joi, 8 aprilie 2021

Meciurile lunii aprilie

 Revenim la soluția de pandemie, mai multe cronici mici în comentarii.

72 de comentarii:

  1. Vreme frumoasă pe 2 aprilie, prezență de 8-8. Ca nucleu, cei 3 frați vs. Găbiță+Gabi3+new entry+Mitică. Scandalurile aferente, părăsiri și reveniri pe teren. Ca scor, distanțare mare la mijlocul meciului în favoarea celei de-a doua echipe, revenire relativă a fraților până la -2, apoi golul care a pus capăt meciului la diferență de 3.

    RăspundețiȘtergere
  2. Solutia e un banc.


    Bancul zilei: Gusturile muzicale nu se discută

    Profesoru-i întreabă pe elevi dacă sunt fani manele. Toți ridică mâna, cu excepția unuia.
    Profesorul:
    - De ce nu ești fan manele?
    Elevul explică:
    - Îmi place jazz-ul. Fiindcă mama e fan jazz, tata e fan jazz, așa că și eu sunt fan jazz.
    Profesorul:
    - N-are nicio logică. Dacă mama ar fi imbecilă si tata ar fi imbecil, tu ce-ai fi atunci?
    - Atunci aș fi fan manele.

    RăspundețiȘtergere
  3. B.

    Ora de zoologie:
    - Bula, cum se numeste animalul de care si leului ii este frica?
    - Leoaica, doamna profesoara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana nu vine vinerea peste noi cu o noua etapa, incerc sa redau din ce mi-amintesc, componenta celor doua echipe din 2 aprilie, autorii golurilor si scorul final.
    E1. Gaby, Motanu, Tavi 1g, Popica 1g, Mitica, cel inalt(27 ani)1g,Gabitrei 4g, Gabita 3g.
    E2. Luci,Doru, Bogdan, cel scund, Ely 1g, Andrei 2g, Cristi 2g,Vasea 2g.
    Scor final 10-7!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar Divizia B8 apr. 2021, 22:03:00

    S-a trezit si Iasul! Poate Mimao se duce direct la matineu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Găbiță lockdown.
    Căpitanul întoarce armele ca de obicei, bagă șpițul și solicită schimbarea unității militare în care a prosperat. Refuză în continuare să poarte brichetă la el, deși regulamentul îl obligă.
    Șoșoacele exultă. Specialiștii au în fine orgasm natural.
    TriGabi aleargă și se luptă pentru toți dar se mulțumește să vin(ă) alții să dea gol, a dat și el dar numai în plasa lui Luci, Stelică, fără să joace, completează în plin cu Bere (a,ce) voiești, cu bere te răcorești.
    Vasea, infidel ca de obicei, înscrie golul zilei cu partea din spate a ochiului stâng aflat în tratament, Tavi vrea și reușește să-l egaleze cu piciorul din fața porții (celălalt rămânând în stand-up).
    Motanul joacă rolul broaștei țestoase și evită un accident promoțional.
    Serviciul dezinformări indică că Gaby și Doru (același Toșca al Armeniei de Nord) au avut unele ezitări la golurile primite dar omit din obișnuință, caracteristică de altfel specializării lor, să relateze câte intervenții salvatoare de ultim moment au avut cei trei Doamne și toți trei.
    Tratamentul antistele a dat în fine rezultate în cazul lui M3, câteva pase OK, câteva goluri inspirate, chiar frumoase, gurița micșorată, pișoarca limitată glazurată, autoîmpiedicările de tristă amintire excluse. Din păcate specialiștii ne insubordonează crezul că efectele tratamentului sunt de scurtă durată, starea normală va reveni foarte curând.
    Luci a scos cu mânuțele-i omniprezente tot ce s-a putut scoate, nu a intenționat nicio clipă să-și desfacă șlițul cu mâna stângă, oricum pantalonii de trening nu aveau fermoar.
    Poli a jucat bine dar nu a făcut travaliul sperat de Găbiță, nici pasele lui nu s-au dus întotdeauna la cine trebuia, a fost prima dată când a jucat cu noi, nu avea cum să ne cunoască, dacă ne-ar fi știut și ar fi trimis toate mingiile spre Mitică, desigur ar fi câștigat.
    Gb a dat ceva assisturi, a mai tăiat ceva contratacuri dar a și irosit 4-5 ocazii bune la examenul oral terminând cu bătaia prelungită a latului mâinii drepte în gazonul artificial, mișto și ăla și bătaia, în ideea că doar, doar o apărea din cămine o zână bună care să-l inspire, dar nimic, a rămas cu fumul de țigară, e vagabondul vieții lui, nici ...
    Scor final 7-2, primul set 6-1, al doilea 1-1, Halep-oaica lui Vasea s-a retras, oricum timpul adjudecat cam expirase.
    Yle, la așa simpăticiune dă-l în pisici de fotbal și alte alea, vezi-ți de ea și de întinderea ta, de restul mai este timp destul.
    Mulțumim Găbiță !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extrem de solicitante pentru cititor textele de genul celui de deasupra. Incerci sa descifrezi informatia despre cele intamplate pe teren cat si alaturi de el, ai impresia ca a inceput sa mearga, deodata constati ca ai pierdut firul si te-a luat viitura jocului de cuvinte si abundenta de metafore, apoi ti se limpezesc iar cateva imagini si dupa trei secunte iar esti prins in vartejul cliseelor cu expresii si sintagme aruncate pe hartie aparent precum betisoarele de macao. In final crezi ca nu ai inteles mai nimic. Realitatea este alta, cel putin pentru mine. Dupa ce iau distanta de blog si calculator constat ca raman cu o senzatie generala ca abia m-am despartit de cele petrecute acolo, de cele intamplate pe teren si la sezatoare cu prietenii de ziua 5a. Efectul este precum al vaccinului, "la doua saptamani dupa rapel".
      E intr-adevar de apreciat!

