balon la portar, a interceptat si a marcat),
    - Gaby 1g , (gol senzational, sut din lateral in vinclu, la o minge primita din lovitura de colt),
    - Tavi, cu voia dvs. dragi cititori, 9 (noua) bobite , desi unii spun ca 10, dar o bucata o socot a fi autogol (la o lovitura de colt, executata de mandel , mingea balbaita de portar s-a strecurat, parsiva, in poarta). Restul s-au finalizat variat si dupa plac, adica cu stangul, cu dreptul, cu capul , de pe loc , din alergare, din deviere, la coltul scurt, la coltul lung , la . . . la, la donna e mobile, dar toate cu sprijinul pinguinilor mei, carora le multumesc pentru pasele primite , constant si foarte precise. Fara ele rezultatul ar fi fost 2 sau 3-0. Ratarile alb-negrilor, care au fost si ele nenumarate, nu le mai mentionez , nu-si mai au rostul. Ar fi prea mult si ar strica prezentarea de mai sus.

    Asadar,recordul absolut a fost de 12-0!

    RăspundețiȘtergere
  4. B.
    Un polițist s-a urcat încălțat pe masă să schimbe un bec.

    Nevasta îi zice:

    – Trebuia să pui măcar un ziar pe masă…

    – Nu-i nimic, ajung și așa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vasea mi-ai facut o mare surpriza reluand un fragment din cronica acelei etape faste. O sa recitesc acest text in fiecare zi de vineri inainte de a pleca catre agronomie, poate astfel se va mai repeta, fie si la jumatate! Ole!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tavi, sper să-ți aduci aminte și cine ți-a dat cel puțin 70% din assisturi iar după primele 5 goluri, văzând cribda adversarilor, am renunțat la vreo 3 goluri evidente de pe linia porții, ți-am dat-o ție, doar ca să îndârjesc cribda adversarilor și să te conduc spre un (nou ?) record.

      Ștergere
    2. Da, Maria Ta - Voda, cum sa uit! Istoria iti va consemna aceste fapte marete!

      Ștergere
  6. In mod clar Tavi si cu Vasea ar avea loc la dinamo.Poate si Bogdan,daca nu mai trage pe nas si Luci cu 40 de kile in minus.Nu se califica mitica si motanu.Ghinion!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa o fi dar, recunoaște sincer, este că ți-ar place să tragi ceva în laringe ?

      Ștergere
  7. -30 kg(actualizat).Oricum, tu ramai pe dinafara, dar trebuie sa fie unul care sa vanda bilete,sa lustruiasca ghetele,etc.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  8. B.

    Ce diferență este între un teolog și un geolog?

    De la cer la pământ.








    RăspundețiȘtergere
  9. Bancul zilei: Noul salut la modă din iarna lui 2021

    Iarna lui 2021: Se întalnește gazul cu electricitatea în iarna anului 2021:

    - Salut, scumpo!

    - Salut, scumpule!

    ****

    ​Întrebare la Radio Erevan:

    -Pot să spun că deși prețurile cresc nimic nu se scumpește?

    -Cîțule, tu ești?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce-ai făcut, Vasea? Ai scris cronică la un meci despre care Căpitanul a zis că nu se pune?! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Altfel, mă întreb ce făceam eu în luna octombrie 2015 de n-am fost prezent la niciuna dintre etapele alea de pomină... Pe a doua pot s-o localizez, fiindcă a fost chiar în vinerea tragediei de la Colectiv (RIP), iar eu a doua zi aveam programată marea mutare de la bloc la casă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Propunere indecentă15 sept. 2021, 17:53:00

    Să revenim în zilele noastre. Mitică, 1 la 1 în condițiile de vinerea trecută, teren, porți (merge și cu porți mijlocii), timp de joc o oră, pe o rază de 2-3 m în zona porții (inclusiv în spatele porții) se apără și cu mâna, la 2 faulturi penalti, tu cam dai la tibie, eu la păstrăvi, 3 m cu portar sau 6 m fără portar.
    Se pot face pariuri, prin persoană autorizată, ca să nu ne caute băieții prin vreo 14 țări, de la 100 la max 1000 lei. Când se strâng în pot minim 1500 lei, vinerea imediat următoare dăm drumul la joc. Câștigătorul ia 10% din pot, plătește terenul iar de restul bea bere, pariorii împart restul. Dacă se întâmplă ca toți să parieze exclusiv pe tine, spun dacă, iar eu câștig, dacă, iau tot potul. Reciproca e valabilă.

    RăspundețiȘtergere
  13. B.

    Bulă, la reuniunea de 20 de ani, se adresează foștilor lui dascăli:

    - Stimați profesori, mă tot frământă o întrebare: chiar atât de imbecil eram, de mă tot lăsați corigent?

    - Vaaai, se poate, domnule ministru?

    RăspundețiȘtergere
  14. B.
    – Unde se află America pe hartă?

    Nicole, una dintre blonde, se ridică și arată cu degetul pe hartă.

    Profesorul:

    – Bravo. Altă întrebare: cine a descoperit America?

    19 blonde se ridică brusc și răspund în cor:

    – Nicole!

    RăspundețiȘtergere