miercuri, 24 aprilie 2019

CroniCăpitanu

Vineri, nu am facut alegeri, mi- am facut echipa contra lui GABITA. Echipele se stiu, am crezut ca o sa jucam ceva, aveam pe TUDOR, BRONSON portar, nu mai zic de aparare, MOTANU, GABI, mergea si TAVI, acolo am luat tot ce se putea mai bun, sa zic asa. Am luat repede 3 goluri pe niste greseli zic, ne–am dus peste ei sa dam gol, dar greseam ori pasa, ori se suta aiurea peste poarta sau in fundasi. In loc sa pasam mai mult, sa construim ceva, ca puteam face ASTA. Am fost prinsi de citeva ori pe contraatac de GABITA, care a marcat fara probleme. Dupa ce iei vreo 3 goluri in 10 – 15 minute, e greu sa te redresezi. Am crezut ca o sa pasez, construiesc ceva cu TUDOR, dar nimic, se precipita de fiecare data cind avea mingea, ori tragea, ori pasa aiurea. Tavi a urcat si el in atac dar cu PAUL si VIRGIL in apropiere nu misca, pierdea mingea. Am zis in timpul jocului de multe ori ca trebuie sa tinem mai mult de minge, sa pasam mai mult pina aveam o ocazie mai buna. NU s-a inteles, una-doua se tragea la poarta, multe mingi au fost pe POPICU direct, nu i-au pus probleme. Gabita a muncit, a alergat ceva, a marcat de oriunde si cind a vrut, dar spre sfirsit a mai obosit si s-a ajutat de BOGDAN, care a fost VAN DAMME. Ne- a dat si el destule, a cistigat meciul, a fost de neoprit, a fost MESSI in executii. 
Meciul S-A TERMINAT 12-7, rusinos pentru noi la ce echipa aveam. Probabil scorul era mai strins daca jucam precum contra lui ELY, adica sa aglomeram careul si sa fim mereu in preajma lui, aici era GABITA, tot aia. De citeva ori GABITA ne- a prins descoperiti, GABY urcase un pic sa ajute atacul, TAVI era si el prea avansat, astfel a putut marca fara probleme. Cred ca am facut citeva pasa bune cu GABY, atit, restu se termina faza.

10 comentarii:

  1. Ave, Căpitane, ne-ai salvat și aici, și pe teren, atunci când ai dat tranversală cu poarta goală! :)
    Față de cei pomeniți, la noi a mai fost Bebe. Iar Popică a dat și el vreo două bucăți în cele 10 minute cât a jucat în câmp.
    Dar cea mai tare fază n-a fost de fotbal, ci de caterincă. În așteptarea lui Sică, aflat cică în trafic, începuserăm noi cu om în minus, urmând a ne reorganiza apoi, numai că a apărut Virgil și ne-am completat. Cum Sică n-a mai venit, s-a jucat așa până la final, iar când Tudor a plecat cu vreo 10 minute mai devreme, mucalitul Paul o servește: Dacă vine Sică, intră la voi... :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vineri de dimineata.Sotia lui Mitica il intreba ce program are azi.Mitica tace ca un peste.Sotia intuiește ca se duce iar la fotbal, asa ca încearcă sa-l convinga sa vina direct acasa ca are treaba cu el bla,bla,bla.Mitica nu scoate o vorba.Convinsa ca se va repeta figura de fiecare vineri,soția căpitanului adoptă alta strategie si incepe:Unde te duci Miticaaaa,iar vrei sa iei bătaie,sa vii cu piciorusele rupte,dupa ce ca le ai ca ale fraților Petreus ? Mitica tace și iar tace.La sfarsitul zilei se intoarce acasa spasit,cu picioarele cotonogite dar cu convingerea că soție ca a lui nu mai găsești.Cum a nimerit ea ce se va intampla ? Mare minune !

    RăspundețiȘtergere
  3. BANC despre fotbal!

    In timp ce se uitau la meci, baiatul isi intreaba tatal:

    - Tata, ce se intampla cu un fotbalist atunci cand nu mai vede bine?

    - Se face arbitru!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca s-ar face si o contabilitate a ratarilor situatia ar fi de 12-5 pentru perdati (poate cu ceva abateri+-). Daca mai adaugam si bilantul ratarilor antologice, acesta ar ”favoriza” tot pe perdanti, adica un 4-1. Doua aiureli de neimaginat in contul meu (prima la 0-2, adica in loc de 1-2 la faza urmatoare s-a facut 0-3, lucru care a contat foarte mult pe ansamblu), a 3a Mitica cu datul in bara, de ultima nu-mi mai amintesc, dar a fost cu siguranta. In schimb invingatorii au fost necrutatori, au speculat la sange aproape in intregime situatiile avute. Jucandu-se 6-6 pe un teren destul de mare (in balonul din spate, spre baraci) Gabita a facut ce a dorit cu fundasii. Chiar si asa, cu ”antologicele” fructificate s-ar fi dres busuiocul, dar pe teren, alaturi de Gabita a fost si Bogdan. Aproape ca nu-mi gasesc cuvintele despre jocul lui. A fost EXTRAORDINAR !, ”criminal” in atac, de netrecut in aparare!
    Despre echipe si complectari cu ”diverse si neprevazute”, poate ne ajuta si alti amici participanti la eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo Capitane pentru cronica si felicitari lui Gabita pentru solutia de avarie gasita. Ma gandesc ca ar fi cel mai nimerit moment sa i se deschida lui Mitica un cont oficial pe blog in calitate de cronicar. Ar fi un stimulent si o recunoastere a meritelor sale de necontestat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bancul zilei!

    Un tip sparge o banca, ascunde banii, dar in cele din urma este prins. Adus in fata judecatorului, acesta ii spune:

    - Inculpat, daca dai banii inapoi iti voi micsora pedeapsa!

    - Auzi dom'ne, daca as fi vrut sa dau banii inapoi, faceam un imprumut!

    RăspundețiȘtergere
  7. 3 sarmale calde25 apr. 2019, 17:58:00

    Dacă nu eram în această săptămână maxim specială când cererea depăşeşte cu mult oferta mai că mă străduiam să fac rost de nişte fursecuri, o vadră de vin, un cozonac, ouă sunt destule în Agro, rămâne după finalul campionatului. Oricum, în absenţa riveranilor de pe 1 Theresa, cel care a ţinut meciul în viaţă a fost Sică, datorită curselor sale multiple şi rapide, cu tramvaiul, am reuşit până la ora 16 să ne strângem 11 combatanţi, plus Virgil care a călătorit pe tampoane din cauza aglomeraţiei şi a apărut în peisaj 10 min mai târziu. Scorul nu a prea contat, unii au lăsat-o mai moale în speranţa că Sică va băga tramvaiul, sau orice altceva vrea el, în depou şi va putea fi racolat de echipa mai defavorizată, alţii s-au străduit ca diferenţa de scor să fie cât mai confortabilă căci dacă apărea Sică şi intra la... Aşa că Sică a fost pe teren tot meciul, başca că avea şi o bucată de teren plătită în avans de pe vremea când era doar o rezervă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Steaua e numai una26 apr. 2019, 09:59:00

    Iar Ia Dinamo campionatul! Hotomanii s-au prins si s-au bagatin play-aut, unde sint meciuri mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  9. Astăzi s-au anunțat și fiii rătăcitori, Robert și Cornel.

    RăspundețiȘtergere