      Ștergere
  7. 2-8 în etapa a doua din aprilie! Vasea, acum n-o să te contrazic la aia cu apele. Așa-mi trebuie dacă m-am amendat sigur cu un polițist! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cate ceva despre etapa din 9 aprilie.

    Multumim lui Bogdan pentru expozeul sau in stilu-i caracteristic.

    Gabita chiar n-a fost in apele sale ci mai mult in euforia castigarii razboiului sexelor la tenis dupa un efort resimtit mai tarziu, asortat cu un antrenament la perete si mai ales dupa hidratarea cu bere insotita de o salata, toate astea au lasat urme, sa nu uitam ca se apropie si el de borna cinci.Pe terenul de fotbal, Gabita a parut vlaguit, cam stors de puteri, o dovada fiind si faptul ca Bogdan a reusit de cateva ori sa-i sufle balonul cand incerca sa-l dribleze.
    Vineri a fost un meci fara tineri, un sase la sase,cand era soare era destul de placut, cand l-acoperea norul era cam rece.G2 si G3 au ales echipele.
    G2. Luci, Motanu, politistul,Tavi, Gabita, Vasea.
    G3. Gaby,Doru,Bogdan, Mitica, Popica,Gabitrei.
    G2 a inceput mai bine, Gabita arunca o minge din propria treime in careul advers si Vasea inscrie un gol spectaculos reluand cu capul in vinclul portii, dupa care incet, dar sigur G3 se impune impinsi de la spate de impetuosul Gabitrei care marcheaza si paseaza eficient.Cu toata neputinta vizibila, Vasea mai urca o data in atac dupa ce trecuse in aparare la indicatia lui Gabita si da o pasa lui Tavi care reuseste sa impinga mingea in poarta cu bombeul din apropiere.Asa am dat si noi 2 goluri fata de 8 ale lor.
    A urmat hidratarea cam prelungita, multumim pentru tratatie, Stelica si G3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, dacă e așa cum spui tu, vineri începe play-off-ul (adică oful nostru), hai să o rugăm pe Prodanca (i-l dăm pe Denis și un bax de bere) să o contacteze pe doamna de 40 de ani care îl antrenează la perete și pe preparatorul fizic de salate, încheiem contract cu ei pânâ la finalul sezonului, pe urmă mai vedem. De Ely se ocupă simpatica domnișoară, am vorbit eu cu ea, până în iulie îl ține ocupat, pe urmă or mai vedea. Hai că poate ține, tragem și noi la titlu ce naiba.

      Ștergere
  9. Bancul zilei: Viața în Coaliția de guvernare

    Doi canibali se întorc de la vânătoare.
    - Ai prins ceva?
    - Nu, ghinion total. Tu?
    - Eu am prins doi români.
    - Super, frate.. și unde-s, i-ai mâncat deja?
    - Da pe dracu, până să-i mănânc eu, s-au mâncat între ei!

    RăspundețiȘtergere
  10. B.
    Ce ii cumpara cadou un scotian indragostit, iubitei sale?
    Un ruj de buze, pentru ca il poate lua inapoi, in timp.


    RăspundețiȘtergere
  11. Tare aia cu partea din spate a ochiului stâng! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Vineri, cand ma intorceam de la meci, m-a sunat grande Bebe. Va transmite salutari la toti. El e bine. Zilele astea va face rapelul si in doua saptamani a promis ca revine! Ole!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am sunat si eu si am vorbit mult,da,a promis ca in 2-3 saptamani ne onoreaza cu pretioasa sa prezenta.

      Ștergere
  13. Fabulos golul lui Sile marcat vineri, cum numai Benzema mai dadea pe cand juca la FCSB !

    RăspundețiȘtergere
  14. B.

    - Astazi am pierdut controlul asupra masinii.
    - Cum asa? Ai condus prea repede?
    - Nu. Nevasta-mea a luat permisul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Văd că nu mai apare specialistul în înjurat piticii de la Barcelona, așa că zic eu una: Dest ar trebui să vadă un meci de-ale noastre, poate se inspiră de unele mingi încasate de Motanu în părți ale corpului care se află în spatele fundului (ca să-l parafrazez pe domnul Breakinng News!).

    RăspundețiȘtergere
  16. B.

    Bula a facut poze de buletin pentru 20 de chinezi, ca sa nu scoata pentru fiecare o poza separata, a scos o singura poza in 20 de exemplare.
    Toti au fost multumiti, numai unul dintre ei n-a fost multumit:
    - Asta nu-i poza mea!
    - Cum asa ma, nu esti tu asta?
    - Ba da, dar asta nu-i camasa mea!

    RăspundețiȘtergere
  17. Bancul zilei: În ce mai crede un bărbat dezamăgit de politică

    Doi prieteni stau de vorba la o bere. Unul dintre ei îi spune celuilalt:
    - Sunt dezamăgit de politica din zilele noastre! Singurele partide în care mai cred, sunt partidele de s*x și cele de pescuit.

    RăspundețiȘtergere
  18. B.

    - Dom' doctor, este aici un pacient care se crede invizibil.
    - Spune-i ca nu pot sa-l vad acum!

    RăspundețiȘtergere
  19. Acum două luni, Costin Giurescu - șeful cunoscutei școli de fotbal Sport Team - spunea că Florinel Sandu, puștiul crescut de el și ajuns în Liga 1 la Clinceni, a fost pe punctul de a se lăsa de fotbal din cauza schimbărilor premature: “Îmi doresc ca Florinel să nu rămână cu sechele, deși cred că urmări există. Acești jucători își pun niște întrebări, se gândesc că următorul antrenor e posibil să-i scoată iar după 3 minute”. - fragment dintr-un articol din Gazetă referitor la schimbările jucătorilor U21 în primele minute ale meciurilor.

    Deci școala de fotbal din Agronomie a produs un jucător care e în lotul unei divizionare A!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, scoala produce, felicitari D-le Costin Giurescu si intregii echipe tehnice!
      Poate ma vede si pe mine o divizionara,ha,ha,ha!

      Ștergere
  20. B.

    Eu si prietena mea suntem foarte diferiti. Eu sunt real, iar ea nu e.

    RăspundețiȘtergere
  21. B.:
    "Buna ziua, sunt agentul de politie X-lescu, va rog sa-mi spuneti ce aveti in portbagaj?
    -Am o jumatate de miel.
    -E viu?"

    RăspundețiȘtergere
  22. Până să trecem la etapa de vineri 16, mi-am amintit de o fază din etapa precedentă, pe care nimeni n-a pomenit-o și ar fi păcat să n-o lăsăm posterității... :)

    Așadar, cum la echipa săracă nici boii nu trag (la poartă), la o fază relativ promițătoare la care cărasem mingea în jumătatea adversă, mă pomenesc cu o a doua minge în posesie, provenită de pe terenul alăturat. O împing cu șpițul și păstrez controlul asupra celei oficiale, numai că mingea cealaltă ajunge la Bogdan, care în loc s-o lase să treacă sau s-o dea mai departe, îi vine ideea măreață de a șuta cu ea spre mine!!! Mai mult, nimerește mingea oficială, din ciocnire una din ele deviază aiurea, cealaltă mă lovește și ricoșează și ea, astfel că mă trezesc fără nicio minge chiar când mă pregăteam să trag la poartă...
    Sigur, privind retrospectiv, faza poate fi amuzantă, dar numai dacă i se întâmplă altuia. :) Și ca să râdă toată lumea ar trebui să i se întâmple unuia care conduce. Acum, în etapa de vineri16, Bogdan a fost în echipă cu mine (a dat golul revenirii în meci, senzație!) și nu a avut ocazia să repete jongleria și cu Gabi3, de exemplu, pe final de meci... Cine râdea la urmă, râdea mai bine? Nu cred. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varianta 1 : Dacă ai fi preluat mingea cum trebuia ar fi fost un un-doi foarte frumos, continuai contratacul cu două mingii la picior, le înfigeai concomitent pe amândouă în poartă, așa cum la încălzire reușești câteodată, reduceai din diferență mai repede, mai ieftin, mai bine, statuia din campus era ca și finisată. Dar nu ți-a reușit preluarea, păcat. Am vrut să vă ofer un gol dar a sărit Gaby (avea dreptate) că doar nu dau de la mine. V-am micșorat totuși din diferență la breaking news (7-2, în loc de 8) dar n-ai vrut nici tu nici Vasea să primiți darul grecului.
      Varianta 2 : Ca orice pungă de plastic (Radu Bucălae) și pistruiatele au soarta lor, la faza respectivă ai îndepărtat cu șpițul (un gest la care numai Mitică, Sorin sau Gabi 3 se mai pretează) pistruiata mai tânără de lângă surioara ei oficială, ori așa ceva nu se face. Aceasta a ajuns în lacrimi până la mine, am decis rapid să fac un gest uman, am mângâiat-o ușor (niciun caz nu am șutat spre tine) pe bulinuțe și am trimis-o înapoi la surioara ei oficială, s-au întâlnit, și-au dat un pupic și s-au dus în treaba lor. Evident, văzând că gestul meu pur umanitar a dat roade, m-am bucurat.

      Ștergere
  23. Bancul zilei: Discutie intre Dumnezeu si Adam

    Discutie intre Dumnezeu si Adam
    Dumnezeu către Adam:
    - Hai, mă, te zgârcești la o coastă?
    - Nu, Doamne, pur și simplu am o presimțire rea.

    RăspundețiȘtergere
  24. Fan(faron) Bebe19 apr. 2021, 12:23:00

    Mamă,ce veste ! Vine Bebe, spaima portarilor, ai echipelor ce-l au in componența lor pe Bebe.Totusi Bebe e Bebe si cu exponatele de la muzeele de antichitati te porți frumos.Să vezi câte noutăți vom afla despre prințesă sa,câte sfaturi vom primi in nu contează ce domeniu,el e doftor in toate.Ce mai,va fi o sarbatoare, nu contează care,sâmbătă mortilor etc.Asa că ar trebui să ne anunțe să nu pierdem momentul.

    RăspundețiȘtergere
  25. Vasea,tu astepta-ti rândul cand s-o introduce regula ca fiecare echipă să aibă in componența sa un jucator peste 100 ani.S-ar împăca si capra si varza,vom avea si fotbal si comedie.

    RăspundețiȘtergere
  26. Erou fara voie


    Vineri 16 aprilie 2021, cam rece,vant,13 grade, jucat in spate pe terenul din mijloc care este ceva mai mare decat celelalte doua care-l incadreaza, 16+1 participanti, G2 si G3 fac alegeri.
    G2: Cristi, Motanu, Tavi,Bogdan,Mitica,Ely, Gabita, Vasea.
    G3: Luci, Gaby, Doru, Tudor,Popica, China, Andrei, Gabitrei.

    Asa cum a remarcat Gabita dupa meci, intr-adevar nu prea am fost in apele mele(se pare ca il cam urmareste aceasta expresie pe care am folsit-o la adresa lui cu catva timp in urma)dupa ce m-a rugat sa incep eu in poarta si am refuzat mai mult din teama de a nu fi lovit(dispozitivul de la inima si lovitura recenta de la ochi),am ramas in atac unde n-am putut ataca o minge revenita din bara;la poarta noastra cu Cristi in ea au

    inceput sa curga golurile, 2 Gabitrei si inca unul,Tudor, cu Bogdan in poarta.Cristi nemultumit in postura de portar paraseste terenul si intra Mihaita aparut intre timp; in aceste conditii am hotarat sa ma retrag, Cristi luandu-mi locul; acesta reduce din scor,1-3,apoi 2-3, 2-4 Gabitrei, 3-4 Mihaita, 4-4 Bogdan si 5-4 Gabita prin executia lui preferata, gol din foarfeca din centrarea f. buna si facuta la timp a lui Ely.Asadar o infrangere care se profila s-a transformat intr-o victorie oarecum nesperata la un moment dat
    Se poate spune ca daca n-am fost in apele mele, in schimb am fost in apele echipei care a castigat prin iesirea mea, m-am sacrificat pentru binele echipei, intr-un fel am fost un "erou fara voie"si daca unul solicita o bere pentru centrare si celalalt pentru foarfeca,de ce n-as cere si eu cate o bere de la fiecare dintre coechipierii mei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In poarta noasta au mai aparat Gabita fara gol primit si spre final Tavi care a incasat un singur gol si practic a securizat victoria echipei.

      Ștergere
    2. Critic fără voie19 apr. 2021, 21:37:00

      E libertate, poți cere orice-ți dorești dar, se vede treaba că deși ai o vârstă respectabilă, nu ai reușit până acum să observi cum își cinstesc concetățenii noștri, eroii. Cred că un titlu gen hoț fără voie sau, cap-ist am fost și-or fi în neamul ro, ți-ar fi adus laudele meritate și baxuri de bere cel puțin un mandat. Dar e bine și așa.
      Bg a fost în poartă la golul 3 (Tudor), la primele 2 a fost Cristi.

      Ștergere
    3. Asa am scris si eu despre cele 3 goluri.

      Ștergere
    4. Golurile noastre: Cristi - cum a zis Vasea, apoi Mihăiță golul de 2-4, Bogdan 3-4, eu - foarfecă pt 4-4. Golul victoriei l-am dat cu un șut pe jos printre 2 fundași, cu Luci mascat.

      Ștergere
    5. Ai înscris golurile 3 și 5, pe al 4-lea l-am dat eu. Golul al 3-lea, antologic de altfel, l-ai dat dintr-o poziție (a ta) practic imposibilă având în vedere distanța, direcția și efectul pe care îl avea mingea, contorsionismul tău a atins apogeul (tu chiar n-ai oase pe sub piele ?), te-ai înșurubat, aproape imperceptibil, în jurul propriei tale axe (un titirez e vax albina) și ai pocnit mingea pe mijlocul porții. De aia (sau Daea) ți-am și spus imediat, am și repetat că vreau reluarea, să o păstrăm în arhivă.

      Ștergere
  27. B.
    Aseara, nevasta-mea a venit acasa cu doua baxuri de bere, trei sticle de vin, doua sticle de whisky si 3 paini.
    - Asteptam musafiri? o intreb eu.
    - Nu, raspunde ea.
    - Si atunci, la ce-ai cumparata atata paine?

    RăspundețiȘtergere
  28. Bancul zilei: De ce tanti Mioara nu e de acord cu purtatul măștii

    Tanti Mioara nu e de acord cu purtatul măștii.

    Ea își aduce aminte că în vremea accidentului de la Cernobîl era elevă și că mergea fără nicio protecție, fără mască și fără mănuși.

    Și singurele simptome i-au apărut abia după vreo doi ani și erau destul de insesizabile. Când era la ciclu, îi apăreau niște bubițe mici și roșii pe testicule, dar îi treceau destul de repede.

    Și nici măcar nu-i apăreau pe toate trei.

    RăspundețiȘtergere
  29. B.

    Ce imbatrineste prima oara la un barbat?
    Nevasta.

    RăspundețiȘtergere
  30. Dragii moșului, poate să spună cineva cum s-a reușit amutirea cotoiului ? Cine a fost cel care a făcut această minune ? Nu intreb întâmplător, dar chiar vreau să-l sărbătorim pe distinsul care a reușit ce nu mai credeam să se întâmple.

    RăspundețiȘtergere
  31. Vineri a fost unul dintre putinele meciuri in care China n-a marcat niciun gol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorin s-a scoa din joc cand s-a plantat in fata portarului advers.

      Ștergere
  32. B.

    - Doctore, nu pot nici sa beau nici sa mananc, se plange o pacienta.
    - La cat de scumpe sunt, nu puteti decat sa fiti fericita, stimata doamna.

    RăspundețiȘtergere
  33. B.
    - Domnule doctor, pisica mea a baut 50 de mililitri de benzina. Apoi s-a invartit prin casa vreo trei ore si acum sta nemiscata pe canapea. Ce credeti ca s-a intamplat?
    - O fi ramas fara benzina!

    RăspundețiȘtergere
  34. De Sf. Gheorghe, victorie clara, fara dubii,13-5!


    Prezenti 12+1 in asteptare, vreme nesperat de frumoasa fata de cum a fost in prima parte a zilei.L-asteptam pe anuntatul Tavi cand apare o silueta care traversa terenul mare gazonat cu o geaca galbena(cam ca la cei de la drumuri), eu crezand ca e Bogdan, dar surpriza, este gaboru care vine f.rar.
    G2 si G3 se ocupa de alegeri avand in vedere niste conditionalitati, G3 nu-l vrea in echipa pe Motanu, altii nu-l vor pe Popica,Vasea oricum nu conteaza la alegeri, poate cateodata la dat goluri,el fiind ales ultimul si la numar impar e folosit ca "moneda" de schimb, de regula.Se convine ca asteptatul Tavi sa intre la echipa B.
    A.Luci,Gabitrei 3-4goluri,Gaboru 1g.,Tudor 1g.,Ely 3-4 g.,Vasea 3-4g.
    B.Gaby, Motanu, Mitica, Popica 1g.,China 1-2g.,Gabita 2-3g+Tavi intarziatul cam mult.La B. au mai stat in poarta Popica si Tavi, golurile primite fiind impartite aproape frateste:4=4=5.

    S-a facut 4-0 destul de repede, 2g.Vasea din pasele lui Ely care a marcat si el de doua ori. Primul gol a fost interesant, Vasea reluand direct din stanga aproape de tusa cu o acolada inselatoare la care portarul s-a dus pe o probabila centrare.Ca sa n-o mai lungim, meciul a cam fost la discretia echipei A cu o scurta perioada in care B.parea sa revina.





    RăspundețiȘtergere

  35. Bancul zilei: Soldaţii ruși la granița cu... inamicul

    Soldaţii ruși zboară cu avionul spre front.
    Comandantul le explică beneficiile războiului:
    – În zona de conflict, pentru capul fiecărui duşman, veţi primi 1000 de ruble şi 3 zile de permisie.
    Noaptea târziu, avionul aterizează.
    Soldaţii coboară şi, după un timp, se întorc c-un cap de om şi îi spun comandantului:
    – Tovarăşe comandant, iată primul cap de duşman. Vrem bani şi zilele libere.
    – Ce aţi făcut, nenorociţilor? Încă n-am ajuns pe front, am făcut o escală de realimentare...

    RăspundețiȘtergere
  36. B.

    Cum traverseaza romanii strada: se uita la semafor si, daca e verde trec, iar daca e rosu alearga.

    RăspundețiȘtergere
  37. Din pacate Haleputa noastra n-a prea contat , nerezistand puternicei Sabalenka!

    RăspundețiȘtergere
  38. Minune, minune, mare minune,a "reusit"CFR sa ia bataie acasa dupa o lunga peroada!

    RăspundețiȘtergere
  39. La multi ani celor cu nume de floare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un Curios Inteligent27 apr. 2021, 17:50:00

      E valabil și pentru Bașina porcului?

      Ștergere
    2. Din păcate deocamdată nu, trebuie să mai așteptați.

      Ștergere
  40. Bancul zilei: Așteptarea-i un chin monoton

    Un polițist patrula noaptea într-un binecunoscut loc pentru parking. Vede un cuplu într-o mașină, cu luminile aprinse.
    Când se apropie, observă că bărbatul era pe locul șoferului citind o revistă, iar tânăra, pe bancheta din spate, croșeta. Șocat de situația asta surprinzătoare, polițaiul se apropie de mașină și bate în geam. Tânărul dă fereastra jos:
    – Da, domnule polițist.
    – Ce faceți voi aici?
    – Nu-i evident? Eu citesc o revistă…
    Arătând către tânăra femeie, polițaiul zice:
    – Bine, bine, dar ea?
    Tânărul răspunde:
    – Cred că își croșetează un pulover…
    Polițistul e bulversat total. Un tânăr cuplu în mașină la ora asta și nimic in materie de tandreturi!
    – Câți ani ai tinere?
    – 25…
    – Dar ea, ce vârstă are ?
    Tânărul se uită la ceas și zice:
    – Va avea 18… în 30 de minute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bk.: Inmormantarea unui cardiolog: sicriul in forma de inima, mormantul in forma de inima,coroane in forma de inima.
      Unul dintre participanti incepe sa rada si este interpelat:"De ce razi, esti nesimtit?"
      "Nu , dar ma gandeam la inmormatarea mea, ca sunt ginecolog."

      Ștergere
  41. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  42. B.
    - Ziceai ca ma iubesti!
    - Eram baut.
    - Dar suntem impreuna de 2 ani!
    - Am baut mult...

    RăspundețiȘtergere
  43. Ne vedem vineri ,la ora 15 am vorbit cu IONUT .

    RăspundețiȘtergere
  44. Atentie,mâine vine 2B.Luati-va creion si un carnetel că ne va arăta cum l-a învățat el pe Guardiola sistemul titi caca.Sa nu lipsească nimeni, că nici nu știți ce puteți pierde.In semn de respect voi aduce un pătuț, pe care îl voi aseza la umbră,pentru a-i da posibilitatea unei bine meritate odihne.

    RăspundețiȘtergere
  45. Bancul zilei: Polițistul și vânzătoarea

    Un polițist intra intr-un magazin si o intreaba pe vanzatoare:
    – Aveti vopsea de oua?

    La care vanzatoarea se uita cu atentie la el, il masoara din cap pana-n picioare, ii zambeste si ii raspunde:
    – Dichisituleee !

    RăspundețiȘtergere
  46. B.

    Un pahar de vin este bun pentru sanatate. Restul sticlei e pentru moral.

    RăspundețiȘtergere
  47. Bk.: Ea:" Dragule, am o surpriza pentru tine-sunt insarcinata. Ce-ai vrea sa fie?"
    El:" 1 aprilie."

    RăspundețiȘtergere
  48. Tavi - Pentru cei ce nu vin astazi30 apr. 2021, 11:20:00

    Azi, vineri 30.04., e asa o zi insorita si frumoasa de parca ar fi si pacat sa pleci din Bucuresti pentru odihna si altele asemenea.
    Transpuse versurile lui Toparcianu si cantate de M.Dradan si Mondial, ar fi cam asa:

    "Pe gazon, alături saltă
    Două mingi vesele,
    Zău că-mi vine să-mi las baltă
    Toate interesele!"

    RăspundețiȘtergere
  49. Etapa trecută am reintrat în teren doar pentru că a intervenit Luci cu vorbă bună, aproape în șoaptă! :) Cred că mi se întâmplă o dată la câțiva ani să plec înainte de sfârțitul meciului, cam la fel cu intervalul la care apare la fotbal cel care a creat atmosfera. Nu mă așteptam, chiar îl consideram un tip ok. Totuși, să nu uităm că scandalul a degenerat de la o tâmpenie făcută de Popică al nostru. Sper ca azi să fie Popică al vostru.

    RăspundețiȘtergere
  50. In vinerea mare,victorie mare...

    ...pentru Gabita et Co.insotita de o infrangere mare pentru Ely et Co. Folosind o sumedenie de mijloace de comunicare, am reusit sa ne strangem 15 amatori de miscare in sfanta vinere mare.Pe o vreme numai buna de fotbal am jucat pe terenul mic de langa vestiare.Gabita si Ely ne-au impartit in doua tabere:in smintiti si in misei,asa cum bine a versificat marele poet M.E.
    G. Gaby, Motanu, Mihai 2g.,Tolea 3g.,Popica 1g.,Mitica, Gabita 3-4g.
    E. Luci,Doru, Tavi, Bogdan,Razvan polis.1g.,Ely 1g.,Andrei 2g.,Vasea 1g.

    Inceput echilibrat, scor strans pana la 3-3, Ely incepe cu enervarile sale copilaresti, Tolea impetuosul marcheaza de 3 ori la rand si echilibrul se rupe, meciul era deja transat, Luci paraseste corabia, deja in deriva, cu dureri mari de genunchi,se mai prelungeste o "peroada" chinul si la 9 sau 10 la 5, se incheie meciul urmat de o bine meritata hidratare pe pajiste, tratati cu ce avea fiecare in traista, dar mai ales cu vinul lui Bogdan si berea oferita de Mihai-tenismanul, multumim!
    La buna vedere vinerea viitoare de dupa Sf.Pasti!
    Sarbatori pascale luminate, fericite si linstite alaturi de cei dragi!

    PS. La multi ani dragului nostru Gabitrei!(mi-a soptit o pasarica ca azi e ziua ta).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut echipă mai bună, așa cum data trecută am avut echipă mult mai slabă. Odată cu ieșirea lui Luci, Ely a pierdut și avantajul omului în plus, care ar fi rămas la echipa lui tot meciul, conform înțelegerii. La 4-3 pentru noi a început să devină autodistructiv. La diferență de doar 1 gol! Nu avea cum să urmeze ceva bun.

      Ștergere
  51. La mulți ani Gabi, să trăiești, să îmbătrânești, să ai parte de sănătate și multe, multe bucurii !
    Telefonul tău tot mesaj de deconectare îmi dă, iar la SMS îmi dă eroare.

    RăspundețiȘtergere
  52. B.

    Doi ciobani:
    - Ioane, am gasit o modalitate ca sa nu-ti mai miroasa urat ciorapii!
    - Care ma?
    - Nu-i mai porti!

    RăspundețiȘtergere
  53. Ok,cum a a fost? E ceva bizar:daca Vasea, pe care eu il stiam un tip ok, a ajuns sa-l supere pe Cristi, e ingrijarator. Inseamna ca trebuie sa ne facem trepanatie la ...frizer.!!!.

    RăspundețiȘtergere
  54. B.

    - Ioane, am 2 vesti proaste, nu stiu cum sa ti le zic.
    - Combina-le!
    - Nevasta-ta ne inseala!

    RăspundețiȘtergere